บริษัทแชนคอน ศูนย์รวมตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป

” มีหลากหลายวัสดุและแบบ ให้เลือกมากที่สุดในโลก “
World Class Quality #Manhole Cover #Overflow Grating Specialist

เราเริ่มต้นจากคำถามว่า “คุณภาพของตะแกรงระบายน้ำคืออะไร” และ “จะทำอย่างไรให้สามารถตอบสนองความต้องการของลูกค้าที่แตกต่างกันได้” เราปฏิวัติตั้งแต่ การออกแบบ-ผลิต เลือกใช้วัสดุนวัตกรรมใหม่ ทำให้ ตะแกรงระบายน้ำ แชนคอน มีเสน่ห์ ลึกบาดใจ เหนือกว่าในทุกรายละเอียด

ที่ บริษัทแชนคอน มี แบบของตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป และชนิดของวัสดุ ให้เลือกมากที่สุดในโลกถึง 5 วัสดุ ได้แก่   พลาสติกโพลีพรอพไพลีนPPGrating   พลาสติคเอบีเอสABSPlastic   ไฟเบอร์กล๊าสGFRP-FiberGlass   สแตนเลสStainlessSteel   เหล็กหล่อCast-Iron-Ductile   เหล็กแผ่นเชื่อมWelded-Bar-Steel

|| Plastic FRP Iron-Ductile Stainless Steel Grating and Manhole Cover Expert Company

Click! Download Map (Acrobat PDF File) …. คลิกรูปด้านล่าง ! ดาวน์โหลดแผนที่บริษัท

ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ  ChanCon GratingThai manholeCover
Google Map < 13?38’28.4″N 100?26’42.4″E > <คลิก กูเกิ้ลแมพ แผนที่ไป บริษัทแชนคอน>

 

How to Shopping Overflow Drainage Grating
ครบเครื่องเรื่อง ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป
มีหลากหลายวัสดุและแบบ ให้เลือกมากที่สุดในโลก

        คำแนะนำเบื้องต้นในเลือกใช้ตะแกรงรางระบายน้ำล้น ถ้าต้องการให้มีรถวิ่งผ่านบนตะแกรง ลูกค้าสามารถเลือกได้เพียงวัสดุเดียว คือใช้ ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมเท่านั้น แต่หากลูกค้าต้องการเพียงใช้ในรอบบ้าน คอนโด ห้องน้ำ ตลาดสด แหล่งชุมชน ที่ไม่มีรถวิ่งผ่าน ลูกค้าสามารถเลือกได้ถึง 5 วัสดุ ตามงบประมาณและพื้นที่ต้องการใช้ เช่น ในโรงงานอาหารห้ามใช้เหล็กเพราะไม่ต้องการให้เกิดสนิมผุกร่อน ใช้ในห้องน้ำหรือรางระบายน้ำหน้าบริษัทที่ต้องการความสวยงามหรูหรา หรือต้องการใช้รอบสระว่ายน้ำที่ต้องโดนสารคลอรีนหรือแช่เปียกน้ำอยู่ตลอดเวลา ลักษณะและคุณสมบัติของตะแกรงรางระบายน้ำแต่ละวัสดุ สรุปได้ดังนี้
ตะแกรงรางระบายน้ำล้นแชนคอน มี 5 วัสดุ ให้เลือกใช้ตามความเหมาะสม (พื้นที่ งบประมาณ)

ตะแกรงเหล็กฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ เทปกันลื่น เพ็กบอร์ด PegBoard FRP Steel Grating

ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าส  เพ็กบอร์ด Hooks PegBoard

ตะแกรงเหล็ก ฝาตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ  overflow swimming pool grating manhole cover

ตะแกรงเหล็ก ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำล้นรอบขอบสระ FRP Steel overflow swimming pool grating manhole cover

ตะแกรงสแตนเลสระบายน้ำล้นรอบขอบสระ Stainless Steel overflow swimming pool grating

ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้นรอบขอบสระ FRP Steel overflow swimming pool grating manhole cover

*** จัดหมวดหมู่ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปที่ได้รับความนิยมสูงสุด โดยเรียงลำดับจากราคาต่ำไปสูง
*** ราคาตามตารางข้างต้น หน่วยเป็น บาท/เมตร || รับประกัน 1 ปี , ตะแกรง FRP รับประกัน 3-10 ปี

 

 

การเลือกซื้อตะแกรงรางระบายน้ำ มีวัสดุและแบบให้เลือกมากที่สุดในโลก
Overflow Grating Selection Factors Recommendation

 1. Price: ราคาเปรียบเทียบเฉลี่ยต่อตารางเมตร เรียงลำดับจากราคาถูกไปแพง ได้แก่ พลาสติคABS พลาสติกPP เหล็กเชื่อมชุบกันสนิม ไฟเบอร์กล๊าส และ สแตนเลส

 2. Stardard Size: ขนาดของแผ่นมาตรฐาน ตะแกรงพลาสติคทั้ง ABS และ PP เหล็กแผ่นเชื่อม ตะแกรงสแตนเลส มี 2 ขนาดความกว้าง 25x100cm. , 30x100cm. ส่วน ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส FRP สามารถสั่งตัดได้ทุกขนาด จากแผ่นมาตรฐานขนาด 1.5×4 เมตร

 3. Application : คุณสมบัติของแต่ละวัสดุที่เหมาะกับแต่ละพื้นที่ใช้งาน ตะแกรงพลาสติค เหมาะกับพื้นที่สัมผัสแช่ในน้ำได้ตลอดเวลาเหมาะให้คนเดินผ่าน ตะแกรงเหล็กแข็งแรงกว่าแต่เป็นสนิมเหมาะใช้ได้ทั้งให้รถวิ่งผ่านและคนเดิน ส่วนตะแกรง FRP และ Stainless สวย หรูหรา ทันสมัย ไร้สนิม แข็งแรง ไม่เป็นสนิม
 4. Rusty Proof Problem: ความคงทน ไม่เป็นสนิม ควรเลือกใช้ตะแกรง Plastic FRP Stainless มีคุณสมบัติไม่เป็นสนิม แช่ในน้ำรอบบ้าน รอบสระน้ำ ใช้จัดสวน วางกรวดหินด้านบนทำบ่อน้ำพุได้ดี ช่องรูเล็ก คนเดินผ่านไม่บาดคม ยิ่งช่องรูเล็กสามารถป้องกันแมลงสาบงูสัตว์เลื้อยคลานได้ เช่น ตะแกรงสแตนเลสช่องรู 9.5 มม.

 5. Chemical Resistance: ปัญหาสึกหรอกัดกร่อนจากสารเคมี ตะแกรงเหล็กไม่มีคุณสมบัติป้องการกัดกร่อนจากสารเคมีทั้งกรดและด่าง ไม่ควรใช้ในโรงงานผลิตอาหาร เครื่องดื่ม หรือพื้นที่ที่เน้นความสะอาดเป็นพิเศษ ตามมาตรฐาน GMP/HACCP ควรใช้ตะแกรง พลาสติค ไฟเบอร์กล๊าส หรือสแตนเลส

 6. Load Capacity: อัตราการรับน้ำหนัก มีตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบฮอทดิปกัลวาไนซ์ เพียงชนิดเดียวที่ออกแบบมาให้รับแรงรถวิ่งผ่านได้ ที่้เหลือออกแบบให้คนเดินผ่านเท่านั้น

  grating materials shopping guidance วิธีการเลือกซื้อตะแกรงระบายน้ำล้น แยกตามวัสดุพลาสติก เหล็ก ไฟเบอร์กล๊าส สแตนเลส
  Plastic Grating Panel materials shopping guidance วิธีการเลือกซื้อตะแกรงระบายน้ำล้น แยกตามวัสดุพลาสติก เหล็ก ไฟเบอร์กล๊าส สแตนเลส
  Plastic Grating Panel materials shopping guidance วิธีการเลือกซื้อตะแกรงระบายน้ำล้น แยกตามวัสดุพลาสติก เหล็ก ไฟเบอร์กล๊าส สแตนเลส
  Galvanized Steel Grating materials shopping guidance วิธีการเลือกซื้อตะแกรงระบายน้ำล้น แยกตามวัสดุพลาสติก เหล็ก ไฟเบอร์กล๊าส สแตนเลส
  FRP FiberGlass Grating materials shopping guidance วิธีการเลือกซื้อตะแกรงระบายน้ำล้น แยกตามวัสดุพลาสติก เหล็ก ไฟเบอร์กล๊าส สแตนเลส
  ตะแกรงสแตนเลสสำเร็จรูป Stainless Steel Grating Cover วิธีการเลือกซื้อตะแกรงระบายน้ำล้น แยกตามวัสดุพลาสติก เหล็ก ไฟเบอร์กล๊าส สแตนเลส

 7. Production to delivery: ระยะเวลาการผลิตและจัดส่งสินค้าภายในกี่วัน ทุกสินค้ามาตรฐานของบริษัท มีสต๊อคพร้อมส่งได้ทันที สามารถสั่งตัดได้กรณีเป็น ตะแกรงไฟเบอร์กลาส FRP และ ฝาท่อสั่งตัดพิเศษ FRP Top Cover

 8. Weight: น้ำหนักของตัววัสดุ ตะแกรงเหล็กมีน้ำหนักมากที่สุด ส่วนตะแกรง Stainless FRP และ พลาสติคมีน้ำหนักเบากว่า เช่น ตะแกรงพลาสติคPP หนัก 2.5 กก./แผ่น ถัดไปก็จะเป็นตะแกรงสแตนสเลส และตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส ส่วนตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม มีน้ำหนักสุดในตัวเอง

 9. Aesthetic and Design: ความสวยงาม สีสรรที่มีให้เลือกใช้งาน ตะแกรงพลาสติค PP FRP และ Stainless ดูหรูหราพรีเมี่ยม โดยเฉพาะตะแกรงพลาสติคและไฟเบอร์กล๊าส มีสีสรรให้เลือกเพื่อเข้ากับพื้นที่หน้างานได้อย่างลงตัว ออกแบบงานให้เข้ากับภูมิสถาปัตย์ได้ดี สวยกว่าทุกวัสดุ

 10. Insulation: เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้าและสื่อแม่เหล็กรบกวน เฉพาะตะแกรง พลาสติกPP กับ FRP มีคุณสมบัติเป็นฉนวน ไม่เหนี่ยวนำไฟฟ้า เหมาะกับห้อง Lab, X-RAY, MRI/CRT Room ในโรงพยาบาล หรือในระบบงานไฟฟ้า

 11. Services Life: อายุการใช้งาน คุณภาพของวัสดุแต่ละประเภท เลือกใช้วัสดุประเภทใด ขึ้นอยู่กับการใช้งานในที่ร่มหรือกลางแดด และสัมผัสแช่ในน้ำตลอดเวลา หรือโดนสารเคมีบ่อยเพียงใด

 12. Burglar Problem: ปัญหาเรื่องการสูญหายจากการลักขโมย วัสดุ FRP และ PP/ABS ไม่เป็นที่ต้องการของขโมย เพราะไม่มีราคาขายต่อในตลาดรับซื้อของเก่า

 13.  Product Warranty: การรับประกันสินค้า รับประกัน 1-5 ปีขึ้นอยู่กับวัสดุ และสภาวะความเปียกชื้นในพื้นที่ การรับแรงคนเดินหรือรถวิ่งผ่าน สัมผัสความร้อนและกรดด่าง

 

Best Seller Grating Manhole Products  
แนะนำสินค้าขายดี ตะแกรงฝาปิดบ่อพักระบายน้ำ


คิดจะทำรางระบายน้ำ ทำไมไม่เลือกใช้ตะแกรงระบายน้ำตกแต่งบ้าน ? ชีวิตนี้คุณเลือกได้
ใครคิดว่าตะแกรงระบายน้ำ จะมีแต่รูปแบบโบราณ เชยๆ ? ไม่ยึดติด ชีวิตมีอิสระ นำสิ่งที่ดีสู่ชีวิต
กล้าพอไหม ที่จะเปลี่ยน ? บริษัทแชนคอน ศูนย์รวมตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป “มีหลากหลายวัสดุและแบบ ให้เลือกมากที่สุดในโลก”


 

ตะแกรงรางระบายน้ำพลาสติกพีพีเกรตติ้งสำเร็จรูป ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบจุ่มร้อนกันสนิมขนาดมาตรฐานสำเร็จรูป ตะแกรงเหล็กสั่งทำขนาดและรูปแแบพิเศษ ตะแกรงขั้นบันไดเหล็ก พร้อมจมูกบันไดกันลื่นมีฐานด้านข้างปรับระดับ ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส ตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูปสระว่ายน้ำ ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ ตะแกรงฝ้าเพดานกั้นช่องแสงบังไฟ หน้ากากตึก แผ่นกั้นกรองแสง แผ่นโลหะฉลุลายตกแต่ง แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง | | ฝาปิดบ่อพัก ฝาปิดท่อระบายน้ำ ฝาแมนโฮลไฟเบอร์กล๊าส FRP ManholeCover Ductile ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ FRP FibreGlass Cover ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำสั่งตัดตามขนาด | | Pegboard Hooks Accessories ,เพ็กบอร์ดแผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ,ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด อุปกรณ์ข้อต่ออลูมิเนียม สีสนิมดำปัดทอง ไม่ต๊าปเกลียว Rustic Golden Pipe Fitting Pipe Robot Lamp โคมไฟหุ่นยนต์ท่อเหล็ก ตั้งโต๊ะวางโชว์ติดผนัง Series A: Pipe Decor (ไปป์เด๊คคอร์) เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อเหล็กติดผนัง Series B: Loft Shelves หิ้งชั้นวางของสไตล์ล๊อฟต์

 

Best-Seller #1 Pegboard Hook Shelves Racking Storage  

แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด เจาะรูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง

      โรงงานผลิตจำหน่าย #Pegboard #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด #Hooks #ฮุคตะขอขาแขวน #แผ่นกระดานเจาะรู ยึดติดผนังตกแต่งบ้าน #บอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ #แผ่นเหล็กเจาะรู #แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง

Pegboard Hooks แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด  แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ดPegboard Hooks แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด  ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด
                     Pegboard Hooks กระดานเพ็กบอร์ด ฮุคตะขอขาแขวน ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าส ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ เทปกันลื่น เพ็กบอร์ด PegBoard FRP Steel Grating Anti-slip Tape กระดานเพ็กบอร์ดฮุกตะขอลวดขาแขวน Hook Pegboards Pegboard Hooks แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด  แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ฮุคตะขอลวดขาแขวน

คุณสมบัติของแผงกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือ Wall Control Pegboard & Hooks Specification

 1. Aluminium or Powder Coated Pegboard: เลือกวัสดุได้ว่าจะ ผลิตจากอลูมิเนียม หรือจากเหล็กกล้าเกรดพิเศษ พร้อมเคลือบสีพาวเดอร์โค๊ต หนาพิเศษ ป้องกันรอยขีดข่วน คุณภาพสูง มีคุณสมบัติป้องกันสนิมกัดกร่อนดีกว่าเหล็กทั่วไป น้ำหนักเบา แข็งแรงทนทาน ใช้งานได้หลายสภาวะทั้งภายในและภายนอก

 2. High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดสำเร็จรูปขนาดมาตรฐานมีสต๊อคพร้อมรับสินค้าได้ทันที อีกทั้งออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อยทั้ง 4 ด้าน แข็งแรง ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้ ทำให้ติดตั้งง่าย ไม่ต้องใช้อุปกรณ์อื่นๆหนุนความสูงจากด้านหลัง ไม่ต้องหากรอบเฟรมมาตกแต่งเพิ่มเติม สามารถนำไปต่อๆกันหลายแผ่นได้อย่างเข้ารูปสวยงาม ปลอดภัยในการใช้งาน ใช้ในการตกแต่งห้อง เก็บของให้เกิดความเรียบร้อยลงตัว

 3. Standard Big Size: แผ่นกระดานเจาะรูแขวนเครื่องมือ ออกแบบพิเศษให้มีขนาดใหญ่มาตรฐาน สามารถนำมาประกอบกันได้ลงตัวเป็นแผงใหญ่ดูดีมีสไตล์ ตั้งแต่ขนาด 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm. หรือประกอบกันเป็นแนวแทยงมุม หรือ รูปปิรามิด เว้นช่องสับหว่างแต่และแผ่น หรือตามจินตนาการในรูปแบบต่างๆแล้วแต่ดีไซน์ เพราะเป็นแผ่นสำเร็จรูปพับขอบจบงานลงตัวหมดแล้ว

 4. General Hook applied: แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรูใช้สำหรับแขวนอุปกรณ์ต่างๆ ออกแบบมาให้ใช้งานร่วมกับตัวแขวนฮุค ขนาดมาตรฐาน ตามท้องตลาดได้ทันที รับน้ำหนักได้สูง ใช้เป็นชั้นวางของก็แข็งแรงแรงทนทาน เพราะมีความหนาพิเศษ ทุกแผ่นเจาะรูตามมาตรฐานมาแล้ว เที่ยงตรงแม่นยำ รับประกันการใช้งานซ้ำๆ สามารถใช้กับตัวฮุกตะขอขาแขวนมาตรฐานได้พอดีสวยงามแข็งแรง

 5. Made-to-Order (Material/ Color/ Size): กรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ(ขาว ดำ น้ำเงิน เหลือง แดง เขียว ) หรือเลือกวัสดุที่ใช้ (เหล็ก อลูมิเนียม) หรือขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน เช่น ลูกค้าสามารถเลือกตัดจากแผ่นใหญ่พิเศษขนาด 120x240cm. แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดขนาดใหญ่พิเศษทุกแผ่นของเราเป็นแบบไม่พับขอบ มีทั้งแบบพ่นสีสำเร็จแล้ว และแบบเปลือยเปล่ายังไม่พ่นสี ลูกค้าสามารถนำไปตัดเองแล้วใส่กรอบไม้ กรอบเหล็กตกแต่งตามต้องการHeavy Hook Pegboard : ออกแบบฮุกตะขอขาแขวนเพื่อรับน้ำหนักได้มากกว่า 10 กก. ต่อจุด เพราะใช้เหล็กกล้าชุบกันสนิมฮอทดิปกัลวาไนซ์ แข็งแรงไร้สนิม เหมาะสมกับรูของ pegboard ที่เป็นวัสดุเหล็กหรืออลูมิเนียม ซึ่งมีความทนทานไม่เปื่อยลุ่ยหรือบิดงอง่าย แม้จะผ่านการใช้งานมาหลายครั้ง ออกแบบให้ยึดตึดกับฝาผนังโดยไม่ต้องมีโครงเหล็กเสริม มีความแข็งแรงกว่า pegboard ไม้อัดไม้เจาะรูทั่วไป

 

Best-Seller #2 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating

แผ่นปูพื้นทางเดิน ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้น

       ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปรุ่นมาตรฐาน สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน ไม่เหมือนใคร ขนาดช่อง 15x30mm. สูง 30mm. สีเทา Standard Size กว้าง 25x100cm. และ 30x100cm. ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม วางในพื้นที่สัมผัสน้ำได้ดี เหมาะทั้งใช้แทนตะแกรงรอบสระว่ายน้ำ หรือวางกรวดด้านบนสำหรับงานจัดสวน

 

ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าส ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ เทปกันลื่น แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด  แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ฮุคตะขอลวดขาแขวน

 

คุณสมบัติของแผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

 1. ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน

 2. เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด

 3. เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ

 4. สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)

 5. ติดตั้งง่่ายน้ำหนักเบา 2 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

 6. รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV

 7. การประยุกต์ใช้งานในพื้นที่ต่างๆ ใช้เป็นแผ่นปูพื้น แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระ ตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน พื้นกรงสัตว์เลี้ยง ปูพื้นคอกสัตว์ ฟาร์มสัตว์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

 

Best-Seller #3 HDG. Bar STEEL GRATING

ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกัลวาไนซ์กันสนิมสำเร็จรูป

      Hotdip Galvanized Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม เชื่อมด้วยเครื่องจักรอัตโนมัติจนเหล็กหลอมเป็นเนื้อเดียวกัน แข็งแรงทั่วทุกจุดได้มาตรฐาน
โดยทั่วไป มาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. และ 30ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้ กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที

Feature of HDG. Standard Size Steel Grating
แผ่นตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบสังกะสีกันสนิม สำเร็จรูป

ตะแกรงเหล็กรุ่น Light Duty       VS   ตะแกรงเหล็กรุ่น Heavy Duty
Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm)       VS       Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

hotdip Steel Grating ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว ตะแกรงเหล็ก

galvanized Steel Grating ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว ตะแกรงเหล็ก
Steel Grating ตะแกรงเหล็ก ฝาปิดบ่อครอบท่อพัก <– Click ! ดาวน์โหลดแบบตะแกรงสำเร็จรูป

คุณสมบัติของตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมของบริษัทแชนคอน Specification of Hotdipped Welding Flat Bar Steel Grating

 1. ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที โดยในแต่ละขนาดมาตรฐาน มีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน

 2. ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน

 3. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG) งานชุบซิงค์หนากว่าได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสีทั่วไป

 4. ออกแบบใหม่และควบคุมการผลิตเพื่อให้แข็งแรงและปลอดภัย โดยออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ โดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว

 5. คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง

 6. ตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน

 7. ปรับระยะความสูงของบ่ารับตะแกรง ดีกว่าทำตะแกรงใหม่เปลืองงบประมาณ กรณีลูกค้าเตรียมบ่ารองรับไว้สูงกว่า 25mm. ไม่จำเป็นต้องใช้ตะแกรงที่สูงกว่านี้ เพียงแต่ใช้เหล็กเสริมตรงบ่าด้านล่างให้สูงขึ้น แล้วใช้ตะแกรง รุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. ก็เพียงพอต่อการรับแรงรถเทรลเลอร์ขนาดใหญ่ได้แล้ว ประหยัดงบประมาณด้วยการออกแบบที่ลงตัว

 8. สามารถนำตะแกรงสำเร็จรูปมาเชื่อมต่อกันเป็นขนาดต่างๆได้ ตะแกรงเหล็กชุบสำเร็จรูปพร้อมส่งของบริษัท มีความกว้างมาตรฐาน 2 ขนาด ที่ 25 cm และ 30 cm กรณีลูกค้าต้องการขนาด50x100cm สามารถประยุกต์เชื่อมหรือวาง 25cm สองแผ่นเข้าด้วยกัน ในกรณีต้องการใช้ขนาด 100x100cm ก็สามารถใช้ 4 แผ่นเชื่อมจากขนาด 25 cm. หรือในกรณี 60x100cm. หรือ 100x120cm. ก็สามารถประยุกต์ใช้การประกอบจากแผ่น 30x100cm. เช่นกัน

 

Best-Seller #4 FRP Gritted Sheet Plate / Stair Tread Nosing Step Cover  แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได แผ่นปิดผิวปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

      FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector : FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดรุ่นรับแรงเสียดสีสูง แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสเฮฟวี่ดิวตี้ #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #ทดแทนแผ่นเทปกันลื่น เทปตีเส้น เทปเรืองแสง #Anti-SlipTape

Stair Tread Nosing Step Cover แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได แผ่นปิดผิวปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน)
  Price excluded VAT and Delivery , Deposit 50% for made to order

 2. ความหมายของแผ่นจมูก แผ่นครอบบันได และแผงกันลื่น :
  ** 1) แผ่นจมูก Nosing Cover ใช้สำหรับ ปิดเฉพาะจมูกบันได
  ** 2) แผ่นครอบบันได Stair Cover ใช้ปิดทั้งจมูกและแผ่นด้านบนบันได
  ** 3) แผงกันลื่น Sheet Cover ใช้เป็นแผ่นปิดผิวรองพื้นกันลื่น ไม่มีจมูก

Stair Tread Nosing Anti-Slip 3m Tape แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได แผ่นปิดผิวปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

 

Best-Seller #5 ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท Dust Footbaht Side Grating

      The “Rain Shooter” was designed for rainwater that has entered drainage pavement and surface drain water. To facilitate rapid draining, openings are placed on side and top surfaces. วัสดุตะแกรงผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ตามมาตรฐานเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท และกทม. ขนาดมาตรฐานได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 15x70cm., 20x57cm. และ 25x50cm.

ตะแกรงฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ เทปกันลื่น เพ็กบอร์ด PegBoard Hooks

คุณสมบัติของตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท Curbed Drainage Grating Scupper

 1. ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะ static climber drum screen grating ตะแกรงดักแยกเศษขยะลอย ตะแกรงชนิดนี้ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียวพิเศษ (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ขนาดมาตรฐานที่มีสต๊อคพร้อมขายทันที ได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm , etc.

 2. Drive Way Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) หรือเรียกในหลากหลายชื่อว่า ฝายตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท ใช้ฝังหล่อในคันหินฟุตบาทคอนกรีตเสริมแรงคสล. เพื่อป้องกันขยะลงท่อระบายน้ำสาธารณะ

 3. ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท ออกแบบและผลิตตามสเปค มาตรฐานกรมทางหลวงชนบท เทศบาล การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย กรมโยธาธิการและผังเมือง สำนักโยธากรุงเทพมหานคร

 4. ราคาข้างต้นเป็นราคาขายส่งเข้าโครงการ กรณีสั่งซื้อจำนวนมาก กรุณาขอราคาพิเศษโดยติดต่อฝ่ายขาย

 

Related Best-Seller ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสผลิตจากเส้นไยไฟเบอร์ชนิดพิเศษผสมกับเรซิ่นไวนิลฟู๊ดเกรด สั่งตัดตามขนาด   Fiberglass Reinforced Vinyl Food Grade Resin Mould Grating (สินค้าขายดี นวัตกรรมใหม่)

คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้า ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน
    1. รับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี / Warranty 10 years Certificate
    2. สินค้านำเข้าจากยุโรป เลือกใช้วัสดุไวนิลเกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin
    3. มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 3,000 ตรม. ทั้งแผ่นใหญ่และแบบสั่งตัด
    4. มีแบบและขนาดของตะแกรงระบายน้ำให้เลือกมากที่สุดในโลก
    5. ใช้แทนเหล็กหรือสแตนเลส ป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี
    6) สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู) ภายใน 2-3 วัน

Special Size FRP Grating Quotation: ราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส สั่งตัดตามขนาด มีทั้งแบบเป็นตะแกรงระบายน้ำ แบบฝาท่อปิดทึบ และแบบแผ่นชี๊ตกันลื่น     เหมาะสำหรับใช้งานกับ ฝาปิดบ่อพัก ฝาปิดท่อระบายน้ำ ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าส ฝาแมนโฮลไฟเบอร์กล๊าส ฝาแมนโฮลโคเวอร์ ฝาบ่อเหล็กฝาท่อไฟเบอร์กล๊าส ฝาถังแซทด๊อสDos ฝาบ่อเกรอะเฮฟวี่ดิวตี้HeavyDuty แผ่นฝาปิดรางกัตเตอร์ ManholeCOVER DuctileManholeCover TrenchDrainCover
    * ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500×4000มม. สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามขนาดที่ต้องการได้ ออกแบบเพื่อตัดเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด แผ่นกันลื่นตามขั้นบันไดทางเดินลาดชัน สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู)


ราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสสั่งตัด รูปสี่เหลี่ยมผืนผ้า งาน ตะแกรงระบายน้ำล้น
FRP Grating Cutting to special size Quotation (Rectangle)


        < Click to dowload Quotation Brochure Map     คลิกเพื่อดาวน์โหลด ใบเสนอราคา โบรชัวร์ แผนที่ >
FRP FiberGlass Mould Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Sheet Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Manhole Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass ManholeCover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Manhole Cover Grating เกรตติ้งฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Molded Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด FRP Grating Special Size     FRP Grating Special Size ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด

จากตารางราคาข้างต้น ความหมายของตะแกรง/ฝาปิดทึบ/แผ่นกันลื่น :
    No.1,7 : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส หนา 25 มม. ช่องรู 38×38มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No.2,8 : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส หนา 38 มม. ช่องรู 38×38มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No.3,9 : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส หนา 50 มม. ช่องรู 50×50มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No.4,10 : มินิเม็ชเกรตติ้ง หนา 25 มม. ช่องรู 19×190มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.2 x 4 เมตร
    No.5,11 : ฝาบ่อปิดทึบลายตีนเป็ด หนา 29 มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No.6,12 : แผ่นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส หนา 4 มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.4 x 4 เมตร


ราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสสั่งตัด รูปสี่เหลี่ยมจตุรัส ฝาตะแกรงปิดบ่อครอบท่อพัก
FRP Grating Manhole Cover Cutting to special size Quotation (Square)

FRP FiberGlass Mould Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Sheet Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Manhole Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass ManholeCover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Manhole Cover Grating เกรตติ้งฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Molded Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด FRP Grating Special Size     FRP Grating Special Size ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด

คำแนะนำในการสั่งซื้อตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส สั่งตัดตามขนาด FRP Grating Cutting Order Guideline

  1. ติดต่อสั่งซื้อตัวอย่างชิ้นงานตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสขนาดเล็กๆ จากบริษัทได้โดยตรง เพื่อนำไปพิจารณาการประยุกต์ใช้ให้เหมาะกับแต่ละพื้นที่ และทดสอบคุณภาพ ก่อนตัดสินใจสั่งซื้อ

  2. หลังการตัดตามขนาด ตรงขอบที่ตัดจะเป็นแง่งๆ ไม่ปิดขอบทุกด้าน กรุณาดูอ้างอิงจาก ตารางออกแบบ การสั่งตัดตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสให้ปิดขอบพอดี เนื่องจากหลังการตัด ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสที่ได้ จะมีหลายลักษณะ เช่น เปิดขอบ 1 ด้าน , เปิดขอบ 2 ด้าน , เปิดขอบ 3 ด้าน , เปิดขอบทั้งหมด 4 ด้าน หรือ ปิดขอบหมดทั้ง 4 ด้าน ขึ้นอยู่กับขนาดที่สั่งตัด

  3. ขนาดพิเศษอื่นๆ คำนวณได้จากเทียบราคาตามบัญญัติไตรยางค์ กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ นอกเหนือจากตารางนี้ สามารถคำนวณราคาง่ายๆ โดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร       ตัวอย่างเช่น
    a) ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม. X 6,000 บาท = 1,500 บาท (หนา 25mm)
    b) ขนาด 30x100cm. = 0.30 ตรม.= 0.3 ตรม. x 9,000 บาท = 2,700 บาท (หนา 38mm)

  4. ราคาสั่งตัดตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส รูปสี่เหลี่ยมจตุรัส จะสูงกว่า รูปสี่เหลี่ยมผืนผ้า โดยทั่วไปแล้ว ค่าเฉลี่ยการเหลือเศษ จากการตัดเป็นรูปสี่เหลี่ยมจตุรัส จะมีเศษเหลือมากกว่า รูปสี่เหลี่ยมผืนผ้า (ตัดจากแผ่นมาตรฐานขนาด 1.5×4เมตร) จึงทำให้ราคาเฉลี่ยของรูปสี่เหลี่ยมจตุรัสสูงกว่า
      ตัวอย่างเช่น ราคาเปรียบเทียบ ของแผ่นรูปจตุรัส จะมีราคาแพงกว่า รูปผืนผ้า ที่พื้นที่เท่ากัน
        4.1) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส รูปผืนผ้า ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม.
        4.2) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส รูปจตุรัส ขนาด 50x50cm. = 0.25 ตรม.


Standard Size FRP Grating Quotation: ราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส แผ่นเต็มมาตรฐานขนาดใหญ่ รวมทุกรูปแบบ เช่น แยกตามความหนา 3 ขนาด ตั้งแต่ หนา 25มม. 38มม. 50มม. ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสแบบแผ่นทึบปิดสนิมใช้เป็นฝาบ่อ หรือ ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสมินิเม็ชช่องรูเล็กพิเศษ ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสแบบบางพิเศษใช้ทำฟาซาดหน้ากากตึกแผ่นกั้นกรองแสงตกแต่งอาคาร แผ่นปิดจมูกบันได แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

          < Click to dowload Quotation Brochure Map     คลิก เพื่อ ดาวน์โหลด ใบเสนอราคา โบรชัวร์ แผนที่ >


ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส fiberglass grating manhole cover

คุณสมบัติของตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส เกรตติ้งฝาปิดตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นพื้นทางเดินในโรงงานทนแดดกันสนิม Specification of FRP FiberGlass Reinforced Grating

 1. ตะแกรงไฟเบอร์เสริมแรง FRP Mould Grating เป็นวัสดุนวัตกรรมใหม่ล่าสุด ออกแบบเพื่อมาทดแทนแสตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้/เหล็ก อายุการใช้งานนานกว่า 30-100 ปี ไม่ต้องเปลี่ยนบ่อย รับประกันคุณภาพ สวยงาม ทนทาน คุ้มราคา

 2. มีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี

 3. แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500x4000mm. ใช้ทำเป็นแผ่นพื้นยกระดับไร้รอยต่อได้ดี สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามที่ต้องการได้ หรือใช้ปูทั้งแผ่นไร้รอยต่อสำหรับงานทางเดิน Walkway ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย

 4. ออกแบบเพื่อเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ/โปร่งแสง หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ/แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด (Top Cover) สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู)

 5. แผ่นตะแกรง FRP Grating สูง 25mm. แกนหนา 6.5mm ขนาดช่องรู 38x38mm. มีให้เลือก 5 สี เหลือง เขียว เทา น้ำเงิน และดำ หรือ มีความสูงที่ 38mm. และ 50mm.

