2.1 Standard Size Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบจุ่มร้อนกันสนิม ขนาดมาตรฐาน สำเร็จรูป

ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ Steel Bar Grating

Standard Size Grating ตะแกรงเหล็กระบายน้ำ หรือตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบจุ่มร้อนกันสนิม ขนาดมาตรฐาน สำเร็จรูป
(Best Seller Hot Dip Galvanized CARBON BAR Steel Grating)

#เกรตติ้งไทย โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย #ฝาตะแกรงเหล็กรางระบายน้ำ #ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ #ตะแกรงขั้นบันไดเหล็ก #ตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงปิดฝาท่อ #ตะแกรงท่อระบายน้ำ #ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบสังกะสีทนสนิม #ตะแกรงเหล็กฝาท่อ #Grating #GalvanizingSteelGrating #StailessGrating #SteelBarGrating #CarbonBarSteelGrating #StairTreadSteelGrating #HeavyDutyTrenchDrainGrates #HDGWeldedSteelFlatBarGrating #GratingStairTreads #HdgWeldedSteelFlatBarGrates #WeldingCARBONFlatBarSTEELGRATING #PlainSerratedSteelGrating #CustomSizesGrates

        ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิมของแชนคอน ใช้เหล็กบิดเกลียว twist rod กันลื่น เชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับ เหล็กแผ่น Flat bar ด้วยระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการ เชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเพื่อเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคน รับประกันผลงานคุณภาพ ทั้งด้านความแข็งแรง ขนาดช่องรูเล็กที่มีรอยเชื่อมได้มาตรฐานเหมือนกันทุกจุด ตลอดจนงานชุบซิงค์กันสนิมหนากว่า 75 ไมครอน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า

 

Quotation of HDG.Welded Steel Flat Bar Grating
ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบสังกะสีฮอทดิพกัลวาไนซ์ทนสนิม

Steel flat Galvanized Steel Grating ตะแกรงเหล็กแสตนเลสไฟเบอร์กล๊าสตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ  Galvanized Steel Grating

ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำ  clip lock FRP Steel Grating

 

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) : Price shown excluded VAT and Delivery
 2. ขนาดความกว้าง ที่มีสต๊อคพร้อมส่งทันที คือ 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร โดยมีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน
 3. ขนาดสั่งทำพิเศษ เช่น ปรับเฉพาะความสูงของบ่า ทำเป็นผิวรอยหยักฟันปลา ขนาดกว้างยาวแบบพิเศษ สามารถดูราคาเบื้องต้นตามตารางด้านล่าง หรือส่งข้อมูลรายละเอียดการสั่งผลิตเฉพาะ เข้ามาที่ Line@, Email ตามหน้าเวบไซท์

ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งรางระบายน้ำล้น  clip lock FRP Steel Grater


ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำล้น  clamp lock FRP Steel gully floor Grater

            ตะแกรงเหล็กระบายน้ำ หรือตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน


ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำล้น  clip lock FRP stainlessSteel Grates

clip lock FRP stainlessSteel Grater ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำล้น

 

       คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง

 

Best-Seller HDG. Standard Size Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมสำเร็จรูป ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบจุ่มร้อนกันสนิม

        Hotdip Galvanized Carbon Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิมของแชนคอน ใช้เหล็กบิดเกลียว twist rod กันลื่น เชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar ด้วยระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการ เชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเพื่อเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคน รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน รอยเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวทุกด้าน งานชุบซิงค์หนากว่า 75 ไมครอน ได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า
        โดยทั่วไป มาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. และ 30ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้ กว้าง 25.5-26.0 ซม. หรือ 30.5-31.0 ซม. เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที

 

Feature of HDG. Standard Size Steel Grating
ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบสังกะสีกันสนิม สำเร็จรูป
    ตะแกรงเหล็กรุ่น Light Duty     VS     ตะแกรงเหล็กรุ่น Heavy Duty
  Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm)       VS       Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

 

Galvanized Carbon Bar Steel Grating ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ

                           FrpStainlessSteelGratingDuctileManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำClick ! ดาวน์โหลดโบรชัวร์

 

     คุณสมบัติของตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมของบริษัทแชนคอน (ฝาตะแกรงเหล็กรางระบายน้ำ Galvanized Steel Grating Specification)

 1. ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที โดยในแต่ละขนาดมาตรฐาน มีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน
 2. ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน
 3. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG) งานชุบซิงค์หนากว่าได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสีทั่วไป
 4. ออกแบบใหม่และควบคุมการผลิตเพื่อให้แข็งแรงและปลอดภัย โดยออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ โดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว
 5. คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง
 6. ตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน
 7. ปรับระยะความสูงของบ่ารับตะแกรง ดีกว่าทำตะแกรงใหม่เปลืองงบประมาณ กรณีลูกค้าเตรียมบ่ารองรับไว้สูงกว่า 25mm. ไม่จำเป็นต้องใช้ตะแกรงที่สูงกว่านี้ เพียงแต่ใช้เหล็กเสริมตรงบ่าด้านล่างให้สูงขึ้น แล้วใช้ตะแกรง รุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. ก็เพียงพอต่อการรับแรงรถเทรลเลอร์ขนาดใหญ่ได้แล้ว ประหยัดงบประมาณด้วยการออกแบบที่ลงตัว
 8. สามารถนำตะแกรงสำเร็จรูปมาเชื่อมต่อกันเป็นขนาดต่างๆได้ ตะแกรงเหล็กชุบสำเร็จรูปพร้อมส่งของบริษัท มีความกว้างมาตรฐาน 2 ขนาด ที่ 25 cm และ 30 cm กรณีลูกค้าต้องการขนาด50x100cm สามารถประยุกต์เชื่อมหรือวาง 25cm สองแผ่นเข้าด้วยกัน ในกรณีต้องการใช้ขนาด 100x100cm ก็สามารถใช้ 4 แผ่นเชื่อมจากขนาด 25 cm. หรือในกรณี 60x100cm. หรือ 100x120cm. ก็สามารถประยุกต์ใช้การประกอบจากแผ่น 30x100cm. เช่นกัน
 9. วิธีการเผื่อระยะความกว้าง สูง ของเหล็กฉากบ่ารับแผ่นตะแกรง ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm.(ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง) เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm.รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm. เพื่อให้สามารถวางแผ่นตะแกรงลงไปได้พอดี ไม่แน่นหรือหลวมเกินไป

Galvanized Carbon Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กระบายน้ำเกรตติ้ง

 

ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม สั่งทำขนาดพิเศษ | Special Size Made-to-Order Carbon Steel Grating Quotation

        ตะแกรงเหล็กระบายน้ำ ปกติแล้วมีสต๊อคพร้อมรับทันที สำหรับขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร แต่สำหรับขนาดพิเศษนอกเหนือจากแบบมาตรฐาน บริษัท ขอนำเสนอราคา ตามแบบที่เคยสั่งผลิตทั่วไป เช่น ขนาด 35x100cm., 40x100cm, 45x100cm, จนถึงขนาดใหญ่สุด 85x100cm, 90x100cm.,95x100cm, 100x,100cm. ลูกค้าสามารถดู ขนาดกว้าง ยาว ความหนาเหล็กแผ่น ความสูงของเหล็กแผ่น ช่องรูของตะแกรง ซึ่งมีให้เลือกหลากหลาย ตามข้อมูลในตารางด้านล่าง ดังนี้

 Galvanized Steel Grating ManholeCover ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำล้น


ตารางราคาที่ 1/2 : ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม สั่งทำขนาดพิเศษ | Made-to-Order Size: 35x100cm. – 65x100cm.

  เริ่มจากขนาด กว้าง x ยาว : 35 x 100 cm. ..จนถึง.. 65 x 100 cm.


ตะแกรงเหล็กแสตนเลสเกรตติ้งระบายน้ำ Saddle Clip Lock Galvanized Carbon Bar Steel Grating StainlessFrp Steel Grating ManholeCover ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ เกรตติ้ง เหล็กฉีก Galvanized Steel Grating ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ เกรตติ้ง เหล็กฉีก SteelFRP ManholeCoverGrating ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ เกรตติ้ง เหล็กฉีก ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ  FRP Steel Grating ManholeCover  Galvanized Steel Grating ตะแกรงเหล็กฉีกเกรตติ้งระบายน้ำ Galvanized Carbon Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งฝาปิดบ่อครอบท่อ  ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำฝาปิดบ่อครอบท่อพัก  clip lock FRP Steel Grating

 

* ราคาที่นำเสนอข้างต้นในตาราง ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม(VAT) และค่าจัดส่ง (เป็นราคารับสินค้าเองที่โรงงาน)
** ใช้เวลาผลิต 15-21 วันทำการ หลังจากได้รับมัดจำ 50% และเซ็นต์อนุมัติแบบสั่งผลิต Drawing แล้ว

 

ตารางราคาที่ 2/2: ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม สั่งทำขนาดพิเศษ | Made-to-Order Size: 70x100cm. – 100x100cm.

เริ่มจากขนาด กว้าง x ยาว –> 70 x 100 cm. ..จนถึง.. 100 x 100 cm.

 

ราคาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมเกรตติ้งระบายน้ำ FrpStainlessSteelGratingDuctileManholeCover GFRPSteel ManholeCoverGrating ตะแกรงเหล็กฉีกแสตนเลสไฟเบอร์กล๊าสฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ StainlessSteelFRP Grating ตะแกรงเหล็กฉีกแสตนเลสไฟเบอร์กล๊าสฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ ตะแกรงเหล็กฉีกแสตนเลสไฟเบอร์กล๊าสฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ StainlessSteel Grating  ตะแกรงเหล็กฉีกแสตนเลสไฟเบอร์กล๊าสฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ  Galvanized Carbon Bar Steel Grating Galvanized Carbon Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็ก เกรตติ้งแสตนเลสระบายน้ำ Steel Grating ตะแกรงเหล็กฉีกแสตนเลสไฟเบอร์กล๊าสฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ  ตะแกรงเหล็กฉีกแสตนเลสไฟเบอร์กล๊าสฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ  grating clip lock FRP Steel Grating

* ราคาที่นำเสนอข้างต้นในตาราง ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม(VAT) และค่าจัดส่ง (เป็นราคารับสินค้าเองที่โรงงาน)
** ใช้เวลาผลิต 15-21 วันทำการ หลังจากได้รับมัดจำ 50% และเซ็นต์อนุมัติแบบสั่งผลิต Drawing แล้ว

Galvanized Carbon Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กฉีกระบายน้ำ
คำแนะนำในการสั่งผลิต ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม สั่งทำขนาดพิเศษ

    1) กรณีที่ ความสูง รู หนา ตรงกันกับแบบในตาราง แต่ต่างกันที่ความกว้าง หรือความยาว ลูกค้าสามารถคำนวณราคาได้เองทันที โดยเทียบจากราคาต่อตารางเมตร ในตารางข้างต้น แล้วคูณพื้นที่ตะแกรงที่ลูกค้าต้องการ
    2) กรณีที่ต้องการตะแกรงแบบอื่นๆ นอกเหนือจากตาราง เช่น ตะแกรงกันลื่นรอยหยักฟันปลา(Serrated) ตะแกรงแสตนเลส อลูมิเนียม ตะแกรงแผ่นปั๊มขึ้นรูป กรุณาสอบถามเพิ่มเติม โดยส่งข้อมูลทางอีเมล์ เพื่อตรวจสอบอีกครั้ง
    3) ใช้เวลาในการผลิตตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมแล้วนำไปชุบไฟฟ้ากันสนิม 15-21 วัน : Made to order hot dippped steel grating within a few weeks

 

Ready Stock Sales Wareshouse of Hotdip Galvanized Bar Steel Grating สต๊อคพร้อมส่ง/รับได้ทันที ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป ขนาด 25×100ซม. และ 30×100ซม.

        ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ Steel Bar Grating ขนาด 25×100ซม. และ 30×100ซม. ถือเป็นขนาดมาตรฐาน ที่ทางบริษัทฯมีสต๊อคพร้อมให้ลูกค้ารับสินค้าได้ทันทีโดยไม่ต้องรอผลิต นอกเหนือจากตะแกรงเหล็กเชื่อมชุบกันสนิม Hot Dip Galvanized Steel Grating ลูกค้ายังสามารถเลือกประเภทวัสดุของตะแกรงระบายน้ำได้อีกหลากหลายแบบ ขึ้นอยู่กับลักษณะการใช้งานในแต่ละพื้นที่ เช่น ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ ABS Overflow Swimming Grating, ตะแกรงพลาสติคพีพีชนิดแข็งเหนียวพิเศษ PP Polypropylene Grating และ ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส FRP FibreGlass Grating เราเป็นบริษัทผู้ผลิตที่มีความเชี่ยวชาญโดยเฉพาะงานตะแกรงระบายน้ำมาตรฐานสำเร็จรูปทุกประเภท ประกอบไปด้วย เหล็กบันไดกันลื่น ราวกันตก ตะแกรงระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาท่อระบายน้ำ เหมาะสำหรับห้องครัว โรงอาหาร โรงงาน ห้างสรรพสินค้า ตลาดสด สระว่ายน้ำ บ่อเลี้ยงปลา ทางเดินยกระดับในสนาม ฯลฯ

FrpStainlessSteelGratingDuctileManholeCover ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป

ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูปStainless Steel Grating

 

 

 

clip lock FRP stainlessSteel Grater ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำล้น

#เกรตติ้งตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงระบายน้ำ #SteelGrating

Drawing Specificaition of Hot Dip Welded Bar Carbon Standard Size Steel Grating แบบแปลนสร้างตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกัลวาไนซ์สำเร็จรูปชุบจุ่มร้อนกันสนิมขนาดมาตรฐาน (Zinc HDG.)

