Overflow Grating แผ่นตะแกรง ฝาเกรตติ้งระบายน้ำล้น พื้นทางเดินยกระดับ **Menu 1-8

Overflow Grating แผ่นตะแกรง ฝาเกรตติ้งระบายน้ำล้น พื้นทางเดินยกระดับ

Overflow Grating แผ่นตะแกรง ฝาเกรตติ้งระบายน้ำล้น พื้นทางเดินยกระดับ || ใบเสนอราคา เรียงตามลำดับเมนูสินค้า 1-15 ( ราคาที่นำเสนอทุกรายการ เป็นราคารับสินค้าเองที่คลังของบริษัท ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม )

1-8 Gully Grating: กลุ่มสินค้า ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ ดักขยะในคันหินข้างฟุตบาท โคนต้นไม้   โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ   Hot Dip Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบจุ่มร้อนกันสนิม สำหรับรางระบายน้ำ แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ

FrpSteelGratingDuctileManholeCover ตะแกรงเหล็กระบายน้ำล้น overflowFrpSteelGratingDuctileManholeCover ตะแกรงเหล็กระบายน้ำล้น Grating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส SteelGratingDuctileManholeCover ตะแกรงเหล็กระบายน้ำล้น Grating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส เพ็คบอร์ด PegBoards, Hooks ตะขอเกี่ยวขาแขวน, manhole cover, steel grating Grating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส เพ็คบอร์ด PegBoards, Hooks ตะขอเกี่ยวขาแขวน, manhole cover, steel grating SteelGrating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส Grating ManholeCover ฝาท่อพักฝาแมนโฮลตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท FRPSteelGrating ManholeCover ฝาท่อพักฝาแมนโฮลตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท SteelGrating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าส

Popular Overflow Drainage Grating: กลุ่มตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปที่ได้รับความนิยม *** จัดหมวดหมู่ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปที่ได้รับความนิยมสูงสุด โดยเรียงลำดับจากราคาต่ำไปสูง | Best Seller Grating Quotation (Price Sorting)

มืออาชีพด้านตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดบ่อครอบท่อพัก บริษัทแชนคอน สร้างแบรนด์คุณภาพระดับพรีเมี่ยม ที่ได้รับการพัฒนาอย่างต่อเนื่อง เพื่อมอบที่สุดแห่งประสบการณ์ เราคือผู้เชี่ยวชาญด้านการให้บริการในกลุ่มสินค้า ฝาแมนโฮล, ฝาบ่อ, ฝาท่อ, ฝาท่อระบายน้ำ, ฝาเกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ Steel FRP Grating, Manhole Cover ความพิถีพิถันในคุณภาพของผลิตภัณฑ์ คือ กุญแจหลักในการทำงานของเรา ดังนั้นผลิตภัณฑ์ตะแกรงระบายน้ำทุกประเภท ทุกชนิด ทุกชิ้นของเราล้วนแล้วแต่ผ่านการเอาใจใส่มาเป็นอย่างดี เริ่มตั้งแต่ขั้นตอนแรกในการพัฒนาผลิตภัณฑ์ตามความต้องการของลูกค้า การพัฒนาวัสดุเพื่อให้ได้ผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพมากที่สุด ไม่เพียงเท่านั้น เราได้พยายามก้าวไปข้างหน้าด้วยการพัฒนาเทคโนโลยีใหม่ๆ เพื่อเข้าถึงการใช้งานให้มีประสิทธิภาพ เพื่อให้ใกล้เคียงกับคำว่า ‘สมบูรณ์แบบ’ ให้มากที่สุด

ตะแกรงเหล็กฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ เทปกันลื่น เพ็กบอร์ด PegBoard FRP Steel Grating
ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าส  เพ็กบอร์ด Hooks PegBoard
ตะแกรงเหล็ก ฝาตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ  overflow swimming pool grating manhole coverตะแกรงเหล็ก ฝาบ่อครอบท่อพักระบายน้ำล้นรอบขอบสระ FRP Steel overflow swimming pool grating manhole cover
ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้นรอบขอบสระ FRP Steel overflow swimming pool grating manhole cover

ตะแกรงสแตนเลสระบายน้ำล้นรอบขอบสระ Stainless Steel overflow swimming pool grating

*** ราคาตามตารางข้างต้น หน่วยเป็น บาท/เมตร || รับประกัน 1 ปี , ตะแกรง FRP รับประกัน 3-10 ปี

โรงงานผู้ผลิต ฝาบ่อปิดท่อพักตะแกรงระบายน้ำ ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs CATEGORY
ผลิตภัณฑ์กลุ่มสินค้า บริษัทแชนคอน

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

ตะแกรงเหล็ก

1. Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating   ตะแกรงระบายน้ำ แผ่นพื้นทางเดิน พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ

ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปรุ่นมาตรฐาน สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน ไม่เหมือนใคร ขนาดช่อง 15x30mm. สูง 30mm. สีเทา Standard Size กว้าง 25x100cm. และ 30x100cm. ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม วางในพื้นที่สัมผัสน้ำได้ดี เหมาะทั้งใช้แทนตะแกรงรอบสระว่ายน้ำ หรือวางกรวดด้านบนสำหรับงานจัดสวน

Plastic PP Grating ตะแกรงพลาสติกทางเดินยกระดับ

Plastic Grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำ

คุณสมบัติของแผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

1) Unique Patent Overflow Grating: สิทธิบัตรออกแบบหนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ตะแกรงระบายน้ำพลาสติค พีพีเกรตติ้ง ของบริษัทแชนคอน ถูกออกแบบผิวด้านบนเป็นรูปสามเหลี่ยมให้กันลื่นตลอดทั้งแผ่นที่ดูลงตัวสวยงาม ช่องรูเล็กกันสัตว์เลื้อยคลาน ดูเป็นตะแกรงระบายน้ำธรรมชาติ อ่อนโยน มีศิลปะ เพราะความแตกต่างของรายละเอียดที่มีความประณีตมากกว่า มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว โดดเด่น รับประกันว่าตะแกรงของเราไม่ซ้ำแบบใครในโลกนี้ เพราะเราเป็นโรงงานผู้ผลิตเจ้าของสินค้าโดยตรง

2) Rustless Grating for wet floor area: ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน

3) High Quality Poly Propylene Plastic: เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด

4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ

5) Easy Installation and Cutting to any size: ติดตั้งง่่าย สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)

6) Light weight 2.5 kg and lockable: น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

7) Warranty 1 year: รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไร้รอยต่อ ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV เราจึงกล้ารับประกันคุณภาพตะแกรงระบายน้ำทุกชิ้น

8) Replacing Swimming Pool Grating: ออกแบบใช้งานทดแทนตะแกรงสระว่ายน้ำรูปแบบเก่า ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

2. Metal Drainage Grating ตะแกรงโลหะระบายน้ำ-ขั้นบันได ขนาดมาตรฐาน-สั่งทำพิเศษ

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม เชื่อมด้วยเครื่องจักรอัตโนมัติจนเหล็กหลอมเป็นเนื้อเดียวกัน แข็งแรงทั่วทุกจุด โดยทั่วไป มาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. 30ซม. และ 40ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้ กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. หรือ 41 ซม. ตามลำดับ เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที

HDG Flat Bar Steel Grating Specification
ตะแกรงเหล็กรุ่น Light Duty     VS   ตะแกรงเหล็กรุ่น Heavy Duty
Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm)   VS     Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

Steel Grating ตะแกรงเหล็ก
Steel Grating ตะแกรงเหล็ก <– Click ! ดาวน์โหลดโบรชัวร์

1) ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที ทุกรายการสินค้า

2) ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป

3) เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG)

4) ออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ

5) คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพกว่า 20 ปี

ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม
Standard Size Carbon Steel Grating Quotation

ตะแกรงเหล็ก Steel Grating

steel hdg Grating ตะแกรงเหล็ก

คุณสมบัติตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป (มาตรฐานรอยเชื่อมและความหนาการชุบ)

1) ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที โดยในแต่ละขนาดมาตรฐาน มีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน

2) ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน

3) เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG) งานชุบซิงค์หนากว่าได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสีทั่วไป

4) ออกแบบใหม่และควบคุมการผลิตเพื่อให้แข็งแรงและปลอดภัย โดยออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ โดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว

5) คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง

6) ตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน

7) ปรับระยะความสูงของบ่ารับตะแกรง ดีกว่าทำตะแกรงใหม่เปลืองงบประมาณ กรณีลูกค้าเตรียมบ่ารองรับไว้สูงกว่า 25mm. ไม่จำเป็นต้องใช้ตะแกรงที่สูงกว่านี้ เพียงแต่ใช้เหล็กเสริมตรงบ่าด้านล่างให้สูงขึ้น แล้วใช้ตะแกรง รุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. ก็เพียงพอต่อการรับแรงรถเทรลเลอร์ขนาดใหญ่ได้แล้ว ประหยัดงบประมาณด้วยการออกแบบที่ลงตัว

8) สามารถนำตะแกรงสำเร็จรูปมาเชื่อมต่อกันเป็นขนาดต่างๆได้ ตะแกรงเหล็กชุบสำเร็จรูปพร้อมส่งของบริษัท มีความกว้างมาตรฐาน 2 ขนาด ที่ 25 cm และ 30 cm กรณีลูกค้าต้องการขนาด50x100cm สามารถประยุกต์เชื่อมหรือวาง 25cm สองแผ่นเข้าด้วยกัน ในกรณีต้องการใช้ขนาด 100x100cm ก็สามารถใช้ 4 แผ่นเชื่อมจากขนาด 25 cm. หรือในกรณี 60x100cm. หรือ 100x120cm. ก็สามารถประยุกต์ใช้การประกอบจากแผ่น 30x100cm. เช่นกัน

9) วิธีการเผื่อระยะความกว้าง สูง ของเหล็กฉากบ่ารับแผ่นตะแกรง ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm.(ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง) เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm.รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm. เพื่อให้สามารถวางแผ่นตะแกรงลงไปได้พอดี ไม่แน่นหรือหลวมเกินไป

3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating   ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน

  Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom Stainless Steel Grating. New linear shower drainage system and stainless steel bathroom floor waste range.
  ตะแกรงสแตนเลสระบายน้ำสำเร็จรูป มีช่องรูหลายแบบ/ขนาด ดูโมเดิร์น แปลกใหม่ไม่ซ้ำใคร ผลิตจากสเตนเลสแท้ เกรด SUS304 จึงมั่นใจได้ว่าปลอดสนิมตลอดอายุการใช้งาน สามารถรับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ ออกแบบให้ใช้งานในพื้นที่ ระเบียงคอนโด ทางเท้า ห้องน้ำ ห้องครัว เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่เปียก และ ต้องการกันแมลงสาป หนู หรือสัตว์เลื้อยคลานต่าง หมดปัญหาเรื่องน้ำท่วมขัง เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่ ที่ต้องมีการรับน้ำในปริมาณมาก และต้องการระบายน้ำทิ้งอย่างรวดเร็วป้องกันการท่วมขังของน้ำ

ตะแกรงสแตนเลสเกรตติ้งระบายน้ำล้น  Stainless Chnnel drain Expanded Metal Steel Grating

ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำสแตนเลส  Stainless Steel WireMesh Channel Trench Grating

คุณสมบัติตะแกรงระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ตามมาตฐาน GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304)

    1. เลือกใช้วัสดุแผ่นสแตนเลสแท้ เกรด SUS304 รุ่นหนาสุด ความหนาถึง 2 มม. **** หนาที่สุดในตลาดเทียบกับคู่แข่งทุกราย เพื่อให้ได้ ตะแกรงระบายน้ำสแตนเลส ที่มีคุณภาพสูง แข็งแรง เดินไม่ยุบ อายุใช้งานนาน

    2. มีสแตนเลสเสริมคานเชื่อมรองรับซัพพอร์ตด้านหลังแผ่นตะแกรงที่ขนาดกว้างตั้งแต่ 20cm. 25cm. 30cm. ระยะห่างคานเสริมทุกๆ 20cm. เชื่อมคานสแตนเลส 4 ชิ้นในความยาวทุกๆ 1 เมตร ทำให้เพิ่มความแข็งแรงของแผ่นตะแกรง เดินไม่ยวบ ไม่บิดเบี้ยว อายุการใช้งานคงทนนานกว่ารุ่นบางและไม่มีคานซัพพอร์ต / Beam support welding attached stainless grating for exceeding width 20cm.

    3. รูตะแกรงสี่เหลี่ยมรุ่นใหม่ สวยปลอดภัย ไม่คม ไม่บาดเท้า สามารถใช้กับพื้นที่ภายในและภายนอก ปลอดภัยไม่ลื่น / Unsharp, Non-skid when Safety Step On

    4. สแตนเลสเป็นวัสดุ ไร้สารก่อภูมิแพ้ ไม่เป็นคราบให้เชื้อโรคเกาะ ไม่เป็นสนิมตลอดอายุการใช้งาน คราบสกปรกสามารถชำระล้างออกได้ง่าย / Safety and Easy cleaning Material

    5. พับขอบสี่ด้านให้มีความแข็งแรง รับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ดี ใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำวางต่อกันได้สำหรับพื้นที่ยาวๆ / Pedestrian Loaded with excellent design

    6. ช่องรูเล็กแปลกใหม่ไม่ซ้ำใครในโลกนี้ กันแมลงสาป หนู งู สัตว์เลื้อยคลาน แต่ระบายน้ำรวดเร็ว / Faster drainage Flow gully trench channel grating

    7. ออกแบบให้เป็นตะแกรงระบายน้ำ ทันสมัยโมเดิร์น หรูหราดูดี สร้างบรรยากาศลักซูรี่ ให้กับทุกพื้นที่ / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304

    8. กรณีต้องการผิวสแตนเลสปัดด้าน (แฮร์ไลน์) ราคาจะเพิ่มขึ้นอีก 20% จากตารางข้างต้น / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above

4. FRP FiberGlass Mould Grating (Drainage Gully Culvert)   ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง

ตะแกรงไฟเบอร์เสริมแรง FRP Mould Grating เป็นวัสดุนวัตกรรมใหม่ล่าสุด ออกแบบเพื่อมาทดแทนแสตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้/เหล็ก อายุการใช้งานนานกว่า 30-100 ปี ไม่ต้องเปลี่ยนบ่อย รับประกันคุณภาพ สวยงาม ทนทาน คุ้มราคา   มีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี   แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500x4000mm. ใช้ทำเป็นแผ่นพื้นยกระดับไร้รอยต่อได้ดี สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามที่ต้องการได้ หรือใช้ปูทั้งแผ่นไร้รอยต่อสำหรับงานทางเดิน Walkway ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย   ออกแบบเพื่อเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ/โปร่งแสง หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ/แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด (Top Cover) สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู)   แผ่นตะแกรง FRP Grating สูง 25mm. แกนหนา 6.5mm ขนาดช่องรู 38x38mm. มีให้เลือก 5 สี เหลือง เขียว เทา น้ำเงิน และดำ หรือ มีความสูงที่ 38mm. และ 50mm.

ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP Fiberglass Grating Manhole Cover Frame
* กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ สามารถคำนวณราคาโดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร ตัวอย่างเช่น
    ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม. X 6,000 บาท = 1,500 บาท (หนา 25mm)   /   หรือ = 0.25 ตรม. x 9,000 บาท = 2,250 บาท (หนา 38mm)

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส fiberglass grating manhole cover

คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้าตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน

1. รับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี / Warranty 10 years Certificate มีอายุใช้งานยาวนานได้มากกว่า 30-100 ปี ด้วยคุณสมบัติที่กันการกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมเคมี และการจัดการน้ำเสีย ทำมาจากเรซิ่นที่ถูกคิดค้นมาจากสูตรมากกว่า 30 สูตร เพื่อป้องกันการกัดกร่อนในภาพแวดล้อมที่มีการกัดกร่อนสูงเกินกว่าที่แผ่นครอบ Fiberglass ทั่วๆไปสามารถทนได้

2. สินค้านำเข้าจากเดนมาร์ก วัสดุไวนิลเกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin ถูกพัฒนาสำหรับใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร มีสารต่อต้านจุลินทรีย์ ยับยั้งการเติบโตของแบคทีเรีย บนพื้นผิวของตะแกรง รวมไปถึงสารกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมอาหารและเครื่องดื่ม ทำมาจากเรซิ่นที่ไม่ก่อให้เกิดควัน และมีอัตราการเกิดประกายไฟต่ำ ทนต่อการลามไฟ ตามมาตรฐาน ASTM E-84 Class 1

3. รับประกัน 10 ปี มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 3,000 ตรม. ( คุณภาพแตกต่างจากตะแกรง FRP ราคาถูกเกรดบีจากประเทศจีน ) ตะแกรง FRP Grating นำเข้าจากยุโรป เป็นไวนิลวัสดุเกรด A ระดับ Premium World Class Quality ส่งขายในอเมริกา ญี่ปุ่น เกาหลีใต้ สิงคโปร์ มาเลย์เซีย etc.

4. บ.แชนคอน เป็นผู้ผลิตงานตะแกรง 7 แบบ และ3 ชนิดฝาบ่อ กว่า 5 วัสดุสำเร็จรูป (มีแบบและขนาดให้เลือกมากที่สุด) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสมีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี

5. มีฐานลูกค้าในประเทศ ที่ใช้งานแล้วมากกว่า 100 บริษัทชั้นนำรับรอง ใช้แทนเหล็กหรือสแตนเลส ในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้เกิดสนิม ไม่กระทบต่อสนามแม่เหล็กในโรงพยาบาล ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำ ตะแกรงขั้นบันได ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี

5. Swimming Overflow Drainage Gully Grating   เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย

ตะแกรงพลาสติคน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating

1) ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

2) ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)

3) ออกแบบให้ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี

6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates along side of highway   ตะแกรงเหล็กหล่อดักแยกขยะคันหินฝุ่นผงด้านข้างริมฟุตบาท

ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำ รางยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย ขนาดมาตรฐานได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

Driveway Grating ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะคันหินริมฟุตบาท

คุณสมบัติของตะแกรงดักขยะข้างริมฟุตบาท Curbed Drainage Grating Scupper

1) ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะ static climber drum screen grating ตะแกรงดักแยกเศษขยะลอย ตะแกรงชนิดนี้ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียวพิเศษ (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ขนาดมาตรฐานที่มีสต๊อคพร้อมขายทันที ได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm , etc.

2) Drive Way Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) หรือเรียกในหลากหลายชื่อว่า ฝายตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท ใช้ฝังหล่อในคันหินฟุตบาทคอนกรีตเสริมแรงคสล. เพื่อป้องกันขยะลงท่อระบายน้ำสาธารณะ

3) ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท ออกแบบและผลิตตามสเปค มาตรฐานกรมทางหลวงชนบท เทศบาง การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย กรมโยธาธิการและผังเมือง สำนักโยธากรุงเทพมหานคร

4) ราคาข้างต้นเป็นราคาขายส่งเข้าโครงการ กรณีสั่งซื้อจำนวนมาก กรุณาขอราคาพิเศษโดยติดต่อฝ่ายขาย

7. FRP/PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover   กรอบตะแกรงตกแต่งปกป้องรอบโคนต้นไม้

ใช้สำหรับงานตกแต่ง พรวนดินให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้ นิยมใช้กันมากในงาน Land Garden Scape งานภูมิสถาปัตย์ มีความเหนียวแข็งแรงทนทาน หรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถ ทดแทน บล็อกตัวหนอน บล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้าสำเร็จรูป Replacing Concrete/Masonry Block Paving Unit
FRP/PP/Ductile Iron/Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings/ tree guards/ tree grates/ Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mould Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.

Tree guards Grating กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้

กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ treeguard gratingcover

8. Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel   ระแนงแผงกั้นบังไฟหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสง ระบายอากาศ

ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลม ระบายอากาศ แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร ใช้สำหรับสร้างเป็นแผงตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอดแอลอีดี/ฟลูออเรสเซนต์ (Led/Fluorescent) แผงฉากแผ่นฝ้าเพดาน ผนังม่าน ระแนงบังตาหน้ากากกรองช่องลม แผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศ ครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคาร แผงกั้นบังไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้า ใช้ทดแทนฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศ ใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงาม ทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ กุ้ง กบ ซาลาแมนเดอร์ Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return/Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium , DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver : new design supplying ventilation egg crate grilling

Eggcrate, Facade Cladding, Screen

Eggcrate, Facade, Sun Screens


Home Page of CHANCON (Products Menu)

เมนูหน้าแรก บริษัทแชนคอน – บริษัทเกรตติงไทย

    GFRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow Welded Steel Bar GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER ฝาบ่อทึบปิดท่อพักครอบท่อรางระบายน้ำทิ้งสำเร็จรูป ฝาท่อ แมนโฮล เกรตติ้ง / Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating / Curbed Drainage Grating Scupper / Stair Tread Nosing / Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit : ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เกรตติ้งเหล็กชุบสังกะสีทนสนิม ตะแกรงดักเศษอาหารขยะฝังในคันหินคสล. ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเหล็กหล่อเหนียว แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ อุปกรณ์ตะขอขาแขวนฮุกแผ่นกระดานเพกบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Contact & Enquiry ติดต่อสั่งซื้อ แผนที่ ราคาส่วนลด
    A. Contact us : ช่องทางติดต่อสั่งซื้อ แผนที่รับสินค้า บัญชีธนาคาร เงื่อนไขการจัดส่ง
    B. Price-Quotation : เช็คราคาสินค้า ขอใบเสนอราคา ส่วนลดพิเศษ
    C. Projects Reference : ตัวอย่างลูกค้า การประยุกต์ใช้ วิธีการเลือกซื้อ
    D. Specification and Services : ความหมาย การสั่งผลิต ติดตั้ง ออกแบบ ผลทดสอบการรับแรง-สารเคมี
    E. About Us (Grating Expert) : Grating Thai | Chancon Group of Company (บริษัท แชนคอน)
    F. Dealer Sales Wanted : ขอเป็นตัวแทนจำหน่าย รับสมัครพนักงานขาย
    G. Shopping Site Map : ราคาสินค้าทั้งหมดของ ตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดบ่อครอบท่อพัก

Overflow Grating ตะแกรงระบายน้ำล้น เกรตติ้งทางเดิน
    1. Plastic PolyPropylene Grating ตะแกรงทางเดินระบายน้ำ พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ PP
    2. Metal Drainage Grating ตะแกรงโลหะระบายน้ำ-ขั้นบันได ขนาดมาตรฐาน-สั่งทำพิเศษ
    3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน
    4. FRP FiberGlass Mould Grating ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นทางเดินในโรงงาน
    5. ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
    6. Drive HighWay Leaf Side Drain Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท
    7. Tree Guard Grating Paver Frame Cover กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ สำเร็จรูป
    8. Egg Crate Ceiling Screen แผงระแนงบังตาหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลมระบายอากาศ

Manhole Cover ฝาบ่อแมนโฮลปิดครอบท่อพักระบายน้ำ
    9. FRP Manhole Cover ฝาปิดบ่อพัก ฝาท่อไฟเบอร์กล๊าสผสมเรซิ่น (ไม่เป็นสนิม ทดแทนแสตนเลส)
    10. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round/Square) ฝาปิดท่อ ฝาบ่อพักเหล็กหล่อเหนียวบำบัดน้ำ
    11. FRP Diamond Top Cover (Special Cut) ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสชนิดสั่งตัดตามขนาด

Grating Equipment เพ็กบอร์ด ฮุค คลิปล็อค แผ่นปิดผิวกันลื่น
    12. PegBoard Hooks แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ตะขอขาแขวนฮุก
    13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่น
    14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener คลิปล็อคยึดจับแผงตะแกรง แสตนเลส/เหล็กทนสนิม
    15. FormWork Ties System: TieRod/ThreadBar เหล็กรับแรงทนดึงสูง WingNut WaterStopper
    16. Rustic Golden Sign Color Aluminum Pipe Connectors ข้อต่ออลูมิเนียม สีสนิมดำปัดทอง ไม่ต๊าปเกลียว
    17. Ceiling Trellis Shade Grilles ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา

CONTACT US : CHANCON GRATINGTHAI
ติดต่อ บจก.แชนคอน – บจก.เกรตติงไทย

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญโดยเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเครื่องมือ PegBoard Hooks ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ฝาบ่อปิดครอบท่อพัก steel grating manhole cover


Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor || บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating ตะแกรงรางระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. ||  (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | 199 Takham21/1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone(Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6     Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786
E-mail: mkt@chancon.co.th   |     Line@: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th   |   www.GratingThai.co.th http://GRATINGTHAI.com |  
  http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com www.KanokMat.com www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter: http://twitter.com/fibergrating
Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot: http://chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอังกฤษ

Overflow Grating Elevated walkway floor

Overflow Grating Elevated corridors || Quotations ordered in order of product menu 1-15 (All prices offered It is the price for receiving the product at the company’s warehouse. VAT excluded)

1-8 Gully Grating: Product Group Drain Grating Trap rubbish in the rock beside the foot of the tree base, manufacturer and supplier of grating, plastic drainage finished. Cover plate, overflow drain grate around swimming pool edge Hot Dip Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating For gutters Floorelevated walkways

grates,# Popular Overflow Drainage Grating: a group of popular prefabricated drainage grates *** classification of the most popular prefabricated drainage grates. Sorting from low to high price | Best Seller Grating Quotation (Price Sorting)

Grating professionals. Manhole cover, manhole cover, Chancon Company creates a premium quality brand. That has been continuously developed To provide the best experience We are the specialist in providing services in the product range of Manhole Covers, Sump Caps, Pipe Caps, Drain Covers, Steel FRP Grating Covers, Manhole Covers. Our work Therefore, all types of grating products, all of our products have been well paced and taken care of. It starts from the first step in product development according to customer needs. Material development to get the best quality products. Not only We have been trying to move forward by developing new technologies. To access effective use To get as close as possible to the word ‘perfect’.