 6. ตะแกรง FRP Grating นำเข้าจากยุโรป เป็นเกรด A ระดับ Premium World Class Quality ส่งขายในอเมริกา ญี่ปุ่น เกาหลีใต้ สิงคโปร์ มาเลย์เซีย etc. รับประกัน 3-5ปี มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 5,000 ตรม. เนื่องจากสินค้ามีหลายเกรด กรณีต้องการตะแกรง FRP ราคาถูกเกรดจากประเทศจีน กรุณาระบุ

 

Related Best-Seller ABS Overflow Swimming GRATING

ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ ขนาดมาตรฐาน สามารถใช้กับสระรูปโค้งมนได้ดี

ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย

ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าส ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ FRP Steel Grating Anti-slip Tape Manhole Cover

คุณสมบัติของ เกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นพลาสติกสำเร็จรูปรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ Specification of ABS Spa Swimming Pool Overflow Drainage Gully Gutter Grating

 1. ตะแกรงพลาสติค ABS ออกแบบพิเศษให้แข็งแรงและใช้งานได้หลายสภาวะใช้สำหรับงานปูแผ่นพื้นยกระดับ แผ่นพื้นทางเดินบนบ่อปลาคาร์ฟ ฝาตะแกรงรางระบายน้ำรอบบ้าน อพาร์ทเมนท์ โรงเรียน โรงงาน สนามกีฬา รอบสระน้ำ

 2. ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี

 3. ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)

 4. สีมาตรฐานได้แก่ สีครีม(Cream Color) , มี 2 แกนเชื่อมต่อ และ 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน ทั้งรุ่นทนทานพิเศษอย่างหนาและรุ่นมาตรฐานตามงบประมาณ

 

โรงงานผู้ผลิต ฝาบ่อปิดท่อพักตะแกรงระบายน้ำ ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs CATEGORY
ผลิตภัณฑ์กลุ่มสินค้า บริษัทแชนคอน


คิดจะทำรางระบายน้ำ ทำไมไม่เลือกใช้ตะแกรงระบายน้ำตกแต่งบ้าน ? ชีวิตนี้คุณเลือกได้
ใครคิดว่าตะแกรงระบายน้ำ จะมีแต่รูปแบบโบราณ เชยๆ ? ไม่ยึดติด ชีวิตมีอิสระ นำสิ่งที่ดีสู่ชีวิต

กล้าพอไหม ที่จะเปลี่ยน ? บริษัทแชนคอน ศูนย์รวมตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป “มีหลากหลายวัสดุและแบบ ให้เลือกมากที่สุดในโลก”


ตะแกรงเหล็ก

1. Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating   ตะแกรงระบายน้ำ แผ่นพื้นทางเดิน พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ

ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปรุ่นมาตรฐาน สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน ไม่เหมือนใคร ขนาดช่อง 15x30mm. สูง 30mm. สีเทา Standard Size กว้าง 25x100cm. และ 30x100cm. ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม วางในพื้นที่สัมผัสน้ำได้ดี เหมาะทั้งใช้แทนตะแกรงรอบสระว่ายน้ำ หรือวางกรวดด้านบนสำหรับงานจัดสวน


Plastic PP Grating ตะแกรงพลาสติกทางเดินยกระดับ
Plastic Grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำ

คุณสมบัติของแผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

1) Unique Patent Overflow Grating: สิทธิบัตรออกแบบหนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ตะแกรงระบายน้ำพลาสติค พีพีเกรตติ้ง ของบริษัทแชนคอน ถูกออกแบบผิวด้านบนเป็นรูปสามเหลี่ยมให้กันลื่นตลอดทั้งแผ่นที่ดูลงตัวสวยงาม ช่องรูเล็กกันสัตว์เลื้อยคลาน ดูเป็นตะแกรงระบายน้ำธรรมชาติ อ่อนโยน มีศิลปะ เพราะความแตกต่างของรายละเอียดที่มีความประณีตมากกว่า มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว โดดเด่น รับประกันว่าตะแกรงของเราไม่ซ้ำแบบใครในโลกนี้ เพราะเราเป็นโรงงานผู้ผลิตเจ้าของสินค้าโดยตรง

2) Rustless Grating for wet floor area: ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน

3) High Quality Poly Propylene Plastic: เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด

4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ

5) Easy Installation and Cutting to any size: ติดตั้งง่่าย สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)

6) Light weight 2.5 kg and lockable: น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

7) Warranty 1 year: รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไร้รอยต่อ ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV เราจึงกล้ารับประกันคุณภาพตะแกรงระบายน้ำทุกชิ้น

8) Replacing Swimming Pool Grating: ออกแบบใช้งานทดแทนตะแกรงสระว่ายน้ำรูปแบบเก่า ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

 

 

2. Metal Drainage Grating ตะแกรงโลหะระบายน้ำ-ขั้นบันได ขนาดมาตรฐาน-สั่งทำพิเศษ

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม เชื่อมด้วยเครื่องจักรอัตโนมัติจนเหล็กหลอมเป็นเนื้อเดียวกัน แข็งแรงทั่วทุกจุด โดยทั่วไป มาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. 30ซม. และ 40ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้ กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. หรือ 41 ซม. ตามลำดับ เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที

HDG Flat Bar Steel Grating Specification
ตะแกรงเหล็กรุ่น Light Duty     VS   ตะแกรงเหล็กรุ่น Heavy Duty
Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm)   VS     Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

Steel Grating ตะแกรงเหล็ก
Steel Grating ตะแกรงเหล็ก <– Click ! ดาวน์โหลดโบรชัวร์

 1. ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที ทุกรายการสินค้า

 2. ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป

 3. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG)

 4. ออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ

 5. คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพกว่า 20 ปี

 

ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม
Standard Size Carbon Steel Grating Quotation

ตะแกรงเหล็ก Steel Grating

steel hdg Grating ตะแกรงเหล็ก

คุณสมบัติตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป (มาตรฐานรอยเชื่อมและความหนาการชุบ)

 1. ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที โดยในแต่ละขนาดมาตรฐาน มีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน

 2. ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน

 3. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG) งานชุบซิงค์หนากว่าได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสีทั่วไป

 4. ออกแบบใหม่และควบคุมการผลิตเพื่อให้แข็งแรงและปลอดภัย โดยออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ โดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว

 5. คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง

 6. ตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน

 7. ปรับระยะความสูงของบ่ารับตะแกรง ดีกว่าทำตะแกรงใหม่เปลืองงบประมาณ กรณีลูกค้าเตรียมบ่ารองรับไว้สูงกว่า 25mm. ไม่จำเป็นต้องใช้ตะแกรงที่สูงกว่านี้ เพียงแต่ใช้เหล็กเสริมตรงบ่าด้านล่างให้สูงขึ้น แล้วใช้ตะแกรง รุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. ก็เพียงพอต่อการรับแรงรถเทรลเลอร์ขนาดใหญ่ได้แล้ว ประหยัดงบประมาณด้วยการออกแบบที่ลงตัว

 8. สามารถนำตะแกรงสำเร็จรูปมาเชื่อมต่อกันเป็นขนาดต่างๆได้ ตะแกรงเหล็กชุบสำเร็จรูปพร้อมส่งของบริษัท มีความกว้างมาตรฐาน 2 ขนาด ที่ 25 cm และ 30 cm กรณีลูกค้าต้องการขนาด50x100cm สามารถประยุกต์เชื่อมหรือวาง 25cm สองแผ่นเข้าด้วยกัน ในกรณีต้องการใช้ขนาด 100x100cm ก็สามารถใช้ 4 แผ่นเชื่อมจากขนาด 25 cm. หรือในกรณี 60x100cm. หรือ 100x120cm. ก็สามารถประยุกต์ใช้การประกอบจากแผ่น 30x100cm. เช่นกัน

 9. วิธีการเผื่อระยะความกว้าง สูง ของเหล็กฉากบ่ารับแผ่นตะแกรง ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm.(ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง) เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm.รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm. เพื่อให้สามารถวางแผ่นตะแกรงลงไปได้พอดี ไม่แน่นหรือหลวมเกินไป

 

 

3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating   ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน

      Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom Stainless Steel Grating. New linear shower drainage system and stainless steel bathroom floor waste range.
      ตะแกรงสแตนเลสระบายน้ำสำเร็จรูป มีช่องรูหลายแบบ/ขนาด ดูโมเดิร์น แปลกใหม่ไม่ซ้ำใคร ผลิตจากสเตนเลสแท้ เกรด SUS304 จึงมั่นใจได้ว่าปลอดสนิมตลอดอายุการใช้งาน สามารถรับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ ออกแบบให้ใช้งานในพื้นที่ ระเบียงคอนโด ทางเท้า ห้องน้ำ ห้องครัว เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่เปียก และ ต้องการกันแมลงสาป หนู หรือสัตว์เลื้อยคลานต่าง หมดปัญหาเรื่องน้ำท่วมขัง เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่ ที่ต้องมีการรับน้ำในปริมาณมาก และต้องการระบายน้ำทิ้งอย่างรวดเร็วป้องกันการท่วมขังของน้ำ

ตะแกรงสแตนเลสเกรตติ้งระบายน้ำล้น  Stainless Chnnel drain Expanded Metal Steel Grating

ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำสแตนเลส  Stainless Steel WireMesh Channel Trench Grating

คุณสมบัติตะแกรงระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ตามมาตฐาน GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304)

 1. เลือกใช้วัสดุแผ่นสแตนเลสแท้ เกรด SUS304 รุ่นหนาสุด ความหนาถึง 2 มม. **** หนาที่สุดในตลาดเทียบกับคู่แข่งทุกราย เพื่อให้ได้ ตะแกรงระบายน้ำสแตนเลส ที่มีคุณภาพสูง แข็งแรง เดินไม่ยุบ อายุใช้งานนาน

 2. มีสแตนเลสเสริมคานเชื่อมรองรับซัพพอร์ตด้านหลังแผ่นตะแกรงที่ขนาดกว้างตั้งแต่ 20cm. 25cm. 30cm. ระยะห่างคานเสริมทุกๆ 20cm. เชื่อมคานสแตนเลส 4 ชิ้นในความยาวทุกๆ 1 เมตร ทำให้เพิ่มความแข็งแรงของแผ่นตะแกรง เดินไม่ยวบ ไม่บิดเบี้ยว อายุการใช้งานคงทนนานกว่ารุ่นบางและไม่มีคานซัพพอร์ต / Beam support welding attached stainless grating for exceeding width 20cm.

 3. รูตะแกรงสี่เหลี่ยมรุ่นใหม่ สวยปลอดภัย ไม่คม ไม่บาดเท้า สามารถใช้กับพื้นที่ภายในและภายนอก ปลอดภัยไม่ลื่น / Unsharp, Non-skid when Safety Step On

 4. สแตนเลสเป็นวัสดุ ไร้สารก่อภูมิแพ้ ไม่เป็นคราบให้เชื้อโรคเกาะ ไม่เป็นสนิมตลอดอายุการใช้งาน คราบสกปรกสามารถชำระล้างออกได้ง่าย / Safety and Easy cleaning Material

 5. พับขอบสี่ด้านให้มีความแข็งแรง รับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ดี ใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำวางต่อกันได้สำหรับพื้นที่ยาวๆ / Pedestrian Loaded with excellent design

 6. ช่องรูเล็กแปลกใหม่ไม่ซ้ำใครในโลกนี้ กันแมลงสาป หนู งู สัตว์เลื้อยคลาน แต่ระบายน้ำรวดเร็ว / Faster drainage Flow gully trench channel grating

 7. ออกแบบให้เป็นตะแกรงระบายน้ำ ทันสมัยโมเดิร์น หรูหราดูดี สร้างบรรยากาศลักซูรี่ ให้กับทุกพื้นที่ / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304

 8. กรณีต้องการผิวสแตนเลสปัดด้าน (แฮร์ไลน์) ราคาจะเพิ่มขึ้นอีก 20% จากตารางข้างต้น / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above

 

 

4. FRP FiberGlass Mould Grating (Drainage Gully Culvert)   ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง

ใบเสนอราคา ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสผลิตจากเส้นไยไฟเบอร์ชนิดพิเศษผสมกับเรซิ่นไวนิลฟู๊ดเกรด สั่งตัดตามขนาด   Fiberglass Reinforced Vinyl Food Grade Resin Mould Grating Quotation
Steel flat bar Grating ตะแกรงเหล็กสแตนเลสไฟเบอร์กล๊าส


คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้า ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน
    1. รับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี / Warranty 10 years Certificate
    2. สินค้านำเข้าจากยุโรป เลือกใช้วัสดุไวนิลเกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin
    3. มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 3,000 ตรม. ทั้งแผ่นใหญ่และแบบสั่งตัด
    4. มีแบบและขนาดของตะแกรงระบายน้ำให้เลือกมากที่สุดในโลก
    5. ใช้แทนเหล็กหรือสแตนเลส ป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี
    6) สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู) ภายใน 2-3 วันSpecial Size FRP Grating Quotation: ราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส สั่งตัดตามขนาด มีทั้งแบบเป็นตะแกรงระบายน้ำ แบบฝาท่อปิดทึบ และแบบแผ่นชี๊ตกันลื่น
      เหมาะสำหรับใช้งานกับ ฝาปิดบ่อพัก ฝาปิดท่อระบายน้ำ ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าส ฝาแมนโฮลไฟเบอร์กล๊าส ฝาแมนโฮลโคเวอร์ ฝาบ่อเหล็กฝาท่อไฟเบอร์กล๊าส ฝาถังแซทด๊อสDos ฝาบ่อเกรอะเฮฟวี่ดิวตี้HeavyDuty แผ่นฝาปิดรางกัตเตอร์ ManholeCOVER DuctileManholeCover TrenchDrainCover
      * ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500×4000มม. สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามขนาดที่ต้องการได้ ออกแบบเพื่อตัดเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด แผ่นกันลื่นตามขั้นบันไดทางเดินลาดชัน สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู)ราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสสั่งตัด รูปสี่เหลี่ยมผืนผ้า งาน ตะแกรงระบายน้ำล้น
FRP Grating Cutting to special size Quotation (Rectangle)

    < Click to dowload Quotation Brochure Map     คลิกเพื่อดาวน์โหลด ใบเสนอราคา โบรชัวร์ แผนที่ >


FRP FiberGlass Mould Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Sheet Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Manhole Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass ManholeCover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Manhole Cover Grating เกรตติ้งฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Molded Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด FRP Grating Special Size     FRP Grating Special Size ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด

จากตารางราคาข้างต้น ความหมายของตะแกรง/ฝาปิดทึบ/แผ่นกันลื่น :
    No. 1 , 7 : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส หนา 25 มม. ช่องรู 38×38มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No. 2 , 8 : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส หนา 38 มม. ช่องรู 38×38มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No. 3 , 9 : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส หนา 50 มม. ช่องรู 50×50มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No. 4 , 10 : มินิเม็ชเกรตติ้ง หนา 25 มม. ช่องรู 19×190มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.2 x 4 เมตร
    No. 5 , 11 : ฝาบ่อปิดทึบลายตีนเป็ด หนา 29 มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร *
    No. 6 , 12 : แผ่นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส หนา 4 มม. แผ่นมาตรฐานขนาด 1.4 x 4 เมตรราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสสั่งตัด รูปสี่เหลี่ยมจตุรัส ฝาตะแกรงปิดบ่อครอบท่อพัก
FRP Grating Manhole Cover Cutting to special size Quotation (Square)

FRP FiberGlass Mould Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Sheet Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Manhole Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass Cover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP FiberGlass ManholeCover Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Manhole Cover Grating เกรตติ้งฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP FiberGlass Molded Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด FRP Grating Special Size     FRP Grating Special Size ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด


คำแนะนำในการสั่งซื้อตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส สั่งตัดตามขนาด FRP Grating Cutting Order Guideline

  1. ติดต่อสั่งซื้อตัวอย่างชิ้นงานตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสขนาดเล็กๆ จากบริษัทได้โดยตรง เพื่อนำไปพิจารณาการประยุกต์ใช้ให้เหมาะกับแต่ละพื้นที่ และทดสอบคุณภาพ ก่อนตัดสินใจสั่งซื้อ

  2. หลังการตัดตามขนาด ตรงขอบที่ตัดจะเป็นแง่งๆ ไม่ปิดขอบทุกด้าน กรุณาดูอ้างอิงจาก ตารางออกแบบ การสั่งตัดตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสให้ปิดขอบพอดี เนื่องจากหลังการตัด ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสที่ได้ จะมีหลายลักษณะ เช่น เปิดขอบ 1 ด้าน , เปิดขอบ 2 ด้าน , เปิดขอบ 3 ด้าน , เปิดขอบทั้งหมด 4 ด้าน หรือ ปิดขอบหมดทั้ง 4 ด้าน ขึ้นอยู่กับขนาดที่สั่งตัด

  3. ขนาดพิเศษอื่นๆ คำนวณได้จากเทียบราคาตามบัญญัติไตรยางค์ กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ นอกเหนือจากตารางนี้ สามารถคำนวณราคาง่ายๆ โดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร       ตัวอย่างเช่น
    a) ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม. X 6,000 บาท = 1,500 บาท (หนา 25mm)
    b) ขนาด 30x100cm. = 0.30 ตรม.= 0.3 ตรม. x 9,000 บาท = 2,700 บาท (หนา 38mm)

  4. ราคาสั่งตัดตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส รูปสี่เหลี่ยมจตุรัส จะสูงกว่า รูปสี่เหลี่ยมผืนผ้า โดยทั่วไปแล้ว ค่าเฉลี่ยการเหลือเศษ จากการตัดเป็นรูปสี่เหลี่ยมจตุรัส จะมีเศษเหลือมากกว่า รูปสี่เหลี่ยมผืนผ้า (ตัดจากแผ่นมาตรฐานขนาด 1.5×4เมตร) จึงทำให้ราคาเฉลี่ยของรูปสี่เหลี่ยมจตุรัสสูงกว่า
      ตัวอย่างเช่น ราคาเปรียบเทียบ ของแผ่นรูปจตุรัส จะมีราคาแพงกว่า รูปผืนผ้า ที่พื้นที่เท่ากัน
        4.1) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส รูปผืนผ้า ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม.
        4.2) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส รูปจตุรัส ขนาด 50x50cm. = 0.25 ตรม.Standard Size FRP Grating Quotation:
ราคาตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส แผ่นเต็มมาตรฐานขนาดใหญ่ รวมทุกรูปแบบ

      แยกตามความหนา 3 ขนาด ตั้งแต่ หนา 25มม. 38มม. 50มม. ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสแบบแผ่นทึบปิดสนิมใช้เป็นฝาบ่อ หรือ ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสมินิเม็ชช่องรูเล็กพิเศษ ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสแบบบางพิเศษใช้ทำฟาซาดหน้ากากตึกแผ่นกั้นกรองแสงตกแต่งอาคาร แผ่นปิดจมูกบันได แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

      < Click to dowload Quotation Brochure Map     คลิก เพื่อ ดาวน์โหลด ใบเสนอราคา โบรชัวร์ แผนที่ >

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส fiberglass grating manhole cover

ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส frp grating manhole cover

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery


คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้าตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน

1. รับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี / Warranty 10 years Certificate มีอายุใช้งานยาวนานได้มากกว่า 30-100 ปี เป็นวัสดุนวัตกรรมใหม่ล่าสุด ออกแบบเพื่อมาทดแทนสแตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้/เหล็ก ด้วยคุณสมบัติที่กันการกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมเคมี และการจัดการน้ำเสีย ทำมาจากเรซิ่นที่ถูกคิดค้นมาจากสูตรมากกว่า 30 สูตร เพื่อป้องกันการกัดกร่อนในภาพแวดล้อมที่มีการกัดกร่อนสูงเกินกว่าที่แผ่นครอบ Fiberglass ทั่วๆไปสามารถทนได้

2. สินค้านำเข้าจากยุโรป เลือกใช้วัสดุไวนิลเกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin ถูกพัฒนาสำหรับใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร มีสารต่อต้านจุลินทรีย์ ยับยั้งการเติบโตของแบคทีเรีย บนพื้นผิวของตะแกรง รวมไปถึงสารกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมอาหารและเครื่องดื่ม ทำมาจากเรซิ่นที่ไม่ก่อให้เกิดควัน และมีอัตราการเกิดประกายไฟต่ำ ทนต่อการลามไฟ ตามมาตรฐาน ASTM E-84 Class 1 ไม่เป็นสนิม ทนแดดฝนพื้นที่มีความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ

3. มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 3,000 ตรม. ทั้งแผ่นใหญ่และแบบสั่งตัด ( คุณภาพแตกต่างจากตะแกรง FRP ราคาถูกเกรดบีจากประเทศจีน ) ตะแกรง FRP Grating นำเข้าจากยุโรป เป็นไวนิลวัสดุเกรด A ระดับ Premium World Class Quality ส่งขายในอเมริกา ญี่ปุ่น เกาหลีใต้ สิงคโปร์ มาเลย์เซีย etc.

4. มีแบบและขนาดของตะแกรงระบายน้ำให้เลือกมากที่สุดในโลก บ.แชนคอน เป็นผู้ผลิตงานตะแกรง และฝาบ่อ ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสมีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี

5. ใช้แทนเหล็กหรือสแตนเลส ป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี ไม่กระทบต่อสนามแม่เหล็กในโรงพยาบาล ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำ ตะแกรงขั้นบันได ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย มีฐานลูกค้าในประเทศ ที่ใช้งานแล้วมากกว่า 100 บริษัทชั้นนำรับรอง

6. สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู) ภายใน 2-3 วัน แผ่นตะแกรงไฟเบอร์เสริมแรง FRP Mould Grating เป็นวัสดุนวัตกรรมใหม่ล่าสุด แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500x4000mm. ใช้ทำเป็นแผ่นพื้นยกระดับไร้รอยต่อได้ดี สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามที่ต้องการได้ หรือใช้ปูทั้งแผ่นไร้รอยต่อสำหรับงานทางเดิน Walkway ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามที่ต้องการได้ ออกแบบเพื่อเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ/โปร่งแสง หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ/แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด

 

5. Swimming Overflow Drainage Gully Grating   เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ

     ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย

ตะแกรงพลาสติคน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

 2. ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)

 3. ออกแบบให้ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี

 

 

6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates along side of highway   ตะแกรงเหล็กหล่อดักแยกขยะคันหินฝุ่นผงด้านข้างริมฟุตบาท

ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำ รางยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย ขนาดมาตรฐานได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

Driveway Grating ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท

คุณสมบัติของตะแกรงดักขยะข้างริมฟุตบาท Curbed Drainage Grating Scupper

 1. ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะ static climber drum screen grating ตะแกรงดักแยกเศษขยะลอย ตะแกรงชนิดนี้ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียวพิเศษ (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ขนาดมาตรฐานที่มีสต๊อคพร้อมขายทันที ได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm , etc.

 2. Drive Way Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) หรือเรียกในหลากหลายชื่อว่า ฝายตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท ใช้ฝังหล่อในคันหินฟุตบาทคอนกรีตเสริมแรงคสล. เพื่อป้องกันขยะลงท่อระบายน้ำสาธารณะ

 3. ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท ออกแบบและผลิตตามสเปค มาตรฐานกรมทางหลวงชนบท เทศบาง การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย กรมโยธาธิการและผังเมือง สำนักโยธากรุงเทพมหานคร

 4. ราคาข้างต้นเป็นราคาขายส่งเข้าโครงการ กรณีสั่งซื้อจำนวนมาก กรุณาขอราคาพิเศษโดยติดต่อฝ่ายขาย

 

 

7. FRP/PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover กรอบตะแกรงตกแต่งปกป้องรอบโคนต้นไม้

      ใช้สำหรับงานตกแต่ง พรวนดินให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้ นิยมใช้กันมากในงาน Land Garden Scape งานภูมิสถาปัตย์ มีความเหนียวแข็งแรงทนทาน หรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถ ทดแทน บล็อกตัวหนอน บล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้าสำเร็จรูป Replacing Concrete/Masonry Block Paving Unit
       FRP/PP/Ductile Iron/Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings/ tree guards/ tree grates/ Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mould Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.

Tree guards Grating กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ treeguard gratingcover

   < Click to dowload Quotation Brochure Map     คลิก เพื่อ ดาวน์โหลด ใบเสนอราคา โบรชัวร์ แผนที่ >

กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ Tree Guard Grating Paver Frame Cover Laser Cutting Metal Sheet Panel กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ Tree Guard Grating Paver Frame Cover กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ Tree Guard Grating Paver Frame Cover Laser Cutting Metal Sheet Panel กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ Tree Guard Grating Frame Cover Laser Cutting Metal Sheet Panel

ตะแกรงสแตนเลส อลูมิเนียม เหล็กแผ่นเจาะรู Aluminium Stainless Grating กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ Tree Guard Grating Cover Laser Cutting Metal Sheet Panel

 

 

8. Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel   ระแนงแผงกั้นบังไฟหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสง ระบายอากาศ

ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลม ระบายอากาศ แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร ใช้สำหรับสร้างเป็นแผงตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอดแอลอีดี/ฟลูออเรสเซนต์ (Led/Fluorescent) แผงฉากแผ่นฝ้าเพดาน ผนังม่าน ระแนงบังตาหน้ากากกรองช่องลม แผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศ ครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคาร แผงกั้นบังไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้า ใช้ทดแทนฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศ ใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงาม ทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ กุ้ง กบ ซาลาแมนเดอร์ Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return/Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium , DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver : new design supplying ventilation egg crate grilling

Eggcrate, Facade Cladding, Screen

Eggcrate, Facade, Sun Screens

 

 

9. หน้ากากกั้น แผ่นกรองแสง แผ่นโลหะฉลุลายตกแต่ง ตัดด้วยเลเซอร์ขึ้นรูป   Laser Cutting perforated Metal Panel

      แผ่นโลหะฉลุลายตกแต่ง ตัดด้วยเลเซอร์ขึ้นรูป สำหรับ FACADE CLADDING | Wall PARTITION | SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Trellises|Pergola | Battens | Lattice Design | Veranda Terrace balcony     เราสร้างนวัตกรรมจากความคิดทางสถาปัตยกรรมด้านงานโลหะแผ่นและงานดีไซน์บนพื้นผิวเรียบให้เกิดรูปทรงตามจินตนาการของผู้ใช้งาน รองรับการผลิต ฉลุ ตัด พับ ขึ้นรูปวัสดุที่หลากหลาย ไม่ว่าจะเป็น งานเจาะรูเซาะร่องบนพื้นวัสดุ อลูมิเนียมคอมโพสิต เหล็ก อลูมิเนียม สแตนเลส ทองเหลือง ทองแดง และอื่นๆ สำหรับแผ่นปิดผิวอาคาร หน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง

ตะแกรงสแตนเลส อลูมิเนียม เหล็กแผ่นเจาะรู Aluminium Stainless Grating

Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating ตะแกรงระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป แผ่นเกรตติ้งสแตนเลสเจาะรู   CEILING Roof Battens Laser Cutting Metal Sheet แผ่นเหล็กฉลุลายเลเซอร์ตกแต่ง สำหรับตกแต่งฝ้าเพดานกันสาด ระแนงบังแดด   External Folded Perforated Ladder Stair Laser Cutting Metal แผ่นเหล็กพับฉลุลายเลเซอร์ตกแต่ง ขั้นบันไดเหล็กพับ แผ่นกันตกทางเดินราวบันได   Tree Guard Grating cnc Laser Metal Sheet Panel กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้

 

 

10. FRP Stair Tread Nosing Step Cover   แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

      ใช้สำหรับปิดคลุมแผ่นขั้นบันได ช่วยป้องกันการลื่นไถลหกล้ม เสริมความแข็งแรงและเพิ่มคุณค่าพื้นบันได้ให้สวยงาม FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape แผ่นปิดจมูกบันไดไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่น ทดแทนเทปกันลื่น เทปตีเส้นเรืองแสง FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector : FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดรุ่นรับแรงเสียดสีสูง แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสเฮฟวี่ดิวตี้ #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #ทดแทนแผ่นเทปกันลื่น เทปตีเส้น เทปเรืองแสง #Anti-SlipTape

StairTreadNosing แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได, frp sheet antil slip

1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน)     Price excluded VAT and Delivery , Deposit 50% for made to order

2. ความหมายของแผ่นจมูก แผ่นครอบบันได และแผงกันลื่น :

    ** 2.1) แผ่นจมูก Nosing Cover ใช้สำหรับ ปิดเฉพาะจมูกบันได

    ** 2.2) แผ่นครอบบันได Stair Cover ใช้ปิดทั้งจมูกและแผ่นด้านบนบันได

    ** 2.3) แผงกันลื่น Sheet Cover ใช้เป็นแผ่นปิดผิวรองพื้นกันลื่น ไม่มีจมูก

Anti-Slip Tape แผ่นเทปกันลื่น ปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส FRP Stair Tread Nosing Step Cover

 

11. Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor   ตัวคลิปล็อคอุปกรณ์ยึดจับตะแกรงเหล็ก

      ตัวคลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง มี 2 ประเภทวัสดุ ทั้งแบบ Stainless Steel SUS316 และแบบ Hot Dip Galvanized Steel เนื่องจากถูกออกแบบมาให้ใช้พื้นที่ต่างกัน โดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลส ส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้ากับฐานรองด้านล่าง โดยสามารถปรับระดับแนวการยึดได้ ทั้งสองแบบใช้งานคล้ายๆกัน โดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Mesh Size) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไปติดตั้ง

SaddleClipLockClampGrating, ตัวคลิปล็อคอุปกรณ์ยึดจับแผงตะแกรงเหล็ก

ตัวคลิปล็อคอุปกรณ์ยึดจับแผงตะแกรงเหล็ก, SaddleClipLockClampGrating SaddleClipLockClampFastenal, อุปกรณ์ยึดจับแผงตะแกรงเหล็ก

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

      ตัวคลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง มี 2 ประเภทวัสดุ ทั้งแบบ แสตนเลสสตีลเกรดสูง Stainless Steel SUS316 และแบบชุบจุ่มร้อนกันสนิม Hot Dip Galvanized Steel
      เนื่องจากถูกออกแบบมาให้ใช้พื้นที่ต่างกัน โดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลส ส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้ากับฐานรองด้านล่าง โดยสามารถปรับระดับแนวการยึดได้ ทั้งสองแบบใช้งานคล้ายๆกัน โดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Mesh Size) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไปติดตั้ง
      These clips can be used to fasten steel grating to structural member. To install, use welded stud which may be welded through grating in place.

 

 

12. FRP Fiber Glass Reinforced Manhole Cover   ฝาปิดท่อบ่อเกรอะไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง

FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard วัสดุผลิตจากไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง แข็งแรงและยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะมีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า   คุณสมบัติเด่น: สวยงามดูดีกว่าฝาเหล็ก เลือกสีได้ถ้ามีปริมาณสั่งซื้อ รับแรงได้เหมือนเหล็กแต่ไม่เป็นสนิม อายุงานนานกว่า ลดปัญหาโดนขโมยฝาบ่อไปขายต่อเนื่องจากไฟเบอร์กล๊าสที่หล่อเสร็จแล้วไม่สามารถขายต่อได้ในตลาดรับซื้อของเก่า


ductile ManholeCover ฝาบ่อปิดท่อพักเหล็กหล่อเหนียว

 1. FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard วัสดุผลิตจากไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง แข็งแรงและยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะมีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า
 2. คุณสมบัติเด่น: สวยงามดูดีกว่าฝาเหล็ก เลือกสีได้ถ้ามีปริมาณสั่งซื้อ รับแรงได้เหมือนเหล็กแต่ไม่เป็นสนิม อายุงานนานกว่า ลดปัญหาโดนขโมยฝาบ่อไปขายต่อเนื่องจากไฟเบอร์กล๊าสที่หล่อเสร็จแล้วไม่สามารถขายต่อได้ในตลาดรับซื้อของเก่า
 3. ราคาข้างต้น เป็นราคาจำหน่ายเข้าโครงการ บริษัทขอสงวนสิทธิ์ในการปรับราคากรณีขายปลีกหน้าร้าน
 4. For more information: ขอข้อมูลรายละเอียดราคาสำหรับแต่ละรุ่น กรุณาส่ง E-mail หรือติดต่อฝ่ายขายของบริษัทฯ

 

 

14. FRP Top Manhole Cover Checker/Diamond surface   ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าส

      เทคโนโลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ติดตั้งสะดวก เปิดฝาบำรุงรักษาง่าย ออกแบบมาทดแทนแผ่นฝาเหล็กลายตีนเป็ด ฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม

FRPFiberglass ManholeCover ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าส

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

คำแนะนำในการสั่งซื้อ ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ แผ่นทางเดินไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสั่งตัดตามขนาด   FRP FibreGlass Checkered Plate Manhole Covered Grating
      1. ลูกค้าสามารถติดต่อสั่งซื้อตัวอย่างชิ้นงานฝาบ่อปิดทึบครอบท่อพักระบายน้ำ แบบสั่งตัดตามขนาด จากบริษัทได้โดยตรง เพื่อนำไปพิจารณาการประยุกต์ใช้ให้เหมาะกับแต่ละพื้นที่ และทดสอบคุณภาพ ก่อนตัดสินใจสั่งซื้อ
      2. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำลายตีนเป็ด แผ่นทางเดินไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสั่งตัดตามขนาด แผ่นมาตรฐานขนาด 1.5 x 4 เมตร หนา 29 มม. ลายกันลื่นเช็คเกอร์เพลท(ตีนเป็ด) สีเทาเป็นสีมาตรฐานที่มีสต๊อคพร้อมรับทันที รับแรงได้มากกว่า 500 กก.ต่อตรม.
      3. การสั่งตัดตามขนาด ควรคำนวณให้ลงตัวตามความกว้าง หรือยาว เพื่อจะได้ใช้เศษให้เกิดประโยชน์สูงสุด เช่น ถ้าต้องการแผ่นทึบปิดฝาบ่อ ควรเลือกที่ยาว 150 ซม. ดีกว่าเลือก 110-140ซม. เพื่อให้พอดีกับขนาดความกว้างของแผ่นมาตรฐาน
      4. กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ นอกเหนือจากตารางนี้ สามารถคำนวณราคาง่ายๆ โดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร ตัวอย่างเช่น a) ขนาด 30x120cm. = 0.36 ตรม. X 14,000 บาท = 5,040 บาท

gFRP non-slippery checker cover Grating ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบบำบัดน้ำเสีย Manhole Cover

คุณสมบัติ เงื่อนไขการผลิต/สั่งซื้อ การรับประกันสินค้า FRP ManholeCover ฝาปิดท่อระบายน้ำ ฝาบ่อพักสําเร็จรูป

 1. Frp checker plate cover grating สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน / Delivery in 2-3 days

 2. ฝาปิดบ่อทึกลายตีนเป็ดไฟเบอร์กล๊าสชนิดสั่งตัด ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ทนสารเคมี และความร้อนได้ดีมาก / Corrosion Chimical Resistance

 3. ป้องกันปัญหาขโมยฝาท่อได้เด็ดขาด เนื่องจากวัสดุไฟเบอร์ขายต่อไม่ได้ / Burglar problem prevent material

 4. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสียไฟเบอร์ อายุการใช้งานนานกว่า 30 ปี ไม่มีเปราะแตกหัก ไม่เป็นสนิม ไม่ผุกร่อนตลอดอายุ / Long life services

 5. รับประกันคุณภาพ 5 ปี เปลี่ยนคืนทันทีจากสต๊อคพร้อมส่งหากชำรุด / Warranty 5 years ; replace new one if damaged

 6. กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ สามารถคำนวณราคาโดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร ตัวอย่าง เช่น ขนาด 50x100cm. = 0.5 ตรม. X 14,000 บาท = 7,000 บาท

 

 

15. Pegboard Hook Shelves Racking Storage   แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ตะขอขาแขวนฮุก

      #โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board

Pegboard แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด, เพ็คบอร์ด PegBoards, Hooks ตะขอเกี่ยวขาแขวน

Pegboard, Hooks,แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด, ตะขอขาแขวนฮุก, เพ็กบอร์ด , แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ, ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด


ไอเดียวิธีการประยุกต์ใช้งาน แผงกระดานเหล็กเจาะรูติดผนังแขวนเครื่องมือ ตกแต่งผนัง ลอฟท์ คลาสสิค โมเดิร์น สุดเก๋ หลายรูปแบบ     <– คลิก เพื่อดูข้อมูลเพิ่มเติม !
Hooks Pegboard กระดานแผ่นเพ็กบอร์ด Hooks Pegboard กระดานแผ่นเพ็กบอร์ด Hook Storage Shelf Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Racking Tools DIY
Pegboard แผงกระดานเพ็กบอร์ด Hook Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด


1) ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) : Price shown excluded VAT and Delivery

2) กระดานเพ็กบอร์ดขนาดอื่นๆ นอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน ลูกค้าสามารถสั่งผลิตพิเศษ หรือสั่งตัดจากแผ่นใหญ่ขนาด 1.2×2.4เมตร ได้

3) สินค้าตามตารางข้างต้น ทั้งกระดานเพ็กบอร์ด และตะขอขาแขวนฮุก มีสต๊อคพร้อมรับสินค้าได้ทันที

 

 

16. Premium Loft Pipe Shelves: เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อเหล็ก สไตล์ลอฟท์ไม่ต๊าปเกลียว

ชั้นวางท่อเหล็กแขวนติดผนัง, ชั้นวางของราวแขวนหิ้งฉากรับชั้น, อุปกรณ์ตู้จัดเก็บของแท่นวางตกแต่งบ้าน, ชั้นวางของเข้ามุมติดผนังลอฟท์สไตล์ DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeStepDecorativeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture

LoftPipeStepDecorativeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialFurniture

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) : Price shown excluded VAT and Delivery
 2. ข้อต่อทุกชิ้น ผลิตจากวัสดุอลูมิเนียมเคลือบอบสี เป็นงานทำด้วยมือ (Hand-Made) หนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ด้วยวิธีการพ่นและทาสีทับ 3 ชั้น เริ่มจากสีรองพื้น จากนั้นพ่นสีดำ แล้วใช้สีดำปัดทองลายสนิมโบราณ ทำให้ชิ้นงานทุกชิ้นมีความแตกต่างกันในลวดลายมีเอกลักษณ์ไม่ซ้ำแบบกัน
 3. สีสนิมปัดมาตรฐาน คือ สีสนิมดำปัดทอง ส่วนสีที่เหลืออื่นๆ เช่น สีสนิมดำปัดทองแดง/เงิน/บรอนซ์/ทองเหลือง เป็นสีสั่งพิเศษ ต้องมีจำนวนในการสั่งผลิต

 

 

17. Form Tie Accessories System / FORMWORKS / TIE ROD   เหล็กที่มีเกลียวตลอดเส้น(ไทร็อด) + WingNut(วิงนัท)

      เหล็กยึดงานแม่แบบ Tie rod มีทั้งแบบรีดร้อน และรีดเย็น (สามารถเชื่อมได้) เป็นเกลียวแบบหมุนเข้าตามเข็มนาฬิกา ถูกออกแบบให้มีเกลียวสันหยาบตลอดทั้งเส้น จึงมีความแข็งแรงและง่ายต่อการประกอบแม่แบบเข้าที่หน้าไซท์งาน

FORMWORKS TIE ROD WingNut threadbar

FormTie FORMWORKS TieRod ThreadBar

formties formworks threadbar tierod scaffolding

 


CHANCON Interesting Products Catalogue
แนะนำสินค้า ตะแกรงฝาบ่อเพ็กบอร์ด บ.แชนคอน
#แชนคอน ศูนย์รวมตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป
มีหลากหลายวัสดุและแบบ ให้เลือกมากที่สุดในโลก

Word Class Quality #Manhole Cover #Overflow Grating Specialist

1-8 Gully Grating: กลุ่มสินค้า ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ ดักขยะคันหินข้างฟุตบาท  

ตะแกรงน้ำล้นรอบสระฝาบ่อฝาท่อครอบรางระบายน้ำ SwimmingOverflowGrating ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกัลวาไนซ์สำเร็จรูป HotDipGalvanizedSteelGrating ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกัลวาไนซ์สำเร็จรูป HotDipGalvanizedSteelGrating ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสเกรตติ้ง GFRPFiberGlassSteelGrating ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating manhole cover steel grating Grating ManholeCover ฝาท่อพักฝาแมนโฮลตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท Grating ManholeCover ฝาท่อพักฝาแมนโฮลตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท FRPSteelGrating ManholeCover ฝาท่อพักฝาแมนโฮลตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท SteelGrating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส Grating ManholeCover ฝาท่อพักฝาแมนโฮลตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท FRPSteelGrating ManholeCover ฝาท่อพักฝาแมนโฮลตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท SteelGrating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส

9-11 Manhole Cover: ฝาปิดบ่อครอบท่อพัก ฝาแมนโฮลรางระบายน้ำ  

FrpSteelGrating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FrpSteelGrating ManholeCover ตะแกรงดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาทตะแกรงเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำ FrpSteelGratingDuctileManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส

12-17 Related Grating: เพ็กบอร์ด คลิปล็อค แผ่นปิดผิวกันลื่น PipeShelf  

ตะแกรงเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส SteelGrating ManholeCover FrpStairTreadNosingStepCoverProtector แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส HdgSteelGratingClipLockClampFastener ตัวคลิปล็อคยึดจับแผงตะแกรงมีฐานตีนเป็ดแสตนเลสเหล็ก FormworksTieRodWingNutFormtieAccessories อุปกรณ์ยึดแบบคอนกรีตไทรอดวิงนัท Premium Loft Pipe Shelves เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อเหล็ก สไตล์ลอฟท์ไม่ต๊าปเกลียว  เตะแกรงเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FrpSteelGratingDuctileManholeCover เตะแกรงเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FrpSteelGratingDuctileManholeCover

ตะแกรงฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ FrpSteelGratingDuctileManholeCover GratingThai Products Brochure … GratingThai Products Brochure Download …

 

Project reference | Customer Review
ตัวอย่างลูกค้า ไอเดียการประยุกต์ใช้งาน

วิธีการเลือกซื้อ ตะแกรงพลาสติคPP ตะแกรงเหล็กเชื่อมชุบกัลวาไนซ์สำเร็จรูป เกรตติ้งไฟเบอร์กล๊าส ฝาบ่อฝาท่อปิดบ่อพักระบายน้ำ กระดานเพ็กบอร์ด ตะขอขาแขวนฮุค แผ่นปิดจมูกบันไดกันลื่นเรืองแสง แผ่นกันลื่นบันไดไฟเบอร์กล๊าสสะท้อนแสง

ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ FRP Steel overflow swimming pool grating manhole cover ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ FRP Steel overflow swimming pool grating manhole cover FRP Steel overflow swimming pool grating manhole cover ตะแกรงเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำ

Swimming Pool Overflow Spa PP Plastic Grating, พีพีเกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบจุ่มร้อนกันสนิม, Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส, Fibreglass GFRP Overflow Grating ABS Swimming Pool Spa Overflow Grating ตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ Scupper Curbed Drainage Grates,ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ อุปกรณ์ตกแต่งตู้เลี้ยงปลาสวยงาม ||| ฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส, FRP Fiberglass Manhole COVER, แผ่นปูพื้นยกระดับ Raised Floor ฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว, Ductile Iron Sewer Manhole Cover FRP FibreGlass Diamond Checkered Plate Covered Grating ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ แผ่นทางเดินไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสั่งตัดตามขนาด ||| Pegboard , Hooks Accessories ,เพ็กบอร์ด, แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ,ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได ,แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating ,อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง ข้อต่อท่อประปา ข้อต่อท่อเหล็ก ข้อต่อpvc #ชัันวางของ #เฟอร์นิเจอร์ #ชั้นวางท่อเหล็กแขวนติดผนังตกแต่งบ้าน #ชั้นวางของเข้ามุมติดผนัง #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture

 

Home Page of CHANCON (Products Menu)
เมนูหน้าแรก บริษัทแชนคอน – บริษัทเกรตติงไทย

    GFRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow Welded Steel Bar GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER ฝาบ่อทึบปิดท่อพักครอบท่อรางระบายน้ำทิ้งสำเร็จรูป ฝาท่อ แมนโฮล เกรตติ้ง / Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating / Curbed Drainage Grating Scupper / Stair Tread Nosing / Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เกรตติ้งเหล็กชุบสังกะสีทนสนิม ตะแกรงดักเศษอาหารขยะฝังในคันหินคสล. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ อุปกรณ์ตะขอขาแขวนฮุกแผ่นกระดานเพกบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Contact & Enquiry ติดต่อสั่งซื้อ แผนที่ ราคาส่วนลด
    A. Contact us : ช่องทางติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า บัญชีธนาคาร เงื่อนไขการจัดส่ง
    B. Price-Quotation : เช็คราคาสินค้า ขอใบเสนอราคา ส่วนลดพิเศษ
    C. Projects Reference : ตัวอย่างลูกค้า การประยุกต์ใช้ วิธีการเลือกซื้อ
    D. Specification and Services : ความหมาย การสั่งผลิต ติดตั้ง ออกแบบ ผลทดสอบการรับแรง-สารเคมี
    E. About Us (Grating Expert) : Grating Thai | Chancon Group of Company (บริษัท แชนคอน)
    F. Dealer Sales Wanted : ขอเป็นตัวแทนจำหน่าย รับสมัครพนักงานขาย
    G. Shopping Site Map : ราคาสินค้าทั้งหมดของ ตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดบ่อครอบท่อพัก

Overflow Grating ตะแกรงระบายน้ำล้น เกรตติ้งทางเดิน
    1. Plastic PolyPropylene Grating ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ PP
    2. Metal Drainage Grating ตะแกรงโลหะระบายน้ำ-ขั้นบันได ขนาดมาตรฐาน-สั่งทำพิเศษ
    3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน
    4. FRP FiberGlass Mould Grating ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นทางเดินในโรงงาน
    5. ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
    6. Drive HighWay Leaf Side Drain Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท
    7. Tree Guard Grating Paver Frame Cover กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ สำเร็จรูป
    8. Egg Crate Ceiling Screen แผงระแนงบังตาหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลมระบายอากาศ

Manhole Cover ฝาบ่อแมนโฮลปิดครอบท่อพักระบายน้ำ
    9. FRP Manhole Cover ฝาปิดบ่อพัก ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าสผสมเรซิ่น (ไม่เป็นสนิม ทดแทนแสตนเลส)
    10. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round/Square) ฝาปิดท่อ ฝาบ่อพักเหล็กหล่อเหนียวบำบัดน้ำ
    11. FRP Diamond Top Cover (Special Cut) ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสชนิดสั่งตัดตามขนาด

Grating Equipment เพ็กบอร์ด ฮุค คลิปล็อค แผ่นปิดผิวกันลื่น
    12. PegBoard Hooks แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ตะขอขาแขวนฮุก
    13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่น
    14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener คลิปล็อคยึดจับแผงตะแกรง แสตนเลส/เหล็กทนสนิม
    15. FormWork Ties System: TieRod/ThreadBar เหล็กรับแรงทนดึงสูง WingNut WaterStopper
    16. Rustic Golden Sign Color Aluminum Pipe Connectors ข้อต่ออลูมิเนียม สีสนิมดำปัดทอง ไม่ต๊าปเกลียว
    17. Ceiling Trellis Shade Grilles ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา

 

CONTACT US : CHANCON GRATINGTHAI
ติดต่อ บจก.แชนคอน – บจก.เกรตติงไทย

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญโดยเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเครื่องมือ PegBoard Hooks ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ฝาบ่อปิดครอบท่อพัก steel grating manhole cover


Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor || บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating ตะแกรงรางระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. ||  (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | 199 Takham21/1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone(Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6     Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786
E-mail: mkt@chancon.co.th   |     Line@: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th   |   www.GratingThai.co.th http://GRATINGTHAI.com |  
  http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com www.KanokMat.com www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter: http://twitter.com/fibergrating
Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot: http://chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอังกฤษ

Chancon Company, the center of ready-made drain grate
“There are many materials and designs. To choose from the most in the world “
World Class Quality #Manhole Cover #Overflow Grating Specialist”
We started with the question “What is the quality of the drain grate?” And “How can I meet the needs of different customers?” The results are revolutionary Chancon since. Design-manufacture Selection of innovative materials Make the drain grate a top quality work of art. There are designs and types of materials to choose from. Most of the world such as fiberglass, cast iron, stainless steel welding plates, plastic grade AA (ABS and polypropylene) || Plastic FRP Iron-Ductile Stainless Steel Grating and Manhole Cover Expert Company
 
Click! Download Map (Acrobat PDF File) …. Click the image below! Download Company Map
 
Google Map <13? 38’28.4 “N 100? 26’42.4” E> <Click Google Map to go to Shancon>
 
Best Seller Grating Manhole Products Grill cover manholes, drainage
  (Grating-Manhole Promotion drainage grate organized promotion. Special price of pond lid Shancon Company Manufacturer and distributor #GratingSteel, #StainlessGrating, #PlasticGrating, # Drain Grating, #Plastic Grating, #ManholeCover, #Manhole Cover, # Cast Iron Lid, #pegboard, #Hooks, #Pegboard Hook, Wire Hook, Hanging Bracket. , # Garbage trap, #ScupperCurbedDrainageGrates, # Non-slipFRPStairTreadNosingCoverSheet, # Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover, anti-slip fiberglass, # Furniture, steel pipe shelf, wall hanging, home decoration, #IndustrialPipeShelfFurniture

 

Swimming Pool Overflow Spa PP Plastic Grating, PP Plastic Grating, Plastic Overflow Drainage Around Prefabricated Swimming Pool Rim | Welded Steel Grating, Hot Dip Dip Galvanized, Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating | Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Prefabricated stainless steel drain grating grating Stainless Steel Floor Drain Grating | Fiber Glass Drain Grating, Fibreglass GFRP Overflow Grating | ABS Swimming Pool Spa Overflow Grating, Prefabricated Plastic Drain Grating Scupper Curbed Drainage Grates, Scupper Curbed Drainage Grates, Scupper, Dust, Side Stone, Leaf Side by Foot Side | Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel. Beautiful Fish Tank Accessories ||| Fiberglass Manhole Cover, FRP Fiberglass Manhole COVER, Raised Floor Mat | Ductile Iron Sewer Manhole Cover | FRP FibreGlass Diamond Checkered Plate Covered Grating, solid cover, sump cover, manhole cover. Fiberglass walkway sheet, non-slip, made to order. ||| Pegboard, Hooks Accessories, Pegboard, perforated steel sheet, hanging tools. , Hooks Hooks Wire Hooks Pegboard | Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, Nose cover, corner trim, trim panel, stair cover. , Floor cover, anti-slip fiber glass | Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating, device clip lock grating grating plate | plumbing connector. Steel pipe joints, pvc joints #shelf #Furniture #Pipe shelf, wall hanging, home decoration # Wall shelf corner #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture
 
Best-Seller # 1 Pegboard Hook Shelves Racking Storage Pegboard Punching holes in the wall to hang tools to store.
 
Manufacturing factory selling #Pegboard #Pegboard #Hooks #Hooks hooks #Hole board Wall mount, home decoration # Board, aluminum sheet, steel, wood # Perforated steel sheet # Punched-up brochure For hanging products, wall appliances
                          
Features of perforated pegboard panels, wall mounted, hanging, storage, tools, Wall Control Pegboard & Hooks Specification
1) Aluminum or Powder Coated Pegboard: choose the material whether Made of aluminum Or from special grade steel With a special thick powder coat coating, high quality scratch resistance, anti-rust and corrosion properties better than general steel, lightweight, strong and durable, can be used in many conditions, both inside and outside
2) High-Tech Production: Pegboard Ready-made, standard size, stock available, ready to receive the product immediately Also designed to be folded into the edges to keep the corners neatly on all 4 sides, strong, without sharp cuts, can be placed together, making it easy to install. No need for other equipment to support the height from the back. No need to find additional frames to decorate Can be used for multiple sheets together to form a beautiful shape. Safe to use Used to decorate the room Keep things neat, perfect.
3) Standard Big Size: a board, drill holes, hang tools. Special design to a standard size. Can be assembled perfectly into a large, stylish panel from sizes 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm., Or assembled into diagonally or pyramid-shaped spaces, interspersed, and sheets. Or according to imagination in various forms depending on the design Because it is a finished sheet, folded edge is completely finished.
4) General Hook applied: Punched folded sheet used for hanging various equipment. It is designed to be used immediately with standard sized hook hangers. Can bear high weight Use as a shelf, it is strong and durable. Because of the extra thickness Every sheet has been punched according to the standard already. Accurate Repeated use is guaranteed. Can be used with the hook, hook, hook, standard, fit, beautiful, strong
5) Made-to-Order (Material / Color / Size): in case of production order for other colors (white, black, blue, yellow, red, green) or select the material used ( For example, customers can choose to cut from 120x240cm extra large sheets. All of our extra large pegboard sheets are non-folded. There are both finished painting. And naked, not painted yet Customers can cut them by themselves and put on a wooden frame. Steel frames decorate as desired
6) Heavy Hook Pegboard: Hook Hook bracket designed to hold the weight over 10 kg per point because the plated steel rustproof Hot Dip Galvanizing Conference. Strong without rust Suitable for pegboard holes in steel or aluminum. Which is durable and does not rot or warp easily Even after being used for many times Designed to be attached to the wall without the need for supporting steel frames. It is stronger than normal perforated wood pegboard.
 
Best-Seller # 2 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Plastic overflow drain grate
 
Prefabricated plastic grid, standard model Chancon exclusive patent, unique, channel size 15x30mm., Height 30mm. Gray, Standard size, width 25x100cm. And 30x100cm., Economical price, does not rust, can be placed in the area that touches the water well. Suitable as a replacement for the grill around the pool. Or lay gravel on top for landscaping work
 
Properties of Premium Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties
1) Good performance in wet areas. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work As a non-slip floor mat Elevating the corridor Secondary artificial grass for quick drainage Soak in fish pond water Or swimming pool to replace conventional grating Soak it in water, it won’t rust. There is an anti-fungal agent. And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. It has a small hole, so pebbles can be placed on top of the garden.
2) It is a special tough plastic grid. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), specially selected grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grates because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, economical price
3) is a grate, groove, slender hole, anti-slip surface, the size of the mesh size is only 1.5 x 3 cm., Smaller than the overflow drain grid around the general pool Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds, well that need quick drainage. Or used to trap and filter rodents, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Focus on cleanliness in areas that do not want to be rusted well. Or used in the kitchen, cafeteria, bazaar, market, etc.
4) tailor made to fit the drainage gutter that has already been made. In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating To instantly cut to fit the size of the gutter By designed to order to cut both from width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. The weight of the ready-made plastic drain grate is very light compared to other grating models. Any It is also easy to cut by using a grinding wheel (piglet)
5) easy to install, light weight 2 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Prevent electric shock (Insulator)
6) 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injecting high-pressure plastic from a single large mold. It is unique in this world, anti-slip surface, small holes, hard and extra tough. Has anti-fungus, UV resistant, UV
7) applications in different areas. Use as a floor mat Versatile plastic sheet Overflow sieve around the pool Drainage grate around the factory Pet cage floor Flooring, animal pens, crab farms, support products from conveyor belts Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to grow Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drain grate sprinkled with gravel
 
Best-Seller # 3 HDG. Bar STEEL GRATING
 
Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Welding by automatic machines until the forged steel is homogeneous. Sturdy across all points, meet the
general standards of the drain grate are 25 cm and 30 cm wide, customers simply prepare to design the shoulder support to be 26 cm or 31 cm wide to be able to purchase all types of grates to be placed in use. soon
 
Feature of HDG.Standard Size Steel GratingSteel Grating,
Prefabricated Galvanized
Light Duty Steel Grating, Heavy Duty
Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm) VS Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)
 
 <- Click! Download the finished sieve
Properties of Shancon’s rust-proof welded steel grating Specification of Hotdipped Welding Flat Bar Steel Grating
1) Prefabricated steel drain grating Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. In which each standard size There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different.
2) Stronger homogeneous welding system. By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous on all sides. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops The key point is the homogeneous welding of the Flat bar (please check the welding work compared to the manual welding labor), guaranteeing the quality and strength that the customer has to prove before making a decision. Considering The small hole size has the same standard.
3) Coating with hot dip galvanizing method, thickness not less than 75 microns according to ASTM A123, ASTM B6 (not using anti-rust paint spray / paint Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than HDG plating). Zinc plating work is thicker than standard. Making it stronger and more resistant to corrosion Some fast plating and coating of spray paint
4)design and production control to ensure healthy and safe. By designed to allow the placement of steel bars and the grid frame at the most appropriate distance Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure Using twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to combine the steel sheet together. And designed to prevent slipping in the
5) selected quality materials. Manufactured from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight
Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly steel grating manufacturers
6) Prefabricated steel grating can support large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In a model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. Suitable for drainage gutters. Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can run through safely, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In case of need for load-bearing work, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should use a thickness of 5mm. Because it is designed to be smaller and thicker holes, it can accept higher loads than 12.5 tons.
7) Adjust the height of the shoulder to receive the screen. Better than making a new sieve and waste your budget. In case the customer prepares the shoulder support higher than 25mm. Do not need to use a higher grid. Just use an iron to increase the lower shoulder height. Then use a sieve Model with steel thickness 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. It is enough to handle the load of a large trailer. Save budget with a perfect design.
8) Ready-made grilles can be connected into different sizes. Prefabricated steel grating ready to be delivered by the company There are 2 standard widths at 25 cm and 30 cm in case the customer needs size 50x100cm. Can be applied to connect or place two 25cm together If you want to use size 100x100cm, you can use 4 sheets from 25 cm. Or in the case of 60x100cm. Or 100x120cm. Can also be used for assembly from 30x100cm sheet.
 
Best-Seller # 4 FRP Gritted Sheet Plate / Stair Tread Nosing Step Cover, nose trim, corner trim, trim panel. Anti-slip floor covering fiber glass
 
FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector: FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor, nose trim, edge corner, trim panel, high friction model. Anti-slip floor mat, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover #Glass fiber floor covering #Replacement of anti-slip tape, tape, glow tape #Anti-SlipTape
 
1. The price offered above. Excluding VAT and shipping costs (the price had been at the
factory) Price excluded VAT and Delivery, Deposit
Definition of nose pads. Stair cover And anti-slip panels:
** 1) Nosing Cover is used for covering only the stair nose
** 2) Stair cover for both the nose and the stair top sheet
** 3) Anti-slip sheet Sheet Cover used as a cover Non-slip foundation surface, no nose.
 
Best-Seller # 5 Cast iron grate traps dust, dust, floating debris, food debris, leaf traps, side stone lever, side footbaht, dust footbaht, side grating
 
The “Rain Shooter” was designed for rainwater that has entered drainage pavement and surface drain water. To facilitate rapid draining, openings are placed on side and top surfaces. Casting Ductile Iron is designed for use as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side stone lever, the footpath According to municipal standards Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads and Bangkok, standard sizes are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 15x70cm., 20x57cm. And 25x50cm.
 
Features of the dust trap, dust, stone lever, side leaf, side footpath, Curbed Drainage Grating Scupper
1) Cast iron grate dust trap static climber drum screen grating floating debris separator This type of grate is made from special ductile cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side stone lever, the footpath Standard sizes with stock ready for immediate sale are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, etc.
2) Drive Way Grating. Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) or called in various names Cast iron weir, traps dust, floating debris, food debris, leaf traps, stone lever on the side of the footpath Used to be cast in a rock, footpath, reinforced concrete, Kor Sor. In order to prevent garbage going into public sewers;
3) the grate to trap dust, dust, stone, leaf on the side of the footpath Design and manufacture according to specification Standards of the Department of Rural Roads, Municipalities, National Housing Expressway Authority of Thailand Department of Public Works and Town & Country Planning Bangkok Civil Office
4) The above prices are wholesale prices to the project. In case of bulk order Please request a special price by contacting the sales department.
 
Related Best-Seller FRP MOLD GRATING Fiberglass Drainage Grate Used instead of stainless steel, does not rust. Resistant to chemical corrosion (innovative bestseller)
 
FRP Mold Grating Mesh 38x38mm. High 25mm./38mm./50mm., Type Food Grade, NonSlip, Non-slip surface ** Cut to Order Former customers in the fresh market, seafood zone, use steel grating. But there is a problem of rust, corrosion and decay very quickly, having to change every 1-2 years because the floor has to be washed and eliminated the fishy smell every day. But after switching to FRP grating, it can be used for more than 30 years. Lightweight, easy to wash and clean.
 
Features of fiberglass grating Grating Cover, Drain Grate, Fiber Glass Factory walkway Specification of FRP FiberGlass Reinforced Grating
1) FRP Mold Grating is the newest innovative material. Designed as a replacement for stainless steel / aluminum / wood / steel. Service life is more than 30-100 years, does not require frequent replacement. Guaranteed quality, beautiful, durable, cost-effective
2) have properties like stainless steel, no rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well.
3) Standard sheet size 1500x4000mm., Can be used as a seamless elevated floor slab as well. Can be cut into small sheets as required. Or use a seamless sheet for a walkway. Walkway. Easy to install and maintain.
4) Designed to be a drainage grate / translucent. Or as a pond cap – pipe cover / sheet, solid surface, sealed, foot pattern (Top Cover), custom-made for any size. Easy to cut with fiber cutting blade tool (Piglet)
5) FRP Grating plate height 25mm., Core thickness 6.5mm, hole size 38x38mm., Available in 5 colors, yellow, green, gray, blue and black or with heights of 38mm. And 50mm.
6) FRP Grating, imported from Europe, is Grade A, Premium World Class Quality, shipped in America, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, etc., 3-5 years warranty, stock available, ready for immediate delivery, over 5,000 sqm. Many grades If you want cheap FRP grating grades from China, please specify
 
Manufacturer Manhole cover, manhole cover, drainage grate, ManholeCover GRATING
CHANCON PRODUCTs CATEGORYChancon Shanton
productsGroup
, a manufacturer that specializes in The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor panels Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Non-slip matting around the machine Walkway top plate, sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. Resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.
 
1.Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating Walkway floor slabs Extra strong tough plastic
Prefabricated plastic grid, standard model Chancon exclusive patent, unique, channel size 15x30mm., Height 30mm. Gray, Standard size, width 25x100cm. And 30x100cm., Economical price, does not rust, can be placed in the area that touches the water well. Suitable as a replacement for the grill around the pool. Or lay gravel on top for landscaping work
Features of the pre-made, super tough plastic grating, Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties
1) Unique Patent Overflow Grating: One unique design patent. Shancon Plastic PP Grating The top surface is designed in a triangle shape to prevent slipping throughout the sheet that looks perfect and beautiful. Small holes protect reptiles Looks like a natural drain grate, gentle and artistic because of the more refined details. Unique and outstanding guarantee that our grilles are unique in this world. Because we are a manufacturer and direct owner.
2) Rustless Grating for wet floor area: good for wet area. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work As a non-slip floor mat Elevating the corridor Secondary artificial grass for quick drainage Soak in fish pond water Or swimming pool to replace conventional grating Soak it in water, it won’t rust. There is an anti-fungal agent. And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. It has a small hole so pebbles can be placed on top of the garden.
3) High Quality Poly Propylene Plastic: It is a super tough plastic grid. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), specially selected grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grates because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, inexpensive
4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: It is a sieve, groove, slender, slippery surface, mesh size only 1.5 x 3 cm., Smaller. Overflow grate around common pools Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds, well that need quick drainage. Or used to trap and filter rodents, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Focus on cleanliness in areas that do not want to be rusted well. Or use in the kitchen, cafeteria, fresh market, flea market, etc.
5) Easy Installation and Cutting to any size: Easy to install, can be tailored to the already made drainage gutter. In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating To instantly cut to fit the size of the gutter By designed to order to cut both from width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. The weight of the ready-made plastic drain grate is very light compared to other grating models. Any It can also be easily cut using a grinding(piglet).
disc6) Light weight 2.5 kg and lockable: light weight 2.5 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Protection against electric shock (Insulator)
7) Warranty 1 year: 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injection high-pressure plastic from a single large mold, seamless, unlike any other in the world. Non-slip surface, small holes, hard, super tough. Contains anti-mold, UV resistant, UV, we dare to guarantee the quality of every drain grate.
8) Replacing Swimming Pool Grating: designed to replace the old style of swimming pool grating. Used as an overflow grate around older swimming pools. Or used as a drainage grid around the factory Walkway floor mat Versatile plastic sheet Crab supports products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to grow Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drain grate sprinkled with gravel
 
2.Metal Drainage Grating Standard Size – Special Order
Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Welding by automatic machines until the forged steel is homogeneous. Strong across all points, generally standard of drainage grates are 25 cm, 30 cm and 40 cm wide, customers simply prepare to design the shoulder support to be 26 cm or 31 cm or 41 cm, respectively, to be able to purchase grates. All designs to be placed and used immediately
HDG Flat Bar Steel Grating Specification
Light Duty Steel Grating Model Heavy Duty
Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm) VS Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)
 <- Click! Download brochure
 
1) Prefabricated steel grating for drainage Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. Every item
2) Interface melt homogeneity stronger. By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the melted steel is homogeneous. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And bonding strength than steel welding shop
3)coated by galvanizing Hot dip Galvanizing thickness less than 75 microns according to ASTM A123, ASTM B6 (not rustproof spray paint / paint. Like a typical wrought iron salon Which makes it easier to corrode steel than HDG).
4) The design allows the placement of steel bars and grating to the most appropriate distance. Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds Structure and consistency
5) selection of quality materials. Manufactured from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers over 20 years
 
Quotations Steel plates welded steel plated
Standard Size Carbon Steel Grating Quotation.
 
Features of prefabricated welded steel grating (Standard of welds and plating thickness)
1) Prefabricated steel grating Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. In which each standard size There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different.
2) Stronger homogeneous welding system. By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous on all sides. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops The key point is the homogeneous welding of the Flat bar (please check the welding work compared to the manual welding labor), guaranteeing the quality and strength that the customer has to prove before making a decision. Considering The small hole size has the same standard.
3) Coating with hot dip galvanizing method, thickness not less than 75 microns according to ASTM A123, ASTM B6 (not using anti-rust paint spray / paint Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than HDG plating). Zinc plating work is thicker than standard. Making it stronger and more resistant to corrosion Some fast plating and coating of spray paint
4)design and production control to ensure healthy and safe. By designed to allow the placement of steel bars and the grid frame at the most appropriate distance Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure Using twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to combine the steel sheet together. And designed to prevent slipping in the
5) selected quality materials. Manufactured from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly steel grating manufacturers
6) Prefabricated steel grating can support large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In a model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. Suitable for drainage gutters. Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can run through safely, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In case of need for load-bearing work, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should use a thickness of 5mm. Because it is designed to be smaller and thicker holes, it can accept higher loads than 12.5 tons.
7) Adjust the height of the shoulder to receive the screen. Better than making a new sieve and waste your budget. In case the customer prepares the shoulder support higher than 25mm. Do not need to use a higher grid. Just use an iron to increase the lower shoulder height. Then use a sieve Model with steel thickness 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. It is enough to handle the load of a large trailer. Save budget with a perfect design.
8) Ready-made grilles can be connected into different sizes. Prefabricated steel grating ready to be delivered by the company There are 2 standard widths at 25 cm and 30 cm in case the customer needs size 50x100cm. Can be applied to connect or place two 25cm together If you want to use size 100x100cm, you can use 4 sheets from 25 cm. Or in the case of 60x100cm. Or 100x120cm. Can also be applied to assemble from 30x100cm sheet.
9) How to allow width and height of shoulder bracket. Get a sieve plate Should be designed to accommodate the shoulder width and height to fit the grille. For strength and safety of use Therefore, the grating shoulder (L-shape) must be placed with angle steel before pouring concrete. Leaving his height 25-30mm. (Depending on the type of grating) so that the grate placed always fits on the floor Do not stumble on a wheelchair or passerby The width of the shoulder to receive the grating Must be added to each side 3-5mm. Total 2 sides is 6-10mm. To be able to place the sieve plate down to fit. Not too tight or too loose
 
3.Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating. Cover grating stainless steel floor drain
  Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom
  Grill, stainless steel drainage products. There are many types of holes / sizes, modern look, new and unique. Made from genuine stainless steel grade SUS304, it ensures that it is rust-free throughout its lifetime. Can bear the weight of passersby Designed for use in balconies, condos, sidewalks, bathrooms, and kitchens, suitable for use in wet areas and want to prevent insects, rodents or reptiles. Eliminating the problem of flooding Suitable for local use That requires a large amount of water intake And want to drain the water quickly to prevent flooding of water
 
 
Features: Stainless steel drain grating, finished according to GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304)
    1. Choose from genuine SUS304 stainless steel plate material, the thickness is up to 2 mm ****
Thickest on the market, compared to all competitors to achieve a stainless steel drain grate. High quality, strong, walking, does not collapse, long service life
    2. There is a stainless steel reinforcing beam supporting the back of the grating plate at a width from 20cm. 25cm. 30cm. Spacing of reinforcing beams every 20cm. 4 pieces in length each 1m increase the strength of the sheet grid walk deflating not distorted lifespan longer lasting than some and no beam support / Beam support welding attached stainless grating for
    sieve. New square model, beautiful, safe, not sharp, not cut your feet, can be used for interior and exterior areas. Safe, not slip / Unsharp, Non-skid when Safety Step On
    4. Stainless steel is a material. Without allergens Not a stain for germs to adhere Will not rust throughout its lifetime Stains can be washed off easily / Safety and Easy cleaning Material
    5. Fold the four edges to be strong. Good weight for passersby Can be used as a drainage grate can be placed together for a long area / Pedestrian Loaded with excellent design
    6. Small hole, new and unique in this world. Protect against insects, rats, snakes, reptiles. But drainage fast / Faster drainage Flow gully trench channel grating
    7. Design a drain grate. Stylish, modern, elegant, good looking, create a luxury atmosphere For every area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304
    8. If you want a brushed stainless steel (hairline), the price will be 20% more from the above table / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above
 
4. FRP FiberGlass Mold Grating (Drainage Gully Culvert).
Fiber Reinforced FRP Mold Grating is the latest innovative material. Designed as a replacement for stainless steel / aluminum / wood / steel. Service life is more than 30-100 years, does not require frequent replacement. Guaranteed quality, beautiful, durable, cost-effective, has properties like stainless steel, never rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well. The standard sheet is large in size 1500x4000mm. It can be used as a seamless elevated slab. Can be cut into small sheets as required. Or use the entire seamless sheet for walkway work. Walkway is easy to install and maintain. Designed to be a drain grate / translucent. Or as a pond cap – pipe cover / sheet, solid surface, sealed, foot pattern (Top Cover), custom-made for any size. Easy cutting with blades fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm. Axial thickness 6.5mm slot size hole 38x38mm. Available in 5 colors, yellow, green, gray, blue and black with a height of 38mm. And 50mm.
* Case. Want to order in other special sizes Can calculate the price by comparing the kidney appendage Multiply the area by Price per square meter, for example,sq m
    size 25x100cm. = 0.25. X 6,000 baht = 1,500 baht (thickness 25mm) / or = 0.25 sq m. X 9,000 baht = 2,250 baht (thickness 38mm).
 
Quality, service and product warranty. From Chancon
1. Product quality guarantee 10 years / Warranty 10 years Certificate has a long service life of more than 30-100 years with properties that prevent corrosion often found in the chemical industry. And waste water management Made from more than 30 formulations of resin formulated to prevent corrosion in a corrosive environment that is higher than conventional fiberglass cover can withstand.
2. Danish imported product. Food-Grade Vinyl Resin was developed for use in the food industry. Contains anti-microbial substances Inhibit the growth of bacteria On the surface of the grate As well as corrosive substances commonly found in the food and beverage industry Made from resin that does not generate smoke. And has a low rate of sparking Flame retardant according to ASTM E-84 Class 1
3. 10 years warranty, stock available for immediate delivery, over 3,000 sqm. (Quality differs from cheap FRP grating, Grade B from China), imported FRP Grating From europe A vinyl grade A material, Premium World Class Quality, shipped in America, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, etc.Chancon
4.Co., Ltd. is a manufacturer of 7 types of grating and 3 types of pond cover over 5 finished materials. (Available in most designs and sizes) Fiberglass grating has the same properties as stainless steel, no rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well.
5. Has a domestic customer base. More than 100 leading companies certified. Use instead of steel or stainless steel. In areas that do not want to rust Does not affect the magnetic field in the hospital. Drain grate lid work system Step sieve Manhole cover The upper walkway plate prevents corrosion from both rust and chemicals.
 
5. Swimming Overflow Drainage Gully Grating Overflow Drainage Grating,
ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, manufacturer and supplier of finished plastic drainage grating. Cover plate, overflow grate around the edge of the pool,
edge grate or overflow grate around the pool. Made of ABS plastic, available in 2 standard sizes, width 25cm. And 30 cm., 2 quality grades to choose from, light weight, no rust, used for installation at the edge of the pool to allow the overflowing water from the pool Easily drained into the water filtration system.
 
1) Price offered above Price excluded VAT and Delivery
2) Common Overflow Grating sizes are available in widths from 25cm and 30cm, can be used on either a rectangular frame or a swimming pool. Rounded shape (free form gutter)
3) Designed for landscaping work, soaking in water, no rust, with anti-fungal additives And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. Small holes. So pebbles can be placed on top To drain well
 
6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates along side of highway
Made from cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as Weir, sieve, comb to separate the floating debris, put the drainage channel at the foot of the footpath Trap dust, sludge, garbage, food waste, leaf, paper, rock lever, box, water grate channel U side rails along the footpaths, specification according to municipal standards. Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads National Housing Authority Expressway Authority of Thailand The standard sizes are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.
 
Features of the Curbed Drainage Grating Scupper
1) Cast iron grate trap dust, garbage dust, static climber drum screen grating. This type of grate is made from special ductile cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side stone lever, the footpath Standard sizes with stock ready for immediate sale are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, etc.
2) Drive Way Grating. Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) or called in various names Cast iron weir, traps dust, floating debris, food debris, leaf traps, stone lever on the side of the footpath Used to be cast in a rock, footpath, reinforced concrete, Kor Sor. In order to prevent garbage going into public sewers;
3) the grate to trap dust, dust, stone, leaf on the side of the footpath Design and manufacture according to specification Standards of the Department of Rural Roads, some countries, national housing Expressway Authority of Thailand Department of Public Works and Town & Country Planning Bangkok Civil Office
4) The above prices are wholesale prices to the project. In case of bulk order Please request a special price by contacting the sales department.
 
7. FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover.
Used for decoration Cultivate the soil for easy care and watering of the taproot. It also prevents the root of the glass root in the case of a car passing through. It is widely used in Land Garden Scape and Landscape Architecture works. Have toughness, strength and durability Or use as replacement parking grating, worm block, paving block, finishing of finished lawn, Replacing Concrete / Masonry Block Paving Unit
FRP / PP / Ductile Iron / Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings / tree guards / tree grates. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective. guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.
 
8.Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel Light baffle, light shield mask, ventilation
grille, light grille, light shield, air filter, ventilator, lattice, building mask. Used to form a grille to block the LED / fluorescent light filter. (Led / Fluorescent) panels, panels, ceiling panels, curtain walls, screen trellis, air vents. Louver plate, ventilation holes Covering, concealing the electrical system work decorating the building Decorative light barrier panel, showcase decoration Used as a replacement for aluminum ventilation ceiling. Used as a decoration for raising beautiful fish. Make room divider, wall structure, cabinet, aquaculture container, shrimp, frog, salamander, Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return / Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium, DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver: new design supplying ventilation egg crate grilling.
 
9. FRP Fiber Glass Reinforced Manhole Cover
FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard material made from fiberglass reinforced. Strong and flexible, ductile than general cast iron. At the same load level, it is lighter. Easier to maintain Distinguishing feature: beautiful, looks better than the steel cover. Can choose color if order quantity Can withstand strength like steel, but does not rust. Longer service life Reduce the problem of being stolen from the pond lid to continue selling since the finished casting fiberglass cannot be resold in the old market.
 
      1) FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard material made of fiberglass reinforced. Strong and flexible, ductile than general cast iron. At the same load level, it is lighter. Maintain easier.
      2) Outstanding features: beautiful looking better than the steel cover. Can choose color if order quantity Can withstand strength like steel, but does not rust. Longer service life Reduce the problem of being stolen from the pond lid to continue to sell since the finished casting fiberglass cannot be resold in the old market.
      3) The above price is the selling price into the project. The company reserves the right to adjust prices for retail stores.
      4) For more information: For more information, price details for each model, please e-mail or contact the company’s sales department.
 
10. Cast Iron Ductile Manhole Cover Manhole cover Water treatment system
Ductile Cast Iron Manhole cover Spherioid Graphite or Nodular Cast Iron Grade 500-7, EN124 Standard material made from ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain Manhole cover made of ductile cast iron It is cast iron that is resistant to compression. High impact strength It is also more flexible than general gray cast iron. More importantly, it is lighter than gray cast iron. Making it easier to open and maintain
 
      1) Ductile Iron Grade 500-7, EN124 Standard, material made from ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron At the same load level, less material is used. Making it lighter Easy maintenance than
      2) Options: H = Hinge hinges, L = Locking key-lock lid, R = Rubber Seal A seal rubber smell
      3) For more information: ask for price details for each model, please send an E. -mail or contact the company’s sales department
 
11.FRP Top Manhole Cover Checker / Diamond surface, manhole cover, fiberglass manhole cover.
The latest technology of the fiberglass manhole cover. Made to order, cut to any size (Tailor Made), receive the product immediately within 2-3 days, light weight, no rust, corrosion throughout the service life, convenient installation, open the lid, easy maintenance. Designed as a replacement for the metal cover plate Original cast iron sump cap
** Prices presented above. VAT and shipping are not included (the price is picked up at the factory) | Price excluded VAT and Delivery
Features of the sump cover, fiberglass manhole cover
1) Made to order, cut to any size (Tailor Made), can be received. Immediately within 2-3 days / Delivery in 2-3 days
2) No rust, corrosion throughout service life, very good chemical and heat resistance / Corrosion Chimical Resistance
3) Prevent the stealing of pipe caps. Because the fiber material cannot be resold / Burglar problem prevent material
4) Service life for more than 30 years, no brittle, cracking, no rust, no corrosion throughout the life / Long life services
5) 5 years quality guarantee, immediately returned from stock Ready to send if damaged / Warranty 5 years; replace new one if damaged
 
12. Pegboard Hook Shelves Racking Storage Pegboard Sheet Perforated Steel Panel Wall Mount Wall Hanging Storage Tool Accessories Hook
#Pegboard production factory Board, board, aluminum sheet, steel, wood Punching holes for wall decoration, home decoration, kitchen, factory, industrial style, #Equipment used with steel shelves Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # Wood plank, brochure, punched hole. For hanging products, wall-mounted appliances, tools holder rack, hard board
 
Idea how to use it Perforated Metal Board Wall Panels Hanging Tool Loft Classic Modern Wall Decor in many styles <- Click for more information!
   