FrpStainlessSteel Grating เกรตติ้งตะแกรงขั้นบันไดเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมระบายน้ำ
ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำ clip lock FRP Steel Grating

1. Steel Grating Size 25x100cm. : FB253@40  

        HDG Steel Grating Size 250x1000mm. 253/40, Mesh 40x100mm. High 25mm. Thick Bar 3mm. | ตะแกรงเหล็กขนาด 25×100ซม. ช่องรู 4×10ซม. เหล็กหนา 3มม. สูง 2.5ซม.
    น้ำหนักของชิ้นงานแผ่นตะแกรงเหล็ก 5 กิโลกรัม/แผ่น/ชิ้น/เมตร     ออกแบบให้หนา 3mm. ช่องรู 4 x 10cm. รับน้ำหนักคนเดิน รถเข็น มอเตอร์ไซด์ผ่านได้ รับแรงได้ 1.5 ตัน

ตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำฝาปิดบ่อครอบท่อพัก clip lock FRP Steel Grating

ฝาตะแกรงเหล็ก SteelGrating | FB253@40 size 250x1000mm.

 

2. Steel Grating Size 30x100cm. : FB253@40

        HDG Steel Grating Size 300x1000mm. 253/40, Mesh 40x100mm. High 25mm. Thick Bar 3mm. | ตะแกรงเหล็กขนาด 30×100ซม. ช่องรู 4×10ซม. เหล็กหนา 3มม. สูง 2.5ซม.
    น้ำหนักของชิ้นงานแผ่นตะแกรงเหล็ก 6 กิโลกรัม/แผ่น/ชิ้น/เมตร     ออกแบบให้หนา 3mm. ช่องรู 4 x 10cm. รับน้ำหนักคนเดิน รถเข็น มอเตอร์ไซด์ผ่านได้ รับแรงได้ 1.5 ตัน
FrpStainlessSteel Grating เกรตติ้งตะแกรงขั้นบันไดเหล็กฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ
ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ | FB253@40 size 300x1000mm.

 

3. Steel Grating Size 25x100cm. : FB255@30  

        HDG Steel Grating Size 250x1000mm. 255/30, Mesh 30x100mm. High 25mm. Thick Bar 5mm. | ตะแกรงเหล็กขนาด 25×100ซม. ช่องรู 3×10ซม. เหล็กหนา 5มม. สูง 2.5ซม.
    น้ำหนักของชิ้นงานแผ่นตะแกรงเหล็ก 10 กิโลกรัม/แผ่น/ชิ้น/เมตร     ออกแบบให้หนา 5mm. ช่องรู 3 x 10cm. รับน้ำหนักรถยนต์ รถบรรทุกวิ่งผ่านได้ รับแรงได้ถึง 12 ตัน

FrpStainlessSteel ManholeCoverGrating เกรตติ้งตะแกรงขั้นบันไดเหล็กฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ
#เกรตติ้งตะแกรงเหล็ก #SteelGrating | FB255@30 size 250x1000mm.

 

4. Steel Grating Size 30x100cm. : FB255@30

        HDG Steel Grating Size 300x1000mm. 255/30, Mesh 30x100mm. High 25mm. Thick Bar 5mm. | ตะแกรงเหล็กขนาด 30×100ซม. ช่องรู 3×10ซม. เหล็กหนา 5มม. สูง 2.5ซม.
    น้ำหนักของชิ้นงานแผ่นตะแกรงเหล็ก 12 กิโลกรัม/แผ่น/ชิ้น/เมตร     ออกแบบให้หนา 5mm. ช่องรู 3 x 10cm. รับน้ำหนักรถยนต์ รถบรรทุกวิ่งผ่านได้ รับแรงได้ถึง 12 ตัน

FrpStainlessSteel GratingManholeCover เกรตติ้งตะแกรงขั้นบันไดเหล็กฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ
ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ | FB255@30 size 300x1000mm.

 

Made to order / Applying Standard Galvanized Bar Steel Grating การประยุกต์รวมความกว้างของแผ่นตะแกรงเหล็กมาตรฐาน ให้เข้ากับพื้นที่เฉพาะหน้างาน

#เกรตติ้งตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงระบายน้ำ #SteelGrating อีกหนึ่งทางเลือกสำหรับลูกค้าที่ต้องการใช้ตะแกรงเหล็กนอกเหนือขนาดมาตรฐาน ที่ทางบริษัทฯ จัดจำหน่าย เราสามารถนำความกว้างของแผ่นมาตรฐานมาเชื่อมหรือวางติดกันเพื่อให้ได้เป็นขนาดใหม่ตามลักษณะงานของแต่ละพื้นที่ได้ทันที ตัวอย่างการนำมาใช้เป็นชานพักขั้นบันได แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ ขนาดมาตรฐานที่นำมารวมกันสามารถรวมกันได้ตั้งแต่ 2 3 4 5 .. แผ่น โดยรวมจากขนาดหน้ากว้างที่ต่างกันเข้าด้วยกัน เพื่อให้ได้เป็นขนาดใหม่ๆ ดังนี้
    • 1 pcs: → 25/30 cm.
    • 2 pcs: → 50/55/60 cm. (Ex. 25+30=55)
    • 3 pcs: → 75/80/85/90 cm. (Ex. 25+25+25=75, 25+30+30=85)
    • 4 pcs: → 100/105/110/115/120 cm. (Ex. 30+30+30+25=115)

ฝาปิดบ่อครอบท่อพักตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำ clip lock saddle tailor made Steel Grating
อีกหนึ่งทางเลือกสำหรับลูกค้าที่ต้องการใช้ตะแกรงเหล็กนอกเหนือจากขนาดมาตรฐานที่ทางบริษัทฯ จัดจำหน่าย ขนาดมาตรฐานคือ กว้าง x ยาว : 250 x 1000 mm. และ 300 x 1000 mm.

made-to-order steel grating clip lock FRP Steel Grating ฝาปิดบ่อครอบท่อพักตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำ
made-to-order steel grating heavy duty load Steel Grating สั่งผลิตขนาดพิเศษตะแกรงเหล็กเกรตติ้งระบายน้ำ

#เกรตติ้งตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงระบายน้ำ #SteelGrating

ข้อดีการประยุกต์รวมความกว้างของแผ่นตะแกรงเหล็กมาตรฐาน ให้เข้ากับพื้นที่เฉพาะหน้างาน

1. ประหยัดเวลา สามารถสังซื้อและรับสินค้าได้ทันที เพราะมีสต็อกมากกว่า 5,000 ชิ้น พร้อมส่ง โดยไม่ต้องรอขั้นตอนการสั่งผลิต ที่โดยทั่วไปต้องใช้เวลาทั้งเชื่อมและชุบทนสนิมกว่า 15-30 วัน

2. ราคาถูกกว่าสั่งผลิต เพราะประหยัดต้นทุน ในการสั่งผลิตตามขนาดที่ลูกค้าต้องการ อาจต้องคำนวณราคาวัตถุดิบใหม่ เพิ่มขั้นตอนการเชื่อมและส่งไปชุบกันสนิม

3. ได้รับสินค้าที่มีคุณภาพสูง เพราะกระบวนการผลิตที่ได้มาตรฐาน เป็นงานเชือมแบบ Robot ทำให้สินค้าทุกชิ้นมีขนาดเท่ากัน รอยเชื่อมและชุบหลอมเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน

4. สินค้าเป็นขนาดมาตรฐาน ลูกค้า สามารถกำหนดขนาดรางได้ทันทีโดยไม่ต้องคำนวณรายละเอียดเพิมเติม เพียงแต่ต้องแต้มรอยเชื่อมด้วยสีชุบทนสนิมอีกครั้งหลังรวมกัน

5. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG)

 

ภาษาอังกฤษ

Steel grating, drain cover, Steel Bar Grating,

Standard Size Grating, steel grating, hot dip galvanized, rustproof, standard size, finished

(Best Seller Hot Dip Galvanized CARBON BAR Steel Grating)Grating

#Thailand manufacturer and supplier #Steel drain grate cover #Steel grating, manhole cover #Steel grate cover, manhole, drain #Steel grating #Steel grating #Pipe cover grate #Drain grate #Rust resistant galvanized welded steel grating #Steel Grating, Pipe Cap, #Grating #GalvanizingSteelGrating #StailessGrating #SteelBarGrating #CarbonBarSteelGrating #StairTreadSteelGrating #HeavyDutyTrenchDrainGrates #HDGWeldedSteelFlatBarGrating #GratingStairTreads #HdgWeldedSteelFlatBarGrating, GratingSteelBarPlates

        Chancon’s rust-proof welded steel plate Using a twist rod, non-slip, homogeneous welding with a flat bar with CO2 / MIG system, which is electric welding, resulting in a homogeneous molten steel content. Please check welding work for comparison with manual labor. Guaranteed quality work Both in strength The small hole size with the same standard welds at all points. As well as rust-proof zinc plating, thicker than 75 microns, making it stronger and more resistant to corrosion than

Quotation of HDG.Welded Steel Flat Bar GratingWelded Steel Plate Grating

Quotation Hot Dip GalvanizedRust resistant

The price offered above VAT and shipping are not included (the price is personally picked up at the factory): Price shown excluded VAT and Delivery

Width size The stock is ready for immediate delivery, which is 25cm. And 30cm. Length 1 meter. There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different

Custom-made sizes, such as adjusting only the height of the shoulders Make the surface of the serration. Special length width You can see the preliminary prices according to the table below. Or send detailed information on specific production orders to Line @, Email on the website page

             Prefabricated steel grating can withstand heavy loads for large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In a model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. Suitable for drainage gutters. Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can run through safely, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In case of need for load-bearing work, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should the thickness of 5mm. Due to the vent holes designed to be smaller and thicker, so it has been more than 12.5 tons of

       high-qualitymaterials selected. Manufactured from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly producing steel grating

Best-Seller HDG. Standard Size Steel Grating. Steel plates connecting the finished hot-dip coated steel

        Hotdip Galvanized Carbon Bar Steel Grating Steel Grating Welding prefabricated steel plating of Shannon Airport. Using a twist rod, non-slip, homogeneous welding with a flat bar with CO2 / MIG system, which is electric welding, resulting in a homogeneous molten steel content. Please check welding work for comparison with manual labor. Guaranteed quality work, strength that Customers have to prove before making a decision. Considering The size of the small hole is the same standard. The weld is forged on all sides. Zinc plating work with a thickness of more than 75 microns as standard This makes it stronger and more resistant to corrosion.

        In general, the standard size of the drain grate is 25 cm and 30 cm wide. Customers simply prepare to design a shoulder support that is 25.5-26.0 cm. Or 30.5-31.0 cm. To be able to Buy all types of grating to put and use immediately

Feature of HDG.Standard Size Steel GratingSteel Grating

Prefabricated Galvanized Welded

    Light Duty Steel Grating Model Light Duty VS Heavy Duty

  Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm) VS Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

     Properties of Shancon’s rust-proof welded steel grating. (Galvanized Steel Grating Cover Specification)

Steel grating drainage finished. Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. In each standard size There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different

Stronger homogeneous welding system By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous on all sides. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops The key point is the homogeneous welding of the Flat bar (please check the welding work compared to the manual welding labor), guaranteeing the quality and strength that the customer has to prove before making a decision. Considering The size of the small hole is the same standard.

Coated with Hot dip Galvanizing method, thickness not less than 75 microns in accordance with ASTM A123, ASTM B6 (not spray / paint anti-rust paint) Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than HDG plating). Zinc plating work is thicker than standard. Making it stronger and more resistant to corrosion Thin fast plating and general painting

New design and production control to make it strong and safe. By designed to allow the placement of steel bars and the grid frame at the most appropriate distance Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure Using twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to blend the steel sheet together. And designed to prevent slipping in the body

Quality material selection Manufactured from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly producing steel grating

Prefabricated steel grating can withstand heavy loads for large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In a model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. Suitable for drainage gutters. Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can run through safely, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In case of need for load-bearing work, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should use a thickness of 5mm. Due to the design of the hole is smaller and thicker, it can handle more than 12.5 tons.