*** Price according to the above table, unit is baht / meter || 1 year warranty, FRP grating, 3-10 year warranty from

factory manufacturer. Manhole cover, manhole cover, drainage grate, ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs CATEGORYChancon Shanton

productsGroup,

a specialized manufacturer. The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. Resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemical problems.

1. Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating. Drain grating. Walkway floor slabs Extra strong tough plastic

Prefabricated plastic grid, standard model Chancon exclusive patent, unique, channel size 15x30mm., Height 30mm. Gray, Standard size, width 25x100cm. Suitable as a replacement for the grill around the pool. Or put gravel on top for landscaping work

Features of the pre-made, super tough plastic grating, Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

1) Unique Patent Overflow Grating: One unique design patent. Shancon PP grating plastic drainage grid The top surface is designed in a triangle shape to prevent slipping throughout the sheet that looks perfect and beautiful. Small holes to protect reptiles Looks like a natural drain grate, gentle and artistic because of the nuances of the details that are more refined. Unique and outstanding guarantee that our grilles are unique in this world. Because we are the manufacturer and the product directly.

2) Rustless Grating for wet floor area: good in wet areas. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work. Is a non-slip floor mat Elevating the corridor Secondary artificial grass for quick drainage. Soak in fish pond water Or swimming pool to replace the traditional grating Soak it in water, it won’t rust. There is an anti-fungal agent added. And protect against UV rays Used as a gutter cover around the fountain pond. It has a small hole so pebbles can be placed on top of the garden.

3) High Quality Poly Propylene Plastic: It is a special tough plastic grid. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grates because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, affordable

4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: It is a sieve, groove, slender, non-slip surface, mesh size is only 1.5 x 3 cm., Smaller. Overflow grate around common pools Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds, well that need quick drainage. Or used to trap mice, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Focus on cleanliness in areas that do not want to be rusted well. Or use in the kitchen, cafeteria, fresh market, flea market, etc.

5) Easy Installation and Cutting to any size: Easy to install, can be tailored to the already made drainage gutter. In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating To instantly cut to fit the size of the gutter By designed to be made to order from both width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. The weight of the ready-made plastic drainage grid is very light compared to other grating models. Any It can also be easily cut using a grinding(piglet)

disc6) Light weight 2.5 kg and lockable: light weight 2.5 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use it as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Protection against electric shock (Insulator)

7) Warranty 1 year: 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injection high-pressure plastic from a single large mold, seamless, like no other in the world. Non-slip surface, small holes, hard, super tough. Contains anti-fungal, UV resistant, UV, we dare to guarantee the quality of every drain grating.

8) Replacing Swimming Pool Grating: designed to replace the old style of swimming pool grating. Used as an overflow sieve around older swimming pools. Or used as a drainage grid around the factory Walkway floor mat Versatile plastic sheet Crab supports products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to rise Areas that need cleanliness And applications according to the needs of all areas without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drain grate sprinkled with gravel

2.Metal Drainage Grating Standard Size – Special Order

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Welding by automatic machines until the forged steel is homogeneous. Strong across all points. Generally, the standard size of the drain grate is 25 cm., 30 cm. And 40 cm., Customers simply need to design the shoulder support to be 26 cm or 31 cm or 41 cm, respectively, to be able to purchase grates. All designs to be placed and used immediately

HDG Flat Bar Steel Grating Specification

Steel Grating Model Light Duty VS Steel Grating Model Heavy Duty

Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm) VS Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

 <- Click! Download brochure

1) Prefabricated steel grating for drainage Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. Every item

2) Interface melt homogeneity stronger. By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And bonding strength than steel welding shop

3)coated by galvanizing Hot dip Galvanizing thickness less than 75 microns according to ASTM A123, ASTM B6 (not rustproof spray paint / paint. Like a typical wrought iron salon Which makes it easier to corrode steel than HDG).

4) Designed to allow the placement of steel bars and grating to the most appropriate distance. Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds Structure and consistency

5) selection of quality materials. Produced from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers more than 20 years.

Quotation steel grating, welded plate, rustproof, Standard Size Carbon Steel Grating Quotation.

Features of prefabricated welded steel grating (Standard of welds and plating thickness)

1) Prefabricated steel grating. Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. In each standard size There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different.

2) Stronger homogeneous welding system. By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous on all sides. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops The key point is the homogeneous welding of the Flat bar (please check the welding work compared to the manual labor of the welder), guaranteeing the quality and strength that the customer has to prove before making a decision. Considering The small hole size has the same standard.

3) Coating with hot dip galvanizing method, thickness not less than 75 microns according to the standard of ASTM A123, ASTM B6 (not using anti-rust paint spray / paint. Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than HDG plating). Zinc plating work is thicker than standard. Making it stronger and more resistant to corrosion longer Some fast plating and coating of spray paint

4)design and production control to ensure healthy and safe. By designed to allow the placement of steel bars and the grid frame at the most appropriate distance Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure Using twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to combine the steel sheet together. And designed to prevent slipping in.

5) Quality materials selection. Produced from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly steel grating manufacturers

6) Prefabricated steel grating can support large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In a model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole only 30mm. Suitable for drainage gutters Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can run through safely, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In the event that it is needed for load-bearing applications, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should use a thickness of 5mm. Because it is designed to make the hole smaller and thicker, it can receive a higher load than 12.5 tons.

7) Adjust the height of the shoulder to receive the screen. Better than making a new sieve and waste your budget. In case the customer prepares the shoulder support higher than 25mm. It is not necessary to use a higher grid. Just use the reinforcement on the lower shoulders to be higher. Then use a sieve Model with steel thickness 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. It is enough to handle the load of a large trailer. Save budget with a perfect design.

8) Can bring ready-made grilles to be connected into different sizes. Prefabricated steel grating ready to be delivered There are 2 standard widths at 25 cm and 30 cm in case the customer needs size 50x100cm. Can be applied to connect or place two 25cm together. In case you want to use the size 100x100cm can use 4 discs connected by a 25 cm. Or if 60x100cm. Or 100x120cm. It can be applied to the composite sheet 30x100cm.

Well,9) procedures for the width of the metal scene shoulder. Get a sieve plate Should be designed to accommodate the shoulder width and height to fit the grille. For strength and safety of use Therefore, the grating shoulder (L-shape) must be placed with angle steel before pouring concrete. Leaving his height 25-30mm. (Depending on the type of grating) so that the grate placed always fits on the floor Do not stumble on a wheelchair or passerby The width of the shoulder to receive the grating Must be added to each side 3-5mm. Total 2 sides is 6-10mm. To be able to place the sieve plate down to fit. Not too tight or too loose

3.Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating Cover grating stainless steel floor drain

  Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom

  Grill, stainless steel drainage products. There are many types of holes / sizes, modern look, new and unique. Made from genuine stainless steel grade SUS304, it ensures that it is rust-free throughout its service life. Able to bear the weight of passersby Designed for use in balconies, condos, sidewalks, bathrooms, and kitchens, suitable for use in wet areas and want to prevent insects, rodents or reptiles. Eliminating the problem of flooding Suitable for local use That requires a large amount of water intake And want to drain the water quickly to prevent flooding of water

Features: Stainless steel drain grating, finished according to GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304)

    1. Select the material of stainless steel grade SUS304, the most thick version, thickness up to 2 mm. **** The thickest in the market compared to all competitors to achieve a stainless steel drain grate. High quality, strong, walking, does not collapse, long service life

    2. There is a stainless steel reinforcing beam supporting the back of the grating plate at a width from 20cm. 25cm. 30cm. Spacing of reinforcing beams every 20cm. 4 pieces in length each 1m increase the strength of the sheet grid walk deflating not distorted lifespan longer lasting than some and no beam support / Beam support welding attached stainless grating for

    sieve. New square model, beautiful, safe, not sharp, not cut your feet, can be used for interior and exterior areas. Safe, non-slip / Unsharp, Non-skid when Safety Step On

    4. Stainless steel is a material. Free of allergens Not a stain that allows germs to adhere Will not rust throughout its service life Stains can be washed off easily / Safety and Easy cleaning Material

    5. Fold the four edges to be strong. Can support the weight of passers by well Can be used as a drainage grate can be placed together for a long area / Pedestrian Loaded with excellent design

    6. Small hole, new and unique in this world. Protect against insects, rats, snakes, reptiles. But drainage fast / Faster drainage Flow gully trench channel grating

    7. Design a drain grate. Stylish, modern, elegant, good looking, create a luxury atmosphere For every area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304

    8. If you want a brushed stainless steel finish (hairline), the price will be 20% more from the above table / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above

4. FRP FiberGlass Mold Grating (Drainage Gully Culvert)

Fiber Reinforced FRP Mold Grating is the latest innovative material. Designed as a replacement for stainless steel / aluminum / wood / steel. Service life is more than 30-100 years, does not require frequent replacement. Guaranteed quality, beautiful, durable, cost-effective, has the same properties as stainless steel, never rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well. The standard sheet is large in size 1500x4000mm. It can be used as a seamless elevated slab. Can be cut into small sheets as required. Or use the entire seamless sheet for walkway work. Walkway is easy to install and maintain. Designed to be a drain grate / translucent. Or as a pond cap – pipe cover / sheet, solid surface, sealed, foot-foot pattern (Top Cover), custom-made for any size. Easy cutting with blades fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm. Axial thickness 6.5mm slot size hole 38x38mm. Available in 5 colors, yellow, green, gray, blue and black with a height of 38mm. And 50mm.

* Case. Want to order in other special sizes Can calculate the price by comparing the kidney appendage Multiply the area by Price per square meter, for example,sq m

    size 25x100cm. = 0.25. X 6,000 baht = 1,500 baht (thickness 25mm) / or = 0.25 sq m. X 9,000 baht = 2,250 baht (thickness 38mm).

Quality, service and product warranty. Glass fiber grating. From Chancon

1. Product quality guarantee 10 years / Warranty 10 years Certificate has a long service life of more than 30-100 years with properties that prevent corrosion often found in the chemical industry. And waste water management Made of resin was invented more than 30 recipes from recipe to prevent corrosion in a corrosive environment than is generally resistant Fiberglass cover

2.Imports from Denmark. Food-Grade Vinyl Resin was developed for use in the food industry. Contains anti-microbial substances Inhibit the growth of bacteria On the surface of the grate This includes corrosive substances that are often found in the food and beverage industry. Made from resin that does not generate smoke. And has a low rate of sparking Flame retardant, ASTM E-84 Class 1

3. 10 years warranty, stock available for immediate delivery, more than 3,000 sqm. (Quality differs from cheap FRP grating, Grade B from China), imported FRP Grating. From europe A vinyl grade A material, Premium World Class Quality, sent for sale in America, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, etc.Chancon

4.Co., Ltd. is a manufacturer of 7 types of grating and 3 types of pond cover over 5 finished materials. (Available in most designs and sizes) Fiberglass grating has the same properties as stainless steel, no rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well.

5. Has a domestic customer base. More than 100 leading companies certified. Use instead of steel or stainless steel. In areas that do not want to rust Does not affect the magnetic field in the hospital. Drain grate lid work system Step sieve Manhole cover The upper walkway plate prevents corrosion from both rust and chemicals.

5. Swimming Overflow Drainage Gully Grating Overflow Drainage Grating,

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, manufacturer and supplier of finished plastic drainage grates. Cover plate, overflow grate around the edge of the pool,

edge grate or overflow grate around the pool. Made of ABS plastic, available in 2 standard sizes, width 25cm. And 30 cm., 2 quality grades to choose from, light weight, no rust, used for installation at the edge of the pool to allow the overflowing water from the pool. Easily drained into the water filtration system.

1) The price offered above Price excluded VAT and Delivery

2) Common Overflow Grating sizes are available in widths from 25cm and 30cm, can be used on either a rectangular frame or a swimming pool. Round shape (free form gutter)

3) designed to be used in landscaping work, soak in water, no rust, with anti-mold additives And protect against UV rays Used as a gutter cover around the fountain pond. There is a small hole, so pebbles can be placed on top. To drain well

6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates along side of highway

Made from cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as Weir, sieve, comb to separate the floating debris, put the drainage channel at the foot of the footpath. Trap dust, powder, sediment, garbage, food waste, leaves, paper, rock lever, box, channel, water grate U side rails along the footpaths, specifications according to municipal standards, Department of Public Works and Town & Country Planning, Department of Rural Roads. National Housing Authority ETA standard sizes are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

Features of Curbed Drainage Grating Scupper

1) Cast iron grate, dust trap, dust and garbage static climber drum screen grating. This type of grate is made from special ductile cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side rocks along the footpath Standard sizes with stock ready for immediate sale are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, etc.

2) Drive Way Grating. Grating) or called in a variety of names Steel weir Used to be cast in a stone footpath, reinforced concrete, Kor Sor. To prevent garbage into public sewers.

3) Garbage trap, dust, stone, leaf on the side of the footpath. Designed and manufactured according to the specification Standards of the Department of Rural Roads, some countries, national housing, ETA Department of Public Works and Town & Country Planning, Civil Office, Bangkok

4) The above price is the wholesale price into the project. In case of bulk order Please request a special price by contacting the sales department.

7.FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover

Used for decoration Cultivate the soil for easy care and watering of the taproot. It also protects the root of the glass root in the event that a car can pass through. It is widely used in the Land Garden Scape and landscape architecture work. It has toughness, strength and durability. Or use as replacement parking grating, worm block, paving block, finishing the finished lawn, Replacing Concrete / Masonry Block Paving Unit

FRP / PP / Ductile Iron / Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings / tree guards / tree grates. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective. guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.

8.Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel Light baffle, light shield mask, ventilator

grille, light block, light shield, air filter, ventilator, lattice, building mask. Used to form a grille to block the LED / fluorescent light filters. (Led / Fluorescent) panels, panels, ceilings, walls, curtains, trellis, facades, air vents. Louver plate, ventilation holes Covering, concealing the electrical system to decorate the building Decorative light barrier panel, showcase decoration Used as a replacement for aluminum ventilation ceiling. Used as a decoration for raising beautiful fish. Make room divider, wall structure, cabinet, aquaculture container, shrimp, frog, salamander, Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return / Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium, DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver: new design supplying ventilation egg crate grilling.

Home Page of CHANCON (Products Menu)

Menu Home Shancon Company – Grating Thai Company

    GFRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow Welded Steel Bar GRATING / Composite FibreGlass Casting Ductile Iron MANHOLE COVER Manhole cover, pipe cover, finished drain pipe, manhole grating cover / Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating / Curbed Drainage Grating Scupper / Stair Tread Nosing / Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit: Plastic Glass Grating Overflow Drainage Around Swimming Pool Edges Rust resistant galvanized steel grating Screens trap food debris buried in the rock. Solid cover, sump cover, manhole cover, fiberglass, ductile cast iron Elevated walkway floor mat Hook equipment, hook, hook, board, pegboard, perforated steel panel, wall mounted, wall hanging, storage equipment, hand tools

Contact & Inquiry Contact to order Map, price, discount

    A. Contact us: Contact to order. Receipt plan, bank account, delivery terms,

    B. Price-Quotation: check product price, request for quotation, special discount

    C. Projects Reference: Customer sample. Application How to buy

    D. Specification and Services: meaning, order, manufacture, installation, design, test results for the strength – chemicals

    E. About Us (Grating Expert): Grating Thai | Chancon Group of Company (Chancon Company)

    F. Dealer Sales Wanted: Request to be a dealer. Recruiting sales staff.

    G. Shopping Site Map: price of all products. Drainage grate Manhole cover, Manhole cover,

Overflow Grating, Overflow Gratewalkway

    Grating1. Plastic PolyPropylene Grating drain grating. Extra strong tough plastic PP

    2. Metal Drainage Grating Metal drainage grating – steps Standard size – special order.

    3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating. Stainless SteelCover, Floor Drain

    Grating4. FRP FiberGlass Mold Grating, Glass Fiber Drain Grating Floor mat, walkway in factory

    5. ABS Swimming Overflow Drainage Grating, overflow drain grating around the edge of the swimming pool

    6. Drive HighWay Leaf Side Drain

    Grating Paver Frame Cover Protecting grid frame around the base of the finished tree.

    8. Egg Crate Ceiling Screen. Ventilation filter

Manhole Cover Manhole cover, manhole cover, drain cover

    9. FRP Manhole Cover, manhole cover, fiber glass cover, resin mixed (no rust, replacement of stainless steel)

    10. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round / Square), pipe cover, ductile iron manhole cover, water treatment

    11.FRP Diamond Top Cover (Special Cut), manhole cover, fiberglass manhole cover, custom made to size,

Grating Equipment Pegboard Hook Clip Lock Anti-slip

    cover plate 12. PegBoard Hooks Perforated Pegboard Wall Mounted Hanging Tool Storage Rack Hooks, legs, hangers,

    hooks13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector Anti-slip surface cover

    14. HDG Steel Grating clip lock clamp fastener Stainless steel / rust resistant steel

    15. FormWork Ties System: TieRod / ThreadBar High tensile steel WingNut WaterStopper

    16. Rustic Golden Sign Color Aluminum Pipe Connectors Aluminum connectors. Black rust color brushed gold No taping.

    17. Ceiling Trellis Shade Grilles. Scene, ceiling panels, curtain walls. Fence, handrail, partition panel Awning, lath, shading

CONTACT US: CHANCON GRATINGTHAI

contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD grating Thailand

Chantilly Connecticut manufacturers that specialize in particular areas. The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. PegBoard Hooks are resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.

Grating_Manhole_Expert | Manufacturer, Wholesale – Retail | Recruiting dealers, Sales, Dealer, Agent, Distributor || Chancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating Grating, Drain Grating Walkway grate Sump cover, Manhole cover, Wastewater treatment system

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt@chancon.co.th | Line @: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

  http: // www. .com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/

 

ภาษากัมพูชา

លើសចំណុះ ជាន់ផ្លូវដើរឡើងខ្ពស់

 

លើសចំណុះ ច្រករបៀងកើនឡើង || ដកស្រង់តាមលំដាប់លំដោយនៃបញ្ជីផលិតផល ១-១៥ (រាល់តំលៃផ្តល់ជូន វាជាតម្លៃសម្រាប់ទទួលផលិតផលនៅឃ្លាំងរបស់ក្រុមហ៊ុន។ អាករលើតម្លៃបន្ថែមត្រូវបានរាប់បញ្ចូល)

1-8 Gully Grating: ក្រុមផលិតផលបង្ហូរទឹក គំនរសំរាមដាក់នៅលើថ្មក្បែរជើងគល់ឈើអ្នកផលិតនិងអ្នកផ្គត់ផ្គង់ម៉ាស៊ីនកិនបំពង់បង្ហូរប្លាស្ទិចបានបញ្ចប់។ គម្របចានបង្ហូរទឹកហួតហែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញអាងហែលទឹកក្តៅដាប់ប៊េលហ្គីលវេនដិនដិនដិនបារ សម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹកស្អុយ កំរាលឥដ្ឋផ្លូវដើរឡើងខ្ពស់

,# ការបង្ហូរទឹកបង្ហូរទឹកដែលមានប្រជាប្រិយ: ក្រុមនៃលូបង្ហូរទឹកដែលមានប្រជាប្រិយមួយដែលត្រូវបានគេសាងសង់រួចរាល់ *** ការចាត់ថ្នាក់នៃបំពង់បង្ហូរទឹកដែលត្រូវបានគេពេញនិយមបំផុត។ តម្រៀបពីតម្លៃទាបទៅខ្ពស់ | សម្រង់តម្លៃអ្នកលក់ល្អបំផុត (ការតម្រៀបតម្លៃ)

អ្នកជំនាញក្នុងការកិន។ គម្របមេនណូសគម្របមេនណូឡូសិនក្រុមហ៊ុនចាន់ខនបង្កើតម៉ាកដែលមានគុណភាពខ្ពស់។ នោះត្រូវបានអភិវឌ្ឍជាបន្តបន្ទាប់ ដើម្បីផ្តល់នូវបទពិសោធន៍ល្អបំផុត យើងជាអ្នកជំនាញក្នុងការផ្តល់សេវាកម្មនៅក្នុងជួរផលិតផលនៃគម្របម៉ាណូវ័រមើមដំឡូងបំពង់បង្ហូរទឹកបំពង់បង្ហូរទឹកគម្របបំពង់បង្ហូរទឹកដែកថែបអេហ្វភីអេសគម្របម៉ាណូវការងាររបស់យើង ហេតុដូច្នេះហើយរាល់ផលិតផលក្រឡាចត្រង្គគ្រប់ប្រភេទផលិតផលរបស់យើងត្រូវបានគេបោះជំហានល្អនិងយកចិត្តទុកដាក់។ វាចាប់ផ្តើមពីជំហានដំបូងក្នុងការអភិវឌ្ឍផលិតផលស្របតាមតម្រូវការរបស់អតិថិជន។ ការអភិវឌ្ឍសម្ភារៈដើម្បីទទួលបានផលិតផលដែលមានគុណភាពល្អបំផុត។ មិន​ត្រឹម​តែ យើងបានព្យាយាមឆ្ពោះទៅមុខដោយអភិវឌ្ឍបច្ចេកវិទ្យាថ្មី។ ដើម្បីទទួលបានការប្រើប្រាស់ប្រកបដោយប្រសិទ្ធភាព ដើម្បីឱ្យបានជិតបំផុតតាមដែលអាចធ្វើទៅបានចំពោះពាក្យថាល្អឥតខ្ចោះ។

 