1) Price offered above Price shown excluded VAT and Delivery
2) Other size of pegboard. Other than standard sizes Customers can order a special production. Or can be ordered from large sheet size 1.2×2.4 m.
3) Products according to the above table Both the Pegboard. And hook Have stock, ready to receive the product immediately
 
13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover, nose trim, corner edge, trim panel, anti-slip stair tread, fiberglass
Used for covering the step plate. Help prevent slipping and falling Strengthen and add value to a beautiful staircase. FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape, fiberglass stair nosing cover. Anti-slip surface cover Replacement of anti-slip tape FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector: FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor, nose guard, corner trim, stair tread, high friction model. Anti-slip floor mat, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover #Glass fiber floor covering #Replacement of anti-slip tape, tape, glow tape #Anti-SlipTape
 
1. The price offered above. Price excluded VAT and Delivery, Deposit 50% for made to order
2. The meaning of nose pads. Stair cover And anti-slip panel:
    ** 2.1) Nosing Cover is used for covering only the stair nose
    ** 2.2) Stair cover for both the nose and the stair top sheet
    ** 2.3) Anti-slip sheet Sheet Cover used as a cover Non-slip foundation surface, no nose.
 
14. Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor  
Clip locking device grating grating.
There are two types of grating lock clips, stainless steel SUS316 and Hot Dip Galvanized Steel because they are designed to use different areas. In most cases, stainless steel locking clips are used for fixing the fiberglass grating or stainless steel sheets. The zinc-plated lock section is designed to attach the steel grille plate to the bottom support. Which can adjust the level of the fixing line The two work similarly. Customers can choose each type to match the mesh hole and the area they want to install the grating plate.
** Prices presented above excluded VAT and shipping (The price is picked up at the factory) | Price excluded VAT and Delivery
The grille clip clamps are available in 2 types, including high grade stainless steel, stainless steel. SUS316 and rust-proof Hot Dip Galvanized Steel
because they are designed to use different areas. In most cases, stainless steel locking clips are used for fixing the fiberglass grating or stainless steel sheets. The zinc-plated lock section is designed to attach the steel grille plate to the bottom support. Which can adjust the level of the fixing line The two work similarly. Customers can choose each type to match the hole of the grating (Mesh Size) and the area to which the grating plate is installed.
These clips can be used to fasten steel grating to structural member. To install, use welded stud which may be welded. through grating in place.
 
15. Form Tie Accessories System / FORMWORKS / TIE ROD Steel with thread throughout the line (Tie Rod) + WingNut (Wing Nut)
Tie rod template are both hot rolled and cold rolled (can be welded) as The screw turns clockwise. Is designed to have a coarse thread along the entire line Therefore, it is strong and easy to assemble the template on the site.
 
16. Premium Loft Pipe Shelves: Furniture, steel pipe racks. Loft style, no tapping
Iron Pipe Shelf, Wall Mount, Shelf, Hanging Rail, Shelf Bracket, Accessories, Storage Cabinet, Home Decoration Stand, Corner Shelf, Loft Style Wall Mount DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeStepDecorativeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture
 
1) Price offered above Excluded VAT and shipping (the price to pick up at the factory): Price shown excluded VAT and Delivery
2) All joints. Made from aluminum material, coated with baking paint It is a one-of-a-kind hand-made work. With the method of spraying and painting over 3 layers, starting with the primer Then spray black Then use black brushed gold with antique rust pattern Makes every piece of work is different in a unique pattern.
3) Standard brushed rust color is black and gold brushed rust. The rest of the other colors such as black rust, brushed bronze / silver / bronze / brass. As a special order color There must be a quantity in order to produce
 
17. Building mask covering the surface of the building Building decorative grooves | FACADE CLADDING | Wall PARTITION
SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Peforated Aluminum COMPOSITE We create innovations from architectural ideas in sheet metal work and design work on flat surfaces The shape of the imagination of the user. Support for the production of stencils, cutting, folding, forming a variety of materials, such as drilling holes, grooving on the substrate Aluminum, steel, aluminum, stainless steel, brass, copper and more for building cladding, facades, facades, ceiling panels, curtain walls. Fence, handrail, partition panel Awning, lattice, netting Hinged, folding, arch, ivy, wall
 
 
CHANCON Interesting Products Catalogue
Featured Product catalog grate cover the wells. ChannelNew
#Channel icon centered drain grate blocks.
  There are a variety of materials and designs. The most selection in the world
  Word Class Quality #Manhole Cover #Overflow Grating Specialist
 
1-8 Gully Grating: Product Group Traps the stone rubbish beside the footpath  
                     
9-11 Manhole Cover: Manhole cover, manhole cover. Manhole cover, drain gutter  
   
12-17 Related Grating: Pegboard Clip Lock Anti Slip PipeShelf  
           
 … GratingThai Products Brochure Download …
 
 
Project reference | Customer Review Customer
Example Application Ideas
How to buy PP plastic sieve Galvanized welded steel grating finished Grating Fiber Glass Manhole cover, manhole cover, drainage manhole Pegboard Hook Anti-slip stair nose cover, glow Anti-slip, fiberglass, reflective stairs
 
Swimming Pool Overflow Spa PP Plastic Grating, PP Plastic Grating, Plastic Overflow Drainage Around Prefabricated Swimming Pool Rim | Welded Steel Grating, Hot Dip Dip Galvanized, Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating | Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Prefabricated stainless steel drain grating grating Stainless Steel Floor Drain Grating | Fiber Glass Drain Grating, Fibreglass GFRP Overflow Grating | ABS Swimming Pool Spa Overflow Grating, Prefabricated Plastic Drain Grating | Scupper Curbed Drainage Grates, Scupper Curbed Drainage Grates Side leaf rocker powder | Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel Beautiful Fish Tank Accessories ||| Fiberglass Manhole Cover, FRP Fiberglass Manhole COVER, Raised Floor Mat | Ductile Iron Sewer Manhole Cover | FRP FibreGlass Diamond Checkered Plate Covered Grating, solid cover, sump cover, manhole cover. Fiberglass walkway sheet, non-slip, made to order. ||| Pegboard, Hooks Accessories, Pegboard, perforated steel sheet, hanging tools., Hooks Hooks Wire Hooks Pegboard | Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, Nose cover, corner trim, trim panel, stair. cover., Floor cover, anti-slip fiber glass | Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating, device clip lock grating grating plate | plumbing connector. Steel pipe joints, pvc joints #shelf #Furniture #Pipe shelf, wall hanging, home decoration # Wall shelf corner #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture
 
 
Home Page of CHANCON (Products Menu)Menu Shancon Company – Greating
HomeThai Company
    GFRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow Welded Steel Bar GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER Manhole cover, pipe cover, finished drain pipe, manhole grating cover / Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating / Curbed Drainage Grating Scupper / Stair Tread Nosing / Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit: Plastic Glass Grating Overflow Drainage Around Swimming Pool Edges Rust resistant galvanized steel grating Screens trap food waste buried in the rock. Solid cover, sump cover, manhole cover, fiberglass, ductile cast iron Elevated walkway floor mat Hook equipment, hook, hook, board, pegboard, perforated steel panel, wall mounted, wall hanging, storage equipment, hand tools
Contact & Inquiry Contact to order Map, price, discount
    A. Contact us: Contact to order. Receipt plan, bank account, delivery terms,
    B. Price-Quotation: check product price, request for quotation, special discount
    C. Projects Reference: Customer sample. The application How to buy
    D. Specification and Services: Meaning, order, manufacture, installation, design, test results – chemical
    E. About Us (Grating Expert): Grating Thai | Chancon Group of Company (Chancon Company)
    F. Dealer Sales Wanted: Request to be a dealer. Recruiting sales staff.
    G. Shopping Site Map: price of all products. Drainage grate Manhole cover, Manhole cover,
Overflow Grating, Overflow Gratewalkway
    Grating1. Plastic PolyPropylene Grating drain grating. Extra strong tough plastic PP
    2. Metal Drainage Grating Metal drainage grating – steps Standard size – special order.
    3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating. Stainless SteelCover, Floor Drain
    Grating4. FRP FiberGlass Mold Grating, Glass Fiber Drain Grating Floor mat, walkway in factory
    5. ABS Swimming Overflow Drainage Grating, overflow drain grate around the edge of the swimming pool
    6.Drive HighWay Leaf Side Drain Grating, dust trap, dust, stone, leaf, sidewalk side 7.Tree
    Guard Grating Paver Frame Cover Protecting grid frame around the base of the finished tree.
    8. Egg Crate Ceiling Screen. Ventilation filter,
Manhole Cover, Manhole cover, Manhole cover, Drain cover
    9. FRP Manhole Cover, Manhole cover, Fiber glass cover with resin (No rust, replacement of stainless steel)
    10. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round / Square), pipe cover, ductile iron manhole cover, water treatment
    11.FRP Diamond Top Cover (Special Cut), manhole cover, fiberglass manhole cover, custom made to size,
Grating Equipment Pegboard Hook Clip Lock Anti-slip
    cover plate 12. PegBoard Hooks Perforated Pegboard Wall Mounted Hanging Tool Storage Rack Hooks, legs, hangers, hooks,
    13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector, nose trim, corner edge, trim panel, stair cover, anti-slip fiber glass. Anti-slip surface cover
    14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener Stainless steel / rust resistant steel
    15. FormWork Ties System: TieRod / ThreadBar High tensile steel WingNut WaterStopper
    16. Rustic Golden Sign Color Aluminum Pipe Connectors Aluminum joints Black rust color brushed gold No tapped
    17. Ceiling Trellis Shade Grilles Scene panels, ceiling, curtain wall Fence, handrail, partition panel Awnings, trellises shade
 
CONTACT US: CHANCON GRATINGTHAI
contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD grating Thailand
Chantilly Connecticut manufacturers that specialize in particular aspects The finished drainage grate cover system Walkway floorto the footpath Step sieve Lightweight raised floor panels Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Non-slip matting around the machine Walkway top plate, sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. PegBoard Hanging Tool Hooks resist corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.
 
Grating_Manhole_Expert | Manufacturers, Wholesale – Retail | Recruiting dealers, Sales, Dealer, Agent, Distributor || Chancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating grate, drain. Walkway grate Sump cover, Manhole cover, Wastewater treatment system
CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786
E-mail: mkt@chancon.co.th | Line @: @ChanCon
Website: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  
  http: // www. Fiberglass grating – Steel well cover, pipe cover .com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com
FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter: http://twitter.com/ fibergrating
Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษากัมพูชา

ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនដែលជាមជ្ឈមណ្ឌលនៃបំពង់បង្ហូរដែលត្រៀមរួចជាស្រេចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ
“ មានសំភារៈនិងការរចនាជាច្រើន។ ដើម្បីជ្រើសរើសផលិតផលដែលមានបំផុតនៅលើពិភពលោក “
គុណភាពគុណភាពថ្នាក់ពិភពលោក # ម៉ាណានគម្រប # ជំនាញបំរែបំរួលលំហូរ”
យើងចាប់ផ្តើមជាមួយសំណួរ “តើអ្វីទៅជាគុណភាពនៃការបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ?” និង “តើខ្ញុំអាចឆ្លើយតបនឹងតម្រូវការរបស់អតិថិជនផ្សេងៗគ្នាបានយ៉ាងដូចម្តេច?” លទ្ធផលគឺបដិវត្ត Chancon ចាប់តាំងពីពេលនោះមក។ រចនា – ផលិត ការជ្រើសរើសសម្ភារៈច្នៃប្រឌិត ធ្វើឱ្យបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដល់ការងារសិល្បៈដែលមានគុណភាពកំពូល។ មានការរចនានិងប្រភេទសម្ភារៈដែលត្រូវជ្រើសរើស។ ភាគច្រើននៃពិភពលោកដូចជាដែកកែវ, ដែកវណ្ណះ, ដែកផ្សារដែកអ៊ីណុក, ផ្លាស្ទិចអេអេ។ អេ។ ភី។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ។ ភីនិងប៉ូលីពប៉ូលីន។
 
សូមចុច! ទាញយកផែនទី (អាក្រូហ្វូតអេចភីឯកសារ) …. ចុចលើរូបភាពខាងក្រោម! ទាញយកផែនទីក្រុមហ៊ុន
 
ផែនទីហ្គូហ្គល <១៣? ៣៨’២៨,៤ “អិន ១០០? ២៦’៤២,៤” អ៊ី> <ចុចផែនទីហ្គូហ្គលដើម្បីទៅសាន់ខន>

 

ផលិតផលល្អបំផុតរបស់អ្នកលក់ ការបិទបាំងបង្ហូរទឹក
  បំពង់ខ្យល់ការ(ការធ្វើឱ្យប្រសើរឡើងនៃបំពង់បង្ហូរទឹក – ម៉ាណូវូនសូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះការរៀបចំដែលបានរៀបចំ។ តម្លៃពិសេសនៃគំរបស្រះ ក្រុមហ៊ុនសាន់ខន ក្រុមហ៊ុនផលិតនិងចែកចាយ #GratingSteel, #StainlessGrating, #PlasticGrating, # Drain Grating, #Plastic Grating, #ManholeCover, #Manhole Cover, # Cast Iron Lid, #pegboard, #Hooks, # Pegboard Hook, Hook Wire, Hanging Bracket, # អន្ទាក់សំរាម, #ScupperCurbedDrainageGrates, # មិនរអិលFRPStairTreadNosingCoverSheet, # គម្របច្រមុះ, គែមជ្រុង, បន្ទះកាត់, ជណ្តើរ, គម្របជណ្តើរ, សរសៃកញ្ចក់រអិល, # គ្រឿងសង្ហារិម, ធ្នឹមបំពង់ដែក, ព្យួរជញ្ជាំង, តុបតែងគេហដ្ឋាន, #IndustrialPipeShelfFurniture
 
អាងហែលទឹកហែលទឹកស្ប៉ាភីភីប្លាស្ទិកភីហ្សាផ្លាស្ទិចអេសភីភីប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកហូរហៀរទឹកជុំវិញអាងហែលទឹកដែលបានធ្វើរួចជាស្រេច | បំពង់បង្ហូរទឹកកំរាលឥដ្ឋធ្វើពីដែកអ៊ីណុក Scupper បានទប់ស្កាត់លូបង្ហូរទឹក, Scupper បានបញ្ចោញប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹក, Scupper, ធូលី, ថ្មចំហៀង, ស្លឹកចំហៀងដោយចំហៀង គ្រឿងបន្លាស់រថក្រោះត្រីដ៏ស្រស់ស្អាត ||| ខ្សែអុបទិកកែវ Manhole គម្របគម្របអេហ្វភីអេសហ្វ័របាសហ្វាយណូយគម្របកម្រាលម៉ាត | បំពង់បង្ហូរទឹកដែករាងជាបំពង់គម្រប។ សន្លឹកផ្លូវដើរធ្វើពីសរសៃអំបោះមិនរអិលធ្វើឱ្យមានសណ្តាប់ធ្នាប់ ||| ក្តារក្រាលក្តារគ្រឿងប្រដាប់ប្រដារហូកស្ព័រក្តារបន្ទះដែកបែកខ្ញែកឧបករណ៍ព្យួរ។ , ខ្សែក្រវ៉ាត់ហុកអេសហ័រហ្គេបក្តារ | ជណ្តើរយន្តរអិលជណ្តើរយន្តជណ្តើរយន្តជណ្តើរយន្តជណ្តើរមុខជណ្តើរមិនមែនជណ្តើរយន្តគម្របក្រៅជណ្តើរច្រមុះគម្របជណ្តើរបន្ទះតុបតែងជណ្តើរ។ , គម្របជាន់, កញ្ចក់ជាតិសរសៃរអិលប្រឆាំងនឹងការរអិល | ឈុត Saddle ក្លីបចាក់សោរ, រនាំងដែកថែបរនាំងសោរដែកថែប, ឧបករណ៍សម្រាប់ចាក់សោរបន្ទះកញ្ចក់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | ឧបករណ៍ភ្ជាប់បណ្តាញ។ សន្លាក់បំពង់ដែកថែប, សន្លាក់ pvc #shelf #Furniture # ធ្នើដាក់ជញ្ជាំងព្យួរជញ្ជាំងតុបតែងផ្ទះ # ជ្រុងធ្នើជញ្ជាំង #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture
 
អ្នកលក់ដាច់បំផុតលេខ ១ Pegboard Hook Shelves ដាក់ជណ្តើរយន្តផ្ទុកក្តារបន្ទះ ដាល់រន្ធនៅក្នុងជញ្ជាំងព្យួរឧបករណ៍ដើម្បីទុក។
 
រោងចក្រផលិតការលក់ # ក្តារបន្ទះ # ក្តារបន្ទះ # ហ៊ុក # ទំពក់ # ក្តារហុល ជញ្ជាំងម៉ោនការតុបតែងផ្ទះ # ក្តារបន្ទះអាលុយមីញ៉ូមដែកឈើ # សន្លឹកដែកប្រេះបែក # ខិត្តប័ណ្ណផ្សព្វផ្សាយ សម្រាប់ផលិតផលព្យួរឧបករណ៍ជញ្ជាំង
                          
លក្ខណៈពិសេសនៃបន្ទះក្តារក្តារបន្ទះដែលងាយបែក, ជញ្ជាំងដែលបានម៉ោន, ព្យួរ, ឧបករណ៍ផ្ទុក, ឧបករណ៍ត្រួតពិនិត្យជញ្ជាំង Pegboard & Hooks បញ្ជាក់
១) អាលុយមីញ៉ូមឬម្សៅថ្នាំលាប Pegboard៖ ជ្រើសរើសសម្ភារៈថាតើ ធ្វើពីអាលុយមីញ៉ូម ឬពីដែកថែបថ្នាក់ពិសេស ជាមួយថ្នាំកូតម្សៅក្រាស់ពិសេសធន់នឹងកោសមានគុណភាពខ្ពស់ប្រឆាំងនឹងច្រែះនិងច្រែះល្អជាងដែកថែបទូទៅស្រាលស្រាលរឹងមាំនិងប្រើបានយូរអាចប្រើបានក្នុងលក្ខខណ្ឌជាច្រើនទាំងខាងក្នុងនិងខាងក្រៅ
២) ផលិតកម្មបច្ចេកវិទ្យាខ្ពស់៖ ប៉េកប៊ររួចរាល់ -made, ទំហំស្តង់ដារ, ស្តុកមាន, ត្រៀមទទួលផលិតផលភ្លាមៗ ត្រូវបានរចនាឡើងផងដែរដើម្បីបត់ចូលទៅគែមដើម្បីរក្សាជ្រុងឱ្យបានស្អាតនៅគ្រប់ជ្រុងទាំងបួនដោយរឹងមាំដោយគ្មានការកាត់មុតស្រួចអាចត្រូវបានដាក់បញ្ចូលគ្នាធ្វើឱ្យងាយស្រួលតំឡើង។ មិនត្រូវការឧបករណ៍ផ្សេងទៀតដើម្បីទ្រទ្រង់កម្ពស់ពីខាងក្រោយទេ។ មិនចាំបាច់រកស៊ុមបន្ថែមដើម្បីតុបតែងទេ អាចត្រូវបានប្រើសម្រាប់សន្លឹកច្រើនជាមួយគ្នាដើម្បីបង្កើតជារូបរាងស្រស់ស្អាត។ សុវត្ថិភាពក្នុងការប្រើប្រាស់ ប្រើដើម្បីតុបតែងបន្ទប់ រក្សារបស់ដែលស្អាតនិងល្អឥតខ្ចោះ
៣) ទំហំធំស្តង់ដារ៖ ក្តារខួងរន្ធឧបករណ៍ព្យួរ។ ការរចនាពិសេសទៅទំហំស្តង់ដារ។ អាចត្រូវបានផ្គុំចូលគ្នាយ៉ាងល្អឥតខ្ចោះទៅជាបន្ទះធំទាន់សម័យមួយដែលមានទំហំចាប់ពី ៥០ x ៥០-៤០០ ស។ ម។ ១០០ x ១០០-៤០០ ស។ ម។ រឺក៏ផ្គុំចូលទៅក្នុងចន្លោះរាងអង្កត់ទ្រូងឬរាងសាជីរាងមូលនិងសន្លឹក។ ឬយោងទៅតាមការស្រមើលស្រមៃក្នុងទម្រង់ផ្សេងៗគ្នាអាស្រ័យលើការរចនា ដោយសារតែវាជាសន្លឹកដែលបានបញ្ចប់គែមបត់ត្រូវបានបញ្ចប់ទាំងស្រុង។
4) ទូទៅហុកបានអនុវត្ត: សន្លឹកបត់ដែលត្រូវបានប្រើសម្រាប់ព្យួរឧបករណ៍ផ្សេងៗ។ វាត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើភ្លាមៗជាមួយឧបករណ៍ព្យួរទំពក់ខ្នាតស្តង់ដារ។ អាចទ្រទម្ងន់ខ្ពស់ ប្រើជាធ្នើវារឹងមាំនិងប្រើប្រាស់បានយូរ។ ដោយសារតែកម្រាស់បន្ថែម សន្លឹកទាំងអស់ត្រូវបានដាល់តាមស្តង់ដារដែលមានរួចហើយ។ ត្រឹមត្រូវ ការប្រើប្រាស់ម្តងហើយម្តងទៀតត្រូវបានធានា។ អាចប្រើជាមួយទំពក់ទំពក់ទំពក់ខ្នាតសមល្មមស្រស់ស្អាតខ្លាំង
៥) មានសណ្តាប់ធ្នាប់ (សម្ភារៈ / ពណ៌ / ទំហំ)៖ ក្នុងករណីបញ្ជាទិញផលិតផលសម្រាប់ពណ៌ផ្សេងៗ (ពណ៌សខ្មៅខៀវលឿង។ ល។ ក្រហមបៃតង) ឬជ្រើសរើសយកសម្ភារៈដែលបានប្រើ (ឧទាហរណ៍អតិថិជនអាចជ្រើសរើសកាត់ពីសន្លឹកទំហំធំបន្ថែម ១២០x២៤០ ស។ ម។ សន្លឹកធំ ៗ បន្ថែមទៀតទាំងអស់របស់យើងគឺមិនបត់ចូលគ្នាទេ។ មានគំនូរបញ្ចប់ទាំងពីរ។ ហើយអាក្រាតមិនទាន់បានលាបពណ៌នៅឡើយទេ អតិថិជនអាចកាត់វាដោយខ្លួនឯងហើយដាក់លើស៊ុមឈើ។ ស៊ុមធ្វើពីដែកតុបតែងតាមការចង់បាន
៦) ហ្រ្គេកហ្កាបប៊ឺរធ័រ៖ ដង្កៀបហុកហុកត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីផ្ទុកទម្ងន់លើស ១០ គីឡូក្រាមក្នុងមួយចំណុចពីព្រោះដែកថែបច្រេះដែកធ្វើពីដែកធ្វើពីដែក។ រឹងមាំដោយគ្មានច្រែះ សមស្របសម្រាប់ប្រហោងក្តារបន្ទះដែកថែបឬអាលុយមីញ៉ូម។ ដែលប្រើប្រាស់បានយូរនិងមិនរលួយឬរលួយងាយ សូម្បីតែបន្ទាប់ពីត្រូវបានប្រើជាច្រើនដង ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីភ្ជាប់ទៅនឹងជញ្ជាំងដោយមិនចាំបាច់ទ្រទ្រង់ស៊ុមដែក។ វាខ្លាំងជាងក្តារបន្ទះឈើដែលងាយបែក។
 
អ្នកលក់ដាច់បំផុតលំដាប់លេខ ២ ប្លាស្ទិកនិងហែលទឹកហៀរសំប៉ែត បង្ហូរលើសប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ
 
ក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចដែលបានរៀបចំទុកជាមុនគំរូស្តង់ដារ ប៉ាតង់ផ្តាច់មុខម៉ាកខននីមានទំហំឆានែលទំហំ ១៥x៣០ ម។ ម។ កំពស់ ៣០ ម។ ម។ ប្រផេះទំហំស្តង់ដារ ២៥ គុណ ១០០ ម។ មនិង ៣០x១០០ ស។ ម។ តម្លៃសន្សំសំចៃមិនច្រេះអាចដាក់ក្នុងតំបន់ដែលប៉ះនឹងអណ្តូងទឹក។ សមស្របជាការជំនួសសម្រាប់ការដុតនៅជុំវិញអាង។ ឬដាក់ក្រួសនៅលើកំពូលសម្រាប់ការងារទេសភាព
 
លក្ខណៈសម្បត្តិនៃជាន់ប្លាស្ទិកពិសេសនិងអាងហែលទឹកដែលមានលក្ខណៈអំណោយផល
1) ដំណើរការល្អនៅតំបន់សើម។ ត្រូវការអនាម័យកុំមានច្រែះ ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើក្នុងការងារដាក់ម៉ាស៊ីន ក្នុងនាមជាកម្រាលជាន់មិនរអិល ការកាត់បន្ថយច្រករបៀង ស្មៅសិប្បនិម្មិតបន្ទាប់បន្សំសម្រាប់ការបង្ហូរទឹករហ័ស ត្រាំក្នុងទឹកស្រះត្រី ឬអាងហែលទឹកដើម្បីជំនួសការដឹងគុណធម្មតា ត្រាំវានៅក្នុងទឹកវានឹងមិនច្រេះទេ។ មានភ្នាក់ងារប្រឆាំងនឹងផ្សិតត្រូវបានបន្ថែម។ និងការពារប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីយូវី ប្រើជាគម្របទឹកជ្រោះជុំវិញស្រះទឹក។ វាមានប្រហោងតូចមួយដូច្នេះគ្រួសអាចត្រូវបានគេដាក់នៅលើកំពូលនៃសួនច្បារ
២) វាជាក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិចដែលមានលក្ខណៈតឹងរឹងពិសេស។ ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរ អ្នកលក់លេខមួយនៅក្នុងខ្សែផលិតផលសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹកពីព្រោះវាមិនច្រេះ។ ជាពិសេសម៉ូដែលស្តង់ដារស៊ីម៉ងត៍ទទេជាន់ខ្ពស់ស្រស់ស្អាតតម្លៃសេដ្ឋកិច្ច
ទី ៣) គឺជាការថ្លែងអំណរគុណចង្អូរប្រហោងប្រហោងស្ដើងផ្ទៃប្រឆាំងនឹងការរអិលទំហំនៃសំណាញ់មានទំហំត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ ម, តូចជាងបណ្តាញលូបង្ហូរទឹកហូរហៀរ។ នៅជុំវិញអាងហែលទឹកទូទៅ ដូច្ន្រះវាអាចត្រូវបានប្រើជាក្រឡាចត្រង្គមូលដ្ឋានសម្រាប់ដាក់ក្រួសនិងថ្មនៅក្នុងការថែសួនស្រះទឹកអណ្តូងដែលត្រូវការបង្ហូរទឹកលឿន។ ឬធ្លាប់ប្រើអន្ទាក់និងច្រោះសត្វកណ្តុរពស់សត្វពពែមើមសំរាមស្លឹកឈើទុកឱ្យល្អលើផ្ទៃរចនាប្រឆាំងនឹងរអិល។ ឬប្រើជារអិលសម្រាប់ទ្រុងគោ ហៀរទឹកហូរនៅជុំវិញអាង នៅជុំវិញរោងចក្រសើម ផ្តោតលើភាពស្អាតនៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រែះ។ ឬប្រើក្នុងផ្ទះបាយកាហ្វេអាហារដ្ឋានផ្សារ។ ល។
៤) ជាងកាត់ដេរដែលផលិតឡើងដើម្បីឱ្យសមនឹងប្រពន្ធ័លូបង្ហូរទឹកដែលបានផលិតរួចហើយ។ ក្នុងករណីដែលអតិថិជនបានបញ្ចប់ការកាន់ស្មាទឹកស្អុយ ប៉ុន្តែគឺទទឹង ទំហំមិនស្តង់ដារ អ្នកអាចទិញបាន ដឹងគុណប្លាស្ទិចភី ដើម្បីកាត់ភ្លាមៗឱ្យសមនឹងទំហំទឹកហូរ ដោយត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីបញ្ជាឱ្យកាត់ទាំងពីទទឹង តាមតំរូវការដូចជាទទឹង ១០ ស។ ម។ ម ១៥ ស។ ម។ ម ២០ ស។ ម។ ម ២៥ ស។ ម ៣០ ស។ ម។ កឬកាត់ពីចំហៀងវែងរហូតដល់ទំហំ ៣៤ ស។ ម។ ៣៨ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ យ។ ៤៦ ស។ ម។ ។ ម៉ូដែលណាមួយ វាក៏ងាយស្រួលកាត់ផងដែរដោយប្រើកង់កិន (កូនជ្រូក)
៥) ងាយស្រួលតំឡើងទំងន់ស្រាល ២ គីឡូក្រាម / សន្លឹក។ ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់ប្រើជាកំរាលឥដ្ឋដែលមានផ្ទៃដីធំ ត្រូវការទទឹងធំជាង ៣០ ស។ ម។ ឬប្រវែងជាង ១០០ ស។ ម។ សន្លឹកនីមួយៗមានចង្កូមចាក់សោរប្រុសស្រីអាចដាក់ចូលសោរជាមួយគ្នាដើម្បីឱ្យរឹងមាំនិងស្រស់ស្អាត។ ត្រូវបានប្រើជាសន្លឹកកម្រាលឥដ្ឋដែលត្រៀមរួចជាស្រេច វាជាកម្រាលមានទំងន់ស្រាលអនាម័យមិនប្រមូលក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងភាពកខ្វក់ការចាក់គឺងាយស្រួលក្នុងការសំអាតព្រោះផ្ទៃខាងលើមានប្លាស្ទិកភ្លឺចាំង (ងាយស្រួល ដើម្បីសម្អាត) ដោយគ្មានទឹកការច្រោះទឹក (បង្ហូរទឹកដោយរលូន) ត្រូវបានអ៊ីសូឡង់មិនដំណើរការអគ្គិសនី។ ការពារការឆក់អគ្គិសនី (អ៊ីសូឡង់)
៦) ធានាគុណភាពផលិតផល ១ ឆ្នាំអ្នកអាចធានាបាននូវគុណភាពនិងតម្លៃ។ ដោយសារតែត្រូវបានលក់ដោយផ្ទាល់ពីរោងចក្ររបស់អ្នកផលិត ការរចនាប៉ាតង់របស់ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនខូអិលធីឌីត្រូវបានផលិតដោយចាក់ប្លាស្ទិចដែលមានសម្ពាធខ្ពស់ពីផ្សិតធំតែមួយ។ វាមានតែមួយគត់នៅលើពិភពលោកនេះគឺផ្ទៃប្រឆាំងនឹងរអិលប្រហោងតូចរឹងនិងតឹងបន្ថែម។ មានកម្មវិធីប្រឆាំងនឹងផ្សិត, ធន់នឹងកាំរស្មីយូវី, កាំរស្មីយូវី
៧) ក្នុងតំបន់ផ្សេងៗគ្នា។ ប្រើជាកំរាលឥដ្ឋ សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលអាចបត់បែនបាន ទឹកហូរនៅជុំវិញអាង បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញរោងចក្រ ជាន់ទ្រុងសត្វចិញ្ចឹម កម្រាលឥដ្ឋប៊ិចសត្វកសិដ្ឋានក្តាមផលិតផលគាំទ្រពីខ្សែក្រវ៉ាត់ដឹក តំបន់ប្រឆាំងនឹងការរអិល, ជាន់អនាម័យ, ជាន់អនាម័យ, ជាន់ដើរ, អនុញ្ញាតឱ្យស្មៅដុះ តំបន់ដែលត្រូវការអនាម័យ និងពាក្យសុំយោងទៅតាមតម្រូវការនៃតំបន់ណាមួយដោយគ្មានការរឹតត្បិត # ទឹកហូរច្របាច់យកទឹកហូរជុំវិញគែមអាងហែលទឹកដែលបានបញ្ចប់ # វ៉ីមីងភីលីអូវូហ្វើរហ្គ្រិច # ទឹកហូរហូរចេញសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រោះជាមួយក្រួស
 
អ្នកលក់ដាច់បំផុតលេខ ៣ អេចជីជីហ្គីងបារ
 
សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះបារាយណ៍បារ៉ាស់ដេលីប ផ្សារដែកដោយម៉ាស៊ីនស្វ័យប្រវត្តិរហូតដល់ដែកថែបដែលបង្កើតបានគឺមានលក្ខណៈដូចគ្នា។ រឹងមាំឆ្លងកាត់គ្រប់ចំនុចទាំងអស់ដែលត្រូវតាម
ស្តង់ដារទូទៅនៃបំពង់បង្ហូរទឹកដែលមានទទឹង ២៥ សង្ទីម៉ែត្រនិង ៣០ ស។ មអតិថិជនគ្រាន់តែរៀបចំរចនាស្មាដែលមានទទឹង ២៦ ស។ មឬ ៣១ ស។ មដើម្បីអាចទិញហ្គ្រែនគ្រប់ប្រភេទដាក់ចូល។ ប្រើឆាប់ៗនេះ
 
លក្ខណៈពិសេសនៃការដឹងគុណដែកទំហំ HDG.Standard
ជម្រុញដែកថែបសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Prefabricated,
សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែកស្រាលកាតព្វកិច្ច,
ធុនធ្ងន់កាតព្វកិច្ចក្រាស់វិទ្យាល័យ25 សំណាញ់ 3 40×100 (មម) VS ក្រាស់វិទ្យាល័យ 25 សំណាញ់ 5 30×100 (មម)
 