Adjust the height of the sieve shoulder. Better than making a new sieve and waste your budget. In case the customer prepares the shoulder support higher than 25mm. It is not necessary to use a higher grid. Just use an extra iron on the lower shoulder to rise. Then use a sieve Model with steel thickness 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. It is enough to handle the load of a large trailer. Save budget with a perfect design

You can connect the ready-made grilles into different sizes. Prefabricated steel grating ready to be delivered by the company There are 2 standard widths at 25 cm and 30 cm in case the customer needs size 50x100cm. Can be applied to connect or place two 25cm together If you want to use size 100x100cm, you can use 4 welding sheets from 25 cm. Or in the case of 60x100cm. Or 100x120cm. Can also be used to assemble from 30x100cm

sheet. grille Should be designed to accommodate the shoulder width and height to fit the grid. For strength and safety of use Therefore, the grating shoulder (L-shape) must be placed with angle steel before pouring concrete. Leaving his height 25-30mm. (Depending on the type of grating) so that the grate placed always fits on the floor Do not stumble on a wheelchair or passerby The width of the shoulder to receive the grating Must be added to each side 3-5mm. Total 2 sides is 6-10mm. To be able to place the sieve plate down to fit. Not too tight or too loose

Quotation of rust-proof welded steel grating Special Size Made to Order | Special Size Made-to-Order Carbon Steel Grating QuotationSteel Grating

        DrainageUsually there is a stock ready to receive immediately. For the standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, but for special size other than standard, the company would like to offer price according to the original design, such as 35x100cm., 40x100cm, 45x100cm, up to the largest size 85x100cm, 90x100cm. , 95x100cm, 100x, 100cm. Customers can see the size, width, length, thickness, steel sheet. Steel plate height Grate hole Which has a wide variety to choose from According to the information in the table below as follows:

Table 1/2: Quotation of welded steel grating with anti-rust coating. Made to order, special size | Made-to-Order Size: 35x100cm. – 65x100cm.

  Starting from size Width x Length: 35 x 100 cm .. Until .. 65 x 100 cm.

* Prices presented above in the table Excluding VAT (VAT) and shipping (is the factory pick-up price)

** It takes 15-21 working days after receiving the 50% deposit and signing approval for the production drawing.

Table price 2 / 2: Anti-rust coated welded steel grating quotation Made to order, special size | Made-to-Order Size: 70x100cm. – 100x100cm.

Starting from size width x length -> 70 x 100 cm .. until .. 100 x 100 cm.          

* Prices presented above in the table Excludes tax (VAT) and shipping (the price of goods at the factory)

** Production takes 15-21 working days after receiving 50% deposit and signed authorization form to order Drawing and

instructions on how to order. manufacture Stainless steel grating Made to order special size

    1) If the hole height and thickness are the same as in the table But different in width or length, customers can calculate the price themselves immediately By price per square meter In the above table Then multiply the sieve area that the customer wants

    2) If you need other types of grating In addition to the grid such as non-slip grating, serrated serrations, stainless steel grating, aluminum grating, stamping plate. Please ask for more information. By sending information by email To double-check

    3) for the production of sheet steel grid connection and then electro-plated, rust 15-21 days: Made to order hot dippped steel grating

Africa. Stock, ready to send / receive immediately. Steel bar grating, prefabricated sizes 25×100 cm. And 30×100 cm.,

        Steel grating, manhole cover, Steel Bar Grating size 25×100 cm. And 30×100 cm. Are considered as standard sizes. That the company has stock, ready for customers to receive products immediately without waiting for production In addition to the Hot Dip Galvanized Steel Grating, customers can also choose from a variety of different types of drain grating material. Depending on the application in each area such as ABS Overflow Swimming Grating, ABS Overflow Swimming Grating, Super Tough PP Polypropylene Grating and FRP FibreGlass Grating, we are A manufacturer that has expertise, especially for all types of standard ready-made drainage grids, consisting of anti-slip ladder, handrail, drainage grate Walkway grate Manhole cover Suitable for kitchens, cafeterias, factories, shopping malls, fresh markets, swimming pools, fish ponds, elevated walkways, etc.

# Steel grating grating #Drainage grate #SteelGrating

Drawing Specificaition of Hot Dip Welded Bar Carbon Standard Size Steel Grating Flange Form building grating, galvanized welded plate, finished, hot dip galvanized, rustproof, standard size (Zinc HDG.)

1. Steel Grating Size 25x100cm.: FB253 @ 40  

        HDG Steel Grating Size 250x1000mm. 253/40, Mesh 40x100mm. High 25mm. Thick Bar 3mm. | Steel grating size 25×100 cm. Hole 4×10 cm. Steel thickness 3 mm. Height 2.5 cm.

    Weight of work piece. 5 kg / sheet / piece / meter, designed to be 3mm thick. Hole 4 x 10cm. Load the weight of a person walking, wheelchair, motorbike through, can get 1.5 tons of

steel grating cover SteelGrating | FB253 @ 40 size 250x1000mm.

2. Steel Grating Size 30x100cm.: FB253 @ 40

        HDG Steel Grating Size 300x1000mm. 253/40, Mesh 40x100mm. High 25mm. Thick Bar 3mm. | Steel grating size 30×100 cm., Hole 4×10 cm., Steel thickness 3 mm., Height 2.5 cm.,

    Weight. Of the workpiece, steel grating sheet, 6 kg / sheet / piece / meter, designed to be 3mm thick, hole 4 x 10cm., Can hold the weight of people walking, trolley, motorbike through get 1.5 tons of force,

steel grating, drain cover | FB253 @ 40 size 300x1000mm.

3. Steel Grating Size 25x100cm.: FB255 @ 30  

        HDG Steel Grating Size 250x1000mm. 255/30, Mesh 30x100mm. High 25mm. Thick Bar 5mm. | Steel grating size 25×100 cm., Hole 3×10 cm., Steel thickness 5 mm. 2.5 cm.

    Weight of steel grating sheet 10 kg / sheet / piece / m designed to be 5mm thick. Hole hole 3 x 10cm. The truck passes through the load up to 12 tons

. #SteelGrating | FB255 @ 30 size 250x1000mm.

4. Steel Grating Size 30x100cm.: FB255 @ 30

        HDG Steel Grating Size 300x1000mm. 255/30, Mesh 30x100mm. High 25mm. Thick Bar 5mm. | Steel grating size 30×100 cm. Hole 3×10. Steel thickness 5 mm. Height 2.5 cm.

    Weight of work piece. Steel grating plate 12 kg / sheet / piece / meter. Designed to be 5mm. Hole hole 3 x 10cm. The truck runs through the load up to 12 tons.

Steel grating, manhole cover | FB255 @ 30 size 300x1000mm.

Made to order / Applying Standard Galvanized Bar Steel Grating Application including width of standard steel grating plate. To suit the work area

#Steel Grating #Drainage grate #SteelGrating Another option for customers who want to use non-standard grating. That the company distributes, we can use the width of the standard sheet to be welded or placed next to each other to get a new size according to the job nature of each area immediately An example of using it as a staircase Elevated walkway floor mat The standard sizes that are combined can be combined from 2 3 4 5 .. sheets from different widths together. To get new sizes as follows:

    • 1 pcs: → 25/30 cm.

    • 2 pcs: → 50/55/60 cm. (Ex. 25 + 30 = 55)

    • 3 pcs: → 75/80/85 / 90 cm. (Ex. 25 + 25 + 25 = 75, 25 + 30 + 30 = 85)

    • 4 pcs: → 100/105/110/115/120 cm. (Ex. 30 + 30 + 30 + 25 = 115 )

Another option for customers who want to use steel grating apart from the standard size that the company distributes, the standard size is width x length: 250 x 1000 mm. And 300 x 1000 mm.

# Steel grating #Drainage grate # SteelGrating

Application advantages include the width of standard steel grating plate. To suit the area of ​​the work.

1. Save time, able to order and receive products immediately. Because there are more than 5,000 pieces in stock, ready to deliver without having to wait for the production process. In general, it takes both welding and plating more than 15-30 days.

2. Cheaper than the production order. Because cost savings In order to produce the size that the customer needs May need to recalculate the price of raw materials Increase the welding process and send to rust-proof plating

3. Get high quality products. Because of the standardized production process It is a robot connecting work so every product is the same size. Homogeneous welds and forged on all sides.

4. The product is standard size, the customer can determine the rail size immediately without any additional details calculation. Only need to paint the welds with rust-resistant paint again after combination.

5. Coating with Hot dip Galvanizing method, thickness not less than 75 microns according to ASTM A123, ASTM B6 (not using anti-rust paint sprayed). / Apply Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than HDG plating)

ภาษากัมพูชา

ដែកថែប, គម្របបង្ហូរ, បារដែក,

ទំហំកិន, ដែកថែបដែកថែប, ច្រែះក្តៅ, ច្រែះ, ទំហំស្តង់ដារ, បានបញ្ចប់

(លក់ដាច់បំផុតអ្នកលក់ដាច់បំផុតហាន់ដាបហ្គាលីនការ៉ាដែកថែប)

# ក្រុមហ៊ុនផលិតនិងផ្គត់ផ្គង់ប្រទេសថៃ # គ្របដណ្តប់បង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # សាន់ធ័រសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # អេសធីលសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគ្របគម្របលូ # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # សាន់ដេសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # គម្របគម្របសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # សូមថ្លែងអំណរគុណ # ច្រេះដែកថែបដែលមានភាពធន់នឹងការស៊ីភ្លើង # សាន់ដេក្រឡាចត្រង្គ, បំពង់បំពង់, # កាវ័រ # ហ្គាលវ៉ាននីសសេនស្យ៉ូវ័រ, ស្កាយប៊ែលហ្សិនឌ័រ, កាស៊ីនបឺរ, ដាប់ប៊ែល, ដាប់ប៊ល។

        ចានដែកថែបដែលមានច្រែះច្រែះរបស់ម៉ាកខនខន ការប្រើដំបងបត់មិនរអិលការផ្សារ homogeneous ជាមួយរបាររាបស្មើរជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីធ្វើឱ្យមាតិកាដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នា។ សូមពិនិត្យមើលការងារផ្សារសម្រាប់ការប្រៀបធៀបជាមួយកម្លាំងពលកម្មដោយដៃ។ ធានាគុណភាពការងារ ទាំងកម្លាំង ទំហំរន្ធតូចដែលមានតំណភ្ជាប់ស្តង់ដារដូចគ្នានៅគ្រប់ចំនុច។ ក៏ដូចជាចានស័ង្កសីដែលមានច្រែះមានកំរាស់ក្រាស់ជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រដែលធ្វើឱ្យវាកាន់តែរឹងមាំនិងធន់នឹងការច្រេះច្រើនជាងការ

ដកស្រង់នៃបារ៍ដែកថែប HDG.Welded ដែកថែបសំប៉ែតស្រង់ទឹកដាប់ប៊ែលលីកដែកថែបដែកថែប

ក្តៅធន់ទ្រាំនឹងច្រេះ។

តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ អាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ជូនមិនត្រូវបានរាប់បញ្ចូល (តម្លៃត្រូវបានរើសដោយផ្ទាល់នៅឯរោងចក្រ): តម្លៃដែលបានបង្ហាញដោយមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងដឹកជញ្ជូន។

ទំហំស្តុកបានត្រៀមសំរាប់ដឹកជញ្ជូនភ្លាមៗដែលមានទំហំ ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រមានពីរប្រភេទត្រូវជ្រើសរើស។ នោះគឺជាគំរូមួយដែលត្រូវការទទួលទំងន់តែប៉ុណ្ណោះដោយអ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ ឬទុកឱ្យឡានរត់ឆ្លងកាត់ ដោយសារតែប្រហោងនិងកម្រាស់ដែកខុសគ្នា

ទំហំដែលផលិតតាមតំរូវការដូចជាការលៃតម្រូវតែកម្ពស់ស្មាប៉ុណ្ណោះ ធ្វើឱ្យផ្ទៃនៃសៀរៀល។ ទទឹងប្រវែងពិសេស អ្នកអាចមើលឃើញតម្លៃបឋមយោងទៅតាមតារាងខាងក្រោម។ ឬផ្ញើព័ត៌មានលម្អិតស្តីពីការបញ្ជាទិញផលិតកម្មជាក់លាក់ទៅ Line @, Email នៅលើគេហទំព័រ

             ការដឹងគុណដែកថែបដែលបានរៀបចំទុកមុនអាចទប់ទល់នឹងបន្ទុកធ្ងន់សម្រាប់រថយន្តធុនធំ។ យោងតាមទទឹងស្តង់ដារ ២៥ ស។ ម។ និង ៣០ ស។ ម។ ក្នុងគំរូដែលមានកម្រាស់ ៥ ម។ ម ២៥ ម។ ម។ មានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ សមស្របសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹក។ វិធីចុងក្រោយរបស់រោងចក្រ ជាមួយនឹងរ៉ឺម៉កកុងតឺន័រធំឬរ៉ឺម៉កអាចដំណើរការឆ្លងកាត់ដោយសុវត្ថិភាពឧទាហរណ៍បន្ទះដែកមានកម្រាស់ ៣ ម។ មត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់តិចជាងបន្ទុកដឹកទំនិញ។ ក្នុងករណីដែលត្រូវការការងារទ្រទ្រង់បន្ទុកពីឡានដឹកទំនិញកង់ ៦ កង់រហូតដល់រ៉ឺម៉កធំ។ គួរមានកម្រាស់ ៥ ម។ មដោយសាររន្ធខ្យល់ដែលត្រូវបានរចនាមានទំហំតូចជាងនិងក្រាស់ដូច្នេះវាមានច្រើនជាងមានគុណភាពខ្ពស់ជាង ១២.៥ តោន

       វត្ថុធាតុដើមដែល ។ ផលិតចេញពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកថែបស្តង់ដារអាយធីគ្មានដែកថែបថ្នាក់ B ឬទាបជាងស្តង់ដារ។ អាចពិនិត្យពីទំងន់ពេញ កាត់និងដំឡើងដែក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាមួយម៉ាស៊ីនទំនើប ហើយក្រុមអ្នកផលិតដែកថែបជំនាញផលិតចេញពីរោងចក្រផលិតដែកដោយផ្ទាល់

 

អេសជីជីលក់ដាច់ជាងគេបំផុត។ ចានដែកថែបភ្ជាប់ដែកថែបក្តៅជ្រលក់ដែកថែប

        Hotdip Galvanized Carbon Baring Steel Grating Steel សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅផ្សារដែកធ្វើពីដែកថែបដែលបានរៀបចំរួចជាស្រេចនៃអាកាសយានដ្ឋានសានណុន។ ការប្រើដំបងបត់មិនរអិលការផ្សារ homogeneous ជាមួយរបាររាបស្មើរជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីធ្វើឱ្យមាតិកាដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នា។ សូមពិនិត្យមើលការងារផ្សារសម្រាប់ការប្រៀបធៀបជាមួយកម្លាំងពលកម្មដោយដៃ។ ធានានូវគុណភាពការងារភាពខ្លាំង អតិថិជនត្រូវបញ្ជាក់មុនពេលធ្វើការសម្រេចចិត្ត។ ពិចារណា ទំហំនៃរន្ធតូចគឺមានស្តង់ដារដូចគ្នា។ ផ្សារដែកត្រូវបានបង្កើតឡើងនៅគ្រប់តំបន់។ ការដាក់បន្ទះស័ង្កសីធ្វើការជាមួយកម្រាស់ជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រជាស្តង់ដារ នេះធ្វើឱ្យវាកាន់តែរឹងមាំនិងមានភាពធន់ទ្រាំទៅនឹងការច្រេះ។

        ជាទូទៅទំហំស្តង់ដារនៃបំពង់បង្ហូរទឹកគឺមានទំហំ ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ អតិថិជនគ្រាន់តែរៀបចំរចនាស្មាដែលមានទំហំ ២៥.៥-២៦.០ ស។ ម។ ឬ ៣០.៥-៣១.០ ស។ មទៅ។ មានលទ្ធភាពទិញគ្រប់ប្រភេទនៃ grating បន្ទាន់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ

ដើម្បីដាក់និងប្រើលក្ខណៈពិសេសទំហំHDG.Standard បានជម្រុញដែកថែបដែក

Prefabricated  weld VS

ដែកកាតព្វកិច្ចពន្លឺសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូពន្លឺកាតព្វកិច្ចធុនធ្ងន់កាតព្វកិច្ចក្រាស់វិទ្យាល័យ 25 សំណាញ់ 3 40×100 (មម) VS ក្រាស់ 5 ខ្ពស់ 25 Mesh 30×100 (មម)

     លក្ខណៈសម្បត្តិនៃការផ្សារដែកដែកថែបដែលមានច្រែះច្រែះដែករបស់សាន់ខន។ (ការបញ្ជាក់គម្របគម្រប)

ដែកថែបដែកថែបបំពង់បង្ហូរទឹកធ្វើពីដែកបានបញ្ចប់។ ទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រស្តុកមានដឹកជូនភ្លាម។ ក្នុងទំហំស្តង់ដារនីមួយៗ មានពីរប្រភេទដែលត្រូវជ្រើសរើស។ នោះគឺជាគំរូមួយដែលត្រូវការទទួលទំងន់តែប៉ុណ្ណោះដោយអ្នកធ្វើដំណើរឆ្លងកាត់ ឬទុកឱ្យឡានរត់ឆ្លងកាត់ ដោយសារតែប្រហោងនិងកម្រាស់ដែកខុសគ្នា

ប្រព័ន្ធផ្សារ homogeneous រឹងមាំជាងមុន តាមរយៈការផ្សារដែកជាមួយប្រព័ន្ធ CO2 / MIG ដោយស្វ័យប្រវត្តិដែលជាការផ្សារអគ្គីសនីដែករលាយមានលក្ខណៈដូចគ្នានៅគ្រប់តំបន់។ ផ្នែកផ្សារដែកដែលត្រូវបានផ្សារភ្ជាប់គឺរលូននិងស្រស់ស្អាត។ និងភាពស្អិតជាប់រឹងមាំរឹងមាំប្រើប្រាស់បានយូរជាងហាងលក់ដែកថែបទូទៅ ចំណុចសំខាន់គឺការផ្សារ homogeneous នៃរបារផ្ទះល្វែង (សូមពិនិត្យមើលការងារផ្សារបើប្រៀបធៀបទៅនឹងកម្លាំងផ្សារដែកដោយដៃ) ធានានូវគុណភាពនិងកម្លាំងដែលអតិថិជនត្រូវបង្ហាញមុនពេលធ្វើការសម្រេចចិត្ត។ ពិចារណា ទំហំនៃរន្ធតូចគឺមានស្តង់ដារដូចគ្នា។

ស្រោបដោយវិធីជ្រលក់រំងាប់ក្តៅ, កំរាស់មិនតិចជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រស្របតាម ASTM A123, ASTM B6 (មិនបាញ់ / ថ្នាំលាបប្រឆាំងនឹងច្រែះ) ដូចជាហាងធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកធម្មតា ដែលធ្វើឱ្យដែកថែបងាយនឹងរលួយជាងចាន HDG) ការងារស័ង្កសីគឺក្រាស់ជាងស្តង់ដារ។ ធ្វើឱ្យវាកាន់តែរឹងមាំនិងមានភាពធន់ទ្រាំទៅនឹងការច្រេះ ចានលឿនស្តើងនិងគំនូរទូទៅ

ការរចនានិងការគ្រប់គ្រងផលិតកម្មថ្មីដើម្បីធ្វើឱ្យវារឹងមាំនិងមានសុវត្ថិភាព។ ដោយបានរចនាឡើងដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យដាក់រនាំងដែកនិងស៊ុមក្រឡាចត្រង្គនៅចំងាយសមរម្យបំផុត ការប្រើប្រាស់សម្ភារៈតិចនិងទំងន់ស្រាល ខណៈពេលដែលនៅតែអាចទទួលបានកម្លាំងអតិបរមា ដូច្នេះធ្វើឱ្យប្រាកដថា welds ទាំងពីរ និងរចនាសម្ព័ន្ធរឹងមាំជាប់លាប់ ដោយប្រើដែកថែបរមួលដែកថែបធូដេក្រាស់ ៦-៨ មមដើម្បីបញ្ចូលសន្លឹកដែកជាមួយគ្នា។ និងត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីការពារការរអិលចូលក្នុងខ្លួន

ការជ្រើសរើសសម្ភារៈដែលមានគុណភាព ផលិតចេញពីសម្ភារៈធ្វើពីដែកថែបស្តង់ដារអាយធីគ្មានដែកថែបថ្នាក់ B ឬទាបជាងស្តង់ដារ។ អាចពិនិត្យពីទំងន់ពេញ កាត់និងដំឡើងដែក សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាមួយម៉ាស៊ីនទំនើប ហើយក្រុមអ្នកផលិតដែកថែបជំនាញផលិតចេញពីរោងចក្រផលិតដែកដោយផ្ទាល់

ការដឹងគុណដែកថែបដែលបានរៀបចំទុកមុនអាចទប់ទល់នឹងបន្ទុកធ្ងន់សម្រាប់រថយន្តធុនធំ។ យោងតាមទទឹងស្តង់ដារ ២៥ ស។ ម។ និង ៣០ ស។ ម។ ក្នុងគំរូដែលមានកម្រាស់ ៥ ម។ ម ២៥ ម។ ម។ មានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ សមស្របសម្រាប់បំពង់បង្ហូរទឹក។ វិធីចុងក្រោយរបស់រោងចក្រ ជាមួយនឹងរ៉ឺម៉កកុងតឺន័រធំឬរ៉ឺម៉កអាចដំណើរការឆ្លងកាត់ដោយសុវត្ថិភាពឧទាហរណ៍បន្ទះដែកមានកម្រាស់ ៣ ម។ មត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់តិចជាងបន្ទុកដឹកទំនិញ។ ក្នុងករណីដែលត្រូវការការងារទ្រទ្រង់បន្ទុកពីឡានដឹកទំនិញកង់ ៦ កង់រហូតដល់រ៉ឺម៉កធំ។ គួរប្រើកំរាស់ ៥ ម។ មដោយសារតែការរចនាប្រហោងតូចជាងនិងក្រាស់វាអាចទ្រទ្រង់បានលើសពី ១២.៥ តោន។

លៃតម្រូវកម្ពស់ស្មាស្មា។ ប្រសើរជាងការធ្វើ Sieve ថ្មីហើយខ្ជះខ្ជាយថវិការបស់អ្នក។ ក្នុងករណីអតិថិជនរៀបចំការគាំទ្រស្មាខ្ពស់ជាង 25 មមវាមិនចាំបាច់ប្រើក្រឡាចត្រង្គខ្ពស់ទេ។ គ្រាន់តែប្រើដែកបន្ថែមនៅលើស្មាទាបដើម្បីងើបឡើង។ បនា្ទាប់មកប្រើសឺរ ម៉ូដែលមានកម្រាស់ដែក ៥ ម។ ម។ កម្ពស់ ២៥ ម។ មមានរន្ធតូចត្រឹមតែ ៣០ ម។ ម។ វាគ្រប់គ្រាន់សម្រាប់ទ្រទ្រង់បន្ទុកលើរ៉ឺម៉កធំ។ សន្សំថវិកាជាមួយនឹងការរចនាល្អឥតខ្ចោះ

អ្នកអាចភ្ជាប់អាំងដែលត្រៀមរួចជាស្រេចទៅក្នុងទំហំផ្សេងៗគ្នា។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះដែកថែបដែលត្រៀមរួចជាស្រេចដែលនឹងត្រូវដឹកជញ្ជូនដោយក្រុមហ៊ុន មានទទឹងស្តង់ដារ ២ មានទំហំ ២៥ ស។ មនិង ៣០ ស។ មក្នុងករណីអតិថិជនត្រូវការទំហំ ៥០x១០០ ស។ ម។ អាចត្រូវបានអនុវត្តដើម្បីភ្ជាប់ឬដាក់ពីរ 25 សង្ទីម៉ែត្រជាមួយគ្នា ប្រសិនបើអ្នកចង់ប្រើទំហំ ១០០x១០០ ស។ មអ្នកអាចប្រើសន្លឹកផ្សារ ៤ ពី ២៥ ស។ ម។ រឺ ៦០x១០០ ស។ ម។ រឺ ១០០x១២០ ស។ ម។ ក៏អាចប្រើសំរាប់ប្រមូលផ្តុំពី៣០x១០០ ស

សន្លឹក។ ម។ គួរតែត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីបំពេញទទឹងស្មានិងកម្ពស់ឱ្យសមនឹងបណ្តាញអគ្គិសនី។ សម្រាប់ភាពខ្លាំងនិងសុវត្ថិភាពនៃការប្រើប្រាស់ ដូច្នេះស្មាដឹងគុណ (រាងអក្សរ L) ត្រូវតែដាក់ជាមួយដែកមុំមុនពេលចាក់បេតុង។ ការចាកចេញពីកម្ពស់របស់គាត់ 25-30 មម (អាស្រ័យលើប្រភេទនៃការដឹងគុណ) ដូច្នេះថាការដឹងគុណដែលបានដាក់តែងតែសមនៅលើឥដ្ឋ កុំជំពប់ដួលលើរទេះរុញរឺដើរឆ្លងកាត់ ទទឹងស្មាដើម្បីទទួលបានការដឹងគុណ ត្រូវបន្ថែមនៅផ្នែកម្ខាងៗ ៣-៥ ម។ ម។ សរុប ២ ចំហៀងគឺ ៦-១០ ម។ មដើម្បីអាចដាក់ចានស៊ីទែនចុះក្រោមអោយសម។ មិនតឹងពេកឬរលុងពេក

 

ការដកស្រង់នៃសំណាញ់ដែកថែបច្រេះ – ភស្តុតាង ទំហំពិសេសធ្វើឡើងដើម្បីលំដាប់ |

        ផលិត-ទំហំពិសេសដីកាសម្រេចកាបូនទៅឱ្យដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសម្រង់លូដែកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅជាធម្មតាមានស្តុកត្រៀមខ្លួនដើម្បីទទួលបានភ្លាមៗ។ ចំពោះទំហំស្តង់ដារទទឹង ២៥ ស។ ម។ និង ៣០ ស។ ម។ បណ្តោយ ១ ម៉ែត្រតែសម្រាប់ទំហំពិសេសក្រៅពីស្តង់ដារក្រុមហ៊ុនចង់ផ្តល់តម្លៃទៅតាមការរចនាដើមដូចជាទំហំ ៣៥x១០០ ស។ ម។ ៤០x១០០ ស។ ម .១៥x១០០ ស។ មរហូតដល់ទំហំធំបំផុត។ ទំហំ ៨៥x១០០ ស។ ម ៩០x១០០ ស។ ម។ ៩៥x១០០ ស។ ម ១០០ ម ១០០ ម។ អតិថិជនអាចមើលឃើញទំហំទទឹងប្រវែងកម្រាស់សន្លឹកដែក។ កម្ពស់បន្ទះដែក រន្ធប្រហោង ដែលមានពូជធំទូលាយដើម្បីជ្រើសរើស យោងតាមព័ត៌មាននៅក្នុងតារាងខាងក្រោមមានដូចតទៅ៖

តារាង ១/២: ការដកស្រង់នៃការផ្សារដែកដែកថែបជាមួយថ្នាំកូតប្រឆាំងនឹងច្រែះ។ ត្រូវបានផលិតឡើងដើម្បីបញ្ជាទិញទំហំពិសេស | ទំហំដែលផលិតបានដល់ទំហំ៖ ៣៥x១០០ សង់ទីម៉ែត្រ – ៦៥x១០០ សង់ទីម៉ែត្រ។

  ចាប់ផ្តើមពីទំហំទទឹង x ប្រវែង៖ ៣៥ x ១០០ ស។ ម។ រហូតដល់ .. ៦៥ x ១០០ ស។ ម។

* តម្លៃដែលបង្ហាញនៅលើតុ មិនរួមបញ្ចូលពន្ធលើតម្លៃបន្ថែម (អាករ) និងដឹកជញ្ជូន (ត្រូវបានរោងចក្រតម្លៃយកឡើង)

** វាត្រូវចំណាយពេល 15-21 ថ្ងៃនៃថ្ងៃធ្វើការបន្ទាប់ពីបានទទួលការដាក់ប្រាក់ 50% ។

និងការចុះហត្ថលេខាលើការអនុម័តសម្រាប់គំនូរផលិតតម្លៃតារាងទី2/2  ប្រឆាំងនឹងច្រែះថ្នាំកូត welded សម្រង់ដឹងគុណដែក ត្រូវបានផលិតឡើងដើម្បីបញ្ជាទិញទំហំពិសេស | ទំហំដែលផលិតបានដល់ទំហំ៖ ៧០x១០០ សង់ទីម៉ែត្រ – ១០០x១០០ សង់ទីម៉ែត្រ។

ចាប់ផ្តើមពីទំហំទទឹង x ប្រវែង -> ៧០ x ១០០ ស។ ម។ រហូតដល់ .. ១០០ x ១០០ ស។ ម។          

* តម្លៃដែលបង្ហាញនៅលើតុ មិនរាប់បញ្ចូលពន្ធ (អាករលើតម្លៃបន្ថែម) និងការដឹកជញ្ជូន (តម្លៃទំនិញនៅតាមរោងចក្រ)

** ផលិតកម្មត្រូវចំណាយពេល ១៥-២១ ថ្ងៃធ្វើការបន្ទាប់ពីទទួលបានប្រាក់កក់ ៥០ ភាគរយនិងបានចុះហត្ថលេខាលើបែបបទផ្តល់ការអនុញ្ញាតដើម្បីបញ្ជាទិញគំនូរនិង

ការណែនាំអំពីរបៀបបញ្ជាទិញ។ ដឹងគុណដែកអ៊ីណុក ផលិតដើម្បីបញ្ជាទិញទំហំពិសេស

    ១) ប្រសិនបើកម្ពស់ប្រហោងនិងកម្រាស់ប្រហាក់ប្រហែលនឹងតារាង ប៉ុន្តែខុសគ្នាត្រង់ទទឹងឬប្រវែងអតិថិជនអាចគណនាតម្លៃដោយខ្លួនឯងភ្លាមៗ តាមតម្លៃក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េ នៅក្នុងតារាងខាងលើ បន្ទាប់មកគុណតំបន់ស៊ីនដែលអតិថិជនចង់បាន

    2) ប្រសិនបើអ្នកត្រូវការប្រភេទនៃការដឹងគុណផ្សេងទៀត បន្ថែមលើក្រឡាចត្រង្គដូចជាការរអិលដែលមិនរអិលការផ្តល់សេរ៉ាមិចការជក់ដែកអ៊ីណុកដែកអាលុយមីញ៉ូមកិនចាន។ សូមសួរព័ត៌មានបន្ថែម។ តាមរយៈការផ្ញើព័ត៌មានតាមអ៊ីមែល ដើម្បីត្រួតពិនិត្យម្តងទៀត

    ៣) សម្រាប់ការផលិតបណ្តាញដែកថែបសន្លឹកហើយបន្ទាប់មកភ្ជាប់ជាមួយអេឡិចត្រូលីតច្រែះ ១៥-២១ ថ្ងៃ៖ ត្រូវបានផលិតឡើងដើម្បីបញ្ជាទិញដែកថែបដែលមានជាតិដែកក្តៅ

។ ត្រៀមខ្លួនផ្ញើ / ទទួលភ្លាមៗ។ សំណាញ់ដែកថែបមានទំហំ ២៥x១០០ ស។ មនិង ៣០x១០០ ស។ ម,

        ដែកថែប, គម្របប្រហោងដែក, រនាំងដែកទំហំ ២៥x១០០ ស។ មនិង ៣០x១០០ ស។ ម។ ត្រូវបានគេចាត់ទុកថាជាទំហំស្តង់ដារ។ ថាក្រុមហ៊ុនមានស្តុកត្រៀមអតិថិជនដើម្បីទទួលបានផលិតផលភ្លាមៗដោយមិនរង់ចាំផលិតកម្ម បន្ថែមពីលើការដាក់បញ្ចូលហ្គាសក្តៅដាប់ប៊លវ៉ាយនីកអតិថិជនក៏អាចជ្រើសរើសពីប្រភេទផ្សេងៗនៃសម្ភារៈបំពង់បង្ហូរទឹក។ អាស្រ័យលើការដាក់ពាក្យក្នុងផ្នែកនីមួយៗដូចជាការបញ្ចូលទឹកក្នុងអាងហែលទឹកអេហ្វអេសអេហ្វអិលអេហ្វអិលអេហ្វអិលអេហ្វអិលអេហ្វភីលីពយ័រនិងអេហ្វភីអេសអិលអេច។ យើងគឺជាក្រុមហ៊ុនផលិតដែលមានជំនាញជាពិសេសសម្រាប់បណ្តាញលូបង្ហូរទឹកដែលត្រៀមរួចជាស្រេចតាមស្តង់ដារ។ នៃជណ្តើរប្រឆាំងនឹងការរអិល, ដៃ, បង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ គម្រប Manhole សាកសមសម្រាប់ផ្ទះបាយកាហ្វេអាហារដ្ឋានរោងចក្រផ្សារទំនើបផ្សារទំនើបអាងហែលទឹកស្រះត្រីផ្លូវឡើងភ្នំជាដើម

# សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះដែកថែប។ # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ #SteelGrating

គំនូរ Specificaition ទម្រង់បែបបទនៃការដែកក្តៅទំហំសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ Flange ធ្លាក់ចុះផ្សារដែករបារស្តង់ដាការកសាង grating កាបូន, ជម្រុញចាន welded, បញ្ចប់, ការធ្លាក់ចុះជម្រុញក្តៅ, rustproof ទំហំស្ដង់ដារ (ស័ង្កសី HDG ។ )

 1. សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅទំហំ 25x100cm ដែក .: FB253 @ 40  

        HDG ទំហំដែកថែប ២៥០x១០០០ ម។ ម ២៥៣/៤០ ម។ ម ៤០x១០០ ម។ កំពស់ ២៥ ម។ មកំរាស់ក្រាស់ ៣ ម។ ម។ ទំហំដែក ២៥x១០០ ស។ មប្រហោង ៤x១០ ស។ មកម្រាស់ដែក ៣ ម។ មកម្ពស់ ២,៥ ស។ ម

    ទម្ងន់ដុំការងារ ៥ គីឡូក្រាម / សន្លឹក / ដុំ / ម៉ែត្រដែលត្រូវបានរចនាមានកម្រាស់ ៣ ម។ មប្រហោង ៤ គុណ ១០ ស។ ម។ ផ្ទុកទំងន់របស់មនុស្សដើររទេះរុញម៉ូតូឆ្លងកាត់អាចទទួលបាន១,៥ តោន

គម្របក្រឡាចត្រង្គដែកថែបដែកថែបធ្យូងថ្ម | FB២៥៣ @ ៤០ ទំហំ ២៥០x១០០០ ម .២ ។

ទំហំដែកថែប ៣០x១០០ ម។ : FB253 @ 40

        HDG ដែកថែបទំហំ ៣០០x១០០០ ម។ ម ២៥៣/៤០ មម ៤០x១០០ ម។ កំពស់ ២៥ ម។ បារក្រាស់ ៣ ម។ ម។ ទំហំដែកថែប ៣០x១០០ ស។ ម។ ប្រហោង ៤x១០ ស។ ម, កម្រាស់ដែក ៣ ម។ ម។ កម្ពស់ ២,៥ ស។ ម។

    ទំងន់។ ក្នុងចំណោមស្នាដៃការងារសន្លឹកដែកថែបទំហំ ៦ គីឡូក្រាម / សន្លឹក / ដុំ / ម៉ែត្រដែលត្រូវបានរចនាឡើងមានកម្រាស់ ៣ មមប្រហោង ៤ x ១០ ស។ ម។ អាចផ្ទុកទម្ងន់មនុស្សដើរកង់ទោចក្រយានយន្តទទួលបានកម្លាំង ១,៥ តោនកម្លាំង

ដែកថែប។ គម្របបង្ហូរ | FB253 @ 40 ទំហំ 300×1000 ម។

៣. ទំហំដែកថែប ២៥x១០០ ស។ ម។ ៈ FB២៥៥ @ ៣០  

        អេចជីអេសជីដែកថែបទំហំ ២៥០x១០០០ ម។ ម ២៥៥/៣០ មម ៣០x១០០ ម។ កំពស់ ២៥ មម។ បារក្រាស់ ៥ ម។ ម។ ទំហំដែក ២៥x១០០ ស។ ម, ប្រហោង ៣x១០ ស។ ម, កម្រាស់ដែក ៥ ម។ ម។ សង់ទីម៉ែត្រ។

    ទំងន់នៃការដែក grating សន្លឹក 10 គីឡូក្រាម / សន្លឹក / ដុំ / ម៉ែត្ររចនាឡើងដើម្បីជា 5mm ក្រាស់។ រន្ធប្រហោង 3 x 10cm ។ ឡានដឹកទំនិញឆ្លងកាត់បន្ទុករហូតដល់ 12 តោន

។ ទំហំ # ស័ង្កសី | អេស .២៥៥៥ @ ៣០ ទំហំ ២៥០x១០០០ ម។ ម។

៤. ទំហំដែកថែប ៣០x១០០ ស។ ម។ ៈ FB២៥៥ @ ៣០

        អេចជីហ្គោលទំហំ ៣០០x១០០០ ម។ ម ២៥៥/៣០ មម ៣០x១០០ ម។ កំពស់ ២៥ ម។ មកម្រាស់ ៥ ម។ ម។ | ទំហំដែកថែប ៣០x១០០ ស។ ម។ ដែកថែបមានកម្រាស់ ៥ ម។ មកំពស់ ២,៥ ស។ ម

    ទម្ងន់ដុំការងារ។ បន្ទះដែកថែប ១២ គីឡូក្រាម / សន្លឹក / ដុំ / ម។ ការរចនាមានទំហំ ៥ ម។ មប្រហោងទំហំ ៣ គុណ ១០ ស។ ម។ ឡានដឹកទំនិញឆ្លងកាត់បន្ទុករហូតដល់ ១២ តោន។

ដែកថែប, គម្របប្រហោងដែក | FB២៥៥ @ ៣០ ទំហំ ៣០០x១០០០ មីល្លីម៉ែត្រត្រូវបាន

ផលិតឡើងដើម្បីបញ្ជាទិញ / អនុវត្តតាមស្តង់ដារដែកថែបដែកថែបរួមទាំងទទឹងបន្ទះដែកថែប។ សមនឹងកន្លែងធ្វើការ

# សាន់ដេកិន # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # សូលីត ជម្រើសមួយទៀតសម្រាប់អតិថិជនដែលចង់ប្រើការដឹងគុណមិនស្តង់ដារ។ ថាក្រុមហ៊ុនចែកចាយយើងអាចប្រើទទឹងសន្លឹកស្តង់ដារដែលត្រូវផ្សារភ្ជាប់ឬដាក់នៅជាប់គ្នាដើម្បីទទួលបានទំហំថ្មីស្របតាមលក្ខណៈការងាររបស់តំបន់នីមួយៗភ្លាមៗ ឧទាហរណ៍នៃការប្រើប្រាស់វាជាជណ្តើរ ជណ្តើរយន្តដើរជាន់ខ្ពស់

ទំហំស្តង់ដារដែលអាចត្រូវបានផ្សំជាមួយគ្នាអាចមកពី ២ ៣ ៤ ៥ .. សន្លឹករួមបញ្ចូលគ្នាពីទទឹងខុសគ្នាជាមួយគ្នា។ ដើម្បីទទួលបានទំហំថ្មីដូចតទៅ៖

    1 ១ សន្លឹក→ ២៥/៣០ ស។ ម។

 • ២ សន្លឹក→ ៥០/៥៥/៦០ ស។ ម។ (ឧ។ ២៥ + ៣០ = ៥៥)
 • ៣ សន្លឹក→ ៧៥/៨០/៨៥ / ៩០ ស។ ម។ (ឧ។ ២៥ + ២៥ + ២៥ = ៧៥, ២៥ + ៣០ + ៣០ = ៨៥)
 • ៤ សន្លឹក៖ → ១០០/១០/១១០/១១/២២០ ស។ ម។ (ឧ។ ៣០ + ៣០ + ៣០ + ២៥ = ១១៥)

 

ជម្រើសមួយផ្សេងទៀតសម្រាប់អតិថិជនដែលចង់ប្រើប្រាស់ដែកថែ grating ក្នុងការបន្ថែមទៅទំហំស្ដង់ដារនេះថាការចែកចាយរបស់ក្រុមហ៊ុននេះទំហំស្ដង់ដាគឺជាប្រវែង x ទទឹង: ។ ។ 250 x 1000 មមនិង 300 x 1000 មម

# សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដែក # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # សូលីត

គុណសម្បត្តិនៃការដាក់ពាក្យសុំរួមមានទទឹងនៃចានដែកដែកថែបស្តង់ដារ។ សមនឹងតំបន់ការងារ

១. សន្សំពេលវេលាអាចបញ្ជាទិញនិងទទួលបានផលិតផលភ្លាមៗ។ ព្រោះមានជាង ៥០០០ បំណែកក្នុងស្តុកត្រៀមដឹកជូនដោយមិនចាំបាច់រងចាំដល់ដំណើរការផលិត។ ជាទូទៅវាត្រូវការទាំងការផ្សារនិងការដាក់ចានច្រើនជាង 15-30 ថ្ងៃ

 1. ថោកជាងលំដាប់នៃការផលិត។ ព្រោះការសន្សំថ្លៃដើម ដើម្បីផលិតទំហំដែលអតិថិជនត្រូវការ ប្រហែលជាត្រូវការគណនាតម្លៃវត្ថុធាតុដើមឡើងវិញ បង្កើនដំណើរការផ្សារដែកហើយផ្ញើទៅចានដែកដែលមានច្រែះ

៣. ទទួលបានផលិតផលដែលមានគុណភាពខ្ពស់។ ដោយសារតែដំណើរការផលិតកម្មមានលក្ខណៈស្តង់ដារ វាគឺជាការងារតភ្ជាប់មនុស្សយន្តដូច្នេះរាល់ផលិតផលទាំងអស់មានទំហំដូចគ្នា។ ផ្សារដែកដូចគ្នានិងការបង្កើតនៅលើភាគីទាំងអស់។

 1. ផលិតផលនេះគឺមានទំហំស្ដង់ដាអតិថិជនអាចកំណត់ទំហំផ្លូវដែកភ្លាមដោយគ្មានការគណនាលម្អិតបន្ថែមទៀត ត្រូវលាបថ្នាំផ្សារដោយប្រើថ្នាំលាបដែលមានភាពធន់នឹងច្រែះម្តងទៀតបន្ទាប់ពីការផ្សំគ្នា

៥. ថ្នាំកូតជាមួយវិធីសាស្ត្រជ្រលក់ទឹកក្តៅកំរាស់មិនតិចជាង ៧៥ មីល្លីម៉ែត្រយោងទៅតាម ASTM A123, ASTM B6 (មិនប្រើថ្នាំលាបប្រឆាំងនឹងច្រែះដែលបាញ់) ។ ដូចជាហាងធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកធម្មតា ដែលធ្វើឱ្យដែកថែបងាយនឹងរលួយជាងចាន HDG)

ภาษาจีน

鋼格板,排水口蓋,鋼格板,

標準尺寸鋼格板,鋼格板,熱浸鍍鋅,防銹,標準尺寸,成品

(最佳賣方熱浸鍍鋅碳鋼鋼格板)鋼格板

#製造商和供應商#鋼製排水g蓋#鋼製格柵,井蓋#鋼g蓋,人孔,排水口#鋼格板#鋼格板#管道蓋#排水爐排#耐腐蝕鍍鋅焊接鋼格板#Steel Grating,Pipe Cap,#Grating #GalvanizingSteelGrating #StailessGrating #SteelBarGrating #CarbonBarSteelGrating #StairTreadSteelGrating #HeavyDutyTrenchDrainGrainsrates#HDGWeldedSteelFlatBarGrating#GratingStairTreads #HDgWeldSlate

        Chancon的防銹焊接鋼板使用扭杆,通過帶有CO2 / MIG系統的扁鋼進行防滑,均勻的焊接,這是電焊,從而使鋼水含量均勻。請檢查焊接工作以與體力勞動進行比較。保證質量的工作雙方實力在所有點上使用相同標準焊縫的小孔尺寸。以及厚度超過75微米的防銹鋅鍍層,比更堅固,更耐腐蝕。

HDG報價焊接鋼扁鋼格柵焊接鋼板格柵

報價熱浸鍍鋅防銹

以上價格不包括增值稅和運費(價格由工廠親自收取):顯示的價格不包括增值稅和交貨

寬度尺寸庫存可以立即交貨,長度為25厘米和30厘米,長度為1米,有兩種類型可供選擇。它是一種僅需要路人承受重量的模型或者讓汽車通過因為孔和鋼的厚度不同

定制尺寸,例如僅調整肩膀的高度使表面有鋸齒。特殊長度寬度您可以根據下表查看初步價格。或將特定生產訂單的詳細信息發送到Line @,網站頁面上的電子郵件

             預製鋼格板可承受大型車輛的重負荷。按照標準寬度25cm和30cm。在厚度為5mm。高度為25mm的模型中,僅30mm的小孔。適用於排水溝。工廠入圍方式使用拖車,大型集裝箱或拖車可以安全地通過,例如,厚度為3mm的鋼板,其設計使用的重量要小於叉車的重量。如果需要承重工作,可以從六輪,十輪卡車到大型拖車。厚度應為5mm。由於設計的通風孔越來越小,所以已經選擇了超過12.5噸的

       優質材料。由TIS標準鋼材製造,不含B級或以下標準鋼材。可以從全重檢查鋼材切割和組裝用現代機器磨碎並有一支專業的鋼格板製造商團隊,從工廠直接生產鋼格板

 

暢銷的HDG。標準尺寸的鋼格板。連接完成的熱浸鍍層鋼板的鋼板鋼格板

        Hotdip鍍鋅碳素棒材格焊接Shannon Airport的預製鋼板。使用扭杆,通過帶有CO2 / MIG系統的扁鋼進行防滑,均勻的焊接,這是電焊,從而使鋼水含量均勻。請檢查焊接工作以與體力勞動進行比較。保證質量的工作,實力客戶必須在做出決定之前證明自己。考慮中小孔的尺寸是相同的標準。焊縫在所有面上都是鍛造的。鋅鍍層的標準厚度超過75微米這使得更強大和更耐腐蝕

        ,通常漏極爐排標準尺寸為25厘米和30厘米寬。客戶只需準備設計一個肩部支撐即25.5-26.0厘米,或30.5-31.0厘米。為了能夠購買所有類型的光柵,並立即使用並使用

HDG。標準尺寸鋼格板鋼格板

預製鍍鋅焊接

    輕型鋼模型輕型VS重型

  格板厚3高25網眼40×100(mm)VS厚5高25篩網30×100(mm)

     Shancon的防銹焊接鋼格柵的性能。 (鍍鋅鋼格板蓋規格)

完成鋼格板排水。標準尺寸,寬度25厘米和30厘米,長度1米,現貨可立即交貨。在每個標準尺寸有兩種類型可供選擇。它是一種僅需要路人承受重量的模型或者讓汽車通過因為孔和鋼的厚度不同

更強的均質焊接系統通過電焊自動CO2 / MIG系統進行焊接,鋼水的各個側面均一。鋼格板的焊接部位光滑美觀。附著力強,比一般的鋼焊接車間更耐用關鍵是扁鋼的均勻焊接(與手工焊接相比,請檢查焊接工作),以確保客戶在做出決定之前必須證明的質量和強度。考慮中小孔的尺寸是相同的標準。

塗有熱浸鍍鋅方法,厚度不少於75微米(符合ASTM A123,ASTM B6)(非噴塗/油漆防銹漆)像典型的鍛鐵沙龍與HDG鍍層相比,它更易於腐蝕。)鍍鋅層比標準的厚。使它更堅固,更耐腐蝕薄的快速電鍍和一般塗

新的設計和生產控制使其強大而安全。通過設計允許以最合適的距離放置鋼筋和柵格框架使用更少的材料,重量更輕雖然仍然能夠獲得最大的力量因此,請確保兩個焊縫且結構堅固一致使用扭曲的鋼,扭曲的棒厚度為6-8mm,將鋼板融合在一起。並旨在防止身體滑倒

優質材料的選擇由TIS標準鋼材製造,不含B級或以下標準鋼材。可以從全重檢查鋼材切割和組裝用現代機器磨碎並有一支專業的鋼格板製造商團隊,從工廠直接生產鋼格板

預製鋼格板可承受大型車輛的重負荷。按照標準寬度25cm和30cm。在厚度為5mm。高度為25mm的模型中,僅30mm的小孔。適用於排水溝。工廠入圍方式使用拖車,大型集裝箱或拖車可以安全地通過,例如,厚度為3mm的鋼板,其設計使用的重量要小於叉車的重量。如果需要承重工作,可以從六輪,十輪卡車到大型拖車。應使用5mm的厚度,由於孔的設計更小,更粗,可處理12.5噸以上,並

調節篩肩高度。勝過製造新篩子並浪費您的預算。如果客戶準備的肩膀支撐高度超過25mm,則不必使用更高的網格。只需在下肩上使用額外的熨斗即可抬起。然後用篩子鋼材厚度5mm,高度25mm,僅30mm的小孔的型號足以應付大型拖車的負荷。完美的設計節省預算

您可以將現成的格柵連接成不同的尺寸。預製鋼格柵板準備由公司交付如果客戶需要尺寸50x100cm,則在25厘米和30厘米處有2種標準寬度。可用於將兩個25cm連接或放置在一起如果要使用100x100cm的尺寸,則可以使用4個25cm的焊接片,或者60x100cm。或100x120cm的焊接片,也可以使用30x100cm的組裝

片材。應設計為適應肩寬和肩高以適合網格。為了強度和使用安全因此,在澆築混凝土之前,必須用角鋼放置格柵台肩(L形)。離開他的身高25-30mm(取決於格柵的類型),以便放置的爐排始終適合地板請勿絆倒輪椅或路人接收格柵的肩寬必須在每側增加3-5mm,總共2側是6-10mm,以便能夠將篩板向下放置以適合。不要太緊或太鬆

 

防銹焊接鋼格板報價特殊尺寸定做|特殊尺寸定做碳鋼格板報價鋼格板

        排水通常,有隨時可以接收的庫存。對於標準尺寸,寬度25厘米和30厘米,長度1米,但對於標準以外的特殊尺寸,公司希望根據原始設計提供價格,例如35x100cm。,40x100cm,45x100cm,最大尺寸85x100cm,90x100cm。,95x100cm,100x,100cm。客戶可以看到尺寸,寬度,長度,厚度,鋼板。鋼板高度爐排孔有各種各樣的選擇根據下表中的信息如下:

 

表1/2:帶防銹塗層的焊接鋼格板的報價。定制,特殊尺寸|定制尺寸:35x100cm。-65x100cm。

  從尺寸開始寬度x長度:35 x 100 cm ..直到.. 65 x 100 cm。

*價格在上面的表格中列出不包括增值稅(VAT)和運費(是工廠的提貨價格)

****收到50%的定金並簽署生產圖紙批准後,需要15-21個工作日。

價格表2/2:防銹塗層焊接鋼格板報價定制,特殊尺寸|定制尺寸:70x100cm。-100x100cm。

從尺寸寬度x長度-> 70 x 100 cm ..直到.. 100 x 100 cm。          

*價格在上面的表格中給出不含稅(VAT)和運費(出廠價格)

**在收到50%的押金並簽署訂購授權書後,生產需要15-21個工作日,圖紙和訂購

說明。不銹鋼格子板定制特殊尺寸

    1)如果孔的高度和厚度與表中的相同但是寬度或長度不同,客戶可以立即自己計算價格按每平方米價格在上表中然後乘以客戶想要的篩麵積

    2)如果您需要其他類型的光柵除格柵外還有防滑格柵,鋸齒鋸齒,不銹鋼格柵,鋁格柵,沖壓板。請詢問更多信息。通過電子郵件發送信息仔細檢查

    3),以生產鋼板網格連接件,然後進行電鍍,除鏽15-21天:定購熱浸鍍鋼格柵

非洲。 ,準備立即發送/接收。預製尺寸為25×100厘米和30×100厘米的,

        鋼格板鋼格板,人孔蓋,鋼格板尺寸為25×100厘米和30×100厘米,被視為標準尺寸。公司有庫存,準備讓客戶立即接收產品,而無需等待生產除了熱浸鍍鋅鋼格板,客戶還可以從各種不同類型的排水格柵材料中進行選擇。根據每個領域的應用,例如ABS溢流式游泳格柵,ABS溢流式游泳格柵,超韌PP聚丙烯格柵和FRP玻璃纖維格柵,我們是一家擁有豐富專業知識的製造商,尤其是對於所有類型的標準現成排水格柵而言,防滑梯,扶手,排水格柵人行道爐排人孔蓋適用於廚房,自助餐廳,工廠,購物中心,新鮮市場,游泳池,魚池,高架人行道等。

#鋼格板#排水爐排#SteelGrating

熱浸焊條碳鋼標準尺寸鋼格板法蘭的規格建築模板,鍍鋅焊接板,精加工,熱浸鍍鋅,防銹,標準尺寸(鋅HDG。)

1.鋼格板尺寸25x100cm .: FB253 @ 40  

        HDG鋼格柵尺寸250x1000mm。253/40,網格40x100mm。高25mm。厚條3mm。|鋼格柵尺寸25×100 cm。孔4×10 cm。鋼厚度3 mm。高度2.5 cm。

    工件重量。5 kg /片/件/米,設計成3mm厚。孔4 x 10cm。通過步行,輪椅,摩托車的重量,可以得到1.5噸鋼製

載人格柵蓋板SteelGrating | FB253 @ 40尺寸250x1000mm。2.

鋼格柵尺寸30x100cm。 :FB253 @ 40300x1000mm。253/40

        HDG鋼格板尺寸,網格40x100mm。高25mm。厚條3mm。|鋼格板尺寸30×100 cm。,孔4×10 cm。,鋼厚度3 mm。,高度2.5 cm。,

    重量。工件,鋼製格柵板,重量為6公斤/片/片/米,設計為3mm厚,孔為4 x 10cm。,可以承受行走,手推車,摩托車通過的人的重量,從而獲得1.5噸的力,

鋼製格柵板,排水蓋| FB253 @ 40尺寸300x1000mm。

3.鋼格板尺寸25x100cm .: FB255 @ 30250x1000mm。255/30  

        HDG鋼格板尺寸,網格30x100mm。高25mm。厚條5mm。|鋼格板尺寸25×100 cm。,孔3×10 cm。,鋼厚度5 mm。2.5厘米

    ,鋼格柵板的重量10公斤/片/片/米,設計為5毫米厚,孔洞3 x 10厘米。卡車承受的重達12噸

。 #SteelGrating | FB255 @ 30尺寸250x1000mm。4.

鋼格板尺寸30x100cm .: FB255 @ 30300x1000mm。255/30

        HDG鋼格板尺寸,網格30x100mm。高25mm。厚條5mm。|鋼格板尺寸30×100 cm。孔3×10。鋼板厚度5毫米,高度2.5厘米

    ,工件重量鋼板12公斤/片/片/米設計為5毫米孔3 x 10厘米。卡車承受的最大載荷為12噸,

鋼格板,人孔蓋| FB255 @ 30尺寸300x1000mm。

定制/應用標準鍍鋅棒鋼格網應用,包括標準鋼格板的寬度。適合工作區域

#鋼格板#排水爐排#SteelGrating想要使用非標準光柵的客戶的另一種選擇。公司分發後,我們可以根據每個區域的工作性質立即使用要焊接或相鄰放置的標準板材的寬度來獲得新的尺寸將其用作樓梯的示例高架人行道地板墊

可以合併在一起的標準尺寸為2 3 4 5 ..來自不同寬度的合併紙張。要獲得以下新尺寸:

 • 1件:→

    25/30厘米5560厘米(例如25 + 30 = 55)

 • 2件:→50//•3件:→75/80/85 / 90厘米(例如25 + 25 + 25 =+ 30 + 30 = 85)

    75、25•4個:→100/105/110/115/120厘米(例如30 + 30 + 30 + 25 = 115)

 

另一種選擇誰想要使用鋼除了標準尺寸光柵的客戶,該公司分銷,標準尺寸為寬x長:250×1000毫米,300×1000

MM#鋼格板#排水爐排#SteelGrating

應用優勢包括標準鋼格板的寬度。適合工作領域

1.節省時間,能夠立即訂購和接收產品。由於庫存量超過5,000件,因此無需等待生產過程即可立即交貨。通常,焊接和電鍍都需要15-30天以上的時間;

2.比生產訂單便宜。因為節省成本為了生產客戶需要的尺寸可能需要重新計算原材料價格增加焊接過程並進行防銹電鍍

3.獲得高質量的產品。由於生產過程標準化它是連接工作的機器人,因此每個產品的尺寸均相同。焊縫均質,四面均為鍛造

4.產品為標準尺寸,客戶無需額外詳細計算即可立即確定導軌尺寸組合後只需要在焊縫上再塗上防銹漆塗漆

5.用熱浸鍍鋅方法,根據ASTM A123,ASTM B6的厚度不小於75微米(不使用噴塗的防銹漆)。像典型的鍛鐵沙龍這使鋼比HDG電鍍更容易腐蝕)

 

ภาษาอินโดนีเซีย(Indonesia)

Selokan penutup kisi baja Steel Bar Kisi

GratingUkuran StandarPelat baja dilas produk standar baja berlapis hot-dip

(Best Seller Hot Dip Galvanized CARBON BAR

kisi produsen dan distributor Thailand. # Penutup parut pembuangan baja # Kisi baja, penutup lubang got # Penutup parut baja, lubang got, tiriskan # Kisi-kisi baja # Kisi-kisi baja # Parut penutup pipa # Parut pembuangan Kisi baja dilas galvanis #Rust tahan #Kisi-kisi Baja, Tutup Pipa, #Kisi-kisi #GalvanizingSteelGrating #StailessGrating #SteelBarGrating #CarbonBarSteelGrating #StairTreadSteelGrating #HeavyDutyTrenchDrainGrates #HDGWeldedSteelFlatBarGrating #GratingStairTreads #HdGratingSteGrating

        Pelat baja tahan karat Chancon Menggunakan batang pelintir anti selip, dilas homogen hingga baja batang pipih dengan sistem CO2 / MIG, yaitu pengelasan listrik, sehingga menghasilkan kandungan baja leleh yang homogen. Silakan periksa pekerjaan pengelasan untuk perbandingan dengan tenaga kerja manual. Kualitas kerja terjamin Keduanya dalam kekuatan Ukuran lubang kecil dengan pengelasan standar yang sama di semua titik. Serta pelapisan seng anti karat, lebih tebal dari 75 mikron, membuatnya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi

 

Kutipan HDG. Dilas Steel Flat Bar Grating

lembar kutipan baja mesh pengelasan galvanis panas tahan korosi Mendip Galvanizing.

 

 

 

Harganya tertera di atas. PPN dan ongkos kirim tidak termasuk (harga diambil langsung di pabrik): Harga tertera tidak termasuk PPN danPengiriman

ukuran LebarStok siap untuk segera dikirim yaitu 25cm dan 30cm Panjang 1 meter, ada dua tipe yang bisa Anda pilih. Bahwa itu adalah model yang perlu menerima bobot hanya oleh orang yang lewat Atau biarkan mobilnya lewat Karena lubang dan ketebalan baja berbeda.

Ukuran yang dibuat khusus, misalnya, hanya menyesuaikan untuk ketinggian bahu. Buat permukaan gerigi bergerigi Lebar panjang khusus Anda bisa melihat harga awal sesuai tabel di bawah ini. Atau kirim detail pesanan produksi tertentu ke Line @, Email di halaman situs web

             Kisi baja prefabrikasi dapat menahan beban berat untuk kendaraan besar. Sesuai standar lebar 25cm. Dan 30cm. Di model dengan ketebalan 5mm. Tinggi 25mm. Dengan lubang kecil hanya 30mm. Cocok untuk talang drainase Cara finalis pabrik Dengan trailer, kontainer besar atau trailer dapat berjalan dengan aman, misalnya, lembaran baja tebal 3mm Didesain untuk menggunakan beban forklift yang lebih kecil. Jika diperlukan untuk pekerjaan penahan beban, dari truk enam roda, sepuluh roda sampai sebuah trailer besar. Sebaiknya gunakan ketebalan 5mm, karena didesain lebih kecil dan lubangnya lebih tebal, bisa menangani lebih dari 12,5 ton.

 

       Pemilihan material yang berkualitas Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional dari pabrik langsung memproduksi kisi baja

 

HDG Terlaris Kisi Baja Ukuran Standar Pelat baja yang menghubungkan baja lapis hot-dip yang sudah jadi

        Hotdip Galvanized Carbon Bar Steel Grating Steel Grating Welding pelapisan baja prefabrikasi dari Bandara Shannon. Menggunakan batang pelintir anti selip, dilas homogen hingga baja batang pipih dengan sistem CO2 / MIG, yaitu pengelasan listrik, sehingga menghasilkan kandungan baja leleh yang homogen. Silakan periksa pekerjaan pengelasan untuk perbandingan dengan tenaga kerja manual. Kualitas kerja terjamin, kekuatan itu Pelanggan harus membuktikan sebelum mengambil keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil adalah standar yang sama. Lasan ditempa di semua sisi. Pelapisan seng bekerja lebih tebal dari 75 mikron sebagai standar. Hal ini membuatnya lebih kuat dan tahan terhadap korosi.Secara

        umum ukuran standar jeruji saluran adalah 25 cm dan lebar 30 cm.Pelanggan cukup mempersiapkan desain penyangga bahu yaitu 25,5-26,0 cm atau 30,5-31,0 cm Untuk dapat membeli semua jenis grates dan segera menggunakannya.

 Fitur HDG. Kisi Baja Ukuran Standar Kisi BajaKisi Baja

Dilas Galvanis Pracetak

    Tugas Ringan VS Tugas Berat

  Tebal 3 Tinggi 25 Jaring 40×100 (mm) VS Tebal 5 Tinggi 25 Jaring 30×100 (mm) Klik! Unduh brosur

     Fitur kisi baja dilas tahan karat Shancon (Penutup, kisi baja, palung drainase, Spesifikasi Kisi Baja Galvanis) Kisi

baja, drainase selesai. Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Di setiap ukuran standar Ada dua tipe untuk dipilih. Bahwa itu adalah model yang perlu menerima bobot hanya oleh orang yang lewat Atau biarkan mobilnya lewat Karena lubang dan ketebalan baja berbeda.

Sistem pengelasan homogen yang lebih kuat Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen di semua sisi. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan daya rekat yang kuat, lebih tahan lama daripada bengkel las baja umum Poin utamanya adalah pengelasan Flat bar yang homogen (silakan periksa pekerjaan pengelasan dibandingkan dengan tenaga pengelasan manual), menjamin kualitas dan kekuatan yang harus dibuktikan oleh pelanggan sebelum mengambil keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil adalah standar yang sama.

Dilapisi dengan metode Hot dip Galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai dengan ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat anti karat) Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada pekerjaan pelapisan HDG) Pekerjaan pelapisan zinc lebih tebal dari standar. Menjadikannya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi lebih lama Pelapisan cepat tipis dan pengecatan umum

Desain baru dan kontrol produksi untuk membuatnya lebih kuat dan lebih aman. Dengan dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan bingkai bingkai pada jarak yang paling sesuai Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Dan struktur kuat yang konsisten Dengan menggunakan twisted steel, ketebalan Twisted Rod 6-8mm untuk menggabungkan lembaran baja menjadi satu. Dan didesain untuk mencegah tergelincir di badan

Pemilihan material yang berkualitas Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional dari pabrik langsung memproduksi kisi baja

Kisi baja prefabrikasi dapat menahan beban berat untuk kendaraan besar. Sesuai standar lebar 25cm. Dan 30cm. Di model dengan ketebalan 5mm. Tinggi 25mm. Dengan lubang kecil hanya 30mm. Cocok untuk talang drainase Cara finalis pabrik Dengan trailer, kontainer besar atau trailer dapat berjalan dengan aman, misalnya, lembaran baja tebal 3mm Didesain untuk menggunakan beban forklift yang lebih kecil. Jika diperlukan untuk pekerjaan penahan beban, dari truk enam roda, sepuluh roda sampai sebuah trailer besar. Sebaiknya gunakan ketebalan 5mm Karena desain lubangnya lebih kecil dan tebal, bisa menampung lebih dari 12,5 ton.

Sesuaikan tinggi bahu untuk menopang layar. Lebih baik daripada membuat saringan baru dan membuang anggaran Anda. Jika pelanggan menyiapkan penyangga bahu lebih tinggi dari 25mm, tidak perlu menggunakan bingkai yang lebih tinggi. Cukup gunakan setrika untuk menambah tinggi bahu bagian bawah. Kemudian gunakan saringan Model dengan ketebalan baja 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cukup untuk menangani beban trailer besar. Hemat anggaran Anda dengan desain yang sempurna.

Anda dapat menghubungkan kisi yang sudah jadi ke dalam berbagai ukuran. Kisi baja prefabrikasi siap dikirim oleh perusahaan Tersedia 2 ukuran lebar standar 25 cm dan 30 cm untuk kebutuhan pemesan ukuran 50x100cm. Dapat diterapkan untuk menghubungkan atau menempatkan dua 25cm bersama. Jika ingin menggunakan ukuran 100x100cm dapat menggunakan 4 disc yang dihubungkan dengan 25 cm. Atau jika 60x100cm. Atau 100x120cm. Dapat diaplikasikan pada lembaran komposit 30x100cm. Bagaimanapun

,tersedia lebar cakram jok baja. Grille Harus dirancang untuk mengakomodasi lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan gril. Untuk kekuatan dan keamanan penggunaan Oleh karena itu, kisi-kisi bahu (bentuk-L) harus ditempatkan dengan baja siku sebelum menuangkan beton. Meninggalkan tinggi badannya 25-30mm (tergantung jenis kisi-kisi) sehingga kisi yang dipasang selalu pas di lantai. Jangan tersandung kursi roda atau pejalan kaki Lebar bahu menerima kisi-kisi Harus ditambahkan pada setiap sisi 3-5mm Total 2 sisi adalah 6-10mm Untuk dapat menempatkan pelat ayakan ke bawah agar pas. Tidak terlalu ketat atau terlalu longgar

 

Kutipan kisi baja dilas tahan karat Ukuran Khusus Dibuat Sesuai Pesanan | Ukuran Khusus Kisi-kisi Baja Karbon Kisi-kisi KisiBaja Karbon

        DrainaseBiasanya ada stok yang siap terima segera. Untuk ukuran standar, lebar 25cm, dan 30cm. Panjang 1 meter, tetapi untuk ukuran khusus selain standar perusahaan menawarkan harga yang sesuai dengan desain aslinya, seperti 35x100cm., 40x100cm, 45x100cm, hingga ukuran terbesar. 85x100cm, 90x100cm., 95x100cm, 100x, 100cm Pelanggan dapat melihat ukuran, lebar, panjang, tebal, lembaran baja. Tinggi pelat baja Lubang parut Yang memiliki banyak variasi untuk dipilih Menurut informasi pada tabel di bawah ini sebagai berikut

 

Tabel Harga 1/2: Kutipan untuk kisi baja las tahan karat Dibuat sesuai pesanan ukuran khusus Ukuran Dibuat Sesuai Pesanan: 35x100cm – 65x100cm

  Mulai dari ukuran lebar x panjang: 35 x 100 cm .. sampai .. 65 x 100 cm.

 * Harga disajikan di atas pada tabel. Tidak termasuk PPN (PPN) dan pengiriman (adalah harga penjemputan pabrik)

** Diperlukan waktu 15-21 hari kerja setelah menerima deposit 50% dan menandatangani persetujuan untuk penarikan pesanan produksi.

 

Tabel harga 2/2: Kutipan untuk kisi baja yang dilas dengan lapisan anti karat Dibuat sesuai pesanan ukuran khusus Ukuran Dibuat Sesuai Pesanan: 70x100cm – 100x100cm

Mulai dari ukuran lebar x panjang -> 70 x 100 cm .. sampai .. 100 x 100 cm.

             

* Harga disajikan di atas pada tabel. Tidak termasuk pajak (PPN) dan ongkos kirim (harga barang di pabrik)

** Produksi memakan waktu 15-21 hari kerja setelah menerima deposit 50% dan menandatangani formulir otorisasi untuk memesan Gambar dan

petunjuk cara memesan. Pembuatan Kisi baja dilas, lapisan tahan karat Dibuat sesuai pesanan ukuran khusus

    1) Jika tinggi dan ketebalan lubang sama seperti di tabel Tetapi berbeda dalam lebar atau panjang, pelanggan dapat menghitung sendiri harganya dengan segera Bandingkan dari harga per meter persegi Di tabel di atas Kemudian perbanyak area saringan yang dibutuhkan pelanggan

    2) Untuk jenis saringan lainnya Selain meja seperti kisi anti selip, gerigi bergerigi (bergerigi), kisi stainless steel, kisi aluminium, pelat stamping. Silakan bertanya untuk informasi lebih lanjut. Dengan mengirimkan informasi melalui email Untuk memeriksa ulang

    3) untuk produksi sambungan jaringan baja lembaran dan kemudian dilapisi elektro, karat 15-21 hari: Dibuat sesuai pesanan kisi baja yang dicelup panas

 

Ready Stock Penjualan Wareshouse Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Stock siap kirim / terima segera. Kisi-kisi batang baja, ukuran prefabrikasi 25×100 cm dan 30×100 cm.,

        Kisi-kisi baja, penutup lubang got, kisi-kisi baja ukuran 25×100 cm dan 30×100 cm dianggap sebagai ukuran standar. Bahwa perusahaan memiliki stok, siap untuk pelanggan menerima produk segera tanpa menunggu produksi Selain Hot Dip Galvanized Steel Grating, pelanggan juga dapat memilih dari berbagai jenis material kisi saluran. Bergantung pada aplikasi di setiap area seperti ABS Overflow Swimming Grating, ABS Overflow Swimming Grating, Super Tough PP Polypropylene Grating dan FRP fiberglass Grating, kami adalah produsen yang memiliki keahlian, terutama untuk semua jenis grid drainase siap pakai standar, yang terdiri dari tangga anti selip, pegangan, parut drainase. Kisi-kisi jalan Penutup lubang got Cocok untuk dapur, kafetaria, pabrik, pusat perbelanjaan, pasar segar, kolam renang, kolam ikan, jalan setapak yang ditinggikan di lapangan, dll.

 

 

 

 

 

 

# Kisi-kisi baja # Parut drainase #SteelGrating

Drawing Specificaition of Hot Dip Welded Bar Carbon Standard Size Steel Grating Flange Bentuk kisi bangunan, pelat las galvanis, jadi, hot dip galvanis, tahan karat, ukuran standar (Zinc HDG.)

 1. Kisi Baja Ukuran 25x100cm .: FB253 @ 40  

        HDG Kisi Baja Ukuran 250x1000mm. 253/40, Jaring 40x100mm. Tinggi 25mm. Batang Tebal 3mm. | Kisi baja ukuran 25×100 cm., Lubang 4×10 cm., Tebal baja 3 mm., Tinggi 2,5 cm.

    Berat benda kerja, kisi-kisi baja. 5 kg / lembar / potong / meter, dirancang dengan tebal 3mm, lubang 4 x 10cm, dapat menahan beban orang yang berjalan, kursi roda, melewati sepeda motor, mendapatkan gaya 1,5 ton.

 

SteelGrating cover | FB253 @ 40 ukuran 250x1000mm.

 

 1. Kisi-kisi Baja Ukuran 30x100cm .: FB253 @ 40

        HDG Kisi-kisi Baja Ukuran 300x1000mm. 253/40, Mesh 40x100mm. Tinggi 25mm. Tebal Bar 3mm. 2.5

    cm,berat sepotong kisi lembaran logam 6 kg / potongan / potongan / meter tebal 3mm bukaan 4 x 10cm berat berjalan Pengendara mobil melewati beban hingga 1,5 ton

tutup jaring baja Drainase air | FB253 @ 40 ukuran 300x1000mm.

 

 1. Kisi Baja Ukuran 25x100cm .: FB255 @ 30  

        HDG Kisi Baja Ukuran 250x1000mm. 255/30, Jaring 30x100mm. Tinggi 25mm. Tebal Batang 5mm. 2.5 cm.

    Berat lembaran kisi baja 10 kg / lembar / potongan / m. Didesain untuk tebal 5mm. Lubang lubang 3 x 10cm. Truk tersebut mampu melewati beban hingga 12 ton

. #SteelGrating | FB255 @ 30 ukuran 250x1000mm.

 

 1. Kisi Baja Ukuran 30x100cm .: FB255 @ 30

        HDG Steel Grating Size 300x1000mm. 255/30, Mesh 30x100mm. Tinggi 25mm. Tebal Bar 5mm. 2.5 cm.

    Berat lembaran kisi baja 12 kg / lembar / potongan / m dirancang untuk Tebal 5mm. Lubang lubang 3 x 10cm. Truk melewati beban hingga 12 ton,

kisi baja, penutup lubang got | FB255 @ 30 ukuran 300x1000mm.

 

Dibuat sesuai pesanan / Menerapkan Kisi Baja Galvanis Standar Sesuai dengan area kerja

# Kisi-kisi baja # Parut drainase #SteelGrating Pilihan lain untuk pelanggan yang ingin menggunakan kisi non-standar. Yang perusahaan distribusikan, lebar lembaran standar bisa kita gunakan untuk dilas atau diletakkan bersebelahan untuk mendapatkan ukuran baru sesuai dengan sifat pekerjaan masing-masing area dengan segera. Contoh penggunaannya sebagai tangga Keset lantai jalan yang ditinggikan

Ukuran standar yang digabungkan dapat digabungkan dari 2 3 4 5 .. Lembaran dari lebar yang berbeda menjadi satu. Untuk mendapatkan ukuran baru sebagai berikut:

 • 1 pcs: → 25/30 cm.
 • 2 pcs: → 50/55/60 cm. (Mis. 25 + 30 = 55)
 • 3 pcs: → 75/80/85 / 90 cm. (Mis. 25 + 25 + 25 = 75, 25 + 30 + 30 = 85)
 • 4 pcs: → 100/105/110/115/120 cm. (Mis. 30 + 30 + 30 + 25 = 115 )

 

Pilihan lain bagi pelanggan yang ingin menggunakan kisi baja selain ukuran standar yang didistribusikan perusahaan, ukuran standar adalah lebar x panjang: 250 x 1000 mm. Dan 300 x 1000 mm.

# Kisi baja # Parut drainase #SteelGrating

Keuntungan aplikasi termasuk lebar pelat kisi baja standar. Untuk menyesuaikan area di depan pekerjaan

 1. Hemat waktu, dapat memesan dan menerima produk dengan segera. Karena stoknya ada lebih dari 5.000 buah, siap dikirim tanpa harus menunggu proses produksi. Secara umum, dibutuhkan waktu pengelasan dan pelapisan lebih dari 15-30 hari
 2. Lebih murah dari pesanan produksi. Karena penghematan biaya Untuk menghasilkan ukuran yang dibutuhkan pelanggan Mungkin perlu menghitung ulang harga bahan baku Tingkatkan proses pengelasan dan kirim ke pelapisan karat
 3. Dapatkan produk berkualitas tinggi. Karena proses produksi standar Ini adalah pekerjaan penghubung robot sehingga setiap produk berukuran sama. Pengelasan homogen dan ditempa di semua sisi
 4. Produk berukuran standar, pelanggan dapat menentukan ukuran rel segera tanpa perhitungan detail tambahan Hanya perlu mengecat lasan dengan cat tahan karat lagi setelah kombinasi
 5. Pelapisan dengan metode Hot dip Galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai ASTM A123, ASTM B6 (tidak menggunakan cat anti karat yang disemprot). / Aplikasikan Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada pelapisan HDG)