*** តម្លៃយោងតាមតារាងខាងលើឯកតាជាប្រាក់បាត / ម៉ែត្រ || ការធានារយៈពេល ១ ឆ្នាំ, អេហ្វការធានារយៈពេល ៣-១០ ឆ្នាំពី

។ អេ។ អេ។ អិល។ក្រុមហ៊ុនផលិតរោងចក្រ។ គម្របមេនណូបំពង់បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ

វូនគម្របមេនធ័រManholeCover GRATING CHANCONម៉ាក Chancon Shanton

ផលិតផលផលិតផលគ្រុបដែល

ជាក្រុមហ៊ុនផលិតឯកទេស។ ប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹកដែលបានបញ្ចប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ ជម្រាលជាន់កើនឡើង អន្ទាក់សំរាមនៅជាប់នឹងផ្លូវដើរ ជំហាន Sieve បាន ទំងន់ស្រាលបានលើកកំពស់ជាន់ ការសម្អាតឱ្យបានល្អ គម្រប Manhole ជម្រាលនៅទីធ្លាផលិតកម្មពហុវណ្ណកម្ម ការប្រឆាំងនឹងការរអិលនៅជុំវិញម៉ាស៊ីន ច្រករបៀងនៅផ្នែកខាងលើនៃប្រព័ន្ធប្រព្រឹត្តិកម្មទឹកស្អុយ ការប្រឆាំងនឹងការរអិលជើងជំហានដែកថែបនៅក្នុងរោងចក្រ។ ធន់នឹងការច្រេះពីទឹកអំបិលទឹកភ្លៀងទឹកអាស៊ីតច្រែះនិងបញ្ហាគីមី

 1. ការធ្វើឱ្យប្លាស្ទិចប៉ាតេផ្លាទីន (ភី។ ភី។ ) ប៉ាតង់ជ្រាប។ ចំណោតជាន់ដើរ ប្លាស្ទិចតឹងរឹងបន្ថែម

ក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចដែលបានរៀបចំទុកជាមុនគំរូស្តង់ដារ ប៉ាតង់ផ្តាច់មុខម៉ាកខននីមានទំហំឆានែលទំហំ ១៥x៣០ ម។ ម។ កំពស់ ៣០ ម។ ម។ ប្រផេះទំហំស្តង់ដារ ២៥ គុណ ១០០ ម។ មនិង ៣០x១០០ ស។ ម។ តម្លៃសន្សំសំចៃមិនច្រេះអាចដាក់ក្នុងតំបន់ដែលប៉ះនឹងអណ្តូងទឹក។ សមស្របជាការជំនួសសម្រាប់ការដុតនៅជុំវិញអាង។ ឬដាក់ក្រួសនៅលើកំពូលសម្រាប់ការងារទេសភាព

 

លក្ខណៈពិសេសនៃការបង្កើតប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកដែលត្រូវបានផលិតជាមុនដែលមានគុណភាពខ្ពស់ជាន់ប្លាស្ទិកនិងអាងហែលទឹកដែលមានលក្ខណៈអំណោយផល

1) ការទទួលបានប៉ាតង់ប៉ាតង់ពិសេសដែលមិនធ្លាប់មាន៖ ប៉ាតង់រចនាប្លែកមួយ។ បណ្តាញបង្ហូរទឹកប្លាស្ទិចសានខនអេសភី ផ្ទៃខាងលើត្រូវបានរចនាឡើងជារាងត្រីកោណដើម្បីការពារការរអិលនៅទូទាំងសន្លឹកដែលមើលទៅល្អឥតខ្ចោះនិងស្រស់ស្អាត។ រន្ធតូចៗដើម្បីការពារសត្វល្មូន មើលទៅដូចជាការបង្ហូរទឹកធម្មជាតិសូមថ្លែងអំណរគុណសុភាពរាបសានិងសិល្បៈដោយសារតែព័ត៌មានលម្អិតកាន់តែច្បាស់។ ការធានាពិសេសនិងឆ្នើមដែលថាសាច់អាំងរបស់យើងគឺមានតែមួយគត់នៅក្នុងពិភពលោកនេះ។ ដោយសារតែយើងជាអ្នកផលិតនិងផលិតផលដោយផ្ទាល់។

២) ការកិនដោយមិនប្រើសម្រាប់ផ្ទៃសើម៖ ល្អនៅក្នុងតំបន់សើម។ ត្រូវការអនាម័យកុំមានច្រែះ ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើក្នុងការងារដាក់ម៉ាស៊ីន។ គឺជាកម្រាលឥដ្ឋដែលមិនរអិល ការកាត់បន្ថយច្រករបៀង ស្មៅសិប្បនិម្មិតបន្ទាប់បន្សំសម្រាប់ការបង្ហូរទឹករហ័ស។ ត្រាំក្នុងទឹកស្រះត្រី ឬអាងហែលទឹកដើម្បីជំនួសការដឹងគុណបែបប្រពៃណី ត្រាំវានៅក្នុងទឹកវានឹងមិនច្រេះទេ។ មានភ្នាក់ងារប្រឆាំងនឹងផ្សិតត្រូវបានបន្ថែម។ និងការពារប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីយូវី ប្រើជាគម្របទឹកជ្រោះជុំវិញស្រះទឹក។ វាមានរន្ធតូចមួយដូច្នេះគ្រួសអាចត្រូវបានដាក់នៅលើកំពូលនៃសួនច្បារ។

៣) ប្លាស្ទិចប៉ូលីសេទីនដែលមានគុណភាពខ្ពស់៖ វាជាក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិចស្វិតពិសេស។ ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី) ថ្នាក់ពិសេសថ្នាក់ AA បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរ អ្នកលក់លេខមួយនៅក្នុងខ្សែផលិតផលសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹកពីព្រោះវាមិនច្រេះ។ ជាពិសេសម៉ូដែលស្តង់ដារស៊ីម៉ងត៍ទទេរខ្ពស់ស្រស់ស្អាតតំលៃសមរម្យ

៤) សំណាញ់ប្រហោងតូចការពារមិនឱ្យមានសត្វល្មូនដែលមានគ្រោះថ្នាក់៖ វាជាដីខ្សាច់ចង្អូររលោងនិងមិនរអិលលើផ្ទៃទំហំសំណាញ់មានទំហំត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ ម, តូចជាង។ នៅជុំវិញអាងទឹកទូទៅ ដូច្នេះវាអាចត្រូវបានប្រើជាក្រឡាចត្រង្គមូលដ្ឋានសម្រាប់ដាក់ក្រួសនិងថ្មក្នុងការថែសួនស្រះទឹកដែលជាអណ្តូងដែលត្រូវការបង្ហូរទឹកលឿន។ ឬធ្លាប់ប្រើអន្ទាក់សត្វកណ្តុរពស់សត្វពពែមើមសំរាមស្លឹកឈើល្អ ៗ លើផ្ទៃរចនាប្រឆាំងនឹងរអិល។ ឬប្រើជារអិលសម្រាប់ទ្រុងគោ ហៀរទឹកហូរនៅជុំវិញអាង នៅជុំវិញរោងចក្រសើម ផ្តោតលើភាពស្អាតនៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រែះ។ ឬប្រើក្នុងផ្ទះបាយហាងកាហ្វេផ្សារស្រស់ទីផ្សារចៃឆ្កេ។

៥) ងាយស្រួលតំឡើងនិងកាត់ទំហំណាមួយ: ងាយស្រួលតំឡើងអាចតំរឹមតាមប្រឡាយបង្ហូរទឹកដែលបានធ្វើរួច។ ក្នុងករណីដែលអតិថិជនបានបញ្ចប់ការកាន់ស្មាទឹកស្អុយ ប៉ុន្តែគឺទទឹង ទំហំមិនស្តង់ដារ អ្នកអាចទិញបាន ដឹងគុណប្លាស្ទិចភី ដើម្បីកាត់ភ្លាមៗឱ្យសមនឹងទំហំទឹកហូរ រចនាឡើងដើម្បីផលិតតាមលំដាប់ពីទទឹងទាំងពីរ តាមតំរូវការដូចជាទទឹង ១០ ស។ ម .១៥ ស។ ម .២ ស។ ម .២ ស។ ម .២៥ ស។ ម .៣៥ ស។ ម ៣០ ស។ ម។ រឺកាត់ពីចំហៀងវែងដល់ទំហំ ៣៤ ស។ ម។ ៣៨ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ យ។ ៤៦ ស។ ម .។ ម៉ូដែលណាមួយ វាក៏អាចត្រូវបានកាត់យ៉ាងងាយស្រួលដោយប្រើកិន (កូនជ្រូក)

ឌីស6) ទំងន់ស្រាល 2,5 គីឡូក្រាមនិងអាចចាក់សោបាន: ទំងន់ស្រាល 2,5 គីឡូក្រាម / សន្លឹក។ ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់ប្រើវាជាកំរាលឥដ្ឋដែលមានផ្ទៃដីធំ ត្រូវការទទឹងធំជាង ៣០ ស។ ម។ ឬប្រវែងជាង ១០០ ស។ ម។ សន្លឹកនីមួយៗមានចង្កូមចាក់សោរប្រុសស្រីអាចដាក់ចូលសោរជាមួយគ្នាដើម្បីឱ្យរឹងមាំនិងស្រស់ស្អាត។ ត្រូវបានប្រើជាសន្លឹកកម្រាលឥដ្ឋដែលត្រៀមរួចជាស្រេច វាជាកម្រាលមានទំងន់ស្រាលអនាម័យមិនប្រមូលក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងភាពកខ្វក់ការចាក់គឺងាយស្រួលក្នុងការសំអាតព្រោះផ្ទៃខាងលើមានប្លាស្ទិកភ្លឺចាំង (ងាយស្រួល ដើម្បីសម្អាត) ដោយគ្មានទឹកការច្រោះទឹក (បង្ហូរទឹកដោយរលូន) ត្រូវបានអ៊ីសូឡង់មិនដំណើរការអគ្គិសនី។ ការការពារប្រឆាំងនឹងការឆក់អគ្គិសនី (អ៊ីសូឡង់)

៧) ការធានារយៈពេល ១ ឆ្នាំ៖ ការធានាគុណភាពផលិតផល ១ ឆ្នាំអ្នកអាចធានាបាននូវគុណភាពនិងតម្លៃ។ ដោយសារតែត្រូវបានលក់ដោយផ្ទាល់ពីរោងចក្ររបស់អ្នកផលិត ការរចនាប៉ាតង់របស់ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនខូអិលធីឌីត្រូវបានផលិតដោយចាក់ផ្លាស្ទិចដែលមានសម្ពាធខ្ពស់ពីផ្សិតធំតែមួយគ្មានថ្នេរដូចគ្មានអ្វីផ្សេងទៀតនៅលើពិភពលោក។ ផ្ទៃដែលមិនរអិលរន្ធតូចៗរន្ធតូចតឹងរឹង។ មានផ្ទុកនូវការប្រឆាំងនឹងផ្សិត, ធន់នឹងកាំរស្មីយូវី, កាំរស្មីយូវីយើងហ៊ានធានានូវគុណភាពនៃរាល់ការបង្ហូរទឹក។

៨) ការជំនួសអាងហែលទឹកហែលទឹក៖ ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីជំនួសនូវទម្រង់ចាស់នៃអាងហែលទឹក។ ត្រូវបានប្រើជាទឹកហូរនៅជុំវិញអាងហែលទឹកចាស់ៗ។ ឬប្រើជាបណ្តាញលូនៅជុំវិញរោងចក្រ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលអាចបត់បែនបាន ក្តាមគាំទ្រផលិតផលពីខ្សែក្រវ៉ាត់ដឹក។ តំបន់ប្រឆាំងនឹងការរអិល, ជាន់អនាម័យ, ជាន់អនាម័យ, ជាន់ដើរ, អនុញ្ញាតឱ្យស្មៅកើនឡើង តំបន់ដែលត្រូវការអនាម័យ និងការដាក់ពាក្យសុំយោងទៅតាមតម្រូវការនៃតំបន់ទាំងអស់ដោយគ្មានការរឹតត្បិត # ទឹកហូរច្របាច់យកទឹកហូរជុំវិញគែមអាងហែលទឹកដែលបានបញ្ចប់ # វ៉ីមីងភីលីអូវូហ្វើរហ្គ្រិច # ទឹកហូរហូរចេញសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រោះជាមួយក្រួស

 

 

 1. ការបូមយកបំពង់បង្ហូរទឹកតាមម៉ាត ទំហំស្តង់ដារ – ការបញ្ជាទិញពិសេស

ដាប់ប៊ែលលីបហ្គាលីនធ្វើពីដែកថែប ផ្សារដែកដោយម៉ាស៊ីនស្វ័យប្រវត្តិរហូតដល់ដែកថែបដែលបង្កើតបានគឺមានលក្ខណៈដូចគ្នា។ រឹងមាំគ្រប់ចំនុចទាំងអស់ជាទូទៅទំហំស្តង់ដារនៃបំពង់បង្ហូរទឹកមានទំហំ ២៥ ស។ ម ៣០ ស។ មនិង ៤០ ស។ មអតិថិជនត្រូវការរចនាប្លង់ស្មាដែលមានទំហំ ២៦ ស។ ម។ ម ៣១ ស។ ម។ ឬ ៤១ ស។ មរៀងគ្នា។ រាល់ការរចនាដែលត្រូវដាក់និងប្រើប្រាស់ជាបន្ទាន់

សូមបញ្ជាក់ពីការដាក់ធុងបាស់អិលអឹមជីអេស

ម៉ូឌែលស៊ីម៉ងត៍ស្រាលអំពូលភ្លោះ VS ដែកថែបគំរូធុនធ្ងន់ធុន

ក្រាស់ ៣ ខ្ពស់ ២៥ មម ៤០x១០០ (ម។ ម។ ម) VS ក្រាស់ ៥ ខ្ពស់ ២៥ មីល ៣០ គុណ ១០០ (មម)

 <- ចុច! ទាញយកខិត្តប័ណ្ណ

 

1) កិនដែកថែបដែលបានរៀបចំទុកជាមុនសម្រាប់បង្ហូរទឹក ទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រស្តុកមានដឹកជូនភ្លាម។ វត្ថុនីមួយៗ

២) ចំណុចប្រទាក់រលាយភាពដូចគ្នាកាន់តែខ្លាំង។ តាមរយៈការផ្សារដែកជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដោយស្វ័យប្រវត្តិដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នា។ ផ្នែកផ្សារដែកដែលត្រូវបានផ្សារដែករលោងនិងស្រស់ស្អាត។ និងភាពរឹងមាំផ្សារភ្ជាប់ជាងហាងផ្សារដែកដែកថែប

៣)ស្រោបដោយកំរាស់ក្តៅជ្រលក់កំរាស់តិចជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រយោងតាម ​​ASTM A123, ASTM B6 (មិនមែនថ្នាំលាប / ថ្នាំលាបច្រែះទេ។ ដូចជាហាងធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកធម្មតា ដែលធ្វើឱ្យមានភាពងាយស្រួលក្នុងការផ្សារភ្ជាប់ដែកថែបជាងអេចជីជី។

4) ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យដាក់រនាំងដែកនិងក្រឡាចត្រង្គទៅចម្ងាយសមរម្យបំផុត។ ការប្រើប្រាស់សម្ភារៈតិចនិងទំងន់ស្រាល ខណៈពេលដែលនៅតែអាចទទួលបានកម្លាំងអតិបរមា ដូច្នេះធ្វើឱ្យប្រាកដថា welds ទាំងពីរ រចនាសម្ព័ន្ធនិងភាពជាប់លាប់

៥) ការជ្រើសរើសវត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាព។ ផលិតចេញពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកថែបស្តង់ដារអាយអាយអេសមិនមានកំរិតដែកថែប B រឺទាបជាងស្តង់ដារឡើយ។ អាចពិនិត្យពីទំងន់ពេញ កាត់និងដំឡើងដែក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាមួយម៉ាស៊ីនទំនើប និងក្រុមអ្នកផលិតដែកថែបដែកថែបអាជីពជាង ២០ ឆ្នាំ។

ដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែបដែកថែប។

 

លក្ខណៈពិសេសនៃការផ្សារដែកដែកថែបដែលបានរៀបចំជាមុន (ស្តង់ដារនៃការផ្សារដែកនិងកម្រាស់ចាន)

1) សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែកថែប។ ទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រស្តុកមានដឹកជូនភ្លាម។ ក្នុងទំហំស្តង់ដារនីមួយៗ មានពីរប្រភេទដែលត្រូវជ្រើសរើស។ នោះគឺជាគំរូមួយដែលត្រូវការទទួលទំងន់តែប៉ុណ្ណោះដោយអ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ ឬទុកឱ្យឡានរត់ឆ្លងកាត់ ដោយសារតែប្រហោងនិងកម្រាស់ដែកមានភាពខុសគ្នា

២) ប្រព័ន្ធផ្សារដែកដែលមានលក្ខណៈដូចគ្នាខ្លាំងជាងមុន។ តាមរយៈការផ្សារដែកជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដោយស្វ័យប្រវត្តិដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នានៅគ្រប់តំបន់។ ផ្នែកផ្សារដែកដែលត្រូវបានផ្សារដែករលោងនិងស្រស់ស្អាត។ និងមានភាពស្អិតជាប់រឹងមាំប្រើប្រាស់បានយូរជាងហាងលក់ដែកថែបទូទៅ ចំណុចសំខាន់គឺការផ្សារ homogeneous នៃរបារផ្ទះល្វែង (សូមពិនិត្យមើលការងារផ្សារបើប្រៀបធៀបទៅនឹងកម្លាំងពលកម្មរបស់អ្នកផ្សារដែក) ធានានូវគុណភាពនិងកម្លាំងដែលអតិថិជនត្រូវបង្ហាញមុនពេលធ្វើការសម្រេចចិត្ត។ ពិចារណា ទំហំប្រហោងតូចមានស្ដង់ដារដូចគ្នា

៣) ការលាបថ្នាំដោយប្រើវិធីសាស្ត្រជម្រុញកម្តៅជ្រលក់ក្តៅមិនតិចជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រយោងតាមស្តង់ដាអេសអឹមអេ ១២៣, អេសអឹមប៊ី ៦ (មិនប្រើថ្នាំបាញ់ប្រឆាំងនឹងច្រែះ។ ដូចជាហាងធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកធម្មតា ដែលធ្វើឱ្យដែកថែបងាយនឹងរលួយជាងបន្ទះអេចជីជី។ ការងារផ្លាស្ទិចស័ង្កសីគឺក្រាស់ជាងស្តង់ដារ។ ធ្វើឱ្យវាកាន់តែរឹងមាំនិងកាន់តែធន់នឹងការ corrosion យូរថ្នាំលាបបាញ់លឿនមួយចំនួន

ប្លង់និង)រចនានិងការគ្រប់គ្រងផលិតកម្មដើម្បីធានាថាមានសុខភាពល្អនិងមានសុវត្ថិភាព។ ដោយបានរចនាឡើងដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យដាក់រនាំងដែកនិងស៊ុមក្រឡាចត្រង្គនៅចំងាយសមរម្យបំផុត ការប្រើប្រាស់សម្ភារៈតិចនិងទំងន់ស្រាល ខណៈពេលដែលនៅតែអាចទទួលបានកម្លាំងអតិបរមា ដូច្នេះធ្វើឱ្យប្រាកដថា welds ទាំងពីរ និងរចនាសម្ព័ន្ធរឹងមាំជាប់លាប់ ដោយប្រើដែកថែបរមួលដែកថែបធូដេក្រាស់ ៦-៨ មមដើម្បីបញ្ចូលបន្ទះដែកជាមួយគ្នា។ និងត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីការពារការរអិលចូល។

៥) ការជ្រើសរើសវត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាព។ ផលិតចេញពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកថែបស្តង់ដារអាយអាយអេសមិនមានកំរិតដែកថែប B រឺទាបជាងស្តង់ដារឡើយ។ អាចពិនិត្យពីទំងន់ពេញ កាត់និងដំឡើងដែក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាមួយម៉ាស៊ីនទំនើប ហើយក្រុមអ្នកផលិតដែកថែបជំនាញពីរោងចក្រផលិតដែកថែបដោយផ្ទាល់។ម៉ាស៊ីន

៦)កិនដែកធ្វើពីដែកថែបអាចទ្រទ្រង់ដល់រថយន្តធុនធំបាន។ យោងតាមទទឹងស្តង់ដារ ២៥ ស។ ម។ និង ៣០ ស។ ម។ ក្នុងគំរូដែលមានកម្រាស់ ៥ ម។ ម ២៥ ម។ ម។ មានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ សមស្របសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹក។ វិធីចុងក្រោយរបស់រោងចក្រ ជាមួយនឹងរ៉ឺម៉កកុងតឺន័រធំឬរ៉ឺម៉កអាចដំណើរការឆ្លងកាត់ដោយសុវត្ថិភាពឧទាហរណ៍បន្ទះដែកមានកម្រាស់ ៣ ម។ មត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់តិចជាងបន្ទុកដឹកទំនិញ។ ក្នុងករណីដែលវាត្រូវការសម្រាប់ការដាក់ពាក្យសុំបន្ទុកពីឡានដឹកទំនិញកង់ ៦ កង់រហូតដល់រ៉ឺម៉កធំ។ គួរប្រើកំរាស់ ៥ ម។ មព្រោះវាត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីធ្វើឱ្យរន្ធតូចជាងនិងក្រាស់វាអាចទទួលបន្ទុកខ្ពស់ជាង ១២.៥ តោន

៧) លៃតម្រូវកម្ពស់ស្មាដើម្បីទទួលអេក្រង់។ ល្អប្រសើរជាងការធ្វើស៊ីថ្មីហើយខ្ជះខ្ជាយថវិការបស់អ្នក។ ក្នុងករណីអតិថិជនរៀបចំការគាំទ្រស្មាខ្ពស់ជាង 25 មមវាមិនចាំបាច់ប្រើក្រឡាចត្រង្គខ្ពស់ទេ។ គ្រាន់តែប្រើការពង្រឹងនៅលើស្មាទាបដើម្បីឱ្យខ្ពស់ជាងនេះ។ បនា្ទាប់មកប្រើសឺរ ម៉ូដែលមានកម្រាស់ដែក ៥ ម។ ម។ កម្ពស់ ២៥ ម។ មមានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ ល្មមអាចទ្រទ្រង់បន្ទុកលើរ៉ឺម៉កធំ។ សន្សំថវិកាជាមួយនឹងការរចនាដ៏ល្អឥតខ្ចោះ

៨) អាចនាំយកសាច់អាំងដែលត្រៀមរួចជាស្រេចមកភ្ជាប់ជាទំហំផ្សេងៗគ្នា។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះដែកថែបដែលត្រៀមរួចជាស្រេចដែលនឹងត្រូវដឹកជញ្ជូនដោយក្រុមហ៊ុន មានទទឹងស្តង់ដារ ២ មានទំហំ ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ មក្នុងករណីអតិថិជនត្រូវការទំហំ ៥០ គុណ ១០០ ស។ ម .។ អាចត្រូវបានអនុវត្តដើម្បីភ្ជាប់ឬដាក់ពីរ 25 សង្ទីម៉ែត្រជាមួយគ្នា។ ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់ប្រើទំហំ ១០០x១០០ ស។ មអាចប្រើឌីស ៤ ភ្ជាប់ដោយទំហំ ២៥ ស។ ម។ រឺបើ ៦០x១០០ ស។ ម។ រឺ ១០០x១២០ ស។ ម។ វាអាចយកទៅលាបលើសន្លឹកសមាសធាតុ ៣០x១០០ ស។ ម