 <- ចុច! ទាញយក Sieve បានបញ្ចប់
លក្ខណៈសម្បត្តិនៃការផ្សារដែកដែកថែបដែលមានច្រែះ – សាន់ខន ការបញ្ជាក់ពីបំពង់ដែកថែបដែលត្រូវបានដាក់បញ្ចូលក្នុងឡចំហាយក្តៅ
) ១) សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះបំពង់បង្ហូរទឹកដែក ទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រស្តុកមានដឹកជូនភ្លាម។ ដែលក្នុងនោះទំហំស្តង់ដារនីមួយៗ មានពីរប្រភេទដែលត្រូវជ្រើសរើស។ នោះគឺជាគំរូមួយដែលត្រូវការទទួលទំងន់តែប៉ុណ្ណោះដោយអ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ ឬទុកឱ្យឡានរត់ឆ្លងកាត់ ដោយសារតែប្រហោងនិងកម្រាស់ដែកមានភាពខុសគ្នា
២) ប្រព័ន្ធផ្សារដែកដែលមានលក្ខណៈដូចគ្នាខ្លាំងជាងមុន។ តាមរយៈការផ្សារដែកជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដោយស្វ័យប្រវត្តិដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នានៅគ្រប់តំបន់។ ផ្នែកផ្សារដែកដែលត្រូវបានផ្សារដែករលោងនិងស្រស់ស្អាត។ និងមានភាពស្អិតជាប់រឹងមាំប្រើប្រាស់បានយូរជាងហាងលក់ដែកថែបទូទៅ ចំណុចសំខាន់គឺការផ្សារដែកដែលមានលក្ខណៈដូចគ្នានៃរបាររាបស្មើ (សូមពិនិត្យមើលការងារផ្សារបើប្រៀបធៀបទៅនឹងកម្លាំងពលកម្មផ្សារដោយដៃ) ធានានូវគុណភាពនិងកម្លាំងដែលអតិថិជនត្រូវបង្ហាញមុនពេលធ្វើការសម្រេចចិត្ត។ ពិចារណា ទំហំប្រហោងតូចមានស្ដង់ដារដូចគ្នា
៣) ការលាបថ្នាំដោយប្រើវិធីសាស្ត្រជម្រុញកម្តៅជ្រលក់ក្រាស់មិនតិចជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រយោងតាម ​​ASTM A123, ASTM B6 (មិនប្រើថ្នាំបាញ់ / ថ្នាំលាបប្រឆាំងនឹងច្រែះ ដូចជាហាងធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកធម្មតា ដែលធ្វើឱ្យដែកថែបងាយនឹងរលួយជាងបន្ទះអេចជីជី។ ការងារផ្លាស្ទិចស័ង្កសីគឺក្រាស់ជាងស្តង់ដារ។ ធ្វើឱ្យវាកាន់តែរឹងមាំនិងមានភាពធន់ទ្រាំទៅនឹងការច្រេះថ្នាំលាបបាញ់លឿនមួយចំនួន
ប្លង់និង)រចនានិងការគ្រប់គ្រងផលិតកម្មដើម្បីធានាថាមានសុខភាពល្អនិងមានសុវត្ថិភាព។ ដោយត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យដាក់រនាំងដែកនិងស៊ុមក្រឡាចត្រង្គនៅចំងាយសមរម្យបំផុត ការប្រើប្រាស់សម្ភារៈតិចនិងទំងន់ស្រាល ខណៈពេលដែលនៅតែអាចទទួលបានកម្លាំងអតិបរមា ដូច្នេះធ្វើឱ្យប្រាកដថា welds ទាំងពីរ និងរចនាសម្ព័ន្ធរឹងមាំជាប់លាប់ ដោយប្រើដែកថែបរមួលដែកថែបធូដេក្រាស់ ៦-៨ មមដើម្បីបញ្ចូលបន្ទះដែកជាមួយគ្នា។ និងត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីការពារការរអិលក្នុង
៥) វត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាព។ ផលិតចេញពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកថែបស្តង់ដារអាយអាយអេសមិនមានកំរិតដែកថែប B រឺទាបជាងស្តង់ដារឡើយ។ អាចពិនិត្យពីទំងន់ពេញ
កាត់និងដំឡើងដែក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាមួយម៉ាស៊ីនទំនើប ហើយក្រុមអ្នកផលិតដែកថែបជំនាញពីរោងចក្រផលិតដែកថែបដោយផ្ទាល់។ម៉ាស៊ីន
៦)កិនដែកធ្វើពីដែកថែបអាចទ្រទ្រង់ដល់រថយន្តធុនធំបាន។ យោងតាមទទឹងស្តង់ដារ ២៥ ស។ ម។ និង ៣០ ស។ ម។ ក្នុងគំរូដែលមានកម្រាស់ ៥ ម។ ម ២៥ ម។ ម។ មានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ សមស្របសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹក។ វិធីចុងក្រោយរបស់រោងចក្រ ជាមួយនឹងរ៉ឺម៉កកុងតឺន័រធំឬរ៉ឺម៉កអាចដំណើរការឆ្លងកាត់ដោយសុវត្ថិភាពឧទាហរណ៍បន្ទះដែកមានកម្រាស់ ៣ ម។ មត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់តិចជាងបន្ទុកដឹកទំនិញ។ ក្នុងករណីដែលត្រូវការបន្ទុកការងារផ្ទុកពីឡានដឹកទំនិញកង់ ១០ កង់ទៅរ៉ឺម៉កធំ។ គួរប្រើកំរាស់ ៥ ម។ មព្រោះវាត្រូវបានគេរចនាឡើងជារន្ធតូចជាងនិងក្រាស់ដូច្នេះវាអាចទទួលយកបន្ទុកខ្ពស់ជាង ១២.៥ តោន។
៧) លៃតម្រូវកម្ពស់ស្មាដើម្បីទទួលអេក្រង់។ ល្អប្រសើរជាងការធ្វើស៊ីថ្មីហើយខ្ជះខ្ជាយថវិការបស់អ្នក។ ក្នុងករណីអតិថិជនរៀបចំការគាំទ្រស្មាខ្ពស់ជាង 25 មមមិនចាំបាច់ប្រើក្រឡាចត្រង្គខ្ពស់ទេ។ គ្រាន់តែប្រើដែកមួយដើម្បីបង្កើនកម្ពស់ស្មាទាប។ បនា្ទាប់មកប្រើសឺរ ម៉ូដែលមានកម្រាស់ដែក ៥ ម។ ម។ កម្ពស់ ២៥ ម។ មមានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ ល្មមអាចទ្រទ្រង់បន្ទុកលើរ៉ឺម៉កធំ។ សន្សំថវិកាជាមួយនឹងការរចនាដ៏ល្អឥតខ្ចោះ
៨) ឡដុតដែលត្រៀមរួចជាស្រេចអាចភ្ជាប់ទៅនឹងទំហំផ្សេងៗគ្នា។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះដែកថែបដែលត្រៀមរួចជាស្រេចដែលនឹងត្រូវដឹកជញ្ជូនដោយក្រុមហ៊ុន មានទទឹងស្តង់ដារ ២ មានទំហំ ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ មក្នុងករណីអតិថិជនត្រូវការទំហំ ៥០ គុណ ១០០ ស។ ម .។ អាចត្រូវបានអនុវត្តដើម្បីភ្ជាប់ឬដាក់ពីរ 25 សង្ទីម៉ែត្រជាមួយគ្នា ប្រសិនបើអ្នកចង់ប្រើទំហំ ១០០x១០០ ស។ មអ្នកអាចប្រើ ៤ សន្លឹកចាប់ពី ២៥ ស។ ម។ រឺ ៦០x១០០ ស។ ម។ រឺ ១០០x១២០ ស។ ម។ ក៏អាចប្រើសំរាប់តំរឹមពីសន្លឹក ៣០x១០០ ស។ ម .។
 
អ្នកលក់ដាច់បំផុតលេខ ៤ អេហ្វ។ អេ។ អិល។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ។ ភី។ ជាន់ប្រឆាំងនឹងការរអិលគ្របកញ្ចក់ជាតិសរសៃ
 
ឧបករណ៍ការពារគម្របជណ្តើរយន្តធុនធ្ងន់របស់អេហ្វភីអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេស។ កម្រាលឥដ្ឋប្រឆាំងនឹងរអិល, កាតព្វកិច្ចធ្ងន់ #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip # គម្របមុខច្រមុះគែមបន្ទះកាត់ជណ្តើរ # គ្របកម្រាលសរសៃអំបោះ # ការជំនួសកាសែតប្រឆាំងនឹងការរអិល, ខ្សែអាត់, កាសែតពន្លឺ # ប្រឆាំងនឹងការរអិល
 
តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ។ ដោយមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងថ្លៃដឹកជញ្ជូន (តម្លៃបាននៅ
រោងចក្រ) តម្លៃដែលមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូនការដាក់ប្រាក់បញ្ញើ
និយមន័យនៃបន្ទះច្រមុះ។ គម្របជណ្តើរ និងបន្ទះប្រឆាំងនឹងការរអិល៖
** ១) គម្របនីសត្រូវបានប្រើសម្រាប់គ្របតែជណ្តើរច្រមុះ
** ២) គម្របកាំជណ្ដើរសម្រាប់ទាំងច្រមុះនិងជណ្តើរសន្លឹកខាងលើ
** ៣) សន្លឹកប្រឆាំងនឹងការរអិលសន្លឹកដែលប្រើជាគម្របមិនមែន – ផ្ទៃគ្រឹះមូលគ្មានច្រមុះ។
 
អ្នកលក់ដាច់បំផុតលេខ ៥ ខាសដែកសូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះអន្ទាក់ធូលីដីធូលីកំទេចកំទីអណ្តែតកំទេចកំទីអាហារអន្ទាក់ស្លឹកខ្ញីចិញ្ចើមចំហៀងបាតជើងបាតធូលីធ្យូងចំហៀង
 
“កាំភ្លើងបាញ់ទឹកភ្លៀង” ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ទឹកភ្លៀងដែលបានចូលទៅក្នុងផ្លូវបង្ហូរទឹកនិងបង្ហូរទឹកលើផ្ទៃដើម្បីសម្រួលដល់ការបង្ហូរទឹកយ៉ាងលឿនការបើកត្រូវបានដាក់នៅលើចំហៀងនិងផ្នែកខាងលើ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបំបែកកំទេចកំទី, ដាក់ស្លឹកឈើ, ដងថ្លឹងថ្មចំហៀង, ថ្មើរជើង យោងតាមស្តង់ដារក្រុង មន្ទីរសាធារណការនិងទីប្រជុំជននិងផែនការប្រទេស មន្ទីរផ្លូវជនបទនិងទីក្រុងបាងកកទំហំស្តង់ដារមានទំហំ ១០ គុណ ៤០ ស។ ម .១៥x៣០ ស។ ម .១៥x៤០ គុណទទឹង ១៥ គុណ ៧០ គុណ ២០ គុណ ៥៧ ស។ មនិង ២៥ គុណ ៥០ ស។ ម។
 
លក្ខណៈពិសេសនៃអន្ទាក់ធូលីធូលីដីដងដុំថ្មស្លឹកចំហៀងចិញ្ចើមផ្លូវចំហៀងខួងកណ្តៀរខ្ពើមរអើមអ្នករុករកឧបករណ៍ស្ទូចឧបករណ៍ស្ទូច
1) បោះជាតិដែកសូមថ្លែងអំណរគុណធូលីអន្ទាក់អ្នកលោតអណ្តែតអណ្តែតអណ្តែតបំបែកកញ្ចក់អណ្តែតកំទេចកំទី។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រភេទនេះត្រូវបានផលិតចេញពីដែកថែបដែលមានរាងជាបំពង់ពិសេស (ខាសដែកខាត់) ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើជា សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបំបែកកំទេចកំទី, ដាក់ស្លឹកឈើ, ដងថ្លឹងថ្មចំហៀង, ថ្មើរជើង ទំហំស្តង់ដារដែលមានស្តុកត្រៀមសម្រាប់លក់បន្ទាន់មានទំហំ ១០x៤០ ស។ ម .១៥x៣០ ស។ ម .១៥x៤០ ស។ ម .១២០៥៧ ស។ ម .២៥៥៧ ស។ ម .២៥៥០ ស។ ម .២ ។។
២បោះដែករុំអន្ទាក់ធូលីកំទេចកំទីអណ្តែតកំទេចកំទីអាហារកំទេចកំទីស្លឹកអន្ទាក់ថ្មនៅលើចិញ្ចើមផ្លូវ ធ្លាប់ត្រូវបានគេបោះនៅក្នុងថ្មថ្មជើងបេតុងពង្រឹងមួយឈ្មោះថា Kor Sor ។ ដើម្បីបងា្ករសំរាមមិនអោយចូលក្នុងលូសាធារណៈ
៣) សូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះអន្ទាក់ធូលីដីធូលីថ្មស្លឹកឈើនៅសងខាងផ្លូវថ្មើរជើង។ រចនានិងផលិតតាមការបញ្ជាក់ ស្តង់ដាររបស់មន្ទីរផ្លូវថ្នល់ជនបទក្រុងស្រុកកំណើត អាជ្ញាធរផ្លូវល្បឿនលឿនថៃ មន្ទីរសាធារណការនិងទីប្រជុំជននិងផែនការប្រទេស ការិយាល័យស៊ីវិលទីក្រុងបាងកក
៤) តម្លៃខាងលើគឺជាតម្លៃលក់ដុំដល់គម្រោង។ ក្នុងករណីមានការបញ្ជាទិញច្រើន សូមស្នើសុំតម្លៃពិសេសដោយទាក់ទងផ្នែកលក់។
 
អ្នកលក់ដាច់បំផុតដែលពាក់ព័ន្ធ FRP MOLD GRATING សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ប្រើជំនួសដែកអ៊ីណុកមិនច្រេះ។ ធន់នឹងការច្រេះគីមី (អ្នកលក់ដាច់បំផុតច្នៃប្រឌិត)
 
ប្រភេទអេហ្វភីអេស Mining ទំហំ ៣៨x៣៨ ម។ ម។ កំពស់ ២៥ ម។ ម ./៣៨ ម ./៥០ ម។ ម, ប្រភេទអាហារថ្នាក់ទី, មិនស៊ីលីង, ផ្ទៃរអិលរអិល ** កាត់ដើម្បីកុម្ម៉ង់អតីតអតិថិជននៅផ្សារស្រស់តំបន់អាហារសមុទ្រប្រើដែកថែប។ ប៉ុន្តែមានបញ្ហាច្រែះច្រេះរលួយនិងរលួយយ៉ាងឆាប់រហ័សដោយត្រូវផ្លាស់ប្តូររៀងរាល់ ១-២ ឆ្នាំម្តងព្រោះជាន់ត្រូវលាងសម្អាតនិងបំបាត់ក្លិនត្រីរាល់ថ្ងៃ។ ប៉ុន្តែបន្ទាប់ពីប្តូរទៅប្រើការកិនអាំងអេហ្វភីអេចវាអាចប្រើបានជាង ៣០ ឆ្នាំមានទម្ងន់ស្រាលងាយលាងនិងសម្អាត។
 
លក្ខណៈពិសេសនៃការដឹងគុណសរសៃអំបោះ គម្របក្រឡាចត្រង្គ, បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, កែវជាតិសរសៃ ផ្លូវដើររោងចក្រ ការបញ្ជាក់ពីអេចភីអេសអេហ្វជីបហ្គាសស្តារពង្រឹងគុណភាព
១) អេហ្វ។ អេហ្វ។ អិល។ រចនាជាការជំនួសដែកអ៊ីណុក / អាលុយមីញ៉ូម / ឈើ / ដែកថែប។ អាយុកាលសេវាកម្មគឺច្រើនជាង ៣០-១០០ ឆ្នាំមិនតម្រូវឱ្យមានការជំនួសញឹកញាប់ទេ។ ធានាគុណភាពស្រស់ស្អាតប្រើបានយូរចំណាយតិច
២) មានលក្ខណៈសម្បត្តិដូចជាដែកអ៊ីណុកគ្មានច្រែះធន់នឹងកំដៅខ្ពស់។ ធន់នឹងសារធាតុគីមីល្អ ស្រស់ស្អាត មានការរចនាមានពណ៌ស្រស់ឆើតឆាយ ហើយស្រាលជាងវត្ថុធាតុដើមទាំងអស់រឹងមាំធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យធន់ទ្រាំនឹងសារធាតុគីមីគឺជាវត្ថុធាតុដើមថ្មីដើម្បីជំនួសដែកអ៊ីណុកផងដែរ។
៣) ទំហំសន្លឹកស្តង់ដារ ១៥០០x៤០០០ ម។ ម, អាចប្រើជាផ្ទាំងចំណោតជាន់ដែលមានសភាពរលោងផងដែរ។ អាចត្រូវបានកាត់ជាសន្លឹកតូចៗតាមតម្រូវការ។ ឬប្រើសន្លឹកគ្មានថ្នេរសម្រាប់ផ្លូវដើរ។ ផ្លូវដើរងាយស្រួលតំឡើងនិងថែទាំ
៤) រចនាជាបំពង់បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ឬជាមួកស្រះ – គម្របបំពង់ / សន្លឹក, ផ្ទៃរឹង, បិទជិត, លំនាំបាត (គម្របខាងលើ), ផលិតតាមតំរូវការសម្រាប់ទំហំណាមួយ។ ងាយស្រួលកាត់ដោយប្រើឧបករណ៍កាត់សរសៃអំបោះ (កូនជ្រូក)
៥) FRP Grating ចានកម្ពស់ ២៥ ម។ ម, កម្រាស់ស្នូល ៦.៥ ម។ ម, ទំហំប្រហោង ៣៨x៣៨ ម។ ម, មាន ៥ ពណ៌ពណ៌លឿងបៃតងប្រផេះខៀវនិងខ្មៅឬមានកម្ពស់ ៣៨ មីល្លីម៉ែត្រ។ និង ៥០ ម។ ម។
៦) អេចភីអេសជីញជីដែលនាំចូលពីអ៊ឺរ៉ុបគឺថ្នាក់ទី ១ លំដាប់ថ្នាក់ពិភពលោកគុណភាពលំដាប់ពិភពលោកបានដឹកទៅលក់នៅអាមេរិកជប៉ុនកូរ៉េខាងត្បូងសឹង្ហបូរី។ ល។ ការធានារយៈពេល ៣-៥ ឆ្នាំស្តុកមានត្រៀមបម្រុងដឹកភ្លាមៗ , ជាង ៥,០០០ ម៉ែតការ៉េ ប្រសិនបើអ្នកចង់បានហ្វុដអេហ្វភីអេហ្វជីលដែលមានតំលៃថោកពីប្រទេសចិនសូមបញ្ជាក់
 
ក្រុមហ៊ុនផលិត គម្រប manholes, គម្រប manholes បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅManholeCover
CHANCON ផលិតផល Chancon Shanton
ផលិតផលប្រភេទGroup
ដែលជាក្រុមហ៊ុនផលិតដែលមានជំនាញនៅក្នុងប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹកដែលបានបញ្ចប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ ជម្រាលជាន់កើនឡើង អន្ទាក់សំរាមនៅជាប់នឹងផ្លូវដើរ ជំហាន Sieve បាន ទំងន់ស្រាលបានលើកបន្ទះជាន់ ការសម្អាតឱ្យបានល្អ គម្រប Manhole ជម្រាលនៅទីធ្លាផលិតកម្មពហុវណ្ណកម្ម ការរអិលមិនរអិលជុំវិញម៉ាស៊ីន ចានកំពូលផ្លូវដើរប្រព័ន្ធព្យាបាលទឹកស្អុយ ការប្រឆាំងនឹងការរអិលជើងជំហានដែកថែបនៅក្នុងរោងចក្រ។ ធន់នឹងការច្រេះពីទឹកអំបិលទឹកភ្លៀងទឹកអាស៊ីតច្រែះនិងសារធាតុគីមី។
 
1.Patent ប្លាស្ទិច ProlyPropylene (ភី។ ភី។ ភី។ ) ចំណោតជាន់ដើរ ប្លាស្ទិចតឹងរឹងបន្ថែម
ក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចដែលបានរៀបចំទុកជាមុនគំរូស្តង់ដារ ប៉ាតង់ផ្តាច់មុខម៉ាកខននីមានទំហំឆានែលទំហំ ១៥x៣០ ម។ ម។ កំពស់ ៣០ ម។ ម។ ប្រផេះទំហំស្តង់ដារ ២៥ គុណ ១០០ ម។ មនិង ៣០x១០០ ស។ ម។ តម្លៃសន្សំសំចៃមិនច្រេះអាចដាក់ក្នុងតំបន់ដែលប៉ះនឹងអណ្តូងទឹក។ សមស្របជាការជំនួសសម្រាប់ការដុតនៅជុំវិញអាង។ ឬដាក់ក្រួសនៅលើកំពូលសម្រាប់ការងារទេសភាព
លក្ខណៈពិសេសនៃការដឹងគុណប្លាស្ទិចដែលបានផលិតជាមុនរឹងមាំបន្ថែមគុណភាពខ្ពស់ជាន់ប្លាស្ទិកនិងហែលទឹកហៀរលក្ខណៈសម្បត្តិ
1) ការទទួលបានប៉ាតង់ប៉ាតង់ពិសេសដែលមិនធ្លាប់មាន៖ ប៉ាតង់រចនាប្លែកមួយ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Shancon ប្លាស្ទិចភី ផ្ទៃខាងលើត្រូវបានរចនាឡើងជារាងត្រីកោណដើម្បីការពារការរអិលនៅទូទាំងសន្លឹកដែលមើលទៅល្អឥតខ្ចោះនិងស្រស់ស្អាត។ រន្ធតូចៗការពារសត្វល្មូន មើលទៅដូចជាការបង្ហូរទឹកធម្មជាតិសូមថ្លែងអំណរគុណសុភាពរាបសានិងសិល្បៈដោយសារតែព័ត៌មានលម្អិតកាន់តែច្បាស់។ ការធានាពិសេសនិងឆ្នើមដែលថាសាច់អាំងរបស់យើងគឺមានតែមួយគត់នៅក្នុងពិភពលោកនេះ។ ដោយសារតែយើងជាអ្នកផលិតនិងជាម្ចាស់ផ្ទាល់។
២) ច្របាច់កដោយគ្មានទីពឹងសម្រាប់ផ្ទៃដីសើម៖ ល្អសម្រាប់តំបន់សើម។ ត្រូវការអនាម័យកុំមានច្រែះ ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើក្នុងការងារដាក់ម៉ាស៊ីន ក្នុងនាមជាកម្រាលជាន់មិនរអិល ការកាត់បន្ថយច្រករបៀង ស្មៅសិប្បនិម្មិតបន្ទាប់បន្សំសម្រាប់ការបង្ហូរទឹករហ័ស ត្រាំក្នុងទឹកស្រះត្រី ឬអាងហែលទឹកដើម្បីជំនួសការដឹងគុណធម្មតា ត្រាំវានៅក្នុងទឹកវានឹងមិនច្រេះទេ។ មានភ្នាក់ងារប្រឆាំងនឹងផ្សិតត្រូវបានបន្ថែម។ និងការពារប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីយូវី ប្រើជាគម្របទឹកជ្រោះជុំវិញស្រះទឹក។ វាមានរន្ធតូចមួយដូច្នេះគ្រួសអាចត្រូវបានដាក់នៅលើកំពូលនៃសួនច្បារ។
៣) ប្លាស្ទិចប៉ូលីទីនដែលមានគុណភាពខ្ពស់៖ វាជាក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិចដ៏ស្វិតស្វាញបំផុត។ ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ។ អេ បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរ អ្នកលក់លេខមួយនៅក្នុងខ្សែផលិតផលសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹកពីព្រោះវាមិនច្រេះ។ ជាពិសេសម៉ូដែលស្តង់ដារស៊ីម៉ងត៍ទទេជាន់ខ្ពស់ស្រស់ស្អាតនិងមានតំលៃថោក
៤) សំណាញ់ប្រហោងតូចការពារមិនឱ្យមានសត្វល្មូនដែលមានគ្រោះថ្នាក់៖ វាជាស៊ីដាច់ចង្អូររាងរអិលនិងផ្ទៃរអិលទំហំសំណាញ់ត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ ម, តូចជាង។ លើសចំណុះហូរកាត់អាងជុំវិញ ដូច្ន្រះវាអាចត្រូវបានប្រើជាក្រឡាចត្រង្គមូលដ្ឋានសម្រាប់ដាក់ក្រួសនិងថ្មនៅក្នុងការថែសួនស្រះទឹកអណ្តូងដែលត្រូវការបង្ហូរទឹកលឿន។ ឬធ្លាប់ប្រើអន្ទាក់និងច្រោះសត្វកណ្តុរពស់សត្វពពែមើមសំរាមស្លឹកឈើទុកឱ្យល្អលើផ្ទៃរចនាប្រឆាំងនឹងរអិល។ ឬប្រើជារអិលសម្រាប់ទ្រុងគោ ហៀរទឹកហូរនៅជុំវិញអាង នៅជុំវិញរោងចក្រសើម ផ្តោតលើភាពស្អាតនៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រែះ។ ឬប្រើក្នុងផ្ទះបាយហាងកាហ្វេផ្សារស្រស់ទីផ្សារចៃឆ្កេ។
៥) ងាយស្រួលតំឡើងនិងកាត់ទំហំណាមួយ: ងាយស្រួលតំឡើងអាចតំរឹមតាមប្រឡាយបង្ហូរទឹកដែលបានធ្វើរួច។ ក្នុងករណីដែលអតិថិជនបានបញ្ចប់ការកាន់ស្មាទឹកស្អុយ ប៉ុន្តែគឺទទឹង ទំហំមិនស្តង់ដារ អ្នកអាចទិញបាន ដឹងគុណប្លាស្ទិចភី ដើម្បីកាត់ភ្លាមៗឱ្យសមនឹងទំហំទឹកហូរ ដោយត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីបញ្ជាឱ្យកាត់ទាំងពីទទឹង តាមតំរូវការដូចជាទទឹង ១០ ស។ ម។ ម ១៥ ស។ ម។ ម ២០ ស។ ម។ ម ២៥ ស។ ម ៣០ ស។ ម។ កឬកាត់ពីចំហៀងវែងរហូតដល់ទំហំ ៣៤ ស។ ម។ ៣៨ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ យ។ ៤៦ ស។ ម។ ។ ម៉ូដែលណាមួយ វាក៏អាចត្រូវបានកាត់យ៉ាងងាយស្រួលដោយប្រើកិន (កូនជ្រូក)
ឌីស៦) ទំងន់ស្រាល ២,៥ គីឡូក្រាមនិងអាចចាក់សោបាន៖ ទំងន់ស្រាល ២,៥ គីឡូក្រាម / សន្លឹក។ ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់ប្រើជាកំរាលឥដ្ឋដែលមានផ្ទៃដីធំ ត្រូវការទទឹងធំជាង ៣០ ស។ ម។ ឬប្រវែងជាង ១០០ ស។ ម។ សន្លឹកនីមួយៗមានចង្កូមចាក់សោរប្រុសស្រីអាចដាក់ចូលសោរជាមួយគ្នាដើម្បីឱ្យរឹងមាំនិងស្រស់ស្អាត។ ត្រូវបានប្រើជាសន្លឹកកម្រាលឥដ្ឋដែលត្រៀមរួចជាស្រេច វាជាកម្រាលមានទំងន់ស្រាលអនាម័យមិនប្រមូលក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងភាពកខ្វក់ការចាក់គឺងាយស្រួលក្នុងការសំអាតព្រោះផ្ទៃខាងលើមានប្លាស្ទិកភ្លឺចាំង (ងាយស្រួល ដើម្បីសម្អាត) ដោយគ្មានទឹកការច្រោះទឹក (បង្ហូរទឹកដោយរលូន) ត្រូវបានអ៊ីសូឡង់មិនដំណើរការអគ្គិសនី។ ការការពារប្រឆាំងនឹងការឆក់អគ្គិសនី (អ៊ីសូឡង់)
៧) ការធានារយៈពេល ១ ឆ្នាំ៖ ការធានាគុណភាពផលិតផល ១ ឆ្នាំអ្នកអាចធានាបាននូវគុណភាពនិងតម្លៃ។ ដោយសារតែត្រូវបានលក់ដោយផ្ទាល់ពីរោងចក្ររបស់អ្នកផលិត ការរចនាប៉ាតង់របស់ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនខូអិលធីឌីត្រូវបានផលិតដោយចាក់ផ្លាស្ទិចដែលមានសម្ពាធខ្ពស់ពីផ្សិតធំតែមួយគ្មានថ្នេរមិនដូចនៅលើពិភពលោកដែលមិនមានផ្ទៃរអិលរអិលរន្ធតូចរឹងតឹងរឹង។ មានផ្ទុកនូវការប្រឆាំងនឹងផ្សិត, ធន់នឹងកាំរស្មីយូវី, យើងហ៊ានធានានូវគុណភាពនៃការបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។
៨) ការជំនួសអាងហែលទឹកហែលទឹកដែលត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីជំនួសនូវទម្រង់ចាស់នៃអាងហែលទឹក។ ត្រូវបានប្រើជាទឹកហូរហៀរនៅជុំវិញអាងហែលទឹកចាស់ៗ។ ឬប្រើជាបណ្តាញលូនៅជុំវិញរោងចក្រ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលអាចបត់បែនបាន ក្តាមគាំទ្រផលិតផលពីខ្សែក្រវ៉ាត់ដឹក។ តំបន់ប្រឆាំងនឹងការរអិល, ជាន់អនាម័យ, ជាន់អនាម័យ, ជាន់ដើរ, អនុញ្ញាតឱ្យស្មៅដុះ តំបន់ដែលត្រូវការអនាម័យ និងពាក្យសុំយោងទៅតាមតម្រូវការនៃតំបន់ណាមួយដោយគ្មានការរឹតត្បិត # ទឹកហូរច្របាច់យកទឹកហូរជុំវិញគែមអាងហែលទឹកដែលបានបញ្ចប់ # វ៉ីមីងភីលីអូវូហ្វើរហ្គ្រិច # ទឹកហូរហូរចេញសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រោះជាមួយក្រួស
 
 1. ការបូមយកបំពង់បង្ហូរទឹកតាមម៉ាត ទំហំស្តង់ដារ – ការបញ្ជាទិញពិសេស
ដាប់ប៊ែលលីបហ្គាលីនធ្វើពីដែកថែប ផ្សារដែកដោយម៉ាស៊ីនស្វ័យប្រវត្តិរហូតដល់ដែកថែបដែលបង្កើតបានគឺមានលក្ខណៈដូចគ្នា។ រឹងមាំឆ្លងកាត់គ្រប់ចំនុចទាំងអស់ជាទូទៅបំពង់បង្ហូរទឹកមានទំហំ ២៥ ស។ ម ៣០ ស។ មនិង ៤០ ស។ មអតិថិជនគ្រាន់តែរៀបចំរចនាប្លង់ទ្រទ្រង់ស្មាដែលមានទំហំ ២៦ ស។ មឬ ៣១ ស។ មឬ ៤១ ស។ មរៀងៗខ្លួនដើម្បីអាចទិញក្រេឌីតទាំងអស់។ ការរចនាដែលត្រូវដាក់និងប្រើប្រាស់ភ្លាមៗ
នូវការបញ្ជាក់លម្អិតអំពីដែកថែបភីអិលជី
ម៉ូឌែលធុនស្រាលធ្វើពីដែកថែបគំរូធុនធ្ងន់ធុន
ក្រាស់ ៣ ខ្ពស់ ២៥ មម ៤០x១០០ (ម។ ម។ ម) VS ក្រាស់ ៥ ខ្ពស់ ២៥ មម ៣០x១០០ មម (មម)
 
 <- ចុច! ទាញយកខិត្តប័ណ្ណ
 
1) កិនដែកថែបដែលបានរៀបចំទុកជាមុនសម្រាប់បង្ហូរទឹក ទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រស្តុកមានដឹកជូនភ្លាម។ វត្ថុនីមួយៗ
២) ចំណុចប្រទាក់រលាយភាពដូចគ្នាកាន់តែខ្លាំង។ តាមរយៈការផ្សារដែកជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដោយស្វ័យប្រវត្តិដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នា។ ផ្នែកផ្សារដែកដែលត្រូវបានផ្សារដែករលោងនិងស្រស់ស្អាត។ និងភាពរឹងមាំផ្សារភ្ជាប់ជាងហាងផ្សារដែកដែកថែប
៣)ស្រោបដោយកំរាស់ក្តៅជ្រលក់កំរាស់តិចជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រយោងតាម ​​ASTM A123, ASTM B6 (មិនមែនថ្នាំលាប / ថ្នាំលាបច្រែះទេ។ ដូចជាហាងធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកធម្មតា ដែលធ្វើឱ្យមានភាពងាយស្រួលក្នុងការផ្សារភ្ជាប់ដែកថែបជាងស៊ីអេសជី)
4) ការរចនាអនុញ្ញាតឱ្យដាក់រនាំងដែកនិងក្រឡឹងទៅចម្ងាយដែលសមស្របបំផុត។ ការប្រើប្រាស់សម្ភារៈតិចនិងទំងន់ស្រាល ខណៈពេលដែលនៅតែអាចទទួលបានកម្លាំងអតិបរមា ដូច្នេះធ្វើឱ្យប្រាកដថា welds ទាំងពីរ រចនាសម្ព័ន្ធនិងភាពជាប់លាប់
៥) ការជ្រើសរើសវត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាព។ ផលិតចេញពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកថែបស្តង់ដារអាយអាយអេសមិនមានកំរិតដែកថែប B រឺទាបជាងស្តង់ដារឡើយ។ អាចពិនិត្យពីទំងន់ពេញ កាត់និងដំឡើងដែក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាមួយម៉ាស៊ីនទំនើប និងក្រុមអ្នកផលិតដែកថែបអាជីពមានអាយុកាលជាង ២០ ឆ្នាំ
 
ដកស្រង់សម្តីដែកថែប
ដែកថែបផ្លាស្ទិចដែកថែបទំហំស្តង់ដារដកស្រង់សម្រង់។
 
លក្ខណៈពិសេសនៃការផ្សារដែកដែកថែបដែលបានរៀបចំជាមុន
(ស្តង់ដារនៃការផ្សារដែកនិងកម្រាស់ចាន)
1) សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែកថែប ទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រស្តុកមានដឹកជូនភ្លាម។ ដែលក្នុងនោះទំហំស្តង់ដារនីមួយៗ មានពីរប្រភេទដែលត្រូវជ្រើសរើស។ នោះគឺជាគំរូមួយដែលត្រូវការទទួលទំងន់តែប៉ុណ្ណោះដោយអ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ ឬទុកឱ្យឡានរត់ឆ្លងកាត់ ដោយសារតែប្រហោងនិងកម្រាស់ដែកមានភាពខុសគ្នា
២) ប្រព័ន្ធផ្សារដែកដែលមានលក្ខណៈដូចគ្នាខ្លាំងជាងមុន។ តាមរយៈការផ្សារដែកជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដោយស្វ័យប្រវត្តិដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នានៅគ្រប់តំបន់។ ផ្នែកផ្សារដែកដែលត្រូវបានផ្សារដែករលោងនិងស្រស់ស្អាត។ និងមានភាពស្អិតជាប់រឹងមាំប្រើប្រាស់បានយូរជាងហាងលក់ដែកថែបទូទៅ ចំណុចសំខាន់គឺការផ្សារដែកដែលមានលក្ខណៈដូចគ្នានៃរបាររាបស្មើ (សូមពិនិត្យមើលការងារផ្សារបើប្រៀបធៀបទៅនឹងកម្លាំងពលកម្មផ្សារដោយដៃ) ធានានូវគុណភាពនិងកម្លាំងដែលអតិថិជនត្រូវបង្ហាញមុនពេលធ្វើការសម្រេចចិត្ត។ ពិចារណា ទំហំប្រហោងតូចមានស្ដង់ដារដូចគ្នា
៣) ការលាបថ្នាំដោយប្រើវិធីសាស្ត្រជម្រុញកម្តៅជ្រលក់ក្រាស់មិនតិចជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រយោងតាម ​​ASTM A123, ASTM B6 (មិនប្រើថ្នាំបាញ់ / ថ្នាំលាបប្រឆាំងនឹងច្រែះ ដូចជាហាងធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកធម្មតា ដែលធ្វើឱ្យដែកថែបងាយនឹងរលួយជាងបន្ទះអេចជីជី។ ការងារផ្លាស្ទិចស័ង្កសីគឺក្រាស់ជាងស្តង់ដារ។ ធ្វើឱ្យវាកាន់តែរឹងមាំនិងមានភាពធន់ទ្រាំទៅនឹងការច្រេះថ្នាំលាបបាញ់លឿនមួយចំនួន
ប្លង់និង)រចនានិងការគ្រប់គ្រងផលិតកម្មដើម្បីធានាថាមានសុខភាពល្អនិងមានសុវត្ថិភាព។ ដោយត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យដាក់រនាំងដែកនិងស៊ុមក្រឡាចត្រង្គនៅចំងាយសមរម្យបំផុត ការប្រើប្រាស់សម្ភារៈតិចនិងទំងន់ស្រាល ខណៈពេលដែលនៅតែអាចទទួលបានកម្លាំងអតិបរមា ដូច្នេះធ្វើឱ្យប្រាកដថា welds ទាំងពីរ និងរចនាសម្ព័ន្ធរឹងមាំជាប់លាប់ ដោយប្រើដែកថែបរមួលដែកថែបធូដេក្រាស់ ៦-៨ មមដើម្បីបញ្ចូលបន្ទះដែកជាមួយគ្នា។ និងត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីការពារការរអិលក្នុង
៥) វត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាព។ ផលិតចេញពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកថែបស្តង់ដារអាយអាយអេសមិនមានកំរិតដែកថែប B រឺទាបជាងស្តង់ដារឡើយ។ អាចពិនិត្យពីទំងន់ពេញ កាត់និងដំឡើងដែក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាមួយម៉ាស៊ីនទំនើប ហើយក្រុមអ្នកផលិតដែកថែបជំនាញពីរោងចក្រផលិតដែកថែបដោយផ្ទាល់។ម៉ាស៊ីន
៦)កិនដែកធ្វើពីដែកថែបអាចទ្រទ្រង់ដល់រថយន្តធុនធំបាន។ យោងតាមទទឹងស្តង់ដារ ២៥ ស។ ម។ និង ៣០ ស។ ម។ ក្នុងគំរូដែលមានកម្រាស់ ៥ ម។ ម ២៥ ម។ ម។ មានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ សមស្របសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹក។ វិធីចុងក្រោយរបស់រោងចក្រ ជាមួយនឹងរ៉ឺម៉កកុងតឺន័រធំឬរ៉ឺម៉កអាចដំណើរការឆ្លងកាត់ដោយសុវត្ថិភាពឧទាហរណ៍បន្ទះដែកមានកម្រាស់ ៣ ម។ មត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់តិចជាងបន្ទុកដឹកទំនិញ។ ក្នុងករណីដែលត្រូវការបន្ទុកការងារផ្ទុកពីឡានដឹកទំនិញកង់ ១០ កង់ទៅរ៉ឺម៉កធំ។ គួរប្រើកំរាស់ ៥ ម។ មព្រោះវាត្រូវបានគេរចនាឡើងជារន្ធតូចជាងនិងក្រាស់ដូច្នេះវាអាចទទួលយកបន្ទុកខ្ពស់ជាង ១២.៥ តោន។
៧) លៃតម្រូវកម្ពស់ស្មាដើម្បីទទួលអេក្រង់។ ល្អប្រសើរជាងការធ្វើស៊ីថ្មីហើយខ្ជះខ្ជាយថវិការបស់អ្នក។ ក្នុងករណីអតិថិជនរៀបចំការគាំទ្រស្មាខ្ពស់ជាង 25 មមមិនចាំបាច់ប្រើក្រឡាចត្រង្គខ្ពស់ទេ។ គ្រាន់តែប្រើដែកមួយដើម្បីបង្កើនកម្ពស់ស្មាទាប។ បនា្ទាប់មកប្រើសឺរ ម៉ូដែលមានកម្រាស់ដែក ៥ ម។ ម។ កម្ពស់ ២៥ ម។ មមានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ ល្មមអាចទ្រទ្រង់បន្ទុកលើរ៉ឺម៉កធំ។ សន្សំថវិកាជាមួយនឹងការរចនាដ៏ល្អឥតខ្ចោះ
៨) ឡដុតដែលត្រៀមរួចជាស្រេចអាចភ្ជាប់ទៅនឹងទំហំផ្សេងៗគ្នា។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះដែកថែបដែលត្រៀមរួចជាស្រេចដែលនឹងត្រូវដឹកជញ្ជូនដោយក្រុមហ៊ុន មានទទឹងស្តង់ដារ ២ មានទំហំ ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ មក្នុងករណីអតិថិជនត្រូវការទំហំ ៥០ គុណ ១០០ ស។ ម .។ អាចត្រូវបានអនុវត្តដើម្បីភ្ជាប់ឬដាក់ពីរ 25 សង្ទីម៉ែត្រជាមួយគ្នា ប្រសិនបើអ្នកចង់ប្រើទំហំ ១០០x១០០ ស។ មអ្នកអាចប្រើ ៤ សន្លឹកចាប់ពី ២៥ ស។ មឬក្នុងករណី ៦០x១០០ ស។ ម។ ឬ ១០០x១២០ ស។ ម។ ក៏អាចត្រូវបានអនុវត្តដើម្បីប្រមូលផ្តុំពីសន្លឹក ៣០x១០០ ស។ ម។
៩) របៀបអនុញ្ញាតទទឹងនិងកំពស់ដង្កៀបស្មា។ ចាន Sieve បានមួយ គួរតែត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីដាក់ទទឹងស្មានិងកំពស់ឱ្យសមនឹងសំណាញ់។ សម្រាប់ភាពខ្លាំងនិងសុវត្ថិភាពនៃការប្រើប្រាស់ ដូច្នេះស្មាដឹងគុណ (រាងអក្សរ L) ត្រូវតែដាក់ជាមួយដែកមុំមុនពេលចាក់បេតុង។ ការចាកចេញពីកម្ពស់របស់គាត់ ២៥-៣០ ម។ ម (អាស្រ័យលើប្រភេទនៃការដឹងគុណ) ដូច្នេះអ្នកដឹងគុណដែលបានដាក់តែងតែសមនៅលើឥដ្ឋ កុំជំពប់ដួលលើរទេះរុញឬអ្នកដើរឆ្លងកាត់ ទទឹងស្មាដើម្បីទទួលបានការដឹងគុណ ត្រូវបន្ថែមទៅផ្នែកម្ខាងៗ ៣-៥ ម។ ម។ សរុប ២ ចំហៀងគឺ ៦-១០ ម។ មដើម្បីអាចដាក់ចានស៊ីទែនចុះក្រោមអោយសម។ មិនតឹងពេកឬរលុងពេក
 
