17.1 Facade Cladding Ceiling Sun Screen หน้ากากตึก แผ่นกั้นกรองแสง รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา

Facade Cladding หน้ากากตึก แผ่นกั้นกรองแสง

       หน้ากากตึก ปิดผิวห่อหุ้มอาคาร แผ่นโลหะฉลุลายเซาะร่องตกแต่งอาคาร FACADE CLADDING | Wall PARTITION | SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Aluminium COMPOSITE

       บริษัทแชนคอน ผลิตและจำหน่าย หน้ากากตึก Facade Cladding ปิดผิวห่อหุ้มอาคาร แผ่นโลหะฉลุลายเซาะร่องตกแต่งอาคาร Perforated Expanded Metal เราสร้างนวัตกรรมจากความคิดทางสถาปัตยกรรมด้านงานโลหะแผ่นและงานดีไซน์บนพื้นผิวเรียบให้เกิดรูปทรงตามจินตนาการของผู้ใช้งาน รองรับการผลิต ฉลุ ตัด พับ ขึ้นรูปวัสดุที่หลากหลาย ไม่ว่าจะเป็น งานเจาะรูเซาะร่องบนพื้นวัสดุ อลูมิเนียมคอมโพสิต เหล็ก อลูมิเนียม สแตนเลส ทองเหลือง ทองแดง และอื่นๆ สำหรับแผ่นปิดผิวอาคาร หน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง ด้วยความเป็นมืออาชีพและเทคโนโลยีของเราจะทำให้งานปิดผิวอาคารลงตัวกับทุกอาคารด้วยงานประกอบที่ไม่เหมือนใคร แข็งแรงทนทานด้วยชุดโครงสร้างที่ผ่านการคำนวณมาแล้วเป็นอย่างดี น้ำหนักเบา พร้อมรับงานฉลุ ตกแต่งรวดลายอาคาร หลายรูปแบบ

facade cladding perforated wiremesh aluminium composite หน้ากากอาคารตึก

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้าตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน

 1. รับประกันคุณภาพสินค้า 5 ปี / Warranty 5 years Certificate

 2. มีฐานลูกค้าในประเทศ ที่ใช้งานแล้วมากกว่า 100 บริษัทชั้นนำรับรอง

 3. สินค้านำเข้า วัสดุ เกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin

 4. เป็นบริษัทผู้ผลิตและนำเข้าที่ตรวจสอบได้ มีผลประกอบการกว่า 10 ปี

 5. มีสต๊อคพร้อมส่งและบริการได้ทันทีกว่า 3,000 ตรม. มีสีให้เลือก

 6. เป็นผู้ผลิตงานตะแกรง 7 แบบ และ3 ชนิดฝาบ่อ กว่า 5 วัสดุสำเร็จรูป

facade cladding aluminium composite หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร

คุณสมบัติของหน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง Fa?ade Cladding & FRP Sun Screen Specification

 1. วัสดุตกแต่งหน้ากากตึก มีหลากหลายวัสดุให้เลือก ได้แก่ แผ่นอลูมิเนียมเจาะรู ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส แผ่นกันแดดพลาสติก แผ่นเจาะรูเซาะร่องจากวัสดุ เหล็ก อลูมิเนียมคอมโพสิต สแตนเลส ทองเหลือง ทองแดง
 2. รูปแบบช่องตะแกรงชิ้นงาน: มีหลากหลายแบบช่องรู(Mesh/Hole) โดยทั่วไปมาตรฐานเป็นช่องรูกลมสำหรับแผ่นวัสดุอลูมิเนียม หรือชิ้นงานไฟเบอร์กล๊าสออกแบบเป็นช่องสี่เหลี่ยมจัตุรัสแบบมาตรฐานคลาสสิค นอกจากนี้สามารถเซาะร่องฉลุลายได้ตามสั่งสำหรับชิ้นงานแผ่นวัสดุ
 3. คุณภาพวัสดุ Quality Material: มีทั้งแบบคุณภาพสูงโดยใช้ วัสดุที่ผลิตจากไฟเบอร์กล๊าส FRP และ Aluminium อายุใช้งาน ไม่เป็นสนิม ผุกร่อน ทนแดด ฝน ทุกสภาพอากาศ
 4. ความหนาของแผ่นฝ้าผนังตะแกรงแขวน (Thickness): ตั้งแต่ 1-13mm. แข็งแรงมาก น้ำหนักเบา ไม่แตกร้าว ทนสารเคมี ไม่เป็นสนิม สามารถประยุกต์ใช้เป็น ทั้งผนังเบา ฝ้าเพดาน และหน้ากากตึก
 5. การผลิตแผ่นไฟเบอร์กล๊าส ใช้วิธีการผสมสีเข้าไปในชิ้นงานผสมกับเรซิ่นแล้วเทลงในแบบ หรือใช้เครื่องฉีดเป็นแผ่นตามแม่แบบในกรณีวัสดุเป็นฝ้าผนังตะแกรง PP หรืออลูมิเนียมใช้เครื่องฉลุลายเซาะร่องขึ้นรูป
 6. ขนาดมาตรฐานสำหรับแผ่นหน้ากากตึก แผ่นฝ้าผนังอลมิเนียมมีขนาดมาตรฐาน 1.2×2.4M. และแผ่นฝ้าผนังหน้ากากตึกสำหรับตะแกรง FRP มีขนาดมาตรฐานใหญ่มากถึง 120x400cm. โดยสามารถสั่งตัดได้ตามที่ต้องการ
 7. กำหนดรูปแบบเองได้ตามที่สถาปนิกออกแบบ เช่น เลือกสี (Colorful) สั่งตัดตามขนาด(Size made to order) เลือกรูช่องตะแกรง(Various Mesh size)

ประเภทและขนาดของตะแกรงบังตากันแดด หน้ากากตึกปิดผิวห่อหุ้มอาคาร แผ่นโลหะฉลุลายเซาะร่อง | Facade Cladding | Aluminium Sun Screen Grilles Specification
2. แผ่นเพ็คบอร์ดอลูมิเนียมฉลุลายเซาะร่อง หนา 1.5 mm. ช่องรู 5 มม. แผ่นมาตรฐาน 1.2×2.4 เมตร Perforated Aluminium PegBoard thick 1.5mm. Hole 5 mm. size 1.2×2.4 M.

Pegboard ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด กระดานเพ็กบอร์ด

Pegboard Hook aluminum composite Price ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด


3. ตะแกรงบังตากันแดดFRP ช่องรู 50x50mm. สูง 13mm. แผ่นมาตรฐาน 1.2 x 4 เมตร
FRP Mold Grating size 50x50x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters

facade cladding perforated หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร


4. ตะแกรงบังตากันแดดFRP ช่องรู 38x38mm. สูง 13mm. แผ่นมาตรฐาน 1.2 x 4 เมตร
FRP Mold Grating size 38x38x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters

facade cladding eggcratescreen หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร


5. ตะแกรงบังตากันแดดFRP ช่องรู 83x83mm. สูง 25mm. แผ่นมาตรฐาน 1 x 4 เมตร
FRP Mold Grating size 83x83x25mm. | Standard size 1.0 x 4.0 Meters

facade cladding หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร


6. ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ 60×120ซม. ความหนาและช่องรู 12.7มม. | Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel

 หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร EggCrateScreen

FRP FiberGlass Grating ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส

FRP Grating Special Size ฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด

#gFRPGrating #PlasticGrating #FibreglassGrating #CompositeWalkway #OverflowGrating #SwimmingPoolSpaGrates #TrechDrainageGrating #ChannelDrainDriveway #ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส #ตะแกรงน้ำล้น #ตะแกรงพลาสติก #ตะแกรงระบายน้ำ #แผ่นเกรตติ้งรอบสระว่ายน้ำ #ตะแกรงเกรตติ้งพลาสติกไร้สนิม #เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ #แผ่นเกรตติ้งระบายน้ำล้นรุ่นใหม่ล่าสุดทดแทนตะแกรงระบายน้ำรูปแบบเดิม

แชนคอน ผู้ผลิตจำหน่ายตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปไฟเบอร์กล๊าสและอีกหลากหลายวัสดุคุณภาพ เฉพาะตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส เรารับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี     มีสีและแบบให้เลือกหลากหลาย มีสต๊อคพร้อมส่งและบริการได้ทันทีกว่า 3,000 ตรม. ต้องการขนาดใหน วัสดุจะเป็นพลาสติก ABS หรือ PP หรือ FRP หรือ STainless หรือแม้แต่เหล็กแผ่น เหล็กหล่อ ติดต่อสอบถามได้คะ

 frp fiberglass steel grating manhole cover ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส

ใบเสนอราคาฝาตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สำเร็จรูป สั่งตัดตามขนาด   FibreGlass Grating Special Size Quotation
Steel flat bar Grating ตะแกรงเหล็กสแตนเลสไฟเบอร์กล๊าส

ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส FRP Fiberglass Grating Manhole Cover Frame
* กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ สามารถคำนวณราคาโดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร       ตัวอย่างเช่น     ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม. X 6,000 บาท = 1,500 บาท (หนา 25mm)   /   หรือ = 0.25 ตรม. x 9,000 บาท = 2,250 บาท (หนา 38mm)

ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส gFRP Fiberglass Grating Manhole Cover Frame
* กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ สามารถคำนวณราคาโดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร     ตัวอย่างเช่น     ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม. X 6,000 บาท = 1,500 บาท (หนา 25mm)   /   หรือ = 0.25 ตรม. x 9,000 บาท = 2,250 บาท (หนา 38mm)

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส fiberglass grating manhole cover

ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส frp grating manhole cover
** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้าตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน

1. รับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี / Warranty 10 years Certificate มีอายุใช้งานยาวนานได้มากกว่า 30-100 ปี ด้วยคุณสมบัติที่กันการกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมเคมี และการจัดการน้ำเสีย ทำมาจากเรซิ่นที่ถูกคิดค้นมาจากสูตรมากกว่า 30 สูตร เพื่อป้องกันการกัดกร่อนในภาพแวดล้อมที่มีการกัดกร่อนสูงเกินกว่าที่แผ่นครอบ Fiberglass ทั่วๆไปสามารถทนได้

2. สินค้านำเข้าจากเดนมาร์ก วัสดุไวนิลเกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin ถูกพัฒนาสำหรับใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร มีสารต่อต้านจุลินทรีย์ ยับยั้งการเติบโตของแบคทีเรีย บนพื้นผิวของตะแกรง รวมไปถึงสารกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมอาหารและเครื่องดื่ม ทำมาจากเรซิ่นที่ไม่ก่อให้เกิดควัน และมีอัตราการเกิดประกายไฟต่ำ ทนต่อการลามไฟ ตามมาตรฐาน ASTM E-84 Class 1

3. รับประกัน 10 ปี มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 3,000 ตรม. ( คุณภาพแตกต่างจากตะแกรง FRP ราคาถูกเกรดบีจากประเทศจีน ) ตะแกรง FRP Grating นำเข้าจากยุโรป เป็นไวนิลวัสดุเกรด A ระดับ Premium World Class Quality ส่งขายในอเมริกา ญี่ปุ่น เกาหลีใต้ สิงคโปร์ มาเลย์เซีย etc.

4. บ.แชนคอน เป็นผู้ผลิตงานตะแกรง 7 แบบ และ3 ชนิดฝาบ่อ กว่า 5 วัสดุสำเร็จรูป (มีแบบและขนาดให้เลือกมากที่สุด) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสมีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี

5. มีฐานลูกค้าในประเทศ ที่ใช้งานแล้วมากกว่า 100 บริษัทชั้นนำรับรอง ใช้แทนเหล็กหรือสแตนเลส ในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้เกิดสนิม ไม่กระทบต่อสนามแม่เหล็กในโรงพยาบาล ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำ ตะแกรงขั้นบันได ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี

ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น composite frp ManholeCovers Grating SwimmingPool Manhole frpdraingcovergrating เกรตติ้งตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น

frpdraingcovergrating ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น frpdraingcovergrating Manhole เกรตติ้งตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น

ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น frpdraingcovergratingManhole  frpdraingcovergrating เกรตติ้งตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น

ตะแกรงเหล็กไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น frpdraingcovergrating Gully TrenchDrain เกรตติ้งตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสระบายน้ำล้น GratingManholeCover

FRP Grating คือ ตะแกรงพลาสติกที่เสริมแรงด้วยไฟเบอร์กลาส 18 ชั้นถักสานกันเป็นรูปตาข่ายและทำการผลิตโดยหล่อด้วย Resin Polymer ขึ้นมาเป็นชิ้นเดียวกันทั้งแผ่น โดยมีอัตราส่วนระหว่าง Plastic Resin : Fiberglass เท่ากับ 70% : 30% มีคุณสมบัติเด่น ดังนี้

• ทนน้ำและการกัดกร่อนจากสารเคมีได้ดีเยี่ยม (Excellent Water and Corrosion Resistance)เนื่องจาก Grating ถูกหล่อขึ้นมาเป็นชิ้นเดียวกัน ไร้รอยต่อภายในแผ่น เหมาะสำหรับใช้งานในบริเวณที่เปียกชื้น หรือ จุ่มแช่ในน้ำบ่อยๆ

• น้ำหนักเบากว่าตะแกรงเหล็กประมาณ 3 เท่า สามารถตัด ติดตั้ง และเคลื่อนย้ายได้ง่าย สะดวกรวดเร็ว (Light Weight and Easy Installation)

• รับน้ำหนักได้ดี มีความเหนียวตัวสูงจากการที่มี Fiberglass เสริมแรง 18 ชั้น ทำให้ทนต่อการตกกระแทกของวัตถุได้ดีมากกว่าตะแกรงเหล็ก หรือ ตะแกรงพลาสติกธรรมดา (Excellent Impact Resistance)

• ทนต่อการลามไฟ ตามมาตรฐาน ASTM E-84 Class 1

• FRP Grating แตกต่างกับ Plastic Grating ธรรมดา ตรงที่ Plastic Grating (เช่น PE,PVC หรือ PP Grating) ไม่มี Fiberglass เสริมแรงทำให้รับน้ำหนักได้น้อยกว่ามากและไม่ทนต่อแรงกระแทก เมื่อใช้งานเป็นเวลานานอาจกรอบหรือแตกได้เมื่อรับแรงกระแทก หรือ รับน้ำหนักได้น้อยลง

• FRP Grating เป็นวัสดุตะแกรงที่มีอายุการใช้งานนานที่สุด เมื่อเทียบกับ ตะแกรงโลหะ ตะแกรงพลาสติก ไม้จริง หรือ ไม้เทียม โดยมีอายุใช้งานยาวนานได้ถึง 30-100 ปี

ตะแกรงระบายน้ำเหล็กไฟเบอร์กล๊าส FRP Fibreglass steel Grating

Grating Manhole Cover Projects Reference ตัวอย่างลูกค้า การประยุกต์ใช้ วิธีการเลือกซื้อ ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส ฝาบ่อฝาท่อปิดบ่อพักระบายน้ำ


FACADE Cladding หน้ากากอาคาร ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง :

บริษัทแชนคอน รับสร้างลวดลายเป็นแผ่น อลูมิเนียมคอมโพสิต และโลหะทุกชนิด แปลงแผ่นปิดผิวอาคาร หน้ากากอาคาร FACADE cladding ของคุณให้เป็นงานดีไซน์ ผลิตฟาสาด หน้ากากอาคาร หุ้มอาคาร BuildingFacade ผนังตกแต่งเซาะลาย grille ผนังตกแต่งฉลุลาย ฉลุลายทุกชนิด ฉลุ Wave board ผนัง 3 มิติ 3D Curve Board ผนังตกแต่งเซาะลาย grille ผนังตกแต่งฉลุลาย ด้วยวัสดุ MDF สำหรับตกแต่งภายใน งานฝ้าตกแต่ง งานประกอบตู้เฟอร์นิเจอร์ลอยตัว งานตกแต่งร้านค้า ร้านอาหารและงานตกแต่งบ้าน โรงแรม คอนโดและอพาร์ทเมนต์ ติดตั้งง่าย น้ำหนักเบา ตาข่ายทำรั้ว ตะแกรงรูกลม ตะแกรงรูยาว ตะแกรงระบายน้ำ ตะแกรงสแตนเลสเจาะรู ปั๊มรูกลม ตาข่ายทำรั้ว ตาข่ายกันนก แผ่นปั๊มลายนูน แผ่นลายกันลื่น PUNCHING PERFORATED METAL แผ่นสแตนเลสฉลุลาย งานบ้านและสวน ตะแกรงตกแต่งอบสี Functioning FACADE master รูยาวรูสล็อต slot hole รูลายแคปซูล hole capsules ตะแกรงรูยาวขอบมน รูหกเหลี่ยม วัตถุดิบแผ่นเรียบ แผ่นเหล็กดำเรียบเจาะรู แผ่นทองเหลืองเจาะรู แผ่นสังกะสีเจาะรู แผ่นพีวีซีเจาะรู แผ่นไม้เจาะรู แผ่นคอมโพสิตเจาะรู แผ่นพลาสติกเจาะรู แผ่นยิปซัมเจาะรู แผ่นสมาร์ทบอร์ดเจาะรู แผ่นอโลหะทำให้เป็นรู รูลายรังผึ้ง Holes honey รูพิเศษตามแบบต่าง ๆ

Ventilation grilles suspended ceiling textures, Splashboard/ Weatherboard/ Slat blinds/ Trellis shade, Awning Wall Panels, Colorful General Screen Partition, Anti-Bird Control Netting, Mini decorative Grating Curtains, Sculpture grid cover opened cell ceiling

facade cladding aluminium composite แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร

Building Facade Cladding Sun Screen หน้ากากตึกแถวอาคารสำนักงาน ทุกคนมองตะแกรงเหล็กฉีกอาจจะดูแข็งและเข้ารูปยาก คุณจะรู้มัยว่าตะแกรงเหล็กฉีกมีประโยชน์หลายอย่างตอนนี้ก้าวล้ำ จนคิดไม่ถึงว่าตะแกรงเหล็กฉีก ก็สามารถทำได้สาระพัดประโยชน์ แค่ลองนึกภาพจินตนาการตาม….การที่จะนำตะแกรงเหล็กฉีกมาทำเป็นหน้ากากอาคาร สามารถพับเป็นบานหน้าต่างรับแดด เมื่อกางออก เจ้าตะแกรงเหล็กฉีก ก็ยังสามารถช่วยบังแดด ให้กับภายในตัวอาคารได้อีกด้วย เมื่ออยู่ภายในอาคารจะทำให้รู้สึกสบายตามากยิ่งขึ้น แล้วด้วยลวดลายของเจ้าตะแกรงเหล็กฉีก ช่วยให้ตึกอาคาร ดูน่าสนใจ มากขึ้น ตะแกรงเหล็กฉีก หน้ากากอาคาร สามารถใช้บังตา และยังใช้กันแดดได้อีก ตะแกรงเจาะรู หรือเหล็กแผ่นเจาะรู เกิดจากการนำแผ่นโลหะมาปั๊มเจาะรูตามลวดลายเฉพาะ เช่น รูกลม รูสี่เหลี่ยม สามารถกำหนดขนาดของรู ระยะห่างระหว่างรู และมุมของแนวปั๊มเจาะรูได้ เช่น ตะแกรงคัดข้าวหรือตะแกรงขัดสีเมล็ดข้าวทำเป็นแผ่นหรือท่อระบายความร้อนอุปกรณ์ตกแต่งภายใน ออกแบบเป็นเฟอร์นิเจอร์ ฉากหรือผนังกั้นห้องชั้นวางของหรือตะแกรงหุ้มสายพาน รั้วกำแพงบ้าน เป็นต้นเหมาะกับบ้านทันสมัยใหม่ อลูมิเนียมคอมโพสิต วัสดุสุดแสนคลาสสิคที่ไม่ว่าจะไปที่ไหนก็พบเจอได้อย่างมากมายทั่วไปจริงๆ ซึ่งจะมองกี่ทีไอ่แผ่นเรียบๆเหล่านี้ก็ดูเฉยๆเชยๆไปซะแล้วในสายตาหลายคน เพราะงั้นการสร้างสรรคเอกลักษณ์จากวัสดุนี้จึงมีน้อยมากๆ ได้แต่ด้วยนวัตกรรมล้ําสมัยที่สามารถสร้างสรรคการออกแบบได้หลากหลายมากยิ่งขึ้น ไม่ว่าจะเป็นการสร้างงานในลักษณะ #การฉลุลาย,#การพั้นรู,#หรือสร้างงาน3มิติ ก็สามารถตอบโจทย์การออกแบบต่างๆของ สถาปนิกหรือดีไซค์เนอร์ ได้มากยิ่งขึ้น เราสนันสนุกให้คิดอย่าง อิสระ..ไร้ขอบเขต…ไร้คำว่าเป็นไปไม่ได้

แผ่นฝ้าผนังเพดานแบบตะแกรง PP/FRP Open Cell Ceiling

แผ่นฝ้าผนังเพดานแบบตะแกรง Chancon ผลิตจาก ทั้งวัสดุ ไฟเบอร์กล๊าส และ พลาสติค Poly Propylene คุณภาพพิเศษ ซึ่งแข็งแกร่งทนทานและน้ำหนักเบา โดยผ่านกรรมวิธีการผสมแม่สีเข้าไปในชิ้นงานโดยตรงไม่ใช่เพียงแค่เคลือบผิวไว้ แล้วนำไปเทในแม่แบบ (Mould Grating) ลูกค้าสามารถเลือกเฉดสีสรรได้เองหลากหลาย ใช้ได้อย่างเหมาะสมกับการตกแต่งภายในแต่ละอาคาร มีให้เลือกใช้ ทั้งแบบสี่เหลี่ยมจตุรัส และแบบสี่เหลี่ยมผืนผ้า นอกจากขนาดและสีสรรที่ เราสรรค์หามาให้สถาปนิกเป็นผู้บรรจง เลือกตกแต่งและดัดแปลงเพื่อสร้างความหรูหราภายในอาคารแล้ว
อาคารโดยทั่วไปแล้วมักใช้ฝ้าตะแกรงอลูมิเนียม (CELL CELLING) ทำเป็นฝ้าเพดาน ภายในอาคารซึ่งนอกจากจะสร้างความสง่าแปลกตาล้ำสมัยแล้ว ฝ้าตะแกรงแบบนี้ ยังสามารถแก้ปัญหาความเรียบ ภายในอาคารให้เกิดลวดลายและจังหวะของเส้นสายที่ต่อประสานกันอย่างเหมาะสม ฝ้าตะแกรงยังมีคุณสมบัติที่สามารถ ปรับให้เข้ากับพื้นที่ทุกรูปแบบ ไร้รอยต่อ เพื่อสร้างความ สวยงามสง่าได้ทุกมุมมอง ให้ความรู้สึกแข็งแรงคงทนในทุกๆช่อง ทำให้ช่องว่างเกิดความเป็นมิติ ฝ้าเพดานแบบตะแกรงมีความแข็งแรงทนทานสูง มีคุณสมบัติพิเศษคือถอดประกอบได้ง่าย สามารถตกแต่งให้มีสีสันที่สดใส สีไม่ลอก ไม่สกปรก ทำความสะอาดและติดตั้งง่าย ไปถึงลักษณะพิเศษอื่นๆ เหมาะสำหรับห้องพักผู้โดยสาร สระว่ายน้ำ ห้างสรรพสินค้า โรงจัดแสดง สถานีรถ โชว์รูมรวมถึงสถานที่อื่นๆ


facade cladding หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร perforated wiremesh aluminium composite facade cladding perforated หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร wiremesh aluminium composite


แผงกันแดด กันสาดโปร่งแสง Sun Screen | Weatherboard | Colorful Trellis Shade
แผงบังตา แผงบังแดด ระแนงบังตา กันสาด ระแนงไม้เทียม ฉากกั้น ช่วยเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้บ้านคุณ โดยไม่สร้างความทึบให้หนักเกินไป การใช้แผงกันแดดโปร่งแสงที่มีรูปแบบเฉพาะ จะสร้างบรรยากาศอันรื่นรมย์สบายสบายให้กับบ้านหรือออฟฟิศของท่าน ทำให้สามารถแบ่งโซนหรือแยกส่วนการใช้งาน และการตกแต่งที่แตกต่างได้ภายในพื้นที่เดียวกัน มีความคงทน ไม่เจอปัญหาผุกร่อน และดูไม่จำเจ ดังเช่น วัสดุที่ทำมาจากเหล็กเมทัลชีทหรือหลังคากระเบื้องไยหินทั่วไป ให้ความรู้สึกที่ดูเหมือนใหม่มีสีสรรเสมอ และด้วยคุณสมบัติที่ไม่เกาะฝุ่น ไม่ฝังคราบสกปรก จึงทำให้ง่ายต่อการทำความสะอาด เพียงใช้น้ำสบู่อ่อนๆกับผ้าสะอาดเช็ดทำความสะอาด แผงกันแดดของคุณก็จะแลดูสดใสเหมือนใหม่ ไม่ว่าจะนำไปติตั้งตั้งภายนอกบ้าน เช่น บริเวณโรงจอดรถ ห้องครัว หรือสวนอันรื่นรมย์ของบ้านคุณ หรือ ตั้งภายในบ้านก็ยังคงความสวยงามได้เช่นกัน

 หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร perforated wiremesh aluminium composite หน้ากากอาคารตึก perforated wiremesh aluminium composite

“กันสาด” นับเป็นหนึ่งในองค์ประกอบเติมเต็มของบ้านที่นอกจากจะติดตั้งเพื่อการป้องกัน แดดฝน หลายคนยังเลือกติดตั้งเพื่อความสวยงามอีกด้วย ปัจจุบันกันสาดสามารถเลือกได้จากรูปแบบ รูปทรง และวัสดุที่สามารถเชื่อมโยงกับบ้านได้อย่างหลากหลาย เพราะนอกจากกันสาดจะให้คุณประโยชน์ในด้านการใช้งานแล้ว รูปแบบของกันสาดที่เหมาะสม เข้ากับตัวบ้านได้ดี ก็จะทำให้บ้านดูสวย น่ามองตั้งแต่ระยะไกลก็ว่าได้ หลังคากันสาดโดยทั่วไปมักออกแบบแบบให้ทึบปิดสนิท ยิ่งถ้าใช้งามร่วมกับผนังฝาบ้านทึบปิดทุกด้านแล้วยิ่งทำให้ไม่มีอากาศถ่ายเทได้สะดวก ภายในห้องนั้นก็จะร้อนอบอ้าว อุณหภูมิสูง รู้สึกอึดอัดเมื่อต้องอาศัยอยู่ การออกแบบหลังคากันสาดแบบใหม่ ถ้าไม่ต้องกังวลเรื่องพื้นที่นั้นต้องแห้งสนิทแล้ว ควรออกแบบให้เป็นลักษณะโปร่งแสงแต่บังแดดได้
                  หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร perforated aluminium composite perforated แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร wiremesh aluminium composite

รูปทรงของหลังคากันสาดนอกจากด้านความสวยงาม รูปแบบยังมีผลในการกำหนดอุณหภูมิในบ้าน กล่าวคือช่วยทำให้บ้านเย็นได้ด้วย โดยเฉพาะแบบบ้านในยุคปัจจุบันที่เน้นหน้าต่างและประตูเป็นกระจกเพื่อเน้น ความโปร่งโล่งสบายตา แต่ละมุมได้รับทิศทางแดด และฝนไม่เหมือนกัน นั่นจึงทำให้เจ้าของบ้านควรให้ความสำคัญในการเลือกรูปแบบของกันสาดก่อน ตัดสินใจสร้างหรือติดตั้ง เพื่อประสิทธิภาพที่สมบูรณ์แบบและความเหมาะสมกับพื้นที่นั้นๆ 1. กันสาดทรงโค้ง สมัยก่อน กันสาดแบบโค้งจะไม่สามารถใช้กับกระเบื้องหลังคาทั่วไปได้ เนื่องจากแผ่นกระเบื้องโดยทั่วไปไม่รองรับความโค้งงอ แต่แผ่นฝ้าเพดานตะแกรงของบริษัทฯ สามารถออกแบบให้ดูเรียบหรูและสีสันที่สวยสะดุดตา ที่สำคัญสามารถนำไปตัดให้เข้ารูปโค้งงอได้ จึงทำให้กันสาดทรงนี้เหมาะกับบ้านสไตล์ Modern Luxury 2. กันสาดทรงตรง นิยมใช้ในแบบบ้านสไตล์ Classic and Contemporary โดยมีลักษณะหลังคาที่ยกให้อีกด้านสูงกว่าอีกด้านหนึ่ง เพื่อให้สามารถบังแดดและระบายน้ำฝนได้ดี การออกแบบก็จะใช้โครงเหล็กรับแผ่นกันสาด หรือทำเป็นฝ้าเพดานแขวนห้อยยึดจากเพดานของตัวบ้าน
หลังคากันสาดโดยทั่วไปมักออกแบบแบบให้ทึบปิดสนิท ยิ่งถ้าใช้งามร่วมกับผนังฝาบ้านทึบปิดทุกด้านแล้วยิ่งทำให้ไม่มีอากาศถ่ายเทได้สะดวก ภายในห้องนั้นก็จะร้อนอบอ้าว อุณหภูมิสูง รู้สึกอึดอัดเมื่อต้องอาศัยอยู่ การออกแบบหลังคากันสาดแบบใหม่ ถ้าไม่ต้องกังวลเรื่องพื้นที่นั้นต้องแห้งสนิทแล้ว ควรออกแบบให้เป็นลักษณะโปร่งแสงแต่บังแดดได้

VENTILATED PEFORATED FACADE CLADDING ทำจากอลูมิเนียม 2 มม พ่นสีอคริลิค แบบเงาวาว ต้องแสงเล่นไฟตามองศาของแสงแดดในแต่ละช่วงเวลา เรียกแขกด้วยการแสงสะท้อนก่อนที่จะบอกความเป็นตัวตนด้วยการใช้ Space บนตัวอาคารเล่าเรื่องราวทางธุรกิจ เรียบๆ สั้นๆ ง่ายๆ ได้ใจความอย่างมีพลัง ติดต่อเราเพื่อพัฒนารูปแบบการตกแต่งอาคาร และสิ่งก่อสร้างของคุณด้วย Facade ที่เป็นตัวคุณ


รั้ว ราวกันตก แผงกั้นพาร์ทิชั่น
FRP Fence, Colorful General Screen Partition

เรามิได้นำเสนอแค่การแบ่งพื้นที่ต่างๆของบ้านหรือออฟฟิศ เพื่อเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้กับอาณาบริเวณของบ้านเท่านั้น แต่ยังคงคำนึงถึงความสวยงามที่จะส่งเสริมหน้าตาให้กับบ้านของท่าน เช่นเดียวกัน ด้วยตระหนักถึงสิ่งต่างๆเหล่านี้ จึงมีผลิตภัณฑ์ที่เกี่ยวกับ ฉากแผ่นฝ้าผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง มากหลากหลายแบบ แต่ละแบบมีความสวยสดใส มีดีไซน์ใหม่ไม่ซ้ำใคร พร้อมกันนี้ยังให้อิสระกับท่านเจ้าของบ้าน และ สถาปนิก ในการสร้างสรรค์ ออกแบบได้ตามความต้องการใช้งานและความชื่นชอบแต่ละบุคคลได้อีกด้วย ยังสามารถนำมาตกแต่งภายในสวน หรือ บริเวณบ้าน ช่วยเพิ่มสีสันให้กับตัวบ้านได้อย่างทันสมัยลงตัว

perforated aluminium composite หน้ากากอาคารตึก frp fibreglass grating หน้ากากอาคารตึก แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร


ซุ้มไม้เลื้อย ระแนง ฉากกั้นตกแต่ง
Slat blinds, Mini decorative grating Curtains

คืออีกลูกเล่นหนึ่งของการจัดสวนไม่ว่าจะใช้เพื่อให้ต้นไม้เกี่ยวเลื้อย หรือนำมาติดตั้งเป็นฉากกั้น หรือทำเป็นสิ่งตกแต่งภายในสวน อีกทั้งยังนำมาเป็นกำแพงลอยสำหรับจัดสรรพื้นที่ในสวนได้เช่นกัน ไม่ต้องกังวลปัญหาผุกร่อนอย่างเช่นระแนงไม้อีกด้วย ด้วยคุณสมบัติเด่นมากมายเหล่านี้ ท่านสามารถใช้ประโยชน์ ระแนงพลาสติกหรือไฟเบอร์กล๊าสของเราได้อย่างคุ้มค่าที่สุด ง่ายต่อการทำความสะอาด มีมากหลากหลายแบบ แต่ละแบบมีความสง่างาม มีดีไซน์ใหม่ ไม่ซ้ำใคร
facadecladding aluminium composite หน้ากากอาคารตึก ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส perforated facade wiremesh aluminium composite หน้ากากอาคารตึก ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส

ซุ้มไม้เลื้อย ระแนง ฉากกั้นตกแต่ง ระแนงไม้ของแชนคอน ผลิตจากFRPไวนิลคุณภาพสูง ทำให้ตัววัสดุสามารถทนทานต่อสภาพอากาศในประเทศไทยได้ดี ไม่แตกหัก โก่งงอ หรือบิดตัว สีไม่ลอกร่อน แม้ต้องสัมผัสแสงแดดแรง เพราะผสมสีเกรดพิเศษลงไปในเนื้อวัสดุ ตั้งแต่กระบวนการผลิต ไม่เกิดการบวมพองอันเกิดมาจากน้ำฝนและความชื้น ไม่ต้องเสียเวลาหรือค่าใช้จ่ายในการดูแลรักษาตลอดอายุการใช้งาน ความน่าสนใจของผลิตภัณฑ์นี้นอกจากตัวFRPไวนิลคุณภาพดีแล้ว เรื่องการติดตั้งก็ทันสมัย ผ่านการคิดค้นและพัฒนาเพื่อช่วยให้ติดตั้งง่ายและสะดวกขึ้น จึงให้งานระแนงสวยเนี้ยบดั่งใจ ไม่ทิ้งรอยสกรูให้เห็น ไม่เสียเวลาเก็บงานสี หรือทาสีทับ
ระแนงไม้ของแชนคอนสามารถนำไปทำเป็นระแนงบังตา ระแนงบังแดด บังแอร์ กั้นพื้นที่ หรือรั้วระแนงบนกำแพง ทั้งยังสร้างสรรค์ได้มากกว่า 100 รูปแบบรองรับทุกความต้องการ เฉี่ยวทันสมัยแบบ Modern สวยงามร่วมสมัยแบบ Contemporary หรือใกล้ชิดธรรมชาติสไตล์ Natural

ระแนงไม้ นอกจากจะช่วยกันแดด กันฝน ระบายอากาศ และเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้กับภายในตัวบ้านแล้ว ก็ต้องยอมรับว่า ในหลายๆโอกาส ระแนงไม้ยังเป็นส่วนประกอบของบ้าน ที่ทำให้บ้านดูสวยงาม มีความน่าสนใจ โดยเฉพาะบ้านในสไตล์ร่วมสมัยและสไตล์โมเดิร์นที่กำลังได้รับความนิยมในปัจจุบัน สไตล์บ้านในปัจจุบันมักจะเน้นเปิดโล่ง เปิดรับลมและแสงสว่าง ให้ภายในเชื่อมโยงกับภายนอก ให้การใช้ชีวิตได้ใกล้ชิดกับธรรมชาติมากที่สุด ด้วยเหตุนี้ระแนงไม้จึงถูกนำมาใช้ในส่วนของหลังคา แผงบังตา รวมไปถึงแผงตกแต่งผนังเพื่อความสวยงาม รวมไปถึงเฟอร์นิเจอร์ในสวน อย่างรั้วไม้ ซุ้มระแนงไม้ ศาลาไม้ ซึ่งทั้งหมดเป็นส่วนที่อยู่ภายนอกอาคารและต้องสัมผัสกับสภาพอากาศร้อนและชื้นจัดเป็นเวลานานๆ ไม้จริงตามธรรมชาติจึงประสบกับปัญหาผุ พัง โก่ง งอ สีลอกร่อน แล้วยังถูกปลวกกินอีก ต้องเสียค่าใช้จ่ายในการบำรุงรักษามาก และต้องดูแลอย่างสม่ำเสมอ ถือเป็นเรื่องน่าปวดหัว สำหรับคนยุคนี้ ที่ไม่ค่อยมีเวลา ..ไม้ระแนงที่ทำจากพลาสติก PP หรือ FRP จึงเป็นทางเลือกสำหรับงานระบบระแนงที่กำลังได้รับนิยมอย่างสูง


พาร์ทิชั่น ผนังเบา แผงกั้นห้อง บังตา สิทธิบัตรเฉพาะของบริษัทแชนคอน Patent PP Grating and FRP Grilles

ผนังเบาแผงกั้นห้อง เป็นทางเลือกสำคัญสำหรับการต่อเติมบ้าน เพราะผนังเบากั้นห้อง เป็นผนังสำเร็จรูปที่มีความแข็งแรงทนทานไม่แพ้การก่อผนังด้วยปูนซีเมนต์ ผนังเบาเป็นผนังที่ใช้ในการกั้นห้องไม่ต่างจากการก่อกำแพงด้วยปูนซีเมนต์ แต่ผนังเบาทำจากวัสดุที่มีความเบาตามชื่อเรียก โดยมีโครงสร้างภายในที่ทำด้วย ไม้ อะลูมิเนียม หรืออื่น ๆ และนำแผ่นไฟเบอร์หรือยิปซัมมาปิดทับ โดยสามารถนำมาเสริมเพิ่มเข้าไปทีหลัง หากต้องการกั้นห้องใหม่ และไม่ต้องใช้คานมารองรับเหมือนกับผนังหนักอย่างปูนซีเมนต์หรือผนังก่ออิฐ และผนังเบาควรมีน้ำหนักไม่เกิน 50 กิโลกรัมต่อตารางเมตร

facadecladding aluminium composite หน้ากากอาคารตึก ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส

ผนังเบาแผงกั้นห้องบังตากันแดด สิทธิบัตรเฉพาะของบริษัทแชนคอน Patent PP Grating and FRP Grilles Trellis SlatBlind Partition Splash/Weatherboard
ผนังเบาส่วนใหญ่ไม่เหมาะใช้กับ ห้องน้ำ, ห้องซักล้าง, ห้องแช่ไวน์ หรือห้องที่มีความชื้นสูง เนื่องจากผนังเบาไม่ค่อยทนน้ำและความชื้น อาจทำให้เกิดผนังบวมหรือเชื้อราได้ง่าย ยกเว้นผนังเบาแผงกั้นห้องของบริษัทแชนคอน ที่ทำจากวัสดุทนน้ำ ไม่แตกร้าว ป้องกันเสียง ทนแดด ไม่เป็นสนิม รวมถึงทนสารเคมีได้ดี ปลอดภัยต่อสุขภาพและสิ่งแวดล้อม ติดตั้งง่ายสะดวกในการซ่อมแซม สามารถวางในบริเวณใกล้ทะเล ลมจากทะเลไม่สามารถกัดกร่อนได้

facadecladding แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร หน้ากากอาคารตึกตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส

ผนังเบาแผงกั้นห้อง เป็นทางเลือกสำคัญสำหรับการต่อเติมบ้าน เพราะผนังเบากั้นห้อง เป็นผนังสำเร็จรูปที่มีความแข็งแรงทนทานไม่แพ้การก่อผนังด้วยปูนซีเมนต์ ผนังเบาเป็นผนังที่ใช้ในการกั้นห้องไม่ต่างจากการก่อกำแพงด้วยปูนซีเมนต์ แต่ผนังเบาทำจากวัสดุที่มีความเบาตามชื่อเรียก โดยมีโครงสร้างภายในที่ทำด้วย ไม้ อะลูมิเนียม หรืออื่น ๆ และนำแผ่นไฟเบอร์หรือยิปซัมมาปิดทับ โดยสามารถนำมาเสริมเพิ่มเข้าไปทีหลัง หากต้องการกั้นห้องใหม่ และไม่ต้องใช้คานมารองรับเหมือนกับผนังหนักอย่างปูนซีเมนต์หรือผนังก่ออิฐ และผนังเบาควรมีน้ำหนักไม่เกิน 50 กิโลกรัมต่อตารางเมตร


แนวทางการเลือกใช้วัสดุสำหรับ หน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่ายกันนก บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง (Patent Grilles สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน)

คุณภาพวัสดุ ถือเป็นหนึ่งในหัวใจสำคัญของการเลือกกันสาด แผงฝาผนังกั้น รั้วราวกันตก โดยวัสดุที่เลือกใช้นั้น จะมีผลต่อรูปแบบการใช้ชีวิต(Life style)ของแต่ละบุคคล อาทิคุณสมบัติ ด้านการเก็บเสียง สีสันสดใสสวยงาม รูปลักษณ์ช่องตะแกรง ความทึบ/การโปร่งแสง ตัวอย่างเช่น การเลือกวัสดุของกันสาดแบบทึบโดยใช้เมทัลชีท (Metal Sheet), กันสาดหลังคากระเบื้องลอนคู่(Asbestos Sheet), กันสาดแผ่นโพลีคาร์บอเนต(Polycarbonate) ข้อเสียคือ ไม่สามารถมองผ่านได้ มีเสียงดังเมื่อฝนตกกระทบ อากาศไม่ถ่ายเท ร้อนอบอ้าวเนื่องจากปิดทึบหมด แต่ถ้าเปลี่ยนมาใช้ฝ้าผนังกันสาดตะแกรงแบบโปร่งที่ทำหน้าที่ทั้งเป็นฉนวนกันความร้อนจากแสงแดด และรังสีความร้อนใต้หลังคา ทำให้ลมหมุนเวียนได้ อุณหภูมิขณะใช้งานเย็นสบายไม่อบอ้าว มีคุณสมบัติด้านการเก็บเสียงจากน้ำฝนที่ตกกระทบแผ่นหลังคากันสาดเบากว่า และไม่มีเสียงจากตัววัสดุที่ขยายตัวเมื่อมีความร้อน

ความรู้เกี่ยวกับวัสดุสังเคราะห์ที่นิยมนำมาใช้ทำ หน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น

ไฟเบอร์ซีเมนต์ คือวัสดุที่มีส่วนผสมปูนซีเมนต์ปอร์ตแลนด์ ,ทรายละเอียด ,น้า และเซลลูโลส ระแนงไฟเบอร์ซีเมนต์มักจะใช้ในการตกแต่งเป็น รั้วระแนง ,ระแนงกันสาด ,ฝ้าระแนง และระแนงกันแดด

พลาสวูด หรือ wood plastic composite วัตถุดิบหลัก คือ พลาสติก HDPE, LDPE, PVC, PP, ABS, PS, และPLA และเยื่อไม้ ระแนงพลาสวูดมักจะใช้ในการตกแต่งทำเป็นฉากระแนง ฝ้าหรือตกแต่งผนังบ้าน

ไวนิล คือ พลาสติกพิเศษชนิดหนึ่ง โดยมีส่วนผสมของ uPVC (unplastizide Poly Vinyl Choride) และสารเพิ่มประสิทธิภาพหลายชนิด อาทิเช่น สารเพิ่มความทนทานต่อสภาวะอากาศ (Complex Stabilizer), สารเพิ่มความทนทานต่อแรงกระแทก (Impact Modifer), สารเพิ่มความทนทานต่อแสงแดด หรือ รังสี (UV Stabilizer)

ไม้อัด ส่วนใหญ่นิยมนำผนังเบาไม้อัดมาใช้เป็นผนังภายในบ้านมากกว่า เนื่องจากไม่สามารถทนแดดทนฝนได้ดีเท่ากับผนังหนักหรือไม้จริง ทั้งนี้ส่วนใหญ่นิยมใช้ไม้อัดสัก ไม้อัดซีเมนต์ และไม้อัดยาง มาทำเป็นผนังเบามากที่สุด โดยผสมชิ้นส่วนของไม้เข้ากับน้ำยาเคมีและนำมาอัดด้วยแรงดันสูง มักป้องกันปลวกได้ดี แต่อาจเป็นรอยขีดข่วนง่าย

ยิปซัมบอร์ด คือแร่ยิปซัมที่ผ่านกระบวนการเผาและนำไปอัดเป็นแผ่น และใช้กระดาษเหนียวประกบปิดไว้ทั้ง 2 ด้าน มีขนาดเท่ากับแผ่นไม้อัดและมีหลากหลายชนิดให้เลือกใช้งาน เช่น แผ่นยิปซัมธรรมดา ที่ใช้เป็นผนังในอาคารทั่วไป, แผ่นยิปซัมทนไฟ สามารถทนความร้อนได้ 1-3 ชั่วโมง มักใช้กับห้องครัว ทางหนีไฟ หรือบ้านที่กังวลเรื่องไฟไหม้, ยิปซัมสะท้อนความร้อน จะมีอะลูมิเนียมฟอยล์บุอบู่ด้านหลัง เหมาะสำหรับผนังที่โดนแดดจัด หรือต้องการประหยัดไฟ

กระเบื้องแผ่นเรียบ ผนังเบาจากกระเบื้องแผ่นเรียบ นิยมใช้ทั้งภายในและนอกตัวบ้าน เนื่องจากสามารถทนแดดทนฝนได้ดี แต่ไม่ทนต่อแรงกระแทก โดยกระเบื้องแผ่นเรียบจะมีลักษณะคล้ายไม้อัด และมีราคาย่อมเยา

เซลโลกรีต ผนังเซลโลกรีต (Cellocrete Sheet) มีลักษณะคล้ายกับผนังยิปซัม ผลิตจากเส้นใยไม้เนื้ออ่อนผสมกับปูนซีเมนต์ แล้วนำมาอัดเป็นแผ่น ผิวหน้ามีลวดลายสวยงามตามธรรมชาติ ปลวกไม่กิน ทั้งยังป้องกันความร้อนและเก็บเสียงได้ดี สามารถเลื่อย ตอกตะปู หรือใช้เครื่องมือเหมือนไม้ทั่วไปได้ สามารถเป็นได้ทั้งผนังนอกบ้านและในบ้าน

ข้อดีของผนังเบาแผงบังตากันแดด หน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น คือมีความสะดวกรวดเร็วในการติดตั้ง สามารถรื้อถอนหรือซ่อมแซมได้ง่าย อีกทั้งจุดเด่นสำคัญคือสามารถใช้ต่อเติมบ้านได้โดยไม่ต้องมีคาน หรือก่ออิฐใหม่ให้ยุ่งยาก เพราะผนังเบาสามารถสร้างขึ้นบน พื้นได้เลย เหมาะสำหรับบ้านที่มีข้อจำกัดในการทุบผนังหรือก่อผนังใหม่เพื่อต่อเติมห้อง หรือคอนโดมิเนียมที่อาจต่อเติมเปลี่ยนแปลงได้ยาก นอกจากนี้วัสดุที่ใช้ ยังมีคุณสมบัติพิเศษให้เลือกหลากหลายด้วย

วิธีการเลือก ตะแกรงฉีก สามารถจำแนกได้เป็น 3 รหัสสินค้า
ตะแกรงฉีกรหัส XG ,G มีลักษณะขนาดช่องตาเป็นรูปข้าวหลามตัด และลายข้าวเปลือก มีความหนาของวัตถุดิบเริ่มต้นที่4.5 – 6 มม. เหมาะกับลักษณะงานที่ต้องรับน้ำหนัก เช่น งานพื้นทางเดิน ในปัจจุบันได้รับความนิยมจากผู้ออกแบบ เลือกใช้เป็นวัสดุหลักๆ ขององค์ประกอบงานหน้ากากอาคาร เนื่องตัว XG จะมีความหนาและมีสันที่หนามาก ทำให้ตัววัสดุดูมีมิติ (ตัวอย่างงานหน้ากากอาคารตะแกรงฉีกรุ่น G1)
ตะแกรงฉีกรหัส XS มีลักษณะช่องตาเป็นรูปข้าวหลามตัด มีความหนาของวัตถุดิบเริ่มต้นที่1.2 – 4.5 มม. เหมาะกับลักษณะงานที่ไม่ต้องรับน้ำหนักเป็นงานตกแต่ง เช่น งานผนัง งานฝ้า งานรั้ว ระเบียงกันตก ในปัจจุบันเห็นได้จากงานตกแต่งห้างสรรพสินค้า คอมมูตี้มอลล์ ร้านกาแฟ (ตัวอย่างงานระเบียงกันตก คอมมูตี้มอลล์ ตะแกรงฉีกรุ่น xs 61 )
ตะแกรงฉีกรหัส S มีลักษณะช่องตาเป็นลวดลาย มีความหนาของวัตถุดิบเริ่มที่ 2.3 – 3 มม.เป็นตะแกรงฉีกรุ่นที่มีลวดลายสวยงาม นิมยใช้ในงานตกแต่ง เช่น งานฝ้า งานตกแต่งร้านค้า คอฟฟี่ช้อป (ตัวอย่างราวกันตก ตะแกรงฉีกรุ่น S6)
** ตะแกรงเหล็กฉีก มี 2 ขนาด 4’x8’=1,220×2,440 มิลลิเมตร และ 5’10’=1,525×3,050 มิลลิเมตร ตะแกรงเหล็กฉีก ตะแกรงฉีก เหล็กฉีก เหล็กยืด ตะแกรงยืด ตะแกรงกันนก ตะแกรงกันหนู ตะแกรงกันขโมย รั้วบ้าน ฝ้าเพดานอาคาร หน้ากากอาคาร เหล็กเจาะรู สแตนเลสฉีก อลูมิเนียมฉีก Expanded Metal

#FacadeBuilding #FacadeDesign #CladdingMetal #CladdingWall #BuildingEnvelope #perforated facade #buildingenclosure #buildingskin #buildingfacade #buildingenvelop #Partition #Expanded #VentilatedCeiling #หน้ากากตึก #ปิดผิวอาคาร #หุ้มอาคาร #แผ่นฉลุลาย #ฉลุแผ่น #อลูมิเนียมคอมโพสิต #ฟาสาด #หน้ากากอาคาร #ปิดผิวอาคาร #หุ้มอาคาร #โลหะฉลุลาย #โลหะตกแต่งอาคาร #อลูมิเนียมคอมโพสิต #นวัตกรรมสถาปนิก #ออกแบบอาคาร #ครอบตกแต่งอาคาร #ตกแต่งอาคาร #รับเซาะร่องอลูมิเนียมคอมโพสิต #รับฉลุลาย #บันไดฉลุลาย #บันไดเหล็ก #ตกแต่งบันได #ราวบันไดฉลุลาย #ตกแต่งราวบันได #ตกแต่งราวกันตก #ประตูฉลุลาย #ประตูเหล็ก #ประตูสวน #ตกแต่งสวน #โลหะประดับสวน #partitionฉลุลาย #ตกแต่งฉากกั้นห้อง

ภาษาอังกฤษ

Building Facade Cladding mask baffle filter

mask blocks off the skin enveloped the building.| Wall PARTITION | SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Aluminum COMPOSITE Chancon

Facade CladdingCo., Ltd. produces and sells Facade Cladding Facade Cladding Cladding. Perforated Expanded Metal, we create innovations from architectural ideas in sheet metal work and design on flat surfaces to create shapes according to users’ imagination. Support for the production of stencils, cutting, folding, forming a variety of materials, such as drilling holes, grooving on the substrate Aluminum, steel, aluminum, stainless steel, brass, copper and so on for building cladding, facades, screen panels, ceiling panels, curtain walls. Fence, handrail, partition panel Awning, lattice, netting Hinged, folding, arch, ivy, wall With our professionalism and technology, the facade cladding works perfectly with every building with a unique assembly. Strong and durable with a set of well-calculated construction, light weight, ready to accept stencil work. Fully decorated with many styles of buildings

** Prices presented above Price excluded VAT and Delivery Price excluded VAT and Delivery 

Quality, service and product warranty Fiber glass grille. From Shancon Company

 1. 5 years product quality guarantee / Warranty 5 years Certificate
 2. has a base of domestic customers. More than 100 leading companies certify
 3. the imported grade A material. Food-Grade Vinyl Resin
 4. is a verifiable manufacturer and import company. With a performance of more than 10 years
 5. , stock, ready to deliver and service immediately, more than 3,000 sq m. There are colors to choose from.
 6. 7 types of grating manufacturers and 3 types of sieves, over 5 finished materials.

Features of the building mask Scene, sheet, ceiling, curtain wall Fence, handrail, partition panel Awning, lattice, netting Folding hinge, pergola, wall façade Cladding & FRP Sun Screen Specification

 1. Building mask decoration material There are a variety of materials to choose from, including perforated aluminum sheets. Fiberglass grating Plastic sunscreen Perforated plate, grooved from steel, aluminum, composite, stainless steel, brass, copper. Grooved groove
 2. pattern: There are a variety of mesh / hole types. In general, the standard is a round hole for aluminum material sheets. Aluminum Or fiberglass work piece, designed as a square, classic standard In addition, can be grooved to order for sheet material
 3. quality material Quality Material: both high-quality designs are available using Materials made of fiberglass, FRP and Aluminum, not rust, weathering, weatherproof, weatherproof,
 4. the thickness of the wall panel, hanging grille (Thickness): from 1-13mm. The chemical does not rust, can be used as both lightweight walls, ceilings and building masks.
 5. Manufacture of fiberglass sheets Using the method of mixing colors into the workpiece, mixing it with the resin and pouring it into the pattern. Or use an injection machine as a sheet according to the template. In the case of the material is a wall, PP or aluminum grating, use a stencil grooving machine.
 6. Standard size for building faceplate Aluminum ceiling panels are standard size 1.2×2.4M. And ceiling panels for FRP grating are standard sizes up to 120x400cm. Can be custom-made as required.
 7. Custom patterns can be customized according to the architect’s design, for example, choose color (Colorful), tailor-made according to the size (Size made to order), choose the hole, grating (Various Mesh size),

type and size of the screen mesh Building mask covering the skin covering the building Grooving Perforated Metal Sheet | Facade Cladding | Aluminum Sun Screen Grilles Specification

 1. Grooved aluminum peckboard sheet 1.5 mm thick. Hole 5 mm. Standard sheet 1.2×2.4 m. Perforated Aluminum PegBoard thick 1.5mm. . Hole 5 mm. Size 1.2×2.4 M.  
 2. FRP shading net, hole 50x50mm., Height 13mm., Standard sheet 1.2 x 4 meters,

FRP Mold Grating size 50x50x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters

 1. Meter

FRP Mold Grating size 38x38x13mm. | Standard size 1.2 x 4.0 Meters

 1. FRP shading mesh, hole 83x83mm., Height 25mm., Standard sheet 1 x 4 meters,

FRP Mold Grating size 83x83x25mm. | Standard size 1.0 x 4.0 Meters

 1. Grating Light Shades 60×120 cm. Thickness and Hole 12.7 mm. | Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel

 

FRP FiberGlass Grating Fiber GlassGlass Fiber Drain Grating Cover

Grating Cover FRP Grating Special SizeFinished to order

#gFRPGrating #PlasticGrating #FibreglassGrating #CompositeWalkway #OverflowGrating #SwimmingPoolSpaGrates #TrechDrainageGrating #ChannelDrainDriveway #Fiber glass grating #Overflow sieve #Plastic grating #Drainage grate #Grating plates around the swimming pool #Stainless plastic grating #Grating, overflow drain grid around the edge of the swimming pool. # The latest overflow drain grating, replacing the original form of drainage grate

, Chancon, a manufacturer selling finished drainage grates, fiberglass and many other quality materials. Only fiberglass grating We guarantee the product quality for 10 years. There are many colors and designs to choose from. Have stock, ready to deliver and service immediately over 3,000 square meters. How big is it? The material will be ABS plastic or PP or FRP or STainless or even cast iron sheet. Contact us for inquiries.

Quotation of the finished fiberglass grating cover, made to order, made to order FibreGlass Grating Special Size Quotation

* If you want to order a special size. Can calculate the price by comparing the kidney appendage Multiply the area by Price per square meter, for example, size 25x100cm. = 0.25 sq m. X 6,000 baht = 1,500 baht (thickness 25mm) / or = 0.25 sq m. X 9,000 baht = 2,250 baht (thickness 38mm)

. Can calculate the price by comparing the kidney appendage Multiply the area by Price per square meter, for example, size 25x100cm. = 0.25 sq m. X 6,000 baht = 1,500 baht (thickness 25mm) / or = 0.25 sq m. X 9,000 baht = 2,250 baht (thickness 38mm)

** Price offered above. Price excluded VAT and Delivery Price excluded VAT and Delivery

Quality, service and product warranty Fiber glass grille. From Shancon Company

 1. Product quality guarantee 10 years / Warranty 10 years Certificate has a long service life of more than 30-100 years with the anti-corrosion properties that are often found in the chemical industry. And waste water management Made from more than 30 formulations of resin formulated to resist corrosion in a more corrosive environment than conventional fiberglass cladding can withstand.
 2. Danish imported products Food-Grade Vinyl Resin was developed for use in the food industry. Contains anti-microbial substances Inhibit the growth of bacteria On the surface of the grate Including corrosive substances that are often found in the food and beverage industry Made from resin that does not generate smoke. And has a low rate of sparking Flame retardant, ASTM E-84 Class 1,
 3. 10 years warranty, stock available for immediate delivery, more than 3,000 sqm. (Quality differs from cheap FRP grating, Grade B from China), FRP Grating, imported from Europe. Is a vinyl grade A material, Premium World Class Quality, sent for sale in America, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, etc. Chancon
 4. Co., Ltd. is a manufacturer of 7 types of grating and 3 types of pond cover over 5 finished materials. (Available in most designs and sizes) Fiberglass grating has the same properties as stainless steel, no rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well.
 5. Has a customer base in the country More than 100 leading companies certified. Use instead of steel or stainless steel. In areas that do not want to rust Does not affect the magnetic field in the hospital. Drain grate lid work system Step sieve Manhole cover The upper walkway plate prevents corrosion from both rust and chemicals.

 

 FRP Grating is an 18-ply fiberglass reinforced plastic grating, woven into a lattice shape and manufactured with Resin Polymer into a single piece. The ratio between Plastic Resin: Fiberglass is 70%: 30% with the following outstanding features:

 • Excellent Water and Corrosion Resistance due to Grating being molded into one piece. Seamless inside the sheet Suitable for use in wet areas or dipped in water frequently.
 • Weight about 3 times lighter than steel grating, can be cut, installed and moved easily and quickly (Light Weight and Easy Installation)
 • Good weight. It has high toughness due to the presence of 18 layers of reinforced fiberglass, which provides better impact resistance than steel grating or plastic grating (Excellent Impact Resistance).
 • Flame retardant according to ASTM E-84 Class 1.
 • FRP Grating, unlike conventional Plastic Grating, is that Plastic Grating (such as PE, PVC or PP Grating) does not contain reinforced fiberglass, resulting in much lower load-bearing capacity and less impact resistance. When used for a long time, it can crack or crack upon impact or less load.
 • FRP Grating is the longest-lasting grating material. Compared to metal grates, plastic grates, real wood or artificial wood with a long service life of up to 30-100 years. 

Grating Manhole Cover Projects Reference Customer sample Application How to buy Fiberglass grating Manhole cover, manhole cover, drainage manhole,

FACADE Cladding, building mask, scene, ceiling plate, curtain wall. Fence, handrail, partition panel Awning, lattice, netting Hinges, folding panels, ivy arches, walls: Shancon

Company has created a sheet pattern. Aluminum composite And all kinds of metal Convert your FACADE cladding facades into designs, produce building facades, BuildingFacade cladding. Decorative wall grille grille decorative wall grille Stencil Wave board, 3D wall, 3D Curve Board, decorative wall, grille, wall decoration, stencil pattern with MDF material for interior decoration, ceiling decoration, cabinet assembly, floating furniture. Shop decoration Restaurants and home decoration, hotels, condos and apartments Easy to install, lightweight, mesh to make fences, round hole grates, long hole grates, drainage grates. Stainless steel grating, perforated, stamping, round hole, mesh, fence, bird netting, embossing stamping plate. Anti-slip pattern sheet, PUNCHING PERFORATED METAL, stainless steel perforated sheet House and garden work Decorative grate, baking paint Functioning FACADE master, long hole, slot hole, slot hole, capsule hole, capsule hole, grate, long hole, rounded edge, hexagonal hole, flat sheet raw material. Perforated black steel sheet Perforated brass sheet Perforated galvanized sheet Perforated PVC sheet Perforated wood panels Perforated composite panels Perforated plastic sheet Perforated gypsum board Perforated smart board Nonmetal panels, honeycomb pattern holes, Holes honey, special holes according to different designs,

Ventilation grilles suspended ceiling textures, Splashboard / Weatherboard / Slat blinds / Trellis shade, Awning Wall Panels, Colorful General Screen Partition, Anti-Bird Control Netting, Mini decorative Grating. Curtains, Sculpture grid cover opened cell ceiling

Building Facade Cladding Sun Screen Everyone looked at the torn steel grille, it might look hard and difficult to fit. You know, shredded metal grating has many uses, now one step ahead. Until I didn’t think that the steel grid had torn It can be a substance blowing benefit. Just imagine the imagination …. To bring a torn steel grating to make a building mask. Can be folded into a window to receive the sun when unfolded, the steel grating is torn It can also help shade. Can be applied to the inside of the building as well When you are inside the building, it will make you feel more comfortable on your eyes. Then with the pattern of you torn iron grid Helping the building to look more interesting. Steel grating tear off the building mask can be used to cover the eyes. And can also be used for sun protection, perforated grating or perforated steel sheet Caused by the introduction of sheet metal to stamping holes according to specific patterns such as round holes, square holes, can determine the size of the hole. Distance between holes And the angle of the perforated pump line, such as rice screening or polishing grains, rice grains are made into sheets or heat pipes, interior accessories Designed as furniture Scene or partition wall, shelf or wire mesh Home wall fence Etc. suitable for new modern houses Aluminum composite A very classic material that can be found wherever you go, really common. Which will look at how many times these flat sheets just look so old and old in the eyes of many people Therefore, there is very little to make a unique creation from this material. Yes, but with modern innovations that can create a wider variety of designs Whether it is creating a job in style #Printing, #Punching, # or creating 3D work Can meet various design needs of Architect or designer Even more We have fun thinking about Freedom..no boundaries … no words that are impossible

PP / FRP Open Cell Ceiling 

Grid Ceiling Wall Panels Chancon grating ceiling panels are made from fiberglass and poly Propylene plastic materials, special quality, which are strong, durable and lightweight. Through a process of mixing the primary colors directly into the workpiece, not just the coating. Then poured into the template (Mold Grating). Customers can choose a variety of colors by themselves. Suitable for the interior decoration of each building Available Both square and square And rectangular In addition to sizes and colors that We created it for architects to be elaborate. Choose to decorate and modify to create a luxurious interior of the building.

Buildings generally use aluminum grating (CELL CELLING) as the ceiling. Inside the building, which in addition to creating an elegant and modern look Grid ceiling like this. Can also solve the problem of flatness The interior of the building creates appropriate interlocking patterns and rhythms. The grille also has features that can Seamlessly adapts to any space to create Beautiful from every angle Gives a feeling of strength and durability in every channel Make the space dimensional Grid ceiling is very strong and durable. It has a special feature that is easy to disassemble. Can be decorated with bright colors, no peeling, not dirty, easy to clean and install. To the other special characteristics Suitable for lounges, swimming pools, shopping malls, exhibitions, car stations, showrooms, as well as other venues,

awnings, translucent awnings, Sun Screen | Weatherboard | Colorful Trellis Shade,

Sunshade panel, Sunshade, Slat, Awning, Slat, Artificial wood, Partition. Add privacy to your home. Without creating too heavy opacity Using a unique patterned translucent sunscreen It will create a pleasant and comfortable atmosphere for your home or office. Make it possible to divide zones or separate areas of use And decorations that can be different within the same area are durable, do not encounter the problem of corrosion and look unobtrusive, such as materials made from metal sheet or general stone tile roof. Giving a feeling that seems new, always colorful And with the property that does not hold dust Do not bury stains. Thus making it easy to clean Just use mild soapy water and clean cloth to wipe clean. Your sun panel will look bright as new. Whether it is installed outside the home, such as the garage, kitchen, or the delightful garden of your home, or inside the house, it can still be beautiful as well. 

“Awning” is one of the complementary elements of any home. Will be installed for protection from the sun, rain, and many people also choose to install it for beauty as well. Nowadays, awnings can be chosen from a wide variety of styles, shapes and materials that can be associated with the home. Because in addition to the awning will give you the benefit of use Suitable awning style Fits into the house well Will make the house look beautiful It is worth looking at from a distance. Awning roofs are generally designed to be completely sealed. Even if used in conjunction with the wall of the house, it is completely closed on all sides, the more it will not have good ventilation. The inside of the room was hot and hot, and the temperature was uncomfortable to live in. New design of awning canopy If you don’t have to worry about the area, it will have to be completely dry. It should be designed to be translucent, but able to block the sun. 

The shape of the canopy in addition to beauty The pattern is also effective in determining the temperature in the home. That is to say, it can help cool the house as well. Especially in the present day house designs that emphasize the windows and doors as glass to emphasize Airiness and comfort Each corner receives a sunny direction. And the rain is not the same

That is why homeowners should focus on choosing the style of the awning first. Decide to build or install For perfect performance and suitability for that area 1. Curved Awnings In the past, curved awnings cannot be used with general roof tiles. This is because the tiles generally do not support the curvature. But the company’s grille ceiling plate Can be designed to look elegant and beautiful colors that catch the eye. More importantly, it can be cut into a curved shape. Therefore, this type of awning is suitable for a Modern Luxury style house. 2. Straight awning is commonly used in Classic and Contemporary style houses with the roof raised to the other side higher than the other. To be able to shade the sun and drain the rain well. The design will use a steel frame to receive the awning. Or make a ceiling hanging, hanging from the ceiling of the house

Awning roofs are generally designed to be completely sealed. Even if used in conjunction with the wall of the house, it is completely closed on all sides, the more it will not have good ventilation. The inside of the room was hot and hot, and the temperature was uncomfortable to live in. New design of awning canopy If you don’t have to worry about the area, it will have to be completely dry. Should be designed to be translucent but can be sunshade

VENTILATED PEFORATED FACADE CLADDING made of 2 mm aluminum, sprayed acrylic paint in a glossy sheen, must be lit according to the degree of sunlight at each moment. Summon guests by reflecting light before expressing their identity by using space on the building, telling a simple, short, simple business story with energy. Contact us to develop building decoration patterns. And your building with Facade that is you.

Fence, Railing, Partition Panel, FRP Fence, Colorful General Screen Partition. 

We offer not only dividing different areas of the house or office. To add privacy to the area of ​​the house only But still think about the beauty that will promote the appearance of your home as well. Be aware of these things. Therefore there are products related to Scene, ceiling panel, curtain wall, Fence, handrail, partition panel Awning, lattice, netting Hinged, folding, arch, ivy, wall. Each model is beautiful and bright. Has a new and unique design At the same time, it also gives homeowners and architects the freedom to create. Can be designed according to the needs of use and individual preferences as well. Can also be used to decorate the interior of the garden or the area of ​​the house to add color to the house in a perfect modern style

Slat blinds, Mini decorative grating Curtains 

is another feature of the gardening whether it is used to make a pergola. Or to be installed as a partition Or make a decoration in the garden It can also be used as a floating wall to allocate space in the garden as well. You do not have to worry about corrosion problems such as laths as well. With all these outstanding features You can take advantage Our plastic or fiberglass battens are the most cost-effective. Easy to clean There are many types. Each is elegant with a new and unique design.

 

Arch, ivy, lattice, decorative partition Shancon’s slats Made from high quality FRP vinyl This makes the material able to withstand the weather in Thailand well, does not crack, bend or twist, the paint will not peel off even when exposed to strong sunlight. Because it mixes special grade color into the material Since the production process Does not cause swelling caused by rain water and moisture. No need to waste time or money on maintenance throughout the lifecycle. Interesting of this product, besides the good quality FRP vinyl Regarding the installation, it is modern. It has been invented and developed to make installation easier and easier. Therefore giving the lattice work as beautiful and neat as you want Does not leave any screw marks. No wasting time to store paint work or paint over

Shancon’s wooden battens, can be used to make lathes, sunshade battens, air shading, space barrier, or wall battens. And can create more than 100 formats to support every need Modern style, contemporary beauty, Contemporary style, or close to nature, Natural style,

wooden slats, in addition to helping to protect the sun, rain, ventilation and add privacy to the interior of the house I have to admit that in many occasions, the lath is also a component of the house. That make the house look beautiful Interesting Especially houses in contemporary and modern styles that are currently popular Today’s home style often focuses on open space. Exposure to wind and light To be linked internally and externally To live as close to nature as possible. As a result, wood battens are used in roofs, shading panels as well as decorative wall panels for aesthetics. This includes garden furniture such as fences, wooden arches, wooden gazebos, and wooden gazebos, all of which are outdoor and exposed to hot and humid climates for a long time. Real wood by nature has suffered from decay, warping, bending, peeling, gliding and still being eaten by termites. It costs a lot of maintenance. And must be maintained regularly It is a headache. For people today That doesn’t have time .. The lath made of PP or FRP plastic is a very popular choice for lathing systems

, light wall partitions, partition panels, patented shanton from Chancon. Patent PP Grating and FRP Grilles. 

Light walls, partition panels It is an important choice for home improvement. Because of the light wall separating the room It is prefabricated wall that is strong and durable, not allergic to cement wall construction. The lightweight wall is the wall used to divide the room, just like the cement construction. But the wall is made of lightweight material as the name suggests. With an internal structure made of wood, aluminum or others and covered with fiber or gypsum board Which can be added later If you want to divide a new room And does not require beams to support it, like heavy walls such as cement or masonry walls And the light wall should not exceed 50 kilograms per square meter.

 Light wall, partition panel, sunshade Patent PP Grating and FRP Grilles Trellis SlatBlind Partition Splash / Weatherboard.

Most light walls are not suitable for bathrooms, laundry rooms, wine cellars or rooms with high humidity. Since the walls are light, they are rarely resistant to water and moisture. It can easily cause swollen or moldy walls. Except for the light wall panel of the Shancon company Made from water-resistant, non-cracking, soundproof, sun-resistant, rust-proof, as well as good chemical resistance. Safe for health and the environment Easy to install, easy to repair. Can be placed near the sea The wind from the sea cannot erode.

  Light walls, partition panels It is an important choice for home improvement. Because of the light wall separating the room It is prefabricated wall that is strong and durable, not allergic to cement wall construction. The lightweight wall is the wall used to divide the room, just like the cement construction. But the wall is made of lightweight material as the name suggests. With an internal structure made of wood, aluminum or others and covered with fiber or gypsum board Which can be added later If you want to divide a new room And does not require beams to support it, like heavy walls such as cement or masonry walls And the light wall should not exceed 50 kilograms per square meter.

Guidelines for the selection of materials for building masks, scenes, ceiling panels, curtain walls, Fence, handrail, partition panel, awning, trellis, bird netting. Patio hinge, pergola wall (Patent Grilles, Shancon’s patented) 

Material quality is one of the keys to any awning selection. Wall panel, fence, railing, guardrail, by the selected material. Will affect the lifestyle (Life style) of individual Such as properties Sound collection Colorful and beautiful Grid appearance Opacity / Transparency For example, the choice of material of awning is solid by using metal sheet, asbestos sheet awning, polycarbonate sheet canopy (Polycarbonate). The disadvantage is that it cannot be seen through. have There is a loud noise when rain hits. Airtight It’s hot because it is completely covered. But if switching to a ceiling, awning, a transparent grating that acts as an insulator from sunlight And heat radiation under the roof Allowing the wind to circulate The temperature during use is cool and not stuffy. It has the property of soundproofing from rain water that falls on the awning roof sheet lighter. And there is no sound from the material expanding when heated

Knowledge of synthetic materials that are commonly used to make masks, buildings, panels, ceiling panels, curtain walls, Fence, handrail, partition panel,

fiber cement. It is a material containing portland cement, fine sand, water and cellulose.Fiber cement lath is often used to decorate fences, awnings, lathes, and plaswood lathes

or wood plastic composite, the main raw material is HDPE plastic. , LDPE, PVC, PP, ABS, PS, and PLA, and Plaswood slat pulp are often used to decorate the slat wall. Ceiling or home wall decoration

Vinyl is a special type of plastic. It contains uPVC (unplastizide Poly Vinyl Choride) and a wide range of performance additives such as a complex stabilizer, impact modifer, a sun resistance enhancer or UV Stabilizer:

Most plywood is used as a light wall in the house. Because it can not withstand the sun and rain as well as heavy walls or real wood. Most of them prefer to use teak plywood. Cement plywood and rubber plywood are used to make the lightest wall. By mixing the pieces of wood with a chemical solution and compressing them at high pressure. Usually good protection against termites But it can be easily scratched.

Gypsum board is a gypsum mineral that has been sintered and extruded into sheets. And use sticky paper to cover both sides, it is the same size as plywood sheet and there are many types to choose from, such as ordinary gypsum board Used as a wall in general buildings, fireproof gypsum board. Can withstand heat for 1-3 hours, often used in kitchens, fire exits or homes that are concerned about fire, heat-reflecting gypsum. There will be aluminum foil on the back. Suitable for walls exposed to direct sunlight. Or want to save electricity

Flat tile Light walls made of smooth tiles. Used both inside and outside the house. Because it can withstand the sun and rain well. But not impact resistant The flat tiles will look like plywood. And inexpensive.

Cell Earth Ret. Wall Cellocrete Sheet (Cellocrete Sheet) looks similar to gypsum walls. Made from softwood fibers mixed with cement. Then compressed into sheets Its surface is naturally beautiful, termites do not eat, and is also heat-proof and soundproof, can be sawed, hammered, nailed or used like a normal wood tool. It can be both outdoors and indoors.

The advantages of light walls, sunshade panels, building masks, ceiling panels, curtain walls, Fence, handrail, partition panel is that it is convenient and quick to install. It can be easily dismantled or repaired. In addition, the main highlight is that it can be used to add a house without a beam. Or make new bricks difficult Because the lightweight wall can be built right on the floor, it is ideal for homes that have limited limits on hammering walls or rebuilding walls to add to the room. Or condominiums that may be difficult to expand and change In addition, the materials used There are also a variety of special features to choose from.

The tear sieve can be classified into three item

codes. The tear sieve code XG, G has a diamond-shaped eye hole. And pattern of paddy The thickness of raw materials starting from 4.5 – 6 mm. Suitable for work that needs to be loaded such as floor work. It is now popular with designers. Choose to use as the main material. Of the work elements, the XG continuous building mask is thick and has a very thick ridge. Make the material look dimensional (Example of building mask, tear sieve, model G1),

tear sieve, code XS, has a diamond-shaped eye hole. The thickness of raw materials starting from 1.2 – 4.5 mm is suitable for work types that do not have to bear the weight as a decoration work such as wall work, ceiling work, fence, balcony protection at present, can be seen from the decoration of the department store. Community Mall, Coffee Shop (Example of balcony work Community Mall Tear sieve model xs 61)

tear sieve S code with a patterned eye hole There is a thickness of raw materials starting from 2.3 – 3 mm. Nimy used in decoration such as ceiling work, shop decoration, coffee shop (example of anti-fall railmodel S6)

Expanded metal sieve** Expanded steel grating, available in 2 sizes, 4’x8 ‘= 1,220×2,440 mm and 5’10’ = 1,525×3,050 mm. Rat Anti-theft Grid Fence House Ceiling Building Mask Building Perforated Stainless Steel Tear Aluminum Expanded Metal

#FacadeBuilding #FacadeDesign #CladdingMetal #CladdingWall #BuildingEnvelope #perforated facade #buildingenclosure #buildingskin #buildingfacade #buildingenvelop #Partition # Expanded #VentilatedCeiling #Building mask #Covering the building surface # Building cladding #Floral board #Aluminum composite #Fasad # Building mask # Building cladding # Building cladding # Metal openwork # Building decoration metal #Aluminum composite # Architect innovation # Building design # Building decoration cover # Building decoration #Grooving aluminum composite #Get stencil #Staircase stencil #Steel staircase #Staircase decoration #Carved staircase # Decorative handrail #Decoration of the guard rail #Garden door #partition #Decorate room partitions

ภาษากัมพูชา

របាំងការពាររបាំងការពាររបាំងការពាររបាំងការពាររបាំង

ការពារបិទលើស្បែករុំព័ទ្ធអាគារ។ គ្រឿងបន្លាស់ក្លាដែសជញ្ជាំងជញ្ជាំងជញ្ជាំងរទេះរទេះរទេះរុញធ្វើពីដែកអ៊ីណុកខុនខនសំភារៈតុបតែងមុខ

ផ្នែកខាងអេសអិលខូអិលធីឌីផលិតនិងលក់។ ដែកពង្រីកដែលត្រូវបានបង្កើតឡើងយើងបង្កើតការច្នៃប្រឌិតថ្មីពីគំនិតស្ថាបត្យកម្មក្នុងការងារធ្វើសន្លឹកដែកនិងរចនាលើផ្ទៃរាបស្មើដើម្បីបង្កើតរាងយោងតាមការស្រមើស្រមៃរបស់អ្នកប្រើប្រាស់។ គាំទ្រដល់ការផលិតស្តុនកាត់កាត់បត់បង្កើតបានជាវត្ថុធាតុដើមផ្សេងៗគ្នាដូចជាខួងខួងក្រួសនៅលើស្រទាប់ខាងក្រោម។ អាលុយមីញ៉ូមដែកអាលុយមីញ៉ូមដែកអ៊ីណុកលង្ហិនស្ពាន់ជាដើមសម្រាប់ការតម្លើងការតម្លើងមុខវត្ថុមុខកញ្ចក់អេក្រង់ពិដានជញ្ជាំងវាំងនន។ របង, handrail, បន្ទះភាគថាស តុសសកុដិ, បន្ទះឈើ, សំណាញ់ ហ៊ីង, បត់, សំខាន់បំផុត, វល្លិ, ជញ្ជាំង ជាមួយនឹងជំនាញវិជ្ជាជីវៈនិងបច្ចេកវិទ្យារបស់យើងការតាក់តែង facade ធ្វើការយ៉ាងល្អឥតខ្ចោះជាមួយរាល់អគារជាមួយនឹងការជួបប្រជុំគ្នាតែមួយគត់។ រឹងមាំនិងប្រើបានយូរជាមួយនឹងសំណុំនៃសំណង់ដែលបានគណនាយ៉ាងល្អទំងន់ស្រាលត្រៀមខ្លួនទទួលយកការងារធ្វើពីដែក។ តុបតែងយ៉ាងពេញលេញជាមួយនឹងរចនាបទជាច្រើននៃអគារ

** តម្លៃដែលបានបង្ហាញខាងលើ តំលៃអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងថ្លៃដឹកជញ្ជូនមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងដឹកជញ្ជូន 

គុណភាពសេវាកម្មនិងការធានាផលិតផលផលិតផលសំណាញ់កែវ។ ពីក្រុមហ៊ុនសាន់ខន

 1. ការធានាគុណភាពផលិតផល ៥ ឆ្នាំ / ការធានា ៥ ឆ្នាំវិញ្ញាបនប័ត្រ
 2. មានមូលដ្ឋានអតិថិជនក្នុងស្រុក។ មានក្រុមហ៊ុនឈានមុខគេជាង ១០០ ដែលបញ្ជាក់
 3. ពីវត្ថុធាតុដើមថ្នាក់ទី ១ ដែលនាំចូល។ អាហារជ័រវីនទីវី
 4. គឺជាអ្នកផលិតនិងជាក្រុមហ៊ុននាំចូលដែលអាចផ្ទៀងផ្ទាត់បាន។ ជាមួយនឹងការសម្តែងរយៈពេលជាង ១០ ឆ្នាំ
 5. ស្តុកមានត្រៀមចែកចាយនិងផ្តល់សេវាកម្មភ្លាមៗទំហំជាង ៣,០០០ ម៉ែតការ៉េមានពណ៌ដែលអាចជ្រើសរើសបាន។
 6. ៧ ប្រភេទនៃក្រុមហ៊ុនផលិតម៉ាស៊ីនកិននិងសាប ៣ ប្រភេទសម្ភារៈបញ្ចប់ចំនួន ៥ ។

លក្ខណៈពិសេសនៃរបាំងអគារ ឈុតឆាកសន្លឹកពិដានជញ្ជាំងវាំងនន របង, handrail, បន្ទះភាគថាស តុសសកុដិ, បន្ទះឈើ, សំណាញ់ ការបត់បន្ទះក្តារបន្ទះក្រអូមមាត់ជញ្ជាំងជញ្ជាំងការបិទអេក្រង់និងអេក្រង់បញ្ជាក់ពន្លឺព្រះអាទិត្យរបស់អេហ្វភីអេច

 1. ការកសាងសម្ភារៈតុបតែងរបាំង មានសំភារៈជាច្រើនប្រភេទដែលត្រូវជ្រើសរើសរួមមានសន្លឹកអាលុយមីញ៉ូមដែលបែកខ្ញែក។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ឡេការពារកម្តៅថ្ងៃប្លាស្ទិច ចានប្រេះបែកក្រួសពីដែកថែបអាលុយមីញ៉ូមសមាសធាតុដែកអ៊ីណុកលង្ហិនស្ពាន់ចង្អូរប្រទូសរ៉ាយ
 2. លំនាំ៖ មានប្រភេទសំណាញ់ / ប្រហោងផ្សេងៗគ្នាជាទូទៅស្តង់ដារគឺជាប្រហោងមូលសម្រាប់សន្លឹកសម្ភារៈអាលុយមីញ៉ូមអាលុយមីញ៉ូម។ ឬបំណែកការងារធ្វើពីសរសៃអំបោះដែលត្រូវបានរចនាជាការ៉េស្តង់ដារបុរាណ លើសពីនេះទៀតអាចត្រូវបានពេញចិត្តដើម្បីបញ្ជាទិញសម្ភារៈសន្លឹក
 3. សម្ភារៈគុណភាពសម្ភារៈ: ការរចនាដែលមានគុណភាពខ្ពស់ទាំងពីរអាចប្រើបាន សមា្ភារៈធ្វើពីសរសៃអុបទិកអេហ្វភីអេនិងអាលុយមីញ៉ូមអាយុកាលមិនច្រេះមិន
 4. ធូលីអាកាសធាតុមិនធន់នឹងកំរាស់ជញ្ជាំងបន្ទះជញ្ជាំងព្យួរសំណាញ់ (កំរាស់): ពី ១-១៣ មមានទម្ងន់ស្រាលស្រាលមិនប្រេះធន់នឹងសារធាតុ។ សារធាតុគីមីមិនច្រេះអាចប្រើជាជញ្ជាំងទំងន់ពិដាននិងរបាំងការពារអាគារ។
 5. ការផលិតសន្លឹកសរសៃកញ្ចក់ ដោយប្រើវិធីលាយពណ៌ចូលទៅក្នុងស្នាដៃលាយវាជាមួយជ័រហើយចាក់វាចូលទៅក្នុងលំនាំ។ ឬប្រើម៉ាស៊ីនចាក់ថ្នាំជាសន្លឹកយោងតាមគំរូក្នុងករណីសម្ភារៈគឺជញ្ជាំងប៉ីប៉ីរឺអាលុយមីញ៉ូមសូមប្រើម៉ាស៊ីនក្រឡាចត្រង្គ។
 6. ទំហំស្ដង់ដារសម្រាប់សាងសង់របាំងមុខ បន្ទះពិដានអាលុយមីញ៉ូមមានទំហំស្តង់ដារ ១,២ គុណនឹង ៤,៤ មហើយបន្ទះពិដានសម្រាប់ការឆ្លុះអេហ្វភីអេមមានទំហំស្តង់ដាររហូតដល់ ១២០x៤០០ ស។ មអាចផលិតតាមតំរូវការ។
 7. លំនាំផ្ទាល់ខ្លួនអាចត្រូវបានគេតម្រូវតាមការរចនារបស់ស្ថាបត្យករឧទាហរណ៍ជ្រើសរើសពណ៌ (ចម្រុះពណ៌) កាត់ដេរតាមទំហំ (ទំហំផលិតតាមលំដាប់លំដោយ) ជ្រើសរើសប្រហោងក្រឡាចត្រង្គ (ទំហំសំណាញ់ផ្សេងៗ)

ប្រភេទនិងទំហំរបស់ ពន្លឺព្រះអាទិត្យ។ របាំងការពារគ្របលើស្បែកគ្របលើអាគារ សន្លឹកដែកដែលងាយបែកបាក់ | ការតុបតែងមុខដោយងាយ – ការឆ្លាស់អេក្រង់

អាលុយមីញ៉ូមពន្លឺអាលុយមីញ៉ូម ២- សន្លឹកក្តារអាលុយមីញ៉ូមដែលមានកម្រាស់ ១.៥ ម។ ម។ ប្រហោង ៥ ម។ ម។ សន្លឹកស្តង់ដារ ១.២x២.៤ ម។ អាលុយមីញ៉ូមពកប៊ឺតក្រាស់ ១.៥ ម។ ម។ ប្រហោង ៥ ម។ មទំហំ ១,២x២ .៤ ម។  

 1. សំណាញ់ដាក់ស្រមោល FRP, ប្រហោង ៥០x៥០ ម។ ម។ , កម្ពស់ ១៣ ម។ ម។ , សន្លឹកស្តង់ដារ ១,២ គុណនឹង ៤ ម៉ែត្រ,

អេហ្វ។ អិន។ ស៊ី។ ស៊ី។ អិលទំហំ ៥០x៥០x១៣ ម។ ម។ | ទំហំស្តង់ដារ ១,២ គុណនឹង ៤,០ ម៉ែត្រ

៤. ម៉ែត្រ

FRP ទំហំផ្សិតទំហំ ៣៨x៣៨x១៣ ម។ ម។

 1. សំណាញ់ដាក់ស្រមោល FRP, ប្រហោង ៨៣x៨៣ ម។ ម។ , កំពស់ ២៥ ម។ ម។ , សន្លឹកស្ដង់ដារ ១ គុណ ៤ ម៉ែត្រ,

អេហ្វ។ អិន។ ស៊ី។ អេ។ អិល។ ស៊ី។ ទំហំ ៨៣x៨៣x២៥ ម។ ម។ | ទំហំស្តង់ដារ ១,០ គុណនឹង ៤,០ ម៉ែត្រ

៦. ការដាក់ពន្លឺ ៦០x១២០ ស។ ម។ កម្រាស់និងប្រហោង ១២,៧ ម។ ម។ ពង។ បន្ទះអាងចិញ្ចឹមត្រីភ្លើង Crate Grille Diffuser Divider

 

FRP FiberGlass Grating Fiberកញ្ចក់ Fiber Frain Grating Cover បាន

Glassing Grating Cover គម្រប FRP Grating ទំហំពិសេសបញ្ចប់ការបញ្ជាទិញ

#gFRPGrating #PlasticGrating #FibreglassGrating #CompositeWalkway #OverflowGrating #SwimmingPoolSpaGrates #TrechDrainageGrating #ChannelDrainDriveway # ដឹងគុណកញ្ចក់ហ្វ្រី # ទឹកហូរ # ដឹងគុណ # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # ចានរាងសំប៉ែតជុំវិញអាងហែលទឹក # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះប្លាស្ទិច # ក្រឡាចត្រង្គហូរហៀរក្រឡាចត្រង្គជុំវិញគែមអាងហែលទឹក។ # ការបូមយកបំពង់បង្ហូរទឹកដែលហូរហៀរចុងក្រោយជំនួសទម្រង់ដើមនៃការបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ

ចាន់ខនដែលជាក្រុមហ៊ុនផលិតលក់បំពង់បង្ហូរទឹកដែលបានបញ្ចប់, សរសៃអំបោះនិងវត្ថុធាតុដើមមានគុណភាពជាច្រើនទៀត។ មានតែការដឹងគុណសរសៃកញ្ចក់ប៉ុណ្ណោះ យើងធានានូវគុណភាពផលិតផលរយៈពេល ១០ ឆ្នាំមានច្រើនពណ៌និងការរចនាដែលត្រូវជ្រើសរើស។ មានស្តុកត្រៀមដឹកជញ្ជូននិងសេវាកម្មភ្លាមៗលើផ្ទៃដី ៣០០០ ម៉ែត្រការ៉េតើវាធំប៉ុនណា? សម្ភារៈនឹងជាផ្លាស្ទិចអេអេសអេសអេភីភីអេហ្វភីអេហ្វអេសអេហ្វអេសឬមិនផ្លាសរឺក៏បោះសន្លឹកដែក។ សូមទំនាក់ទំនងសាកសួរ។

ការដកស្រង់គម្របក្រឡាចត្រង្គដែលធ្វើពីសរសៃអំបោះដែលបានបញ្ចប់ត្រូវបានផលិតឡើងដើម្បីបញ្ជាទិញបានធ្វើឡើងដើម្បីបញ្ជាទិញសរសៃកែវដោយប្រើទំហំពិសេស

* ប្រសិនបើអ្នកចង់បញ្ជាទិញទំហំពិសេស។ អាចគណនាតម្លៃដោយប្រៀបធៀបតំរងនោមតំរងនោម គុណតំបន់ដោយ តម្លៃក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េឧទាហរណ៍ទំហំ ២៥ គុណ ១០០ សង់ទីម៉ែត្រ = ០,២៥ ម៉ែត្រការ៉េ X ៦០០០ បាត = ១៥០០ បាត (កម្រាស់ ២៥ ម។ ម) / ឬ = ០,២៥ ម៉ែត្រការ៉េ X ៩,០០០ បាត = ២.២៥០ បាត (កម្រាស់ ៣៨ ម)

។ ម។ អាចគណនាតម្លៃដោយប្រៀបធៀបតំរងនោមតំរងនោម គុណតំបន់ដោយ តម្លៃក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េឧទាហរណ៍ទំហំ ២៥ គុណ ១០០ សង់ទីម៉ែត្រ = ០,២៥ ម៉ែត្រការ៉េ X ៦០០០ បាត = ១.៥០០ បាត (កម្រាស់ ២៥ ម។ ម) / ឬ = ០,២៥ ម៉ែត្រការ៉េ X ទំហំ ៩,០០០ បាត = ២.២៥០ បាត (កម្រាស់ ៣៨ ម។ ម)

** តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ។ តំលៃអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងថ្លៃដឹកជញ្ជូនមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងដឹកជញ្ជូន

គុណភាពសេវាកម្មនិងការធានាផលិតផលផលិតផលសំណាញ់កែវ។ ពីក្រុមហ៊ុនសាន់ខន

 1. ការធានាគុណភាពផលិតផល ១០ ឆ្នាំ / ការធានា ១០ ឆ្នាំវិញ្ញាបនប័ត្រមានអាយុកាលបំរើសេវាកម្មយូរជាង ៣០-១០០ ឆ្នាំជាមួយនឹងលក្ខណៈសម្បត្តិប្រឆាំងនឹងការច្រេះដែលជារឿយៗត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងឧស្សាហកម្មគីមី។ និងការគ្រប់គ្រងទឹកសំណល់ ផលិតពីជ័រកៅស៊ូជាង ៣០ ប្រភេទដែលត្រូវបានបង្កើតឡើងដើម្បីទប់ទល់នឹងការច្រេះនៅក្នុងបរិស្ថានដែលងាយច្រេះជាងការតោងសរសៃឈើធម្មតាអាចទប់ទល់បាន។
 2. ផលិតផលនាំចូលដាណឺម៉ាក ជ័រប្លាស្ទិចថ្នាក់ទីអាហារត្រូវបានបង្កើតឡើងសម្រាប់ប្រើប្រាស់ក្នុងឧស្សាហកម្មម្ហូបអាហារ។ មានផ្ទុកសារធាតុប្រឆាំងនឹងអតិសុខុមប្រាណ ហាមឃាត់ការលូតលាស់របស់បាក់តេរី នៅលើផ្ទៃនៃការដឹងគុណនេះ រួមទាំងសារធាតុច្រេះដែលត្រូវបានរកឃើញជាញឹកញាប់នៅក្នុងឧស្សាហកម្មម្ហូបអាហារនិងភេសជ្ជៈ ធ្វើពីជ័រដែលមិនបង្កើតផ្សែង។ ហើយមានអត្រាទាបនៃការឆាបឆេះ អណ្តាតភ្លើងអណ្តាតភ្លើងប្រភេទ ASTM E-84 ថ្នាក់ទី ១
 3. ធានារយៈពេល ១០ ឆ្នាំមានស្តុកសម្រាប់ចែកចាយភ្លាមៗមានទំហំជាង ៣០០០ ម៉ែតការ៉េ (គុណភាពខុសគ្នាពីការកកស្ទះ FRP ថោកតម្លៃថ្នាក់ខមកពីប្រទេសចិន) អេហ្វ។ អេ។ អិល។ ជីហ្សីននាំចូលពីអឺរ៉ុប។ គឺជាសម្ភារៈវីតាល់ថ្នាក់ A គុណភាពខ្ពស់លំដាប់ពិភពលោកដែលត្រូវបានបញ្ជូនទៅលក់នៅអាមេរិចជប៉ុនកូរ៉េខាងត្បូងសឹង្ហបូរី។ ល។ចាន់ខនម៉ាស៊ីនកិន
 4. ក្រុមហ៊ុនគឺជាក្រុមហ៊ុនផលិត៧ ប្រភេទនិងគម្របស្រះ ៣ ប្រភេទ។ សម្ភារៈបញ្ចប់ ៥ ។ (អាចរកបាននៅក្នុងការរចនានិងទំហំភាគច្រើន) កាវបិទសរសៃអំបោះមានលក្ខណៈដូចដែកអ៊ីណុកគ្មានច្រែះធន់នឹងកំដៅខ្ពស់។ ធន់នឹងសារធាតុគីមីល្អ ស្រស់ស្អាត មានការរចនាមានពណ៌ស្រស់ឆើតឆាយ ហើយស្រាលជាងវត្ថុធាតុដើមទាំងអស់រឹងមាំធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យធន់ទ្រាំនឹងគីមីគឺជាវត្ថុធាតុដើមថ្មីដើម្បីជំនួសដែកអ៊ីណុកផងដែរ។
 5. មានមូលដ្ឋានអតិថិជននៅក្នុងប្រទេស មានក្រុមហ៊ុនឈានមុខគេជាង ១០០ ដែលបានបញ្ជាក់។ ប្រើជំនួសដែកឬដែកអ៊ីណុក។ នៅតំបន់ដែលមិនចង់ច្រេះ មិនប៉ះពាល់ដល់ដែនម៉ាញេទិកនៅក្នុងមន្ទីរពេទ្យទេ។ បង្ហូរប្រព័ន្ធគំរបការងារ ជំហាន Sieve បាន គម្រប Manhole ផ្លាកដើរខាងលើការពារការច្រេះពីច្រែះនិងគីមី។

 

 អេហ្វភីអេដជីងគឺជាការបំពេញបន្ថែមប្លាស្ទិចដែលមានជាតិសរសៃចំនួន ១៨ លីលីត្បាញទៅជារាងបន្ទះហើយត្រូវបានផលិតជាមួយជ័រជ័រជាបំណែកតែមួយ។ សមាមាត្ររវាងជ័រប្លាស្ទិចៈសរសៃអំបោះគឺ ៧០%: ៣០% ដែលមានលក្ខណៈពិសេសដូចខាងក្រោម៖

Water ធន់នឹងទឹកនិងច្រេះដោយសារ Grating ត្រូវបានបង្កើតជាបំណែកមួយ។ ថ្នេរនៅខាងក្នុងសន្លឹក សាកសមសំរាប់ប្រើនៅកន្លែងសើមរឺក៏ជ្រលក់ក្នុងទឹកញឹកញាប់

Weight មានទំងន់ស្រាលជាងដែកថែបប្រហែល ៣ ដងអាចកាត់តំឡើងតំឡើងនិងផ្លាស់ទីបានស្រួលនិងរហ័ស (ទំងន់ស្រាលនិងតំឡើងងាយស្រួល)

 • មានទំងន់ល្អ។ វាមានរបឹងខ្ពស់ដោយសារតែវត្តមាននៃស្រទាប់នៃសមលីកេវ 18 បំពេញបន្ថែមដែលផ្តល់នូវភាពធន់ទ្រាំនឹងផលប៉ះពាល់កាន់តែល្អប្រសើរជាងដែក grating ឬសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្លាស្ទិច (ផលប៉ះពាល់តស៊ូល្អ) ។
 • ជំងឺវិកលចរិតភ្លើងនេះបើយោងតាមអ៊ី ASTM ថ្នាក់ 184
 • សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ FRP មិនដូចធម្មតា ការបញ្ចូលប្លាស្ទិចគឺថាការបញ្ចូលប្លាស្ទិច (ដូចជាអេសអេសភីអេសភីអេសភីជី) មិនមានផ្ទុកនូវជាតិសរសៃដែលបណ្តាលឱ្យមានសមត្ថភាពផ្ទុកទាបនិងធន់នឹងផលប៉ះពាល់តិចទេ។ នៅពេលប្រើរយៈពេលយូរវាអាចបំបែកឬបំបែកលើផលប៉ះពាល់ឬផ្ទុកតិចជាងមុន។
 • អេចអេហ្វអេចអេចគឺជាការដឹងគុណដែលប្រើបានយូរបំផុត។ បើប្រៀបធៀបទៅនឹងក្រឡាចត្រង្គដែកក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិចឈើពិតឬឈើសិប្បនិម្មិតដែលមានអាយុកាលបំរើសេវាកម្មយូរអង្វែងរហូតដល់ ៣០-១០០ ឆ្នាំ។ 

គំរោងគ្របដណ្តប់ដោយម៉ាណូនយោងតាមគំរូអតិថិជន ពាក្យសុំ របៀបទិញ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ គម្របលូសបង្ហូរទឹកបិទបាំងបំពង់បង្ហូរទឹកអេ

មេនណូវូនគម្របមេនណូហ្វអេសអេដរបាំងមុខអាគារអាគារកន្លែងពិដានចានជញ្ជាំងវាំងនន។ របង, handrail, បន្ទះភាគថាស តុសសកុដិ, បន្ទះឈើ, សំណាញ់ ហ៊ីង, បន្ទះបត់, ធ្នូវល្លិ, ជញ្ជាំង:

ក្រុមហ៊ុនសាន់ខនបានបង្កើតលំនាំសន្លឹក។ សមាសធាតុអាលុយមីញ៉ូម និងដែកគ្រប់ប្រភេទ បំលែង facade cladding FACADE របស់អ្នកទៅជាការរចនាផលិតផ្នែកខាងមុខអាគារអាគារ។ ក្រឡាចត្រង្គជញ្ជាំងតុបតែងជញ្ជាំងសំណាញ់ ក្តារ Stencil Wave ជញ្ជាំង 3D ក្រុមប្រឹក្សាភិបាលខ្សែកោង 3D ជញ្ជាំងតុបតែងក្រឡាចត្រង្គតុបតែងជញ្ជាំងលំនាំ stencil ជាមួយសម្ភារៈ MDF សម្រាប់ការតុបតែងផ្ទៃខាងក្នុងការតុបតែងពិដានការជួបប្រជុំគណៈរដ្ឋមន្ត្រីគ្រឿងសង្ហារឹមអណ្តែតទឹក។ ការតុបតែងហាង ភោជនីយដ្ឋាននិងការតុបតែងគេហដ្ឋានសណ្ឋាគារខុនដូនិងអាផាតមិនងាយស្រួលតំឡើងមានទំងន់ស្រាលសំណាញ់ធ្វើរបងរបងប្រហោងប្រហោងវែងៗលូបង្ហូរទឹក។ កិនដែកអ៊ីណុកកាត់ផ្តាច់ប្រហោងប្រហោងមូលសំណាញ់របងសំណាញ់បក្សីបង្កាន់ដៃឆ្លាក់។ សន្លឹកលំនាំប្រឆាំងនឹងការរអិល, PUNCHING PERFORATED METAL, សន្លឹកដែកអ៊ីណុក ការងារផ្ទះនិងសួនច្បារ តុបតែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅថ្នាំលាបដុតនំមុខងារមេ FACADE ប្រហោងវែងរន្ធដោតរន្ធដោតប្រហោងប្រហោងកន្សោមប្រហោងប្រហោងវែងសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រហោងវែងគែមមូលប្រហោងប្រហោងឆែបប្រហោងសន្លឹកវត្ថុធាតុដើម។ សន្លឹកដែកខ្មៅដែលបែកខ្ចាត់ខ្ចាយ សន្លឹកលង្ហិនដែលបែក សន្លឹក galvanized perforated សន្លឹក PVC ដែលបែក បន្ទះឈើដែលខូច បន្ទះសមាសធាតុដែលបែកខ្ញែក សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលបែកខ្ចាត់ខ្ចាយ ក្តារហ្គីបស៊ូមប្រក់ ក្តារវៃឆ្លាតដែលខូច បន្ទះដែលមិនមានរាងដូចរន្ធប្រហោង Honeycomb ប្រហោងទឹកឃ្មុំប្រហោងពិសេសយោងតាមការរចនាប្លែកៗ

ក្រឡាចត្រង្គខ្យល់បាំងផ្ទាំងក្រណាត់ពិដានព្យួរបន្ទះ Splashboard / Weatherboard / Slat blinds / ម្លប់ Trellis, ផ្ទាំងជញ្ជាំងតុសសកុដិ, ភាគអេក្រង់ទូទៅចម្រុះពណ៌, បណ្តាញប្រឆាំងនឹងបក្សី, តុបតែងខ្នាតតូច វាំងននគម្របក្រឡាចត្រង្គរូបចម្លាក់បានបើកពិដានកោសិកា

អគារកញ្ចក់អេក្រង់ព្រះអាទិត្យ មនុស្សគ្រប់គ្នាក្រឡេកមើលក្រឡាចត្រង្គដែកដែលរហែកវាមើលទៅពិបាកនិងពិបាកក្នុងការបំពាក់។ អ្នកដឹងទេការក្រឡាចត្រង្គដែករុះរើមានការប្រើប្រាស់ជាច្រើនឥឡូវនេះមួយជំហានទៅមុខ។ រហូតដល់ខ្ញុំមិនបានគិតថាក្រឡាចត្រង្គដែកបានរហែក វាអាចជាសារប្រយោជន៍ផ្លុំសារធាតុ។ គ្រាន់តែស្រមៃការស្រមើលស្រមៃ …. ដើម្បីយកសំណាញ់ដែកដែលរហែកធ្វើរបាំងរបាំងអាគារ។ អាចត្រូវបានបត់ចូលទៅក្នុងបង្អួចដើម្បីទទួលពន្លឺព្រះអាទិត្យនៅពេលពន្លាដែកក្រឡុកត្រូវបានរហែក វាក៏អាចជួយឱ្យមានម្លប់ផងដែរ។ អាចត្រូវបានអនុវត្តទៅផ្នែកខាងក្នុងនៃអាគារផងដែរ នៅពេលអ្នកនៅខាងក្នុងអាគារវានឹងធ្វើឱ្យអ្នកមានអារម្មណ៍ស្រួលនៅលើភ្នែករបស់អ្នក។ បន្ទាប់មកជាមួយលំនាំនៃអ្នកក្រឡាចត្រង្គដែករហែក ជួយឱ្យអាគារមើលទៅគួរអោយចាប់អារម្មណ៍ជាងនេះទៅទៀតដែកថែបដែលហែកចេញពីរបាំងអគារអាចត្រូវបានប្រើដើម្បីគ្របភ្នែក។ ហើយក៏អាចត្រូវបានប្រើសម្រាប់ការពារកម្តៅថ្ងៃ, បន្ទះដែកឬបន្ទះដែកដែលអាចជ្រាបចូលបាន បណ្តាលមកពីការណែនាំដែកសន្លឹកដើម្បីបិទប្រហោងតាមលំនាំជាក់លាក់ដូចជាប្រហោងមូលប្រហោងការ៉េអាចកំណត់ទំហំប្រហោង។ ចម្ងាយរវាងរន្ធ ហើយមុំនៃបណ្តាញបូមទឹកដែលដាច់ចរន្តអគ្គិសនីដូចជាការឆែកឆេរស្រូវឬប៉ូលាធញ្ញជាតិអង្ករត្រូវបានផលិតជាសន្លឹកឬបំពង់ស្រូបយកកំដៅគ្រឿងខាងក្នុង។ រចនាជាគ្រឿងសង្ហារឹម ឈុតឆាកឬជញ្ជាំងភាគថាសធ្នើរឺសំណាញ់លួស របងជញ្ជាំងផ្ទះ លសមរម្យសម្រាប់ផ្ទះទំនើបថ្មី សមាសធាតុអាលុយមីញ៉ូម ជាសម្ភារៈបុរាណដែលអាចរកបាននៅគ្រប់ទីកន្លែងដែលអ្នកទៅគឺពិតជារឿងធម្មតា។ តើខ្ញុំនឹងមើលក្រដាសរាបស្មើទាំងនេះប៉ុន្មានដង? ដូច្នេះវាមានតិចតួចណាស់ក្នុងការបង្កើតការបង្កើតតែមួយគត់ពីសម្ភារៈនេះ។ បាទ / ចាសប៉ុន្តែជាមួយនឹងការច្នៃប្រឌិតទំនើបដែលអាចបង្កើតការរចនាផ្សេងៗគ្នាកាន់តែទូលំទូលាយ ថាតើវាកំពុងបង្កើតការងារតាមបែប # ព្រីនធីង, # បុក, # ឬបង្កើតការងារ 3D អាចបំពេញតំរូវការរចនាផ្សេងៗ ស្ថាបត្យករឬអ្នករចនាម៉ូដ ជាង​នេះ​ទៅទៀត យើងមានការគិតរីករាយ ព្រំដែន … គ្មានព្រំដែន … គ្មានពាក្យដែលមិនអាចទៅរួចទេ

ភីភីកោសិកាបើកពិ 

។ ស៊ី។ អេ។ ភី។ អេហ្វ។ អេ។ដានជញ្ជាំងពិដានជញ្ជាំងបន្ទះពិដានកញ្ចក់ខនខនខនត្រូវបានផលិតចេញពីវត្ថុធាតុធ្វើពីសរសៃអំបោះនិងប៉ូលីយូធែនជ័រដែលមានគុណភាពពិសេសធន់រឹងមាំធន់និងទម្ងន់ស្រាល។ តាមរយៈដំណើរការនៃការលាយពណ៌បឋមដោយផ្ទាល់ទៅក្នុងស្នាដៃមិនត្រឹមតែជាថ្នាំកូតប៉ុណ្ណោះទេ។ បន្ទាប់មកចាក់ចូលទៅក្នុងគម្រូ (ម៉ូឌែលហ្គូលជីង) អតិថិជនអាចជ្រើសរើសពណ៌ផ្សេងៗគ្នាដោយខ្លួនឯង។ សមស្របសម្រាប់ការតុបតែងខាងក្នុងនៃអាគារនីមួយៗ មាន ទាំងការ៉េនិងការ៉េ និងចតុកោណ បន្ថែមលើទំហំនិងពណ៌ដែល យើងបានបង្កើតវាឡើងសម្រាប់ស្ថាបត្យករឱ្យបានល្អិតល្អន់។ ជ្រើសរើសតុបតែងនិងកែប្រែដើម្បីបង្កើតផ្ទៃខាងក្នុងដ៏ប្រណិតនៃអាគារ។

អគារជាទូទៅប្រើការដឹងគុណអាលុយមីញ៉ូម (CELL CELLING) ជាពិដាន។ នៅខាងក្នុងអាគារដែលបន្ថែមពីលើការបង្កើតរូបរាងឆើតឆាយនិងទំនើប ពិដានក្រឡាចត្រង្គដូចនេះ។ ក៏អាចដោះស្រាយបញ្ហានៃផ្ទះល្វែងបានដែរ ផ្នែកខាងក្នុងនៃអាគារបង្កើតនូវលំនាំនិងចង្វាក់បញ្ចោញគ្នាទៅវិញទៅមក។ សំណាញ់ក៏មានលក្ខណៈពិសេសដែលអាចធ្វើបាន សម្របខ្លួនទៅនឹងចន្លោះណាមួយដើម្បីបង្កើត ស្រស់ស្អាតពីគ្រប់ទិសទី ផ្តល់នូវអារម្មណ៍នៃភាពរឹងមាំនិងភាពធន់នៅគ្រប់ប៉ុស្តិ៍ ធ្វើឱ្យទំហំវិមាត្រ ពិដានក្រឡាចត្រង្គគឺខ្លាំងនិងប្រើប្រាស់បានយូរ។

វាមានមុខងារពិសេសដែលងាយស្រួលក្នុងការរុះរើ។ អាចត្រូវបានតុបតែងដោយពណ៌ភ្លឺរលោងមិនមានលាបពណ៌មិនកខ្វក់ងាយសម្អាតនិងតំឡើង។ ចំពោះលក្ខណៈពិសេសផ្សេងទៀត សមស្របសម្រាប់ការបន្ទប់, អាងហែលទឹក, ផ្សារទំនើប, ពិព័រណ៍, ស្ថានីយ៍រថយន្តបន្ទប់តាំងបង្ហាញព្រមទាំងកន្លែងដទៃទៀតល្អក់ដើរផ្សារ,

awnings, awnings  អេក្រង់ស៊ុន | Weatherboard | ស្រមោល trellis ចម្រុះ,

បន្ទះ Sunshade, Sunshade, slats, តុសសកុដិ, slats ឈើសិប្បនិម្មិត បន្ថែមភាពឯកជនទៅផ្ទះរបស់អ្នក។ ដោយមិនបង្កើតភាពស្រអាប់ខ្លាំងពេក ការប្រើប្រាស់ឡេការពារកម្តៅថ្ងៃដែលមានលំនាំប្លែកៗ វានឹងបង្កើតបរិយាកាសរីករាយនិងផាសុកភាពសម្រាប់គេហដ្ឋានឬការិយាល័យរបស់អ្នក។ ធ្វើឱ្យវាអាចបែងចែកតំបន់ឬបែងចែកតំបន់ប្រើប្រាស់ ហើយការតុបតែងដែលអាចខុសគ្នានៅក្នុងតំបន់តែមួយគឺប្រើប្រាស់បានយូរមិនជួបបញ្ហានៃការច្រេះនិងមើលទៅមិនមានភាពស្មុគស្មាញដូចជាវត្ថុធាតុដើមធ្វើពីសន្លឹកដែកឬដំបូលប្រក់ក្បឿងទូទៅ។ ផ្តល់នូវអារម្មណ៍ដែលហាក់ដូចជាថ្មីជានិច្ចពណ៌ធម្មជាតិ ហើយជាមួយនឹងទ្រព្យសម្បត្តិដែលមិនផ្ទុកធូលី កុំកប់ស្នាមប្រឡាក់។ ដូច្នេះធ្វើឱ្យវាងាយស្រួលក្នុងការសម្អាត គ្រាន់តែប្រើទឹកសាប៊ូនិងក្រណាត់ស្អាតដើម្បីជូតស្អាត។ បន្ទះព្រះអាទិត្យរបស់អ្នកនឹងមើលទៅភ្លឺដូចថ្មី។ មិនថាវាត្រូវបានតំឡើងនៅខាងក្រៅផ្ទះដូចជាហ្គារ៉ាសផ្ទះបាយរឺសួនច្បារដ៏រីករាយនៃផ្ទះរបស់អ្នករឺនៅខាងក្នុងផ្ទះវានឹងនៅតែស្រស់ស្អាតផងដែរ 

“ តុសសកុដិ” គឺជាធាតុផ្សំបន្ថែមមួយនៃគេហដ្ឋានណាមួយ។ ត្រូវបានដំឡើងសម្រាប់ការពារពីព្រះអាទិត្យភ្លៀងនិងមនុស្សជាច្រើនក៏ជ្រើសរើសតំឡើងវាដើម្បីភាពស្រស់ស្អាតផងដែរ។ សព្វថ្ងៃ awnings អាចត្រូវបានជ្រើសរើសពីភាពខុសគ្នានៃរចនាប័ទ្មរាងនិងសម្ភារៈដែលអាចត្រូវបានផ្សារភ្ជាប់ជាមួយនឹងផ្ទះ។ ដោយសារតែបន្ថែមលើតុសសកុដិនឹងផ្តល់ឱ្យអ្នកនូវអត្ថប្រយោជន៍នៃការប្រើប្រាស់ រចនាប័ទ្មតុសសកុដិសមរម្យ សមនឹងចូលក្នុងផ្ទះបានយ៉ាងល្អ នឹងធ្វើឱ្យផ្ទះមើលទៅស្រស់ស្អាត វាមានតំលៃមើលពីចម្ងាយ។ ដំបូលតុសសកុដិជាទូទៅត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីបិទជិតទាំងស្រុង។ បើទោះបីជាត្រូវបានប្រើក្នុងការភ្ជាប់ជាមួយជញ្ជាំងផ្ទះក៏ដោយវាត្រូវបានបិទទាំងស្រុងនៅគ្រប់ជ្រុងទាំងអស់វាកាន់តែមិនមានខ្យល់ចេញចូលល្អ។ នៅខាងក្នុងបន្ទប់គឺក្តៅនិងក្តៅហើយសីតុណ្ហភាពមិនស្រួលក្នុងការរស់នៅ។ ការរចនាម៉ូដថ្មីនៃតុសសកុដិ ប្រសិនបើអ្នកមិនចាំបាច់ព្រួយបារម្ភអំពីតំបន់នោះទេវានឹងត្រូវស្ងួតទាំងស្រុង។ វាគួរតែត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីឱ្យមានលក្ខណៈល្អក់ប៉ុន្តែអាចរារាំងព្រះអាទិត្យបាន។ 

រូបរាងនៃ canopy បន្ថែមលើសម្រស់ លំនាំក៏មានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការកំណត់សីតុណ្ហភាពនៅក្នុងផ្ទះដែរ។ នោះគឺការនិយាយវាអាចជួយធ្វើឱ្យផ្ទះត្រជាក់ផងដែរ។ ជាពិសេសនៅក្នុងការរចនាផ្ទះនាពេលបច្ចុប្បន្នដែលសង្កត់ធ្ងន់លើបង្អួចនិងទ្វារដូចជាកញ្ចក់ដើម្បីបញ្ជាក់ ភាពកក់ក្តៅនិងការលួងលោម ជ្រុងនីមួយៗទទួលបានទិសដៅដែលមានពន្លឺថ្ងៃ។ ហើយភ្លៀងក៏មិនដូចគ្នាដែរ នោះហើយជាមូលហេតុដែលម្ចាស់ផ្ទះគួរតែផ្តោតលើការជ្រើសរើសស្ទីលនៃតុសសកុដិជាមុនសិន។ សម្រេចចិត្តសាងសង់ឬតំឡើង សម្រាប់ការអនុវត្តល្អឥតខ្ចោះនិងភាពសមស្របសម្រាប់តំបន់នោះ 1. កោង Awnings កាលពីអតីតកាល awnings កោងមិនអាចត្រូវបានប្រើជាមួយក្បឿងដំបូលទូទៅទេ។ នេះដោយសារតែក្រឡាក្បឿងជាទូទៅមិនគាំទ្រដល់កោង។ ប៉ុន្តែចានពិដានក្រឡាចត្រង្គរបស់ក្រុមហ៊ុន អាចត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីមើលទៅពណ៌ឆើតឆាយនិងស្រស់ស្អាតដែលទាក់ទាញភ្នែក។ សំខាន់ជាងនេះទៅទៀតវាអាចត្រូវបានកាត់ជារាងកោង។ ដូច្នេះតុសសកុដិប្រភេទនេះសាកសមសម្រាប់គេហដ្ឋានបែបប្រណិតបែបទំនើប ២ ។ តុសសកុដិត្រង់ត្រូវបានគេប្រើជាទូទៅនៅក្នុងផ្ទះបុរាណនិងសម័យមានដំបូលដែលត្រូវបានលើកទៅម្ខាងខ្ពស់ជាងម្ខាងទៀត។ ដើម្បីអាចដាក់ស្រមោលព្រះអាទិត្យនិងបង្ហូរទឹកភ្លៀងបានល្អ។ ការរចនានឹងប្រើស៊ុមដែកថែបដើម្បីទទួលបានតុសសកុដិ។ ឬធ្វើពិដានព្យួរព្យួរពីពិដានផ្ទះ

ដំបូលតុសសកុដិជាទូទៅត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីបិទជិតទាំងស្រុង។ បើទោះបីជាត្រូវបានប្រើក្នុងការភ្ជាប់ជាមួយជញ្ជាំងផ្ទះក៏ដោយវាត្រូវបានបិទទាំងស្រុងនៅគ្រប់ជ្រុងទាំងអស់វាកាន់តែមិនមានខ្យល់ចេញចូលល្អ។ នៅខាងក្នុងបន្ទប់គឺក្តៅនិងក្តៅហើយសីតុណ្ហភាពមិនស្រួលក្នុងការរស់នៅ។ ការរចនាម៉ូដថ្មីនៃតុសសកុដិ ប្រសិនបើអ្នកមិនចាំបាច់ព្រួយបារម្ភអំពីតំបន់នោះទេវានឹងត្រូវស្ងួតទាំងស្រុង។ គួរតែត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីឱ្យមានលក្ខណៈល្អក់ប៉ុន្តែអាចត្រូវបានដាក់ពន្លឺព្រះអាទិត្យដែលមានពន្លឺព្រះអាទិត្យ

VENTILATED PEFORATED FACADE CLADDING ធ្វើពីអាលុយមីញ៉ូម ២ មមបាញ់ថ្នាំថ្នាំលាបអាគ្រីលីននៅក្នុងកញ្ចក់រលោង។ កោះហៅភ្ញៀវដោយឆ្លុះបញ្ចាំងពីពន្លឺមុនពេលបង្ហាញអត្តសញ្ញាណរបស់ពួកគេដោយប្រើកន្លែងទំនេរនៅលើអាគារដោយប្រាប់ពីរឿងអាជីវកម្មខ្លីសាមញ្ញនិងសាមញ្ញជាមួយនឹងថាមពល។ ទាក់ទងមកយើងដើម្បីបង្កើតគំរូនៃការតុបតែងអាគារ។ ហើយអាគាររបស់អ្នកជាមួយ Facade នោះគឺជាអ្នក។

របងផ្លូវដែកបន្ទះភាគថាសរបង FRP ផ្នែកអេក្រង់ទូទៅចម្រុះពណ៌។ 

យើងផ្តល់ជូនមិនត្រឹមតែបែងចែកតំបន់ផ្សេងៗគ្នានៃផ្ទះឬការិយាល័យប៉ុណ្ណោះទេ។ ដើម្បីបន្ថែមភាពឯកជនទៅតំបន់នៃផ្ទះតែប៉ុណ្ណោះ ប៉ុន្តែនៅតែគិតអំពីភាពស្រស់ស្អាតដែលនឹងលើកកម្ពស់រូបរាងផ្ទះរបស់អ្នកផងដែរ។ ត្រូវដឹងអំពីរឿងទាំងនេះ។ ដូច្នេះមានផលិតផលទាក់ទងនឹង ជញ្ជាំងវាំងនន របង, handrail, បន្ទះភាគថាស តុសសកុដិ, បន្ទះឈើ, សំណាញ់ ហ៊ីង, បត់, សំខាន់បំផុត, វល្លិ, ជញ្ជាំង មានច្រើនប្រភេទ ម៉ូដែលនីមួយៗគឺស្រស់ស្អាតនិងភ្លឺ។ មានការរចនាថ្មីនិងប្លែក ទន្ទឹមនឹងនេះវាក៏ផ្តល់ឱ្យម្ចាស់ផ្ទះនិងស្ថាបត្យករនូវសេរីភាពក្នុងការបង្កើត។ អាចត្រូវបានរចនាឡើងតាមតំរូវការនៃការប្រើប្រាស់និងចំណូលចិត្តបុគ្គលផងដែរ។ ក៏អាចត្រូវបានប្រើដើម្បីតុបតែងផ្ទៃខាងក្នុងនៃសួនច្បារឬតំបន់នៃផ្ទះដើម្បីបន្ថែមពណ៌ដល់ផ្ទះតាមរចនាបថទំនើបល្អឥតខ្ចោះ

blinds slat, វាំងននតុបតែងលំអខ្នាតតូច 

គឺជាលក្ខណៈពិសេសមួយផ្សេងទៀតនៃការថែសួនថាតើវាត្រូវបានប្រើដើម្បីធ្វើ pergola មួយ។ ឬត្រូវតំឡើងជាភាគ ឬធ្វើការតុបតែងនៅសួនច្បារ វាក៏អាចត្រូវបានប្រើជាជញ្ជាំងអណ្តែតដើម្បីបែងចែកកន្លែងទំនេរនៅក្នុងសួនច្បារផងដែរ។ អ្នកមិនចាំបាច់ព្រួយបារម្ភអំពីបញ្ហាច្រេះដូចជាក្រហែលជាដើម។ ជាមួយលក្ខណៈលេចធ្លោទាំងអស់នេះ អ្នកអាចទាញយកអត្ថប្រយោជន៍ កងវរសេនាតូចប្លាស្ទិចឬសរសៃអំបោះរបស់យើងមានប្រសិទ្ធភាពបំផុត។ ងាយសម្អាត មានច្រើនប្រភេទ។ នីមួយៗមានភាពឆើតឆាយជាមួយនឹងការរចនាថ្មីនិងប្លែក។

 

Arch, ivy, បន្ទះឈើ, ភាគថាសតុបតែង ស្លាយរបស់សានខន ផលិតពីប្លាស្ទិចអេហ្វភីអេលដែលមានគុណភាពខ្ពស់ នេះធ្វើឱ្យវត្ថុធាតុដើមអាចទប់ទល់នឹងអាកាសធាតុនៅប្រទេសថៃបានល្អមិនបង្ក្រាបពត់ឬរមួលទេថ្នាំលាបនឹងមិនរបូតចេញសូម្បីតែពេលប៉ះនឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យខ្លាំងក៏ដោយ។ ដោយសារតែវាលាយពណ៌ថ្នាក់ពិសេសទៅក្នុងសម្ភារៈ ចាប់តាំងពីដំណើរការផលិត មិនបណ្តាលឱ្យហើមដែលបណ្តាលមកពីទឹកភ្លៀងនិងសំណើម។ មិនចាំបាច់ខ្ជះខ្ជាយពេលវេលាឬថវិកាលើការថែទាំពេញមួយជីវិត។ គួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍នៃផលិតផលនេះក្រៅពីប្លាស្ទិចអេចភីអេលដែលមានគុណភាពល្អ ទាក់ទងនឹងការតំឡើងវាមានលក្ខណៈទំនើប។ វាត្រូវបានបង្កើតនិងបង្កើតឡើងដើម្បីធ្វើឱ្យការតំឡើងកាន់តែងាយស្រួលនិងងាយស្រួល។ ដូច្នេះការផ្តល់ឱ្យបន្ទះឈើមានដំណើរការស្រស់ស្អាតនិងស្អាតតាមដែលអ្នកចង់បាន មិនទុកស្នាមវីសទេ។ មិនចាំបាច់ខ្ជះខ្ជាយពេលវេលាក្នុងការរក្សាទុកការងារថ្នាំលាបឬថ្នាំលាបលើ

កងវរសេនាតូចឈើរបស់សាន់ខនអាចត្រូវបានប្រើដើម្បីធ្វើឱ្យមានពន្លឺព្រះអាទិត្យមានពន្លឺព្រះអាទិត្យមានម្លប់ខ្យល់របាំងរនាំងឬរបងជញ្ជាំងពីជញ្ជាំង។ ហើយអាចបង្កើតបានច្រើនជាង ១០០ ទម្រង់ដើម្បីគាំទ្ររាល់តំរូវការ ម៉ូដទាន់សម័យបែបទំនើបសម្រស់សម័យទំនើបសហសម័យឬជិតនឹងធម្មជាតិរចនាបថធម្មជាតិ

ស្លាយឈើបន្ថែមជួយការពារព្រះអាទិត្យភ្លៀងខ្យល់និងបន្ថែមភាពឯកជនដល់ផ្ទៃខាងក្នុងផ្ទះ។ ខ្ញុំត្រូវសារភាពថាក្នុងករណីជាច្រើនក្រវ៉ាត់ក៏ជាធាតុផ្សំនៃផ្ទះដែរ។ ដែលធ្វើឱ្យផ្ទះមើលទៅស្រស់ស្អាត គួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍ ជាពិសេសផ្ទះនៅក្នុងរចនាបថសហសម័យនិងទំនើបដែលកំពុងពេញនិយមនាពេលបច្ចុប្បន្ន រចនាបថផ្ទះថ្ងៃនេះច្រើនតែផ្តោតលើកន្លែងទំនេរ។ ការប៉ះពាល់នឹងខ្យល់និងពន្លឺ ដើម្បីភ្ជាប់ខាងក្នុងនិងខាងក្រៅ ដើម្បីរស់នៅជិតធម្មជាតិតាមដែលអាចធ្វើទៅបាន។ ជាលទ្ធផលកងវរសេនាតូចឈើត្រូវបានប្រើក្នុងដំបូលដាក់ផ្ទាំងម្លប់ក៏ដូចជាផ្ទាំងជញ្ជាំងតុបតែងសម្រាប់សោភ័ណភាព។ នេះរួមបញ្ចូលទាំងគ្រឿងសង្ហារឹមសួនច្បារដូចជារបងឈើបន្ទះឈើហ្គាហ្សានិងឈើ gazebos ដែលទាំងអស់នេះគឺនៅខាងក្រៅហើយត្រូវនឹងអាកាសធាតុក្តៅនិងសើមក្នុងរយៈពេលយូរ។ ឈើពិតៗដោយសារធម្មជាតិបានទទួលរងពីការពុកផុយការពុះកញ្ជ្រោលពត់សំបកក្រឡាប់និងនៅតែត្រូវបានបរិភោគដោយសត្វកណ្តៀរ។ វាត្រូវការចំណាយច្រើនក្នុងការថែទាំ។ ហើយត្រូវតែថែរក្សាឱ្យបានទៀងទាត់ វាគឺជាការឈឺក្បាល។ សម្រាប់មនុស្សនៅថ្ងៃនេះ វាមិនមានពេលវេលាទេ .. ផ្លិតធ្វើពីផ្លាស្ទិចគឺជាជម្រើសដ៏ពេញនិយមបំផុតសម្រាប់ប្រព័ន្ធទ្រនាប់ទ្រនាប់

ភី។ ស៊ី។ អេ។ ភីឬអេហ្វ។ ភី។ អេសជញ្ជាំងស្រាលបន្ទះភាគថាសដែលមានប៉ាតង់ប៉ាតង់ពីសាន់ខនប៉ាតង់ភីស៊ីជីងនិងហ្គីអេហ្វ។ 

ជញ្ជាំងស្រាលបន្ទះភាគថាស វាជាជំរើសដ៏សំខាន់សំរាប់ការកែលំអគេហដ្ឋាន។ ដោយសារតែជញ្ជាំងស្រាលបំបែកបន្ទប់ វាគឺជាជញ្ជាំងដែលត្រូវបានសាងសង់ជាមុនដែលរឹងមាំនិងប្រើប្រាស់បានយូរមិនមានអាឡែស៊ីទៅនឹងការសាងសង់ជញ្ជាំងស៊ីម៉ងត៍។ ជញ្ជាំងស្រាលគឺជាជញ្ជាំងដែលត្រូវបានប្រើដើម្បីបែងចែកបន្ទប់គឺដូចជាសំណង់ស៊ីម៉ងត៍ដែរ។ ប៉ុន្តែជញ្ជាំងធ្វើពីវត្ថុធាតុទម្ងន់ស្រាលដូចឈ្មោះបានបង្ហាញ។ ជាមួយនឹងរចនាសម្ព័ន្ធផ្ទៃក្នុងធ្វើពីឈើអាលុយមីញ៉ូមឬផ្សេងទៀតនិងគ្របដណ្ដប់ដោយបន្ទះសរសៃរឺហ្គីបស៊ូម ដែលអាចត្រូវបានបន្ថែមនៅពេលក្រោយ ប្រសិនបើអ្នកចង់បែងចែកបន្ទប់ថ្មី ហើយមិនតម្រូវឱ្យមានធ្នឹមដើម្បីទ្រទ្រង់វាដូចជាជញ្ជាំងធ្ងន់ដូចជាស៊ីម៉ងត៍ឬជញ្ជាំងកំបោរ ហើយជញ្ជាំងស្រាលមិនគួរលើសពី ៥០ គីឡូក្រាមក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េឡើយ។

 ជញ្ជាំងស្រាលបន្ទះភាគថាសពន្លឺព្រះអាទិត្យ ប៉ាតង់ភីភីអេចភីនិងប៊្រុយអេហ្វស៊ីប៊ឺរឌឺរឌ្រីលស្លីប៊ែលប៊ីនធ័រចែកភាគថាស / ក្តារអាកាសធាតុ។

ជញ្ជាំងស្រាលភាគច្រើនមិនសមស្របសម្រាប់បន្ទប់ទឹកបន្ទប់បោកគក់បន្ទប់ក្រោមដីស្រាឬបន្ទប់ដែលមានសំណើមខ្ពស់។ ដោយសារជញ្ជាំងមានពន្លឺពួកគេកម្រនឹងធន់នឹងទឹកនិងសំណើម។ វាអាចបណ្តាលឱ្យហើមឬជញ្ជាំងផ្សិត។ លើកលែងតែបន្ទះជញ្ជាំងស្រាលរបស់ក្រុមហ៊ុនសាន់ខន ផលិតពីធន់នឹងទឹកមិនប្រេះមិនជ្រាបទឹកធន់នឹងកម្ដៅថ្ងៃធន់នឹងច្រែះក៏ដូចជាធន់នឹងសារធាតុគីមីល្អ។ មានសុវត្ថិភាពសម្រាប់សុខភាពនិងបរិស្ថាន ងាយស្រួលតំឡើងងាយស្រួលជួសជុល។ អាចដាក់នៅក្បែរសមុទ្រ ខ្យល់ពីសមុទ្រមិនអាចរសាត់បានទេ។

  ជញ្ជាំងស្រាលបន្ទះភាគថាស វាជាជំរើសដ៏សំខាន់សំរាប់ការកែលំអគេហដ្ឋាន។ ដោយសារតែជញ្ជាំងស្រាលបំបែកបន្ទប់ វាគឺជាជញ្ជាំងដែលត្រូវបានសាងសង់ជាមុនដែលរឹងមាំនិងប្រើប្រាស់បានយូរមិនមានអាឡែស៊ីទៅនឹងការសាងសង់ជញ្ជាំងស៊ីម៉ងត៍។ ជញ្ជាំងស្រាលគឺជាជញ្ជាំងដែលត្រូវបានប្រើដើម្បីបែងចែកបន្ទប់គឺដូចជាសំណង់ស៊ីម៉ងត៍ដែរ។ ប៉ុន្តែជញ្ជាំងធ្វើពីវត្ថុធាតុទម្ងន់ស្រាលដូចឈ្មោះបានបង្ហាញ។ ជាមួយនឹងរចនាសម្ព័ន្ធផ្ទៃក្នុងធ្វើពីឈើអាលុយមីញ៉ូមឬផ្សេងទៀតនិងគ្របដណ្ដប់ដោយបន្ទះសរសៃរឺហ្គីបស៊ូម ដែលអាចត្រូវបានបន្ថែមនៅពេលក្រោយ ប្រសិនបើអ្នកចង់បែងចែកបន្ទប់ថ្មី ហើយមិនតម្រូវឱ្យមានធ្នឹមដើម្បីទ្រទ្រង់វាដូចជាជញ្ជាំងធ្ងន់ដូចជាស៊ីម៉ងត៍ឬជញ្ជាំងកំបោរ ហើយជញ្ជាំងស្រាលមិនគួរលើសពី ៥០ គីឡូក្រាមក្នុងមួយម៉ែត្រការ៉េឡើយ។

គោលការណ៍ណែនាំក្នុងការជ្រើសរើសសំភារៈសំរាប់សាងសង់របាំងមុខបន្ទះពិដានជញ្ជាំងវាំងនន។ របង, handrail, បន្ទះភាគថាស canopy, បន្ទះឈើ, សំណាញ់, ការការពារបក្សី ហ៊ីងតូយូ, ជញ្ជាំង pergola (ប៉ាតង់ប៉ាតង់, ប៉ាតង់របស់សាន់ខន) 

គុណភាពសម្ភារៈគឺជាផ្នែកមួយនៃគន្លឹះក្នុងការជ្រើសរើសតុសសកុដិណាមួយ។ បន្ទះជញ្ជាំងរបងរនាំងរទេះរុញដោយសម្ភារៈដែលបានជ្រើសរើស។ នឹងប៉ះពាល់ដល់របៀបរស់នៅ (ជីវិត រចនាប័ទ្ម) នៃបុគ្គល ដូចជាលក្ខណៈសម្បត្តិ ការប្រមូលសម្លេង មានពណ៌ស្រស់ស្អាតនិងស្រស់ស្អាត រូបរាងក្រឡាចត្រង្គ ភាពស្រអាប់ / តម្លាភាពឧទាហរណ៍ជម្រើសនៃសម្ភារៈតុសសកុដិគឺរឹងដោយប្រើសន្លឹកដែកតុសសកុដិដំបូលជាប់គ្នា (សន្លឹកអាបស្តូសស) តុសសកុដិសន្លឹក polycarbonate (ប៉ូលីកាបូណាត) គុណវិបត្តិគឺថាវាមិនអាចមើលឃើញបានទេ។ មានសម្លេងខ្លាំងនៅពេលមានភ្លៀងធ្លាក់។ Aightight វាក្តៅណាស់ព្រោះវាត្រូវបានគ្របដណ្ដប់ទាំងស្រុង។ ប៉ុន្តែប្រសិនបើប្តូរទៅពិដានតុសសកុដិដែលជាថ្លាថ្លាដែលដើរតួជាអ៊ីសូឡង់ពីពន្លឺព្រះអាទិត្យ និងវិទ្យុសកម្មកំដៅនៅក្រោមដំបូល អនុញ្ញាតឱ្យខ្យល់ចរាចរ សីតុណ្ហាភាពក្នុងកំឡុងពេលប្រើគឺត្រជាក់និងមិនតឹង។ វាមានលក្ខណៈសម្បត្តិនៃសំឡេងការពារពីទឹកភ្លៀងដែលធ្លាក់នៅលើសន្លឹកដំបូលតុសសកុដិស្រាលជាងមុន។ ហើយមិនមានសម្លេងចេញពីសម្ភារៈដែលពង្រីកនៅពេលដែលកម្តៅ

ចំណេះដឹងអំពីសំភារៈសំយោគដែលត្រូវបានប្រើជាទូទៅក្នុងការធ្វើរបាំងមុខអាគារបន្ទះក្តារពិដានជញ្ជាំងវាំងនន។ របង, handrail, បន្ទះភាគថាស

ស៊ីម៉ងត៍ជាតិសរសៃ វាជាវត្ថុធាតុដើមដែលមានស៊ីម៉ងត៍នៅលើដីខ្សាច់ខ្សាច់ទឹកនិង cellulose.Fiber lath ស៊ីម៉ងត៍ត្រូវបានប្រើជាញឹកញាប់ដើម្បីតុបតែងរបង awnings lathes និងឡាស៊ែរ plaswood

ឬសមាសធាតុប្លាស្ទិចឈើវត្ថុធាតុដើមសំខាន់គឺប្លាស្ទិច HDPE, LDPE, PVC, ។ PP, ABS, PS, និង PLA និងផ្លាសស្លាយផ្លាហ្សាត្រូវបានប្រើជាញឹកញាប់ដើម្បីតុបតែងជញ្ជាំងរអិល។ ការតុបតែងពិដានឬការតុបតែងជញ្ជាំងផ្ទះ

Vinyl គឺជាប្រភេទប្លាស្ទិកពិសេស។ វាផ្ទុក uPVC (ផ្លាស្ទិចប៉ូលីលីនឆយអ៊ីដ) និងឧបករណ៍បន្ថែមដែលមានមុខងារជាច្រើនដូចជាឧបករណ៍រក្សាលំនឹងស្មុគស្មាញម៉ូឌីស្តាផលប៉ះពាល់ភាពធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យឬស្ថេរភាពកាំរស្មីយូវីៈ

ក្តារបន្ទះភាគច្រើនត្រូវបានប្រើជាជញ្ជាំងស្រាលនៅក្នុងផ្ទះ។ ដោយសារតែវាមិនអាចទប់ទល់នឹងព្រះអាទិត្យនិងភ្លៀងក៏ដូចជាជញ្ជាំងធ្ងន់ឬឈើពិត។ ពួកគេភាគច្រើនចូលចិត្តប្រើក្តារបន្ទះឈើ។ ក្តារក្រាលនិងក្តារក្រាលកៅស៊ូត្រូវបានប្រើដើម្បីធ្វើឱ្យជញ្ជាំងស្រាលបំផុត។ ដោយលាយបំណែកឈើជាមួយដំណោះស្រាយគីមីហើយបង្រួមវានៅសម្ពាធខ្ពស់។ ជាធម្មតាការការពារល្អប្រឆាំងនឹងកណ្តៀរ ប៉ុន្តែវាអាចត្រូវបានគេកោសយ៉ាងងាយ។

បន្ទះហ្គីបស៊ូមគឺជារ៉ែហ្គីបស៊ូមដែលត្រូវបានគេធ្វើបាបនិងពង្រាយជាសន្លឹក។ ហើយប្រើក្រដាសស្អិតដើម្បីគ្របលើទាំងសងខាងវាមានទំហំប៉ុនសន្លឹកក្តារបន្ទះហើយមានច្រើនប្រភេទសម្រាប់ជ្រើសរើសដូចជាក្តារហ្គីបស៊ូមធម្មតា។ ត្រូវបានប្រើជាជញ្ជាំងនៅក្នុងអគារទូទៅក្តារហ្គីបស៊ូមដែលអាចឆេះបាន។ អាចទប់ទល់នឹងកំដៅបានរយៈពេល 1-3 ម៉ោងដែលត្រូវបានប្រើជាញឹកញាប់នៅក្នុងផ្ទះបាយការចាកចេញពីភ្លើងឬផ្ទះដែលមានការព្រួយបារម្ភអំពីអគ្គីភ័យ gypsum ដែលឆ្លុះបញ្ចាំងពីកំដៅ។ វានឹងមានបន្ទះអាលុយមីញ៉ូមនៅខាងក្រោយ។ សមស្របសម្រាប់ជញ្ជាំងដែលត្រូវនឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យដោយផ្ទាល់។ ឬចង់សន្សំសំចៃអគ្គិសនី

ក្បឿងរាបស្មើ ជញ្ជាំងស្រាលធ្វើពីក្បឿងរលោង។ ប្រើទាំងក្នុងនិងក្រៅផ្ទះ។ ព្រោះវាអាចទប់ទល់នឹងព្រះអាទិត្យនិងភ្លៀងបានល្អ។ ប៉ុន្តែមិនប៉ះពាល់ដល់ភាពធន់ ក្បឿងរាបស្មើមើលទៅដូចជាក្តារក្រាល។ និងមានតំលៃថោក

Cell Earth Ret ។ ជញ្ជាំង Cellocrete សន្លឹក (សន្លឹក Cellocrete) មើលទៅស្រដៀងនឹងជញ្ជាំងហ្គីបស៊ូម។ ធ្វើពីសរសៃឈើទន់លាយជាមួយស៊ីម៉ងត៍។ បន្ទាប់មកបង្រួមចូលទៅក្នុងសន្លឹក ផ្ទៃរបស់វាស្រស់ស្អាតតាមបែបធម្មជាតិសត្វកណ្តៀរមិនស៊ីហើយវាក៏មានកំដៅនិងមានសំលេងល្អអាចត្រូវបានគេមើលឃើញដែកគោលឬប្រើជាមួយឧបករណ៍ដូចជាឈើធម្មតា។ វាអាចជាជញ្ជាំងខាងក្រៅនិងក្នុងផ្ទះ។

គុណសម្បត្តិនៃជញ្ជាំងពន្លឺបន្ទះពន្លឺព្រះអាទិត្យរបាំងការពារជញ្ជាំងបន្ទះពិដានជញ្ជាំងវាំងនន របង, handrail, បន្ទះភាគថាស នោះគឺវាងាយស្រួលនិងរហ័សក្នុងការតំឡើង វាអាចត្រូវបានរុះរើឬជួសជុលយ៉ាងងាយស្រួល។ លើសពីនេះទៀតការបន្លិចសំខាន់គឺថាវាអាចត្រូវបានប្រើដើម្បីបន្ថែមផ្ទះដោយមិនមានធ្នឹម។ ឬធ្វើឱ្យឥដ្ឋថ្មីពិបាក ដោយសារជញ្ជាំងមានពន្លឺវាអាចត្រូវបានសាងសង់នៅជាន់ដែលសមស្របសម្រាប់ផ្ទះដែលមានដែនកំណត់លើជញ្ជាំងញញួរឬសាងសង់ជញ្ជាំងថ្មីដើម្បីបន្ថែមបន្ទប់ ឬខុនដូដែលអាចពិបាកពង្រីកនិងផ្លាស់ប្តូរ លើសពីនេះទៀតវត្ថុធាតុដើមដែលបានប្រើ វាក៏មានមុខងារពិសេសៗជាច្រើនទៀតដែលត្រូវជ្រើសរើស។

ទឹកភ្នែកអាចត្រូវបានគេបែងចែកជាចំនួនបី

លេខកូដ។ លេខកូដទឹកភ្នែក XG, G មានរន្ធភ្នែករាងដូចពេជ្រ។ និងលំនាំស្រូវ កម្រាស់នៃវត្ថុធាតុដើមចាប់ផ្តើមពី ៤.៥-៦ ម។ ម។ សមស្របសម្រាប់ការងារដែលត្រូវទ្រទម្ងន់ដូចជាការងារជាន់។ ឥឡូវនេះវាមានប្រជាប្រិយភាពជាមួយអ្នករចនា។ ជ្រើសរើសប្រើជាសម្ភារៈសំខាន់។ ក្នុងចំណោមធាតុការងាររបាំងអគារបន្ដ XG គឺក្រាស់និងមានរនាំងក្រាស់ណាស់។ ធ្វើឱ្យសម្ភារៈមានលក្ខណៈវិមាត្រ (ឧទាហរណ៏នៃរបាំងអាគារទឹកភ្នែកទឹកភ្នែកម៉ូដែល G1)

ក្រឡាចត្រង្គបង្ហូរទឹកភ្នែកលេខកូដអេសអេសមានប្រហោងពេជ្រមានរាងដូចពេជ្រ កម្រាស់នៃវត្ថុធាតុដើមដែលចាប់ផ្តើមពី ១.២ – ៤.៥ ម។ មគឺសមស្របសម្រាប់ប្រភេទការងារដែលមិនត្រូវផ្ទុកទម្ងន់ដូចជាការងារតុបតែងដូចជាជញ្ជាំងជញ្ជាំងការងារពិដានរបងការការពារយ៉រនាពេលបច្ចុប្បន្នអាចមើលឃើញពីការតុបតែង ហាងនាយកដ្ឋាន។ ផ្សារសហគមន៍, ហាងកាហ្វេ (ឧទាហរណ៍នៃការងារយ៉រ ផ្សារសហគមន៍ គំរូទឹកភ្នែកស្រក់ ៦១)

លេខកូដ Sieve បង្ហូរទឹកភ្នែកជាមួយនឹងរន្ធភ្នែកដែលមានលំនាំ កម្រាស់នៃវត្ថុធាតុដើមចាប់ផ្តើមពី 2,3 – 3 ម។ នីមនីប្រើក្នុងការតុបតែងដូចជាការងារពិដានការតុបតែងហាងហាងកាហ្វេ (ឧទាហរណ៍ដូចជាផ្លូវដែកប្រឆាំងនឹងការដួល ម៉ូដែលS6)

ស៊ីម៉ងត៍ដែកពង្រីក** ពង្រីកដែកថែបមាន ២ ទំហំ ៤ x ៨ = = ១.២២០x២,៤៤០ ម។ មនិង ៥’១០ = = ១.៥២៥x៣.០៥០ ម។ ម។ ក។ អាលុយមីញ៉ូមបង្ហូរទឹកភ្នែកអាលុយមីញ៉ូមបានពង្រីកលោហៈធាតុ

#FacadeBuilding #FacadeDesign #CladdingMetal #CladdingWall #BuildingEnvelope #perforated facade #buildingenclosure #buildingskin #buildingfacade #buildingenvelop #Partition # Expanded #VentilatedCeiling # Building ។ សមាសធាតុ #Fasad # របាំងអគារ # ការតោងអាគារ # ការតោងអាគារ # ស្នាមប្រឡាក់ដែក # ដែកតុបតែងអគារ # សមាសធាតុអាលុយមីញ៉ូម # ការច្នៃប្រឌិតរបស់ស្ថាបត្យករ # ការរចនាអាគារ # គម្របតុបតែងអាគារ # ការតុបតែងអាគារ # ការកែលម្អសមាសធាតុអាលុយមីញ៉ូម # ជែលធ្វើពីដែកថែប # គ្រឿងតុបតែងលំអ # ការធ្វើផ្លូវដែកយាម # ទ្វារយាម # ទ្វារទ្វារ # ទ្វារទ្វារដ៏រឹងមាំ # ការតុបតែងហ្គាស # សួនច្បារ # ផ្នែក # ភាគថាសឌី

ภาษาจีน

建筑立面覆层面罩挡板过滤

面罩遮盖了覆盖建筑物的皮肤。|墙隔断|滑门|窗户|穿孔天花板|风化钢|遮阳走廊|铝复合材料Chancon

外墙立面Co.,Ltd.生产和销售外墙立面外墙立面。穿孔金属网,我们根据钣金工作中的建筑理念进行创新,并在平面上进行设计,以根据用户的想象创建形状。支持模版的生产,切割,折叠,形成各种材料,例如钻孔,在基板上开槽铝,钢,铝,不锈钢,黄铜,铜等,用于建筑外墙,外墙,屏幕板,天花板,幕墙。围栏,扶手,隔板遮阳篷,格子,网铰接,折叠,拱形,常春藤,墙凭借我们的专业和技术,外墙立面可与每幢建筑完美配合,并具有独特的装配效果。坚固耐用,具有一套精心设计的结构,重量轻,可以接受模板工作。完全装饰有多种风格的建筑

**以上价格不含增值税和运费的价格不含增值税和运费的价格 

质量,服务和产品保修玻璃纤维格栅。来自善康公司

 1. 5年产品质量保证/保修5年证书
 2. 拥有国内客户群。超过100家领先的公司认证,
 3. 对进口的A级材料进行了而食品级乙烯基树脂
 4. 则是可验证的制造商和进口公司。具有超过10年的性能
 5. ,超过3,000平方米的现货,可立即交付使用和服务,有多种颜色可供选择:
 6. 7种类型的光栅制造商和3种类型的筛子,超过5种制成的材料。

建筑面罩的特点场景,片材,天花板,幕墙围栏,扶手,隔板遮阳篷,格子,网折叠式铰链,凉棚架,墙面立面覆层和FRP遮阳板规格

 1. 建筑面罩装饰材料有多种材料可供选择,包括穿孔铝板。玻璃纤维格栅塑料防晒霜穿孔板,由钢,铝,复合材料,不锈钢,黄铜,铜制成,开槽凹槽
 2. 型式:有多种网眼/孔类型,通常,标准是铝材板材的圆孔。或玻璃纤维工件,设计成正方形,经典标准此外,可以开槽订购板材
 3. 质量的材料质量材料:两种高质量的设计都可以使用由玻璃纤维,玻璃钢和铝制成的材料,使用寿命长,不生锈,耐候,防风雨,防风雨
 4. ,墙板厚度,悬挂式格栅(厚度):1-13mm。非常坚固,轻便,不开裂,耐化学腐蚀。该化学品不会生锈,可用作轻质墙体,天花板和建筑面罩。
 5. 玻璃纤维板的制造使用将颜色混合到工件中,将其与树脂混合并将其倒入图案中的方法。或根据模板使用注射机作为板材;如果材料是墙,PP或铝格板,则使用模板开槽机。
 6. 建筑面板的标准尺寸铝质天花板的标准尺寸为1.2×2.4M,FRP格栅的天花板的标准尺寸为120x400cm,可根据要求定制。
 7. 定制图案可以根据建筑师的设计进行定制,例如,选择颜色(Colorful),根据尺寸定制(尺寸定做),选择孔,光栅(各种网格尺寸),

类型和尺寸遮阳。建筑面膜覆盖皮肤覆盖建筑物开槽的穿孔金属板|外墙立面|格栅规格

铝制遮阳板2.开槽的铝制厚木板板1.5毫米厚。孔5毫米。标准板1.2×2.4 m。穿孔的铝制钉板厚1.5mm。孔5毫米。尺寸1.2×2 .4万  

 1. FRP遮阳网,孔50x50mm,高13mm,标准板1.2 x 4米,

FRP模具光栅尺寸50x50x13mm。|标准尺寸1.2 x 4.0米

4.米

FRP模具光栅尺寸38x38x13mm。|标准尺寸1.2 x 4.0米

 1. FRP遮阳网,孔83x83mm,高25mm,标准板1 x 4米,

FRP模具光栅尺寸83x83x25mm |标准尺寸1.0 x 4.0米

6.光栅遮光帘60×120 cm。厚度和孔12.7 mm。|鸡蛋板条箱格栅扩散器分隔板照明水族馆面板

 

FRP玻璃纤维光栅玻璃纤维玻璃纤维光栅盖

光栅盖FRP特殊尺寸订单完成

#gFRPGrating #PlasticGrating #FibreglassGrating #CompresiteWalkway #OverflowGrating #SwimmingPoolSpaGrates #TrechDrainageGrating #ChannelDrainDriveway #玻璃纤维光栅#溢流筛#塑料格栅#排水炉排#游泳池周围的格栅板#不锈钢格栅板#围绕游泳池边缘的格栅,溢流排水网。 #最新的溢流排水格栅,取代了最初的排水格栅形式

Chanchan,这是一家生产成品排水格栅,玻璃纤维和许多其他优质材料的制造商。仅玻璃纤维格栅我们保证10年的产品质量,有多种颜色和设计可供选择。拥有超过3000平方米的现货,可立即交付和服务的库存,这有多大?材料将为ABS塑料或PP或FRP或无STainless甚至是铸铁薄板。

成品玻璃纤维格栅盖板的报价,是定做的,也可以定做玻璃纤维光栅的。特殊尺寸的报价

*如果您要订购特殊的尺寸。可以通过比较肾脏附件来计算价格面积乘以每平方米价格,例如25x100cm。= 0.25平方米X 6,000泰铢= 1,500泰铢(厚度25mm)/或= 0.25平方米X 9,000泰铢= 2,250泰铢(厚度38mm)

。可以通过比较肾脏附件来计算价格面积乘以例如,每平方米的价格,尺寸为25x100cm = 0.25平方米X 6,000泰铢= 1,500泰铢(厚度25mm)/或= 0.25平方米X 9,000泰铢= 2,250泰铢(厚度38mm)

**以上提供的价格。不含增值税和运费的价格不含增值税和运费的价格

质量,服务和产品保修玻璃纤维格栅。来自善康公司

 1. 产品质量保证10年/保修10年证书具有30-100年以上的长使用寿命,具有化学工业中常见的抗腐蚀性能。和废水管理由30多种树脂配方制成,该树脂配方能够在比传统玻璃纤维覆层更耐腐蚀的环境中抵抗腐蚀。
 2. 丹麦进口产品食品级乙烯基树脂是为食品工业开发的。包含抗微生物物质抑制细菌的生长在炉排的表面包括在食品和饮料行业中经常发现的腐蚀性物质由不产生烟雾的树脂制成。并且火花率低阻燃剂,ASTM E-84 1级,
 3. 10年保修,可立即交货,超过3,000平方米(质量不同于廉价的FRP光栅,中国为B级),FRP光栅,从欧洲进口。是在美国,日本,韩国,新加坡,马来西亚等国出售的,质量达到世界一流质量的乙烯基A级材料。Chancon
 4. Co.,Ltd.是制造7种类型的格栅和3种以上的池塘覆盖物的制造商。 5成品材料。 (适用于大多数设计和尺寸)玻璃纤维格栅具有与不锈钢相同的特性,不生锈,耐热性高。良好的耐化学性美丽的具有多彩的内置设计并且比所有材料更轻,更结实,耐日光照射,耐化学腐蚀,也是一种替代不锈钢的新材料。
 5. 在该国拥有客户群超过100家领先公司通过了认证。使用代替钢或不锈钢。在不生锈的区域不影响医院的磁场。排水g盖工作系统步筛人孔盖上走道板可防止锈蚀和化学腐蚀。

 

 FRP格栅是一种18层玻璃纤维增​​强塑料格栅,编织成格子状,并与树脂聚合物一起制成单件。塑料树脂:玻璃纤维之间的比例为70%:30%,具有以下突出特征:具有

 • 由于将光栅模制成一体,因此出色的耐水和耐腐蚀性能。片材内无缝适合在潮湿的地方使用或经常浸入水中
 • 重量比钢格板轻约三倍,可以轻松,快速地切割,安装和移动(重量轻且易于安装)
 • 重量轻。由于存在18层增强玻璃纤维,因此具有很高的韧性,比钢格栅或塑料格栅具有更好的抗冲击性(出色的抗冲击性)
 • 符合ASTM E-84 1级的阻燃剂
 • 玻璃钢格栅板,不同于传统的塑料格栅是指塑料格栅(例如PE,PVC或PP格栅)不包含增强玻璃纤维,从而导致更低的承重能力和更低的抗冲击性。长时间使用时,它会在撞击或负荷较小时破裂或破裂
 • FRP光栅是寿命最长的光栅材料。与金属gr板相比,塑料gr板,实木或人造木材的使用寿命长达30至100年。 

光栅检修井盖项目参考客户样本应用如何购买玻璃纤维格栅hole井盖,cover井盖,排水孔,

holeFACADE砌面,建筑面具,场景,吊顶板,幕墙。围栏,扶手,隔板遮阳篷,格子,网铰链,折叠面板,常春藤拱门,墙壁:Shancon

公司创造了一种板材图案。铝复合材料以及各种金属将您的FACADE砌面立面转换为设计,生产建筑立面,BuildingFacade砌面。墙面装饰格栅墙面装饰格栅模板波浪板,3D墙,3D曲线板,装饰墙,格栅,墙面装饰,带有MDF材料的模板图案,用于室内装饰,天花板装饰,橱柜装配,浮动家具。店铺装修餐馆和家庭装修,酒店,公寓和公寓易于安装,重量轻,可做网眼的栅栏,圆孔格栅,长孔格栅,排水格栅。不锈钢格栅板,穿孔,冲压,圆孔,网眼,围栏,鸟网,压花冲压板。防滑花纹板,穿孔金属板,不锈钢穿孔板房屋和花园工作装饰性炉排,烤漆起作用的FACADE母版,长孔,槽孔,槽孔,胶囊孔,胶囊孔,炉排,长孔,倒圆角,六角孔,平板原材料。穿孔黑色钢板穿孔黄铜板穿孔镀锌板穿孔PVC板穿孔木板穿孔复合板穿孔塑料板穿孔石膏板穿孔智能板非金属板,蜂窝状孔,蜂蜜孔,根据不同设计的特殊孔,

通风格栅悬挂的天花板纹理,防溅板/挡风玻璃板/百叶窗板/格子遮阳板,遮阳篷墙板,彩色通用屏幕隔断,防鸟网,迷你装饰光栅,窗帘,雕塑网格盖,开放式单元天花板,

建筑立面覆层遮阳板每个人都看着破损的钢制格栅,看起来很难安装。您知道,切碎的金属光栅有许多用途,现在领先一步。直到我不认为钢格板已经撕裂这可能是一种实质性的好处。想象一下想象力….带上一块破损的钢格板作为建筑物的面具。折叠时可折叠成窗户以接收阳光,钢格板被撕裂它还可以帮助遮挡阴影。也可以应用于建筑物的内部当您在建筑物内时,它将使您的眼睛感觉更加舒适。然后用你撕碎的铁网格的图案使建筑物看起来更有趣,可使用钢格板撕下建筑物的面罩遮住眼睛。还可用于防晒,穿孔的格栅或穿孔的钢板根据特定图案(例如圆孔,方孔)将金属板引入冲压孔中,可以确定孔的大小。孔距和打孔泵线的角度,例如大米筛分或抛光谷物,大米被制成薄片或热管,室内配件设计成家具场景或隔断墙,架子或金属丝网家用围墙等适用于新的现代房屋铝复合材料随处可见的非常经典的材料,真的很常见。我将看这些平板多少次?因此,几乎没有什么可以用这种材料创作出独特的作品。是的,但是通过现代创新可以创造出更多的设计是否正在创造风格的工作#打印,#打孔,#或创建3D作品可以满足各种设计需求建筑师或设计师更我们很高兴考虑自由..没有界限…没有不可能的词

PP / FRP 

开孔吊顶天花板墙板Chancon吊顶天花板板由玻璃纤维和聚丙烯塑料制成,具有特殊的质量,坚固,耐用,轻便。通过将原色直接混合到工件中的过程,而不仅仅是将涂料混合到工件中。然后倒入模板(模具光栅)中,客户可以自己选择各种颜色。适用于各建筑物的室内装饰可用的正方形和正方形和矩形除了尺寸和颜色我们创建它的目的是为了使建筑师能够精心设计。选择装饰和修改以创建建筑物的豪华内部。

建筑物通常使用铝格栅(CELL CELLING)作为天花板。在建筑物内部,除了营造出优雅而现代的外观像这样的网格天花板。也可以解决平整度问题建筑物的内部营造出适当的联锁样式和节奏。格栅还具有可以无缝适应任何空间进行创作从各个角度看都很美丽在每个通道中给人以强度和耐用感使空间具有维数网格天花板非常结实耐用。

它具有易于拆卸的特殊功能。可以装饰成鲜艳的色彩,不脱皮,不脏污,易于清洁和安装。给其他特色适用于休息室,游泳池,大型购物中心,展览馆,汽车站,陈列室以及其他场所,

遮阳篷,半透明遮阳篷,|挡风板|彩色格子底纹,

遮阳板遮阳板,遮阳板,板条,遮阳篷,板条,人造木材分区,为您的家增添隐私。不会造成太重的不透明度使用独特的图案半透明防晒霜它将为您的家庭或办公室营造一个愉快舒适的氛围。可以划分区域或单独使用区域并且在同一区域内可以不同的装饰是耐用的,不会遇到腐蚀问题并且看起来不引人注目,例如由金属薄板或普通石瓦屋顶制成的材料。给人一种新的感觉,总是丰富多彩具有不沾尘的特性不要掩埋污渍。从而使其易于清洁只需使用温和的肥皂水和干净的布将其擦拭干净即可。您的遮阳板将看起来像新的一样明亮。无论是安装在房屋外,例如车库,厨房,家中宜人的花园,还是房屋内,它也将保持美丽。 

“遮阳篷”是任何房屋的补充元素之一。可以保护其免受日晒雨淋的侵害,许多人也选择将其安装得美观。如今,可以从与房屋相关的各种样式,形状和材料中选择遮阳篷。因为除了遮阳篷之外,还会带给您使用的好处合适的遮阳篷样式非常适合房子会让房子看起来很漂亮值得从远处看。遮阳棚屋顶通常设计为完全密封。即使与房屋的墙壁配合使用,房屋的四周也完全封闭,通风性也不佳。房间内部又热又热,住的温度不舒服。遮阳篷的新设计如果您不必担心该区域,那么它必须完全干燥。它应该设计成半透明的,但能够阻挡阳光。 

顶篷的形状除了美观该模式还可以有效地确定房屋的温度。也就是说,它也可以帮助给房子降温。特别是在当今的房屋设计中,强调门窗就像玻璃一样强调通风舒适每个角落接收阳光明媚的方向。和雨不一样因此,房主应首先关注遮阳篷的样式。决定构建或安装为使该区域具有理想的性能和适用性1.弯曲的遮阳篷过去,弯曲的遮阳篷不能与一般的屋顶瓦片一起使用。这是因为瓦片通常不支持曲率。但是公司的格栅吊顶板可以设计成看起来引人注目的优雅美丽的色彩。更重要的是,它可以切成弯曲的形状。因此,这种类型的遮阳篷适用于现代豪华风格的房屋; 2.直型遮阳篷通常用于古典和现代风格的房屋,其顶棚的另一侧要比另一侧高。为了能够遮挡阳光并排干雨水。该设计将使用钢制框架来收纳遮阳篷。或将天花板悬挂在房屋的天花板上

遮阳棚屋顶通常设计为完全密封。即使与房屋的墙壁配合使用,房屋的四周也完全封闭,通风性也不佳。房间内部又热又热,住的温度不舒服。遮阳篷的新设计如果您不必担心该区域,那么它必须完全干燥。应设计成半透明的,但可以遮阳

2毫米铝喷涂丙烯酸涂料制成的通风薄面墙面漆,具有光泽光泽。通过反射光线来吸引客人,然后通过使用建筑物上的空间来表达自己的身份,用能量讲述一个简单,简短,简单的商业故事。与我们联系以开发建筑装饰图案。拥有Facade的建筑物就是

栅栏,栏杆,隔板,FRP栅栏,彩色通用屏幕隔板, 

我们不仅提供划分房屋或办公室的不同区域的功能。仅在房屋区域增加隐私但是,仍然要考虑会促进您的房屋外观的美丽,请注意这些事项。因此,有与以下产品相关的产品幕墙围栏,扶手,隔板遮阳篷,格子,网铰接,折叠,拱形,常春藤,墙种类繁多每个模型都是美丽而明亮的。拥有新颖独特的设计同时,它还为房主和建筑师提供了创作的自由。可以根据使用需要和个人喜好进行设计。还可用于装饰花园或房屋区域的内部,以完美的现代风格为房屋增色

板条百叶窗,迷你装饰格栅窗帘 

是园艺的另一个功能,无论是否用于制作凉棚。或作为分区安装或在花园里做装饰它也可以用作浮墙,以在花园中分配空间。您也不必担心诸如板条之类的腐蚀问题。具有所有这些出色的功能你可以利用我们的塑料或玻璃纤维条带是最具成本效益的。易于清洁有很多类型。每间客房均采用新颖独特的设计,非常雅致。

 

拱形,常春藤,格子,装饰性隔断善康的板条由优质FRP乙烯基制成这使得该材料能够很好地承受泰国的天气,不会开裂,弯曲或扭曲,即使暴露在强烈的阳光下也不会脱落。因为它将特殊等级的颜色混合到材料中自生产过程不会因雨水和湿气而引起膨胀。无需在整个生命周期中浪费时间或金钱进行维护。除了优质的FRP乙烯基外,该产品也很有趣关于安装,它是现代的。已经发明和开发了它,使安装变得越来越容易。因此,您可以根据需要为晶格工作提供美丽而整洁的效果不会留下任何螺丝痕迹。无需浪费时间在上存储油漆或油漆

Shancon的木条,可用于制作板条,遮阳板,遮阳板,遮阳板,空间屏障或墙对墙围栏并可以创建100多种格式以支持各种需求具有现代风格,现代美感,现代风格或接近自然,自然风格,现代风格,

木板的此外还有助于保护日光,雨水,通风并为房屋内部增添私密性我不得不承认,在很多情况下,板条也是房子的组成部分。那使房子看起来很漂亮有趣的特别是目前流行的现代和现代风格的房屋如今的家庭风格通常侧重于开放空间。暴露在风和光下内部和外部链接尽可能地接近大自然。因此,出于美观目的,木条用于屋顶,遮光板和装饰墙板。其中包括花园家具,如木栅栏,格子,木制凉亭和木制凉亭,所有这些家具都在室外,并长时间暴露在炎热和潮湿的气候中。天然木材自然会遭受腐烂,翘曲,弯曲,剥落,滑动以及仍然被白蚁吞噬。它需要大量的维护。并且必须定期维护真是头疼。对于今天的人没时间..由PP或FRP塑料制成的板条是车床系统非常受欢迎

,轻质隔墙,隔板,Chancon的Shanton专利,PP格栅和FRP格栅的专利,。 

轻质墙体,隔板这是家庭装修的重要选择。由于隔墙的光墙预制墙坚固耐用,对水泥墙结构无过敏。轻质墙是用来分隔房间的墙,就像水泥结构一样。但是顾名思义,墙是用轻质材料制成的。内部结构由木材,铝或其他材料制成,并用纤维或石膏板覆盖以后可以添加如果要划分一个新房间而且不需要像厚重的墙壁(例如水泥墙或砖石墙)那样的梁来支撑它轻墙每平方米不应超过50公斤。

 轻质墙板,隔板,遮阳板专利PP格栅和FRP格栅格栅SlatBlind隔断式防溅板/挡风板。

大多数轻质墙不适合用于浴室,洗衣房,酒窖或湿度较高的房间。由于墙壁很轻,因此它们很少抗水和防潮。它很容易引起墙壁肿胀或发霉。 Shancon公司的轻质墙板除外由防水,不开裂,隔音,防阳光,防锈以及良好的耐化学性制成。对健康和环境安全易于安装,易于维修。可以放在海边海上的风不会侵蚀。

  轻质墙体,隔板这是家庭装修的重要选择。由于隔墙的光墙预制墙坚固耐用,对水泥墙结构无过敏。轻质墙是用来分隔房间的墙,就像水泥结构一样。但是顾名思义,墙是用轻质材料制成的。内部结构由木材,铝或其他材料制成,并用纤维或石膏板覆盖以后可以添加如果要划分一个新房间而且不需要像厚重的墙壁(例如水泥墙或砖石墙)那样的梁来支撑它轻墙每平方米不应超过50公斤。

选择用于建筑面罩,面板,天花板,幕墙的材料的准则。围栏,扶手,隔板天篷,格子,网,鸟类保护露台铰链,凉棚墙(专利格栅,Shancon的专利) 

材质质量是任何遮阳篷选择的关键之一。墙板,围栏,栏杆,护栏,由所选材料制成。会影响生活方式(生活风格)如属性声音收集多彩而美丽网格外观不透明度/透明度例如,通过使用金属板,双瓦楞屋顶遮阳板(石棉板),聚碳酸酯板遮阳板(聚碳酸酯)来选择遮阳棚的材料是坚固的,其缺点是无法被看见。雨打来时有很大的声音。密闭很热,因为它被完全覆盖了。但是,如果切换到天花板,遮阳篷,透明的光栅,可以作为阳光的绝缘体并在屋檐下散热允许风循环使用期间的温度凉爽而不闷。它具有防止雨水隔音的特性,该雨水掉落在棚顶打火机上。加热时材料膨胀不会有声音

常用于制造口罩,建筑物,面板,天花板,幕墙的合成材料的知识。围栏,扶手,隔板

纤维水泥它是一种包含波特兰水泥,细砂,水和纤维素的材料,纤维水泥板条通常用于装饰围栏,遮阳篷,车床和石膏板车床

或木塑复合材料,主要原料是HDPE塑料,LDPE,PVC, PP,ABS,PS和PLA以及Plaswood板条浆经常用于装饰板条墙。天花板或家庭墙壁装饰

乙烯基是一种特殊的塑料。它包含uPVC(非增塑剂聚氯乙烯)和各种性能添加剂,例如复合稳定剂,抗冲改性剂,耐日光增强剂或紫外线稳定剂:

大多数胶合板用作房屋的轻质墙。因为它无法承受日晒雨淋以及厚重的墙壁或实木。他们中的大多数人喜欢使用柚木胶合板。水泥胶合板和橡胶胶合板用于制造最轻的墙。通过将木片与化学溶液混合并在高压下对其进行压缩。通常对白蚁有很好的保护作用但是,很容易被刮擦,它

石膏板是一种石膏矿物质,已被烧结并挤压成片状。并用粘纸覆盖双面,其尺寸与胶合板相同,并且有多种类型可供选择,例如普通石膏板用作一般建筑的墙壁,防火石膏板。可以承受1-3个小时的高温,通常用于厨房,消防通道或担心着火,热反射石膏的房屋。背面会有铝箔。适用于暴露在直射阳光下的墙壁。还是想省电

平瓦轻质墙壁由光滑的瓷砖制成。在房屋内外均使用。因为它可以很好地承受日晒雨淋。但不耐冲击平板砖看起来像胶合板。而且价格便宜,

Cell Earth Ret。Wall Cellocrete Sheet(Cellocrete Sheet)看起来与石膏墙相似。由软木纤维与水泥混合制成。然后压缩成片它的表面自然美丽,不会进食白蚁,并且具有隔热和良好的隔音性,可以锯,钉或与普通木材等工具一起使用。它既可以是室外墙,也可以是室内墙。

轻质墙,遮阳板,建筑面罩,面板,天花板,幕墙的优势围栏,扶手,隔板也就是说,安装方便快捷它可以轻松拆卸或维修。此外,主要亮点是它可以用来添加没有梁的房屋。或使新砖块变得困难由于墙很轻,因此可以直接建在地板上,适合在锤打墙或新建墙以增加房间方面有限制的房屋或可能难以扩展和更改的公寓另外,所用的材料还有多种特殊功能可供选择,

撕裂筛可分为三个项目

代码,撕裂筛代码XG,G具有菱形眼孔。和稻田的模式原材料的厚度从4.5-6 mm开始,适用于需要承受重量的工作,例如地板工作。现在,它在设计师中很受欢迎。选择用作主要材料。在工作要素中,XG连续建筑面罩很厚,并且具有非常厚的山脊。使材料看起来立体(建筑面罩示例,防撕裂筛网,型号G1),

防撕裂网格,代码XS,带有菱形眼孔原材料的厚度从1.2-4.5 mm开始,适用于无需承担重量的工作类型,例如,从墙壁装饰,天花板工作,围栏,阳台保护等装饰工作中可以看出,百货商场。社区购物中心,咖啡店(阳台工作示例)社区购物中心撕裂筛型号XS 61)

带有图案眼孔的撕裂筛S代码原材料的厚度从2.3-3 mm开始。 Nimy用于天花板,商店装饰,咖啡店等装饰中(防坠落轨道的示例) S6)型

扩展金属筛网**扩展型钢格板,有2种尺寸,4’x8’= 1,220×2,440 mm和5’10’= 1,525×3,050 mm。防鼠网栅栏房屋天花板建筑面具建筑穿孔不锈钢撕裂铝金属

网#FacadeBuilding #FacadeDesign #CladdingMetal #CladdingWall #BuildingEnvelope#穿孔立面#buildingenclosure #buildingskin #buildingfacade #buildingenvelop #Partition#Expanded#通风天花板#Building Mask#覆盖建筑物表面#Building Aluminum #Flural Board#复合材料#Fasad#建筑面罩#建筑砌面#建筑砌面#金属模具#建筑装饰金属#铝复合材料#建筑师创新#建筑设计#建筑装饰罩#建筑装饰#开槽铝复合材料#获取模具#楼梯模具#钢楼梯#楼梯装饰#雕刻楼梯#装饰扶手#护栏装饰#花园门#铁门#花园门#花园装饰#金属花园#划分#装饰分区