,៩) នីតិវិធីសំរាប់ទទឹងស្មាកន្លែងធ្វើពីដែក។ ទទួលបានចាន Sieve បាន គួរតែត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីដាក់ទទឹងស្មានិងកំពស់ឱ្យសមនឹងសំណាញ់។ សម្រាប់ភាពខ្លាំងនិងសុវត្ថិភាពនៃការប្រើប្រាស់ ដូច្នេះស្មាដឹងគុណ (រាងអក្សរ L) ត្រូវតែដាក់ជាមួយដែកមុំមុនពេលចាក់បេតុង។ ការចាកចេញពីកម្ពស់របស់គាត់ ២៥-៣០ ម។ ម (អាស្រ័យលើប្រភេទនៃការដឹងគុណ) ដូច្នេះអ្នកដឹងគុណដែលបានដាក់តែងតែសមនៅលើឥដ្ឋ កុំជំពប់ដួលលើរទេះរុញឬអ្នកដើរឆ្លងកាត់ ទទឹងស្មាដើម្បីទទួលបានការដឹងគុណ ត្រូវបន្ថែមទៅផ្នែកម្ខាងៗ ៣-៥ ម។ ម។ សរុប ២ ចំហៀងគឺ ៦-១០ ម។ មដើម្បីអាចដាក់ចានស៊ីទែនចុះក្រោមអោយសម។ មិនតឹងពេកឬរលុងពេក

ម៉ាស៊ីនដាក់បំពង់ទឹកផ្កាឈូកជាន់ក្រោមដោតឌុយម៉ុន គ្របដណ្តប់លើបំពង់បង្ហូរទឹកកំរាលឥដ្ឋដែក

  ប្រឆាំងនឹងការរអិល

  ។ មានប្រហោង / ទំហំមានច្រើនប្រភេទ, រូបរាងទំនើប, ថ្មីនិងប្លែក។ ផលិតពីដែកអ៊ីណុកថ្នាក់ទី ៣០ អេសអ៊ីអ៊ីតធានាថាមិនមានច្រែះពេញមួយជីវិតសេវាកម្មរបស់វា។ អាចទ្រទម្ងន់របស់អ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់បាន ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើប្រាស់នៅក្នុងយ៉រខុនដូចិញ្ចើមផ្លូវបន្ទប់ទឹកនិងផ្ទះបាយដែលសមស្របសម្រាប់ប្រើប្រាស់ក្នុងតំបន់សើមនិងចង់ការពារសត្វល្អិតសត្វកកេរឬសត្វល្មូន។ លុបបំបាត់បញ្ហាទឹកជំនន់ សមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ក្នុងតំបន់ នោះត្រូវការបរិមាណទឹកច្រើន ហើយចង់បង្ហូរទឹកឱ្យបានលឿនដើម្បីការពារការជន់លិចទឹក

 

 

លក្ខណៈពិសេស: ការបង្ហូរបំពង់ដែកធ្វើពីដែកអ៊ីណុកត្រូវបានបញ្ចប់យោងទៅតាមជីភីអេសអេសថ្មី || ការដាក់ចានដែកអ៊ីណុកធ្វើពីដែកអ៊ីណុក (ទម្រង់ពិសេសថ្នាក់ទី ៣០)អ៊ីណុកអេសអេសអេស ៣០៤

    ១. ជ្រើសរើសសម្ភារៈធ្វើពីដែកដែលជាកំរាស់បំផុតកម្រាស់រហូតដល់ ២ មម។ **** ក្រាស់បំផុតនៅលើទីផ្សារបើប្រៀបធៀបទៅនឹងដៃគូប្រកួតប្រជែងទាំងអស់ដើម្បីទទួលបាននូវបំពង់បង្ហូរទឹកដែកអ៊ីណុក។ មានគុណភាពខ្ពស់រឹងមាំដើរមិនដួលរលំអាយុកាលបំរើសេវាកម្មបានយូរ

    ២ ។ មានធ្នឹមពង្រឹងដែកថែបទ្រទ្រង់ផ្នែកខាងក្រោយនៃចានក្រឡាចត្រង្គដែលមានទទឹងចាប់ពី ២០ ស។ ម .២៥ ស។ ម .៣៥ ស។ ម។ គម្លាតនៃធ្នឹមពង្រឹងរាល់ ២០ ស។ ម។ ៤ ដុំក្នុង ប្រវែង ១ ម។ មបង្កើនកម្លាំងរបស់ក្រឡាចត្រង្គសន្លឹកដែលដើរផ្លាយមិនខូចទ្រង់ទ្រាយអាយុកាលវែងជាងរបស់ខ្លះនិងគ្មានទ្រនាប់ / ធ្នឹមទ្រទ្រង់ផ្សារភ្ជាប់ដែកអ៊ីណុកដែល

    ។ ស៊ី។ គំរូការ៉េថ្មីស្រស់ស្អាតសុវត្ថិភាពមិនមុតស្រួច។ មិនកាត់ជើងរបស់អ្នក, អាចត្រូវបានប្រើសម្រាប់តំបន់ខាងក្នុងនិងខាងក្រៅ។ សុវត្ថិភាពមិនរអិល / មិនរអិលមិនរអិលនៅពេលជំហានសុវត្ថិភាពនៅលើ

 1. ដែកអ៊ីណុកគឺជាវត្ថុធាតុដើម។ មិនមានអាឡែរហ្សី មិនមែនជាស្នាមប្រឡាក់ដែលអនុញ្ញាតឱ្យមូសប្រកាន់ខ្ជាប់ នឹងមិនច្រេះពេញមួយជីវិតសេវាកម្មរបស់វាឡើយ ស្នាមប្រឡាក់អាចត្រូវបានទឹកនាំទៅយ៉ាងងាយស្រួល / សុវត្ថិភាពនិងសម្ភារៈសំអាតងាយស្រួល
 2. បត់គែមទាំងបួនឱ្យរឹងមាំ។ អាចទ្រទ្រង់ទំងន់របស់អ្នកដំណើរឆ្លងកាត់បានល្អ អាចត្រូវបានប្រើជាការបង្ហូរបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអាចត្រូវបានដាក់រួមគ្នាសម្រាប់តំបន់វែង / ថ្មើរជើងផ្ទុកដោយការរចនាល្អឥតខ្ចោះ
 3. រន្ធតូចថ្មីនិងប្លែកនៅក្នុងពិភពលោកនេះការពារប្រឆាំងនឹងសត្វល្អិតកណ្តុរពស់សត្វល្មូន។ ប៉ុន្តែបង្ហូរទឹកបានលឿន / បង្ហូរទឹកលឿនហូរចូលឆានែលលេបត្របាក់

    បង្ហូរទឹក ៧. រចនាបំពង់បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ទាន់សម័យទាន់សម័យឆើតឆាយមើលទៅល្អបង្កើតបរិយាកាសប្រណីត សម្រាប់គ្រប់តំបន់ / ថ្នាក់ពិភពលោកប្រណិតប្រភេទអេសអ៊ីសអេសអេស ៣០៤

    ៨. ប្រសិនបើអ្នកចង់បានដែកអ៊ីណុកដុសខាត់ (បណ្តុំសក់) តម្លៃនឹង ២០% បន្ថែមទៀតពីតារាងខាងលើ / ពិដានលើផ្លាកដែកអ៊ីណុកលីលីកសាក ២០% ពីតម្លៃដកស្រង់ខាងលើ

 

 

៤. ការបង្ហាប់ផ្សិតដោយប្រើអេសភីអេហ្វអេសអេលជីលែស (ប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹកហ្គូលីលី។

ការបំពេញបន្ថែមដោយប្រើសរសៃហ្វាយភីអិលស៊ីគឺជាវត្ថុធាតុដើមថ្មីបំផុត។ រចនាជាការជំនួសដែកអ៊ីណុក / អាលុយមីញ៉ូម / ឈើ / ដែកថែប។ អាយុកាលសេវាកម្មគឺច្រើនជាង ៣០-១០០ ឆ្នាំមិនតម្រូវឱ្យមានការជំនួសញឹកញាប់ទេ។ ធានាគុណភាពស្រស់ស្អាតធន់ប្រើបានយូរមានលក្ខណៈសម្បត្តិដូចដែកអ៊ីណុកមិនច្រែះធន់នឹងកំដៅខ្ពស់។ ធន់នឹងសារធាតុគីមីល្អ ស្រស់ស្អាត មានការរចនាមានពណ៌ស្រស់ឆើតឆាយ ហើយស្រាលជាងវត្ថុធាតុដើមទាំងអស់រឹងមាំធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យធន់ទ្រាំនឹងសារធាតុគីមីគឺជាសម្ភារៈថ្មីដើម្បីជំនួសដែកអ៊ីណុកផងដែរ។ សន្លឹកស្តង់ដារមានទំហំធំ ១៥០០x៤០០០ មមវាអាចប្រើជាផ្ទាំងចំណោតជាប់បាន។ អាចត្រូវបានកាត់ជាសន្លឹកតូចៗតាមតម្រូវការ។ ឬប្រើសន្លឹកគ្មានថ្នេរទាំងមូលសម្រាប់ការងារដើរ។ ផ្លូវដើរងាយស្រួលតំឡើងនិងថែទាំ។ រចនាឡើងដើម្បីជាការបង្ហូរ / សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ ឬជាមួកស្រះ – គម្របបំពង់ / សន្លឹក, ផ្ទៃរឹង, បិទជិត, លំនាំបាតជើង (គម្របខាងលើ), បង្កើតឡើងតាមតម្រូវការសម្រាប់ទំហំណាមួយ។ ការកាត់ងាយៗដោយប្រើសរសៃហ្វាយប៊ឺរី (ស្លីប) ចំណិត FRP Grating ខ្ពស់ ២៥ ម។ ម។ កម្រាស់ ៦.៥ ម។ មរន្ធដោតទំហំ ៣៨x៣៨ ម។ មមាន ៥ ពណ៌ពណ៌លឿងបៃតងប្រផេះខៀវនិងខ្មៅមានកម្ពស់ ៣៨ ម។ មនិង ៥០ ម។ ម។

* ករណី។ ដើម្បីបញ្ជាទិញក្នុងទំហំពិសេសផ្សេងទៀត អាចគណនាតម្លៃដោយប្រៀបធៀបតំរងនោមតំរងនោម គុណតំបន់ដោយ តម្លៃក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េឧទាហរណ៍ម៉ែត្រការ៉េ

    ទំហំ ២៥ គុណ ១០០ សង់ទីម៉ែត្រ = ០,២៥X ៦០០០ បាត = ១៥០០ បាត (កម្រាស់ ២៥ ម។ ម) / ឬ = ០,២៥ ម៉ែត្រការ៉េ X ៩,០០០ បាត = ២២៥០ បាត (កម្រាស់ ៣៨ ម។ ម)

គុណភាពសេវាកម្មនិងធានាផលិតផល។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសរសៃកញ្ចក់។ ពីម៉ាកខនន

ទី ១ ការធានាគុណភាពផលិតផល ១០ ឆ្នាំ / ការធានា ១០ ឆ្នាំវិញ្ញាបនប័ត្រមានអាយុកាលបំរើសេវាកម្មយូរជាង ៣០-១០០ ឆ្នាំជាមួយនឹងលក្ខណៈពិសេសដែលការពារការច្រេះជាញឹកញាប់ត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងឧស្សាហកម្មគីមី។ និងការគ្រប់គ្រងទឹកសំណល់ ធ្វើពីជ័រត្រូវបានបង្កើតរូបមន្តជាង ៣០ មុខពីរូបមន្តដើម្បីការពារការច្រេះនៅក្នុងបរិស្ថានដែលងាយច្រេះជាងការការពារជាទូទៅគឺគម្របហ្វ្លុយប៊ឺរ

២ ។ការនាំចូលពីប្រទេសដាណឺម៉ាក។ ជ័រប្លាស្ទិចថ្នាក់ទីអាហារត្រូវបានបង្កើតឡើងសម្រាប់ប្រើប្រាស់នៅក្នុងឧស្សាហកម្មម្ហូបអាហារ។ មានផ្ទុកសារធាតុប្រឆាំងនឹងអតិសុខុមប្រាណ ហាមឃាត់ការលូតលាស់របស់បាក់តេរី នៅលើផ្ទៃនៃការដឹងគុណនេះ នេះរួមបញ្ចូលទាំងសារធាតុ corrosive ដែលត្រូវបានរកឃើញជាញឹកញាប់នៅក្នុងឧស្សាហកម្មម្ហូបអាហារនិងភេសជ្ជៈ។ ធ្វើពីជ័រដែលមិនបង្កើតផ្សែង។ ហើយមានអត្រាទាបនៃការឆាបឆេះ អណ្តាតភ្លើងអណ្តាតភ្លើងប្រភេទ ASTM E-84 ថ្នាក់ទី ១

៣. ធានារយៈពេល ១០ ឆ្នាំស្តុកមានលក់ភ្លាមមានទំហំជាង ៣,០០០ ម៉ែតការ៉េ (គុណភាពខុសគ្នាពីការញាំុអេហ្វ។ អេ។ អិលតម្លៃថោក, ថ្នាក់ខពីប្រទេសចិន) នាំចូល FRP Grating ពីអឺរ៉ុប សម្ភារៈប្លាស្ទិចថ្នាក់ទី ១ គុណភាពខ្ពស់លំដាប់ពិភពលោកត្រូវបានបញ្ជូនទៅលក់នៅអាមេរិកជប៉ុនកូរ៉េខាងត្បូងសិង្ហបុរីម៉ាឡេស៊ី។ចាន់ខនម៉ាស៊ីនក្រឡុក

៤. ក្រុមហ៊ុនខូអិលធីឌីជាអ្នកផលិត៧ ប្រភេទនិងគម្របស្រះ ៣ ប្រភេទ។ សម្ភារៈបញ្ចប់ជាង ៥ (អាចរកបាននៅក្នុងការរចនានិងទំហំភាគច្រើន) ការកិនសរសៃអំបោះមានលក្ខណៈដូចដែកអ៊ីណុកគ្មានច្រែះធន់នឹងកំដៅខ្ពស់។ ធន់នឹងសារធាតុគីមីល្អ ស្រស់ស្អាត មានការរចនាមានពណ៌ស្រស់ឆើតឆាយ ហើយស្រាលជាងវត្ថុធាតុដើមទាំងអស់រឹងមាំធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យធន់ទ្រាំនឹងសារធាតុគីមីគឺជាសម្ភារៈថ្មីដើម្បីជំនួសដែកអ៊ីណុកផងដែរ

៥. មានមូលដ្ឋានអតិថិជនក្នុងស្រុក។ មានក្រុមហ៊ុនឈានមុខគេជាង ១០០ ដែលបានបញ្ជាក់។ ប្រើជំនួសដែកឬដែកអ៊ីណុក។ នៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រេះ មិនប៉ះពាល់ដល់ដែនម៉ាញេទិកនៅក្នុងមន្ទីរពេទ្យទេ។ បង្ហូរប្រព័ន្ធគំរបការងារ ជំហាន Sieve បាន គម្រប Manhole ផ្លាកដើរខាងលើការពារការច្រេះពីច្រែះនិងគីមី។

 

៥. ការហែលទឹកបង្ហូរទឹកលើសចំណុះ Gully Gratingly Grating Overly Grating, GSly

Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, អ្នកផលិតនិងអ្នកផ្គត់ផ្គង់បំពង់បង្ហូរទឹកប្លាស្ទិចដែលបានបញ្ចប់។ គម្របចាន, សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញគែមនៃអាងនេះ,

សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគែមឬលើសចំណុះនៅជុំវិញអាង។ ធ្វើពីផ្លាស្ទិចអេអេសអេសមានពីរទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ ថ្នាក់គុណភាព ២ ដើម្បីជ្រើសរើសយកទំងន់ស្រាលមិនច្រេះច្រែះប្រើសំរាប់តំឡើងនៅគែមអាងដើម្បីអោយទឹកហូរចេញពីអាង។ ច្រោះបានយ៉ាងងាយទៅក្នុងប្រព័ន្ធច្រោះទឹក។

 

១) តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ តម្លៃដែលមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូន

ទី ២) ទំហំនៃការហៀរចេញចូលទូទៅមានទំហំចាប់ពី ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ មអាចប្រើបានទាំងលើស៊ុមរាងចតុកោណកែងឬអាងហែលទឹករាងមូល (ស្ទ្រីមទម្រង់ឥតគិតថ្លៃ)

៣) រចនាឡើងសម្រាប់ប្រើសម្រាប់ការងារទេសភាព។ ត្រាំក្នុងទឹកមិនមានច្រែះជាមួយនឹងសារធាតុបន្ថែមប្រឆាំងនឹងផ្សិត និងការពារប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីយូវី ប្រើជាគម្របទឹកជ្រោះជុំវិញស្រះទឹក។ មានរន្ធតូចមួយដូច្នេះគ្រួសអាចត្រូវបានដាក់នៅខាងលើ។ ដើម្បីបង្ហូរទឹកឱ្យបានល្អ

 

 

 

អ្នកដាក់អន្ទាក់ស្លឹកឌុយទ្រីលីស៊្រីបបង្ហូរទឹកចរាចរតាមបណ្តោយផ្លូវហាយវេ

ធ្វើពីដែកវណ្ណះ (ខាសដែកខាត់) រចនាឡើងដើម្បីប្រើជា Weir, sieve, comb, អន្ទាក់, កំទេចកំទីអណ្តែតទឹកដាច់ដោយឡែកដាក់ឆានែលបង្ហូរទឹកនៅជើងឈើឆ្កាង អន្ទាក់ធូលីម្សៅដីល្បាប់កាកសំណល់សំរាមកាកសំណល់អាហារស្លឹកក្រដាសដាប់ដុំថ្មប្រអប់ឆានែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ផ្លូវដែកចំហៀងអ៊ូតាមបណ្តោយផ្លូវថ្មើរជើងការបញ្ជាក់ស្របតាមស្តង់ដារក្រុង។ មន្ទីរសាធារណការនិងទីប្រជុំជននិងផែនការប្រទេស នាយកដ្ឋានផ្លូវជនបទ អាជ្ញាធរលំនៅដ្ឋានជាតិ ETA ទំហំស្តង់ដារមានទំហំ ១០ គុណនឹង ៤០ គុណនឹង ១៥ គុណនឹង ៣០ ស។ ម .១៥ គុណនឹង ៤០ ស។ ម។

 

លក្ខណៈពិសេសនៃឧបករណ៍ខួងបង្ហូរទឹក Curbed Drainage Grating Scupperបោះដែកគោល

1)អន្ទាក់ធូលីដីធូលីនិងស្គរស្គរស្គរឡើងលើស្គរស្គរ។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រភេទនេះត្រូវបានផលិតចេញពីដែកថែបដែលមានរាងជាបំពង់ពិសេស (ខាសដែកខាត់) ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើជា សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបំបែកកំទេចកំទីដាក់ស្លឹកឈើផ្ទាំងថ្មចំហៀងតាមបណ្តោយផ្លូវ។ ទំហំស្តង់ដារដែលមានស្តុកត្រៀមសម្រាប់លក់ភ្លាមៗមានទំហំ ១០x៤០ ម។ ម។ ម ១៥ ម ៣០ ស។ ម .៥ គុណនឹង ៣០ គុណ ៤០ គុណ ២០ គុណ ៥៧ ស។ ម .២៥ ស។ ម។ ល។។

២ដែកថែប ធ្លាប់ត្រូវបានគេបោះចូលក្នុងថ្មើរជើងថ្មបេតុងពង្រឹងមួយឈ្មោះសរសរ។ ដើម្បីបងា្ករសំរាមចូលក្នុងលូសាធារណៈ

៣) អន្ទាក់សំរាមធូលីថ្មស្លឹកឈើនៅសងខាងផ្លូវ។ រចនានិងផលិតតាមការបញ្ជាក់ ស្តង់ដាររបស់មន្ទីរផ្លូវថ្នល់ជនបទប្រទេសខ្លះផ្ទះជាតិ ETA មន្ទីរសាធារណការនិងទីប្រជុំជននិងផែនការប្រទេស ការិយាល័យស៊ីវិលទីក្រុងបាងកក

៤) តម្លៃខាងលើគឺជាតម្លៃលក់ដុំដើម្បីចូលរួមគម្រោង។ ក្នុងករណីមានការបញ្ជាទិញច្រើន សូមស្នើសុំតម្លៃពិសេសដោយទាក់ទងផ្នែកលក់។

 

 

 

គម្របដាប់ប៊ែដិមដាប់ប៊ែលធ័រដើមឈើអេហ្វភី / ភីភីធំ

ប្រើសម្រាប់ការតុបតែង ដាំដុះដីដើម្បីងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សានិងស្រោចទឹកត្រសក់ស្រូវ។ វាក៏ការពារឫសគល់កញ្ចក់ក្នុងករណីដែលឡានអាចឆ្លងកាត់បាន។ វាត្រូវបានគេប្រើយ៉ាងទូលំទូលាយនៅក្នុង Land Land Scape និងការងារស្ថាបត្យកម្មទេសភាព។ វាមានភាពតឹងរឹងនិងធន់។ ឬប្រើជាការជំនួសចំណតរថយន្ត, ប្លុកដង្កូវ, ប្លុកត្រួសត្រាយ, បញ្ចប់ម៉ូដដែលបានបញ្ចប់, ការជំនួសបេតុង / masonry ប្លុកអង្គភាពត្រួសត្រាយ

FRP / ភីភី / ដែកថែបធ្យូងថ្ម / សមាសធាតុក្រវ៉ាត់មែកឈើធំគម្របស៊ុម, ចិញ្ចៀនអាពាហ៍ពិពាហ៍មែកធាង / ឆ្មាំដើមឈើ / ដើមឈើ។ / Trench Grating, អ្នកការពារដើមឈើ FRP, គម្របស៊ុមសម្រាប់ដឹងគុណមែកធាង, គម្របមែកធាងតុបតែងលំអរ, FRP ផ្សិតមែកធាងការពារធំ, ទំងន់ស្រាលនិងសម្ភារៈប្រើប្រាស់បានយូរ FRP ឆ្មាំដើមឈើ, ការតុបតែងសួននិងទេសភាពខាងក្រៅផលិតផលដឹងគុណ, គល់ឈើមែកធាងការពារ Guard grating, Tree រណ្តៅការពារសុវត្ថិភាពលើផ្លូវថ្នល់, គម្របដើមឈើជួយការពារផាកវឺរផេនឃ្វីន, ដើមឈើសុវត្ថិភាពអ្នកថ្មើរជើងនិងក្រាលថ្ម, ក្រាលថ្មតាមចិញ្ចើមថ្នល់សូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះការគាំទ្រ, ក្រាលថ្មព័ទ្ធជុំវិញរង្វង់មែកធាងតើអ្នកអាចតុបតែងដើមឈើរបស់អ្នកយ៉ាងដូចម្តេចបន្ទាប់ពីចាក់ជាន់បេតុង? មានជំរើសល្អប្រសើរជាងមុនក្នុងការការពារនិងចុះសម្រុងនឹងដើមឈើនិងជាន់របស់អ្នកដោយងាយស្រួលក្នុងការប្រមូលផ្តុំនិងរុះរើ, អេហ្វ។ អេ។ អិល។ អេ។

 

 

 

 

 

8.Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen panel ផ្ទាំងកញ្ចក់ស្រាលរបាំងការពារពន្លឺរបាំងការពារខ្យល់របាំងការពាររបាំង