ម៉ាស៊ីនដាក់បំពង់ទឹកផ្កាឈូកជាន់ក្រោមដោតឌុយម៉ុន។ គ្របដណ្តប់លើបំពង់បង្ហូរទឹកកំរាលឥដ្ឋដែក
  ប្រឆាំងនឹងការរអិល
  ។ មានប្រហោង / ទំហំមានច្រើនប្រភេទ, រូបរាងទំនើប, ថ្មីនិងប្លែក។ ធ្វើពីដែកអ៊ីណុកថ្នាក់ទី ៣០ អេសអ៊ីអ៊ីតពិតប្រាកដធានាថាមិនមានច្រែះពេញមួយជីវិត។ អាចទ្រទម្ងន់របស់អ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់បាន ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើប្រាស់នៅក្នុងយ៉រខុនដូចិញ្ចើមផ្លូវបន្ទប់ទឹកនិងផ្ទះបាយដែលសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅក្នុងតំបន់សើមនិងចង់ការពារសត្វល្អិតសត្វកកេរឬសត្វល្មូន។ លុបបំបាត់បញ្ហាទឹកជំនន់ សមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ក្នុងតំបន់ នោះត្រូវការបរិមាណទឹកច្រើន ហើយចង់បង្ហូរទឹកឱ្យបានលឿនដើម្បីការពារការជន់លិចទឹក
 
 
លក្ខណៈពិសេស: ការបង្ហូរទឹកបំពង់ដែកធ្វើពីដែកអ៊ីណុកត្រូវបានបញ្ចប់យោងទៅតាម GMP New || ការងូតទឹកដែកអ៊ីណុក (ទម្រង់ពិសេសថ្នាក់ទី ៣០)
    ១. ជ្រើសរើសពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកអ៊ីណុក SUS304 ដែលមានកម្រាស់ដល់ទៅ ២ មម។ **** ក្រាស់បំផុតនៅលើ ទីផ្សារ, បើប្រៀបធៀបទៅនឹងដៃគូប្រកួតប្រជែងទាំងអស់ដើម្បីសម្រេចបាននូវបង្ហូរដែកអ៊ីណុកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ មានគុណភាពខ្ពស់រឹងមាំដើរមិនដួលរលំអាយុកាលបំរើសេវាកម្មបានយូរ
    ២ ។ មានធ្នឹមទ្រទ្រង់ដែកថែបទ្រទ្រង់ផ្នែកខាងក្រោយនៃចានក្រឡាចត្រង្គដែលមានទទឹងចាប់ពី ២០ ស។ ម .២៥ ស។ ម .៣៥ ស។ ម។ គ។ ស។ ប្រវែង ១ ម។ មបង្កើនកម្លាំងរបស់ក្រឡាចត្រង្គសន្លឹកដែលដើរផ្លាយមិនខូចទ្រង់ទ្រាយអាយុកាលប្រើប្រាស់បានយូរជាងខ្លះនិងមិនមានធ្នឹម / ទ្រទ្រង់ធ្នឹមភ្ជាប់ដែកអ៊ីណុកដែល
    ។ ស៊ី។ គំរូការ៉េថ្មីស្រស់ស្អាតសុវត្ថិភាពមិនមុតស្រួច។ មិនកាត់ជើងរបស់អ្នក, អាចត្រូវបានប្រើសម្រាប់តំបន់ខាងក្នុងនិងខាងក្រៅ។ សុវត្ថិភាពមិនរអិល / មិនរអិលពេលជាន់ជំហានសុវត្ថិភាព
    ៤. ដែកអ៊ីណុកជាវត្ថុធាតុដើម។ បើគ្មានអាឡែរហ្សី មិនមែនជាស្នាមប្រឡាក់សម្រាប់មគទេ នឹងមិនច្រេះពេញមួយជីវិតរបស់វា ស្នាមប្រឡាក់អាចត្រូវបានទឹកនាំទៅយ៉ាងងាយស្រួល / សុវត្ថិភាពនិងសម្ភារៈសំអាតងាយស្រួល
 1. បត់គែមទាំងបួនឱ្យរឹងមាំ។ ទំងន់ល្អសម្រាប់អ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ អាចត្រូវបានប្រើជាការបង្ហូរបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាចត្រូវបានដាក់រួមគ្នាសម្រាប់តំបន់វែង / ថ្មើរជើងដែលផ្ទុកដោយការរចនាល្អ
 2. រន្ធតូចថ្មីនិងប្លែកនៅលើពិភពលោក។ ប៉ុន្តែបង្ហូរទឹកបានលឿន / បង្ហូរទឹកលឿនហូរចូលឆានែលលេបត្របាក់
    បង្ហូរទឹក ៧. រចនាបំពង់បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ទាន់សម័យទាន់សម័យឆើតឆាយមើលទៅល្អបង្កើតបរិយាកាសប្រណីត សម្រាប់គ្រប់តំបន់ / ថ្នាក់ពិភពលោកប្រណិតប្រភេទអេសអ៊ីសអេសអេស ៣០៤
    ៨. ប្រសិនបើអ្នកចង់បានដែកអ៊ីណុកដុសខាត់ (ខ្សែសក់) តម្លៃនឹង ២០% បន្ថែមទៀតពីតារាងខាងលើ / ពិដានលើផ្លាកដែកអ៊ីណុកលីលីក ២០ ភាគរយពីតម្លៃដកស្រង់ខាងលើ
 
 1. អេចភីអេហ្វអេហ្វអេសអេលអេលអេលអេលស៊ីលកិនផ្សិត (លូបង្ហូរទឹកហ្គូលីលី) ។
ការបំពេញបន្ថែមដោយប្រើសរសៃហ្វាយភីអិលស៊ីគឺជាវត្ថុធាតុដើមថ្មីបំផុត។ រចនាជាការជំនួសដែកអ៊ីណុក / អាលុយមីញ៉ូម / ឈើ / ដែកថែប។ អាយុកាលសេវាកម្មគឺច្រើនជាង ៣០-១០០ ឆ្នាំមិនតម្រូវឱ្យមានការជំនួសញឹកញាប់ទេ។ ធានាគុណភាពស្រស់ស្អាតប្រើប្រាស់បានយូរសន្សំសំចៃមានលក្ខណៈសម្បត្តិដូចដែកអ៊ីណុកមិនច្រែះធន់នឹងកំដៅខ្ពស់។ ធន់នឹងសារធាតុគីមីល្អ ស្រស់ស្អាត មានការរចនាមានពណ៌ស្រស់ឆើតឆាយ ហើយស្រាលជាងវត្ថុធាតុដើមទាំងអស់រឹងមាំធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យធន់ទ្រាំនឹងសារធាតុគីមីគឺជាសម្ភារៈថ្មីដើម្បីជំនួសដែកអ៊ីណុកផងដែរ។ សន្លឹកស្តង់ដារមានទំហំធំ ១៥០០x៤០០០ មមវាអាចប្រើជាផ្ទាំងចំណោតជាប់បាន។ អាចត្រូវបានកាត់ជាសន្លឹកតូចៗតាមតម្រូវការ។ ឬប្រើសន្លឹកគ្មានថ្នេរទាំងមូលសម្រាប់ការងារដើរ។ ផ្លូវដើរងាយស្រួលតំឡើងនិងថែទាំ។ រចនាឡើងដើម្បីជាការបង្ហូរ / សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ឬជាមួកស្រះ – គម្របបំពង់ / សន្លឹក, ផ្ទៃរឹង, បិទជិត, លំនាំបាត (គម្របខាងលើ), ផលិតតាមតំរូវការសម្រាប់ទំហំណាមួយ។ ការកាត់ងាយៗដោយប្រើសរសៃហ្វាយប៊ឺរ (ប៊ីគីរី) ចំណិត FRP Grating High ២៥ មីលីម៉ែត្រកម្រាស់អ័ក្ស ៦.៥ ម។ មរន្ធទំហំ ៣៨x៣៨ ម។ មមាន ៥ ពណ៌ពណ៌លឿងបៃតងប្រផេះខៀវនិងខ្មៅមានកម្ពស់ ៣៨ ម។ មនិង ៥០ ម។ ម។
 
* ករណី។ ចង់បាន ដើម្បីបញ្ជាទិញក្នុងទំហំពិសេសផ្សេងទៀត អាចគណនាតម្លៃដោយប្រៀបធៀបតំរងនោមតំរងនោម គុណតំបន់ដោយ តម្លៃក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េឧទាហរណ៍ម៉ែត្រការ៉េ
    ទំហំ ២៥ គុណ ១០០ សង់ទីម៉ែត្រ = ០,២៥X ៦០០០ បាត = ១៥០០ បាត (កម្រាស់ ២៥ ម។ ម) / ឬ = ០,២៥ ម៉ែត្រការ៉េ X ៩,០០០ បាត = ២.២៥០ បាត (កម្រាស់ ៣៨ ម។ ម) ។
 
គុណភាពសេវាកម្មនិងការធានាផលិតផល។ ពីម៉ាកខនន
ទី ១ ការធានាគុណភាពផលិតផល ១០ ឆ្នាំ / ការធានា ១០ ឆ្នាំវិញ្ញាបនប័ត្រមានអាយុកាលបំរើសេវាកម្មយូរជាង ៣០-១០០ ឆ្នាំជាមួយនឹងលក្ខណៈពិសេសដែលការពារការច្រេះជាញឹកញាប់ត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងឧស្សាហកម្មគីមី។ និងការគ្រប់គ្រងទឹកសំណល់ ផលិតពីជ័រកៅស៊ូជាង ៣០ ប្រភេទបង្កើតឡើងដើម្បីការពារការច្រេះក្នុងបរិយាកាសដែលខ្ពស់ជាងគម្របសរសៃអំបោះធម្មតាអាចទប់ទល់បាន
២ ផលិតផលនាំចូលពីដាណឺម៉ាក។ ជ័រប្លាស្ទិចថ្នាក់ទីអាហារត្រូវបានបង្កើតឡើងសម្រាប់ប្រើប្រាស់នៅក្នុងឧស្សាហកម្មម្ហូបអាហារ។ មានផ្ទុកសារធាតុប្រឆាំងនឹងអតិសុខុមប្រាណ ហាមឃាត់ការលូតលាស់របស់បាក់តេរី នៅលើផ្ទៃនៃការដឹងគុណនេះ ក៏ដូចជាសារធាតុច្រេះដែលត្រូវបានរកឃើញជាទូទៅនៅក្នុងឧស្សាហកម្មម្ហូបអាហារនិងភេសជ្ជៈ ធ្វើពីជ័រដែលមិនបង្កើតផ្សែង។ ហើយមានអត្រាទាបនៃការឆាបឆេះ អណ្តាតភ្លើងឆាបឆេះយោងតាម ​​ASTM E-84 ថ្នាក់ ១
៣. ធានារយៈពេល ១០ ឆ្នាំ, ស្តុកមានលក់ភ្លាម, មានទំហំជាង ៣,០០០ ម៉ែតការ៉េ (គុណភាពខុសគ្នាពីការកកស្ទះ FRP តម្លៃថោក, ថ្នាក់ B ពីប្រទេសចិន) នាំចូល FRP Grating ពីអឺរ៉ុប សម្ភារៈប្លាស្ទិចថ្នាក់ទី ១ គុណភាពលំដាប់ពិភពលោកគុណភាពខ្ពស់បានដឹកទៅលក់នៅអាមេរិកជប៉ុនកូរ៉េខាងត្បូងសឹង្ហបូរី។ ល។ចាន់ខនម៉ាស៊ីនក្រឡុក
៤. ក្រុមហ៊ុនខូអិលធីឌីជាអ្នកផលិត៧ ប្រភេទនិងគម្របស្រះ ៣ ប្រភេទលើ ៥ សម្ភារៈបញ្ចប់។ (អាចរកបាននៅក្នុងការរចនានិងទំហំភាគច្រើន) ការកិនសរសៃអំបោះមានលក្ខណៈដូចដែកអ៊ីណុកគ្មានច្រែះធន់នឹងកំដៅខ្ពស់។ ធន់នឹងសារធាតុគីមីល្អ ស្រស់ស្អាត មានការរចនាមានពណ៌ស្រស់ឆើតឆាយ ហើយស្រាលជាងវត្ថុធាតុដើមទាំងអស់រឹងមាំធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យធន់ទ្រាំនឹងសារធាតុគីមីគឺជាសម្ភារៈថ្មីដើម្បីជំនួសដែកអ៊ីណុកផងដែរ
៥. មានមូលដ្ឋានអតិថិជនក្នុងស្រុក។ មានក្រុមហ៊ុនឈានមុខគេជាង ១០០ ដែលបានបញ្ជាក់។ ប្រើជំនួសដែកឬដែកអ៊ីណុក។ នៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រេះ មិនប៉ះពាល់ដល់ដែនម៉ាញេទិកនៅក្នុងមន្ទីរពេទ្យទេ។ បង្ហូរប្រព័ន្ធគំរបការងារ ជំហាន Sieve បាន គម្រប Manhole ផ្លាកដើរខាងលើការពារការច្រេះពីច្រែះនិងគីមី។
 
៥. ការហែលទឹកបង្ហូរទឹកលើសចំណុះ Gully Gratingly Grating Overing Grating, GSly
Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, អ្នកផលិតនិងអ្នកផ្គត់ផ្គង់បំពង់បង្ហូរប្លាស្ទិចដែលបានបញ្ចប់។ គម្របចាន, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញគែមនៃអាងនេះ,
សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគែមឬលើសចំណុះនៅជុំវិញអាង។ ធ្វើពីផ្លាស្ទិចអេអេសអេសមាន ២ ទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ ថ្នាក់គុណភាព ២ ដើម្បីជ្រើសរើសយកទំងន់ស្រាលមិនច្រេះច្រែះប្រើសំរាប់តំឡើងនៅគែមអាងដើម្បីអោយទឹកហូរចេញពីអាង ច្រោះបានយ៉ាងងាយទៅក្នុងប្រព័ន្ធច្រោះទឹក។
 
១) តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ តម្លៃដែលមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូន
ទី ២) ទំហំនៃការហៀរទឹកហូរទូទៅមានទំហំចាប់ពី ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ មអាចប្រើបានទាំងលើស៊ុមរាងចតុកោណកែងឬអាងហែលទឹករាងមូល (ស្ទ្រីមទម្រង់សេរី
៣) រចនាឡើងសម្រាប់ប្រើសម្រាប់ការងារទេសភាព។ ត្រាំក្នុងទឹកមិនមានច្រែះជាមួយនឹងសារធាតុបន្ថែមប្រឆាំងនឹងផ្សិត និងការពារប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីយូវី ប្រើជាគម្របទឹកជ្រោះជុំវិញស្រះទឹក។ មានរន្ធតូចមួយដូច្នេះគ្រួសអាចត្រូវបានដាក់នៅលើកំពូល។ ដើម្បីបង្ហូរទឹកឱ្យបានល្អ
 
អ្នកដាក់អន្ទាក់ស្លឹកឌុយទ្រីដែលបង្ហូរទឹកបង្ហូរតាមប្រពន្ធ័ចរាចរណ៍តាមបណ្តោយផ្លូវហាយវ៉េលដែកចាក់អណ្តូងសំរាមថ្មធូលីចំហៀងផ្លូវថ្មើរជើង។
ធ្វើពីដែកវណ្ណះ (ខាសដែកខាត់) រចនាឡើងដើម្បីប្រើជា Weir, sieve, comb ដើម្បីបំបែកកំទេចកំទីអណ្តែតទឹកដាក់ប៉ុស្តិ៍បង្ហូរទឹកនៅជើងភ្នំ អន្ទាក់ធូលីដីខ្ជះខ្ជាយសំរាមកាកសំណល់អាហារស្លឹកក្រដាសផ្លាសថ្មប្រអប់ប្រអប់ឆានែលទឹក ផ្លូវដែកចំហៀងអ៊ូតាមបណ្តោយផ្លូវថ្មើរជើងការបញ្ជាក់ស្របតាមស្តង់ដារក្រុង។ មន្ទីរសាធារណការនិងទីប្រជុំជននិងផែនការប្រទេស នាយកដ្ឋានផ្លូវជនបទ អាជ្ញាធរលំនៅដ្ឋានជាតិ អាជ្ញាធរផ្លូវល្បឿនលឿនថៃ ទំហំស្តង់ដារមានទំហំ ១០ គុណនឹង ៤០ គុណនឹង ១៥ គុណនឹង ៣០ ស។ ម .១៥ គុណនឹង ៤០ ស។ ម។
 
លក្ខណៈពិសេសនៃឧបករណ៍ខួងបង្ហូរទឹក Curbed Drainage Grating Scupperបោះដែកគោល
1)អន្ទាក់ធូលីដីធូលីនិងស្គរស្គរស្គរឡើងលើស្គរស្គរ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រភេទនេះត្រូវបានផលិតចេញពីដែកថែបដែលមានរាងជាបំពង់ពិសេស (ខាសដែកខាត់) ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើជា សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបំបែកកំទេចកំទី, ដាក់ស្លឹកឈើ, ដងថ្លឹងថ្មចំហៀង, ថ្មើរជើង ទំហំស្តង់ដារដែលមានស្តុកត្រៀមសម្រាប់លក់បន្ទាន់មានទំហំ ១០x៤០ ស។ ម .១៥x៣០ ស។ ម .១៥x៤០ ស។ ម .១២០៥៧ ស។ ម .២៥៥៧ ស។ ម .២៥៥០ ស។ ម .២ ។។
២បោះដែករុំអន្ទាក់ធូលីកំទេចកំទីអណ្តែតកំទេចកំទីអាហារកំទេចកំទីស្លឹកអន្ទាក់ថ្មនៅលើចិញ្ចើមផ្លូវ ធ្លាប់ត្រូវបានគេបោះនៅក្នុងថ្មថ្មជើងបេតុងពង្រឹងមួយឈ្មោះថា Kor Sor ។ ដើម្បីបងា្ករសំរាមមិនអោយចូលក្នុងលូសាធារណៈ
៣) សូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះអន្ទាក់ធូលីដីធូលីថ្មស្លឹកឈើនៅសងខាងផ្លូវថ្មើរជើង។ រចនានិងផលិតតាមការបញ្ជាក់ ស្តង់ដាររបស់មន្ទីរផ្លូវថ្នល់ជនបទប្រទេសខ្លះផ្ទះជាតិ អាជ្ញាធរផ្លូវល្បឿនលឿនថៃ មន្ទីរសាធារណការនិងទីប្រជុំជននិងផែនការប្រទេស ការិយាល័យស៊ីវិលទីក្រុងបាងកក
៤) តម្លៃខាងលើគឺជាតម្លៃលក់ដុំដល់គម្រោង។ ក្នុងករណីមានការបញ្ជាទិញច្រើន សូមស្នើសុំតម្លៃពិសេសដោយទាក់ទងផ្នែកលក់។
 
 1. អេហ្វភីអេច / ភីភីគម្របក្រវ៉ាត់ការពារមែកធាងដើមឈើធំ។
ប្រើសម្រាប់ការតុបតែង ដាំដុះដីដើម្បីងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សានិងស្រោចទឹកត្រសក់ស្រូវ។ វាក៏ការពារឫសគល់កញ្ចក់ក្នុងករណីដែលឡានអាចឆ្លងកាត់បាន។ វាត្រូវបានគេប្រើយ៉ាងទូលំទូលាយនៅក្នុងការងារ Land Scape និងស្ថាបត្យកម្មទេសភាព។ មានភាពតឹងរឹងកម្លាំងនិងធន់ ឬប្រើជាការជំនួសចំណតរថយន្ត, ប្លុកដង្កូវ, ប្លុកត្រួសត្រាយ, ការបញ្ចប់នៃម៉ូដបញ្ចប់, ការជំនួសបេតុង / masonry ប្លុកអង្គភាពត្រួសត្រាយ
FRP / ភីភី / ដែកថែបធ្យូងថ្ម / សមាសធាតុចិញ្ចៀនអាពាហ៍ពិពាហ៍ធំដើមឈើគម្របស៊ុម, ចិញ្ចៀនអាពាហ៍ពិពាហ៍មែកធាង / ឆ្មាំដើមឈើ / មែកធាងមែកធាង។ / Trench Grating, ឆ្មាំការពារដើមឈើ FRP, គម្របស៊ុមសម្រាប់ដឹងគុណមែកធាង, គម្របមែកធាងតុបតែងស្រស់ស្អាត, អេហ្វភីអេមផ្សិតការពារមែកធាងធំទំងន់ស្រាលនិងសម្ភារៈប្រើប្រាស់បានយូរធន់ FRP សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅមែកធាងដើមឈើការតុបតែងសួននិងទេសភាពខាងក្រៅផលិតផលដឹងគុណដើមឈើគល់ឈើការពារ Guard grating, Tree រណ្តៅការពារសុវត្ថិភាពលើផ្លូវថ្នល់, គម្របដើមឈើជួយការពារផាកវឺរផេនឃ្វីន, ដើមឈើសុវត្ថិភាពអ្នកថ្មើរជើងនិងក្រាលថ្ម, ក្រាលថ្មតាមចិញ្ចើមថ្នល់សូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះការគាំទ្រ, ក្រាលថ្មព័ទ្ធជុំវិញរង្វង់មែកធាងតើអ្នកអាចតុបតែងដើមឈើរបស់អ្នកយ៉ាងដូចម្តេចបន្ទាប់ពីចាក់ជាន់បេតុង? មានជំរើសល្អប្រសើរជាងមុនក្នុងការការពារនិងចុះសម្រុងនឹងដើមឈើនិងជាន់របស់អ្នកដោយងាយស្រួលក្នុងការប្រមូលផ្តុំនិងរុះរើ, អេហ្វ។ អេ។ អិល។ អេ។
 
8.Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen panel ផ្ទាំងកញ្ចក់ពន្លឺរបាំងមុខរបាំងខែលរបាំងការពារខ្យល់
ក្រឡាចត្រង្គអំពូលខែលការពារតម្រងខ្យល់ម៉ាស៊ីនត្រជាក់របាំងការពារអគារ។ ត្រូវបានប្រើដើម្បីបង្កើតជាសំណាញ់ដើម្បីរារាំងតម្រងពន្លឺ LED / អំពូលភ្លើង។ (Led/Fluorescent)
បន្ទះអេក្រង់បន្ទះពិដានជញ្ជាំងវាំងននបន្ទះឈើរន្ធអេក្រង់ ចានលូ, រន្ធខ្យល់ ការបិទបាំងការបិទបាំងប្រព័ន្ធអគ្គិសនីធ្វើការតុបតែងអាគារ បន្ទះរបាំងពន្លឺដែលមានពន្លឺតុបតែងការតុបតែងបង្ហាញ ត្រូវបានប្រើជាការជំនួសពិដានខ្យល់អាលុយមីញ៉ូម។ ប្រើជាការតុបតែងសម្រាប់ចិញ្ចឹមត្រីស្រស់ស្អាត។ ធ្វើការបែងចែកបន្ទប់រចនាសម្ព័នជញ្ជាំងខុទ្ទកាល័យធុងវារីវប្បកម្មបង្កងបង្គាកង្កែប salamander ពងភ្លើងអំពូលពិដានអំពូលភ្លើងពិដានអ៉ីណុកបន្ទះប្លាស្ទិចអរូបីក្រាហ្វិចអាំងពងមាន់ជាមួយចម្រោះអេចអេសអេសខ្យល់វិល / ក្រឡាចត្រង្គផ្លុំផ្លាយផ្លេផ្លិចផ្លាស្ទិចអំពូល LED ផ្លេផ្លិចស តម្រងចំរោះប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយពងមាន់ពងក្រពើអាងចិញ្ចឹមត្រីអាងចិញ្ចឹមត្រីគម្របពងមាន់ពងក្រពើពងមាន់អំពូលខ្យល់សម្រាប់ផ្លាស្ទិចផ្លាស្ទិចព្យួរពិដានពណ៌សពងក្រពើម៉ាស៊ីនត្រជាក់ Acrylic Grid Louver: ការរចនាថ្មីផ្គត់ផ្គង់ការស្រូបយកពងមាន់ខ្យល់។
 
៩. កញ្ចក់
ហ្វ័រអេសភីអិលហ្វិនបានពង្រឹងគម្របមេនន័រហ្វាយហ្គោលបាសហ្វាយស្ទ័រត្រូវបានគេយកមកធ្វើជាគម្របអនុលោមតាម EN១២៤ សម្ភារៈស្តង់ដារធ្វើពីសរសៃកញ្ចក់។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាវាស្រាលជាងមុន។ ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា លក្ខណៈពិសេសប្លែក: ស្រស់ស្អាតមើលទៅស្អាតជាងគម្របដែក។ អាចជ្រើសរើសពណ៌ប្រសិនបើបរិមាណបញ្ជាទិញ អាចទប់ទល់នឹងកម្លាំងដូចជាដែកថែបប៉ុន្តែមិនច្រេះទេ។ អាយុកាលបំរើសេវាកម្មបានយូរ កាត់បន្ថយបញ្ហាដែលត្រូវចោរលួចពីគំរបស្រះដើម្បីបន្តលក់ព្រោះការធ្វើសរសៃកញ្ចក់ដែលបានបញ្ចប់មិនអាចលក់ចេញនៅផ្សារចាស់បានទេ។
 
      ១) គម្របមេហ្កានហ្វាយប៊ែលត្រូវបានពង្រឹងដោយយោងតាម ​​EN124 សម្ភារៈស្តង់ដារធ្វើពីសរសៃកញ្ចក់។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាវាស្រាលជាងមុន។ រក្សាភាពងាយស្រួលជាងមុន
      ២) លក្ខណៈលេចធ្លោ៖ ស្រស់ស្អាតមើលទៅស្អាតជាងគម្របដែក។ អាចជ្រើសរើសពណ៌ប្រសិនបើបរិមាណបញ្ជាទិញ អាចទប់ទល់នឹងកម្លាំងដូចជាដែកថែបប៉ុន្តែមិនច្រេះទេ។ អាយុកាលបំរើសេវាកម្មបានយូរ កាត់បន្ថយបញ្ហានៃគំរបស្រះដែលត្រូវចោរលួចយកទៅលក់បន្តព្រោះថាសរសៃកញ្ចក់ដែលបានបញ្ចប់មិនអាចលក់ចេញនៅផ្សារចាស់បានទេ
      ៣) តម្លៃខាងលើគឺជាថ្លៃលក់ចូលក្នុងគម្រោង។ ក្រុមហ៊ុនសូមរក្សាសិទ្ធិក្នុងការកែសម្រួលតម្លៃសម្រាប់ហាងលក់រាយ
      ៤) សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម៖ សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែមព័ត៌មានលម្អិតអំពីតម្លៃសម្រាប់ម៉ូដែលនីមួយៗសូមអ៊ីមែលឬទាក់ទងផ្នែកលក់របស់ក្រុមហ៊ុន។
 
១០. ខាសដែកអប្រព័ន្ធម៉ាយធីវីប្រព័ន្ធប្រព័ន្ឋទឹកទឹក
ណ្តូងគម្របមេនន័រឌ្រីមខាសដែកការពារស្ពាន់ធូរីក្រារឺហ្វ្រេសដែកថ្នាក់ទី ៥០០-៧,១១២៤ សម្ភារៈស្តង់ដារធ្វើពីដែកលួសរាង។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា គម្រប Manhole ធ្វើពីដែកតួដែលមានរាងជាបំពង់ វាគឺជាដែកវណ្ណះដែលធន់នឹងការបង្ហាប់។ កម្លាំងផលប៉ះពាល់ខ្ពស់ វាក៏មានភាពបត់បែនជាងដែកវណ្ណះទូទៅផងដែរ។ សំខាន់ជាងនេះទៅទៀតគឺស្រាលជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះ។ ធ្វើឱ្យវាកាន់តែងាយស្រួលក្នុងការបើកនិងថែរក្សា
 
      ១) ដាប់ប៊ែលដែកថ្នាក់ទី ៥០០-៧, EN១២៤ ស្តង់ដារ, វត្ថុធាតុដើមធ្វើពីដែកតួបំពង់។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ការថែទាំងាយស្រួលជាង
      ២) ជំរើស៖ អេជអេម = ហ៊ីងហ៊ីងអិលអិល = ចាក់សោរសោរចាក់សោរ, អិល = ត្រាកៅស៊ូត្រាកៅស៊ូបិទត្រា
      ៣) សម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម៖ សាកសួរព័ត៌មានលំអិតអំពីតម្លៃសម្រាប់ម៉ូដែលនីមួយៗសូមផ្ញើអ៊ីម៉ែលឬ ទាក់ទងផ្នែកលក់របស់ក្រុមហ៊ុន
 
11.FRP កំពូលម៉ាណូសគម្របគម្រប / ផ្ទៃពេជ្រ, គម្របមេនណូស, គម្របប្រហោងឆ្អឹងដែក។
បច្ចេកវិទ្យាចុងក្រោយនៃគម្របម៉ាញ៉េសបឺរ។ ផលិតដើម្បីកុម្ម៉ង់កាត់គ្រប់ទំហំ (ជាងកាត់ដេរផលិត) ទទួលបានផលិតផលភ្លាមៗក្នុងរយៈពេល ២-៣ ថ្ងៃទំងន់ស្រាលមិនច្រេះច្រេះពេញមួយជីវិតសេវាកម្មតំឡើងងាយស្រួលបើកគំរបងាយស្រួលថែទាំ។ ត្រូវបានរចនាឡើងជាការជំនួសផ្លាសដែក មួកបូមទឹកបោះដែក
 
** តម្លៃដែលបានបង្ហាញខាងលើ។ អាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូនមិនត្រូវបានរាប់បញ្ចូល (តម្លៃត្រូវបានរើសនៅរោងចក្រ) | តម្លៃដែលមិនរាប់បញ្ចូលអាករនិងការដឹកជញ្ជូន
លក្ខណៈពិសេសនៃនៃគម្របបូមទឹកគម្របស្រោមអនាម័យដែក
ទី 1) ផលិតដើម្បីបញ្ជាទិញកាត់ទំហំណាមួយ (ជាងកាត់ដេរដែលផលិត) អាចទទួលបាន។ ភ្លាមៗក្នុងរយៈពេល 2-3 ថ្ងៃ / ការដឹកជញ្ជូនក្នុងរយៈពេល 2-3 ថ្ងៃ
2) មិនមានច្រែះច្រេះរលួយពេញមួយជីវិតសេវាកម្មគីមីល្អនិងធន់នឹងកំដៅ / ធន់នឹងច្រេះច្រេះ
3) ការពារការលួចមួកបំពង់។ ដោយសារតែវត្ថុធាតុដើមជាតិសរសៃមិនអាចត្រូវបានលក់ចេញវិញ / បញ្ហាចោរប្លន់រារាំងសម្ភារៈ
៤) អាយុកាលសេវាកម្មជាង ៣០ ឆ្នាំគ្មានស្នាមប្រេះបែកគ្មានច្រែះគ្មានច្រែះពេញមួយជីវិត / សេវាកម្មអាយុកាលវែង
៥) ធានាគុណភាព ៥ ឆ្នាំត្រឡប់មកពីស្តុកវិញភ្លាម រួចរាល់ក្នុងការផ្ញើប្រសិនបើខូច / ការធានា ៥ ឆ្នាំជំនួសថ្មីប្រសិនបើខូច
 
 1. ឧបករណ៍ភ្ជាប់ឧបករណ៍ដាក់ឧបករណ៍ផ្ទុកឧបករណ៍អេសប៊ី Pegboard Hack Shelves Racking ផ្ទុកបន្ទះក្តារបន្ទះក្តារបន្ទះជញ្ជាំងដែកថែបជញ្ជាំងថ្មម៉ោនគ្រឿងបន្លាស់ឧបករណ៍ផ្ទុកឧបករណ៍ផ្ទុក។ ហុក
# រោងចក្រផលិតក្តារបន្ទះ ក្តារបន្ទះក្តារអាលុយមីញ៉ូមដែកឈើ ការដាក់ប្រហោងសម្រាប់ការតុបតែងជញ្ជាំងការតុបតែងគេហដ្ឋានផ្ទះបាយរោងចក្ររចនាម៉ូដឧស្សាហកម្ម # ការដឹកជញ្ជូនដែលប្រើជាមួយធ្នើដែក Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store រៀបចំឧបករណ៍, # បន្ទះឈើ, ខិត្តប័ណ្ណ, រន្ធដាល់។ សម្រាប់ផលិតផលព្យួរឧបករណ៍ប្រើប្រាស់ជញ្ជាំងជញ្ជាំងប្រដាប់ប្រដារប្រដាប់ប្រដារបន្ទះរឹង
 
គំនិតរបៀបប្រើវា បន្ទះក្តារបន្ទះជញ្ជាំងដែលបែកខ្ចាត់ខ្ចាយបន្ទះឧបករណ៍ព្យួរឧបករណ៍ឡូហ្គោជញ្ជាំងទំនើបបុរាណក្នុងរចនាបថជាច្រើន <- ចុចសម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម!
   
១) តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ តម្លៃដែលបង្ហាញពីអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូនក្តារបន្ទះតូចៗផ្សេងទៀតមិនត្រូវបានរាប់បញ្ចូលពីអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូនទេ (តម្លៃត្រូវបានរើសនៅរោងចក្រ)៖ តម្លៃដែលបានបង្ហាញមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូន
២) ទំហំ។ ក្រៅពីទំហំស្តង់ដារ អតិថិជនអាចបញ្ជាទិញផលិតកម្មពិសេស។ ឬអាចបញ្ជាទិញបានពីទំហំសន្លឹកធំ ១,២ គុណនឹង ៤,៤ ម
៣) ផលិតផលយោងតាមតារាងខាងលើ ទាំង Pegboard ។ និងទំពក់ មានស្តុកត្រៀមទទួលផលិតផលភ្លាមៗ
 
 1. អេហ្វភីអេសជណ្តើរជាន់ជណ្តើរជណ្តើរគម្របច្រមុះច្រមុះគែមជ្រុងបន្ទះតុបតែងជណ្តើរជាន់ជណ្តើរប្រឆាំងនឹងរអិល
ប្រើសម្រាប់គ្របលើចានជំហាន។ ជួយទប់ស្កាត់ការរអិលនិងដួល ពង្រឹងនិងបន្ថែមគុណតម្លៃដល់ជណ្តើរដ៏ស្រស់ស្អាត។ អេហ្វភីអេសជណ្តើរជណ្តើរណឺររអិលមិនមានរអិលទេគម្របកាំជណ្ដើរធ្វើពីសរសៃកញ្ចក់។ គម្របផ្ទៃរអិលប្រឆាំងនឹងការរអិល ការជំនួសកាសែតប្រឆាំងនឹងរអិល ឧបករណ៍ការពារគម្របជណ្តើរយន្តធុនធ្ងន់របស់អេហ្វភីអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេសអេស។ កម្រាលឥដ្ឋប្រឆាំងនឹងរអិល, កាតព្វកិច្ចធ្ងន់ #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip # គម្របមុខច្រមុះគែមបន្ទះកាត់ជណ្តើរ # គ្របកម្រាលសរសៃអំបោះ # ការជំនួសកាសែតប្រឆាំងនឹងការរអិល, ខ្សែអាត់, កាសែតពន្លឺ # ប្រឆាំងនឹងការរអិល
 
តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ។ តម្លៃដែលមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូនការដាក់ប្រាក់បញ្ញើ 50% សម្រាប់ការបញ្ជាទិញ
 1. អត្ថន័យនៃបន្ទះច្រមុះ។ គម្របជណ្តើរ និងបន្ទះប្រឆាំងនឹងរអិល៖
    ** ២.១) គម្របនីសត្រូវបានប្រើសម្រាប់គ្របតែជណ្តើរច្រមុះ
    ** ២.២) គម្របកាំជណ្ដើរសម្រាប់ទាំងច្រមុះនិងជណ្តើរសន្លឹកខាងលើ
    ** ២.៣) សន្លឹករអិលសន្លឹកសន្លឹកដែលប្រើជាគម្របមិនមែន – ផ្ទៃគ្រឹះមូលគ្មានច្រមុះ។
 
14  
ឈុតរាងឧបករណ៍ឈុតចាក់សោមានការគៀរឹយុថ្កាgrating grating ។
ក្លីនចាក់សោរមានពីរប្រភេទគឺដែកអ៊ីណុក SUS316 និងដែកថែបក្តៅដាប់ប៊លហ្គាឌីពីព្រោះវាត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់តំបន់ផ្សេងៗគ្នា។ ក្នុងករណីភាគច្រើនក្លីបចាក់សោដែកអ៊ីណុកត្រូវបានប្រើសម្រាប់ការជួសជុលបន្ទះដែកអ៊ីណុកឬសន្លឹកដែកអ៊ីណុក។ ផ្នែកចាក់សោរស័ង្កសីត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីភ្ជាប់បន្ទះសំណាញ់ដែកទៅនឹងផ្នែកខាងក្រោម។ ដែលអាចកែតម្រូវកម្រិតនៃខ្សែជួសជុល ការងារទាំងពីរនេះប្រហាក់ប្រហែលគ្នា។ អតិថិជនអាចជ្រើសរើសប្រភេទនីមួយៗដើម្បីផ្គូផ្គងនឹងប្រហោងសំណាញ់និងតំបន់ដែលពួកគេចង់តំឡើងចានក្រឡុក។
 
** តម្លៃដែលបានបង្ហាញខាងលើ តម្លៃដែលមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូន
មានក្លីបក្លរីន ២ ប្រភេទគឺដែកអ៊ីណុកថ្នាក់ទីខ្ពស់ដែកអ៊ីណុកអេសអេសអេស ១៦១ និងដាប់ប៊លដាប់ប៊លហ្គាស
ព្រោះវាត្រូវបានរចនាដើម្បីប្រើប្រាស់តំបន់ផ្សេងៗ។ ក្នុងករណីភាគច្រើនក្លីបចាក់សោដែកអ៊ីណុកត្រូវបានប្រើសម្រាប់ការជួសជុលបន្ទះដែកអ៊ីណុកឬសន្លឹកដែកអ៊ីណុក។ ផ្នែកចាក់សោរស័ង្កសីត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីភ្ជាប់បន្ទះសំណាញ់ដែកទៅនឹងផ្នែកខាងក្រោម។ ដែលអាចកែតម្រូវកម្រិតនៃខ្សែជួសជុល ការងារទាំងពីរនេះប្រហាក់ប្រហែលគ្នា។ អតិថិជនអាចជ្រើសរើសប្រភេទនីមួយៗដើម្បីផ្គូផ្គងនឹងប្រហោងនៃសំណាញ់ (ទំហំ Mesh) និងតំបន់ដែលត្រូវបានតំឡើងចានដែក។
ឈុតទាំងនេះអាចត្រូវបានប្រើដើម្បីភ្ជាប់ដែកថែបភ្ជាប់ទៅនឹងសមាជិករចនាសម្ព័ន។ ដើម្បីតំឡើងប្រើ stud welded ដែលអាចត្រូវបានផ្សារដែក។ តាមរយៈការដឹងគុណនៅនឹងកន្លែង។
 
១៥. ប្រព័ន្ធចងខ្សែក្រវ៉ាត់សំណុំបែបបទ / FORMWORKS / TIE ROD ដែកថែបដែលមានខ្សែស្រឡាយពាសពេញខ្សែ (ចងខ្សែ) + វីងណុត (វីងណុន)
គំរូដំបងចងមានទាំងក្តៅនិងរមៀលត្រជាក់ (អាចត្រូវបានផ្សារដែក) នៅពេលវីសវិលស្របទិសទ្រនិចនាឡិកា។ ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីឱ្យមានខ្សែស្រឡាយរដុបនៅតាមបណ្តោយបន្ទាត់ទាំងមូល ដូច្នេះវារឹងមាំនិងងាយស្រួលក្នុងការប្រមូលផ្តុំគំរូនៅលើគេហទំព័រ។
 
 1. ធ្នើបំពង់ទឹក Loft ពិសេស: គ្រឿងសង្ហារិម, បំពង់ដែក។ ស្តាយល៍ខ្ពស់មិនបាច់ប៉ះ
ជញ្ជាំងព្យួរធ្នើបំពង់ដែក, ធ្នើដាក់ធ្នឹម, ដង្កៀបដាក់ធ្នើ, កន្លែងដាក់ឥវ៉ាន់, កន្លែងតុបតែងផ្ទះ, ធ្នើជ្រុង, ជញ្ជាំងរចនាបទខ្ពស់ដែលបានម៉ោន DIYSteePipeShelf, បំពង់បង្ហូរទឹក, បំពង់បង្ហូរទឹក, ផ្លេផ្លេមំបិត, ឧស្សាហកម្ម, ជេហ្វដាប់ប៊ល #LoftPipeStepDecorativeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture
 
១) តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ អាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូន (តម្លៃដែលត្រូវយកនៅរោងចក្រ): តម្លៃដែលបានបង្ហាញមិនគិតពីអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូន
2) សន្លាក់ទាំងអស់។ ធ្វើពីសម្ភារៈអាលុយមីញ៉ូមលាបជាមួយថ្នាំលាបដុតនំ វាជាការងារធ្វើដោយដៃមួយប្រភេទ។ ជាមួយនឹងវិធីសាស្រ្តនៃការបាញ់ថ្នាំនិងការលាបលើស្រទាប់ចំនួន ៣ ដោយចាប់ផ្តើមពីដំបូង បន្ទាប់មកបាញ់ខ្មៅ បន្ទាប់មកប្រើមាសដុសខាត់ខ្មៅជាមួយលំនាំច្រែះបុរាណ ធ្វើឱ្យគ្រប់ផ្នែកនៃការងារមានភាពខុសប្លែកគ្នាក្នុងលំនាំតែមួយ។
៣) ពណ៌ច្រែះច្រាសពណ៌ស្តង់ដារគឺខ្មៅនិងមាសច្រែះច្រែះ។ ពណ៌ផ្សេងទៀតដែលនៅសល់ដូចជាច្រែះខ្មៅសំរិទ្ធសំរិទ្ធ / ប្រាក់ / សំរិទ្ធ / លង្ហិន។ ជាពណ៌លំដាប់ពិសេស ត្រូវមានបរិមាណដើម្បីផលិត
 
 1. របាំងអគារគ្របលើផ្ទៃអាគារ សន្លឹកដែកដែលមានលំអដ៏ស្រស់ស្អាត | អគារ FACADE CLADDING | ជញ្ជាំងផ្នែកខាងក្នុងជញ្ជាំងធ្វើពីដែកថែបជញ្ជាំងធ្វើពី
ដែកធ្វើពីដែកស្រោបជញ្ជាំងស៊ីម៉ងត៍ COMPOSITE យើងបង្កើតការច្នៃប្រឌិតថ្មីពីគំនិតស្ថាបត្យកម្មក្នុងសន្លឹកដែកនិងរចនាម៉ូដលើផ្ទៃរាបស្មើ។ អ្នកប្រើ។ គាំទ្រដល់ការផលិតស្តុងកាត់កាត់បត់បង្កើតបានជាវត្ថុធាតុដើមផ្សេងៗគ្នាដូចជាខួងខួងក្រួសនៅលើស្រទាប់ខាងក្រោម។ អាលុយមីញ៉ូមដែកអាលុយមីញ៉ូមដែកអ៊ីណុកលង្ហិនស្ពាន់និងផ្សេងៗទៀតសម្រាប់ការតម្លើងការតម្លើងក្បឿងមុខពិដានជញ្ជាំងពិដានជញ្ជាំងវាំងនន។ របង, handrail, បន្ទះភាគថាស តុសសកុដិ, បន្ទះឈើ, សំណាញ់ ហ៊ីង, បត់, សំខាន់បំផុត, វល្លិ, ជញ្ជាំង
 
 
ឆាណែលផលិតផលគួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍កាតាឡុក
ផលិតផលកាតាឡុកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគ្របដណ្តប់លើអណ្តូង
  មានសំភារៈនិងការរចនាផ្សេងៗគ្នា។ ការជ្រើសរើសច្រើនបំផុតក្នុងពិភពលោក
  គុណភាពថ្នាក់ពាក្យ # ម៉ាណានគ្របដណ្តប់ # ជំនាញបំពេញលំហូរ
 
១-៨ ហ្គូលីលីសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ៖ ក្រុមផលិតផល ដាក់សំរាមលើគំនរថ្មក្បែរផ្លូវ  
                     
៩-១១ គម្របមេនណូវៈគម្របមេនណូសគម្របមេនណូ។ គម្របមេនណូសបង្ហូរទឹកស្អុយ  
   
12-17 ការដឹងគុណដែលទាក់ទង: ក្តារក្រាលក្តារចាក់សោរប្រឆាំងនឹងរអិលបំពង់  
           
 … ខិត្តប័ណ្ណផ្សព្វផ្សាយផលិតផលជីងធីថៃ …
 
 
 
ឯកសារយោងគម្រោង |អតិថិជនរបស់អតិថិជន
ឧទាហរណ៍គំនិតនៃការដាក់ពាក្យ
របៀបទិញ ស៊ីឡាំងផ្លាស្ទិចភី សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែកថែបផ្សារដែកបញ្ចប់ កញ្ចក់កែវជាតិសរសៃ គម្របមេនណូសគម្របមេនលូបង្ហូរទឹក ក្តារបន្ទះ ហុក គម្របច្រមុះជណ្តើរប្រឆាំងនឹងរអិល, ពន្លឺ ប្រឆាំងនឹងការរអិល, សរសៃកញ្ចក់, ជណ្តើរឆ្លុះបញ្ចាំង
 
អាងហែលទឹកហែលទឹកស្ប៉ាភីភីប្លាស្ទិកភីហ្សាផ្លាស្ទិចអេសភីភីប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកហូរហៀរទឹកជុំវិញអាងហែលទឹកដែលបានធ្វើរួចជាស្រេច | បំពង់បង្ហូរទឹកកំរាលឥដ្ឋធ្វើពីដែកអ៊ីណុក Scupper បានទប់ស្កាត់លូបង្ហូរទឹក, Scupper បានបញ្ចោញប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹក, Scupper, ធូលី, ថ្មចំហៀង, ស្លឹកចំហៀងដោយចំហៀង គ្រឿងបន្លាស់រថក្រោះត្រីដ៏ស្រស់ស្អាត ||| ខ្សែអុបទិកកែវ Manhole គម្របគម្របអេហ្វភីអេសហ្វ័របាសហ្វាយណូយគម្របកម្រាលម៉ាត | បំពង់បង្ហូរទឹកដែករាងជាបំពង់គម្រប។ សន្លឹកផ្លូវដើរធ្វើពីសរសៃអំបោះមិនរអិលធ្វើឱ្យមានសណ្តាប់ធ្នាប់ ||| ក្តារក្រាលក្តារគ្រឿងប្រដាប់ប្រដារហូកស្ព័រក្តារបន្ទះដែកបែកខ្ញែកឧបករណ៍ព្យួរ។ , ខ្សែក្រវ៉ាត់ហុកអេសហ័រហ្គេបក្តារ | ជណ្តើរយន្តរអិលជណ្តើរយន្តជណ្តើរយន្តជណ្តើរយន្តជណ្តើរមុខជណ្តើរមិនមែនជណ្តើរយន្តគម្របក្រៅជណ្តើរច្រមុះគម្របជណ្តើរបន្ទះតុបតែងជណ្តើរ។ , គម្របជាន់, កញ្ចក់ជាតិសរសៃរអិលប្រឆាំងនឹងការរអិល | ឈុត Saddle ក្លីបចាក់សោរ, រនាំងដែកថែបរនាំងសោរដែកថែប, ឧបករណ៍សម្រាប់ចាក់សោរបន្ទះកញ្ចក់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ | ឧបករណ៍ភ្ជាប់បណ្តាញ។ សន្លាក់បំពង់ដែកថែប, សន្លាក់ pvc #shelf #Furniture # ធ្នើដាក់ជញ្ជាំងព្យួរជញ្ជាំងតុបតែងផ្ទះ # ជ្រុងធ្នើជញ្ជាំង #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture
 
 
ទំព័រដើមរបស់ឈីហ្វុន (ម៉ឺនុយផលិតផល)មីនីខនខនខន -ហ្គោងទិក
ទំព័រដើមក្រុមហ៊ុនថៃ
    GFRP- ដែកថែប – ប្លាស្ទិក – ភី។ ភី។ អេ។ ហែលទឹកហៀរលើដែកថែបរនាំងដែកថែប GRATING / សមាសធាតុដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែបផ្លាស្ទិចដែកថែបផ្លាស្ទិចបំពង់បង្ហូរទឹក / បាំងបំពង់បង្ហូរទឹកជណ្តើរយន្តដាប់ប៊ែល / ជណ្តើរជណ្តើរយន្តជណ្តើរយន្តដែកថែបផ្លាស្ទិច កញ្ចក់បង្ហូរទឹកហូរហៀរជុំវិញអាងហែលទឹក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះដែកថែបធ្វើពីដែកថែប អេក្រង់ដាក់កាកសំណល់អាហារដាក់ក្នុងថ្ម។ គម្របរឹងគម្របប្រហោងគម្របប្រហោងឆ្អឹងដែក ជណ្តើរយន្តដើរជាន់ខ្ពស់ សំភារៈហុកទំពក់ក្តារបន្ទះក្តារបន្ទះក្តារបន្ទះប្រហោងប្រហោងជញ្ជាំងដាក់ជញ្ជាំងព្យួរឧបករណ៍ផ្ទុកឧបករណ៍ដៃ
ទំនាក់ទំនងនិងសាកសួរទំនាក់ទំនងដើម្បីបញ្ជាទិញផែនទីតំលៃបញ្ចុះ
    ។ ផែនការវិក័យប័ត្រគណនីធនាគារលក្ខខណ្ឌចែកចាយ
    ខ – តម្លៃ – សម្រង់ៈពិនិត្យមើលតម្លៃផលិតផលស្នើសុំដកស្រង់ការបញ្ចុះតម្លៃពិសេស
 1. ឯកសារគម្រោង៖ គំរូអតិថិជន។ លិខិត​ស្នើ់​រ​សុំ វិធីទិញ
    ឃ។ ការបញ្ជាក់និងសេវាកម្ម៖ អត្ថន័យបញ្ជាទិញការផលិតការតំឡើងការរចនាលទ្ធផលតេស្ត – គីមី
    អ៊ី។ អំពីពួកយើង (អ្នកជំនាញខាងការធ្វើហ្គាស)៖ ការបញ្ចូលហ្គុនថៃ | ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនគ្រុបរបស់ក្រុមហ៊ុន (ក្រុមហ៊ុនចាន់ខន)
 1. អ្នកលក់ដែលចង់បាន៖ ស្នើសុំ ធ្វើជាអ្នកចែកបៀ។ ជ្រើសរើសបុគ្គលិកផ្នែកលក់
    ជីផែនទីលក់ទំនិញៈជាតម្លៃផលិតផលទាំងអស់។ បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ គម្រប Manhole គម្រប Manhole,
 
Overflow Grating, Overflow Grate ផ្លូវដើរដោយ
    ប្រើជីពចរ។ ផ្លាស្ទិចស្វិតស្វិតខ្លាំងបន្ថែមទៀត PP
 1. ការបង្ហូរទឹកដោយប្រើដែកការបង្ហូរបំពង់បង្ហូរទឹកដោយដែក – ជំហាន ទំហំស្តង់ដារ – លំដាប់ពិសេស
    ៣ ។ គម្របដែកអ៊ីណុកបង្ហូរទឹកជាន់
    ខ្ញីធ្វើពីបំពង់៤. អេហ្វភីអេហ្វភីអេហ្វអិលអេហ្វស៊ីលស៊ីម៉ងត៍ក្រឡាចត្រង្គកញ្ចក់ស្រូបយកជាតិសរសៃកញ្ចក់ រតនាប់ជាន់, ផ្លូវដើរនៅក្នុងរោងចក្រ
 1. ABS ហែលទឹកណលូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញបង្ហូរលើសចំណុះនៃអាងគែមនេះផ្លូវហាយវ៉េហែលទឹកស្លឹកប៉ះពាល់បង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ,
    6.Drive  អន្ទាក់ធូលីធូលីដី, ថ្ម, ស្លឹកផ្នែកខាងចិញ្ចើមផ្លូវ 7.Tree
    Paver ឆ្មាំសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ គម្របស៊ុមការពារស៊ុមក្រឡាចត្រង្គជុំវិញមូលដ្ឋាននៃដើមឈើដែលបានបញ្ចប់
 1. អេក្រង់ពិដានពងមាន់។តម្រងខ្យល់,manholes គ្របគម្រប manholes, គម្រប manholes,
   គម្របបង្ហូរគម្រប
 2. FRP manholes គម្រប manholes, គម្របកញ្ចក់ជាតិសរសៃជ័រ (គ្មានច្រែះ, ជំនួសដែកអ៊ីណុក)
 3. ductile Cast គម្របដែក manholes (ជុំទី / ការេ) គម្របបំពង់, គម្របដែកមានរាងជាបំពង់, ការព្យាបាលទឹកប្រហោងដែក, គម្របប្រហោងដែកដែលអាច
 4. FRP ពេជ្រកំពូលគម្រប (កាត់ពិសេស), គម្របធ្វើបានតាមទំលាប់, ទំហំដែលត្រូវបានផលិតតាមទំហំ, ឧបករណ៍ប្រើឧបករណ៍
 5. Pegboard Hook Clip ចាក់សោររអិល គម្របគម្រប១២. PegBoard Hooks Perforated Pegboard រ៉ាកែតផ្ទុកឧបករណ៍ព្យួរជញ្ជាំង ឧបករណ៍ការពារស្នោរទំពក់ខ្សែក្រវ៉ាត់ក។
 6.  គម្របផ្ទៃរអិលរអិល
 7. អេសជីជីអេសជីញខនធ័ររឹតបន្តឹងឧបករណ៍តោង ដែកអ៊ីណុក / ដែកធន់នឹងច្រែះ
 8. ប្រព័ន្ធ FormWork Ties: TieRod / ThreadBar ដែកថែបដែលមានតង់ស្យុងខ្ពស់ WingNut WaterStopperទង់ដែង
 9. ឧបករណ៍ភ្ជាប់បំពង់អាលុយមីញ៉ូមពណ៌ពណ៌មាស។ ពណ៌ច្រែះពណ៌ក្រហមច្រែះ មិនចាំបាច់ចុ
 10. ពិដាន Trellis Shade Grilles ។ ឈុតឆាកពិដានជញ្ជាំងវាំងនន។ របង, handrail, បន្ទះភាគថាស ពិការភ្នែករន្ធ

   

  ដាស់អារម្មណ៍អាមេរិក៖ ក្រុមហ៊ុន CHANCON GRATINGTHAI
  ទាក់ទងទាក់ទងក្រុមហ៊ុន CO ។ , LTD ជជែកកំសាន្តលីនខុន – ស៊ី។ អិល។ ឌី
  ។ ប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹកដែលបានបញ្ចប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ ជម្រាលជាន់កើនឡើង អន្ទាក់សំរាមនៅជាប់នឹងផ្លូវដើរ ជំហាន Sieve បាន ទំងន់ស្រាលបានលើកបន្ទះជាន់ ការសម្អាតឱ្យបានល្អ គម្រប Manhole ជម្រាលនៅទីធ្លាផលិតកម្មពហុវណ្ណកម្ម ការរអិលមិនរអិលជុំវិញម៉ាស៊ីន ចានកំពូលផ្លូវដើរប្រព័ន្ធព្យាបាលទឹកស្អុយ ការប្រឆាំងនឹងការរអិលជើងជំហានដែកថែបនៅក្នុងរោងចក្រ។ PegBoard Hooks មានភាពធន់នឹងការច្រេះពីទឹកអំបិលទឹកអាស៊ីតច្រែះនិងសារធាតុគីមី។
   
  ម៉ាស៊ីនកិន – ម៉ាណានង _ អ៊ិចភេត | អ្នកផលិតលក់ដុំនិងលក់រាយ | ជ្រើសរើសភ្នាក់ងារលក់ចែកចាយភ្នាក់ងារភ្នាក់ងារចែកចាយ || ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនក្រុមហ៊ុនផលិតនិងចែកចាយអេហ្វ។ អេ។ អិល។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ គម្របស្នប់, គម្របប្រព័ន្ធប្រព្រឹត្តកម្មទឹកស្អាត
  មេនណូ,ក្រុមហ៊ុន CHANCON ខូអិលធីឌី | ក្រុមហ៊ុនជីងជីងថៃខូអិលធីឌី (ការិយាល័យកណ្តាលទល់មុខកណ្តាលរ៉ាម៉ា ២) លេខ ១៩៩ សូសៃថាំ ២១/១, សាមឌី, បាងឃុនធាន, បាងកក , ថៃ | ១៩៩ Takham២១ / ១ ផ្លូវ Takham, Bangkhuntien ទីក្រុងបាងកកប្រទេសថៃ ១០១៥០ ទូរស័ព្ទចល័ត (លក់)៖ ០៨១ ៩៣២ ៧៨៩៤, ០៦១ ៦៤៧ ០១៨៤-៦ ទូរស័ព្ទ ០២ ៤៥ ៤៥ ០៧៨០-១, ទូរសារ៖ ០២ ៤៥១ ០៧៨៦
  អ៊ីម៉ែលៈ mkt @ chancon ។co.th | បន្ទាត់ @: @ChanCon
  វេបសាយ: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  
    ។http: // www សំឡីកែវ grating – ដែកបានល្អ គម្របគម្របបំពង់ ។com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com
  FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
  Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
  Twitter: http: // twitter.com/ fibergrating
  Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
  Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
  Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
  BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/
   

ภาษาจีน

Chancon公司,現成的排水g的中心
“有許多材料和設計。要選擇世界上最多的“
世界級質量#人孔蓋#溢流光柵專家”,
我們從問題開始“排污爐的質量是什麼?”和“如何滿足不同客戶的需求?”從那時起,結果便是革命性的Chancon。設計製造選擇創新材料使排水溝成為頂級藝術品。有設計和材料類型可供選擇。世界上大多數國家,例如玻璃纖維,鑄鐵,不銹鋼焊接板,塑料等級AA(ABS和聚丙烯)||塑料FRP球墨鑄鐵不銹鋼格柵和人孔蓋專家公司
 
單擊!下載地圖(Acrobat PDF文件)….單擊下面的圖像!下載公司地圖
 
Google Map <13?38’28.4“ N 100?26’42.4” E> <單擊Google Map轉到Shancon>
 
暢銷的格柵檢修孔產品格柵蓋檢查井,排水孔
  (Grating-Manhole Promotion排水rate子的組織推廣。池蓋特價善康公司製造商和分銷商#GratingSteel,#StainlessGrating,#PlasticGrating,#Drain Grating,#Plastic Grating,#ManholeCover,#Manhole Cover,#Cast Iron Lid,#pegboard,#Hooks,#Pegboard Hook,電線鉤,懸掛式支架。,#垃圾收集器, #ScupperCurbedDrainageGrates,#防滑FRPStairTreadNosingCoverSheet,#鼻罩,角邊緣,飾板,樓梯罩,防滑玻璃纖維,#家具,鋼管架子,壁掛,家居裝飾,#IndustrialPipeShelfFurniture
 
游泳池溢出水療中心PP塑料格柵,PP塑料格柵,預製游泳池周邊的塑料溢出排水|焊接鋼格柵,熱浸鍍鋅,鍍鋅焊接鋼筋碳鋼格柵|現代不銹鋼線性淋浴地面排水預製不銹鋼排水格柵不銹鋼地面排水格柵|玻璃纖維排水格柵,玻璃纖維GFRP溢流格柵| ABS游泳池水療溢流格柵,預製塑料排水格柵Scupper排水排水Gra條,Scupper排水排水Gra條,Scupper,灰塵,側石,葉並排並排|雞蛋箱格柵擴散器分隔板照明水族館面板。漂亮的魚缸配件|||玻璃纖維人孔蓋,FRP玻璃纖維人孔蓋,高架地板墊|球墨鑄鐵下水道人孔蓋| FRP玻璃纖維鑽石格板覆蓋的光柵,堅固的蓋,油底殼蓋,人孔蓋。 |||定做的玻璃纖維人行道板,防滑,|釘板,掛鉤配件,釘板,穿孔鋼板,懸掛工具。 ,鉤子鉤子電線鉤子釘板|防滑GFRP樓梯踏步收口台階蓋,室外防滑板,鼻罩,角飾,裝飾板,樓梯蓋。 ,地板覆蓋物,防滑玻璃纖維|鞍夾固定鎖光柵,緊固件固定桿鋼製光柵,設備固定夾光柵板|水暖連接器。鋼管接頭,PVC接頭#架子#家具#管道架子,壁掛,家庭裝飾#壁架角#BracketCraft工業裝飾傢具
 
暢銷書#1釘板掛鉤架貨架存儲釘板在牆上打孔以懸掛工具存放。
 
製造工廠銷售#釘板#釘板#鉤子#鉤子鉤#孔板壁掛,家居裝飾#板,鋁板,鋼,木材#穿孔鋼板#宣傳手冊用於懸掛產品,壁掛電器
                          
穿孔釘板的功能,壁掛式,懸掛式,存放,工具,牆壁控製釘板和掛鉤規格
1)鋁或粉末塗層釘板:選擇材料是鋁製或由特級鋼製成具有特殊的厚粉末塗料塗層,高質量的耐刮擦性,防銹和腐蝕性能優於普通鋼,重量輕,堅固耐用,可在多種條件下使用,無論是在室內還是室外均可使用
2)高科技生產:適用於釘板製造,標準尺寸,有現貨,可立即接收產品還設計成可折疊到邊緣,以確保所有四個側面的角都整齊,牢固,沒有銳利的切口,可以放在一起,易於安裝。無需其他設備即可從背面支撐高度。無需查找其他框架即可裝飾可用於多張紙一起形成漂亮的形狀。使用安全用於裝飾房間保持物品整潔,完美
3)標準大尺寸:木板,鑽孔,懸掛工具。特殊設計到標準尺寸。可以完美地組裝成尺寸為50 x 50-400cm。,100 x 100-400cm。的大型時尚面板,也可以組裝為對角或金字塔形的空間,散佈的和薄片狀。或根據設計想像以各種形式因為它是成品紙,所以折邊完全完成了
4)通用掛鉤:用於懸掛各種設備的打孔摺紙。它設計為可立即與標準尺寸的掛鉤一起使用。可以承受高體重用作架子,堅固耐用。由於額外的厚度每張紙都已經按照標准進行了打孔。準確的保證重複使用。可以與掛鉤,掛鉤,掛鉤,標準,合身,美觀,堅固一起使用
5)定制(材料/顏色/尺寸):如果要訂購其他顏色(白色,黑色,藍色,黃色,紅色,綠色)或選擇使用的材料(例如,客戶可以選擇從120x240cm的特大板上切下來。我們所有的特大釘板都是不折疊的。都有完成的繪畫。裸體,還沒畫客戶可以自己剪裁併放在木框上。鋼框架可根據需要進行裝飾
6)重型掛鉤掛板:掛鉤式掛鉤支架設計為每點可支撐10公斤以上的重量,因為鍍鋅鋼板防鏽的熱浸鍍鋅會議。強力不生鏽適用於鋼或鋁製的釘板孔。耐用,不易腐爛或變形即使多次使用設計為可附在牆壁上,而無需支撐鋼框架。它比普通的穿孔木釘板堅固。
 
暢銷書#2塑料地板和游泳溢流格柵塑料溢水g
 
預製塑料網格,標準模型Chancon獨家專利,獨特,通道尺寸15x30mm。,高度30mm。灰色,標準尺寸,寬度25x100cm。和30x100cm。,經濟價格,不生鏽,可以放置在與水接觸良好的區域。適用於代替游泳池周圍的燒烤架。或將碎石放在頂部進行美化工作
 
優質塑料地板的性能和游泳溢流格柵的性能
1)在潮濕區域具有良好的性能。需要清潔,不生鏽設計用於機器碼垛工作作為防滑地墊高架走廊二次人工草皮可快速排水浸入魚塘水中或用游泳池代替常規格柵將其浸入水中不會生鏽。添加了抗真菌劑。並防止紫外線用作噴泉池周圍的排水溝蓋。它有一個小孔,因此可以在花園的頂部放置卵石
2)它是一種特殊的堅硬塑料網格。由塑料顆粒製成聚丙烯(PP),特選AA級一件式註射成型技術使用單個大模具。使整個光柵板無縫堅固,堅韌,耐用排水格柵產品線中排名第一的銷售商,因為它不會生鏽。特別是標準型號,裸水泥,閣樓,美觀,價格經濟
3)是is子,溝槽,細長孔,防滑表面,篩孔尺寸僅為1.5×3厘米。一般游泳池周圍因此,它可以用作在園藝,噴泉池以及需要快速排水的井中放置碎石和石頭的基礎網格。或用於很好地捕獲和過濾囓齒動物,蛇,動物,細菌,垃圾,樹葉,獨特的防滑設計表面。或用作牛籠板泳池周圍的爐排濕植物周圍在不希望生鏽的地方集中清潔。或用於廚房,自助餐廳,集市,市場等
。4)量身定制以適合已經製成的排水溝。如果客戶完成了裝訂線槽肩但是寬度非標準尺寸你可以買PP塑料格子板立即切割以適合裝訂線槽的大小通過設計以從寬度上裁切根據需要,例如寬度10cm,15cm,20cm,25cm,30cm或從長邊切成34cm,38cm,42cm,46cm的尺寸與其他格柵相比,現成的塑料排水格柵的重量非常輕型號。使用砂輪(小豬)也很容易切割
5)易於安裝,重量輕2公斤/張。每個板都有一個用於與其他板連接的鎖。如果要用作大面積的地板需要寬度大於30厘米,或長度大於100厘米,每張紙上都有一牙,可以將公母鎖在一起,使其堅固,美觀。用作現成的地板它是一種輕巧,衛生的地板墊,不積聚異味,節省安裝時間,防滑,減震劑(抗衝擊吸收劑),不積聚灰塵和污垢,注射劑易於清潔,因為表面是有光澤的塑料(容易清潔),無水密閉(排水順暢)是絕緣的,不導電。防止觸電(絕緣子)
6)1年產品質量保證,可以保證質量和價格。因為直接從製造商的工廠出售Chancon Co.,Ltd.的專利設計是通過從單個大模具中註入高壓塑料來生產的。它在這個世界上是獨一無二的,具有防滑表面,小孔,堅硬和堅韌。具有抗真菌,抗紫外線,抗紫外線
在不同區域7)應用。用作地板墊多功能塑料板水池周圍的溢水篩工廠周圍的排水g寵物籠地板地板,動物圍欄,養蟹場,傳送帶的支撐產品防滑區,防震,衛生地板,走道地板,允許草生長需要清潔的區域並可根據任何領域的應用需求無限制#圍繞成品游泳池邊緣的塑料格柵溢流#SwimmingPoolOverflowGrating #溢水g子撒上碎石
 
暢銷書#3 HDG。鋼條
 
熱鍍鋅鋼格板通過自動機進行焊接,直到鍛造的鋼材均勻為止。所有點均堅固耐用,符合的
25厘米和30厘米寬的排水格柵一般標準,客戶只需準備將肩托設計為26厘米或31厘米寬即可購買所有類型的爐排盡快使用
 
HDG的特徵標準尺寸鋼格板鋼格板,
預製鍍鋅
輕型鋼,重型
格板厚3高25目40×100(mm)VS厚5高25目30×100(mm)
 
 <-點擊!下載成品篩
Shancon防銹焊接鋼格板的性能熱浸焊接規格
扁鋼光柵的1)預製鋼排水格柵標準尺寸,寬度25厘米和30厘米,長度1米,現貨可立即交貨。其中每個標準尺寸有兩種類型可供選擇。它是一種僅需要路人承受重量的模型或者讓汽車通過因為鋼的孔和厚度不同
2)堅固的均勻焊接系統。通過採用電焊的自動CO2 / MIG系統進行焊接,鋼水的各個面都是均勻的。鋼格板的焊接部位光滑美觀。附著力強,比一般的鋼焊接車間更耐用關鍵是扁鋼的均勻焊接(與手工焊接相比,請檢查焊接工作),以確保客戶在做出決定之前必須證明的質量和強度。考慮中小孔尺寸具有相同的標準
3)採用熱浸鍍鋅的方法鍍層,厚度應不少於75微米(根據ASTM A123,ASTM B6)(不使用防銹漆噴塗/油漆)像典型的鍛鐵沙龍與HDG鍍層相比,它更易於腐蝕。)鍍鋅層比標準的厚。使它更堅固,更耐腐蝕一些快速電鍍和噴塗的噴塗塗料
4)設計和生產控制,確保健康安全。通過設計允許將鋼筋和柵格框架放置在最合適的距離使用更少的材料,重量更輕雖然仍然能夠獲得最大的力量因此,請確保兩個焊縫且結構堅固一致使用雙絞線,厚度為6-8mm的雙絞線將鋼板結合在一起。並旨在防止滑倒
5)精選優質材料。由TIS標準鋼材製造,不含B級或以下標準鋼材。可以從全重檢查
鋼材切割和組裝用現代機器磨碎並有一支由專業鋼格板製造商直接從工廠生產的鋼格板製造商
。6)預製鋼格板可支持大型車輛。按標準寬度25cm和30cm。在厚度為5mm,高度為25mm的模型中,只有30mm的小孔,適用於排水溝。工廠入圍方式使用掛車,大型集裝箱或掛車可以安全地通過,例如厚度為3mm的鋼板,設計使用的重量要小於叉車的重量。如果需要承重工作,可以從六輪,十輪卡車到大型拖車。應該使用5mm的厚度,因為它被設計為更小更粗的孔,因此可以承受的載荷超過12.5噸
7)調整肩部的高度以容納屏幕。勝過製造新篩子並浪費您的預算。如果客戶準備的肩膀支撐高度超過25mm,則無需使用更高的網格。只需使用熨斗增加下肩的高度即可。然後用篩子鋼厚度5mm,高度25mm,僅30mm的小孔的型號足以應付大型拖車的負荷。通過完美的設計節省預算
8)現成的格柵可以連接成不同的尺寸。預製鋼格柵板準備由公司交付如果客戶需要尺寸50x100cm,則在25厘米和30厘米處有2種標準寬度。可用於將兩個25cm連接或放置在一起如果要使用100x100cm的尺寸,則可以使用25 cm或4x的尺寸,或者60x100cm或100x120cm的尺寸,也可以用於30x100cm的尺寸。
 
暢銷書#4 FRP磨砂板/踏腳板收口台階蓋,鼻飾,角飾,裝飾面板。防滑地板覆蓋玻璃纖維
 
FRP重型樓梯踏步收口台階保護墊:FRP玻璃纖維防滑磨砂實心板平板地板,鼻飾板,邊角,裝飾板,高摩擦模型。防滑地墊,玻璃纖維重型#FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #鼻罩,角邊緣,裝飾板,樓梯罩#玻璃纖維地板#更換防滑膠帶,膠帶,發光膠帶#防滑膠帶
 
1.以上提供的價格。不包括增值稅和運輸成本(價格已在
出廠時確定)價格不包括增值稅和交貨,定金
.鼻託的定義。樓梯蓋和防滑板:
** 1)鼻罩僅用於覆蓋樓梯鼻子鼻
** 2)罩和樓梯頂板的樓梯罩
** 3)防滑板床罩用作罩子無防滑的基礎表面,沒有鼻子。
 
暢銷產品#5鑄鐵爐排可捕獲灰塵,灰塵,漂浮物,食物殘渣,集水器,側石槓桿,側腳,灰塵腳,側格柵
 
“雨滴器”是為進入排水路面和地面排水的雨水而設計的,為了便於快速排水,在側面和頂面上都設有開口。爐排將碎屑分開,將樹葉,側石桿,行人路困住根據市政標準公共工程和城鄉規劃部農村公路局和曼谷的標準尺寸為10x40cm,15x30cm。,15x40cm。,15x70cm。,20x57cm和25x50cm。
 
灰塵收集器,灰塵,石頭槓桿,側葉,側行人路,排水排水格柵罩的功能收集爬山機
1)鑄鐵爐排灰塵器靜電鼓形篩網格柵漂浮的碎屑分離器這種爐排由特殊的球墨鑄鐵(鑄造球墨鑄鐵)製成,設計用作爐排將碎屑分開,將樹葉,側石桿,行人路困住準備立即出售的標準尺寸為10x40cm。15x30cm。,15x40cm。,20x57cm,25x70cm等
。2)傳動方式光柵。葉捕蟲器側面高速公路排水系統排水光柵)或以各種名稱稱呼鑄鐵堰,陷阱灰塵,漂浮的碎屑,食物殘渣,葉子陷阱,人行道一側的石製槓桿過去常在岩石,人行道,鋼筋混凝土Kor Sor中鑄造。為了防止垃圾進入公共下水道;
3)爐排將灰塵,灰塵,石頭,樹葉留在人行道一側根據規格設計製造鄉村道路,市政,國家住房部門的標準泰國高速公路管理局公共工程和城鄉規劃部曼谷民政辦公室
4)以上價格是該項目的批發價格。批量訂購時請通過與銷售部門聯繫以要求特價。
 
相關的暢銷玻璃鋼鑄模玻璃纖維排水格柵代替不銹鋼使用,不生鏽。耐化學腐蝕(創新暢銷書)
 
FRP模具格柵網38x38mm。高25mm./38mm./50mm。類型食品級,防滑,防滑表面**按訂單訂購新鮮市場,海鮮區的前客戶使用鋼格板。但是很快就會出現生鏽,腐蝕和腐爛的問題,每1-2年必須更換一次,因為必須每天清洗地板並消除魚腥味。但改用FRP光柵後,可以使用30年以上,重量輕,易於清洗和清洗。
 
玻璃纖維格柵的特點格柵蓋,排水格柵,玻璃纖維工廠人行道FRP玻璃纖維增強格柵的規格
1)FRP模具格柵是最新的創新材料。設計用於替代不銹鋼/鋁/木材/鋼。使用壽命超過30-100年,不需要經常更換。質量保證,美觀,耐用,具有成本效益
2)具有不銹鋼等特性,不生鏽,耐熱性高。良好的耐化學性美麗的內置彩色設計並且比所有材料更輕,堅固,耐日光照射,耐化學腐蝕,也是一種替代不銹鋼的新材料
3)標準板材尺寸為1500x4000mm。也可以用作無縫的高架地板。可以根據需要切成小片。或在走道上使用無縫板走道,易於安裝和維護
4)設計為排水格柵/半透明。或作為池塘蓋-管蓋/薄板,實心表面,密封,底腳圖案(頂蓋),可定制任何尺寸。易於使用纖維切割刀片工具(Piglet)切割
5)FRP格柵板高度25mm。,纖芯厚度6.5mm,孔尺寸38x38mm。,備有5種顏色,黃色,綠色,灰色,藍色和黑色或高度38mm。和50mm。6
)從歐洲進口的FRP光柵為A級,世界一流質量,在美國,日本,韓國,新加坡,馬來西亞等國家發貨,保修3-5年,有現貨,可立即發貨,面積超過5,000平方米。如果您想從中國購買便宜的玻璃鋼格柵板,請指定
 
製造商人孔蓋,人孔蓋,排水格柵,人孔蓋GRATING
CHANCON分類Chancon Shanton
產品產品Group
,專門從事製造成品排水g蓋系統人行道地墊高架地板小徑旁的垃圾收集器步篩輕型活動地板清潔好人孔蓋多功能生產場中的平板機器周圍的防滑墊人行道頂板,污水處理系統防滑腳,鋼製台階在工廠中。耐鹽水,酸雨,鐵鏽和化學物質腐蝕。
 
1.專利塑料丙烯(PP)光柵人行道地板超強韌的塑料
預製塑料網格,標準模型Chancon獨家專利,獨特,通道尺寸15x30mm。,高度30mm。灰色,標準尺寸,寬度25x100cm。和30x100cm。,經濟價格,不生鏽,可以放置在與水接觸良好的區域。適用於代替游泳池周圍的燒烤架。或將碎石放在頂部進行美化工作
預製塑料光柵的特點,超強的優質塑料地板和游泳溢流光柵特性
1)獨特的專利溢流光柵:一項獨特的設計專利。 Shancon塑料PP光柵頂面設計為三角形,以防止在整個紙張上打滑,看起來非常漂亮。小孔可保護爬行動物由於更精緻的細節,看起來像是天然的排水格柵,溫柔而藝術。獨特而卓越的保證使我們的格柵在這個世界上獨一無二。因為我們是製造商和直接所有者;
2)潮濕地面的無銹光柵:適用於潮濕區域。需要清潔,不生鏽設計用於機器碼垛工作作為防滑地墊高架走廊二次人工草皮可快速排水浸入魚塘水中或用游泳池代替常規格柵將其浸入水中不會生鏽。添加了抗真菌劑。並防止紫外線用作噴泉池周圍的排水溝蓋。它有一個小孔,因此可以在花園的頂部放置卵石
3)高質量的聚丙烯塑料:這是一種超韌性的塑料網格。由塑料顆粒製成聚丙烯(PP),特選AA級一件式註射成型技術使用單個大模具。使整個光柵板無縫堅固,堅韌,耐用排水格柵產品線中排名第一的銷售商,因為它不會生鏽。特別是標準型號,裸水泥,蓬鬆,美觀,價格便宜
4)防止危險爬行動物的小孔網:它是篩子,溝槽,細長,光滑的表面,網眼尺寸僅為1.5 x 3厘米。因此,它可以用作在園藝,噴泉池以及需要快速排水的井中放置碎石和石頭的基礎網格。或用於很好地捕獲和過濾囓齒動物,蛇,動物,細菌,垃圾,樹葉,獨特的防滑設計表面。或用作牛籠板泳池周圍的爐排濕植物周圍在不希望生鏽的地方集中清潔。或在廚房,自助餐廳,新鮮市場,舊貨市場等中使用
。5)易於安裝和切割成任意尺寸:易於安裝,可根據已經製成的排水溝進行定制。如果客戶完成了裝訂線槽肩但是寬度非標準尺寸你可以買PP塑料格子板立即切割以適合裝訂線槽的大小通過設計以從寬度上裁切根據需要,例如寬度10cm,15cm,20cm,25cm,30cm或從長邊切成34cm,38cm,42cm,46cm的尺寸與其他格柵相比,現成的塑料排水格柵的重量非常輕型號。也可以使用砂輪(小豬)輕鬆切割
6)重量輕2.5公斤且可鎖定:重量輕2.5公斤/張。每個板都有一個用於與其他板連接的鎖。如果要用作大面積的地板需要寬度大於30厘米,或長度大於100厘米,每張紙上都有一牙,可以將公母鎖在一起,使其堅固,美觀。用作現成的地板它是一種輕巧,衛生的地板墊,不積聚異味,節省安裝時間,防滑,減震劑(抗衝擊吸收劑),不積聚灰塵和污垢,注射劑易於清潔,因為表面是有光澤的塑料(容易清潔),無水密閉(排水順暢)是絕緣的,不導電。防觸電保護器(絕緣子)
7)保修1年:1年產品質量保證,可以保證質量和價格。因為直接從製造商的工廠出售Chancon Co.,Ltd.的專利設計是通過從一個大型模具中註射高壓塑料而實現的,與世界上任何其他模具相比,都是無縫的,具有防滑表面,小孔,堅硬,超韌性。包含防黴,抗紫外線,抗紫外線,我們敢保證每一個排水格柵的質量
8)更換泳池格柵:旨在取代舊式的泳池格柵。用作舊游泳池周圍的溢水g子。或用作工廠周圍的排水網人行道地墊多功能塑料板螃蟹支撐著傳送帶上的產品。防滑區,防震,衛生地板,走道地板,允許草生長需要清潔的區域並可根據任何領域的應用需求無限制#圍繞成品游泳池邊緣的塑料格柵溢流#SwimmingPoolOverflowGrating #溢水g子撒上碎石
 
2.金屬排水格柵標準尺寸-特殊訂購的
熱浸鍍鋅鋼格板通過自動機進行焊接,直到鍛造的鋼材均勻為止。排水格柵的各個點都很堅固,通常標準寬度為25厘米,30厘米和40厘米,客戶只需準備將肩部支撐設計為分別為26厘米,31厘米或41厘米即可購買格柵。設計,可立即放置和使用
HDG扁鋼光柵規格
輕型鋼模型重型
格板厚3高25目40×100(mm)VS厚5高25目30×100(mm)
 
 <-單擊!下載手冊
 
1)排水用預製鋼格板標準尺寸,寬度25厘米和30厘米,長度1米,現貨可立即交貨。每一項
2)界面熔體均勻性更強。通過電焊自動CO2 / MIG系統進行焊接,鋼水均勻。鋼格板的焊接部位光滑美觀。並且粘結強度比鋼焊接車間
3)鍍鋅熱浸鍍鋅的厚度小於75微米,符合ASTM A123,ASTM B6(不防銹噴漆/油漆)。像典型的鍛鐵沙龍這比HDG腐蝕鋼更容易)
4)該設計允許將鋼筋和格柵放置到最合適的距離。使用更少的材料,重量更輕雖然仍然能夠獲得最大的力量因此,請確保兩個焊縫結構和一致性
5)選擇優質材料。由TIS標準鋼材製造,不含B級或以下標準鋼材。可以從全重檢查鋼材切割和組裝用現代機器磨碎以及一支由20多年的專業鋼格板製造商組成的團隊
 
報價鋼板焊接鋼板的
標準尺寸碳鋼光柵報價。
 
預製焊接鋼格板的特點
(焊縫和鍍層厚度的標準)
1)預製鋼格板標準尺寸,寬度25厘米和30厘米,長度1米,現貨可立即交貨。其中每個標準尺寸有兩種類型可供選擇。它是一種僅需要路人承受重量的模型或者讓汽車通過因為鋼的孔和厚度不同
2)堅固的均勻焊接系統。通過採用電焊的自動CO2 / MIG系統進行焊接,鋼水的各個面都是均勻的。鋼格板的焊接部位光滑美觀。附著力強,比一般的鋼焊接車間更耐用關鍵是扁鋼的均勻焊接(與手工焊接相比,請檢查焊接工作),以確保客戶在做出決定之前必須證明的質量和強度。考慮中小孔尺寸具有相同的標準
3)採用熱浸鍍鋅的方法鍍層,厚度應不少於75微米(根據ASTM A123,ASTM B6)(不使用防銹漆噴塗/油漆)像典型的鍛鐵沙龍與HDG鍍層相比,它更易於腐蝕。)鍍鋅層比標準的厚。使它更堅固,更耐腐蝕一些快速電鍍和噴塗的噴塗塗料
4)設計和生產控制,確保健康安全。通過設計允許將鋼筋和柵格框架放置在最合適的距離使用更少的材料,重量更輕雖然仍然能夠獲得最大的力量因此,請確保兩個焊縫且結構堅固一致使用雙絞線,厚度為6-8mm的雙絞線將鋼板結合在一起。並旨在防止滑倒
5)精選優質材料。由TIS標準鋼材製造,不含B級或以下標準鋼材。可以從全重檢查鋼材切割和組裝用現代機器磨碎並有一支由專業鋼格板製造商直接從工廠生產的鋼格板製造商
。6)預製鋼格板可支持大型車輛。按標準寬度25cm和30cm。在厚度為5mm,高度為25mm的模型中,只有30mm的小孔,適用於排水溝。工廠入圍方式使用掛車,大型集裝箱或掛車可以安全地通過,例如厚度為3mm的鋼板,設計使用的重量要小於叉車的重量。如果需要承重工作,可以從六輪,十輪卡車到大型拖車。應該使用5mm的厚度,因為它被設計為更小更粗的孔,因此可以承受的載荷超過12.5噸
7)調整肩部的高度以容納屏幕。勝過製造新篩子並浪費您的預算。如果客戶準備的肩膀支撐高度超過25mm,則無需使用更高的網格。只需使用熨斗增加下肩的高度即可。然後用篩子鋼厚度5mm,高度25mm,僅30mm的小孔的型號足以應付大型拖車的負荷。通過完美的設計節省預算
8)現成的格柵可以連接成不同的尺寸。預製鋼格柵板準備由公司交付如果客戶需要尺寸50x100cm,則在25厘米和30厘米處有2種標準寬度。可用於將兩個25cm連接或放置在一起如果要使用100x100cm的尺寸,則可以使用25 cm的4張紙;或者60x100cm或100x120cm的紙張。也可以用於30x100cm的紙張的組裝
9)如何允許肩託的寬度和高度。篩板應設計為適應肩寬和肩高以適合格柵。為了強度和使用安全因此,在澆築混凝土之前,必須用角鋼放置格柵肩(L形)。離開他的身高25-30mm(取決於格柵的類型),以便放置的爐排始終適合地板請勿絆倒輪椅或路人接收格柵的肩寬每側必須增加3-5mm。2側總共6-10mm。以便將篩板向下放置以適合。不要太緊或太鬆
 
3.現代不銹鋼線性淋浴地板排水格柵。覆蓋格柵不銹鋼地面排水管
  定制的腳跟防護證明防滑浴室
  烤架,不銹鋼排水產品。孔/尺寸的類型很多,現代,新穎獨特。它由純正的不銹鋼等級SUS304製成,可確保其在整個使用壽命中均不生鏽。能夠承受路人的重量設計用於陽台,公寓,人行道,浴室和廚房,適合在潮濕區域使用,並希望防止昆蟲,囓齒動物或爬行動物消除水浸問題適合本地使用那需要大量的水並希望迅速排水以防止水氾濫
 
 
特點:不銹鋼排水格柵,根據GMP的要求完成新產品||淋浴用不銹鋼格柵(特殊型材等級SUS304)
    1.從真正的SUS304不銹鋼板材中選擇,厚度最大為2毫米。市場上,所有競爭對手相比都實現了不銹鋼排水drain。高質量,堅固,行走,不塌陷,使用壽命長
    2.支撐格柵板背面的不銹鋼加固樑寬度為20cm。25cm。30cm。每20cm。加固樑的間距為4片長度每增加1m,就會增加板材格柵行走的強度,不會扭曲壽命,並且比某些梁沒有更長的使用壽命;無梁支撐/梁支撐焊接附有不銹鋼格柵
    篩網。新型方形,美觀,安全,不鋒利,不傷腳,可用於室內和室外區域。安全踩踏時安全,防滑/不鋒利,防滑
    4.不銹鋼是一種材料。沒有過敏原不會沾染細菌一生不會生鏽污漬可以輕鬆洗掉/安全且易於清潔材料
    5.折疊四個邊緣使其結實。路人的體重很好可以用作排水格柵,可以放置在一起很長的區域/行人。出色的設計
    。6.小洞,在這個世界上是新穎的。但是排水要快/排水要快流溝式溝渠的格柵
    7.設計排水格柵。時尚,現代,優雅,美觀,營造豪華氛圍對於每個區域/世界一流的豪華正宗不銹鋼等級SUS304
    8.如果您要使用拉絲不銹鋼(髮際線),價格將比上表高20%/不銹鋼髮際線表面收費比上述報價高20%
 
 1. FRP玻璃纖維模具光柵(排水溝涵)。
纖維增強玻璃​​鋼模具光柵是最新的創新材料。設計用於替代不銹鋼/鋁/木材/鋼。使用壽命超過30-100年,不需要經常更換。質量保證,美觀,耐用,具有成本效益,具有不銹鋼等性能,永不生鏽,耐熱性高。良好的耐化學性美麗的內置彩色設計並且比所有材料更輕,更結實,耐日光照射,耐化學腐蝕,也是一種替代不銹鋼的新材料。標準板尺寸為1500x4000mm,可以用作無縫高架板。可以根據需要切成小片。或將整個無縫板材用於走道工作,走道易於安裝和維護。設計為排水格柵/半透明。或作為池塘蓋-管蓋/薄板,實心表面,密封,底腳圖案(頂蓋),可定制任何尺寸。易於切割的刀片(小豬)纖維FRP光柵高25mm。軸向厚度6.5mm槽尺寸孔38x38mm。有5種顏色,黃色,綠色,灰色,藍色和黑色,高度38mm。和50mm。
 
*外殼。訂購其他特殊尺寸可以通過比較腎臟附件來計算價格面積乘以每平方米價格,例如平方米
    25×100厘米= 0.25X 6,000泰銖= 1,500泰銖(厚度25mm)/或= 0.25平方米X 9,000泰銖= 2,250泰銖(厚度38mm)。
 
質量,服務和產品保修。來自Chancon的
1.產品質量保證10年/保修10年證書具有30-100年以上的長使用壽命,具有防止化學工業中經常發生的腐蝕的功能。和廢水管理由超過30種樹脂配方製成,該樹脂配方在腐蝕性環境中可防止腐蝕,其抵抗力要高於傳統的玻璃纖維覆蓋層;
2.丹麥進口產品。食品級乙烯基樹脂是為食品工業開發的。包含抗微生物物質抑制細菌的生長在爐排的表面以及食品和飲料行業中常見的腐蝕性物質由不產生煙霧的樹脂製成。並且火花率低阻燃,符合ASTM E-84 1級
3.保修10年,現貨可立即交付使用,面積超過3,000平方米(質量不同於廉價的FRP光柵,中國為B級),歐洲進口的FRP光柵在美國,日本,韓國,新加坡,馬來西亞等國裝運的乙烯基A級材料,具有世界一流的質量Chancon
。4.Co.,Ltd.是7種類型的格柵和3種以上的池塘覆蓋物的製造商。成品材料。 (適用於大多數設計和尺寸)玻璃纖維格柵具有與不銹鋼相同的性能,不生鏽,耐熱性高。良好的耐化學性美麗的內置彩色設計並且比所有材料更輕,強度高,耐日光照射,耐化學腐蝕,也是一種替代不銹鋼的新材料
5.具有國內客戶群。超過100家領先公司獲得認證。使用代替鋼或不銹鋼。在不生鏽的區域不影響醫院的磁場。排水rate蓋工作系統步篩人孔蓋上走道板可防止鏽蝕和化學腐蝕。
 
5.游泳排水,
排水溝柵游泳排水排水溝ABS Spa游泳排水溝排水溝柵,塑料排水格柵的製造商和供應商。蓋好蓋板,水池
邊緣的溢流爐排,水池周圍的邊緣爐排或溢流爐排。由ABS塑料製成,有2種標準尺寸,寬25厘米和30厘米。有2種質量等級可供選擇,重量輕,無生鏽,用於安裝在泳池邊緣,以允許泳池溢水輕鬆排入水過濾系統。
 
1)以上價格價格不含增值稅和運費
2)常見的溢流格柵尺寸為25cm和30cm,可在矩形框架或游泳池上使用。圓形(自由形排水溝)
3)設計用於美化環境,浸泡在水中,不生鏽,帶有防黴添加劑並防止紫外線用作噴泉池周圍的排水溝蓋。有一個小孔,所以小卵石可以放在上面。排水好
 
6.球墨葉捕集器安全洩水孔沿公路一側排泄gr子鑄鐵爐trap捕獲廢物,岩石,灰塵,側邊,行人路。
由鑄鐵製成(鑄造球墨鑄鐵),設計用作堰,篩子,梳子分離出漂浮物,將排水通道置於人行道的腳下捕集灰塵,污泥,垃圾,食物垃圾,樹葉,紙張,槓桿,盒子,水rate通道沿人行道的U型側軌,規格符合市政標準。公共工程和城鄉規劃部農村公路系國家住房管理局泰國高速公路管理局標準尺寸為10×40厘米,15×30厘米,15×40厘米。
 
排水排水格柵罩的特點
1)鑄鐵爐排,集塵器,灰塵和垃圾靜電爬山機鼓式篩網。這種爐排由特殊的球墨鑄鐵(鑄造球墨鑄鐵)製成,設計用作爐排將碎屑分開,將樹葉,側石桿,行人路困住準備立即出售的標準尺寸為10x40cm。15x30cm。,15x40cm。,20x57cm,25x70cm等
。2)傳動方式光柵。葉捕蟲器側面高速公路排水系統排水光柵)或以各種名稱稱呼鑄鐵堰,陷阱灰塵,漂浮的碎屑,食物殘渣,葉子陷阱,人行道一側的石製槓桿過去常在岩石,人行道,鋼筋混凝土Kor Sor中鑄造。為了防止垃圾進入公共下水道;
3)爐排將灰塵,灰塵,石頭,樹葉留在人行道一側根據規格設計製造農村公路部標準,一些國家,國家住房泰國高速公路管理局公共工程和城鄉規劃部曼谷民政辦公室
4)以上價格是該項目的批發價格。批量訂購時請通過與銷售部門聯繫以要求特價。
 
 1. FRP / PP大樹環保護光柵框架蓋。
用於裝飾耕種土壤,以便易於護理和澆水。如果汽車可以通過,它也可以保護玻璃根的根部。它被廣泛用於土地園林景觀和園林建築工程。具有韌性,強度和耐久性或用作替換停車格柵,蜗杆塊,鋪路磚,完成的草坪整理,更換混凝土/磚石鋪路磚
FRP / PP /球墨鑄鐵/複合大樹環護柵框架蓋,樹環/護樹樹/樹ates。 /溝槽式格柵,FRP樹木防護罩,樹g架框架蓋,裝飾樹防護罩框架,FRP模具大樹籬笆架,輕巧耐用的FRP材質格柵樹籬,花園裝飾和園林綠化外部格柵產品,樹根樹幹防護。防護網,樹坑道路安全網罩,樹籬攤舖機懸架支撐材料,行人安全樹Gra和溝槽Gra,線性鋪裝人行道溝g支撐,樹樁周圍的穿孔路面澆築混凝土地板後如何裝飾樹? FRP大樹光柵具有易於組裝和拆卸的特點,可有效保護和協調您的樹木和地板,是一種更好的選擇。
 
8.Egg板條箱天花板格柵照明屏幕面板擋光板,遮光罩,通風遮光罩
格柵,格柵,,空氣過濾器,通風格柵,建築面罩。用於形成格柵以阻擋LED /熒光濾光片。 (Led/Fluorescent)
屏風板,天花板,幕牆,格子,屏風孔百葉板,通風孔覆蓋,隱藏電氣系統的工作,對建築物進行裝飾裝飾性遮光板,陳列櫃裝飾用作鋁製通風天花板的替代品。用於裝飾美麗的魚。製作房間分隔物,牆壁結構,櫃子,水產養殖容器,蝦,青蛙,am,蛋箱熒光天花板格柵照明屏幕面板,抽象塑料板,帶過濾器的蛋箱格柵,HVAC空氣回風/雙偏轉格柵,塑料LED照明擴散器,過濾介質網格雞蛋箱池塘海洋水族館,DIY雞蛋箱水族館蓋,用於吊頂白色塑料雞蛋箱的空氣通風百葉窗,空氣矢量丙烯酸網格百葉窗:提供通風雞蛋箱燒烤的新設計。
 
 1. FRP玻璃纖維增強的人孔蓋玻璃纖維
增強的人孔蓋遵循EN124標準材料,由玻璃纖維增強製成。堅固而靈活,比普通鑄鐵更具延展性。在相同的負載水平下,它更輕。易於維護特色:美觀,比鋼製外罩好看。如果訂購數量可以選擇顏色可以像鋼鐵一樣承受強度,但不生鏽。使用壽命更長減少了從池塘蓋上被盜以繼續銷售的問題,因為成品玻璃纖維無法在舊市場上轉售。
 
      1)玻璃纖維增強的人孔蓋,符合EN124標準,由玻璃纖維增強製成。堅固而靈活,比普通鑄鐵更具延展性。在相同的負載水平下,它更輕。易於維護
      2)出色的功能:比鋼製外罩更漂亮。如果訂購數量可以選擇顏色可以像鋼鐵一樣承受強度,但不生鏽。使用壽命更長減少了鑄件玻璃纖維製成的玻璃蓋無法在舊市場上轉售的問題,從而可以繼續出售,這減少了池塘蓋被盜的問題;
      3)以上價格是項目的銷售價格。該公司保留調整零售店價格的權利
      4)有關更多信息:有關更多信息,每種型號的價格詳細信息,請發送電子郵件或聯繫公司銷售部門。
 
10.球墨鑄鐵人孔蓋人孔蓋水處理系統
球墨鑄鐵人孔蓋500-7級球墨鑄鐵或球墨鑄鐵,EN124標準材料由球墨鑄鐵製成。比一般的灰鑄鐵堅固,靈活,延展在相同的負載水平下,使用的材料更少。減輕重量易於維護球墨鑄鐵井蓋它是抗壓縮的鑄鐵。高衝擊強度它也比一般的灰口鑄鐵更靈活。更重要的是,它比灰鑄鐵輕。使其更易於打開和維護
 
      1)球墨鑄鐵等級500-7,EN124標準,由球墨鑄鐵製成。比一般的灰鑄鐵堅固,靈活,延展在相同的負載水平下,使用的材料更少。減輕重量易於維護,比
      2)選件:H =鉸鏈鉸鏈,L =鎖鍵鎖蓋,R =橡膠密封墊一種密封橡膠味
      3)有關更多信息:詢問每種型號的價格,請發送電子郵件。聯繫公司銷售部門
 
11.FRP頂部人孔蓋檢查器/金剛石表面,人孔蓋,玻璃纖維人孔蓋。
玻璃纖維井蓋的最新技術。按需定做,切成任何尺寸(Tailor Made),在2-3天內立即收到產品,重量輕,不生鏽,在整個使用壽命內均不腐蝕,安裝方便,打開蓋子,易於維護。設計用來代替金屬蓋板原始鑄鐵集水蓋
 
**以上為價格。不包括增值稅和運費(價格在工廠收取)|不包括增值稅和運費
底盤蓋,玻璃沙井蓋的功能
1)可以定做,切成任何尺寸(量身定制)。 2-3天內立即送達/ 2-3天內交貨
2)在整個使用壽命內不生鏽,不腐蝕,具有出色的耐化學性和耐熱性/耐化學腐蝕性能
3)防止管帽被盜。因為纖維材料無法轉售/防盜問題防止了材料
4)使用壽命超過30年,在整個使用壽命內均無脆,開裂,生鏽,無腐蝕/使用壽命長
5)質量保證5年,立即從庫存中退回損壞時隨時可以發送/保修5年;損壞時更換新的一年
 
12.釘板掛鉤架子貨架存儲釘板板穿孔鋼板面板壁掛式壁掛式存儲工具配件鉤
#Pegboard生產工廠板,板,鋁板,鋼,木材用於牆壁裝飾,家庭裝飾,廚房,工廠,工業風格的打孔,#與鋼架一起使用的設備釘板展示掛鉤,架子衣架商店整理工具,#木板,小冊子,打孔。用於懸掛產品,壁掛式器具,工具架,硬板
 
想法如何使用它穿孔金屬板牆板的懸掛式工具閣樓經典現代牆面裝飾風格很多-單擊更多信息!
   
1)以上價格顯示的價格不包括增值稅和運費釘板不包括在增值稅和運費中(價格是在工廠收取的):顯示的價格不包括增值稅和運費
2)其他尺寸的。非標準尺寸客戶可以訂購特殊產品。或者可以從1.2×2.4 m的大尺寸紙張中訂購
。3)根據上表的產品都是釘板。和鉤有庫存,準備立即接收產品
 
 1. FRP樓梯踏步收口台階蓋,鼻飾,拐角邊緣,飾板,防滑樓梯踏板,玻璃纖維
用於覆蓋踏板。幫助防止滑倒加強並為美麗的樓梯增值FRP樓梯胎面貼防滑膠帶,玻璃纖維樓梯胎貼。防滑表面蓋更換防滑膠帶FRP重型樓梯踏步收口台階保護層:FRP玻璃纖維防滑磨砂實心板平板地板,地板護鼻板,護角,樓梯踏板,高摩擦模型。防滑地墊,玻璃纖維重型#FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #鼻罩,角邊緣,裝飾板,樓梯罩#玻璃纖維地板#更換防滑膠帶,膠帶,發光膠帶#防滑膠帶
 
1.以上提供的價格。價格不包括增值稅和運費,定做保證金50%
2。鼻託的意思。樓梯蓋以及防滑板:
    ** 2.1)鼻孔蓋僅用於覆蓋樓梯鼻子
    ** 2.2)鼻樑和樓梯頂板的樓梯覆蓋物
    ** 2.3)防滑床單用作覆蓋物的覆蓋物無防滑的基礎表面,沒有鼻子。
 
14.鞍形夾鎖緊夾具緊固件錨形  
夾鎖緊裝置光柵。
光柵鎖夾有兩種類型,不銹鋼SUS316和熱浸鍍鋅鋼板,因為它們設計用於不同的區域。在大多數情況下,不銹鋼鎖定夾用於固定玻璃纖維格柵或不銹鋼板。鍍鋅鎖部分設計為將鋼格柵板連接至底部支架。可以調節固定線的水平兩者的工作類似。客戶可以選擇每種類型以匹配網孔和要安裝光柵板的區域。
 
**以上價格價格不包括增值稅和交貨
有2種類型的光柵夾,高級不銹鋼,SUS316不銹鋼和浸鍍熱浸鍍鋅鋼,
因為它設計用於不同的區域。在大多數情況下,不銹鋼鎖定夾用於固定玻璃纖維格柵或不銹鋼板。鍍鋅鎖部分設計為將鋼格柵板連接至底部支架。可以調節固定線的水平兩者的工作類似。客戶可以選擇每種類型,以匹配格柵的孔(網格尺寸)和格柵板的安裝區域。
這些夾子可用於將鋼格柵固定到結構構件上;要安裝,請使用可焊接的焊接螺柱通過光柵就位。
 
15.成型紮帶附件系統/模板/紮帶鋼在整個生產線上都帶有螺紋(扎桿)+ WingNut(翼形螺母
)隨著螺釘順時針旋轉,扎桿模板既可熱軋也可冷軋(可焊接)。設計成在整個線上都具有粗螺紋因此,在現場組裝模板很容易。
 
16.高級閣樓管架:家具,鋼管架。閣樓風格,不攻絲
壁掛式鐵管擱板,擱板架,擱板托架,儲物櫃,家庭裝飾架,角架,閣樓式壁掛式DIYStee管道架子,管道裝飾閣樓,水暖管道支架,工業管道家具#LoftPipeStepDecorativeWallSheetDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture
 
1)以上價格不含增值稅和運費(出廠價):顯示的價格不含增值稅和運費
2)所有接頭。由鋁材料製成,塗有烤漆這是一種獨一無二的手工作品。從底漆開始,採用噴塗和噴塗三層方法然後噴黑然後使用帶有仿古銹紋的黑色拉絲金使每一件作品都具有獨特的圖案
3)標準的拉絲銹色為黑色和金色的拉絲銹色。其餘的其他顏色,例如黑銹,拉絲古銅/銀/古銅/黃銅。作為特殊訂購的顏色必須有數量才能生產
 
17.覆蓋建築物表面的建築面罩裝飾性帶槽金屬薄板|外牆覆面|牆體隔斷滑
門|窗戶|穿孔天花板|風化鋼|遮陽走廊|多孔鋁複合材料我們從鈑金工作的建築理念和平面設計工作中創造出創新。用戶。支持模版的生產,切割,折疊,形成各種材料,例如鑽孔,在基板上開槽鋁,鋼,鋁,不銹鋼,黃銅,銅等,用於建築外牆,外牆,外牆,天花板,幕牆。圍欄,扶手,隔板遮陽篷,格子,網鉸接,折疊,拱形,常春藤,牆
 
 
CHANCON有趣的產品目錄
特色產品目錄爐排覆蓋井道新的
#通道圖標為以排水溝爐排為中心的圖標。
  有各種各樣的材料和設計。世界上最多的選擇
  字類質量#人孔蓋#溢流光柵專家
 
 
1-8溝柵:產品組陷在小徑旁的石屑  
                     
9-11人孔蓋:人孔蓋,人孔蓋。 hole井蓋,排水溝  
   
12-17相關光柵:釘板夾鎖定防滑管架  
           
 … GratingThai產品手冊下載…
 
 
 
項目參考|客戶審查客戶
示例應用思路
如何購買PP塑料篩鍍鋅焊接鋼格板成品光柵玻璃纖維井蓋,井蓋,排水井釘板鉤防滑樓梯鼻罩,發光防滑,玻璃纖維,反光樓梯
 
游泳池溢出水療中心PP塑料格柵,PP塑料格柵,預製游泳池周邊的塑料溢出排水|焊接鋼格柵,熱浸鍍鋅,鍍鋅焊接鋼筋碳鋼格柵|現代不銹鋼線性淋浴地面排水預製不銹鋼排水格柵不銹鋼地面排水格柵|玻璃纖維排水格柵,玻璃纖維GFRP溢流格柵| ABS游泳池水療溢流格柵,預製塑料排水格柵Scupper排水排水Gra條,Scupper排水排水Gra條,Scupper,灰塵,側石,葉並排並排|雞蛋箱格柵擴散器分隔板照明水族館面板。漂亮的魚缸配件|||玻璃纖維人孔蓋,FRP玻璃纖維人孔蓋,高架地板墊|球墨鑄鐵下水道人孔蓋| FRP玻璃纖維鑽石格板覆蓋的光柵,堅固的蓋,油底殼蓋,人孔蓋。 |||定做的玻璃纖維人行道板,防滑,|釘板,掛鉤配件,釘板,穿孔鋼板,懸掛工具。 ,鉤子鉤子電線鉤子釘板|防滑GFRP樓梯踏步收口台階蓋,室外防滑板,鼻罩,角飾,裝飾板,樓梯蓋。 ,地板覆蓋物,防滑玻璃纖維|鞍夾固定鎖光柵,緊固件固定桿鋼製光柵,設備固定夾光柵板|水暖連接器。鋼管接頭,PVC接頭#架子#家具#管道架子,壁掛,家庭裝飾#壁架角#BracketCraft工業裝飾傢具
 
 
CHANCON主頁(產品菜單)菜單Shancon公司-Greating
主頁Thai公司
    GFRP-鋼-塑料-PPABS游泳溢水焊接鋼筋柵網/複合玻璃纖維鑄件球墨鑄鐵MANHOLE COVER。夾鎖緊固件鋼筋鋼柵欄/排水溝柵欄杯座/樓梯踏面鼻孔/穿孔釘板掛鉤貨架貨架存放工具DIY套件:塑料泳池邊緣的玻璃光柵溢水排水防銹鍍鋅鋼格板篩網捕獲掩埋在岩石中的食物殘渣。堅固蓋,油底殼蓋,人孔蓋,玻璃纖維,球墨鑄鐵高架人行道地板墊掛鉤設備,掛鉤,掛鉤,木板,釘板,多孔鋼板,壁掛式,壁掛式,存儲設備,手動工具
聯繫和查詢聯繫以訂購地圖,價格,折扣
    A.收貨計劃,銀行帳戶,交貨條款
    B.報價:檢查產品價格,報價,特殊折扣
    C.項目參考:客戶樣品。應用程序如何購買
    D.規格和服務:含義,訂單,製造,安裝,設計,測試結果-化學品
    E.關於我們(光柵專家):光柵泰國| Chancon Group of Company(Chancon Company)
    F.希望銷售的經銷商:請求成為經銷商。招聘銷售人員
    G.購物站點地圖:所有產品的價格。排水g人孔蓋,人孔蓋,
 
溢流格柵,溢流格柵走道
    格柵1.塑料聚丙烯格柵排水格柵。特強韌性塑料PP
    2.金屬排水格柵金屬排水格柵-步驟標準尺寸-特殊訂購
    3.現代不銹鋼線性淋浴地板排水格柵。不銹鋼蓋板,地漏
    格柵4.玻璃鋼玻璃纖維模具格柵,玻璃纖維排水格柵工廠中的人行道地板墊
 1. ABS游泳池溢水排水格柵,泳池邊緣的溢水排水格柵
    6.驅動高速公路葉子側排水格柵,灰塵收集器,灰塵,石頭,樹葉,人行道側7.Tree
    Guard格柵攤舖機框架蓋圍繞完成的樹的底部的保護網格框架
    8.雞蛋箱天花板篩網。
通風過濾器,人
 
孔蓋,人孔蓋,人孔蓋,排水口蓋
    9.玻璃鋼人孔蓋,人孔蓋,樹脂玻璃纖維蓋(不生鏽,更換不銹鋼)
    10.球墨鑄鐵人孔蓋(圓形/方形),管蓋,球墨鑄鐵人孔蓋,水處理
    11.FRP金剛石頂蓋(特殊切割),人孔蓋,玻璃纖維人孔蓋,定做尺寸,
光柵設備衣板掛鉤固定夾防滑
    蓋板12.衣板掛鉤多孔衣板壁掛式懸掛工具存儲架鉤子,鉤子,衣架,鉤子,
    13。防滑表面蓋
 1. HDG鋼格板夾鎖夾緊固件不銹鋼/防銹鋼
 2. FormWork紮帶系統:TieRod / ThreadBar高強度鋼WingNut WaterStopper
    16.仿古金色標牌鋁管連接器鋁連接器。黑銹色拉絲金沒有錄音
    。17.天花板網格陰影窗花。場景,吊頂板,幕牆。圍欄,扶手,隔板百葉窗,遮陽篷
 
聯繫我們:CHANCON GRATINGTHAI
聯繫人CO。,LTD聊天Lincoln-CO。,LTD磨碎泰國
Chantilly康涅狄格州的製造商,這些製造商專門針對特定區域。成品排水g蓋系統人行道地墊高架地板小徑旁的垃圾收集器步篩輕型活動地板清潔好人孔蓋多功能生產場中的平板機器周圍的防滑墊人行道頂板,污水處理系統防滑腳,鋼製台階在工廠中。 PegBoard掛鉤可抵抗鹽水,酸雨,鐵鏽和化學物質的腐蝕。
 
Grating_Manhole_Expert |製造商,批發-零售|招募經銷商,銷售商,代理商,代理商,分銷商|| Chancon公司,FRP格柵g子,排水器的製造商和分銷商。人行道爐排污水蓋,人孔蓋,廢水處理系統
坑CHANCON Co.,Ltd. | GratingThai Co.,Ltd. ||(總公司位於Rama 2中央對面),曼谷坤坤天Samae Dam,Sham Tha Kham 21/1 199號,泰國| 199 Takham21 / 1 Takham Road,Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150手機(銷售):081 932 7894,061 647 0184-6電話:02 451 0780-1,傳真:02 451
0786電子郵件:mkt @ chancon。 co.th |行@:@ChanCon://www.CHANCON.co.th
網站:http| www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  
  http:// www。玻璃纖維格柵-鋼井蓋,管蓋.co​​m | www.KanokMat.com | www.PongSa.com
FaceBook:https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube:http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter:http:// twitter.com/ fibregrating//www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Google Plus:https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest:https
:Instagram:https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot:http://chanconfrpgrating.blogspot.com/