ការពារតម្រងខ្យល់ម៉ាស៊ីនត្រជាក់បន្ទះជញ្ជាំងរបាំងអគារ។ ត្រូវបានប្រើដើម្បីបង្កើតជាសំណាញ់ដើម្បីបិទតម្រងពន្លឺ LED / អំពូល។ (បន្ទះដឹកនាំ / ហ្វ្លុយវ៉េស) បន្ទះក្តារពិដានជញ្ជាំងវាំងននអល្លឹសថេសផាំងមុខខ្យល់។ ចានលូ, រន្ធខ្យល់ ការបិទបាំងការបិទបាំងប្រព័ន្ធអគ្គិសនីដើម្បីតុបតែងអាគារ បន្ទះរបាំងពន្លឺដែលមានពន្លឺតុបតែងការតុបតែងបង្ហាញ ត្រូវបានប្រើជាការជំនួសពិដានខ្យល់អាលុយមីញ៉ូម។ ប្រើជាការតុបតែងសម្រាប់ចិញ្ចឹមត្រីស្រស់ស្អាត។ ធ្វើការបែងចែកបន្ទប់រចនាសម្ព័នជញ្ជាំងខុទ្ទកាល័យធុងវារីវប្បកម្មបង្កងបង្គាកង្កែប salamander ពងភ្លើងអំពូលពិដានអំពូលភ្លើងពិដានអ៉ីណុកបន្ទះប្លាស្ទិចអរូបីក្រាហ្វិចអាំងពងមាន់ជាមួយចម្រោះអេចអេសអេសខ្យល់វិល / ក្រឡាចត្រង្គផ្លុំផ្លាយផ្លេផ្លិចផ្លាស្ទិចអំពូល LED ផ្លេផ្លិចស តម្រងចំរោះប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយពងមាន់ពងក្រពើអាងចិញ្ចឹមត្រីអាងចិញ្ចឹមត្រីគម្របពងមាន់ពងក្រពើពងមាន់អំពូលខ្យល់សម្រាប់ផ្លាស្ទិចផ្លាស្ទិចព្យួរពិដានពណ៌សពងក្រពើម៉ាស៊ីនត្រជាក់ Acrylic Grid Louver: ការរចនាថ្មីផ្គត់ផ្គង់ការស្រូបយកពងមាន់ខ្យល់។

 

 

 

ទំព័រដើមរបស់ឆេនណា (បញ្ជីផលិតផល)

 

Menu Home ក្រុមហ៊ុនសាន់ខន – ក្រុមហ៊ុនជីងថៃ

    គម្របដែកថែប GFRP- ដែកថែបប្លាស្ទិក – ភី។ ភី។ អេ។ អេ។ អេស។ អេស។ អេស។ អេស។ អិលគម្របបំពង់ដែកបញ្ចប់បំពង់ខ្យល់បំពង់ខ្យល់បំពង់ខ្យល់ / ឧបករណ៍ភ្ជាប់យុថ្កាភ្ជាប់ខ្សែអាត់ភ្ជាប់ខ្សែរបិទជាប់នឹងដែកថែបរនាំងដែក។ បង្ហូរទឹកដោយប្រើម៉ាស៊ីនស្កេនទឹក / ជណ្តើរជាន់ជណ្តើរយន្ត / ជណ្តើរយន្តហុកឃីសដាក់ជណ្តើរឧបករណ៍ផ្ទុកឧបករណ៍ DIY: កញ្ចក់ប្លាស្ទិកក្រឡាចត្រង្គហូរហៀរជុំវិញអាងហែលទឹក។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះដែកថែបធ្វើពីដែកថែប អេក្រង់ដាក់អន្ទាក់កំទេចកំទីអាហារដែលកប់នៅក្នុងថ្ម។ គម្របរឹងគម្របប្រហោងគម្របប្រហោងឆ្អឹងដែក ជណ្តើរយន្តដើរជាន់ខ្ពស់ សំភារៈហុកទំពក់ក្តារបន្ទះក្តារបន្ទះក្តារបន្ទះប្រហោងប្រហោងជញ្ជាំងជញ្ជាំងព្យួរឧបករណ៍ផ្ទុកឧបករណ៍ដៃ

ទំនាក់ទំនងនិងសាកសួរទំនាក់ទំនងដើម្បីបញ្ជាទិញផែនទីតំលៃបញ្ចុះ

 1. ទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ៖ ទំនាក់ទំនងដើម្បីបញ្ជាទិញ។ ផែនការវិក័យប័ត្រគណនីធនាគារលក្ខខណ្ឌចែកចាយ

    ខ – តម្លៃ – សម្រង់ៈពិនិត្យមើលតម្លៃផលិតផលស្នើសុំដកស្រង់ការបញ្ចុះតម្លៃពិសេស

 1. ឯកសារគម្រោង៖ គំរូអតិថិជន។ ពាក្យសុំ

    របៀបក្នុងការទិញនិងសេវាកម្មឃបញ្ជាក់:អត្ថន័យ, លំដាប់, ការផលិត, ការដំឡើង, ការរចនា, ការធ្វើតេស្តសម្រាប់កម្លាំងលទ្ធផលនេះ –

    សារធាតុគីមីអ៊ីអំពីយើង(សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅអ្នកជំនាញ): សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅថៃ | Chancon ក្រុមនៃក្រុមហ៊ុន (ក្រុមហ៊ុន Chancon)

    អេហ្វចែកបៀលក់ ចង់បាន៖ ស្នើសុំធ្វើជាអ្នកចែកបៀ។ ជ្រើសរើសបុគ្គលិកផ្នែកលក់

    ជីផែនទីលក់ទំនិញៈជាតម្លៃផលិតផលទាំងអស់។ បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ គម្រប Manhole គម្រប Manhole,

Overflow Grating, Overflow Grate ផ្លូវដើរដោយ

    ប្រើជីពចរ។ ផ្លាស្ទិចស្វិតស្វិតខ្លាំងបន្ថែមទៀត PP

 1. ការបង្ហូរទឹកដោយប្រើដែកការបង្ហូរបំពង់បង្ហូរទឹកដោយដែក – ជំហាន ទំហំស្តង់ដារ – លំដាប់ពិសេស

    ៣ ។ គម្របដែកអ៊ីណុក,បង្ហូរទឹកជាន់អេអេអេអេសអេសអេ

    ខ្ញីធ្វើពីបំពង់៤.ហ្វភីហ្វភីហ្វលជីបស៊ីម៉ងត៍ក្រឡាចត្រង្គកញ្ចក់ស្រូបយកជាតិសរសៃកញ្ចក់ រតនាប់ជាន់, ផ្លូវដើរនៅក្នុងរោងចក្រ

 1. ABS ហែលទឹកណលូសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ, បង្ហូរលើសចំណុះ grating នៅជុំវិញគែមនៃអាងហែលទឹកនេះស៊ុតបាន

    6.

    ផ្លូវហាយវេស្លឹកប៉ះពាល់ដ្រាយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបង្ហូរគម្របការពារស៊ុមPaver ស៊ុមក្រឡាចត្រង្គនៅជុំវិញមូលដ្ឋានរបស់មែកធាងដែលបានបញ្ចប់នោះទេ។

    crate 8.  អេក្រង់ពិដាន។ តម្រងម៉ាស៊ីនត្រជាក់

គម្របប្រហោងដែកនិងគម្របប្រហោងប្រហោង

    ៩. អេហ្វអេហ្វអេនហ្វូនបាំងគម្របមេនណូសគម្របកញ្ចក់ជាតិសរសៃជ័រលាយបញ្ចូលគ្នា (គ្មានច្រែះការជំនួសដែកអ៊ីណុក)

    ១០. គម្របដែកមានរាងជាបំពង់ (រាងមូល / រាងការេ) បំពង់ គម្របគម្របប្រហោងដែកដែលមានរាងជាបំពង់ការព្យាបាលទឹកគម្របប្រហោងដែកគម្របប្រហោងដែកអាចម៍ផ្កាយ

    11.FRP ពេជ្រកំពូលគម្រប (កាត់ពិសេស)ធ្វើតាមទំហំ

ឧបករណ៍ប្រើហ្គាស Pegboard Hook Clip ចាក់សោររអិល

    គម្របគម្រប១២. ជញ្ជាំង PegBoard Hooks Perforated Pegboard រ៉ាកែតផ្ទុកឧបករណ៍ព្យួរ ឧបករណ៍

    ការពារស្នែងជើងរទេះរទេះរុញ ១៣ គម្របផ្ទៃរអិលប្រឆាំងនឹងរអិល

    ១៤. អេចជីជីដែកថែបក្លីបក្លីនធ័ររឹតបន្តឹង ដែកអ៊ីណុក / ដែកធន់នឹងច្រែះ

    ១៥. ប្រព័ន្ធ FormWork Ties: TieRod / ThreadBar ដែកថែបដែលមានតង់ស្យុងខ្ពស់ WingNut WaterStopperទង់ដែង

 1. ឧបករណ៍ភ្ជាប់បំពង់អាលុយមីញ៉ូមពណ៌ពណ៌មាស។ ពណ៌ច្រែះពណ៌ក្រហមច្រែះ មិនចាំបាច់ចុច

    ១៧. ពិដាន Trellis Shade Grilles ។ ឈុតឆាកពិដានជញ្ជាំងវាំងនន។ របង, handrail, បន្ទះភាគថាស តុសសកុដិ, lath, ម្លប់

 

 

ទំនាក់ទំនងអាមេរិក៖ ក្រុមហ៊ុន CHANCON GRATINGTHAI

ទាក់ទងក្រុមហ៊ុន CO ។ , LTD ជជែកកំសាន្តជាមួយលីនខុន – ខូអិលធីឌីដែលផលិតគ្រឿងសំណង់នៅប្រទេសថៃ

Chantilly Connecticut ដែលមានជំនាញក្នុងវិស័យជាក់លាក់។ ប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹកដែលបានបញ្ចប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ ជម្រាលជាន់កើនឡើង អន្ទាក់សំរាមនៅជាប់នឹងផ្លូវដើរ ជំហាន Sieve បាន ទំងន់ស្រាលបានលើកកំពស់ជាន់ ការសម្អាតឱ្យបានល្អ គម្រប Manhole ជម្រាលនៅទីធ្លាផលិតកម្មពហុវណ្ណកម្ម ការប្រឆាំងនឹងការរអិលនៅជុំវិញម៉ាស៊ីន ច្រករបៀងនៅផ្នែកខាងលើនៃប្រព័ន្ធប្រព្រឹត្តិកម្មទឹកស្អុយ ការប្រឆាំងនឹងការរអិលជើងជំហានដែកថែបនៅក្នុងរោងចក្រ។ PegBoard Hooks មានភាពធន់នឹងការច្រេះពីទឹកអំបិលទឹកអាស៊ីតច្រែះនិងសារធាតុគីមី។

 

 

ក្រុមហ៊ុន Grating_Manhole_Expert | ក្រុមហ៊ុនផលិត, លក់ដុំ – លក់រាយ | ជ្រើសរើសភ្នាក់ងារលក់ចែកចាយភ្នាក់ងារភ្នាក់ងារចែកចាយ || ក្រុមហ៊ុន Chancon ក្រុមហ៊ុនផលិតនិងចែកចាយ FRP Grating Grating, Drain Grating សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ

គម្របស្នប់, គម្របប្រព័ន្ធប្រព្រឹត្តកម្មទឹកស្អាត

មេនណូ,ក្រុមហ៊ុន CHANCON ខូអិលធីឌី | ក្រុមហ៊ុនជីងជីងថៃខូអិលធីឌី (ការិយាល័យកណ្តាលទល់មុខកណ្តាលរ៉ាម៉ា ២) លេខ ១៩៩ សូសៃថាំ ២១/១, សាមឌី, បាងឃុនធាន, បាងកក , ថៃ | ១៩៩ Takham២១ / ១ ផ្លូវ Takham, Bangkhuntien Bangkok ប្រទេសថៃ ១០១៥០ ទូរស័ព្ទដៃ (លក់)៖ ០៨១ ៩៣២ ៧៨៩៤, ០៦១ ៦៤៧ ០១៨៤-៦ ទូរស័ព្ទ ០២ ៤៥ ៤៥ ០៧៨០-១, ទូរសារ៖ ០២ ៤៥១ ០៧៨៦

អ៊ីម៉ែលៈ mkt @ chancon ។ co.th | បន្ទាត់ @: @ChanCon

គេហទំព័រ៖ http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

  http: // www .com | www ។ KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /

ภาษาจีน

溢流光栅高架走道地板

 

溢流光栅高架走廊||按产品菜单1-15的顺序订购报价(提供所有价格这是在公司的仓库中接收产品的价格。不含税

)1-8沟壑光栅:产品组光栅沥干在树根脚旁的岩石中夹杂垃圾,格栅的制造商和供应商,塑料排水设备完工。盖板,游泳池边缘周围的溢水格栅,热浸镀锌,焊接钢筋,碳钢格栅对于天沟地板高架人行道

格栅,#流行的溢流排水格栅:一组流行的预制排水格栅***最受欢迎的预制排水格栅的分类。从低到高的价格排序|畅销书光栅报价(价格排序)

光栅专家。沙井盖,沙井盖,Chancon Company创建了一个优质品牌。一直在不断发展提供最佳体验我们是专为人孔盖,集液槽盖,管帽,排水管盖,钢制FRP格栅盖,人孔盖提供产品服务的专家。因此,对于所有类型的光栅产品,我们所有的产品都已被良好地安排和照顾。它从根据客户需求进行产品开发的第一步开始。材料的开发以获得最优质的产品。不仅我们一直在努力通过开发新技术来向前迈进。获得有效使用尽可能接近“完美”一词。

 

***价格根据上表,单位为泰铢/米|| 1年保修,FRP光栅,3-10年保修

工厂制造商。人孔盖,人孔盖,排水格栅,人孔盖GRATING

CHANCON分类Chancon Shanton

产品产品Group,

一家专业制造商。成品排水g盖系统人行道地垫高架地板行人路旁的垃圾收集器步筛轻型活动地板清洁好人孔盖多功能生产场中的平板机器周围的防滑垫污水处理系统顶部的走廊防滑脚,出厂时有钢制台阶。耐盐水腐蚀,酸雨腐蚀,生锈和化学问题

1.专利塑料丙烯(PP)光栅。人行道地板超强韧的塑料

预制塑料网格,标准模型Chancon独家专利,独特,通道尺寸15x30mm。,高度30mm。灰色,标准尺寸,宽度25x100cm。和30x100cm。,经济价格,不生锈,可以放置在与水接触良好的区域。适合作为泳池周围烧烤架的替代品。或将碎石放在顶部进行美化工作

 

预制的超韧性塑料光栅的特点,优质的塑料地板和游泳溢流格栅特性

1)独特的专利溢流格栅:一项独特的设计专利。 Shancon PP格栅塑料排水格栅顶面设计为三角形,以防止在整个纸张上打滑,看起来完美而美观。小孔保护爬行动物由于更精致的细节,看起来像是天然的排水格栅,温柔而艺术。独特而卓越的保证使我们的格栅在这个世界上独一无二。因为我们是制造商和直接的产品

2)潮湿地面的无锈光栅:在潮湿区域良好。需要清洁,不生锈设计用于机器码垛工作。是防滑地垫高架走廊二次人工草皮可快速排水。浸入鱼塘水中或用游泳池代替传统的格栅将其浸入水中不会生锈。添加了一种抗真菌剂。并防止紫外线用作喷泉池周围的排水沟盖。它有一个小孔,因此可以在花园的顶部放置卵石

3)高质量的聚丙烯塑料:这是一种特殊的坚硬塑料网格。由塑料颗粒制成特级AA级聚丙烯(PP)一件式注射成型技术使用单个大模具。使整个光栅板无缝结实,坚韧,耐用排水格栅产品线中排名第一的销售商,因为它不会生锈。特别是标准模型,水泥裸露,蓬松,美观,价格适中

4)防止危险爬行动物的小孔网:筛子,沟槽,细长,防滑表面,网眼尺寸仅为1.5 x 3厘米。在公共泳池附近因此,它可以用作在园艺,喷泉池以及需要快速排水的井中放置碎石和石头的基础格栅或用于很好地捕捉老鼠,蛇,动物,细菌,垃圾,树叶的表面。独特的防滑设计表面。或用作牛笼板游泳池周围的炉排溢流湿植物周围在不希望生锈的地方集中清洁。或在厨房,自助餐厅,新鲜市场,旧货市场等中使用

。5)易于安装和切割成任意尺寸:易于安装,可根据已经制成的排水沟进行定制。如果客户已经完成了装订线槽的肩部但是宽度非标准尺寸你可以买塑料PP格子立即切割以适合装订线槽的大小通过设计可从两个宽度定做根据需要,例如宽度10cm。,15cm,20cm,25cm,30cm,或从长边切成34cm,38cm,42cm,46cm的尺寸。与其他格栅相比,现成的塑料排水格栅的重量非常轻型号。也可以使用砂(小猪)轻松切割

盘。6)重量轻2.5千克且可锁定:重量轻2.5千克/张。每个板都有一个用于与其他板连接的锁。如果您想将其用作大面积的地板需要宽度大于30厘米,或长度大于100厘米,每张纸上都有一fang牙,可以将公母装在一起,使之坚固,美观。用作现成的地板它是一种轻巧,卫生的地板垫,不会积聚异味,节省安装时间,防滑,减震剂(Impact Absorbent),不会积聚灰尘和污垢,注射剂易于清洁,因为表面是有光泽的塑料(易于使用)清洁),无水密闭(排水顺畅)是绝缘的,不导电。防触电保护(绝缘子)

7)保修1年:1年产品质量保证,可以保证质量和价格。因为直接从制造商的工厂出售Chancon Co.,Ltd.的专利设计是通过从一个大的模具中注射高压塑料而制得的,该模具无缝,无缝,与世界上任何其他国家一样,具有防滑表面,小孔,坚硬,超韧性。包含抗霉菌,抗紫外线,抗紫外线,我们敢保证每一个排水格栅的质量

8)更换泳池光栅:旨在取代旧式的泳池格栅。用作旧游泳池周围的溢流筛。或用作工厂周围的排水网人行道地垫多功能塑料板螃蟹支撑着传送带上的产品。防滑区,防震,卫生地板,人行道地板,让草升起需要清洁的区域并根据各个领域的应用需求无限制#围绕成品游泳池边缘的塑料格栅溢水口#SwimmingPoolOverflowGrating #溢水g子撒上碎石

 

 

2.金属排水格栅标准尺寸-特殊订购的

热浸镀锌钢格板通过自动机进行焊接,直到锻造的钢材均匀为止。在所有点上都很坚固,通常排水g的标准尺寸为25厘米,30厘米和40厘米,客户只需将肩膀支撑设计为分别为26厘米,31厘米或41厘米即可。能够购买炉排,所有设计均可立即放置和使用

HDG扁钢钢格板规格

钢格板模型轻型VS钢模型重型

格板厚3高25目40×100(mm)VS厚5高25目30×100(mm)

 <-单击!下载手册

 

1)排水用预制钢格板标准尺寸,宽度25厘米和30厘米,长度1米,现货可立即交货。每一项

2)界面熔体均匀性更强。通过电焊自动CO2 / MIG系统进行焊接,钢水均匀。钢格板的焊接部位光滑美观。和粘结强度比钢焊接车间高

3)镀锌后的热浸镀锌厚度小于75微米,符合ASTM A123,ASTM B6(不防锈喷漆/油漆)。像典型的锻铁沙龙与HDG相比,它更容易腐蚀钢。)

4)设计成允许将钢筋和格栅放置到最合适的距离。使用更少的材料,重量更轻虽然仍然能够获得最大的力量因此,请确保两个焊缝结构和一致性

5)选择优质材料。由TIS标准钢材制成,无B级或以下标准钢材。可以从全重检查钢材切割和组装用现代机器磨碎以及一支由20多年专业钢格板制造商组成的团队,

报价钢格板,焊接板,防锈,标准尺寸碳钢格板报价。

 

预制焊接钢格板的特点(焊缝和镀层厚度的标准)

1)预制钢格板。标准尺寸,宽度25厘米和30厘米,长度1米,现货可立即交货。在每个标准尺寸有两种类型可供选择。它是一种仅需要路人负担体重的模型还是让汽车通过因为钢的孔和厚度不同

2)坚固的均质焊接系统。通过电焊自动CO2 / MIG系统进行焊接,钢水的各个侧面均一。钢格板的焊接部位光滑美观。附着力强,比一般的钢焊接车间更耐用关键是扁钢的均匀焊接(请与焊接人员的体力劳动相比,检查焊接工作),以确保客户在做出决定之前必须证明其质量和强度。考虑中小孔尺寸具有相同的标准;

3)涂层采用热浸镀锌方法,厚度应根据ASTM A123,ASTM B6的标准不小于75微米(不使用防锈漆喷涂/涂料)。像典型的锻铁沙龙与HDG镀层相比,它更易于腐蚀。)镀锌层比标准的厚。使它更坚固,并且更耐腐蚀一些快速电镀和喷涂的喷涂涂料

4)设计和生产控制,以确保健康和安全。通过设计允许将钢筋和格栅框架放置在最合适的距离使用更少的材料,重量更轻虽然仍然能够获得最大的力量因此,请确保两个焊缝且结构坚固一致使用双绞线,厚度为6-8mm的双绞线将钢板组合在一起。并且设计为防止滑入

。5)优质的材料选择。由TIS标准钢材制成,无B级或以下标准钢材。可以从全重检查钢材切割和组装用现代机器磨碎并有一支由专业的钢格板制造商直接从工厂生产的钢格板制造商

。6)预制钢格板可支持大型车辆。按标准宽度25cm和30cm。在厚度为5mm。高度为25mm的模型中,只有30mm的小孔,适用于排水沟。工厂入围方式使用挂车,大型集装箱或挂车可以安全地通过,例如厚度为3mm的钢板,设计使用的重量小于叉车的重量。如果需要承重应用,则从六轮,十轮卡车到大型拖车。应使用5mm的厚度,因为它设计成使孔更小,更粗,所以它可以承受的载荷比12.5吨高

7)调整肩部的高度以容纳屏幕。胜过制造新筛子并浪费您的预算。如果客户准备的肩部支撑高度超过25mm,则不必使用更高的网格。只需在较低的肩膀上使用加强筋即可。然后用筛子钢材厚度为5mm,高度为25mm的模型,只有30mm的小孔,足以应付大型拖车的负荷。完美的设计节省预算

可以8)可以将现成的格栅连接成不同的尺寸。预制钢格栅板准备由公司交付如果客户需要尺寸50x100cm,则在25厘米和30厘米处有2种标准宽度。可用于将两个25cm连接或放置在一起。如果您要使用100x100cm的尺寸,则可以使用25厘米(4 x 25厘米)连接的4个光盘。或者60x100cm。或100x120cm。可以将其应用到30x100cm的复合片材上。9

)调整金属场景肩的宽度。筛板应设计成适合肩宽和身高以适合格栅。为了提高强度和使用安全性因此,在浇筑混凝土之前,必须用角钢放置格栅台肩(L形)。离开他的身高25-30mm(取决于格栅的类型),以使放置的炉排始终适合地板请勿绊倒轮椅或路人接收格栅的肩宽每侧必须增加3-5mm。2侧总共6-10mm。以便将筛板向下放置以适合。不要太紧或太松

3.现代不锈钢线性淋浴地板排水格栅覆盖格栅不锈钢地面排水管

  定制的脚跟防护证明防滑浴室

  烤架,不锈钢排水产品。孔/尺寸的类型很多,现代,新颖独特。它由纯正的不锈钢等级SUS304制成,可确保其在整个使用寿命中都不会生锈。能够承受路人的重量设计用于阳台,公寓,人行道,浴室和厨房,适用于潮湿区域并希望防止昆虫,啮齿动物或爬行动物消除水浸问题适合本地使用那需要大量的水并希望迅速排水以防止水泛滥

 

 

特点:不锈钢排水格栅,根据GMP的要求完成新产品||淋浴用不锈钢光栅(特殊型材等级SUS304)

    1.选择不锈钢级SUS304的材料,最厚的版本,厚度最大2毫米。与所有竞争对手相比,该产品是市场上最厚的,可实现不锈钢排水网。高质量,坚固,行走,不塌陷,使用寿命长

    2.支撑格栅板背面的不锈钢加强梁宽度为20cm。25cm。30cm。每20cm。加强梁的间距为4片每增加1m的长度,增加了板栅行走的强度,not曲的寿命不会比某些更长,并且没有横梁支撑/横梁支撑焊接附有不不锈钢格栅

    筛网;新型方形,美观,安全,不锋利,不伤脚,可用于室内和室外区域。安全踩踏时安全,防滑/不锐利,防滑

    4.不锈钢是一种材料。不含过敏原不会让细菌粘附的污渍在整个使用寿命中不会生锈污渍可以轻松洗掉/安全且易于清洁材料

    5.折叠四个边缘使其结实。可以很好地支撑路人的体重可以用作排水格栅,可以放置很长的距离/行人出色的设计

    6.这个世界上的小巧,新颖和独特的孔洞,可防止昆虫,老鼠,蛇,爬行动物的侵袭。但排水要快/排水要快沟渠沟栅

    7.要设计排水格栅。时尚,现代,优雅,美观,营造豪华氛围对于每个区域/世界一流的豪华纯正不锈钢等级SUS304

    8.如果要拉丝不锈钢饰面(发际线),价格将比上表高出20%/不锈钢发际线表面收费比上述报价高20%

 

 

 1. FRP玻璃纤维模具光栅(排水沟涵)

纤维增强玻璃钢模具光栅是最新的创新材料。设计用于替代不锈钢/铝/木材/钢。使用寿命超过30-100年,不需要经常更换。质量保证,美观,耐用,具有成本效益,具有与不锈钢相同的性能,永不生锈,耐热性高。良好的耐化学性美丽的具有多彩的内置设计并且比所有材料更轻,更结实,耐日光照射,耐化学腐蚀,也是一种替代不锈钢的新材料。标准板尺寸为1500x4000mm,可以用作无缝的高架板。可以根据需要切成小片。或将整个无缝板材用于人行道工作,人行道易于安装和维护。设计为排水格栅/半透明。或作为池塘盖-管盖/板,坚固的表面,密封,有脚-脚图案(顶盖),可按任何尺寸定制。易于切割的刀片纤维(小猪)切片FRP光栅高25mm。轴向厚度6.5mm槽尺寸孔38x38mm。有5种颜色,黄色,绿色,灰色,蓝色和黑色,高度38mm。和50mm。

*外壳。订购其他特殊尺寸可以通过比较肾脏附件来计算价格面积乘以例如,每平方米的价格,平方米

    尺寸为25x100cm = 0.25x X 6,000泰铢= 1,500泰铢(厚度25mm)/或= 0.25平方米X 9,000泰铢= 2,250泰铢(厚度38mm)

质量,服务和产品保修玻璃纤维光栅来自Chancon的

1.产品质量保证10年/保修10年证书具有30-100年以上的长使用寿命,具有防止化学工业中经常发生的腐蚀的功能。和废水管理由树脂制成的配方比通常具有抵抗力的玻璃纤维盖发明了30多种配方,可防止在腐蚀性环境中腐蚀

2。从丹麦进口。食品级乙烯基树脂被开发用于食品工业。包含抗微生物物质抑制细菌的生长在炉排的表面这包括在食品和饮料行业中经常发现的腐蚀性物质。由不产生烟雾的树脂制成。并且火花率低阻燃剂,ASTM E-84 1级

3.保修10年,现货可立即交货,超过3,000平方米(质量不同于廉价的FRP光栅,中国为B级),进口的FRP光栅。在美国,日本,韩国,新加坡,马来西亚等国销售的乙烯基A级材料,具有世界一流的品质Chancon

。4.Co.,Ltd.是7种类型的格栅和3种类型的池塘盖的制造商。超过5种成品。 (适用于大多数设计和尺寸)玻璃纤维格栅具有与不锈钢相同的特性,不生锈,耐热性高。良好的耐化学性美丽的具有多彩的内置设计并且比所有材料更轻,强度高,耐日光照射,耐化学腐蚀,也是替代不锈钢的新材料

5.具有国内客户群。超过100家领先公司通过了认证。使用代替钢或不锈钢。在不生锈的区域不影响医院的磁场。排水rate盖工作系统步筛人孔盖上走道板可防止锈蚀和化学腐蚀。

 

5.游泳排水排水沟漏网,

ABS Spa游泳排水排水沟漏网,塑料排水格栅的制造商和供应商。盖好盖板,水池

边缘的溢流炉排,水池周围的边缘炉排或溢流炉排。由ABS塑料制成,有2种标准尺寸,宽25厘米,宽30厘米,有2种质量等级可供选择,重量轻,无锈,用于安装在泳池边缘,以允许泳池溢水。轻松排入水过滤系统。

 

1)以上价格价格不包括增值税和运费

2)普通溢流光栅尺的宽度从25cm到30cm不等,可在矩形框或游泳池上使用。圆形(自由形状的水槽)

3)设计用于美化环境,浸泡在水中,不生锈,带有防霉添加剂并防止紫外线用作喷泉池周围的排水沟盖。有一个小孔,所以小卵石可以放在上面。排水好

 

 

 

6.公路沿线的球墨捕集器安全排水管排水格栅

由铸铁制成(铸造球墨铸铁),设计用作堰,筛子,梳子,陷阱,分开的漂浮物,将排水通道放在横脚处捕集灰尘,粉末,沉积物,垃圾,食物垃圾,树叶,纸张,摇杆,盒子,通道,水g沿人行道的U形侧轨,规格符合市政标准。公共工程和城乡规划部农村公路系国家住房管理局预计到达时间标准尺寸为10×40厘米,15×30厘米,15×40厘米。

 

排水排水格栅罩的特点

1)铸铁炉排,集尘器,灰尘和垃圾的静电爬山机鼓式筛网。这种炉排由特殊的球墨铸铁(铸造球墨铸铁)制成,设计用作炉排将碎屑分开,将叶子困住,沿着人行道的侧面岩石。准备立即出售的标准尺寸为10x40cm。15x30cm。,15x40cm。,20x57cm,25x70cm等

。2)驱动方式光栅。钢堰以前是在石头小径,钢筋混凝土Kor Sor中浇铸的。为防止垃圾进入公共下水道

3)人行道一侧的垃圾桶,灰尘,石头,树叶。根据规格设计制造农村公路部标准,一些国家,国家住房预计到达时间公共工程和城乡规划部曼谷民政办公室

4)以上价格为进入该项目的批发价格。批量订购时请通过与销售部门联系以要求特价。

 

 

 

7.FRP / PP大树环护栅框架盖

用于装饰耕种土壤,以易于保养和浇灌主根。如果汽车可以通过,它也可以保护玻璃根的根部。它被广泛用于土地花园景观和景观建筑工作。它具有韧性和耐用性。或用作替代停车格栅,蜗杆块,铺路砖,修整完好的草坪,更换混凝土/砖石铺路单元

FRP / PP /球墨铸铁/复合大树环护栅格栅框架盖,树环/树护栅/树ates子。 /沟槽式格栅,FRP树木防护罩,树g架框架盖,装饰树防护罩框架,FRP模具大树篱笆架,轻巧耐用的FRP材质格栅树篱,花园装饰和园林绿化外部格栅产品,树根树干防护。防护网,树坑道路安全网罩,树篱摊铺机悬架支撑材料,行人安全树Gra和沟槽and,线性铺装人行道沟g支撑,树桩周围的穿孔路面浇筑混凝土地板后如何装饰树? FRP大树格栅具有易于组装和拆卸的简便选择,可有效保护和协调您的树木和地板,可有效地用于树基装饰。

 

 

 

 

 

8.Egg板条箱天花板格栅照明屏幕面板挡光板,遮光罩,通风遮光罩

格栅,灯块,,空气过滤器,通风机,格栅,建筑面罩。用于形成格栅以阻挡LED /荧光滤光片。 (LED /荧光灯)面板,面板,天花板,墙壁,窗帘,网格,外墙,通风口。百叶板,通风孔遮盖,隐藏电气系统以装饰建筑物装饰性挡光板,陈列柜装饰用作铝制通风天花板的替代品。用于装饰美丽的鱼。制作房间分隔物,墙壁结构,柜子,水产养殖容器,虾,青蛙,sal,蛋箱荧光天花板格栅照明屏幕面板,抽象塑料板,带过滤器的蛋箱格栅,HVAC空气回流/双偏转格栅,塑料LED照明扩散器,过滤介质网格蛋箱池塘海洋水族馆,DIY蛋箱水族馆盖,用于吊顶白色塑料蛋箱的空气通风百叶窗,空气矢量丙烯酸网格百叶窗:提供通风蛋箱烧烤的新设计。

 

 

 

CHANCON主页(产品菜单)

 

菜单主页Shancon公司-光栅泰国公司

    GFRP-钢-塑料-PPABS游泳溢水焊接钢筋栅网/复合玻璃纤维铸铁球墨铸铁井盖井盖,管盖,成品排水管,人孔格栅盖/锚固装置固定鞍座固定夹夹具锁紧固件紧固件钢筋光栅排水格栅罩/踏脚板鼻孔/穿孔钉板挂钩架子货架存放工具DIY套件:塑料玻璃格栅溢出游泳池边的排水装置防锈镀锌钢格板筛网可以捕获掩埋在岩石中的食物残渣。坚固盖,油底壳盖,人孔盖,玻璃纤维,球墨铸铁高架人行道地板垫挂钩设备,挂钩,挂钩,木板,钉板,多孔钢板,壁挂式,壁挂式,存储设备,手动工具

联系与查询联系以订购地图,价格,折扣

    A.联系我们:联系以订购。收货计划,银行帐户,交货条款

    B.报价:检查产品价格,报价,特殊折扣

    C.项目参考:客户样品。应用如何购买

    D.规格和服务:强度-化学药品的含义,订购,制造,安装,设计,测试结果

    E.关于我们(光栅专家):光栅泰国| Chancon Group of Company(Chancon Company)

    F.经销商销售通缉:要求成为经销商。招聘销售人员

    G.购物站点地图:所有产品的价格。排水g人孔盖,人孔盖,

溢流格栅,溢流格栅走道

    格栅1.塑料聚丙烯格栅排水格栅。特强韧性塑料PP

    2.金属排水格栅金属排水格栅-步骤标准尺寸-特殊订购

    3.现代不锈钢线性淋浴地板排水格栅。不锈钢盖板,地漏

    格栅4。FRP玻璃纤维玻璃模具格栅,玻璃纤维排水格栅工厂中的人行道的地面垫子

 1. ABS游泳溢水排水格栅,游泳池边缘周围的溢水排水格栅

    6.驱动高速公路叶片侧边排水

    格栅的摊铺机摊铺机框架盖保护完成的树根周围的格栅框架

    8.鸡蛋箱天花板的屏幕。空气过滤器,

人孔盖,人孔盖,人孔盖

    9.玻璃钢人孔盖,人孔盖,玻璃纤维盖,混合树脂(不生锈,更换不锈钢)

    10.球墨铸铁人孔盖(圆形/方形),管道盖,球墨铸铁人孔盖,水处理

    11.FRP金刚石顶盖(特殊切割),人孔盖,玻璃纤维人孔盖,定做尺寸,

光栅设备衣板钩固定夹防滑

    盖板12.衣板钩多孔板悬挂式悬挂工具储物架钩,腿,衣架,

    钩13. FRP楼梯踏步收口台阶保护套防滑表面盖

 1. HDG钢格板夹锁夹紧固件不锈钢/防锈钢
 2. FormWork扎带系统:TieRod / ThreadBar高强度钢WingNut WaterStopper

    16.质朴的金色标牌颜色铝管连接器铝连接器。黑锈色拉丝金没有录音

    。17.天花板网格阴影窗花。场景,吊顶板,幕墙。围栏,扶手,隔板遮阳篷,板条,遮光

 

 

与我们联系:CHANCON GRATINGTHAI

联系人CO。,LTD聊天Lincoln-CO。,LTD磨碎泰国

Chantilly康涅狄格州的制造商,这些制造商专门在特定地区。成品排水g盖系统人行道地垫高架地板行人路旁的垃圾收集器步筛轻型活动地板清洁好人孔盖多功能生产场中的平板机器周围的防滑垫污水处理系统顶部的走廊防滑脚,出厂时有钢制台阶。 PegBoard挂钩可抵抗盐水,酸雨,铁锈和化学物质的腐蚀。

 

 

Grating_Manhole_Expert |制造商,批发-零售|招募经销商,销售商,代理商,代理商,分销商|| Chancon公司,FRP格栅,排水格栅的制造商和分销商人行道炉排 污水盖,人孔盖,废水处理系统

坑CHANCON Co.,Ltd. | GratingThai Co.,Ltd. ||(总公司位于Rama 2中央对面)曼谷坤坤天萨玛坝21 Soi Tha Kham 21/1号,泰国| 199 Takham21 / 1 Takham Road,Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150手机(销售):081 932 7894,061 647 0184-6电话:02 451 0780-1,传真:02 451

0786电子邮件:mkt @ chancon。 co.th |行@:@ChanCon://www.CHANCON.co.th

网站:http| www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |www。.com  

  http://| www。 KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook:https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube:http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter:http://twitter.com/整合

Google Plus:https ://plus.google.com/+ChanconTh://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Pinterest:https

Instagram:https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot:http:// //chanconfrpgrating.blogspot .com /

ภาษาอินโดนีเซีย(Indonesia)

Overflow Grating Lantai jalan yang ditinggikan

 

Overflow Grating Koridor yang ditinggikan || Kutipan dipesan dalam urutan menu produk 1-15 (harga ditawarkan untuk semua item Ini adalah harga untuk menerima produk itu sendiri di gudang perusahaan. Tidak termasuk PPN)

1-8 Gully Grating: Grup Produk Drain Grating Jebak sampah di batu di kaki pangkal pohon, produsen dan pemasok kisi, drainase, plastik jadi. Pelat penutup, parut saluran pembuangan di sekitar tepi kolam renang Hot Dip Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating Untuk talang Keset lantai jalan yang ditinggikan

                     

 

# Kisi Drainase Overflow Populer: Kelompok kisi drainase prefabrikasi yang populer *** klasifikasi kisi drainase prefabrikasi yang paling populer. Menyortir dari harga rendah ke harga tinggi | Best Seller Grating Quotation (Price Sorting)

Grating professional. Manhole cover, manhole cover, Chancon Company menciptakan merek kualitas premium. Itu terus dikembangkan Untuk memberikan pengalaman terbaik Kami adalah spesialis dalam memberikan layanan dalam rangkaian produk Manhole Cover, Sump Caps, Pipe Caps, Drain Cover, Steel FRP Grating Cover, Manhole Cover. Oleh karena itu, semua jenis produk kisi, semua produk kami telah berjalan dengan baik. Ini dimulai dari langkah pertama dalam pengembangan produk sesuai dengan kebutuhan pelanggan. Pengembangan material untuk mencapai produk dengan kualitas terbaik. Tidak hanya Kami telah mencoba untuk maju dengan mengembangkan teknologi baru. Untuk mengakses penggunaan yang efektif Untuk sedekat mungkin dengan kata ‘sempurna’.

 

*** Harga sesuai tabel diatas satuan baht / meter || Garansi 1 tahun, FRP kisi bergaransi 3-10 tahun.

 

Pabrik produsen Manhole cover, manhole cover, drainage parut, ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs KATEGORIChancon Shanton

produkgroup,

produsen khusus. Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip Tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

 

 

 1. Kisi-kisi ProlyPropylene (PP) Plastik Paten Pelat lantai jalan setapak Plastik kuat ekstra kuat

Kisi plastik pracetak, model standar Paten Chancon, unik, ukuran saluran 15x30mm., Tinggi 30mm. Abu-abu, Ukuran standar, lebar 25x100cm. Dan 30x100cm., Harga ekonomis, tidak berkarat, dapat ditempatkan di area yang bersentuhan dengan air sumur. Cocok sebagai pengganti grill di sekitar kolam renang. Atau letakkan kerikil di atasnya untuk pekerjaan lansekap

 

 

Fitur kisi plastik ekstra kuat yang telah dibuat sebelumnya, Lantai Plastik Berkualitas Premium & Kisi-kisi Kelebihan Kolam Renang

1) Kisi-kisi Limpahan Paten yang Unik: Satu paten desain yang unik. Jaringan drainase kisi PP plastik Shancon Permukaan atas didesain berbentuk segitiga agar tidak tergelincir di seluruh lembaran sehingga terlihat sempurna dan indah. Lubang kecil untuk melindungi reptil Terlihat seperti parutan saluran pembuangan alami, lembut dan artistik karena nuansa detailnya yang lebih halus. Jaminan unik dan luar biasa bahwa kisi-kisi kami unik di dunia ini. Karena kami adalah pabrikan dan langsung produknya.2

) Rustless Grating untuk area lantai basah: bagus di area basah. Butuh kebersihan, tidak ada karat Dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan pembuatan palet mesin. Adalah keset lantai anti selip Meninggikan koridor Mendukung rumput buatan untuk drainase cepat Berendamlah di air kolam ikan Atau kolam renang untuk menggantikan jeruji tradisional Bisa direndam dalam air, tidak akan berkarat. Ada agen anti jamur yang ditambahkan. Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Memiliki lubang kecil sehingga kerikil dapat diletakkan di atas taman

3) Plastik Poly Propylene Kualitas Tinggi: Merupakan bingkai plastik khusus yang kokoh. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, terjangkau

4) Lubang kecil mesh mencegah Reptil Berbahaya: Merupakan saringan, alur, licin, permukaan licin, ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil. Parut luapan di sekitar kolam umum Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur maupun kolam yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik. Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Tekankan kebersihan di area yang tidak ingin berkarat. Atau digunakan di dapur, kantin, pasar segar, pasar loak, dll.

5) Pemasangan dan Pemotongan yang mudah untuk berbagai ukuran: Mudah dipasang, dapat dipotong sesuai dengan saluran pembuangan yang telah dibuat. Jika pelanggan telah selesai memanggul bahu selokan Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Dengan dirancang untuk memotong keduanya dari lebar Sesuai kebutuhan, seperti lebar 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, atau dipotong dari sisi panjang menjadi ukuran 34cm, 38cm, 42cm, 46cm.Berat jeruji drainase plastik jadi sangat ringan dibandingkan model kisi lainnya. Apa saja Ini juga dapat dengan mudah dipotong menggunakangrinding (piglet)

disc6) Ringan 2.5 kg dan dapat dikunci: ringan 2.5 kg / lembar. Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaan mengkilat plastik (Mudah Dibersihkan) tanpa air. Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Perlindungan terhadap sengatan listrik (Insulator)

7) Garansi 1 tahun: Garansi kualitas produk 1 tahun, Anda bisa terjamin kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan injeksi plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar, mulus, tidak seperti cetakan lain di dunia. Permukaan non-slip, lubang kecil, keras, super tangguh. Mengandung anti jamur, tahan UV, UV, kami berani menjamin kualitas setiap jeruji saluran air

8) Mengganti Kisi Kolam Renang: didesain untuk menggantikan kisi kolam renang model lama. Digunakan sebagai saringan luapan di sekitar kolam renang yang lebih tua. Atau digunakan sebagai jaringan drainase di sekitar pabrik Keset lantai jalan Lembaran plastik serbaguna Kepiting mendukung produk dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan area apa pun tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating Parut saluran pembuangan #Overflow ditaburi kerikil

 

 1. Kisi Drainase Logam Ukuran Standar – Pesanan Khusus

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Pengelasan dengan mesin otomatis sampai baja tempa homogen. Kokoh di semua titik Umumnya ukuran standar jeruji saluran adalah 25 cm., 30 cm. Dan 40 cm., Pelanggan cukup mempersiapkan desain penyangga bahu yaitu 26 cm atau 31 cm atau 41 cm masing-masing untuk dapat membeli grates Semua desain untuk ditempatkan dan digunakan segera

Spesifikasi HDG Flat Bar Steel Grating

Model Kisi Baja Ringan VS Model Kisi Baja Tugas Berat

Tebal 3 Tinggi 25 Jaring 40×100 (mm) VS Tebal 5 Tinggi 25 Jaring 30×100 (mm)

 <- Click! Unduh Brosur

1) Kisi pembuangan baja siap pakai Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Setiap item

2) Antarmuka mencairkan homogenitas lebih kuat. Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan kekuatan ikatan dari bengkel las baja

3)dilapisi dengan galvanisasi Hot dip Galvanizing ketebalan kurang dari 75 mikron menurut ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat tahan karat. Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada HDG)

4) Dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan kisi-kisi ke jarak yang optimal. Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Struktur dan konsistensi

5) pemilihan bahan yang berkualitas. Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional selama 20 tahun

 

Kutipan Pelat baja dilas baja berlapis

Kutipan Kisi-kisi Baja Karbon Ukuran Standar.

 

 

Fitur kisi baja dilas prefabrikasi (Standar las dan ketebalan pelapisan)

1) Kisi baja prefabrikasi. Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Di setiap ukuran standar Ada dua tipe untuk dipilih. Bahwa itu adalah model yang perlu menerima bobot hanya oleh orang yang lewat Atau biarkan mobilnya lewat Karena lubang dan ketebalan baja berbeda

2) Sistem pengelasan homogen yang lebih kuat. Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen di semua sisi. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan daya rekat yang kuat, lebih tahan lama daripada bengkel las baja umum Poin utamanya adalah pengelasan Flat bar yang homogen (silakan periksa pekerjaan pengelasan dibandingkan dengan tenaga pengelasan manual), menjamin kualitas dan kekuatan yang harus dibuktikan oleh pelanggan sebelum mengambil keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil memiliki standar yang sama

3) Pelapisan dengan metode hot dip galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai standar ASTM A123, ASTM B6 (tidak menggunakan cat semprot / cat anti karat. Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada pekerjaan pelapisan HDG) Pekerjaan pelapisan zinc lebih tebal dari standar. Menjadikannya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi lebih lama Beberapa pelapisan cepat dan pelapisan cat semprot

4)desain dan kontrol produksi untuk memastikan kesehatan dan keamanan. Dengan dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan bingkai bingkai pada jarak yang paling sesuai Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Dan struktur kuat yang konsisten Dengan menggunakan twisted steel, ketebalan Twisted Rod 6-8mm untuk menggabungkan lembaran baja menjadi satu. Dan dirancang untuk mencegah tergelincir.

5) Pemilihan bahan yang berkualitas. Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional dari pabrik langsung produsen kisi baja

6) Kisi baja prefabrikasi dapat mendukung kendaraan besar. Sesuai standar lebar 25cm. Dan 30cm. Di model dengan ketebalan 5mm. Tinggi 25mm. Dengan lubang kecil hanya 30mm. Cocok untuk talang drainase Cara finalis pabrik Dengan trailer, kontainer besar atau trailer dapat berjalan dengan aman, misalnya, lembaran baja tebal 3mm Didesain untuk menggunakan beban forklift yang lebih kecil. Jika diperlukan untuk pekerjaan penahan beban, dari truk enam roda, sepuluh roda sampai sebuah trailer besar. Sebaiknya gunakan ketebalan 5mm, karena didesain lebih kecil dan lubangnya lebih tebal, bisa menampung lebih dari 12,5 ton

7) Sesuaikan tinggi bahu ayakan. Lebih baik daripada membuat saringan baru dan membuang anggaran Anda. Jika pelanggan menyiapkan penyangga bahu lebih tinggi dari 25mm, tidak perlu menggunakan bingkai yang lebih tinggi. Cukup gunakan setrika untuk menambah tinggi bahu bagian bawah. Kemudian gunakan saringan Model dengan ketebalan baja 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cukup untuk menangani beban trailer besar. Hemat budget dengan design yang sempurna

8) Dapat menghadirkan kisi-kisi yang sudah jadi untuk disambungkan ke berbagai ukuran. Kisi baja prefabrikasi siap dikirim oleh perusahaan Tersedia 2 ukuran lebar standar 25 cm dan 30 cm untuk kebutuhan pemesan ukuran 50x100cm. Dapat diterapkan untuk menghubungkan atau menempatkan dua 25cm bersama. Jika ingin menggunakan ukuran 100x100cm dapat menggunakan 4 disc yang dihubungkan dengan 25 cm Atau jika 60x100cm Atau 100x120cm Dapat diterapkan pada lembaran komposit 30x100cm

Nah,9) prosedur untuk lebar bahu adegan logam. Siapkan piring saringan Harus dirancang untuk mengakomodasi lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan gril. Untuk kekuatan dan keamanan penggunaan Oleh karena itu, kisi-kisi bahu (bentuk-L) harus ditempatkan dengan baja siku sebelum menuangkan beton. Meninggalkan tinggi badannya 25-30mm (tergantung jenis kisi-kisi) sehingga kisi yang dipasang selalu pas di lantai. Jangan tersandung kursi roda atau pejalan kaki Lebar bahu menerima kisi-kisi Harus ditambahkan pada setiap sisi 3-5mm Total 2 sisi adalah 6-10mm Untuk dapat menempatkan pelat ayakan ke bawah agar pas. Tidak terlalu ketat atau terlalu longgar

 1. Kisi Drainase Lantai Kamar Mandi Stainless Linear Modern Kisi-kisi drainase lantai baja tahan karat

  Kamar Mandi Anti-Selip yang DisesuaikanKamar Mandi

  Panggangan, produk drainase stainless steel. Lubang / ukuran tersedia banyak, terlihat modern, eksotis dan unik. Terbuat dari baja tahan karat asli kelas SUS304, ini memastikan bebas karat selama masa pakai. Mampu menahan beban orang yang lewat Didesain untuk digunakan di balkon, kondominium, trotoar, kamar mandi, dapur, cocok digunakan di area basah dan ingin mencegah serangga, hewan pengerat atau reptil. Menghilangkan masalah banjir Cocok untuk penggunaan lokal Itu membutuhkan asupan air dalam jumlah besar Dan ingin mengalirkan air dengan cepat untuk mencegah terjadinya banjir

 

 

Fitur: Kisi saluran baja tahan karat, selesai sesuai GMP Baru || Pancuran Stainless Steel Grating (Profil Khusus Kelas SUS304)

 1. Dipilih pelat baja tahan karat asli kelas SUS304, versi paling tebal, ketebalan hingga 2 mm. **** Paling tebal di pasaran dibandingkan dengan semua pesaing untuk mencapai jeruji saluran baja tahan karat. Kualitas tinggi, kuat, berjalan, tidak roboh, umur pemakaian yang lama
 2. Terdapat balok penguat stainless steel untuk menopang bagian belakang plat kisi dengan lebar mulai 20cm. 25cm. 30cm. Jarak antar tulangan tiap 20cm. 4 buah dengan panjang masing-masing 1m meningkatkan kekuatan kisi lembaran berjalan mengempis umur tidak terdistorsi lebih lama dari beberapa dan tidak ada dukungan balok / dukungan balok las terpasang kisi stainless untuk

    saringan Model persegi baru, indah, aman, tidak tajam , tidak memotong kaki Anda, dapat digunakan untuk area interior dan eksterior. Aman, tidak licin / Tidak Terpal, Tidak licin saat Safety Step On

 1. Bahan stainless steel adalah bahan. Bebas alergen Bukan noda agar kuman menempel Tidak akan berkarat sepanjang umur layanannya Noda dapat dibersihkan dengan mudah / Keamanan dan Mudah dibersihkan Bahan
 2. Lipat keempat ujungnya agar kuat. Dapat menopang beban orang yang lewat dengan baik Dapat digunakan sebagai parut drainase dapat ditempatkan bersama untuk area yang panjang / Pedestrian Sarat dengan desain yang sangat baik
 3. Lubang kecil, baru dan unik di dunia ini Melindungi dari serangga, tikus, ular, reptil. Tetapi drainase cepat / drainase lebih cepat Aliran parit parit parit parit kisiparit
 4. Didesain sebagaidrainase. Stylish, modern, elegant, good looking, menciptakan suasana mewah Untuk setiap area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304
 5. Jika anda menginginkan finishing brushed stainless steel (garis rambut), harga 20% lebih dari tabel diatas / Permukaan Stainless HairLine mengenakan harga 20% dari kutipan di atas

 

 1. FRP FiberGlass Mould Grating (Drainage Gully Culvert).

Fiber Reinforced Grating FRP Mould Grating adalah bahan inovatif terbaru. Didesain sebagai pengganti stainless steel / aluminium / kayu / baja. Kehidupan pelayanan lebih dari 30-100 tahun, tidak memerlukan penggantian yang sering. Kualitas terjamin, cantik, tahan lama, hemat biaya, memiliki sifat yang sama dengan stainless steel, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua bahan, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan bahan kimia, merupakan bahan baru untuk menggantikan stainless steel juga. Lembaran standar berukuran besar dengan ukuran 1500x4000mm. Dapat digunakan sebagai pelat lantai yang ditinggikan mulus. Dapat dipotong kecil-kecil sesuai kebutuhan. Atau gunakan seluruh lembaran mulus untuk pekerjaan jalan setapak. Jalan mudah dipasang dan dirawat. Didesain untuk menjadi parut saluran / tembus pandang. Atau sebagai penutup kolam – penutup pipa / lembaran, permukaan padat, disegel, pola kaki-kaki (Penutup Atas), dibuat khusus untuk berbagai ukuran. Pemotongan mudah dengan pisau fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm.Ketebalan aksial 6,5mm ukuran slot lubang 38x38mm.Tersedia dalam 5 warna, kuning, hijau, abu-abu, biru dan hitam dengan tinggi 38mm. Dan 50mm.

 

* Case. Want untuk memesan ukuran khusus lainnya Dapat menghitung harga dengan membandingkan pelengkap ginjal Kalikan luasnya dengan Harga per meter persegi, misalnyam persegi

    ukuran 25x100cm. = 0,25. X 6.000 baht = 1.500 baht (tebal 25mm) / atau = 0,25 m persegi. X 9.000 baht = 2.250 baht (tebal 38mm).

 

Kualitas, layanan dan jaminan produk. From Chancon

 1. Jaminan kualitas produk 10 tahun / Garansi 10 tahun Sertifikat memiliki umur pemakaian lebih dari 30-100 tahun dengan fitur pencegah korosi yang banyak dijumpai di industri kimia. Dan pengelolaan air limbah Terbuat dari resin ditemukan lebih dari 30 resep dari resep untuk mencegah korosi di lingkungan korosif daripada penutup Fiberglass tahan umumnya

2.Impor dari Denmark. Resin Vinyl Kelas Makanan dikembangkan untuk digunakan dalam industri makanan. Mengandung zat anti mikroba Menghambat pertumbuhan bakteri Di permukaan jeruji Termasuk zat korosif yang banyak dijumpai di industri makanan dan minuman Terbuat dari bahan resin yang tidak menghasilkan asap. Dan memiliki tingkat percikan yang rendah Flame retardant menurut ASTM E-84 Class 1

 1. Garansi 10 tahun, stock tersedia untuk pengiriman segera, lebih dari 3.000 sqm. (Kualitas berbeda dengan FRP grating murah, Grade B dari China), FRP Grating import. Dari eropa Bahan vinyl grade A, Kualitas Kelas Dunia Premium, dikirim untuk dijual di Amerika, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, dll.Chancon

4.Co., Ltd. adalah produsen dari 7 jenis kisi dan 3 jenis penutup kolam lebih dari 5 bahan jadi. (Tersedia dalam sebagian besar desain dan ukuran) Kisi fiberglass memiliki sifat yang sama dengan baja tahan karat, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua bahan, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan kimia, merupakan bahan baru untuk menggantikan stainless steel

 1. Memiliki basis pelanggan domestik. Lebih dari 100 perusahaan terkemuka bersertifikat. Gunakan sebagai pengganti baja atau baja tahan karat. Di daerah yang tidak ingin berkarat Tidak mempengaruhi medan magnet di rumah sakit. Sistem kerja tiriskan tutup parut Langkah saringan Penutup lubang got Pelat trotoar atas mencegah korosi dari karat dan bahan kimia.

 

 1. Kolam Overflow Drainage Gully Grating Overflow Drainage Grating,

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, produsen dan pemasok kisi drainase plastik jadi. Pelat penutup, parut luapan di sekitar tepi kolam,

parut tepi atau parut pelimpah di sekitar kolam. Terbuat dari plastik ABS, tersedia dalam 2 ukuran standar, lebar 25cm dan 30 cm., 2 kualitas pilihan, ringan, tidak berkarat, digunakan untuk pemasangan di tepi kolam agar air meluap dari kolam. . Mudah dialirkan ke dalam sistem penyaringan air.

 

1) Harga yang ditawarkan di atas Harga tidak termasuk PPN dan Pengiriman

2) Ukuran Common Overflow Grating tersedia dengan lebar 25cm dan 30cm, dapat digunakan pada bingkai persegi panjang atau kolam renang.Bentuk bulat (talang bentuk bebas)

3) dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan lansekap, rendam dalam air, tidak berkarat, dengan aditif anti jamur Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Ada lubang kecil, jadi kerikil bisa diletakkan di atasnya. Menguras dengan baik

 

 1. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates di sepanjang sisi jalan raya

Terbuat dari bahan besi cor (Casting Ductile Iron) yang didesain untuk digunakan sebagai bahan baku Bendung, saringan, sisir untuk memisahkan puing-puing yang mengambang, letakkan saluran drainase di kaki jalan setapak. Perangkap debu, bubuk, sedimen, sampah, sisa makanan, daun, kertas, tuas batu, kotak, saluran, parut air Rel sisi U di sepanjang jalan setapak, spesifikasi sesuai dengan standar kota. Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan Otoritas Perumahan Nasional ETA Ukuran standar adalah 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

 

Fitur Curbed Drainage Grating Scupper

1) Parut besi cor, perangkap debu, kisi layar drum pemanjat statis debu dan sampah. Parut jenis ini terbuat dari besi cor ulet khusus (Casting Ductile Iron) yang dirancang untuk digunakan sebagai Jeruji memisahkan puing-puing, menjebak daun, batu samping di sepanjang jalan setapak. Ukuran standar dengan stock yang siap dijual adalah 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, dll.

2) Drive Way Grating. Grating) atau disebut dengan berbagai nama Bendung besi tuang, perangkap debu, puing-puing mengambang, sisa makanan, perangkap daun, tuas batu di sisi jalan setapak Dulu dilemparkan di jalan setapak batu, beton bertulang, Kor Sor. Mencegah sampah masuk ke saluran pembuangan umum

3) Perangkap sampah, debu, batu, daun di pinggir jalan setapak. Didesain dan diproduksi sesuai spesifikasi Standar Departemen Jalan Pedesaan, beberapa negara, perumahan nasional ETA Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Kantor Sipil Bangkok

4) Harga di atas adalah harga grosir untuk proyek. Dalam kasus pesanan massal Silakan meminta harga khusus dengan menghubungi bagian penjualan.

 

 1. FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover

Digunakan untuk dekorasi Mengolah tanah agar mudah dalam perawatan penyiraman akar tunggang. Ini juga melindungi akar dari kaca jika mobil dapat melewatinya. Ini banyak digunakan dalam Land Garden Scape dan pekerjaan arsitektur lansekap. Ini memiliki ketangguhan, kekuatan dan daya tahan. Atau gunakan sebagai pengganti kisi parkir, blok cacing, blok paving, finishing halaman yang sudah jadi, Mengganti Unit Paving Blok Beton / Masonry

FRP / PP / Besi Ulet / Komposit Pohon Besar Ring Guard Grating Frame Cover, Cincin pohon / pelindung pohon / kisi pohon. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover untuk parut pohon, Bingkai Penutup Pelindung Pohon Hias, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Ringan dan tahan lama bahan FRP kisi pelindung pohon, Produk Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate, Pelindung batang akar pohon . kisi pelindung, Penutup kisi pengaman jalan lubang pohon, Material Penopang Suspensi Paver Kisi Pohon, Pagar Pohon Aman untuk Pejalan Kaki dan Gerbang Parit, Dukungan parit parit trotoar Pengerasan Jalan Linear, Perkerasan berlubang di sekitar tonggak pohon Bagaimana Anda bisa mendekorasi pohon Anda setelah menuangkan lantai beton? memiliki pilihan yang lebih baik untuk melindungi dan menyelaraskan pohon dan lantai Anda.Dengan perakitan dan pembongkaran yang mudah, FRP Big tree grating dirancang untuk dekorasi dasar pohon secara efektif.

 

 

 

8.Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel Light baffle, light shield mask, ventilator

grille, light block, light shield, air filter, ventilator, lattice, building mask. Digunakan untuk membentuk kisi-kisi untuk memblokir penyaringan lampu LED / Fluorescent. Panel (Led / Fluorescent), panel, panel langit-langit, dinding tirai, teralis layar, ventilasi udara. Pelat Louver, lubang ventilasi Meliputi, menyembunyikan sistem kelistrikan untuk mendekorasi gedung Panel penghalang pencahayaan dekoratif, dekorasi etalase Digunakan sebagai pengganti plafon ventilasi aluminium. Digunakan sebagai hiasan untuk memelihara ikan yang indah. Buat pembatas ruangan, struktur dinding, kabinet, wadah akuakultur, udang, katak, salamander, Panel Layar Pencahayaan Kisi-kisi Fluoresen Telur Peti Telur, Papan bahan plastik Abstrak, Kisi-kisi peti telur dengan filter, Kisi-kisi pengembalian udara HVAC / Kisi defleksi ganda, Diffusers Lampu LED Plastik , Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium, Penutup Akuarium Egg Crate DIY, Ventilasi Udara Light Louver untuk peti Telur plastik putih plafon gantung, Air vector Acrylic Grid Louver: desain baru yang memasok ventilasi peti telur memanggang.

 

 

 

 

Halaman Muka CHANCON (Menu Produk)Muka Menu Shancon Company – Perusahaan Thailand Yang Bersyukur

Halaman

    GFRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow Welded Steel Bar GRATING / Composite fiberglass Casting Besi ulet PENUTUP MANHOLE Penutup lubang got, penutup pipa, pipa pembuangan jadi, penutup kisi lubang got / Perangkat Penahan terpasang Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating / Curbed Drainase Grating Scupper / Stair Tread Nosing / Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit: Plastic Grating Overflow Drainage Di Sekitar Tepi Kolam Renang Kisi baja galvanis tahan karat Layar memerangkap puing-puing makanan yang terkubur di batu. Penutup padat, penutup bah, penutup lubang got, fiberglass, besi cor ulet Keset lantai jalan yang ditinggikan Perlengkapan hook, hook, hook, board, pegboard, panel baja berlubang, wall mounted, wall hanging, storage equipment, hand tools

Kontak & Permintaan Kontak untuk memesan Peta, harga, diskon

 1. Hubungi kami: Kontak untuk memesan. Rencana penerimaan, rekening bank, syarat pengiriman,
 2. Harga-Penawaran: cek harga produk, permintaan penawaran, diskon khusus
 3. Referensi Proyek: Sampel pelanggan. Aplikasi Cara Membeli
 4. Spesifikasi dan Layanan: Arti, Pemesanan, Pembuatan, Pemasangan, Desain, Hasil Uji Kekuatan – Bahan Kimia
 5. Tentang Kami (Ahli Grating): Grating Thai | Chancon Group of Company (Chancon Company)
 6. Dealer Sales Ditanya: Permintaan menjadi dealer. Merekrut staf penjualan
 7. Peta Situs Belanja: harga semua produk. Parut drainase Manhole cover, Manhole cover,

 

Overflow Grating, Overflow Gratewalkway

    Grating1. Kisi drainase Plastik PolyPropylene Grating. PP plastik kuat ekstra kuat

 1. Kisi Drainase Logam Kisi drainase logam – tangga Ukuran standar – pesanan khusus
 2. Kisi Drainase Lantai Kamar Mandi Linear Stainless Modern. PenutupStainless Steel,Lantai

    KisiPembuangan4. Kisi-kisi Cetakan FiberGlass FRP, Kisi Pembuangan Fiber Glass Alas lantai, jalan setapak di pabrik

 1. ABS Swimming Overflow Drainage Grating, kisi-kisi saluran pembuangan di sekitar tepi kolam renang
 2. Penutup Rangka Pengurasan Sisi Daun Drive HighWay

    Penutup Bingkai Paver Melindungi bingkai bingkai di sekitar pangkal pohon yang sudah jadi

 1. Peti Telur Layar Plafon. Filter ventilasi

 

Manhole Cover Manhole cover, manhole cover, drain cover

 1. FRP Manhole Cover, manhole cover, fiber glass cover, resin campuran (tidak berkarat, penggantian stainless steel)
 2. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round / Square), pipa penutup, penutup lubang besi ulet, pengolahan air
 3. Penutup Atas Berlian FRP (Potongan Khusus), penutup lubang got, penutup lubang dari fiberglass, dibuat sesuai ukuran,

Peralatan Grating, Papan Pasak, Pengait, Kunci Klip.anti selip

    Pelat penutup12. PegBoard Hooks Perforated Pegboard Wall Mount Hanger untuk Penyimpanan Alat Pengait, kaki, gantungan, pengait,

 1. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector, trim hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga, fiberglass anti selip. Penutup permukaan anti selip
 2. Pengunci penjepit kunci klip Kisi Baja HDG Baja tahan karat / baja tahan karat
 3. Sistem Ikatan Bekisting: TieRod / ThreadBar High tensile steel WingNut WaterStopper
 4. Konektor Pipa Aluminium Rustic Golden Sign Color Warna karat hitam disikat emas Tidak ada taping
 5. Ceiling Trellis Shade Grilles Scene, panel langit-langit, dinding tirai. Pagar, pegangan, panel partisi Tenda, reng, naungan

 

HUBUNGI KAMI: CHANCON GRATINGTHAI

contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD gratingThailand

pabrikanChantilly Connecticut yang berspesialisasi dalam bidang tertentu. Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip PegBoard Hooks tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

 

 

Grating_Manhole_Expert | Produsen, Grosir – Eceran | Dealer perekrutan, Penjualan, Dealer, Agen, Distributor || Perusahaan Chancon, produsen dan distributor FRP Grating grating, drainage trough. Kisi-kisi jalan

Penutup bah, penutup lubang got, sistem pengolahan air limbah

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok , Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt @ chancon. co.th | Line @: @ChanCon

Situs web: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

  http: // www. .com | www. KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /

ภาษาอินโดนีเซีย

Overflow Grating Lantai jalan yang ditinggikan

 

Overflow Grating Koridor yang ditinggikan || Kutipan dipesan dalam urutan menu produk 1-15 (harga ditawarkan untuk semua item Ini adalah harga untuk menerima produk itu sendiri di gudang perusahaan. Tidak termasuk PPN)

1-8 Gully Grating: Grup Produk Drain Grating Jebak sampah di batu di kaki pangkal pohon, produsen dan pemasok kisi, drainase, plastik jadi. Pelat penutup, parut saluran pembuangan di sekitar tepi kolam renang Hot Dip Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating Untuk talang Keset lantai jalan yang ditinggikan

                     

 

# Kisi Drainase Overflow Populer: Kelompok kisi drainase prefabrikasi yang populer *** klasifikasi kisi drainase prefabrikasi yang paling populer. Menyortir dari harga rendah ke harga tinggi | Best Seller Grating Quotation (Price Sorting)

Grating professional. Manhole cover, manhole cover, Chancon Company menciptakan merek kualitas premium. Itu terus dikembangkan Untuk memberikan pengalaman terbaik Kami adalah spesialis dalam memberikan layanan dalam rangkaian produk Manhole Cover, Sump Caps, Pipe Caps, Drain Cover, Steel FRP Grating Cover, Manhole Cover. Oleh karena itu, semua jenis produk kisi, semua produk kami telah berjalan dengan baik. Ini dimulai dari langkah pertama dalam pengembangan produk sesuai dengan kebutuhan pelanggan. Pengembangan material untuk mencapai produk dengan kualitas terbaik. Tidak hanya Kami telah mencoba untuk maju dengan mengembangkan teknologi baru. Untuk mengakses penggunaan yang efektif Untuk sedekat mungkin dengan kata ‘sempurna’.

 

*** Harga sesuai tabel diatas satuan baht / meter || Garansi 1 tahun, FRP kisi bergaransi 3-10 tahun.

 

Pabrik produsen Manhole cover, manhole cover, drainage parut, ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs KATEGORIChancon Shanton

produkgroup,

produsen khusus. Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip Tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

 

 

 1. Kisi-kisi ProlyPropylene (PP) Plastik Paten Pelat lantai jalan setapak Plastik kuat ekstra kuat

Kisi plastik pracetak, model standar Paten Chancon, unik, ukuran saluran 15x30mm., Tinggi 30mm. Abu-abu, Ukuran standar, lebar 25x100cm. Dan 30x100cm., Harga ekonomis, tidak berkarat, dapat ditempatkan di area yang bersentuhan dengan air sumur. Cocok sebagai pengganti grill di sekitar kolam renang. Atau letakkan kerikil di atasnya untuk pekerjaan lansekap

 

 

Fitur kisi plastik ekstra kuat yang telah dibuat sebelumnya, Lantai Plastik Berkualitas Premium & Kisi-kisi Kelebihan Kolam Renang

1) Kisi-kisi Limpahan Paten yang Unik: Satu paten desain yang unik. Jaringan drainase kisi PP plastik Shancon Permukaan atas didesain berbentuk segitiga agar tidak tergelincir di seluruh lembaran sehingga terlihat sempurna dan indah. Lubang kecil untuk melindungi reptil Terlihat seperti parutan saluran pembuangan alami, lembut dan artistik karena nuansa detailnya yang lebih halus. Jaminan unik dan luar biasa bahwa kisi-kisi kami unik di dunia ini. Karena kami adalah pabrikan dan langsung produknya.2

) Rustless Grating untuk area lantai basah: bagus di area basah. Butuh kebersihan, tidak ada karat Dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan pembuatan palet mesin. Adalah keset lantai anti selip Meninggikan koridor Mendukung rumput buatan untuk drainase cepat Berendamlah di air kolam ikan Atau kolam renang untuk menggantikan jeruji tradisional Bisa direndam dalam air, tidak akan berkarat. Ada agen anti jamur yang ditambahkan. Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Memiliki lubang kecil sehingga kerikil dapat diletakkan di atas taman

3) Plastik Poly Propylene Kualitas Tinggi: Merupakan bingkai plastik khusus yang kokoh. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, terjangkau

4) Lubang kecil mesh mencegah Reptil Berbahaya: Merupakan saringan, alur, licin, permukaan licin, ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil. Parut luapan di sekitar kolam umum Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur maupun kolam yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik. Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Tekankan kebersihan di area yang tidak ingin berkarat. Atau digunakan di dapur, kantin, pasar segar, pasar loak, dll.

5) Pemasangan dan Pemotongan yang mudah untuk berbagai ukuran: Mudah dipasang, dapat dipotong sesuai dengan saluran pembuangan yang telah dibuat. Jika pelanggan telah selesai memanggul bahu selokan Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Dengan dirancang untuk memotong keduanya dari lebar Sesuai kebutuhan, seperti lebar 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, atau dipotong dari sisi panjang menjadi ukuran 34cm, 38cm, 42cm, 46cm.Berat jeruji drainase plastik jadi sangat ringan dibandingkan model kisi lainnya. Apa saja Ini juga dapat dengan mudah dipotong menggunakangrinding (piglet)

disc6) Ringan 2.5 kg dan dapat dikunci: ringan 2.5 kg / lembar. Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaan mengkilat plastik (Mudah Dibersihkan) tanpa air. Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Perlindungan terhadap sengatan listrik (Insulator)

7) Garansi 1 tahun: Garansi kualitas produk 1 tahun, Anda bisa terjamin kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan injeksi plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar, mulus, tidak seperti cetakan lain di dunia. Permukaan non-slip, lubang kecil, keras, super tangguh. Mengandung anti jamur, tahan UV, UV, kami berani menjamin kualitas setiap jeruji saluran air

8) Mengganti Kisi Kolam Renang: didesain untuk menggantikan kisi kolam renang model lama. Digunakan sebagai saringan luapan di sekitar kolam renang yang lebih tua. Atau digunakan sebagai jaringan drainase di sekitar pabrik Keset lantai jalan Lembaran plastik serbaguna Kepiting mendukung produk dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan area apa pun tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating Parut saluran pembuangan #Overflow ditaburi kerikil

 

 1. Kisi Drainase Logam Ukuran Standar – Pesanan Khusus

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Pengelasan dengan mesin otomatis sampai baja tempa homogen. Kokoh di semua titik Umumnya ukuran standar jeruji saluran adalah 25 cm., 30 cm. Dan 40 cm., Pelanggan cukup mempersiapkan desain penyangga bahu yaitu 26 cm atau 31 cm atau 41 cm masing-masing untuk dapat membeli grates Semua desain untuk ditempatkan dan digunakan segera

Spesifikasi HDG Flat Bar Steel Grating

Model Kisi Baja Ringan VS Model Kisi Baja Tugas Berat

Tebal 3 Tinggi 25 Jaring 40×100 (mm) VS Tebal 5 Tinggi 25 Jaring 30×100 (mm)

 <- Click! Unduh Brosur

1) Kisi pembuangan baja siap pakai Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Setiap item

2) Antarmuka mencairkan homogenitas lebih kuat. Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan kekuatan ikatan dari bengkel las baja

3)dilapisi dengan galvanisasi Hot dip Galvanizing ketebalan kurang dari 75 mikron menurut ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat tahan karat. Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada HDG)

4) Dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan kisi-kisi ke jarak yang optimal. Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Struktur dan konsistensi

5) pemilihan bahan yang berkualitas. Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional selama 20 tahun

 

Kutipan Pelat baja dilas baja berlapis

Kutipan Kisi-kisi Baja Karbon Ukuran Standar.

 

 

Fitur kisi baja dilas prefabrikasi (Standar las dan ketebalan pelapisan)

1) Kisi baja prefabrikasi. Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Di setiap ukuran standar Ada dua tipe untuk dipilih. Bahwa itu adalah model yang perlu menerima bobot hanya oleh orang yang lewat Atau biarkan mobilnya lewat Karena lubang dan ketebalan baja berbeda

2) Sistem pengelasan homogen yang lebih kuat. Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen di semua sisi. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan daya rekat yang kuat, lebih tahan lama daripada bengkel las baja umum Poin utamanya adalah pengelasan Flat bar yang homogen (silakan periksa pekerjaan pengelasan dibandingkan dengan tenaga pengelasan manual), menjamin kualitas dan kekuatan yang harus dibuktikan oleh pelanggan sebelum mengambil keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil memiliki standar yang sama

3) Pelapisan dengan metode hot dip galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai standar ASTM A123, ASTM B6 (tidak menggunakan cat semprot / cat anti karat. Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada pekerjaan pelapisan HDG) Pekerjaan pelapisan zinc lebih tebal dari standar. Menjadikannya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi lebih lama Beberapa pelapisan cepat dan pelapisan cat semprot

4)desain dan kontrol produksi untuk memastikan kesehatan dan keamanan. Dengan dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan bingkai bingkai pada jarak yang paling sesuai Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Dan struktur kuat yang konsisten Dengan menggunakan twisted steel, ketebalan Twisted Rod 6-8mm untuk menggabungkan lembaran baja menjadi satu. Dan dirancang untuk mencegah tergelincir.

5) Pemilihan bahan yang berkualitas. Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional dari pabrik langsung produsen kisi baja

6) Kisi baja prefabrikasi dapat mendukung kendaraan besar. Sesuai standar lebar 25cm. Dan 30cm. Di model dengan ketebalan 5mm. Tinggi 25mm. Dengan lubang kecil hanya 30mm. Cocok untuk talang drainase Cara finalis pabrik Dengan trailer, kontainer besar atau trailer dapat berjalan dengan aman, misalnya, lembaran baja tebal 3mm Didesain untuk menggunakan beban forklift yang lebih kecil. Jika diperlukan untuk pekerjaan penahan beban, dari truk enam roda, sepuluh roda sampai sebuah trailer besar. Sebaiknya gunakan ketebalan 5mm, karena didesain lebih kecil dan lubangnya lebih tebal, bisa menampung lebih dari 12,5 ton

7) Sesuaikan tinggi bahu ayakan. Lebih baik daripada membuat saringan baru dan membuang anggaran Anda. Jika pelanggan menyiapkan penyangga bahu lebih tinggi dari 25mm, tidak perlu menggunakan bingkai yang lebih tinggi. Cukup gunakan setrika untuk menambah tinggi bahu bagian bawah. Kemudian gunakan saringan Model dengan ketebalan baja 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cukup untuk menangani beban trailer besar. Hemat budget dengan design yang sempurna

8) Dapat menghadirkan kisi-kisi yang sudah jadi untuk disambungkan ke berbagai ukuran. Kisi baja prefabrikasi siap dikirim oleh perusahaan Tersedia 2 ukuran lebar standar 25 cm dan 30 cm untuk kebutuhan pemesan ukuran 50x100cm. Dapat diterapkan untuk menghubungkan atau menempatkan dua 25cm bersama. Jika ingin menggunakan ukuran 100x100cm dapat menggunakan 4 disc yang dihubungkan dengan 25 cm Atau jika 60x100cm Atau 100x120cm Dapat diterapkan pada lembaran komposit 30x100cm

Nah,9) prosedur untuk lebar bahu adegan logam. Siapkan piring saringan Harus dirancang untuk mengakomodasi lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan gril. Untuk kekuatan dan keamanan penggunaan Oleh karena itu, kisi-kisi bahu (bentuk-L) harus ditempatkan dengan baja siku sebelum menuangkan beton. Meninggalkan tinggi badannya 25-30mm (tergantung jenis kisi-kisi) sehingga kisi yang dipasang selalu pas di lantai. Jangan tersandung kursi roda atau pejalan kaki Lebar bahu menerima kisi-kisi Harus ditambahkan pada setiap sisi 3-5mm Total 2 sisi adalah 6-10mm Untuk dapat menempatkan pelat ayakan ke bawah agar pas. Tidak terlalu ketat atau terlalu longgar

 

 1. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating

  Parut saluran baja tahan karat selesai Kisi-kisi drainase lantai baja tahan karat

    Kamar Mandi Anti-Selip yang DisesuaikanKamar Mandi

    Panggangan, produk drainase stainless steel. Lubang / ukuran tersedia banyak, terlihat modern, eksotis dan unik. Terbuat dari baja tahan karat asli kelas SUS304, ini memastikan bebas karat selama masa pakai. Mampu menahan beban orang yang lewat Didesain untuk digunakan di balkon, kondominium, trotoar, kamar mandi, dapur, cocok digunakan di area basah dan ingin mencegah serangga, hewan pengerat atau reptil. Menghilangkan masalah banjir Cocok untuk penggunaan lokal Itu membutuhkan asupan air dalam jumlah besar Dan ingin mengalirkan air dengan cepat untuk mencegah terjadinya banjir

   

   

  Fitur: Kisi saluran baja tahan karat, selesai sesuai GMP Baru || Pancuran Stainless Steel Grating (Profil Khusus Kelas SUS304)

  1. Dipilih pelat baja tahan karat asli kelas SUS304, versi paling tebal, ketebalan hingga 2 mm. **** Paling tebal di pasaran dibandingkan dengan semua pesaing untuk mencapai jeruji saluran baja tahan karat. Kualitas tinggi, kuat, berjalan, tidak roboh, umur pemakaian yang lama
  2. Terdapat balok penguat stainless steel untuk menopang bagian belakang plat kisi dengan lebar mulai 20cm. 25cm. 30cm. Jarak antar tulangan tiap 20cm. 4 buah dengan panjang masing-masing 1m meningkatkan kekuatan kisi lembaran berjalan mengempis umur tidak terdistorsi lebih lama dari beberapa dan tidak ada dukungan balok / dukungan balok las terpasang kisi stainless untuk

      saringan Model persegi baru, indah, aman, tidak tajam , tidak memotong kaki Anda, dapat digunakan untuk area interior dan eksterior. Aman, tidak licin / Tidak Terpal, Tidak licin saat Safety Step On

  1. Bahan stainless steel adalah bahan. Bebas alergen Bukan noda agar kuman menempel Tidak akan berkarat sepanjang umur layanannya Noda dapat dibersihkan dengan mudah / Keamanan dan Mudah dibersihkan Bahan
  2. Lipat keempat ujungnya agar kuat. Dapat menopang beban orang yang lewat dengan baik Dapat digunakan sebagai parut drainase dapat ditempatkan bersama untuk area yang panjang / Pedestrian Sarat dengan desain yang sangat baik
  3. Lubang kecil, baru dan unik di dunia ini Melindungi dari serangga, tikus, ular, reptil. Tetapi drainase cepat / drainase lebih cepat Aliran parit parit parit parit kisiparit
  4. Didesain sebagaidrainase. Stylish, modern, elegant, good looking, menciptakan suasana mewah Untuk setiap area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304
  5. Jika anda menginginkan finishing brushed stainless steel (garis rambut), harga 20% lebih dari tabel diatas / Permukaan Stainless HairLine mengenakan harga 20% dari kutipan di atas

   

  1. FRP FiberGlass Mould Grating (Drainage Gully Culvert).

  Fiber Reinforced Grating FRP Mould Grating adalah bahan inovatif terbaru. Didesain sebagai pengganti stainless steel / aluminium / kayu / baja. Kehidupan pelayanan lebih dari 30-100 tahun, tidak memerlukan penggantian yang sering. Kualitas terjamin, cantik, tahan lama, hemat biaya, memiliki sifat yang sama dengan stainless steel, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua bahan, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan bahan kimia, merupakan bahan baru untuk menggantikan stainless steel juga. Lembaran standar berukuran besar dengan ukuran 1500x4000mm. Dapat digunakan sebagai pelat lantai yang ditinggikan mulus. Dapat dipotong kecil-kecil sesuai kebutuhan. Atau gunakan seluruh lembaran mulus untuk pekerjaan jalan setapak. Jalan mudah dipasang dan dirawat. Didesain untuk menjadi parut saluran / tembus pandang. Atau sebagai penutup kolam – penutup pipa / lembaran, permukaan padat, disegel, pola kaki-kaki (Penutup Atas), dibuat khusus untuk berbagai ukuran. Pemotongan mudah dengan pisau fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm.Ketebalan aksial 6,5mm ukuran slot lubang 38x38mm.Tersedia dalam 5 warna, kuning, hijau, abu-abu, biru dan hitam dengan tinggi 38mm. Dan 50mm.


  * Case. Want untuk memesan ukuran khusus lainnya Dapat menghitung harga dengan membandingkan pelengkap ginjal Kalikan luasnya dengan Harga per meter persegi, misalnyam persegi

      ukuran 25x100cm. = 0,25. X 6.000 baht = 1.500 baht (tebal 25mm) / atau = 0,25 m persegi. X 9.000 baht = 2.250 baht (tebal 38mm).

   

  Kualitas, layanan dan jaminan produk. From Chancon

  1. Jaminan kualitas produk 10 tahun / Garansi 10 tahun Sertifikat memiliki umur pemakaian lebih dari 30-100 tahun dengan fitur pencegah korosi yang banyak dijumpai di industri kimia. Dan pengelolaan air limbah Terbuat dari resin ditemukan lebih dari 30 resep dari resep untuk mencegah korosi di lingkungan korosif daripada penutup Fiberglass tahan umumnya

  2.Impor dari Denmark. Resin Vinyl Kelas Makanan dikembangkan untuk digunakan dalam industri makanan. Mengandung zat anti mikroba Menghambat pertumbuhan bakteri Di permukaan jeruji Termasuk zat korosif yang banyak dijumpai di industri makanan dan minuman Terbuat dari bahan resin yang tidak menghasilkan asap. Dan memiliki tingkat percikan yang rendah Flame retardant menurut ASTM E-84 Class 1

  1. Garansi 10 tahun, stock tersedia untuk pengiriman segera, lebih dari 3.000 sqm. (Kualitas berbeda dengan FRP grating murah, Grade B dari China), FRP Grating import. Dari eropa Bahan vinyl grade A, Kualitas Kelas Dunia Premium, dikirim untuk dijual di Amerika, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, dll.Chancon

  4.Co., Ltd. adalah produsen dari 7 jenis kisi dan 3 jenis penutup kolam lebih dari 5 bahan jadi. (Tersedia dalam sebagian besar desain dan ukuran) Kisi fiberglass memiliki sifat yang sama dengan baja tahan karat, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua bahan, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan kimia, merupakan bahan baru untuk menggantikan stainless steel

  1. Memiliki basis pelanggan domestik. Lebih dari 100 perusahaan terkemuka bersertifikat. Gunakan sebagai pengganti baja atau baja tahan karat. Di daerah yang tidak ingin berkarat Tidak mempengaruhi medan magnet di rumah sakit. Sistem kerja tiriskan tutup parut Langkah saringan Penutup lubang got Pelat trotoar atas mencegah korosi dari karat dan bahan kimia.

   

  1. Kolam Overflow Drainage Gully Grating Overflow Drainage Grating,

  ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, produsen dan pemasok kisi drainase plastik jadi. Pelat penutup, parut luapan di sekitar tepi kolam,

  parut tepi atau parut pelimpah di sekitar kolam. Terbuat dari plastik ABS, tersedia dalam 2 ukuran standar, lebar 25cm dan 30 cm., 2 kualitas pilihan, ringan, tidak berkarat, digunakan untuk pemasangan di tepi kolam agar air meluap dari kolam. . Mudah dialirkan ke dalam sistem penyaringan air.

   

  1) Harga yang ditawarkan di atas Harga tidak termasuk PPN dan Pengiriman

  2) Ukuran Common Overflow Grating tersedia dengan lebar 25cm dan 30cm, dapat digunakan pada bingkai persegi panjang atau kolam renang.Bentuk bulat (talang bentuk bebas)

  3) dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan lansekap, rendam dalam air, tidak berkarat, dengan aditif anti jamur Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Ada lubang kecil, jadi kerikil bisa diletakkan di atasnya. Menguras dengan baik

   

  1. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates di sepanjang sisi jalan raya

  Terbuat dari bahan besi cor (Casting Ductile Iron) yang didesain untuk digunakan sebagai bahan baku Bendung, saringan, sisir untuk memisahkan puing-puing yang mengambang, letakkan saluran drainase di kaki jalan setapak. Perangkap debu, bubuk, sedimen, sampah, sisa makanan, daun, kertas, tuas batu, kotak, saluran, parut air Rel sisi U di sepanjang jalan setapak, spesifikasi sesuai dengan standar kota. Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan Otoritas Perumahan Nasional ETA Ukuran standar adalah 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

   

  Fitur Curbed Drainage Grating Scupper

  1) Parut besi cor, perangkap debu, kisi layar drum pemanjat statis debu dan sampah. Parut jenis ini terbuat dari besi cor ulet khusus (Casting Ductile Iron) yang dirancang untuk digunakan sebagai Jeruji memisahkan puing-puing, menjebak daun, batu samping di sepanjang jalan setapak. Ukuran standar dengan stock yang siap dijual adalah 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, dll.

  2) Drive Way Grating. Grating) atau disebut dengan berbagai nama Bendung besi tuang, perangkap debu, puing-puing mengambang, sisa makanan, perangkap daun, tuas batu di sisi jalan setapak Dulu dilemparkan di jalan setapak batu, beton bertulang, Kor Sor. Mencegah sampah masuk ke saluran pembuangan umum

  3) Perangkap sampah, debu, batu, daun di pinggir jalan setapak. Didesain dan diproduksi sesuai spesifikasi Standar Departemen Jalan Pedesaan, beberapa negara, perumahan nasional ETA Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Kantor Sipil Bangkok

  4) Harga di atas adalah harga grosir untuk proyek. Dalam kasus pesanan massal Silakan meminta harga khusus dengan menghubungi bagian penjualan.

   

  1. FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover

  Digunakan untuk dekorasi Mengolah tanah agar mudah dalam perawatan penyiraman akar tunggang. Ini juga melindungi akar dari kaca jika mobil dapat melewatinya. Ini banyak digunakan dalam Land Garden Scape dan pekerjaan arsitektur lansekap. Ini memiliki ketangguhan, kekuatan dan daya tahan. Atau gunakan sebagai pengganti kisi parkir, blok cacing, blok paving, finishing halaman yang sudah jadi, Mengganti Unit Paving Blok Beton / Masonry

  FRP / PP / Besi Ulet / Komposit Pohon Besar Ring Guard Grating Frame Cover, Cincin pohon / pelindung pohon / kisi pohon. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover untuk parut pohon, Bingkai Penutup Pelindung Pohon Hias, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Ringan dan tahan lama bahan FRP kisi pelindung pohon, Produk Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate, Pelindung batang akar pohon . kisi pelindung, Penutup kisi pengaman jalan lubang pohon, Material Penopang Suspensi Paver Kisi Pohon, Pagar Pohon Aman untuk Pejalan Kaki dan Gerbang Parit, Dukungan parit parit trotoar Pengerasan Jalan Linear, Perkerasan berlubang di sekitar tonggak pohon Bagaimana Anda bisa mendekorasi pohon Anda setelah menuangkan lantai beton? memiliki pilihan yang lebih baik untuk melindungi dan menyelaraskan pohon dan lantai Anda.Dengan perakitan dan pembongkaran yang mudah, FRP Big tree grating dirancang untuk dekorasi dasar pohon secara efektif.

   

   

   

  8.Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel Light baffle, light shield mask, ventilator

  grille, light block, light shield, air filter, ventilator, lattice, building mask. Digunakan untuk membentuk kisi-kisi untuk memblokir penyaringan lampu LED / Fluorescent. Panel (Led / Fluorescent), panel, panel langit-langit, dinding tirai, teralis layar, ventilasi udara. Pelat Louver, lubang ventilasi Meliputi, menyembunyikan sistem kelistrikan untuk mendekorasi gedung Panel penghalang pencahayaan dekoratif, dekorasi etalase Digunakan sebagai pengganti plafon ventilasi aluminium. Digunakan sebagai hiasan untuk memelihara ikan yang indah. Buat pembatas ruangan, struktur dinding, kabinet, wadah akuakultur, udang, katak, salamander, Panel Layar Pencahayaan Kisi-kisi Fluoresen Telur Peti Telur, Papan bahan plastik Abstrak, Kisi-kisi peti telur dengan filter, Kisi-kisi pengembalian udara HVAC / Kisi defleksi ganda, Diffusers Lampu LED Plastik , Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium, Penutup Akuarium Egg Crate DIY, Ventilasi Udara Light Louver untuk peti Telur plastik putih plafon gantung, Air vector Acrylic Grid Louver: desain baru yang memasok ventilasi peti telur memanggang.

   

   

   


  Halaman Muka CHANCON (Menu Produk)Muka Menu Shancon Company – Perusahaan Thailand Yang Bersyukur

  Halaman

      GFRP-Steel-Plastic-PPABS Swimming Overflow Welded Steel Bar GRATING / Composite fiberglass Casting Besi ulet PENUTUP MANHOLE Penutup lubang got, penutup pipa, pipa pembuangan jadi, penutup kisi lubang got / Perangkat Penahan terpasang Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Bar Steel Grating / Curbed Drainase Grating Scupper / Stair Tread Nosing / Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit: Plastic Grating Overflow Drainage Di Sekitar Tepi Kolam Renang Kisi baja galvanis tahan karat Layar memerangkap puing-puing makanan yang terkubur di batu. Penutup padat, penutup bah, penutup lubang got, fiberglass, besi cor ulet Keset lantai jalan yang ditinggikan Perlengkapan hook, hook, hook, board, pegboard, panel baja berlubang, wall mounted, wall hanging, storage equipment, hand tools

  Kontak & Permintaan Kontak untuk memesan Peta, harga, diskon

  1. Hubungi kami: Kontak untuk memesan. Rencana penerimaan, rekening bank, syarat pengiriman,
  2. Harga-Penawaran: cek harga produk, permintaan penawaran, diskon khusus
  3. Referensi Proyek: Sampel pelanggan. Aplikasi Cara Membeli
  4. Spesifikasi dan Layanan: Arti, Pemesanan, Pembuatan, Pemasangan, Desain, Hasil Uji Kekuatan – Bahan Kimia
  5. Tentang Kami (Ahli Grating): Grating Thai | Chancon Group of Company (Chancon Company)
  6. Dealer Sales Ditanya: Permintaan menjadi dealer. Merekrut staf penjualan
  7. Peta Situs Belanja: harga semua produk. Parut drainase Manhole cover, Manhole cover,


  Overflow Grating, Overflow Gratewalkway

      Grating1. Kisi drainase Plastik PolyPropylene Grating. PP plastik kuat ekstra kuat

  1. Kisi Drainase Logam Kisi drainase logam – tangga Ukuran standar – pesanan khusus
  2. Kisi Drainase Lantai Kamar Mandi Linear Stainless Modern. PenutupStainless Steel,Lantai

      KisiPembuangan4. Kisi-kisi Cetakan FiberGlass FRP, Kisi Pembuangan Fiber Glass Alas lantai, jalan setapak di pabrik

  1. ABS Swimming Overflow Drainage Grating, kisi-kisi saluran pembuangan di sekitar tepi kolam renang
  2. Penutup Rangka Pengurasan Sisi Daun Drive HighWay

      Penutup Bingkai Paver Melindungi bingkai bingkai di sekitar pangkal pohon yang sudah jadi

  1. Peti Telur Layar Plafon. Filter ventilasi


  Manhole Cover Manhole cover, manhole cover, drain cover

  1. FRP Manhole Cover, manhole cover, fiber glass cover, resin campuran (tidak berkarat, penggantian stainless steel)
  2. Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round / Square), pipa penutup, penutup lubang besi ulet, pengolahan air
  3. Penutup Atas Berlian FRP (Potongan Khusus), penutup lubang got, penutup lubang dari fiberglass, dibuat sesuai ukuran,

  Peralatan Grating, Papan Pasak, Pengait, Kunci Klip.anti selip

      Pelat penutup12. PegBoard Hooks Perforated Pegboard Wall Mount Hanger untuk Penyimpanan Alat Pengait, kaki, gantungan, pengait,

  1. FRP Stair Tread Nosing Step Cover Protector, trim hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga, fiberglass anti selip. Penutup permukaan anti selip
  2. Pengunci penjepit kunci klip Kisi Baja HDG Baja tahan karat / baja tahan karat
  3. Sistem Ikatan Bekisting: TieRod / ThreadBar High tensile steel WingNut WaterStopper
  4. Konektor Pipa Aluminium Rustic Golden Sign Color Warna karat hitam disikat emas Tidak ada taping
  5. Ceiling Trellis Shade Grilles Scene, panel langit-langit, dinding tirai. Pagar, pegangan, panel partisi Tenda, reng, naungan

   

  HUBUNGI KAMI: CHANCON GRATINGTHAI

  contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD gratingThailand

  pabrikanChantilly Connecticut yang berspesialisasi dalam bidang tertentu. Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip PegBoard Hooks tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

   


  Grating_Manhole_Expert | Produsen, Grosir – Eceran | Dealer perekrutan, Penjualan, Dealer, Agen, Distributor || Perusahaan Chancon, produsen dan distributor FRP Grating grating, drainage trough. Kisi-kisi jalan

  Penutup bah, penutup lubang got, sistem pengolahan air limbah

  CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok , Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

  E-mail: mkt @ chancon. co.th | Line @: @ChanCon

  Situs web: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

    http: // www. .com | www. KanokMat.com | www.PongSa.com

  FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

  Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

  Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

  Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

  Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

  Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

  BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /