13 ฝาบ่อพักเหล็กหล่อเหนียว ฝาปิดท่อระบายน้ำ ฝาแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำเสียสำเร็จรูป Ductile Cast Iron Manhole Cover (Round/Square)

Ductile ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ

Ductile Cast Iron Drainage Manhole Cover ฝาแมนโฮลปิดบ่อเกรอะ ฝาท่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำเสียสำเร็จรูป

#ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อเกรอะ #ฝาท่อพัก #ฝาแมนโฮลโคเวอร์ #ฝาปิดท่อเหล็กหล่อเหนียว #ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย #ฝาถังบำบัด #ฝาบ่อปิดท่อพักระบายน้ำ #ฝาบ่อพักแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียว #ฝาแมนโฮลสำเร็จรูปสี่เหลี่ยม #ฝาถังแซทด๊อสDos #ฝาบ่อเกรอะเฮฟวี่ดิวตี้ #ฝาปิดรางกัตเตอร์ #DuctileManholeCover #TrenchDrainCover #GratingCover #OutsideDrainageChannelCovers #ManholeCOVER #DuctileCastIronManholeCover #DrainGutterCover

ใบเสนอราคาฝาปิดบ่อท่อพักเหล็กหล่อเหนียว Casting iron Ductile Manhole Cover Quotation
< Click to dowload Quotation Brochure Map     คลิกเพื่อดาวน์โหลด ใบเสนอราคา โบรชัวร์ แผนที่ >

CastDuctile Iron Manhole Covers Frames ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ

CastDuctile Iron Manhole Covers Frames เกรตติ้งฝาปิดบ่อท่อพักเหล็กหล่อเหนียวตะแกรงระบายน้ำ

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

 1. Ductile Cast Iron Grade 500-7, EN124 Standard วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า
 2. Options: H=Hinge มีบานพับ, L=Locking key มีตัวล็อคปิดฝา, R=Rubber Seal มีซีลยางกันกลิ่น
 3. For more information: ขอข้อมูลรายละเอียดราคาสำหรับแต่ละรุ่น กรุณาส่ง E-mail หรือติดต่อฝ่ายขายของบริษัทฯ

เกรตติ้งฝาปิดบ่อท่อพักเหล็กหล่อเหนียวตะแกรงระบายน้ำ Ductile Cast Iron sewer drain manhole cover

Ductile Cast Iron sewer drain manhole cover ฝาแมนโฮลปิดบ่อท่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบายน้ำ

#ฝาแมนโฮลปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ManholeCOVER

ใบเสนอราคา ฝาบ่อปิดท่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส
FRP Manhole Cover Quotation

ฝาบ่อไฟเบอร์กล๊าสเกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ FRP Fibreglass Manhole cover** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

คุณสมบัติของฝาท่อไฟเบอร์กล๊าส ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

 1. FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard วัสดุผลิตจากไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง แข็งแรงและยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะมีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า
 2. คุณสมบัติเด่น: สวยงามดูดีกว่าฝาเหล็ก เลือกสีได้ถ้ามีปริมาณสั่งซื้อ รับแรงได้เหมือนเหล็กแต่ไม่เป็นสนิม อายุงานนานกว่า ลดปัญหาโดนขโมยฝาบ่อไปขายต่อเนื่องจากไฟเบอร์กล๊าสที่หล่อเสร็จแล้วไม่สามารถขายต่อได้ในตลาดรับซื้อของเก่า
 3. ไม่เป็นสนิมและป้องกันการผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน อายุใช้งานนานกว่า 30 ปี ไม่มีแตกหักจากการทดสอบรับแรงกระแทกซ้ำๆ กว่า 2 ล้านครั้ง
 4. การหล่อขึ้นแบบไฟเบอร์ทำได้ดีกว่าเหล็กหล่อ ทำให้ฝาปิดได้สนิท ไม่โก่ง พื้นผิวให้ตัวได้เสมือนมีซีลยางในตัว ป้องกันกลิ่นได้ดี น้ำหนักเบา รับแรงได้สูงกว่าเหล็กหล่อทั่วไป จึงทำให้ การเคลื่อนย้ายและยกติดตั้งเร็วและง่ายขึ้น

FRP FibreGlass Diamond Checkered Plate Manhole Cover | Anti-Slip Gritted Plate Sheeting ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย ไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสำเร็จรูป #เหล็กแผ่นลายตีนไก่ ตีนเป็ด แผ่นเหล็กปูพื้นกันลื่น

#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #DuctileIronSewer #ManholeCOVER #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #ทดแทนแผ่นเทปกันลื่น
FRP Manhole Cover Grating (Custom Made to Order for any size) เทคโนโลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ติดตั้งสะดวก เปิดฝาบำรุงรักษาง่าย ออกแบบมาทดแทนแผ่นฝาเหล็กลายตีนเป็ด ฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม

ตะแกรงระบายน้ำเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส FRP Manhole Cover Grating FRP Manhole Cover Steel Grating ตะแกรงระบายน้ำเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส

ใบเสนอราคา ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสำเร็จรูป FRP Manhole Top Cover Quotation

FRP Steel Grating Manhole Cover ตะแกรงระบายน้ำเหล็กฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส

gFRP non-slippery checker cover Grating ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบบำบัดน้ำเสีย Manhole Cover

คุณสมบัติ ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ แผ่นทางเดินไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสั่งตัดตามขนาด

 1. สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน / Delivery in 2-3 days
 2. ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ทนสารเคมี และความร้อนได้ดีมาก / Corrosion Chimical Resistance
 3. ป้องกันปัญหาขโมยฝาท่อได้เด็ดขาด เนื่องจากวัสดุไฟเบอร์ขายต่อไม่ได้ / Burglar problem prevent material
 4. อายุการใช้งานนานกว่า 30 ปี ไม่มีเปราะแตกหัก ไม่เป็นสนิม ไม่ผุกร่อนตลอดอายุ / Long life services
 5. รับประกันคุณภาพ 5 ปี เปลี่ยนคืนทันทีจากสต๊อคพร้อมส่งหากชำรุด / Warranty 5 years ; replace new one if damaged

Ductile Cast Iron Sewer Drain Manhole Cover
ฝาบ่อ ฝาท่อเหล็กหล่อเหนียว แมนโฮลโคเวอร์ ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ Ductile ManholeCover

#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating Ductile Cast Iron Manhole cover เหล็กหล่อเหนียวกราไฟต์กลม (Spherioid Graphite Cast Iron or Nodular Cast Iron or Ductile Cast Iron)

ฝาบ่อปิดท่อพักที่ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว เป็นเหล็กหล่อที่ทนแรงอัด แรงกระแทกได้สูง อีกทั้งมีความยืดหยุ่นสูงกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่สำคัญน้ำหนักเบากว่าเหล็กหล่อเทา ทำให้เปิดบำรุงรักษาง่ายกว่ามาก
Ductile Cast Iron Manhole tops are largely used in the construction of city project inside or abroad the country, Such as the road, park, square. They also apply for drainage engineering, power supply and telcom communication project. A complete range of the innovative channel drainage systems cover all applicationtypes from domestic uage through to industrial, dock or airport usage.
ฝาปิดครอบท่อบ่อพักกรองเกรอะเกรติ้งตะแกรงเหล็กระบายน้ำ sewer drain manhole cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating
sewer drain manhole cover ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำตะแกรงระบายน้ำ

 1. Ductile Cast Iron Grade 500-7, EN124 Standard วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า
 2. Options: H=Hinge มีบานพับ, L=Locking key มีตัวล็อคปิดฝา, R=Rubber Seal มีซีลยางกันกลิ่น

Ductile Cast Iron Manhole Cover Specification
มาตรฐานแมนโฮลฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ Ductile ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ

#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating เรามุ่งเน้นที่จะเลือกสรรและส่งมอบสินค้าและบริการที่ดีที่สุดให้กับลูกค้าของเรา ผลิตภัณฑ์ทุกประเภท ทุกชนิด และทุกชิ้นของเราล้วนแล้วแต่เน้นคุณภาพ ไม่ว่าจะเป็นฝาแมนโฮล, ฝาบ่อ, ฝาท่อ, ฝาท่อระบายน้ำ, ฝาตะแกรง Ductile ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ และตะแกรงระบายน้ำ นอกจากผลิตภัณฑ์ฝาแมนโฮล และตะแกรงระบายน้ำทุกชิ้น จะผลิตจากวัสดุคุณภาพสูงแล้ว เรายังเอาใจใส่ในรายละเอียดด้วยการพัฒนาคุณสมบัติพิเศษอื่นๆ เพื่อให้ได้ผลิตภัณฑ์ฝาแมนโฮล และตะแกรงระบายน้ำที่รองรับการใช้งานได้อย่างดีที่สุด

Ductile Cast Iron sewer drain manhole cover เกรตติ้งฝาปิดบ่อท่อพักเหล็กหล่อเหนียวตะแกรงระบายน้ำ
DUCTILE IRON : เหล็กหล่อเหนียวสามารถทนต่อแรงดึงได้ถึง 40 – 70 kg/sqmm. และมีคุณสมบัติการยืดตัว (Elongation) ถึง 8 – 25% โดยลักษณะโครงสร้างจุลภาคภายในเนื้อเหล็กจะเป็นรูปทรงกลม จึงมีความแข็งแกร่ง ทนทาน ยืดหยุ่น รับแรงกระแทกและลดปัญหาการแตกหักจากการติดตั้งบนถนนที่มีรถแล่นผ่านได้ดีกว่าเหล็กหล่อสีเทา ซึ่งมีโครงสร้างจุลภาคภายในเนื้อเหล็กเป็นลักษณะแถบยาว

BIKE SAFE : ด้วยการออกแบบอย่างใส่ใจทำให้ผลิตภัณฑ์ฝาแมนโฮล, ฝาท่อ, ฝาบ่อ, ฝาตะแกรง และตะแกรงระบายน้ำของเรา ในบางรุ่นสามารถนำไปใช้กับพื้นผิวถนนสำหรับจักรยานได้เพื่อความปลอดภัยของนักปั่นทุกคน

CUSTOMISE DESIGN : ลูกค้าสามารถออกแบบลวดลายของฝาแมนโฮล, ฝาท่อ, ฝาบ่อ, ฝาตะแกรง และตะแกรงระบายน้ำได้ตามความต้องการ และนอกจากนั้นยังสามารถเลือกสีสันที่เหมาะสมสวยงามตามรสนิยมของคุณได้อีกด้วย

Noise Prevention : จากวิธีการกลึงตัวฝาและเฟรมอย่างพิถีพิถันจึงทำให้ผลิตภัณฑ์ฝาแมนโฮลของเรา มีช่องว่างระหว่างฝาและเฟรมเพียง 0.02 มิลลิเมตร ซึ่งถือว่ามีระยะห่างที่น้อยมากจนใกล้เคียงกับการเป็นระบบสุญญากาศ นั่นจึงทำให้ฝาแมนโฮล ฝาท่อ ฝาบ่อ ฝาตะแกรง และตะแกรงระบายน้ำ สามารถลดทอนเสียงที่เกิดจากแรงกระแทกของฝาและเฟรมได้เกือบ 100%

ODOR CONTROL : เรา คือผู้นำทางด้านเทคโนโลยี TDS และคุณสมบัติที่สำคัญคือของระบบ TDS ก็คือ ความแนบชิดของฝาและเฟรมนี้ยังช่วยในการป้องกันกลิ่นไม่พึงประสงค์ที่จะเล็ดลอดออกมาจากฝาแมนโฮล, ฝาท่อ, ฝาบ่อ, ฝาตะแกรง, และตะแกรงระบายน้ำได้เกือบ 100% เช่นกัน
CastDuctile Iron Manhole Covers Frames เกรตติ้งระบายน้ำฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ

แมนโฮลฝาปิดบ่อครอบท่อพักเกรติ้งตะแกรงเหล็กระบายน้ำ manhole cover grating

#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

รูปภาพและเสปค ฝาบ่อปิดท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว Ductile ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ Cast-Iron Ductile Manhole Cover Specification Gallery

1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 350mm. A15 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 35 ซม. รับน้ำหนัก 1.5 ตัน

เป็นฝาเหล็กหล่อขนาดเล็กแข็งแรง ใช้ทดแทนฝาพลาสติกเดิมที่แตก เหมาะสำหรับ ฝาถังแซท ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลเกรอะด๊อสDos/Cotto ฝาถังบำบัดในบ้าน ฝาปิดพลาสติกกลมปิดถังเก็บน้ำใต้ดิน ฝาถังแซทเก็บสิ่งปฏิกูล

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
CastDuctile Iron Manhole Covers Frames ฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
CastDuctile Iron Manhole Covers Frames ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

2. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 500mm. A15 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 50 ซม. รับน้ำหนัก 1.5 ตัน

เป็นฝาเหล็กหล่อขนาดมาตรฐานแข็งแรง ใช้ทดแทนฝาพลาสติกเดิมที่แตก เหมาะสำหรับ ฝาถังแซท ฝาบ่อเกรอะด๊อสDos/Cotto ฝาถังบำบัดในบ้าน ฝาปิดพลาสติกกลมปิดถังเก็บน้ำใต้ดิน ฝาถังแซทเก็บสิ่งปฏิกูล

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
CastDuctile Iron Manhole Covers Frames ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
Manhole Cover grating เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อครอบท่อพักเกรติ้งตะแกรงเหล็กระบายน้ำ
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

3. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. A15 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 60 ซม. รับน้ำหนัก 1.5 ตัน

เป็นฝาบ่อเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นไลท์ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนฟุตบาททางเดิน ไม่ให้รถวิ่งผ่าน วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
sewer drain ductile manhole cover Grating ฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
แมนโฮลฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำตะแกรงเกรตติ้ง Grating Manhole Cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

4. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. B125 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 60 ซม. รับน้ำหนัก 12.5 ตัน

เป็นฝาบ่อเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถเล็กวิ่งผ่านเท่านั้นเช่น รถเก๋ง รถกระบะ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
CastDuctile Iron Manhole Covers Frames ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียวเกรตติ้งตะแกรง
Manhole Grating Cover ฝาปิดบ่อครอบท่อเกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ
Ductile Cast Iron Drainage Manhole Cover ฝาแมนโฮลปิดบ่อเกรอะ ฝาท่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำเสียสำเร็จรูป
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

5. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. C250 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 60 ซม. รับน้ำหนัก 25 ตัน

เป็นฝาบ่อเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถขนาดใหญ่วิ่งผ่านได้ เช่น รถเก็บขยะ รถสิบล้อ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
sewer drain ductile manhole cover ฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
Manhole Cover ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำเกรตติ้งตะแกรงน้ำล้น
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

6. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. D400 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 60 ซม. รับน้ำหนัก 40 ตัน

เป็นฝาบ่อเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถขนาดใหญ่กว่าวิ่งผ่านได้ เช่น รถเทรลเลอร์ รถบรรทุก18 ล้อ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
CastDuctile Iron Manhole Covers Frames ฝาท่อตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
เกรตติ้งตะแกรงน้ำล้นManholeCover ฝาปิดบ่อครอบท่อพักเกรติ้งตะแกรงเหล็กระบายน้ำ
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

7. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. A15 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 80 ซม. รับน้ำหนัก 1.5 ตัน

เป็นฝาบ่อเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นไลท์ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนฟุตบาททางเดิน ไม่ให้รถวิ่งผ่าน วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
castductile manhole cover เกรตติ้งฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
Steel GRating Manhole Cover ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำเกรตติ้งตะแกรง
Ductile Cast Iron Drainage Manhole Cover ฝาแมนโฮลปิดบ่อเกรอะ ฝาท่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำเสียสำเร็จรูป
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

8. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. B125 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 80 ซม. รับน้ำหนัก 12.5 ตัน

เป็นฝาบ่อเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถเล็กวิ่งผ่านเท่านั้นเช่น รถเก๋ง รถกระบะ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ Knack
sewer drain ductile manhole cover ฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
Manhole Cover SteelGrating เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำฝาปิดบ่อครอบท่อพัก
Ductile Cast Iron Drainage Manhole Cover ฝาแมนโฮลปิดบ่อเกรอะ ฝาท่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำเสียสำเร็จรูป
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

9. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. C250 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 80 ซม. รับน้ำหนัก 25 ตัน

เป็นฝาบ่อเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถขนาดใหญ่วิ่งผ่านได้ เช่น รถเก็บขยะ รถสิบล้อ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
 เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำฝาปิดบ่อครอบท่อพัก CastDuctile Iron Manhole Covers Frames grating
ManholeGratingCover Knack เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

10. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. D400 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลทรงกลมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 80 ซม. รับน้ำหนัก 40 ตัน

เป็นฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถขนาดใหญ่กว่าวิ่งผ่านได้ เช่น รถเทรลเลอร์ รถบรรทุก18 ล้อ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
sewer drain CastIronductile manhole cover เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
CAst iron ductile Manhole Cover เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

11. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 400mm. B125 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลสี่เหลี่ยมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 40 ซม. รับน้ำหนัก 12.5 ตัน

เป็นฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถเล็กวิ่งผ่านเท่านั้นเช่น รถเก๋ง รถกระบะ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อKnack
Cast iron Ductile manhole cover เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
sewer drain manhole grating cover เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำฝาปิดบ่อครอบท่อพัก manhole cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

12. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 600mm. B125 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลสี่เหลี่ยมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 60 ซม. รับน้ำหนัก 12.5 ตัน

เป็นฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถเล็กวิ่งผ่านเท่านั้นเช่น รถเก๋ง รถกระบะ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียวเกรตติ้งตะแกรง CastDuctile Iron Manhole Covers Frames
ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำเกรตติ้งตะแกรง Grating handhole Cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

13. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 700mm. B125 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลสี่เหลี่ยมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 70 ซม. รับน้ำหนัก 12.5 ตัน

เป็นฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถเล็กวิ่งผ่านเท่านั้นเช่น รถเก๋ง รถกระบะ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

Knack ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
sewer drain ductile manhole cover แมนโฮลฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
ตะแกรงเกรตติ้งฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำแมนโฮล Grating Manhole Cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

14. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 800mm. B125 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลสี่เหลี่ยมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 80 ซม. รับน้ำหนัก 12.5 ตัน

เป็นฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถเล็กวิ่งผ่านเท่านั้นเช่น รถเก๋ง รถกระบะ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

ductileironmanholegratingKnack ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ
CastDuctile Iron Manhole Covers Frames เกรตติ้งฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียวตะแกรง
Manhole Cover Steel Grating ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลสี่เหลี่ยมเหล็กหล่อเหนียว
Ductile Cast Iron Drainage Manhole Cover ฝาแมนโฮลปิดบ่อเกรอะ ฝาท่อพักเหล็กหล่อเหนียวระบบบำบัดน้ำเสียสำเร็จรูป
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

15. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 900mm. B125 ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลสี่เหลี่ยมเหล็กหล่อเหนียว ขนาด 90 ซม. รับน้ำหนัก 12.5 ตัน

เป็นฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลเหล็กหล่อเหนียวขนาดมาตรฐานที่ได้รับความนิยมสูงสุด รุ่นเฮฟวี่ดิวตี้นี้เหมาะใช้งานบนถนน ให้รถเล็กวิ่งผ่านเท่านั้นเช่น รถเก๋ง รถกระบะ วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า ductileironmanholegrating ฝาปิดบ่อแมนโฮลท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อ Knack
sewer drain เกรตติ้งตะแกรง ductile manhole cover ฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว
Manhole Cover Grating แฮนด์โฮลเกรตติ้งตะแกรงฝาบ่อสี่เหลี่ยมเหล็กหล่อเหนียว
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาปิดบ่อท่อพักแมนโฮลพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

วิธีการติดตั้ง ฝาบ่อปิดท่อพักระบายน้ำ #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating Sewer Drain Manhole Cover with Frame Installation Method

วิธีการติดตั้ง #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

 1. ทำการติดตั้งเฟรมพร้อมกับเซทระดับเฟรมให้เสมอกับระดับพื้น โดยเชื่อมติดกับเหล็กโครงสร้างเดิมที่คอบ่อเข้าด้วยกันและเสริมเหล็กทแยงเพื่อเพิ่มความแข็งแรง
 2. สวมฝาแมนโฮลหรือฝาบ่อพักปิดลงไปให้สนิทกับเฟรม และจัดระดับให้แนวฝาเสมอกับพื้นอีกครั้ง ก่อนการเทปูนคอนกรีต
 3. ฉาบขัดผิวคอนกรีตให้เรียบเสมอกับฝาบ่อเพื่อความสวยงาม ทิ้งไว้รอจนคอนกรีตได้กำลัง
 4. วิธีการติดตั้งนี้เป็นวิธีการติดตั้งฝาแมนโฮล หรือฝาบ่อพักตามมาตรฐานทั่วไป
  ฝาปิดบ่อท่อพักตะแกรงระบายน้ำเกรตติ้งแมนโฮล Grating Manhole cover
  วิธีการติดตั้งฝาแมนโฮล ฝาปิดบ่อ ฝาท่อพัก ฝาตะแกรงระบายน้ำ #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating ในกรณีที่หล่อคอบ่อไว้แล้ว ให้ทำไม้แบบเพื่อรองรับการเทคอนกรีต และทำการเชื่อมเหล็กเส้นเข้ากับเฟรมเพื่อทำการเซทระดับ

Manhole cover GRating ฝาแมนโฮลปิดบ่อท่อพักตะแกรงระบายน้ำเกรตติ้ง Grating
Steel Grating แมนโฮลฝาปิดบ่อท่อพักตะแกรงระบายน้ำเกรตติ้ง Manhole cover
Steel Manhole ฝาปิดบ่อท่อพักตะแกรงระบายน้ำเกรตติ้ง Grating cover
ฝาบ่อแมนโฮลที่นำมาติดตั้ง จะต้องถูกล็อคหรือเชื่อมกับเหล็กหนวดกุ้ง ยึดตำแหน่งให้แน่นหนา โดยใช้ระดับน้ำวัดเพื่อให้ระดับของฝาบ่อไม่เอียง ต้องเสมอกับระดับพื้นถนนที่ติดตั้ง จากนั้นวางแม่แบบไม้ แล้วเริ่มขั้นตอนเทคอนกรีต ตามรูป
gFRP Fibreglass Manhole cover เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส
grating Manhole cover เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

วิธีการบำรุงรักษา ยกเปิดปิด ฝาบ่อปิดท่อพักระบายน้ำ Ductile ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ How to open-close Sewer Drain Manhole Cover

เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส FRP Fibreglass Manhole cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

ฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าสเกรตติ้งตะแกรงแมนโฮลโคเวอร์ FRP Fibreglass Manhole cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

FRP Fibreglass Manhole cover เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าสแมนโฮลโคลฟเวอร์
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

1. No recover value: It will solve steal problem thoroughly since no value for recycle Good wear and corrosion resistance: It will never rusts because it has good wear and corrosion resistance
2. Long service life: It can be used more than 30 years and there is no any crack in the experiment of 2,000,000 fatigue shocks Well sealed: It can be used hermetically, and effectively prevent those poisonous gases leaking out from cesspool
3. Light weight high tensile for easy installation High load capacity: Its high load capacity exceeds the Ductile Cast Iron and insulation
4. Free Design: It can be designed according to users’s demands. Including color, pattern, specification No any jangle: There is neither nor rebound when cars pass through
5. Made to order for any sizes and your own Logo are optional Competitive Price as compare to Ductile Cast Iron material

#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

การประยุกต์ใช้ฝาบ่อปิดทึบ ให้เป็นฝาบ่อตะแกรงระบายน้ำ ด้วยการเจาะรูให้น้ำไหลผ่านมากขึ้น
Applied Manhole Cover for Drainage Grating (custom hole)

ฝาปิดบ่อครอบท่อพัก โดยปกติแล้วออกแบบให้เป็นจุดเชื่อมท่อและลงไปบำรุงรักษาท่อ ตักเศษขยะ ทำความสะอาดท่อระบายน้ำทิ้ง โดยทั่วไปแล้วฝาบ่อถูกออกแบบให้เป็นฝาปิดทึบให้น้ำไหลลงไปได้น้อยมาก ซึ่งต่างกับฝาตะแกรงระบายน้ำ ที่ออกแบบมาให้มีช่องรูระบายน้ำได้มาก แต่ในบางกรณีเราต้องการฝาปิดบ่อครอบท่อพักให้เป็นทั้งจุดบำรุงรักษาท่อและต้องการให้ระบายน้ำบนฝาลงไปได้บ้าง (ไม่ต้องการช่องรูใหญ่ ให้น้ำไหลได้มากหรือไม่ต้องการให้เศษขยะผ่านตะแกรงได้) เราสามารถเจาะรูที่ฝาบ่อ เพื่อเดรนระบายน้ำได้ตามตัวอย่าง ดังนี้
เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส iron Manhole cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ฝาบ่อเหล็กฝาท่อตะแกรงระบายน้ำ #ManholeCOVER #Grating #PondLid

เกรตติ้งตะแกรงฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส iron Manhole cover
ตะแกรงฝาปิดบ่อท่อพักเหล็กหล่อเหนียว ductile iron Manhole cover
#ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ฝาบ่อเหล็กฝาท่อตะแกรงระบายน้ำ #ManholeCOVER #Grating

Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ

manhole manhole: A hole through which a man may descend or creep into a drain,sewer, steam boiler, parts of machinery, for cleaning or repairing. บ่อตรวจ บ่อที่ติดตั้งเป็นระยะในระบบท่อระบาย เพื่อใช้เป็นจุดเชื่อมท่อ และลงไปบำรุงรักษาท่อ [สิ่งแวดล้อม] ช่องขึ้นลง [เทคนิคด้านการชลประทานและการระบายน้ำ]

Manhole คือ ช่องท่อระบายน้ำ (Manhole) เป็นช่องที่สร้างอยู่ภายในระบบท่อน้ำเสียหรือท่อน้ำ โดยปกติทั่วไปจะมีขนาดใหญ่เพียงพอสำหรับคนเข้าไปได้หนึ่งคน ช่องท่อระบายน้ำนี้จะมีทางเข้าที่อยู่บริเวณเหนือพื้นดินเพื่อใช้สำหรับการเข้าตรวจสอบ การทำความสะอาดสิ่งอุดตัน หรือทำการซ่อมแซม โดยปกติแล้วช่องท่อระบายน้ำจะถูกสร้างในเขตเมือง ถนน และบางครั้งก็ถูกสร้างอยู่ใต้ทางเดินริมถนน ซึ่งมักจะมีฝาปิดเป็นทรงกลมเพื่อป้องกันอุบัติเหตุไม่ให้ฝาท่อตกลงสู่ช่องท่อระบายน้ำได้ ส่วนมากมาตรฐานการผลิตของฝาปิดช่องท่อระบายน้ำจะเป็นไปตามมาตรฐาน EN124ซึ่งเป็นรายละเอียดเกี่ยวกับวัสดุ (คอนกรีตหรือเหล็กหล่อ) และน้ำหนักของเหล็กในการผลิต ตัวอย่างเช่น ฝาปิดประเภท Class D ตามมาตรฐาน EN124 นั้นจะถูกทำการทดสอบที่แรง 40 ตันและจะใช้สำหรับถนนที่มีการจราจรหนาแน่น ภาพแสดงจะอยู่ในรูปที่ 4

Ductile ManholeCover ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ ฝาปิดท่อระบายน้ำ Manhole covers provide entry to an underground world of sewers, water mains, power/communication lines, conduits, etc. Manhole covers are a form of art. They are normally lettered ‘Sanitary Sewer’ or ‘Storm Sewer’ but can basically be lettered anything. Manhole covers have different patterns/designs on them and even custom logos if a city desires. Look down next time you are walking through a city and take note. Manhole covers are made of cast iron. These covers need to be heavy so that when vehicles drive over them, they do not become dislodged. Manhole covers normally weigh 100+ pounds each. Some have open pick holes which allow water to enter the manhole. Others have concealed pick holes which do not go all the way through the cover or lift handles such as drop handles or ring handles. Manhole covers can be bolted to the frame for security reasons. Manhole covers can also have a gasket on the bottom of the cover and bolted to the frame which is normally considered watertight. Why are most manhole covers round? Manhole covers are round because a round cover cannot fall through its circular opening. The manhole cover rests on the frame seat; therefore, the diameter of the frame opening is smaller than the manhole cover. Whereas a square or rectangular manhole cover may fall through an opening if turned diagonally in the hole. It is also easier to dig a circular hole. Round covers are easier to machine on a lathe. A round manhole cover can be rolled, which makes it easier to move if needed.
sewer drain ductile GratingManholeCover แมนโฮลฝาปิดบ่อพักท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว

Ductile Cast Iron Manhole Cover ฝาปิดท่อเหล็กหล่อเหนียว #ฝาปิดท่อน้ำทิ้ง สแตนเลส กันสนิม กันแมลง ฝากันของตกลงท่อ ฝาท่อน้ำทิ้ง ฝาตะแกรง ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ManholeCOVER #Grating ผลิตจากวัสดุเหล็กหล่อเหนียว(Ductile Cast Iron) ผลิตตามมาตรฐาน EN124 มีผลทดสอบจากสถาบันรับรองคุณภาพในเมืองไทย เลือกได้หลายเกรดคุณภาพตั้งแต่ 2-40 ตัน มีทั้งรุ่นที่มีบานพับและตัวล็อคป้องกันขโมย ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย ราคาขาย 1 ชุดประกอบด้วยตัวฝาพร้อมเฟรม FRP Manhole Cover ฝาบ่อพักไฟเบอร์เสริมแรงพร้อมเฟรม ผลิตจากวัสดุไฟเบอร์เสริมแรง FRP ได้มาตรฐาน EN124 ไม่เป็นสนิม รับแรงได้เหมือนเหล็กหล่อเหนียว เลือกได้ตั้งแต่ 2-40 ตัน สวยงามเข้ากับธรรมชาติ ไม่เป็นที่นิยมในตลาดรับซื้อของเก่าไม่มีปัญหาโดนขโมย
ทางเดิน แท่งรางตัวยู ระบายน้ำทิ้ง ริมขอบฟุตบาท, วายเมท, วายเมช, ไวร์เมช, พร้อมเฟรม, ช่องระบายน้ำ, ลวดเหล็กฉีก พับฉลุเจาะรู, เหล็กยืดคาร์บอนไฟเบอร์, ลายตีนเป็ด ไก่, รางระบายน้ำฝน, ขั้นบันไดกันลื่น, ราวกันตก, มินิตะข่ายกันกลิ่น, บล๊อคปูถนนภายนอก ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำ รางยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย, Sewer drain manhole cover Lifting Key, Trench drainage driveway grates, Dust screen driveway grating near footbath, Leaf trapper safe drain traffic grates

ฝาท่อระบายน้ำ เรียกสั้นๆว่า ฝาบ่อพัก #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating
ฝาท่อคืออะไร ฝาท่อคือ ฝาที่ใช้สำหรับปิดท่อ ซึ่งฝาท่อนั้นมีทั้งฝาท่อที่ใช้ในงานระบายน้ำ งานระบบไฟฟ้า งานบ่อบำบัดน้ำเสีย
ฝาท่อมีประโยชน์อย่างไร ฝาท่อใช้เพื่อช่วยปกปิดป้องกันสิ่งแปลกปลอม ไม่พึงประสงค์ตกลงไป ช่วยอำนวยความสะดวกในการเปิดใช้งานซ่อมบำรุง นอกจากนี้ฝาท่อยังช่วยเพิ่มความเรียบร้อย ความสวยงาม ให้กับพื้นที่ติดตั้งได้อีกด้วย
ประเภทของฝาท่อ ฝาท่อแบ่งออกเป็น 2 ประเภทหลักๆ
A: ฝาท่อแบ่งตามวัสดุ ฝาท่อที่ผลิตจากคอนกรีต ฝาท่อที่ผลิตจากเหล็กหล่อสีเทา ฝาท่อที่ผลิตจากไฟเบอร์ผสม ฝาท่อที่ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว
B: ฝาท่อแบ่งตามการใช้งาน ฝาท่อใช้สำหรับงานระบายน้ำ ฝาท่อใช้สำหรับการป้องกันสิ่งแปลกปลอมลงไปในบ่อ

A manhole cover is a removable plate forming the lid over the opening of a manhole, to prevent anyone or anything from falling in, and to keep out unauthorized persons and material. Manhole covers are often made out of cast iron, concrete or a combination of the two. This makes them inexpensive, strong, and heavy. The weight helps to keep them in place when traffic passes over them, and makes it difficult for unauthorised people not having suitable tools to remove them. Manhole covers may also be constructed from glass-reinforced plastic or other composite material (where cover theft is of concern). Because of legislation restricting acceptable manual handling weights, lighter weight composite manhole cover materials, which also have the benefits of greater slip resistance and electrical insulating properties. A manhole cover sits on metal base, with a smaller inset rim which fits the cover. The base and cover are sometimes called “castings”, because they are usually made by a casting process, typically sand-casting techniques.

The covers usually feature “pick holes” #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating , into which a hook handle tool is inserted to lift them. Pick holes can be concealed for a more watertight lid, or can allow light to shine through. A manhole pick or hook is typically used to lift them, though other tools can be used as well, including electromagnets. Although the covers are too large to be easily collectible, their ubiquity and the many patterns and descriptions printed on them has led some people to collect pictures of covers from around the world. According to Remo Camerota, the author of a book on the subject titled Drainspotting, Despite their weight and cumbersome nature, manhole covers are sometimes stolen, usually for resale as scrap, particularly when metal prices rise

The question of why manhole covers are typically round Reasons for the shape include:
A round manhole cover cannot fall through its circular opening, whereas a square manhole cover may fall in if it were inserted diagonally in the hole. The existence of a “lip” holding up the lid means that the underlying hole is smaller than the cover, so that other shapes might suffice. (A Reuleaux triangle or other curve of constant width would also serve this purpose, but round covers are much easier to manufacture.)
Round tubes are the strongest and most material-efficient shape against the compression of the earth around them, and so it is natural that the cover of a round tube assume a circular shape.

A round manhole cover #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating has a smaller surface than a square one, thus less material is needed to cast the manhole cover, meaning lower cost.
The bearing surfaces of manhole frames and covers are machined to assure flatness and prevent them from becoming dislodged by traffic. Round castings are much easier to machine using a lathe.
Circular covers do not need to be rotated to align with the manhole.
A round manhole cover can be more easily moved by being rolled.
A round manhole cover can be easily locked in place with a quarter turn (as is done in countries like France), which makes them hard to open without a special tool. Lockable covers do not have to be made as heavy, because traffic passing over them cannot lift them up by suction

Square & Rectangular manhole covers #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating
✓   Carriageway/Telecom covers
✓   Circular manhole covers
✓   Recessed manhole covers
✓   Gas & Air Tight Inspection manhole covers
✓   Catch Basin covers
✓   Kerb Drain manhole covers
✓   Surface Boxes

Manhole covers #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating are made out of cast iron. Cast iron means that the iron is melted and then poured, or cast, into a mold. Typical manhole covers are cast using gray cast iron. Ductile cast iron, because of its greater strength, is used for special manhole covers, like those that would be found near airplane terminals. Gray cast iron consists of the element iron and the alloying elements carbon and silicon. The alloying agents, chiefly carbon, give cast iron its strength and durability. Ductile cast iron is produced by adding manganese to the molten iron. The manganese causes the carbon in the iron to form nodules instead of flakes, giving ductile cast iron its greater strength and malleability. Besides iron, the other raw material required to make manhole covers is green sand, which is sand bound together with clay. The green sand is used to produce the molds into which the molten iron is poured. The sand mixture consists of about 90% silica sand, 4-10% clay, 2-10% organics (e.g., coal), and 2-5% water. The sand is not colored green. Green refers to the fact that it is allowed to remain wet during the casting process.

Design Sewer Drainage Manhole Cover Every manhole cover, from the simplest to the most ornate, is first modeled in wood or aluminum. The model is used to make the mold into which the molten cast iron will be poured. The designs that have been created for the surface of the manholes are as varied as the skilled artisans who created them. All manhole covers are round because a round object cannot be dropped into a round hole of the same diameter. This is vital since the weight of the manhole could easily kill a worker standing underneath it. Round manhole covers are also easier to move around on the surface as they can be rolled. There are rectangular utility box covers, but they are not installed over manholes. #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ #ManholeCOVER #Grating

CONTACT US : CHANCON GRATINGTHAI
ติดต่อ บจก.แชนคอน – บจก.เกรตติงไทย

บริษัทแชนคอน ศูนย์รวมตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป
“มีหลากหลายวัสดุและแบบ ให้เลือกมากที่สุดในโลก”
#ManholeCover     #OverflowGrating   Specialist   World Class Quality

เราเริ่มต้นจากคำถามว่า “คุณภาพของตะแกรงระบายน้ำคืออะไร” และ “จะทำอย่างไรให้สามารถตอบสนองความต้องการของลูกค้าที่แตกต่างกันได้” เราปฏิวัติตั้งแต่ การออกแบบ-ผลิต เลือกใช้วัสดุนวัตกรรมใหม่ ทำให้ ตะแกรงระบายน้ำ แชนคอน มีเสน่ห์ ลึกบาดใจ เหนือกว่าในทุกรายละเอียด

ที่ บริษัทแชนคอน มี แบบของตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป และชนิดของวัสดุ ให้เลือกมากที่สุดในโลกถึง 5 วัสดุ ได้แก่   พลาสติกโพลีพรอพไพลีนPPGrating   พลาสติคเอบีเอสABSPlastic   ไฟเบอร์กล๊าสGFRP-FiberGlass   สแตนเลสStainlessSteel   เหล็กหล่อCast-Iron-Ductile   เหล็กแผ่นเชื่อมWelded-Bar-Steel

ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ฝาบ่อปิดครอบท่อพัก steel grating manhole cover

Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor || บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating ตะแกรงรางระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. ||  (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | 199 Takham21/1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone(Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6     Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786
E-mail: mkt@chancon.co.th   |     Line@: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th   |   www.GratingThai.co.th http://GRATINGTHAI.com |
http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com www.KanokMat.com www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter: http://twitter.com/fibergrating
Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot: http://chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอังกฤษ

Ductile ManholeCover, cast iron manhole cover Drain cover

Ductile Cast Iron Drainage Manhole Cover the lid off the septic man hole. Ductile cast iron manhole cover, finished wastewater treatment system

 

#Cast iron manhole cover #Manhole cover #Silent cap #Manhole cover #Manhole cover #Ductile cast iron pipe cover # Opaque cover, sump cover, manhole cover, wastewater treatment system #Treatment tank cover #Cover, manhole cover #Manhole manhole cover, ductile cast iron #Finished manhole cover square #Dos #Heavy duty pond lid #Gutter cover #DuctileManholeCover #TrenchDrainCover #GratingCover #OutsideDrainageChannelCovers #ManholeCOVER #DuctileCastIronManholeCover #DrainGutterCover

Quotation, Manhole Cover, Ductile Iron Manhole Cover, Casting iron Ductile Manhole Cover Quotation.

 

** Prices offered above Price excluded VAT and Delivery

 1. Ductile Cast Iron Grade 500-7, EN124 Standard Material made from ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier maintenance
 2. Options: H = Hinge with hinge, L = Locking key with lid lock, R = Rubber Seal with odorrubber seal
 3. proofFor more information: Request detailed price information for each model, please e-mail or contact us. Company’s sales department

# Manhole cover, drain cover #Cast iron manhole cover #ManholeCOVER

 

Quotations cap off the well pipe drainage, fiber glass

FRP Manhole Cover Quotation

** The price offered above. Price excluded VAT and Delivery

Features of ManholeCover fiberglass manhole cover, cast iron manhole cover. Manhole cover #Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 1. FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard Strong and flexible, ductile than general cast iron. At the same load level, it is lighter. Easier to maintain
 2. Distinguishing feature: beautiful, looks better than the steel cover. Can choose color if order quantity Can withstand strength like steel, but does not rust. Longer service life Reduce the problem of being stolen from the pond lid to continue to sell because the finished casting fiberglass cannot be resold in the old market.
 3. Will not rust and prevent corrosion throughout its service life. More than 30 years of service life, unbreakable. Over 2 million timesrepeated impact tests
 4. of, fiber castings performed better than cast iron. Makes the lid close tightly, does not bend the surface, as if there is a built-in rubber seal Good anti-odor, light weight, higher load capacity than general cast iron, making it easier to move and lift and install.

 

FRP FibreGlass Diamond Checkered Plate Manhole Cover | Anti-Slip Gritted Plate Sheeting Fiberglass, non-slip finished #Steel

#Drain cover #Cast iron manhole cover #DuctileIronSewer #ManholeCOVER #Glass fiber surface # Replacement of

FRP Manhole Cover Grating (Custom Made to Order for any size), the latest technology of fiberglass manhole cover. Made to order, cut at any size (Tailor Made), receive the product immediately within 2-3 days, light weight, no rust, corrosion throughout the service life, convenient installation, open the lid, easy maintenance Designed as a replacement for the iron cover plate with foot print. Original cast iron sump cover

 

Quotation Manhole Cover, Fiberglass Manhole Cover, FRP Manhole Top Cover Quotation

 

Features a solid cover to cover the sump and drain manhole. Anti-slip fiberglass walkway sheet, made to order to size

 1. Made to order, cut at any size (Tailor Made), receive the product immediately within 2-3 days / Delivery in 2-3 days,
 2. no rust, corrosion throughout the service life, very good chemical and heat resistance / Corrosion Chimical Resistance
 3. protection. The problem of stealing the pipe cap is absolute. Because the fiber material cannot be resold / Burglar problem prevent material Service
 4. life more than 30 years, no brittle, broken, rust, not corroded throughout the life / Long life services
 5. 5 years quality guarantee, immediately returned from stock, ready to send if Defective / Warranty 5 years; replace new one if damaged

 

Ductile Cast Iron Sewer Drain Manhole Cover

tank lid cover ductile cast iron pipes. Man Hole Cover Cast iron manhole cover Ductile Manhole CoverManhole

#Cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating Ductile Cast Iron Manhole cover Spherioid Graphite Cast Iron or Nodular Cast Iron or Ductile Cast Iron Manhole

cover made of ductile cast iron. It is cast iron that is resistant to compression. High impact strength It is also more flexible than normal gray cast iron. More importantly, it is lighter than gray cast iron. This makes opening maintenance much easier.

Ductile Cast Iron Manhole tops are largely used in the construction of city project inside or abroad the country, Such as the road, park, square. They also apply for drainage engineering, power supply and telcom communication project. A complete range of the innovative channel drainage systems cover all applicationtypes from domestic uage through to industrial, dock or airport usage.

 

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 1. Ductile Cast Iron Grade 500-7, EN124 Standard Material made from ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier maintenance
 2. Options: H = Hinge with hinges, L = Locking key with lid lock, R = Rubber Seal with odor proof rubber seal.

 

Ductile Cast Iron Manhole Cover Specification

Standard Manhole Manhole Cover Manhole Cover Ductile ManholeCover Cast Iron Manhole Cover Manhole cover

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating Our focus is to select and deliver the best products and services to our customers. All types of products, all kinds and all of our products are all focused on quality. Whether it is a manhole cover, a sump cover, a manhole cover, a manhole cover, a grate cover. Ductile ManholeCover, a cast iron manhole cover. Manhole cover And drain grate In addition to the manhole cover products And every piece of drainage grate It is made from high quality materials. We also pay attention to details, developing other special features. To get the manhole cover product And the drain grate that supports the best use

 

DUCTILE IRON: DUCTILE IRON can withstand tensile loads up to 40-70 kg / sqmm. And elongation (Elongation) up to 8 – 25% by the microstructure in the steel body is spherical. Therefore, it is strong, durable, resilient to impact and reduce the problem of breakage from installation on driveways better than gray cast iron. The microstructure within the steel body is characterized by a long strip.

BIKE SAFE: Thanks to our careful design, our manhole cover, pipe cover, sump cover, grate cover and drain grate are designed to provide a wide range of applications. Some models can be used on bicycle road surfaces for the safety of all cyclists.

CUSTOMISE DESIGN: Customers can design manhole covers, manhole covers, manhole covers, grille covers and drain grates as required. want In addition, you can also choose the right color to suit your taste as well.

Noise Prevention: Due to the meticulous machining of the lid and frame, our manhole cover products are There is a gap between the lid and the frame of only 0.02 mm, which is so small that it is close to being a vacuum system. That makes the manhole cover, pipe cover, sump cover, grate lid and drain grate. It can reduce almost 100% of the noise caused by the impact of the lid and frame.

ODOR CONTROL: We are the leader in TDS technology and the key feature of the TDS system is that the closures of the bezel and frame also provide protection. The unpleasant smell emanating from manhole cover, manhole cover, sump cover, grate cover, and drain grate can be almost 100% as well.

 

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #GratingSpaces

Images andDuctile ManholeCover Cast Iron Manhole Cover Cast-Iron Ductile Manhole Cover Specification Gallery

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 350mm. A15 Manhole cover, ductile cast iron, size 35 cm., Load 1.5 tons,

is a small, strong cast iron cover. Use to replace the original broken plastic cap, suitable for tank lid, sump cap, manhole cover, Dos / Cotto seal. Home treatment tank cover Round plastic lid closes the underground water tank Sewage tank cover

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover

#ManholeCOVER #Grating 2. Ductile Cast Iron Round Manholecap the well pipe ductile cast iron man hole sphere measuring 50 cm and weight of 1.5 tons

of cast iron cover size, strength. Used to replace the original broken plastic cap, suitable for Dos / Cotto sump lid. Home treatment tank cover Round plastic lid closes the underground water tank Sewage tank cover

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. A15 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 60 cm., Load 1.5 tons,

is the most popular standard size ductile cast iron manhole cover. This light duty model is suitable for use on sidewalks and walkways. Not let the car pass through Material made from ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. B125 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 60 cm., Load 12.5 tons,

is the most popular standard size ductile cast iron pond cover. This heavy duty model is suitable for use on the road. Let only small cars run through, such as sedans, pickup trucks, made of ductile cast iron material. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. C250 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 60 cm., Load 25 tons,

is the most popular standard size ductile cast iron pond cover. This heavy duty model is suitable for use on the road. Let large vehicles run through, such as a garbage collection truck, a ten-wheeler, made of ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm. D400 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 60 cm., Load 40 tons,

is the most popular standard size ductile cast iron pond cover. This heavy duty model is suitable for use on the road. To allow larger vehicles to run through, such as trailers, trucks, 18 wheels, material made of ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. A15 Manhole cover, ductile cast iron, size 80 cm., Load 1.5 tons,

is the most popular standard size ductile cast iron pond cover. This light duty model is suitable for use on sidewalks and walkways. Not let the car pass through Material made from ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. B125 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 80 cm., Load 12.5 tons,

is the most popular standard size ductile cast iron pond cover. This heavy duty model is suitable for use on the road. Let only small cars run through, such as sedans, pickup trucks, made of ductile cast iron material. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. C250 Manhole cover, ductile cast iron, size 80 cm, load 25 tons,

is the most popular standard size ductile cast iron pond cover. This heavy duty model is suitable for use on the road. Let large vehicles run through, such as a garbage collection truck, a ten-wheeler, made of ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm. D400 Manhole cover, ductile cast iron, size 80 cm., Load 40 tons,manhole cover for manhole.

is the most popular standard size ofThis heavy duty model is suitable for use on the road. To allow larger vehicles to run through, such as trailers, trucks, 18 wheels, material made of ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 400mm. B125 Manhole cover, ductile cast iron, size 40 cm, load 12.5 tons,manhole cover for manhole.

is the most popular standard size of standard sizeThis heavy duty model is suitable for use on the road. Let only small cars run through, such as sedans, pickup trucks, made of ductile cast iron material. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 600mm. B125 Manhole cover, ductile cast iron manhole, size 60 cm, load 12.5 tons,manhole cover for manhole.

is the most popular standard size of standard sizeThis heavy duty model is suitable for use on the road. Let only small cars run through, such as sedans, pickup trucks, made of ductile cast iron material. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 700mm. B125 Manhole cover, ductile cast iron manhole, size 70 cm, load 12.5 tons,manhole cover for manhole.

is the most popular standard size of standard sizeThis heavy duty model is suitable for use on the road. Let only small cars run through, such as sedans, pickup trucks, made of ductile cast iron material. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 800mm. B125 Manhole cover, ductile cast iron manhole, size 80 cm, load 12.5 tons,manhole cover for manhole.

is the most popular standard size of standard sizeThis heavy duty model is suitable for use on the road. Let only small cars run through, such as sedans, pickup trucks, made of ductile cast iron material. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 900mm. B125 Manhole cover, ductile cast iron manhole, size 90 cm., Load 12.5 tons,manhole cover for manhole.

is the most popular standard size of standard sizeThis heavy duty model is suitable for use on the road. Let only small cars run through, such as sedans, pickup trucks, made of ductile cast iron material. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain

#Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

Installation method Manhole cover, manhole cover #Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating Sewer Drain Manhole Cover with Frame Installation Method

 

Installation method #Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 1. installed the frame with the frame set at the same level as the ground level. By connecting with the original structural steel at the pond neck together and reinforcing the diagonal steel to increase strength.
 2. Put on the manhole cover or the manhole cover closed down to fit the frame. And level it so that the lid line is always with the floor again Before cementing the concrete.
 3. Plaster to polish the concrete surface to be even with the cover of the pond for beauty. Leave it, wait until the concrete is strengthened.
 4. This installation method is the manhole cover installation method. Or the lid of the manhole according to general standards

 

How to install manhole cover, manhole cover, manhole cover, manhole cover, drain grate cover. #Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating in the event that the throat is already cast To make a wooden model to support the pouring of concrete And welding rebar to the frame to set level

 

Manhole cover to be installed. Must be locked or welded to the shrimp tentacles. Secure the position By measuring the water level so that the level of the pond lid does not tilt Must be equal to the level of the pavement installed Then place the wood template. And start the process of pouring concrete according to the figure

# Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

How to maintain. Lift, open, close the manhole cover. Ductile ManholeCover. Cast iron manhole cover. Drain cover How to open-close Sewer Drain Manhole

cover sewer. #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 1. No recover value: It will solve steal problem thoroughly since no value for recycle Good wear and corrosion resistance: It will never rusts because it has good wear and corrosion resistance
 2. Long service life: It can be used more than 30 years and there is no any crack in the experiment of 2,000,000 fatigue shocks Well sealed: It can be used hermetically, and effectively prevent those poisonous gases leaking out from cesspool
 3. Light weight high tensile for easy installation High load capacity: Its high load capacity exceeds the Ductile Cast. Iron and insulation
 4. Free Design: It can be designed according to users’s demands. Including color, pattern, specification No any jangle: There is neither nor rebound when cars pass through
 5. Made to order for any sizes and your own Logo are optional Competitive Price as compare to Ductile Cast Iron material

# Drain cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

Application of the sump cover To be the lid of the pond, drainage grate By drilling holes for more water to flow through.

Applied Manhole Cover for Drainage Grating (custom hole) Manhole cover, manhole

cover. Typically designed to be a pipe connection and go down for maintenance, scooping debris, cleaning sewer pipes. In general, the pond lid is designed as a solid cover, allowing very little water to flow down. Which is different from the drainage grate cover That is designed to have a lot of holes for water drainage. But in some cases, we want the manhole cover to be both the maintenance point of the pipe and want some water to be drained on it. (Do not need a large hole Let the water flow a lot or do not want debris to pass through the sieve) We can drill a hole in the lid of the well. To drain the water as an example as follows.

# Drain cover #Cast iron manhole cover #Steel pond cover, pipe cover, drain grate #ManholeCOVER #Grating #PondLid # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Steel pond cover, pipe cover, drain grate #ManholeCOVER #Grating

Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER Manhole

manhole cover: A hole through which a man may descend or creep into a drain, sewer, steam boiler, parts of machinery, for cleaning or repairing. To use as a pipe welding point And go down to the maintenance of pipes [Environment] Up-and-down channels [Irrigation and drainage techniques] A

manhole is a manhole, a channel built into a sewer or water system. Typically large enough for one person to enter. This drain port has an entrance located above the ground for inspection. Cleaning the blockage Or make repairs Usually drains are built in urban areas, roads, and sometimes under sidewalks. Which usually has a round cap to prevent accidents from falling into the drain hole In most cases, the manufacturing standards for the manhole cover are in accordance with the standard. EN124, material details For example, Class D covers according to EN124 are tested at 40 tonnes and are used for roads with heavy traffic. Shown in Fig. 4

Ductile ManholeCover, cast iron manhole cover. Manhole covers provide entry to an underground world of sewers, water mains, power / communication lines, conduits, etc. Manhole covers are a form of art. They are normally lettered ‘Sanitary Sewer’ or ‘Storm Sewer’ but. can basically be lettered anything. Manhole covers have different patterns / designs on them and even custom logos if a city desires. Look down next time you are walking through a city and take note. Manhole covers are made of cast iron. These covers need to be heavy so that when vehicles drive over them, they do not become dislodged. Manhole covers normally weigh 100+ pounds each. Some have open pick holes which allow water to enter the manhole. Others have concealed pick holes which do not go all the way. through the cover or lift handles such as drop handles or ring handles. Manhole covers can be bolted to the frame for security reasons. Manhole covers can also have a gasket on the bottom of the cover and bolted to the frame which is normally considered w atertight. Why are most manhole covers round? Manhole covers are round because a round cover cannot fall through its circular opening. The manhole cover rests on the frame seat; therefore, the diameter of the frame opening is smaller than the manhole cover. Whereas a square or rectangular manhole cover may fall through an opening if turned diagonally in the hole. It is also easier to dig a circular hole. Round covers are easier to machine on a lathe. A round manhole cover can be rolled, which makes it easier to move if needed.

Ductile Cast Iron Manhole Cover #Stainless manhole cover, stainless steel, rust-proof, insect proof, pipe cover, sewer cover, grate cover, drain cover #ManholeCOVER #Grating made from ductile cast iron, manufactured according to EN124 standard, with the test. results from the quality certification institute in Thailand Choose from a wide range of quality grades from 2-40 tons, including models with hinge and anti-theft locks, easy to install and maintain. Fiber reinforced sump with frame Made from FRP reinforced fiber material, complying with EN124 standard, will not rust, can withstand force like ductile cast iron. Choose from 2-40 tons, beautiful to match with nature. Not popular in the market, buying antiques, no problem being stolen

, corridors, troughs, U-shape, drainage, edge of footpath, YMate, YMesh, wire mesh, with frames, drainage channels, open-cut steel wire. Perforated, carbon fiber stretch steel, chicken feet, rain gutters, non-slip steps, handrails, mini scent net, exterior paving block Weir, sieve, comb, trap, separate floating. debris, put the drainage channel at the foot of the footpath Trap dust, powder, sediment, garbage, food waste, leaf, paper, rock lever, box, channel, water grate U side rails along the footpaths, specification according to municipal standards. Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads National Housing Authority ETA, Sewer drain manhole cover Lifting Key, Trench drainage driveway grates, Dust screen driveway grating near footbath, Leaf trapper safe drain traffic grates

. Briefly called manhole cover # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

What is a pipe cover? A pipe cover is a cap used for closing pipes. The pipe cap contains both pipe caps used in drainage work, electrical system work, wastewater treatment pond.

What are the benefits of a pipe cap? The manhole cover is used to protect it from foreign matter. Unwanted, agree to Facilitates the activation, maintenance In addition, the pipe cap can also add a tidy and aesthetics to the installation space.

Type of pipe cap Pipe caps are divided into two main types

: A: Pipe caps are classified by material. Pipe caps made of concrete Manhole cover made from gray cast iron Pipe caps made of mixed fiber Pipe caps made of ductile cast iron

B: Pipe caps are classified according to their application. Manhole cover is used for drainage work. Cover pipes used for preventing foreign bodies into a pool

A manhole cover is a removable plate formingoften made out of cast iron, concrete or a combination of the two. This makes them inexpensive, strong, and heavy. The weight helps to keep them in place when traffic passes over them, and makes it difficult for unauthorised people not having suitable tools. to remove them. Manhole covers may also be constructed from glass-reinforced plastic or other composite material (where cover theft is of concern). Because of legislation restricting acceptable manual handling weights, lighter weight composite manhole cover materials, which also have the benefits of greater slip resistance and electrical insulating properties. A manhole cover sits on metal base, with a smaller inset rim which fits the cover. The base and cover are sometimes called “castings “, because they are usually made by a casting process, typically sand-casting techniques.

The covers usually feature” pick holes “#Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER # Grating, into which a hook handle tool is inserted to lift them. Pick holes can be concealed for a more watertight lid, or can allow light to shine through. A manhole pick or hook is typically used to lift them, though other tools can be. used as well, including electromagnets. Although the covers are too large to be easily collectible, their ubiquity and the many patterns and descriptions printed on them has led some people to collect pictures of covers from around the world. According to Remo Camerota, the author. of a book on the subject titled Drainspotting, Despite their weight and cumbersome nature, manhole covers are sometimes stolen, usually for resale as scrap, particularly when metal prices rise

The question of why manhole covers are typical ly round Reasons for the shape include:

A round manhole cover cannot fall through its circular opening, whereas a square manhole cover may fall in if it were inserted diagonally in the hole. The existence of a “lip” holding up the lid means that the underlying hole is smaller than the cover, so that other shapes might suffice. (A Reuleaux triangle or other curve of constant width would also serve this purpose, but round covers are much easier to manufacture.)

Round tubes are the strongest and most material- efficient shape against the compression of the earth around them, and so it is natural that the cover of a round tube assume a circular shape.

A round manhole cover # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover , pipe cover #ManholeCOVER #Grating has a smaller surface than a square one, thus less material is needed to cast the manhole cover, meaning lower cost.

The bearing surfaces of manhole frames and covers are machined to assure flatness and pre. vent them from becoming dislodged by traffic. Round castings are much easier to machine using a lathe.

Circular covers do not need to be rotated to align with the manhole.

A round manhole cover can be more easily moved by being rolled.

A round manhole cover can be easily locked in place with a quarter turn (as is done in countries like France), which makes them hard to open without a special tool. Lockable covers do not have to be made as heavy, because traffic passing over them cannot lift them. up by suction

Square & Rectangular manhole covers # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

  ✓ Carriageway / Telecom covers

  ✓ Circular manhole covers

  ✓ Recessed manhole covers

  ✓ Gas & Air Tight Inspection manhole covers

  ✓ Catch Basin covers

  ✓ Kerb Drain manhole covers

  ✓ Surface Boxes

Manhole covers # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating are made o ut of cast iron. Cast iron means that the iron is melted and then poured, or cast, into a mold. Typical manhole covers are cast using gray cast iron. Ductile cast iron, because of its greater strength, is used for special manhole covers , like those that would be found near airplane terminals. Gray cast iron consists of the element iron and the alloying elements carbon and silicon. The alloying agents, chiefly carbon, give cast iron its strength and durability. Ductile cast iron is produced by adding manganese to the molten iron.The manganese causes the carbon in the iron to form nodules instead of flakes, giving ductile cast iron its greater strength and malleability.Besides iron, the other raw material required to make manhole covers is green sand, which is sand bound. together with clay. The green sand is used to produce the molds into which the molten iron is poured. The sand mixture consists of about 90% silica sand, 4-10% clay, 2-10% organics (eg, coal), and 2-5% water. The sand is not colored green. Green refers to the fact that it is allowed to remain wet during the casting process.

Design Sewer Drainage Manhole Cover Every manhole cover, from the simplest to the most ornate, is first modeled in wood or aluminum. The model is used to make the mold into which the molten cast iron will be poured. The designs that have been created for the surface of the manholes are as varied as the skilled artisans who created them. All manhole covers are round because a round object cannot be dropped. into a round hole of the same diameter. This is vital since the weight of the manhole could easily kill a worker standing underneath it. Round manhole covers are also easier to move around on the surface as they can be rolled. There are rectangular utility box. covers, but they are not installed over manholes. # Manhole cover #Cast iron manhole cover #Fiberglass grating – steel pond cover, pipe cover #ManholeCOVER #Grating

 

 

 

CONTACT US: CHANCON GRATINGTHAI

contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD grating Thailand

Chantilly Connecticut manufacturers that specialize in particular areas. The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. PegBoard Hooks are resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.

 

Grating_Manhole_Expert | Manufacturers, Wholesale – Retail | Recruiting dealers, Sales, Dealer, Agent, Distributor || Chancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating grating, drainage trough. Walkway grating Sump cover, Manhole cover, Wastewater treatment system

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt@chancon.co.th | Line @: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

http: // www. .com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https: // plus .google.com / + ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษากัมพูชา

ឌុងមេនលីវូវវ៉េសបោះចោលគម្របដែក គម្របបង្ហូរទឹកបង្ហូរទឹកបង្ហូរទឹក

បំពង់បំពង់បំពង់បំពង់បង្ហូរទឹកដោយប្រើបំពង់បង្ហូរទឹក។ គម្របដាក់ដែកធ្វើពីដែកមានរាងជាបំពង់ប្រព័ន្ធប្រពន្ធ័ទឹកសំណល់ដែលបានបញ្ចប់

 

# គម្របប្រហោងដែក # ម៉ាណូនគម្រប # ស៊ីឡាំងមួក # ម៉ានវូនគម្រប # ម៉ាននន # គម្របបំពង់ដែកបោះចោល # គម្របស្រអាប់គម្របប្រហោងគម្របប្រហោងប្រហោងប្រព័ន្ធលូទឹកស្អុយ # គម្របធុងទឹក # គម្របគម្របគម្របលូបង្ហូរទឹក # គម្របមេនណូវូនដែកដែកតួ # ការ៉េគ្របដណ្ដប់លើដីដែលផលិតរួច # ដូស # គំរបស្រះត្រាវកាតព្វកិច្ច # គម្របហ្គូត #DuctileManholeCover #TrenchDrainCover #GratingCover #OutsideDrainageChannelCovers #ManholeCOVER #DuctileCastIronManholeCover #DrainGutterCover

ការដកស្រង់គម្របមេនណូសគម្របដែកមានរាងដូចដែកការចាក់ស្រោបដែកមានរាងជាបំពង់។

 

** តម្លៃផ្តល់ជូនខាងលើ តម្លៃមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការបញ្ជូន

 1. ដែកថែបធ្យូងថ្មថ្នាក់ទី ៥០០-៧, សម្ភារៈស្តង់ដារ EN១២៤ ធ្វើពីដែកតួដែលមានរាងមូល។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុនថែរក្សាងាយស្រួលជាងមុន
 2. ជម្រើស៖ អេជ = ហ៊ីងជាមួយហ៊ីង, អិល = កូនសោរចាក់សោរជាមួយគំរបចាក់សោរ, អិល = ត្រាកៅស៊ូជាមួយត្រាកៅស៊ូក្លិន
 3. ភស្តុតាងសម្រាប់ព័ត៌មានបន្ថែម៖ ស្នើសុំព័ត៌មានតម្លៃលម្អិតសម្រាប់ម៉ូដែលនីមួយៗសូមអ៊ីម៉ែលឬទាក់ទងផ្នែកលក់របស់ក្រុមហ៊ុន។

# គម្របមេនណូលូសគម្របបង្ហូរទឹក # គម្របប្រហោងដែក # ម៉ានៀនខូវ័រ

 

ការដកស្រង់បិទការបង្ហូរទឹកបំពង់អណ្តូងកញ្ចក់ជាតិសរសៃអេហ្វអេហ្វអិនម៉ាណូវបិទការ

ដកស្រង់

** តម្លៃដែលបានផ្តល់ជូនខាងលើ។ តម្លៃមិនរាប់បញ្ចូលអាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការចែកចាយ

លក្ខណៈពិសេសនៃគម្របម៉ាណូវ័រខូវ័រគម្របមេដែកដែក។ គម្រប Manhole # គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #

 1. គ្របដណ្តប់ដោយហ្វុយប៊ែរហ្គាសការពារគម្របមេនថលដោយអនុវត្តតាម EN124 ស្តង់ដារ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាវាស្រាលជាងមុន។ ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា
 2. លក្ខណៈពិសេសប្លែក: ស្រស់ស្អាតមើលទៅស្អាតជាងគម្របដែក។ អាចជ្រើសរើសពណ៌ប្រសិនបើបរិមាណបញ្ជាទិញ អាចទប់ទល់នឹងកម្លាំងដូចជាដែកថែបប៉ុន្តែមិនច្រេះទេ។ អាយុកាលបំរើសេវាកម្មបានយូរ កាត់បន្ថយបញ្ហាដែលត្រូវចោរលួចពីគំរបស្រះដើម្បីបន្តលក់ព្រោះសរសៃកញ្ចក់ដែលបានបញ្ចប់មិនអាចលក់បន្តនៅផ្សារចាស់បានទេ។
 3. នឹងមិនច្រេះនិងការពារការច្រេះពេញមួយជីវិតសេវាកម្មរបស់វា។ អាយុកាលសេវាកម្មជាង ៣០ ឆ្នាំមិនអាចបំបែកបាន។ ជាង ២ លានដងការធ្វើតេស្តផលប៉ះពាល់ម្តងហើយម្តងទៀតការចាប់
 4. នៃសរសៃធ្វើបានល្អជាងដែកវណ្ណះ។ ធ្វើឱ្យគំរបបិទជិតយ៉ាងតឹងរឹងមិនពត់ផ្ទៃដូចជាហាក់ដូចជាមានត្រាកៅស៊ូដែលមានភ្ជាប់មកជាមួយ ប្រឆាំងនឹងក្លិនល្អទំងន់ស្រាលសមត្ថភាពផ្ទុកខ្ពស់ជាងជាតិដែកទូទៅធ្វើឱ្យវាកាន់តែងាយស្រួលក្នុងការផ្លាស់ទីនិងលើកនិងតំឡើង។

 

ស្រោមពូកកញ្ចក់ហ្វុយស៊ីអេហ្វភីអេហ្វអិចគម្របម៉ាណូវបិទគម្របចានរាងសំប៉ែតប្រឆាំងនឹងរអិល សរសៃអុបទិកមិនរអិលបានបញ្ចប់ # ចានស៊ុបជើងមាន់ជើងមាន់ជើងដែកបន្ទះជាន់រអិល

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក #DuctileIronSewer #ManholeCOVER # ផ្ទៃជាតិសរសៃហ្គាស # ការជំនួសអេ

ហ្វអិនអេហ្វអេនណូវឺរគ្របដណ្តប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ (ត្រូវបានផលិតតាមលំដាប់សម្រាប់ទំហំណាមួយ) ដែលជាបច្ចេកវិទ្យាចុងក្រោយនៃគម្របម៉ាញ៉េសបឺរ។ ផលិតដើម្បីកុម្ម៉ង់កាត់គ្រប់ទំហំ (ជាងកាត់ដេរផលិត) ទទួលបានផលិតផលភ្លាមៗក្នុងរយៈពេល ២-៣ ថ្ងៃទំងន់ស្រាលមិនច្រេះច្រេះពេញមួយជីវិតសេវាកម្មតំឡើងងាយស្រួលបើកគំរបងាយស្រួលថែទាំ។ រចនាជាការជំនួសសម្រាប់បន្ទះគម្របដែកជាមួយនឹងការបោះពុម្ពជើង។ គម្របបោះដែកបោះដើម

 

គម្របម៉ាណូវបិទគម្របបាសហ្វីលីព្វ Manhole គម្របគម្របខាងលើគម្របអេហ្វភីអិន

 

បំពាក់គម្របរឹងដើម្បីបាំងគម្របបូមទឹកនិងបង្ហូរទឹក។ សន្លឹកផ្លូវដើររអិលប្រឆាំងនឹងរអិលដែលត្រូវបានផលិតឡើងដើម្បីបញ្ជាទំហំ

 1. បានធ្វើឡើងដើម្បីគោលបំណងកាត់បន្ថយនៅក្នុងទំហំណាមួយ (កាត់ដេរធ្វើ), ទទួលបានផលិតផលភ្លាមក្នុងរយៈពេល 2-3 ថ្ងៃ / ការដឹកជញ្ជូនក្នុង 2-3
 2. ថ្ងៃច្រែះទេច្រេះពេញមួយជីវិតសេវាកម្មនេះធន់ទ្រាំនឹងគីមីនិងកំដៅបានល្អណាស់/corrosion Chimical តស៊ូ
 3. ការពារបញ្ហានៃការលួចមួកបំពង់គឺដាច់ខាត។ ដោយសារតែសម្ភារៈសរសៃមិនអាចបញ្ចោញបាន / បញ្ហាចោរប្លន់រារាំងសម្ភារៈសេវាកម្ម
 4. អាយុកាលជាង ៣០ ឆ្នាំមិនប្រេះបែកខូចច្រែះមិនស្អុយរលួយពេញមួយជីវិត / សេវាកម្មយូរអង្វែង
 5. ធានាគុណភាព ៥ ឆ្នាំត្រឡប់មកពីស្តុកវិញភ្លាមត្រៀមនឹងផ្ញើបើខ្វះចន្លោះ / ការធានា ៥ ឆ្នាំជំនួសថ្មីប្រសិនបើខូច

 

បំពង់បង្ហូរទឹក

បំពង់បង្ហូរទឹកបំពង់បង្ហូរទឹកបំពង់បង្ហូរទឹកបំពង់បង្ហូរទឹកបំពង់បង្ហូរទឹក។ គម្របប្រហោងប្រហោង ចាក់គម្របដែកដោយដែក គម្របម៉ាណូហ្សូល

# គម្របម៉ាណូវ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating Ductile Cast Iron Manhole cover Spherioid Graphite Cast Iron ឬ Nodular Cast Iron ឬ Ductile Cast Iron Manhole

ធ្វើពីដែកតួដែលមានរាងមូល។ វាគឺជាដែកវណ្ណះដែលធន់នឹងការបង្ហាប់។ កម្លាំងផលប៉ះពាល់ខ្ពស់ វាក៏អាចបត់បែនបានច្រើនជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះធម្មតា។ សំខាន់ជាងនេះទៅទៀតគឺស្រាលជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះ។ នេះធ្វើឱ្យការបើកការថែទាំមានភាពងាយស្រួលជាងមុន។

បំពង់បង្ហូរទឹកដែលមានរណារដែកត្រូវបានគេប្រើប្រាស់យ៉ាងច្រើននៅក្នុងគម្រោងសាងសង់ទីក្រុងទាំងក្នុងនិងក្រៅប្រទេសដូចជាផ្លូវឧទ្យានការ៉េ។ ពួកគេក៏ដាក់ពាក្យស្នើសុំវិស្វកម្មបង្ហូរទឹកការផ្គត់ផ្គង់ថាមពលនិងគម្រោងទំនាក់ទំនងទូរគមនាគមន៍ផងដែរ។ ប្រពន្ធ័លូបង្ហូរទឹកនៃបណ្តាញប្រកបដោយភាពច្នៃប្រឌិតពេញលេញបានគ្របដណ្តប់លើឧបករណ៍ប្រើប្រាស់ទាំងអស់ចាប់ពីដំណើរការក្នុងស្រុករហូតដល់ឧស្សាហកម្មការប្រើប្រាស់ផែឬការប្រើប្រាស់អាកាសយានដ្ឋាន។

 

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER # កាវបិទ

 1. ដែកថែបដែកថ្នាក់ទី ៥០០-៧ អេ។ អេ .១២៤ សម្ភារៈស្តង់ដារធ្វើពីដែកលួស។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុនការថែរក្សាងាយស្រួលជាងមុន
 2. ជម្រើសនៃ: អេជ = ហ៊ីងជាមួយហ៊ីង, អិល = កូនសោចាក់សោរជាមួយសោរគំរប, អិល = ត្រាកៅស៊ូជាមួយត្រាកៅស៊ូភស្តុតាងក្លិន។

 

ការបញ្ជាក់គម្របដែកមានរាងជាឌីវីឌី

គម្របមេនណូវឺរម៉ាណូសគ្របដណ្តប់ដោយឌុយម៉ាធូវូវខាសមេនខាន់ធ័រ គម្រប Manhole

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating ការយកចិត្តទុកដាក់របស់យើងគឺជ្រើសរើសនិងផ្តល់ជូននូវផលិតផលនិងសេវាកម្មល្អបំផុតដល់អតិថិជនរបស់យើង។ រាល់ផលិតផលគ្រប់ប្រភេទនិងផលិតផលទាំងអស់របស់យើងសុទ្ធតែផ្តោតលើគុណភាព។ មិនថាវាជាគម្របមេនណូសគម្របប្រហោងប្រហោងគម្របប្រហោងដែកនិងគម្របមេនធ្យូប ManholeCover គម្របមេដែកដែក។ គម្រប Manhole និងបង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ បន្ថែមលើផលិតផលគម្របប្រហោង ហើយរាល់ផ្នែកបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណ វាត្រូវបានផលិតចេញពីវត្ថុធាតុដើមដែលមានគុណភាពខ្ពស់។ យើងក៏យកចិត្តទុកដាក់លើព័ត៌មានលំអិតអភិវឌ្ឍលក្ខណៈពិសេសផ្សេងទៀត។ ដើម្បីទទួលបានផលិតផលគម្របមេនណូ និងបង្ហូរដែលដឹងគុណដែលគាំទ្រដល់ការប្រើប្រាស់ល្អបំផុត

 

អ៊ីដ្រូធូអ៊ីមៈឌីអ័រធែលអ៊ីយូអាចទប់ទល់នឹងបន្ទុកតង់ស្យុងរហូតដល់ ៤០-៧០ គ។ ម / ម។ មនិងពន្លូត (ពន្លូត) រហូតដល់ ៨ – ២៥% ដោយមីក្រូមីតធ័រនៅក្នុងតួដែកមានរាងជាស្វ៊ែរ។ ដូច្នេះវារឹងមាំធន់និងធន់នឹងផលប៉ះពាល់និងកាត់បន្ថយបញ្ហានៃការបែកបាក់ពីការតំឡើងនៅលើផ្លូវដើរល្អប្រសើរជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះ។ មីក្រូមីតធ័រនៅក្នុងតួដែកត្រូវបានកំណត់ដោយឆ្នូតវែង។

អាយឃេដសុកៈសូមអរគុណចំពោះការរចនាយ៉ាងប្រុងប្រយ័ត្នគម្របម៉ាណូសរបស់យើងគម្របបំពង់គម្របបំពង់បូមគម្របនិងបំពង់បង្ហូរដែលត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីផ្តល់ជូននូវកម្មវិធីជាច្រើន។ ម៉ូឌែលមួយចំនួនអាចត្រូវបានប្រើនៅលើផ្ទៃផ្លូវកង់សម្រាប់សុវត្ថិភាពរបស់អ្នកជិះកង់ទាំងអស់។

រចនាប្លង់អតិថិជន: អាចរចនាគម្របប្រហោងប្រហោងប្រហោងនិងប្រហោងនិងបំពង់បង្ហូរទឹកតាមតម្រូវការ។ លើសពីនេះទៀតអ្នកក៏អាចជ្រើសរើសពណ៌ដែលត្រូវនឹងរសជាតិរបស់អ្នកផងដែរ។

ការការពារសម្លេងរំខានៈដោយសារតែការប្រើគំរបនិងស៊ុមយ៉ាងល្អិតល្អន់ផលិតផលគម្របមេណូបរបស់យើងគឺ មានគម្លាតរវាងគំរបនិងស៊ុមត្រឹមតែ ០,០២ មមដែលតូចណាស់ដែលជិតនឹងប្រព័ន្ធបូមធូលី។ ដែលធ្វើឱ្យគម្របម៉ាណូសគម្របបំពង់គម្របគម្របគម្របគំរបនិងបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ។ វាអាចកាត់បន្ថយសំលេងរំខានស្ទើរតែ ១០០% ដែលបណ្តាលមកពីផលប៉ះពាល់នៃគំរបនិងស៊ុម។

អូឌីហ្គែនខនសឹមៈយើងជាអ្នកនាំមុខគេនៅក្នុងបច្ចេកវិទ្យាធី។ ភី។ អេសនិងលក្ខណៈសំខាន់នៃប្រព័ន្ធធី។ អេស។ គឺការបិទសសរនិងស៊ុមក៏ផ្តល់ការការពារផងដែរ។ ក្លិនមិនល្អដែលលេចចេញពីគម្របមេនណូបគម្របប្រហោងគម្របគម្របគម្របនិងគម្របបង្ហូរអាចមានស្ទើរតែ ១០០ ភាគរយផងដែរ។

 

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #គម្លាត

រូបភាពនិងម៉ាស្ទ័រឌូលីមេនឆេសខាសមេនខាន់ធ័រគម្របដែក វិចិត្រសាលបញ្ជាក់លក្ខណៈពិសេសនៃ

ខាស – ដែកមានរាងដូចដែកថែបមានរាងដូចដែកថែបមានរាងមូលមានទំហំ ៣៥០ ម។ មគម្របដែកមានរាងដូចដែកទំហំ ៣៥ ស។ មមានទំហំ ៣៥ ស។ មមានទម្ងន់ ១,៥ តោន

។ ប្រើដើម្បីជំនួសមួកផ្លាស្ទិចដែលខូចដើមដែលសមស្របសម្រាប់គំរបធុង, មួកបូមទឹក, គម្របប្រហោងដែក, ត្រាដូ / កូតូ។ គម្របធុងព្យាបាលនៅផ្ទះ គម្របផ្លាស្ទិចមូលបិទធុងទឹកក្រោមដី គម្របធុងទឹកស្អុយ

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់

#ManholeCOVER #Grating 2.ដែកថែបរាងមូលរាងមូលមានទំហំ.១៥ ម។ អ។ ស .១៥ ម

។ ត្រូវបានប្រើដើម្បីជំនួសមួកប្លាស្ទិចដែលខូចដើមដែលសមស្របសម្រាប់គំរបបូមទឹកដូស / ខេនតូ។ គម្របធុងព្យាបាលនៅផ្ទះ គម្របផ្លាស្ទិចមូលបិទធុងទឹកក្រោមដី គម្របធុងទឹកស្អុយ

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Gratingទំហំ ៦០០ មីល្លីម៉ែត្រគម្របប្រហោង A15 មានប្រហោងប្រហោងប្រហោង

៣. គម្របដែករាងមូលរាងមូលមានដែកមានរាងមូលមានទំហំ ៦០ ស។ ម។ ផ្ទុក ១,៥ តោន

ជាគម្របប្រហោងមានរាងដូចដែកដែលមានប្រជាប្រិយបំផុត។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចស្រាលនេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើចិញ្ចើមផ្លូវនិងផ្លូវដើរ។ កុំអោយឡានឆ្លងកាត់ សម្ភារៈធ្វើពីដែកវណ្ណះដែលមានរាងជាបំពង់។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

តួដែកមូលរាងមូលមានទំហំ ៦០០ មីល្លីម៉ែត្រគម្របប្រហោងដែក ១១២ មមប្រហោងមានរាងមូលមានទំហំ ៦០ ស។ ម។ ផ្ទុក ១២.៥ តោន

ជាគម្របស្រះធ្វើពីដែករាងជាបំពង់ដែលមានប្រជាប្រិយបំផុត។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យមានតែរថយន្តធុនតូចដែលរត់ឆ្លងកាត់ដូចជារថយន្តសណ្តោងរថយន្តដឹកទំនិញដែលធ្វើពីវត្ថុធាតុដើមដែកតួ។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

បំពង់ដែកមូលរាងមូលមានទំហំ ៦០០ មីល្លីម៉ែត្រគម្របប្រហោងដែកមានរាងមូលមានទំហំ ៦០ ស។ មមានទម្ងន់ ២៥ ស។ មមានទម្ងន់ ២៥ តោន

ជាគម្របស្រះធ្វើពីដែកមានរាងដូចបំពង់ដែលមានប្រជាប្រិយបំផុត។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យរថយន្តធុនធំបើកឆ្លងកាត់ដូចជារថយន្តដឹកសំរាមដឹកទំនិញកង់ ១០ ធ្វើពីដែកថែបមានរាងជាបំពង់។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

តួដែកមូលរាងមូលមានទំហំ ៦០០ មីល្លីម៉ែត្រគម្របដែក ៤៤ មមមានរាងមូលមានទំហំ ៤៤ ស។ មមានទំហំ ៦០ ស។ មមានទំហំ ៤០ តោន

ជាគម្របស្រះធ្វើពីដែកមានរាងជាបំពង់ដែលមានប្រជាប្រិយបំផុត។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ ដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យយានយន្តធំ ៗ ឆ្លងកាត់ដូចជារ៉ឺម៉កឡានដឹកទំនិញកង់ ១៨ សម្ភារៈធ្វើពីដែកតួដែលមានរាងជាបំពង់។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

គម្របដែករាងមូលមានរាងជារង្វង់ទំហំ ៨០០ មីលីម៉ែត្រគម្របដែកមានរាងដូចដែកមានរាងដូចដែកមានទំហំ ៨០ ស។ មមានទម្ងន់ ១,៥ តោន

។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចស្រាលនេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើចិញ្ចើមផ្លូវនិងផ្លូវដើរ។ កុំអោយឡានឆ្លងកាត់ សម្ភារៈធ្វើពីដែកវណ្ណះដែលមានរាងជាបំពង់។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

គម្របដែករាងមូលមានរាងជារង្វង់ទំហំ ៨០០ មីល្លីម៉ែត្រគម្របដែកមានរាងជាប៊ែលធូលមានទំហំ ៨០ ស។ ម។ ផ្ទុក ១២.៥ តោន

ជាគម្របស្រះដែកមានរាងដូចបំពង់ដែលមានប្រជាប្រិយបំផុត។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យរថយន្តធុនតូចបើកឆ្លងកាត់តែម្ដងដូចជារថយន្តសណ្តោងរថយន្តដឹកទំនិញធ្វើពីសម្ភារៈធ្វើពីដែក។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

៩. បំពង់ដែកមូលរាងមូលមានទំហំ ៨០០ មីល្លីម៉ែត្រគម្របដែក ៤២ មីល្លីម៉ែត្រគម្របប្រហោងដែកមានរាងមូលមានទំហំ ៨០ ស។ ម។ ផ្ទុក ២៥ តោន

គឺជាគម្របស្រះដែកមានរាងជាបំពង់ដែលមានប្រជាប្រិយភាពបំផុត។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យរថយន្តធុនធំឆ្លងកាត់ដូចជារថយន្តដឹកសំរាមដឹកទំនិញកង់ ១០ ធ្វើពីដែកតួដែលមានរាងមូល។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

១០. តួដែកមានរាងមូលមានទំហំ ៨០០ ម។ មគម្របឌីអាន ៤៤០ ដែកមានរាងជាបំពង់មានទំហំ ៨០ ស។ ម។ ផ្ទុក ៤០ តោន

គឺជាទំហំស្តង់ដារដែលពេញនិយមបំផុតនៃគម្របមេនគឺទំហំស្តង់ដារនៃប្រហោង។ ម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ ដើម្បីអនុញ្ញាតឱ្យយានយន្តធំ ៗ អាចឆ្លងកាត់បានដូចជារ៉ឺម៉កដឹកទំនិញកង់ ១៨ ធ្វើពីដែកថែបតួ។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

១១. ដែកថែបរាងចតុកោណកែងមានទំហំ ៤០០ មីលីម៉ែត្រគម្របប្រហោងដែក ១១២ មមប្រហោងដែកមានទំហំ ៤០ ស។ ម។ ផ្ទុក ១២.៥ តោនគម្របប្រហោង។

ជាទំហំស្តង់ដារពេញនិយមបំផុតនៃខ្នាតធំម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។

ឱ្យរថយន្តធុនតូចបើកទៅមុខតែម្តងរថយន្តបោនឡានដឹកទំនិញដឹកទំនិញធ្វើប្រវត្តិសាស្ត្រធ្វើពីដែក។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

១២. គម្របដែករាងការ៉េមានទំហំ ៦០០ មីលីម៉ែត្រគម្របប្រហោងដែក ១១២ មីលីម៉ែតមានទំហំ ៦០ សង្ទីម៉ែត្រផ្ទុក ១២.៥ តោនគម្របប្រហោងសម្រាប់មេន។

ជាទំហំស្តង់ដារពេញនិយមបំផុតនៃខ្នាតតូចម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យរថយន្តធុនតូចបើកឆ្លងកាត់តែម្ដងដូចជារថយន្តសណ្តោងរថយន្តដឹកទំនិញធ្វើពីសម្ភារៈធ្វើពីដែក។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

គម្របដែករាងការ៉េមានរាងជារង្វង់ទំហំ ៧០០ ម។ មគម្របមេនធុន ១២១៥ មានទំហំតូច ៧០ សង្ទីម៉ែត្រផ្ទុក ១២.៥ តោនគម្របប្រហោងសម្រាប់មេន។

ជាទំហំស្តង់ដារពេញនិយមបំផុតនៃខ្នាតតូចម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យរថយន្តធុនតូចបើកឆ្លងកាត់តែម្ដងដូចជារថយន្តសណ្តោងរថយន្តដឹកទំនិញធ្វើពីសម្ភារៈធ្វើពីដែក។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

គម្របដែករាងការ៉េមានរាងជារង្វង់ទំហំ ៨០០ ម។ មគម្របខុនដូមានទំហំ ១២០ ស។ មមានទំហំ ១២.៥ តោនដែលគម្របប្រហោង។

ជាទំហំស្តង់ដារពេញនិយមបំផុតនៃខ្នាតតូចម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យរថយន្តធុនតូចបើកឆ្លងកាត់តែម្ដងដូចជារថយន្តសណ្តោងរថយន្តដឹកទំនិញធ្វើពីសម្ភារៈធ្វើពីដែក។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

១៥. ដែកថែបរាងចតុកោណកែងគម្រប ៩០០ មីល្លីម៉ែត្រគម្រប B១២៥ បំពង់ដែកមានរាងជាបំពង់ទំហំ ៩០ ស។ ម។ ផ្ទុក ១២.៥ តោនគម្របប្រហោងសម្រាប់ប្រហោង។

ជាទំហំស្តង់ដារពេញនិយមបំផុតនៃខ្នាតតូចម៉ូដែលកាតព្វកិច្ចធ្ងន់នេះគឺសមស្របសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅលើផ្លូវ។ សូមឱ្យរថយន្តធុនតូចបើកឆ្លងកាត់តែម្ដងដូចជារថយន្តសណ្តោងរថយន្តដឹកទំនិញធ្វើពីសម្ភារៈធ្វើពីដែក។ រឹងមាំនិងអាចបត់បែនបាន ductile ជាងដែកវណ្ណះពណ៌ប្រផេះទូទៅ។ នៅកម្រិតផ្ទុកដូចគ្នាសម្ភារៈតិចត្រូវបានប្រើ។ ធ្វើឱ្យវាស្រាលជាងមុន ងាយស្រួលក្នុងការថែរក្សា

# គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

វិធីសាស្ត្រតំឡើង គម្របមេនណូសគម្របមេនណូស # គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER # គម្របលូបង្ហូរលូបង្ហូរទឹកដោយប្រើវិធីសាស្ត្រតំឡើងស៊ុម

 

វិធីសាស្ត្រតំឡើង # គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating

 1. បានតំឡើងស៊ុមជាមួយនឹងឈុតស៊ុមនៅកំរិតដូចគ្នានឹងកំរិតដី។ ដោយភ្ជាប់ជាមួយដែកថែបរចនាសម្ព័ន្ធដើមនៅកស្រះជាមួយគ្នានិងពង្រឹងដែកអង្កត់ទ្រូងដើម្បីបង្កើនកម្លាំង។
 2. ដាក់លើគម្របម៉ាណូវឬគម្របម៉ាណូវបិទឱ្យសមនឹងស៊ុម។ ហើយកម្រិតវាដូច្នេះខ្សែបន្ទាត់គំរបតែងតែនៅជាន់ម្តងទៀត មុនពេលចាក់បេតុង។
 3. ម្នាងសិលាដើម្បីដុសខាត់ផ្ទៃបេតុងឱ្យមានសូម្បីតែគម្របស្រះសម្រាប់សម្រស់។ ទុកវារង់ចាំរង់ចាំបេតុងថាមពល។
 4. វិធីសាស្រ្តតំឡើងនេះគឺជាវិធីសាស្ត្រតំឡើងគម្របម៉ាណូន។ ឬគំរបនៃរនាស់យោងទៅតាមស្តង់ដារទូទៅ

 

វិធីតំឡើងគម្របមេនណូសគម្របមេនណូសគម្របមេនធ័រគម្របបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះគម្រប។ # គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER # ញាំញីក្នុងករណីបំពង់កត្រូវបានចាក់រួចហើយ ដើម្បីធ្វើគំរូឈើដើម្បីគាំទ្រដល់ការចាក់បេតុង ហើយការផ្សារភ្ជាប់ទៅនឹងស៊ុមដើម្បីកំណត់កំរិត

 

គម្រប Manhole ដែលត្រូវតំឡើង។ ត្រូវតែចាក់សោរឺផ្សារភ្ជាប់ទៅនឹងត្រសាលបង្គា។ ធានាទីតាំង ការប្រើកម្រិតទឹកវាស់វែងដូច្នេះកម្រិតនៃគំរបស្រះមិនមានភាពលំអៀងទេ។ ត្រូវតែស្មើនឹងកំរិតនៃកំរាលថ្មដែលបានតំឡើង បន្ទាប់មកដាក់ពុម្ពឈើ។ ហើយចាប់ផ្តើមដំណើរការចាក់បេតុងយោងតាមតួលេខ

# គម្របលូ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

វិធីថែរក្សា – លើកបើកនិងបិទគម្របប្រហោងដែក។ បំពង់បង្ហូរទឹកដោយប្រើដែក។ គម្របលូរបៀបបិទលូបង្ហូរលូបង្ហូរទឹកលូបឺនលូវ

គម្របលូ។ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating # គម្រប Manhole # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating # គម្រប Manhole # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating

 1. គ្មានការងើបឡើងវិញនូវតម្លៃ៖ វានឹងដោះស្រាយបញ្ហាលួចយ៉ាងហ្មត់ចត់ចាប់តាំងពីមិនមានតម្លៃសម្រាប់ការកែឆ្នៃការពាក់ល្អនិងភាពធន់នឹងច្រែះៈវានឹងមិនដែលច្រេះឡើយពីព្រោះវាមានភាពធន់នឹងការពាក់ល្អនិងភាពធន់នឹងច្រែះ
 2. ជីវិតសេវាកម្មបានយូរ៖ វាអាចប្រើបានយូរជាង ៣០ ឆ្នាំហើយ មិនមានការបង្ក្រាបណាមួយនៅក្នុងការពិសោធន៍នៃការអស់កម្លាំងចំនួន ២០០០,០០០ រន្ធញើសដែលត្រូវបានផ្សាភ្ជាប់យ៉ាងល្អនោះទេ៖ វាអាចត្រូវបានគេប្រើដោយម៉ាស៊ីននិងការពារឧស្ម័នពុលទាំងនោះដែលមានប្រសិទ្ធិភាពពីការលេចចេញពី cesspool
 3. ទំងន់ស្រាលដែលមានទំងន់ខ្ពស់សម្រាប់ភាពងាយស្រួលក្នុងការតំឡើងសមត្ថភាពផ្ទុកខ្ពស់៖ សមត្ថភាពផ្ទុកខ្ពស់របស់វាលើសពីតួខាស ដែកនិងអ៊ីសូឡង់
 4. រចនាដោយឥតគិតថ្លៃ៖ វាអាចត្រូវបានរចនាឡើងតាមតំរូវការរបស់អ្នកប្រើប្រាស់រួមទាំងពណ៌លំនាំការបញ្ជាក់មិនមានរាងកោងទេ៖ មិនមានហើយក៏មិនស្ទុះងើបឡើងវិញដែរនៅពេលដែលរថយន្តឆ្លងកាត់ត្រូវបាន
 5. ផលិតដើម្បីបញ្ជាទិញគ្រប់ទំហំហើយរូបសញ្ញាផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកគឺមានតំលៃប្រកួតប្រជែងជាជម្រើស។ ប្រៀបធៀបទៅនឹងសម្ភារៈធ្វើពីដែកបំពង់

បង្ហូរទឹក។ គម្របបង្ហូរទឹក # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

ការអនុវត្តគម្របបូមទឹក ដើម្បីក្លាយជាគំរបនៃស្រះបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ តាមរយៈការខួងរន្ធដើម្បីឱ្យទឹកច្រើនហូរចូល។

គម្របមេនណូសអនុវត្តសម្រាប់លូបង្ហូរទឹក (រន្ធផ្ទាល់ខ្លួន) គម្របម៉ាណូវនិងប្រហោង

គម្រប។ ត្រូវបានរចនាឡើងជាធម្មតាដើម្បីភ្ជាប់បណ្តាញបំពង់ហើយចុះក្រោមសម្រាប់ការថែរក្សាថែរក្សាកំទេចកំទីកំទេចបំពង់លូ។ ជាទូទៅគំរបស្រះត្រូវបានរចនាជាគម្របរឹងដែលអនុញ្ញាតឱ្យទឹកតិចតួចហូរខ្លាំង។ ដែលខុសគ្នាពីគម្របបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ នោះត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីឱ្យមានរន្ធច្រើនសម្រាប់បង្ហូរទឹក។ ប៉ុន្តែក្នុងករណីខ្លះយើងចង់ឱ្យគម្របមេនធ័រមានទាំងកន្លែងថែរក្សាបំពង់ហើយចង់ឱ្យទឹកខ្លះត្រូវបង្ហូរនៅលើវា។ (មិនត្រូវការប្រហោងធំទេ សូមឱ្យទឹកហូរច្រើនឬមិនចង់បានកំទេចកំទីឆ្លងកាត់ស៊ី) យើងអាចខួងរន្ធនៅក្នុងគំរប ដើម្បីបង្ហូរទឹកជាឧទាហរណ៍ដូចខាងក្រោម

# គម្របបង្ហូរទឹក # គម្របប្រហោងដែក # គម្របស្រះទឹកគម្របបំពង់បង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ #ManholeCOVER #Grating #PondLid # គម្រប Manhole # គម្របប្រហោងដែក # គម្របស្រះទឹកគម្របបំពង់បង្ហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ #ManholeCOVER #Grating

Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER manholes

គម្រប manholes: រន្ធមួយតាមរយៈការដែលបុរសម្នាក់អាចនឹងចូលទៅក្នុងចលនាចុះមកឬបង្ហូរមួយលូ, boiler ចំហាយ, ផ្នែកគ្រឿងម៉ាស៊ីនសម្រាប់សម្អាតឬជួសជុល។ ដើម្បីប្រើជាចំណុចផ្សារបំពង់ ហើយចុះទៅការថែរក្សាបំពង់ [បរិដ្ឋាន] បណ្តាញឡើងនិងចុះក្រោម [បច្ចេកទេសប្រព័ន្ធធារាសាស្រ្តនិងបង្ហូរទឹក] អណ្តូង

រ៉ែគឺជាប្រហោងដែលជាបណ្តាញដែលត្រូវបានសាងសង់ក្នុងប្រព័ន្ធលូឬប្រព័ន្ធទឹក។ ជាធម្មតាធំល្មមសម្រាប់មនុស្សម្នាក់ចូល។ ច្រកបង្ហូរនេះមានច្រកចូលមួយដែលស្ថិតនៅខាងលើដីសម្រាប់ត្រួតពិនិត្យ។ ការសម្អាតការស្ទះ ឬធ្វើការជួសជុល ជាធម្មតាបំពង់បង្ហូរទឹកត្រូវបានសាងសង់នៅតំបន់ទីក្រុងផ្លូវថ្នល់ហើយពេលខ្លះស្ថិតនៅក្រោមចិញ្ចើមផ្លូវ។ ដែលជាធម្មតាមានមួកមូលដើម្បីការពារគ្រោះថ្នាក់ពីការធ្លាក់ចូលរន្ធបង្ហូរ ក្នុងករណីភាគច្រើនបទដ្ឋាននៃការផលិតសម្រាប់គម្របមេនគឺសមស្របតាមបទដ្ឋាន។ EN124, ព័ត៌មានលម្អិតអំពីវត្ថុធាតុដើម ឧទាហរណ៍ថ្នាក់ D គ្របដណ្តប់ដោយយោងតាម ​​EN124 ត្រូវបានសាកល្បងក្នុងបរិមាណ 40 តោនហើយត្រូវបានប្រើសម្រាប់ផ្លូវដែលមានចរាចរណ៍ធ្ងន់។ បង្ហាញក្នុងរូបទី ៤

ឌុយមេនមេនវូវវ៉េសគម្របមេដែកដែក។ គម្រប Manhole ផ្តល់នូវការចូលទៅក្នុងពិភពក្រោមដីនៃលូទឹកមេទឹក / បណ្តាញអគ្គិសនី / បណ្តាញទំនាក់ទំនងជាដើម។ គម្រប Manhole គឺជាទំរង់សិល្បៈមួយ។ អ្វីទាំងអស់គម្រប Manhole មានលំនាំ / ការរចនាខុសៗគ្នាលើពួកវានិងសូម្បីតែឡូហ្គោផ្ទាល់ខ្លួនប្រសិនបើទីក្រុងចង់មើល។ មើលចុះនៅពេលក្រោយដែលអ្នកកំពុងដើរឆ្លងកាត់ទីក្រុងហើយកត់ចំណាំ។ គម្រប Manhole ត្រូវបានធ្វើពីដែកវណ្ណះ។ គម្របទាំងនេះចាំបាច់ត្រូវធ្ងន់ដូច្នេះ នៅពេលដែលយានយន្តបើកបរលើវាពួកគេនឹងមិនទៅជារអាក់រអួលឡើយ។ Manhole មានទំងន់ ១០០+ ក្នុងមួយផោន។ អ្នកខ្លះបើកប្រហោងដែលអាចអោយទឹកចូលក្នុងរណ្តៅបាន។ ខ្លះទៀតបានលាក់បាំងនូវប្រហោងដែលមិនឆ្លងកាត់។ គម្របមេនណូសអាចត្រូវបានភ្ជាប់ទៅនឹងស៊ុមសម្រាប់ហេតុផលសុវត្ថិភាព។ គម្របម៉ាណូវក៏អាចមានប្រដាប់ដាក់ហ្គាសនៅផ្នែកខាងក្រោមនៃគម្របហើយភ្ជាប់ទៅនឹងស៊ុមដែលជាធម្មតាត្រូវបានគេចាត់ទុកថា w គម្របមេនណូសគឺមានរាងមូលពីព្រោះគម្របជុំមិនអាចធ្លាក់តាមការបើករាងជារង្វង់បានទេគម្របរណបមាននៅលើកៅអីស៊ុមដូច្នេះអង្កត់ផ្ចិតនៃការបើកស៊ុមតូចជាងគម្របប្រហោង។ គម្របប្រហោងបួនជ្រុងមានរាងចតុកោណកែងឬរាងចតុកោណអាចនឹងធ្លាក់តាមការបើកបើងាកតាមរណបអង្កត់ទ្រូង។ វាក៏មានភាពងាយស្រួលក្នុងការជីកប្រហោងរាងមូលផងដែរ។ ផ្លាស់ទីបើចាំបាច់។

 

គម្របដែកមានរាងជាបំពង់ # គម្របលូទឹកស្អុយគ្មានស្នាមច្រែះភស្តុតាងសត្វល្អិត – គម្របបំពង់ទឹកគម្របបំពង់លូគម្របសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ #ManholeCOVER # ធ្វើពីដែកធ្វើពីដែកថែបដែលផលិតតាមស្តង់ដារ EN124 ជាមួយនឹងលទ្ធផលតេស្តពីវិទ្យាស្ថានវិញ្ញាបនប័ត្រគុណភាពនៅប្រទេសថៃ។ ជ្រើសរើសយកថ្នាក់គុណភាពធំទូលាយចាប់ពី ២-៤០ តោនរួមទាំងម៉ូដែលដែលមានសោរនិងសោរប្រឆាំងនឹងចោរកម្ម។ ងាយស្រួលតំឡើងនិងថែរក្សា។ តំលៃ ១ ឈុតរួមមានគំរបមួយដែលមានស៊ុមគម្របអេហ្វ។ អេហ្វ។ អេនជួនគម្របម៉ាណូសដែលពង្រឹងដោយស៊ុម។ ផលិតពីសម្ភារៈធ្វើពីសរសៃ FRP ដែលបំពេញបន្ថែមតាមស្តង់ដារ EN124 នឹងមិនច្រេះអាចទប់ទល់នឹងកម្លាំងដូចជាដែកវណ្ណះដែលមានរាងជាបំពង់។ ជ្រើសរើសពី ២-៤០ តោនស្រស់ស្អាតត្រូវនឹងធម្មជាតិ។ មិនពេញនិយមនៅលើទីផ្សារទិញវត្ថុបុរាណគ្មានបញ្ហាត្រូវចោរលួច

ច្រករបៀងរនាំងរាងអក្សរយូបង្ហូរទឹកគែមបាតជើងយ៉ាអឹមអឹមអេសដែកសំណាញ់លួសដែលមានស៊ុមឆានែលបង្ហូរទឹកខ្សែដែកចំហរខូចទ្រង់ទ្រាយកាបូន ដែកលាតសរសៃ, លំនាំជើងមាន់, ទឹកភ្លៀង, ជំហានមិនរអិល, handrails, សំណាញ់ក្លិនក្រអូបតូចប្លុកផ្លូវខាងក្រៅ Weir, sieve, comb, អន្ទាក់, កំទេចកំទីអណ្តែតទឹកដាច់ដោយឡែកដាក់ឆានែលបង្ហូរទឹកនៅជើងភ្នំ ធូលីដាក់អន្ទាក់ម្សៅដីល្បាប់សំរាមកាកសំណល់អាហារស្លឹកក្រដាសផ្លាសថ្មប្រអប់ឆានែលទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ផ្លូវដែកចំហៀងអ៊ូតាមបណ្តោយផ្លូវថ្មើរជើងការបញ្ជាក់ស្របតាមស្តង់ដារក្រុង។ មន្ទីរសាធារណការនិងទីប្រជុំជននិងផែនការប្រទេស នាយកដ្ឋានផ្លូវជនបទ អាជ្ញាធរលំនៅដ្ឋានជាតិ ETA, គម្របលូបង្ហូរទឹកលូទឹកស្អុយកូនសោរលូ, បំពង់បង្ហូរទឹកបង្ហូរទឹក Trench, ផ្លូវក្រាលក្រាលលើកញ្ចក់ធូលីដាក់នៅក្បែរប្រអប់ជើង, ឧបករណ៍ចាប់ផ្សែងលូសុវត្ថិភាពចរាចរ

។ ហៅដោយសង្ខេបថាគម្របមេនណូវឺរ # គម្របម៉ាណូវ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating

តើអ្វីទៅជាមួកបំពង់។ មួកបំពង់គឺជាមួកដែលប្រើសម្រាប់គ្របបំពង់។ ដែលមួកបំពង់មានទាំងមួកបំពង់ទឹកដែលប្រើក្នុងការងារបង្ហូរប្រព័ន្ធការងារអគ្គិសនីប្រព័ន្ធស្រះទឹកស្អុយ

តើមួកបំពង់មានអត្ថប្រយោជន៍អ្វីខ្លះ? គម្របម៉ាណូវត្រូវបានប្រើដើម្បីការពារវាពីបញ្ហាបរទេស។ មិនចង់បានយល់ព្រមនឹង សម្របសម្រួលការធ្វើឱ្យសកម្មការថែរក្សា លើសពីនេះមួកបំពង់ក៏អាចបន្ថែមភាពស្រស់ស្អាតនិងសោភ័ណភាពដល់កន្លែងតំឡើង។

ប្រភេទមួកបំពង់ មួកបំពង់ត្រូវបានបែងចែកជាពីរប្រភេទធំ ៗ

គឺកៈមួកបំពង់ត្រូវបានចាត់ថ្នាក់តាមសម្ភារៈ។ មួកបំពង់ធ្វើពីបេតុង គម្រប Manhole ធ្វើពីដែកតួពណ៌ប្រផេះ មួកបំពង់ធ្វើពីសរសៃចម្រុះ មួកបំពង់ធ្វើពីដែកតួ

ខៈបំពង់មៈបំពង់ត្រូវបានចាត់ថ្នាក់តាមកម្មវិធីរបស់វា។ គម្របម៉ាណូវត្រូវបានប្រើសម្រាប់ការងារបង្ហូរទឹក។ គម្របបំពង់ដែលត្រូវបានប្រើសម្រាប់ការពារសាកសពបរទេសចូលក្នុងអាង

គម្របម៉ាណូវគឺជាចានដែលអាចរើចេញបានបង្កើតញឹកញាប់ធ្វើពីដែកថែបដែកបេតុងឬការរួមបញ្ចូលគ្នានៃវត្ថុទាំងពីរនេះធ្វើឱ្យពួកគេមានតំលៃថោករឹងមាំនិងធ្ងន់ទំងន់ជួយរក្សាឱ្យពួកគេនៅនឹងកន្លែងនៅពេលចរាចរណ៍ឆ្លងកាត់ពួកគេនិងធ្វើឱ្យពិបាកសម្រាប់មនុស្សដែលគ្មានការអនុញ្ញាតមិនមានឧបករណ៍សមស្រប។ គម្របម៉ាណូវក៏អាចត្រូវបានសាងសង់ពីផ្លាស្ទិចបំពេញបន្ថែមកញ្ចក់ឬសម្ភារៈផ្សំផ្សេងទៀត (ដែលជាកន្លែងលួចគម្រាមមានការព្រួយបារម្ភ) ។ ដោយសារតែច្បាប់រឹតបន្តឹងទំងន់ការដោះស្រាយដោយដៃដែលអាចទទួលយកបានសម្ភារៈសំភារៈគម្របប្រហោងស្រាល ៗ ដែលមានគុណប្រយោជន៍ផងដែរ។ ភាពធន់នឹងការរអិលនិងលក្ខណៈអ៊ីសូឡង់អគ្គិសនីកាន់តែប្រសើរ។ គម្របមានប្រហោងនៅលើគ្រឹះដែកមានគែមតូចជាងដែលសមនឹងគម្រប។ មូលដ្ឋាននិងគម្របពេលខ្លះត្រូវបានគេហៅថាជាតួ “ពីព្រោះពួកវាត្រូវបានបង្កើតឡើងជាទូទៅដោយដំណើរការខាស – បច្ចេកទេសចាក់ខ្សាច់។

ជាទូទៅគម្របមានលក្ខណៈពិសេស” រើសរន្ធ “# គម្របមេនណូ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating ដែលឧបករណ៍ចាប់ភ្ជាប់ត្រូវបានបញ្ចូលដើម្បីលើកពួកវា។ រន្ធអាចត្រូវបានបិទបាំងសម្រាប់គំរបទឹកបន្ថែមទៀតឬអាចអនុញ្ញាតឱ្យមានពន្លឺចាំងតាមរយៈការជ្រើសរើសយកឬទំពក់ដែលប្រើជាធម្មតាដើម្បីលើកវាទោះបីជាឧបករណ៍ផ្សេងទៀត ឧបករណ៍អាចត្រូវបានប្រើផងដែររួមទាំងអេឡិចត្រូម៉ាញេទិក។ ទោះបីជាគម្របមានទំហំធំមិនងាយនឹងប្រមូលបានក៏ដោយតែភាពប្លែករបស់វានិងលំនាំនិងការពិពណ៌នាជាច្រើនត្រូវបានបោះពុម្ពលើវាបានធ្វើឱ្យមនុស្សមួយចំនួនប្រមូលរូបភាពគ្របពីជុំវិញពិភពលោក។ ខេមបូតាអ្នកនិពន្ធសៀវភៅនៅលើប្រធានបទដែលមានចំណងជើងថា Drainspotting ទោះបីជាពួកគេមានទំងន់និងធម្មជាតិធុញទ្រាន់ក៏ដោយក៏គម្របរបស់មនុស្សជួនកាលត្រូវបានគេលួចជាធម្មតាសម្រាប់លក់ជាសំណល់អេតចាយជាពិសេសនៅពេលដែលតម្លៃលោហៈកើនឡើងនូវ

សំណួរថាហេតុអ្វីបានជាគម្របមេនណូជាធម្មតាមានហេតុផលមូលហេតុ រូបរាងរួមមានៈ

គម្របប្រហោងរាងមូលមិនអាចធ្លាក់តាមការបើករាងជារង្វង់ទេចំណែកគម្របរាងបួនជ្រុងអាចធ្លាក់ចូលប្រសិនបើវាត្រូវបានបញ្ចូលតាមអង្កត់ទ្រូងនៅក្នុងរន្ធ។ (គំរបមានន័យថារន្ធប្រហោងតូចជាងគម្របដូច្នេះរាងផ្សេងទៀតអាចល្មមបាន។ (ត្រីកោណ Reuleaux រឺខ្សែកោងផ្សេងទៀតនៃទទឹងថេរក៏អាចបម្រើដល់គោលបំណងនេះដែរប៉ុន្តែគម្របមូលមានភាពងាយស្រួលជាងក្នុងការផលិត)

បំពង់រាងមូល រូបរាងខ្លាំងបំផុតនិងភាគច្រើនបំផុតមានប្រសិទ្ធិភាពប្រឆាំងនឹងសម្ភារៈការបង្ហាប់នៃផែនដីនៅជុំវិញពួកគេ, ហើយដូច្នេះវាជាធម្មជាតិដែលគ្របដណ្តប់នៃបំពង់មួយជុំនេះសន្មត់រាងជារង្វង់។

ការគ្របដណ្តប់ manholes # គម្រប manholes ជុំ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating មានផ្ទៃតូចជាងផ្ទៃក្រឡាមួយដូច្នេះត្រូវការសម្ភារៈតិចជាងមុនដើម្បីបោះគម្របប្រហោងមានន័យថាមានតំលៃទាប។

ផ្ទៃទ្រនាប់នៃស៊ុមបង្អួចនិងគម្របត្រូវបានគេផលិតដើម្បីធានាភាពរាបស្មើនិងរារាំងពួកគេពីការធ្វើអាជីវកម្ម។ រលោងជុំគឺកាន់តែងាយស្រួលក្នុងការម៉ាស៊ីនដោយប្រើការរនាបមួយ។

គ្របសារាចរមិនចាំបាច់ត្រូវបានបង្វិលដើម្បីតម្រឹមជាមួយ manholes នេះ។

ការគ្របដណ្តប់ manholes ជុំអាចត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរជាច្រើនទៀតបានយ៉ាងងាយស្រួលដោយត្រូវបាន rolled ។

ការគ្របដណ្តប់ manholes ជុំអាចត្រូវបានចាក់សោយ៉ាងងាយស្រួលនៅក្នុងកន្លែងជាមួយនឹងការ គម្របត្រីមាស (ដូចដែលបានធ្វើនៅក្នុងប្រទេសដូចជាបារាំង) ដែលធ្វើឱ្យពួកគេពិបាកបើកដោយគ្មានឧបករណ៍ពិសេស។ គម្របដែលមិនអាចដាក់បានមិនចាំបាច់ធ្វើធ្ងន់ទេពីព្រោះចរាចរណ៍ឆ្លងកាត់ពួកគេមិនអាចលើកពួកគេដោយការបឺតជញ្ជក់

ប្រហោងរាងបួនជ្រុងនិងរាងចតុកោណ។ # គម្របបង្ហូរ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់#ManholeCOVER #Grating

  គ្រប✓ផ្លូវរតេហ /

  ទូរគមនាគមន៍✓គ្របmanholes

  សារាចរ✓recessed គ្រប manholes

  ✓ឧស្ម័ននិងអាកាសអធិការកិច្ចតឹងគ្រប manholes

  

  manholes

  ✓ចាប់គ្របអាង✓បង្ហូរទប់ស្កាត់ផ្ទៃគ្រប✓គ្របដណ្តប់លើប្រអប់

manholes # manholes # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ #ManholeCOVER #Grating ត្រូវបានផលិតចេញពីដែកវណ្ណះ។ ដែកវណ្ណះមានន័យថាដែកត្រូវបានរលាយហើយបន្ទាប់មកចាក់ឬចាក់ចូលទៅក្នុងផ្សិត។ គម្របប្រហោងប្រហោងធម្មតាត្រូវបានគេបោះដោយប្រើដែកតួពណ៌ប្រផេះ។ ដែកវណ្ណះដោយសារតែកម្លាំងកាន់តែខ្លាំង។ ដែកវណ្ណះមានជាតិដែកធាតុនិងធាតុកាបូននិងស៊ីលីកុនដែលងាយនឹងបង្កជាហេតុ។ ភ្នាក់ងារបន្សំជាពិសេសកាបោនផ្តល់ឱ្យដែកនូវកម្លាំងនិងភាពធន់របស់វា។ ជាតិដែកត្រូវបានផលិតដោយបន្ថែមម៉ង់ហ្គាណែសទៅក្នុងដែករលាយ។ ម៉ង់ហ្គាណែសបណ្តាលឱ្យកាបូននៅក្នុងដែកបង្កើតជាថ្នាំងជំនួសឱ្យ flakes ផ្តល់ឱ្យជាតិដែកតួសមានភាពរឹងមាំជាងមុននិងងាយបំលែងបាន។ ដីខ្សាច់ដែលត្រូវបានភ្ជាប់ជាមួយដីឥដ្ឋ។ ខ្សាច់បៃតងត្រូវបានប្រើដើម្បីផលិតផ្សិតដែលបានចាក់ដែករលាយ។ ល្បាយខ្សាច់មានប្រហែលស៊ីលីកា ៩០% ដីខ្សាច់ ៤-១០% សរីរាង្គ ២-១០% ។ (ឧ។ ធ្យូងថ្ម) និងទឹក ២-៥% ។ ខ្សាច់មិនមានពណ៌បៃតងទេបៃតងសំដៅលើការពិតដែលថាវាត្រូវបានគេអនុញ្ញាតឱ្យនៅសើមក្នុងកំឡុងពេលដំណើរការ។

រចនាលូលូបង្ហូរទឹក ត្រូវបានគេយកគំរូតាមឈើឬអាលុយមីញ៉ូមគំរូត្រូវបានប្រើដើម្បីធ្វើឱ្យផ្សិតចាក់ដែកលង្ហិន។ ការរចនាដែលត្រូវបានបង្កើតឡើងសម្រាប់ផ្ទៃខាងលើគឺខុសគ្នាដូចគ្នានឹងសិប្បករជំនាញដែលបានបង្កើតពួកគេ។ គម្របមានប្រហោងមានរាងមូលពីព្រោះវត្ថុមូលមិនអាចត្រូវបានបោះចូលទៅក្នុងប្រហោងដែលមានអង្កត់ផ្ចិតដូចគ្នាទេ។ វាសំខាន់ណាស់ព្រោះទំងន់នៃប្រហោងអាចសម្លាប់កម្មករដែលកំពុងឈរនៅពីក្រោម។ មានគម្របប្រអប់ឧបករណ៍រាងចតុកោណប៉ុន្តែវាមិនត្រូវបានតំឡើងនៅលើរនាំងមនុស្សទេ។ # គម្របប្រហោងដែក # សំណាញ់ហ្វ្រីប៊ែលលី – គម្របស្រះដែកគម្របបំពង់ # ម៉ាណានខនវ៉ូវ័រ # ហ្គីង

 

 

 

ទំនាក់ទំនងអាមេរិក៖ ក្រុមហ៊ុន CHANCON GRATINGTHAI

ទាក់ទងក្រុមហ៊ុន CO ។ , LTD ជជែកកំសាន្តជាមួយលីនខុន – ខូអិលធីឌីដែលផលិតគ្រឿងសំណង់នៅប្រទេសថៃ

ចនលីលីនខនធែនធ័រដែលមានជំនាញក្នុងការផ្លាស់ប្តូរ ប្រព័ន្ធបង្ហូរទឹកដែលបានបញ្ចប់សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ ជម្រាលជាន់កើនឡើង អន្ទាក់សំរាមនៅជាប់នឹងផ្លូវដើរ ជំហាន Sieve បាន ទំងន់ស្រាលបានលើកកំពស់ជាន់ ការសម្អាតឱ្យបានល្អ គម្រប Manhole ជម្រាលនៅទីធ្លាផលិតកម្មពហុវណ្ណកម្ម ការប្រឆាំងនឹងការរអិលនៅជុំវិញម៉ាស៊ីន ច្រករបៀងនៅផ្នែកខាងលើនៃប្រព័ន្ធប្រព្រឹត្តិកម្មទឹកស្អុយ ការប្រឆាំងនឹងការរអិលជើងជំហានដែកថែបនៅក្នុងរោងចក្រ។ PegBoard Hooks មានភាពធន់នឹងការ corrosion ពីទឹកអំបិលទឹកភ្លៀងទឹកអាស៊ីតច្រែះនិងសារធាតុគីមី។

 

ក្រុមហ៊ុន Grating_Manhole_Expert | ក្រុមហ៊ុនផលិត, លក់ដុំ – លក់រាយ | ជ្រើសរើសភ្នាក់ងារលក់ចែកចាយភ្នាក់ងារភ្នាក់ងារចែកចាយ || ក្រុមហ៊ុន Chancon ក្រុមហ៊ុនផលិតនិងចែកចាយ FRP Grating Grating, Drain Grating សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ គម្របស្នប់, គម្របប្រហោង, ប្រព័ន្ធប្រព្រឹត្តកម្មទឹកស្អាត

ក្រុមហ៊ុន CHANCON ខូអិលធីឌី | ក្រុមហ៊ុនជីងជីងថៃខូអិលធីឌី (ការិយាល័យកណ្តាលទល់មុខរ៉ាម៉ាទី ២) លេខ ១៩៩ សូសៃថាំ ២១/១, សាមឌី, បាងឃុនធាន, ទីក្រុងបាងកក , ថៃ | ១៩៩ Takham២១ / ១ ផ្លូវ Takham, Bangkhuntien Bangkok ប្រទេសថៃ ១០១៥០ ទូរស័ព្ទដៃ (លក់)៖ ០៨១ ៩៣២ ៧៨៩៤, ០៦១ ៦៤៧ ០១៨៤-៦ ទូរស័ព្ទ ០២ ៤៥ ៤៥ ០៧៨០-១, ទូរសារ៖ ០២ ៤៥១ ០៧៨៦

អ៊ីម៉ែលៈ mkt @ chancon ។ co.th | បន្ទាត់ @: @ChanCon

គេហទំព័រ៖ http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

http: // www .com | www ។ KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /

ภาษาจีน

球面人孔盖,铸铁人孔盖排水盖

球墨铸铁排水盖盖住化粪池孔的盖子。球墨铸铁man井盖,完成的废水处理系统

 

#铸铁man井盖#井盖#静音盖#井盖#井盖#球墨铸铁管盖#不透明盖,集水槽盖,人孔盖,废水处理系统#处理箱盖#沥青盖,排水井盖#人孔盖,球墨铸铁#完成的井盖正方形#Dos #重型池塘盖#天沟盖#DuctileManholeCover #TrenchDrainCover #GratingCover #OutsideDrainageChannelCovers #ManholeCover #DuctileCastIronManholeCover #DrainGutterCover

报价,人孔盖,球墨铸铁井盖报价,铸铁球墨井盖报价。

 

**以上价格价格不含增值税和交货期

 1. 球墨铸铁500-7级,EN124标准由球墨铸铁制成的材料。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护的
 2. 选件:H =带铰链的铰链,L =带盖锁的锁定键,R =带防臭橡胶密封圈的橡胶密封圈
 3. 有关更多信息:有关每种型号的详细价格信息,请电子邮件或联系我们。

#井盖,排水盖#铸铁man井盖#ManholeCOVER

 

报价封顶了井管排水,玻璃纤维玻璃

钢人孔盖报价

**以上提供的价格。价格排除了增值税和交货

ManholeCover玻璃纤维人孔盖,铸铁人孔盖的功能。人孔盖#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅玻璃

 1. 符合EN124标准的纤维增强人孔盖坚固而灵活,比普通铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,它更轻。易于维护
 2. 显着特点:美观,比钢制外罩好看。如果订购数量可以选择颜色可以像钢铁一样承受强度,但不生锈。使用寿命更长减少了从池塘盖上被盗以继续销售的问题,因为成品的铸造玻璃纤维无法在旧市场上转售。
 3. 在整个使用寿命中都不会生锈并防止腐蚀。使用寿命超过30年,牢不可破,经过200万次反复的冲击试验
 4. ,纤维铸件的性能优于铸铁。盖紧盖子,不弯曲表面,好像有内置的橡胶密封圈与普通铸铁相比,具有良好的防臭,重量轻和更高的承载能力,从而使其更易于移动,提升和安装。

 

FRP玻璃纤维钻石格纹板人孔盖|防滑磨砂板玻璃纤维,防滑表面处理#钢板,鸡脚,脚花纹,钢板,防滑地板

#排水盖#铸铁man井盖#DuctileIronSewer #ManholeCOVER #玻璃纤维表面#更换

玻璃钢人孔盖的最新技术FRP人孔盖光栅(可定制为任何尺寸)。按订单生产,裁切成任何尺寸(裁缝),在2-3天内立即收到产品,重量轻,不生锈,在整个使用寿命中均不腐蚀,安装方便,打开盖子,易于维护设计用于替代带脚印的铁盖板。原装铸铁油底壳盖

 

报价井盖,玻璃纤维井盖,玻璃钢井盖顶面报价

 

具有坚固的盖,可以覆盖集水坑和排水孔的井盖。防滑玻璃纤维人行道床单,根据尺寸定做

 1. 按订单生产,裁切成任意尺寸(量身定制),可在2-3天内立即收到产品/在2-3天内交货,在
 2. 整个使用寿命内都没有生锈,腐蚀,具有很好的耐化学性和耐热性/耐化学腐蚀
 3. 防护偷管帽的问题是绝对的。因为纤维材料无法转售/防盗问题防止了材料
 4. 使用寿命超过30年,在整个生命周期中没有脆,碎,生锈,不被腐蚀/使用寿命
 5. 5年质量保证,有现货时立即退回,如有缺陷立即寄出/保修5年;如果损坏,请更换新的

 

球墨铸铁下水道排水孔盖

箱盖盖,球墨铸铁管。人孔盖铸铁man井盖球墨井盖

#井盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅球墨铸铁人孔盖球墨铸铁或球墨铸铁或球墨铸铁人孔

盖由球墨铸铁制成。它是耐压缩的铸铁。高冲击强度它也比普通的灰口铸铁更具柔韧性。更重要的是,它比灰铸铁轻。这使得打开维护变得更加容易。

球墨铸铁井盖顶在城市项目中或国外的国家,如道路,公园,广场的建设在很大程度上使用,也适用于排水工程,供电和TELCOM通信工程。一整套创新的渠道排水系统涵盖了从家庭使用到工业,码头或机场使用的所有应用类型。

 

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#500-7

 1. 级球墨铸铁铸件,标准EN124由球墨铸铁制成。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护的
 2. 选件:H =带有铰链的铰链,L =带盖锁的锁定钥匙,R =带有防臭橡胶密封件的橡胶密封件。

 

球墨铸铁井盖规格

标准人孔盖人孔盖球面人孔盖铸铁人孔盖人孔盖

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER #Grating我们的重点是为我们的客户选择并提供最好的产品和服务。所有类型的产品,所有种类的产品以及我们所有的产品都注重质量。无论是人孔盖,集水坑盖,人孔盖,人孔盖,炉排盖,还是球墨铸铁人孔盖。人孔盖和排水炉排除井盖产品每一块排水g它由优质材料制成。我们还注重细节,开发其他特殊功能。获得沙井盖产品和支持最佳使用的排水格栅

 

球墨铸铁:球墨铸铁可承受高达40-70 kg / sqmm的拉伸载荷,而钢体内的微观结构的伸长率(伸长率)高达8%至25%。因此,与灰铸铁相比,它坚固,耐用,抗冲击,并减少了在车道上安装时造成的断裂问题。钢体中的显微组织的特征在于,长条形SAFE:

BIKE 由于我们的仔细设计,我们的人孔盖,配管罩,水槽盖,篦盖和漏极篦被设计成提供一个宽范围的应用。某些型号可以在自行车道上使用,以确保所有骑车者的安全

定制设计:客户可以根据需要设计井盖,井盖,井盖,格栅盖和排水格栅。此外,您还可以选择适合您口味的正确颜色

噪音预防:由于盖子和框架的精心加工,我们的人孔盖产品是盖子和框架之间只有0.02 mm的间隙,该间隙非常小,以至于接近真空系统。这样便形成了人孔盖,管道盖,污水坑盖,炉g盖和排水g。它可以减少几乎100%的由盖和框架撞击引起的噪音

气味控制:我们是TDS技术的领导者,TDS系统的主要特点是挡板和框架的封闭件也可以提供保护。人孔盖,人孔盖,集水槽盖,炉排盖和排水炉排发出的难闻气味也几乎是100%。

 

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅空间

图像和球墨铸铁井盖铸铁球墨铸铁人孔盖规格图库

1.球墨铸铁圆形人孔盖350mm。A15人孔盖,球墨铸铁,尺寸35厘米,负载1.5吨,

是一种小型,坚固的铸铁盖。用于替换原来破损的塑料盖,适用于油箱盖,油底壳盖,人孔盖,Dos / Cotto密封。家庭护理水箱盖圆形塑料盖关闭地下水箱污水箱盖

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖500mm。A15盖住

#ManholeCOVER#光栅2.球墨铸铁圆形人孔尺寸为50厘米,重量为1.5吨的井管球墨铸铁人孔球体

的铸铁覆盖物尺寸,强度。用于替换原来破损的塑料盖,适用于Dos / Cotto底盘盖。家庭护理水箱盖圆形塑料盖关闭地下水箱污水箱盖

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

3.球墨铸铁圆形人孔盖600毫米A15圆形人孔盖,尺寸60厘米的球墨铸铁,载荷1.5吨,

是最受欢迎的标准尺寸球墨铸铁人孔盖。这种轻型型号适合在人行道和人行道上使用。不要让汽车通过由球墨铸铁制成的材料。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

4.球墨铸铁圆形人孔盖600mm。B125圆形人孔,球墨铸铁,尺寸60厘米,载荷12.5吨,

是最受欢迎的标准尺寸球墨铸铁池塘盖。这种重型型号适合在道路上使用。让小型汽车(如轿车,皮卡车等)由韧性铸铁材料制成,只能穿过它们。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

5.球墨铸铁圆形人孔盖600mm。C250孔盖,圆形人孔,球墨铸铁,尺寸60厘米,载荷25吨,

是最受欢迎的标准尺寸球墨铸铁池塘盖。这种重型型号适合在道路上使用。让大型车辆通过,例如由球墨铸铁制成的垃圾收集车,十轮车。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

6.球墨铸铁圆形人孔盖600mm。D400圆形人孔盖,球墨铸铁,尺寸60厘米,载荷40吨,

是最受欢迎的标准尺寸球墨铸铁池塘盖。这种重型型号适合在道路上使用。为了允许较大的车辆通过,例如拖车,卡车,18个由球墨铸铁制成的车轮。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

7.球墨铸铁圆形井盖800毫米A15孔盖,球墨铸铁,尺寸80厘米,载荷1.5吨,

是最受欢迎的标准尺寸球墨铸铁池塘盖。这种轻型型号适合在人行道和人行道上使用。不要让汽车通过由球墨铸铁制成的材料。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

8.球墨铸铁圆形人孔盖800毫米B125球墨铸铁井盖,尺寸80厘米,载荷12.5吨,

是最受欢迎的标准尺寸球墨铸铁池塘盖。这种重型型号适合在道路上使用。让小型汽车(如轿车,皮卡车等)由韧性铸铁材料制成,只能穿过它们。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

9.球墨铸铁圆形人孔盖800mm。C250孔盖,圆形人孔,球墨铸铁,尺寸80厘米,载荷25吨,

是最受欢迎的标准尺寸球墨铸铁池塘盖。这种重型型号适合在道路上使用。让大型车辆通过,例如由球墨铸铁制成的垃圾收集车,十轮车。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

10.球墨铸铁圆形井盖800毫米D400孔盖,球墨铸铁,尺寸80厘米,载荷40吨,

是最受欢迎的标准井盖,标准井盖。这种重型型号适合在道路上使用。为了允许较大的车辆通过,例如拖车,卡车,18个由球墨铸铁制成的车轮。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

11.球墨铸铁方形人孔盖400mm。B125孔盖,球墨铸铁人孔,尺寸40厘米,载荷12.5吨,人孔盖中。

是标准尺寸最受欢迎的标准尺寸这种重型型号适合在道路上使用。让小型汽车(如轿车,皮卡车等)由韧性铸铁材料制成,只能穿过它们。

坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

12.球墨铸铁方孔盖600mm B125孔盖,球墨铸铁孔,尺寸60厘米,载荷12.5吨,人孔盖中。

是标准尺寸的最受欢迎的标准尺寸这种重型型号适合在道路上使用。让小型汽车(如轿车,皮卡车等)由韧性铸铁材料制成,只能穿过它们。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

13.球墨铸铁方孔盖700mm。B125孔盖,球墨铸铁孔,尺寸70厘米,载荷12.5吨,人孔盖中。

是标准尺寸的最受欢迎的标准尺寸这种重型型号适合在道路上使用。让小型汽车(如轿车,皮卡车等)由韧性铸铁材料制成,只能穿过它们。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

14.球墨铸铁方孔盖800mm B125孔盖,球墨铸铁孔,尺寸80厘米,载荷12.5吨,人孔盖中。

是标准尺寸的最受欢迎的标准尺寸这种重型型号适合在道路上使用。让小型汽车(如轿车,皮卡车等)由韧性铸铁材料制成,只能穿过它们。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

15.球墨铸铁方孔盖900毫米B125孔盖,球墨铸铁孔,尺寸90厘米,载荷12.5吨,人孔盖中。

是标准尺寸的最受欢迎的标准尺寸这种重型型号适合在道路上使用。让小型汽车(如轿车,皮卡车等)由韧性铸铁材料制成,只能穿过它们。坚固而灵活,比一般灰口铸铁更具延展性。在相同的负载水平下,使用的材料更少。减轻重量易于维护

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

安装方式hole井盖man井盖#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#格栅下水道排水井盖的框架安装方法

 

安装方式#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 1. 将框架安装在与地面相同的高度上。通过在池颈处与原始结构钢连接在一起并加固对角线钢以增加强度。
 2. 戴上人孔盖或关闭人孔盖以适合框架。调平水平线,使盖线始终与地板重合在涂水泥之前。
 3. 抹灰抛光混凝土表面,使其与池塘的覆盖面平整,以达到美观的目的。离开它,等到混凝土通电。
 4. 此安装方法是人孔盖安装方法。或按照一般标准检查井盖

 

如何安装人孔盖,人孔盖,人孔盖,人孔盖,排污rate盖。 #排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#在喉咙已经流泪的情况下进行光栅制作木制模型以支持混凝土浇筑并将钢筋焊接到框架上以设置水平

 

要安装的人孔盖。必须锁定或焊接到虾的触角上。确保职位使用测得的水位,使池盖的水位不倾斜。必须等于已安装的人行道的高度然后放置木模板。并按照图示开始浇筑混凝土的过程

#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

如何维护。抬起,打开,关闭人孔盖。球墨铸铁人孔盖。铸铁人孔盖。排水盖如何打开和关闭下水道排水

盖住下水道。 #铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅#井盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅#井盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅由于

 1. 无回收值:无回收价值,将彻底解决盗窃问题。良好的耐磨性和耐腐蚀性:由于具有良好的耐磨性和耐腐蚀性,它永不生锈。
 2. 使用寿命长:可以使用30年以上,并且在2,000,000次疲劳冲击的实验中没有任何裂缝密封良好:可以密封使用,并有效地防止有毒气体从污水池中泄漏出来
 3. 重量轻,高强度,易于安装高负载能力:其高负载能力超过球墨铸铁。铁和绝缘
 4. 免费设计:可以根据用户要求进行设计,包括颜色,图案,规格没有任何弯角:汽车通过时都不会出现反弹,
 5. 任何尺寸并且您自己的徽标是可选的具有竞争力的价格,与球墨铸铁材料相比

#排水口盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

油底壳盖的应用要成为池塘的盖子,排水g通过钻孔使更多的水流过

排水格栅的人孔(定制孔)人孔盖,人孔

盖盖。通常设计为管道连接,然后向下进行维护,铲起碎屑,清洁下水道。通常,池塘盖设计为坚固的盖子,几乎没有水向下流。与排水g盖不同设计有很多排水孔。但是在某些情况下,我们希望人孔盖既是管道的维护点,又要排水。 (不需要大孔让水大量流动或不让杂物通过筛子)我们可以在盖子上钻一个孔以排水为例,如下所示:

#排水盖#铸铁man井盖#钢制池塘盖,管盖,排水g #ManholeCOVER#光栅#PodLid#人孔盖#铸铁man井盖#钢制池塘盖,管盖,排水g #ManholeCOVER#光栅

球墨铸铁MANHOLE盖人孔

井盖:通过它一个人可以下降或蠕变成漏极,下水道,蒸汽锅炉,机械零件,用于清洁或修理的孔。用作管道焊接点并进行管道维护[环境]上下通道[灌溉和排水技术]

人孔是人孔,是下水道或水系统中的通道。通常足够大,一个人可以进入。该排出口的入口位于地面上方,用于检查。清洁堵塞物或进行维修通常,排水沟建在市区,道路上,有时建在人行道下。通常有一个圆帽,以防止事故掉入排水孔在大多数情况下,人孔盖的制造标准符合该标准。 EN124,有关材料的详细信息例如,根据EN124进行的D级防护等级为40吨,用于交通繁忙的道路。如图4所示。

球墨铸铁人孔盖,铸铁人孔盖。人孔盖是进入地下世界的下水道,水管,电力/通信线路,管道等的入口,人孔盖是一种艺术形式,通常以“下水道”或“暴风雨下水道”的字母表示,但基本上可以用字母表示。任何东西。人孔盖上有不同的图案/设计,如果有城市需求,甚至可以定制徽标。下次当您穿过城市时请注意一下。人孔盖由铸铁制成。这些盖需要很重才能使当车辆驶过它们时,它们不会被移走,通常每个人孔盖重100磅以上;一些人孔有敞开的检修孔,可以让水进入人孔;另一些人则隐蔽了一些检修孔,这些孔并没有完全穿过检修孔。或出于安全考虑,可以将人孔盖用螺栓固定到框架上;也可以在人孔盖的底部有一个垫圈并用螺栓固定到框架上,这通常被认为是w。为何大多数人孔盖都是圆形的?人孔盖是圆形的,因为圆形盖无法从其圆形开口处掉落;人孔盖位于框架座上;因此,框架开口的直径小于人孔盖。如果在孔中对角旋转,则正方形或矩形的人孔盖可能会从开口掉落;也容易挖出圆形孔;更容易在车床上加工圆形盖;可以滚动圆形人孔盖,因此更容易必要时移动。

 

球墨铸铁Man井盖#不锈钢下水道盖,防锈,防虫,管道盖,下水道盖,炉排盖#ManholeCOVER#由球墨铸铁制成的光栅,根据EN124标准制造,测试结果来自泰国质量认证机构。从2-40吨的多种质量等级中进行选择,包括带有铰链和防盗锁的型号。易于安装和维护,一套的价格包括带框架的盖子,FRP人孔盖,带框架的纤维增强人孔盖。由FRP增强纤维材料制成,符合EN124标准,不会生锈,可以像球墨铸铁一样承受压力从2到40吨之间选择,美丽与自然相匹配。在市场上不受欢迎,购买古董,没有被盗的问题

,走廊,水槽,U形,排水,人行道边缘,YMate,YMesh,丝网,带框架,排水通道,明线钢丝。纤维拉伸钢,鸡脚花纹,雨水槽,防滑台阶,扶手,迷你香气网,室外路障堰,筛子,梳子,陷阱,分离的漂浮物,将排水通道置于人行道的脚下捕集灰尘,粉末,沉积物,垃圾,食物垃圾,树叶,纸张,摇杆,盒子,通道,水g沿人行道的U形侧轨,规格符合市政标准。公共工程和城乡规划部农村公路系国家住房管理局ETA,下水道排水孔盖提升钥匙,风道排水车道格栅,靠近脚盆的防尘网车道格栅,集叶器安全排水道交通格栅

。简称井盖#井盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER #Grating

什么是管帽。管帽是用于覆盖管道的帽。其中的管帽包含用于排水工程,电力系统工程,废水处理池的管帽

管帽有什么好处?人孔盖用于防止异物进入。不需要,同意方便激活,维护此外,管帽还可以为安装空间增加整洁和美观。

管帽类型管帽分为两种主要类型

:A:管帽按材料分类。混凝土管帽人孔盖由灰铸铁制成混合纤维制的管帽由球墨铸铁制成的管帽

B:管帽根据其应用进行分类。人孔盖用于排水工作。用于防止异物进入游泳池的盖管

人孔盖是一种可移动的板形成用铸铁,混凝土或两者结合制成,价格便宜,坚固耐用,重量轻,可以在交通流经它们时将其固定在适当的位置,并且使未经授权的人员很难使用合适的工具。人孔盖也可以用玻璃纤维增​​强的塑料或其他复合材料制成(在涉及盖盗窃的情况下)。由于法律限制了可接受的人工搬运重量,因此重量较轻的复合人孔盖材料也具有以下优点:更高的防滑性和电绝缘性能。一个人孔盖位于金属底座上,插入边缘较小,适合该盖。底座和盖有时被称为“铸件” “,因为它们通常是通过铸造工艺制成的,通常是砂铸技术。

盖子通常带有“挑孔”#井盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER #Grating,可插入钩形手柄工具将其提起。可隐藏遮挡孔,以获得更防水的盖子,或者允许光线照亮。包括电磁体在内的工具也可以使用,尽管封面太大而难以收藏,但它们的普遍性以及印刷在上面的许多图案和描述已使一些人收集了来自世界各地的封面图片。卡梅罗塔(Camerota。),是一本名为“排水点”的书的作者,尽管井盖很重而且笨重,但有时还是被偷了,通常作为废品转售,特别是在金属价格上涨时

。形状包括:

圆形的人孔盖不能从其圆形开口掉落,而如果将对角线插入孔中,则可能会掉入一个方形的人孔盖。 P上的盖装置,其底层的孔是比盖小,使其他的形状可能是足够的。(A鲁洛三角形或恒定宽度的其他曲线也将用于此目的,但圆罩制造起来要容易得多。)

圆形管是对他们绕地球的压缩最强和最材料有效的形状,所以它是很自然的圆形管的盖呈现圆形形状

。A轮井盖#井盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER #Grating的表面小于正方形的表面,因此浇铸人孔盖所需的材料更少,从而降低了成本。

对人孔框架和井盖的轴承面进行机械加工以确保平坦度并防止它们因交通而脱落。圆形铸件使用车床更容易加工;

圆形盖无需旋转即可与人孔对齐;

圆形人孔盖可以通过滚动更轻松地移动;

圆形人孔盖可以轻松地用螺丝锁紧在适当的位置四分之一转(如在法国等国家所做的那样),这使得它们不用特殊工具就很难打开。可锁盖不必做得很重,因为经过它们的车流无法通过吸力将其抬起

方形和矩形人孔盖#排水盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅车道集水盆

  ✓/电信盖

  ✓圆形人孔盖

  ✓嵌入式人孔盖

  ✓气密性检查人孔盖

  ✓盖

  ✓排水渠人孔盖

  ✓表面框人

孔盖#人孔盖#铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCover#光栅由铸铁制成。铸铁是指将铁融化后倒入或浇铸到模具中。典型的人孔盖是使用灰口铸铁铸造的。球墨铸铁,由于其强度更高,用于特殊的人孔盖,如飞机终端附近的灰口铸铁,由铁元素和合金元素碳与硅组成,合金剂(主要是碳)赋予铸铁强度和耐用性。铁是通过在熔融铁中添加锰来生产的,锰使铁中的碳形成鳞片状而不是片状,从而使球墨铸铁具有更高的强度和延展性,除了铁以外,制造人孔盖所需的其他原材料是绿色的砂,它是与粘土结合在一起的砂,生砂用于制造铸模,将铁水倒入其中,砂混合物由约90%的硅砂,4-10%的粘土,2-10%的有机物组成(例如,煤和2%的水;沙子不是绿色;绿色是指在铸造过程中允许其保持湿润的事实

设计下水道排水系统井盖每个人孔盖,从最简单到最华丽首先用木头或铝制成模型,然后使用该模型制作将铸铁浇注到其中的模具,为人孔表面创建的设计与创建它们的技术人员一样多变。所有的人孔盖都是圆形的,因为不能将圆形物体掉入相同直径的圆孔中,这是至关重要的,因为人孔盖的重量很容易杀死站立在其下方的工人,圆形人孔盖也更容易在地面上移动。可以滚动的表面上有矩形的工具箱盖,但没有安装在人孔上方#排水盖。 #铸铁man井盖#玻璃纤维格栅-钢制池塘盖,管盖#ManholeCOVER#光栅

 

 

 

与我们联系:CHANCON GRATINGTHAI

联系人CO。,LTD聊天Lincoln-CO。,LTD磨碎泰国

成品g盖系统人行道地垫高架地板地板人行旁的垃圾收集器步筛轻质高架平板清洁好人孔盖多功能生产场中的平板机器周围的防滑垫污水处理系统顶部的走廊防滑脚,钢制台阶在工厂中。 PegBoard挂钩可抵抗盐水,酸雨,铁锈和化学物质的腐蚀。

 

Grating_Manhole_Expert |制造商,批发-零售|招募经销商,销售商,代理商,代理商,分销商|| Chancon公司,FRP格栅,排水格栅的制造商和分销商人行道格栅污水盖,人孔盖,废水处理系统

坑CHANCON Co.,Ltd. | GratingThai Co.,Ltd. ||(总部位于Central Rama 2对面)199号Soi Tha Kham 21/1,曼谷Bang Khun Thian,Samae Dam。 ,泰国| 199 Takham21 / 1 Takham Road,Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150手机(销售):081 932 7894,061 647 0184-6电话:02 451 0780-1,传真:02 451

0786电子邮件:mkt @ chancon。 co.th |行@:@ChanCon://www.CHANCON.co.th

网站:http| www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |www。.com  

http://| www。 KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook:https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube:http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter:http://twitter.com/整合

Google Plus:https ://plus.google.com/+ChanconTh://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Pinterest:https

Instagram:https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot:http:// //chanconfrpgrating.blogspot .com /

ภาษาอินโดนีเซีย

Ductile ManholeCover, penutup lubang got besi cor Drain cover

Ductile Cast Iron Drainage Manhole Tutupi tutup dari lubang septic man. Penutup lubang besi cor ulet, sistem pengolahan air limbah jadi

# Penutup lubang besi cor # Penutup lubang # Tutup senyap # Penutup lubang # Penutup lubang # Penutup pipa besi cor ulet # Penutup buram, penutup bah, penutup lubang got, sistem pengolahan air limbah # Penutup tangki perawatan # Penutup pelat, penutup lubang drainase # Man Hole Manhole Cover, Ulet Besi Cor # Selesai penutup lubang got #Dos # Tutup kolam tugas berat # Penutup selokan #DuctileManholeCover #TrenchDrainCover #GratingCover #OutsideDrainageChannelCovers #ManholeCOVER #DuctileCastIronManholeCover #DrainGutterCover

Quotation, Manhole Cover, Ductile Iron Manhole Cover, Casting Iron Ductile Manhole Cover Quotation.

 

** Harga yang ditawarkan di atas HargaPPN dan Pengiriman

Belum Termasuk1) Ulet Besi Cor Grade 500-7, EN124 Bahan Standar terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Perawatan mudah dari

2) Pilihan: H = Engsel engsel, L = Pengunci tutup kunci-kunci, R = Segel Karet Segel karet berbau

3) Untuk informasi lebih lanjut: tanyakan detail harga untuk masing-masing model, kirimkan E. -mail atau hubungi departemen penjualan perusahaan

 

# Penutup lubang got, penutup saluran # Penutup lubang besi cor #ManholeCOVER

 

Kutipan tutup sumur pipa drainase, fiber glass

FRP Manhole Cover Quotation

** Harga yang ditawarkan diatas. Harga belum termasuk PPN danPengiriman

Fiturtutup lubang dari fiberglass ManholeCover, tutup lubang besi cor. Penutup lubang got # Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

      1) FiberGlass Reinforced Manhole Cover mengikuti EN124 Bahan standar yang diperkuat dari fiberglass. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor umum. Pada tingkat beban yang sama, ini lebih ringan. Perawatannya lebih mudah

      2) Fitur luar biasa: cantik terlihat lebih baik daripada penutup baja. Dapat memilih warna jika jumlah pesanan Dapat menahan kekuatan seperti baja, tetapi tidak berkarat. Kehidupan pelayanan lebih lama Kurangi masalah pencurian dari tutup kolam untuk terus menjual karena fiberglass cor yang sudah jadi tidak dapat dijual kembali di pasar lama

      3) Tidak ada perlindungan karat dan korosi seumur hidup. Masa pakai lebih dari 30 tahun, tidak ada retakan dari lebih dari 2 juta uji benturan berulang.

      4) Pengecoran serat bekerja lebih baik daripada besi tuang. Membuat tutupnya rapat, tidak menekuk permukaan, seolah-olah ada segel karet bawaan Anti bau yang baik, ringan, kapasitas muat lebih tinggi daripada besi cor umum, yang membuat pemindahan dan pengangkatan serta pemasangan lebih cepat dan mudah.

 

FRP fiberglass Berlian Kotak-kotak Pelat Penutup Lubang | Terpal Pelat Anti-Selip Fiberglass, tidak licin #Baja

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor #DuctileIronSewer #ManholeCOVER #Pelapis lantai serat kaca # Penggantian

FRP Manhole Cover Grating (Custom Made to Order for any size), teknologi terkini dari manhole cover fiberglass. Dibuat sesuai pesanan, dapat dipotong dalam berbagai ukuran (Tailor Made), menerima produk segera dalam 2-3 hari, ringan, tidak berkarat, korosi selama masa pakai, pemasangan mudah, tutup mudah dibuka, perawatan mudah. Didesain sebagai pengganti pelat penutup logam Penutup bak besi cor asli

 

 

Quotation Manhole Cover, Fiberglass Manhole Cover, FRP Manhole Top Cover Quotation

 

 

Sifat penutup yang kokoh, penutup bah, penutup lubang drainase Lembar jalan fiberglassslip, dipotong sesuai ukuran

1) Dibuat sesuai pesanan, dipotong dengan ukuran berapa pun (Dibuat Khusus), terima produk segera dalam 2-3 hari / Pengiriman dalam 2-3 hari

non-2) Tidak ada karat dan korosi sepanjang hidup Penggunaan Tahan terhadap bahan kimia dan panas dengan baik / Korosi Chimical Resistance

3) benar-benar mencegah masalah pencurian tutup pipa. Karena bahan fiber tidak dapat dijual kembali / Masalah pencuri mencegah bahan

4) Masa pakai lebih dari 30 tahun, tidak rapuh, tidak berkarat, tidak ada korosi sepanjang umur / Umur panjang

5) Jaminan kualitas 5 tahun, segera dikembalikan dari stok Siap untuk kirim jika rusak / Garansi 5 tahun; ganti yang baru jika rusak

 

Ductile Cast Iron Sewer Drain Manhole Cover

tutup tangki tutup pipa besi cor ulet. Penutup Lubang Pria Penutup lubang besi cor Ductile Manhole CoverManhole

#Cover # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating Ductile Cast Iron Manhole cover Spherioid Graphite Cast Iron atau Nodular Cast Iron atau Ductile Cast Iron Manhole

cover terbuat dari besi cor ulet. Ini adalah besi cor yang tahan terhadap kompresi. Kekuatan benturan tinggi Ini juga lebih fleksibel daripada besi cor abu-abu umum. Lebih penting lagi, ini lebih ringan dari besi cor abu-abu. Hal ini membuat perawatan pembukaan jauh lebih mudah.

Atap Manhole Besi Cor Ulet banyak digunakan dalam pembangunan proyek kota di dalam atau di luar negeri, seperti jalan, taman, alun-alun. Mereka juga berlaku untuk teknik drainase, catu daya dan proyek komunikasi telkom. Rangkaian lengkap sistem drainase saluran yang inovatif mencakup semua jenis aplikasi dari penggunaan rumah tangga hingga penggunaan industri, dermaga atau bandara.

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

1) Ulet Besi Tuang Grade 500-7, Standar EN124, bahan yang terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Perawatannya mudah dari

2) Pilihan: H = Engsel engsel, L = Pengunci tutup pengunci kunci, R = Rubber Seal seal yang berbau karet.

 

Spesifikasi Penutup Lubang Besi Cor Ulet

Manhole Cover Manhole Cover Manhole Cover Ductile ManholeCover Cast Iron Manhole Cover Penutup lubang got

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating Fokus kami adalah memilih dan memberikan produk dan layanan terbaik kepada pelanggan kami. Semua jenis produk, semua jenis dan semua produk kami semuanya berfokus pada kualitas. Baik itu manhole cover, sump cover, pipe cover, manhole cover, parut cover Ductile ManholeCover, manhole cover besi cor. Penutup lubang got Dan tiriskan parut Selain produk manhole cover Dan setiap parut drainase Itu terbuat dari bahan berkualitas tinggi. Kami juga memperhatikan detail, mengembangkan fitur khusus lainnya. Untuk mendapatkan produk manhole cover Dan saluran pembuangan yang mendukung penggunaan terbaik

 

DUCTILE IRON: DUCTILE IRON dapat menahan beban tarik hingga 40 – 70 kg / sqmm, dan elongasi (elongasi) hingga 8 – 25% oleh mikrostruktur di dalam bodi baja berbentuk bulat. Oleh karena itu, ini kuat, tahan lama, tahan terhadap benturan dan mengurangi masalah kerusakan dari pemasangan di jalan masuk lebih baik daripada besi cor abu-abu. Struktur mikro di dalam bodi baja dicirikan dengan strip panjang

SEPEDA AMAN: Berkat desain kami yang cermat, penutup lubang got, penutup pipa, penutup bah, penutup parut, dan jeruji saluran dirancang untuk digunakan. Beberapa model dapat digunakan pada permukaan jalan sepeda untuk keselamatan semua pengendara sepeda

SESUAIKAN DESAIN: Pelanggan dapat mendesain manhole cover, manhole cover, manhole cover, grille cover dan drain grates sesuai kebutuhan. Selain itu, Anda juga dapat memilih warna yang sesuai dengan selera Anda

Pencegahan Kebisingan: Karena pengerjaan tutup dan bingkai yang cermat, produk penutup lubang got kami Ada celah antara tutup dan rangka hanya 0,02 mm, yang sangat kecil sehingga mendekati sistem vakum. Itu membuat penutup lubang got, penutup pipa, penutup bah, tutup parut dan parut saluran. Alat ini dapat mengurangi kebisingan yang disebabkan oleh benturan tutup dan bingkai hampir 100%

PENGENDALIAN Bau: Kami adalah pemimpin dalam teknologi TDS dan fitur utama dari sistem TDS adalah bahwa penutup bingkai cincin dan bingkai juga memberikan perlindungan. Bau tidak sedap yang berasal dari tutup lubang got, tutup lubang got, tutup bah, tutup jeruji, dan jeruji saluran juga bisa hampir 100%.

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #GratingSpaces

Images andDuctile ManholeCover Cast Iron Manhole Cover Spesifikasi Cover Cast-Iron Ductile Manhole

 1. Cover Manhole Bulat Besi Cor Ulet 350mm A15 Manhole cover, ductile cast iron, ukuran 35 cm., Load 1.5 ton,

adalah cover cast iron yang kecil dan kuat. Mengganti tutup plastik rusak asli, cocok untuk tutup tangki, tutup bah, tutup lubang got, segel Dos / Cotto. Penutup tangki perawatan rumah Tutup plastik bundar menutup tangki air bawah tanah Penutup tangki limbah

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa

#ManholeCOVER #Grating 2. Ductile Cast Iron Round Manholetutup sumur pipa ulet cast iron man hole sphere berukuran 50 cm dan berat 1,5 ton

besi cor ukuran cover, kekuatan. Digunakan untuk mengganti tutup plastik rusak asli, cocok untuk tutup bak tangki Dos / Cotto. Penutup tangki perawatan rumah Tutup plastik bundar menutup tangki air bawah tanah Penutup tangki limbah

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm A15 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 60 cm., Load 1.5 ton,

adalah penutup kolam besi cor ulet ukuran standar yang paling populer. Model tugas ringan ini cocok untuk digunakan di trotoar dan jalan setapak. Jangan biarkan mobil lewat Bahan terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm B125 Manhole cover, round manhole, ulet cast iron, ukuran 60 cm., Load 12.5 ton,

adalah penutup kolam besi cor ulet ukuran standar yang paling populer. Model tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarlah hanya mobil kecil saja yang melewatinya, seperti sedan, truk pikap, yang terbuat dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ulet Cast Iron Round Manhole Cover 600mm C250 Manhole cover round manhole, ulet cor besi, ukuran 60 cm., Beban 25 ton,

adalah ukuran standar paling populer penutup kolam besi cor ulet ukuran standar. Model tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarkan kendaraan besar melewatinya, seperti truk pengumpul sampah, roda sepuluh, yang terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 600mm D400 Manhole cover, ulet besi manhole, ukuran 60 cm., Load 40 ton,

adalah ukuran standar yang paling populer ductile cast iron pond cover. Model tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Izinkan kendaraan yang lebih besar untuk melewatinya, seperti trailer, truk 18 roda, yang terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Manhole Cover Bulat Besi Cor 800mm A15 Penutup lubang got, besi cor ulet, ukuran 80 cm, beban 1,5 ton,

adalah penutup kolam besi cor ulet ukuran standar yang paling populer. Model tugas ringan ini cocok untuk digunakan di trotoar dan jalan setapak. Jangan biarkan mobil lewat Bahan terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm B125 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 80 cm., Load 12.5 ton,

adalah penutup kolam besi cor ulet ukuran standar yang paling populer. Model tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarlah hanya mobil kecil saja yang melewatinya, seperti sedan, truk pikap, yang terbuat dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm C250 Manhole cover, round manhole, ductile cast iron, size 80 cm., Load 25 ton,

adalah penutup kolam besi cor ulet ukuran standar yang paling populer. Model tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarkan kendaraan besar melewatinya, seperti truk pengumpul sampah, roda sepuluh, yang terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Round Manhole Cover 800mm D400 Manhole cover, ulet besi cor ukuran 80 cm, Beban 40 ton

. Model tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Izinkan kendaraan yang lebih besar untuk melewatinya, seperti trailer, truk 18 roda, yang terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 1. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 400mm B125 Manhole cover, ulet cast iron manhole ukuran 40 cm Load 12.5 ton,manhole coveruntuk manhole.

adalah ukuran standar paling populer dariukuran standarModel tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya.

Biarlah hanya mobil kecil saja yang melewatinya, seperti sedan, truk pikap, yang terbuat dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 

 1. Tutup Lubang Besi Cor Persegi 600mm B125 Tutup lubang got, lubang besi cor ulet, ukuran 60 cm, beban 12,5 ton,penutup lubanguntuk lubang got.

adalah ukuran standar paling populer dariukuran standarModel tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarlah hanya mobil kecil saja yang melewatinya, seperti sedan, truk pikap, yang terbuat dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 

 1. Tutup Lubang Besi Cor Persegi 700mm B125 Tutup lubang got, tutup lubang besi cor ulet, ukuran 70 cm, beban 12,5 ton,penutup lubang.

adalah ukuran standar paling populer dariukuran standarModel tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarlah hanya mobil kecil saja yang melewatinya, seperti sedan, truk pikap, yang terbuat dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 

 1. Manhole Cover Ductile Cast Iron Square 800mm B125 Manhole cover, ulet besi cor, ukuran 80 cm, beban 12.5 ton,manhole cover.

adalah ukuran standar paling populer dariukuran standarModel tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarlah hanya mobil kecil saja yang melewatinya, seperti sedan, truk pikap, yang terbuat dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 

 1. Ductile Cast Iron Square Manhole Cover 900mm B125 Manhole cover, ulet cast iron, ukuran 90 cm., Load 12.5 ton,manhole coveruntuk manhole.

adalah ukuran standar paling populer dariukuran standarModel tugas berat ini cocok digunakan di jalan raya. Biarlah hanya mobil kecil saja yang melewatinya, seperti sedan, truk pikap, yang terbuat dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat

 

 

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

 

Metode instalasi Penutup lubang got, penutup lubang got # Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating Sewer Drain Manhole Cover denganBingkai

Pemasangan. # Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Gratingsetinggi

 1. Pasang bingkai bersama dengan bingkai yang disetellantai. Dengan menyambungkan baja struktural asli pada leher kolam bersama-sama dan memperkuat baja diagonal untuk meningkatkan kekuatan
 2. Kenakan manhole cover atau penutup lubang got hingga mendekati rangka. Dan ratakan agar garis penutup selalu dengan lantai lagi Sebelum dibeton

adukan3. Plesteran permukaan beton agar halus, bahkan dengan penutup kolam untuk keindahannya. Biarkan menunggu sampai beton menyala

 1. Cara Pemasangan, Begini cara memasang manhole cover. Atau tutup manhole sesuai standar umum

 

Cara memasang penutup lubang got, penutup lubang got, penutup lubang got, penutup lubang got, penutup saluran pembuangan # Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating jika tenggorokan sudah dilempar Untuk membuat model kayu untuk mendukung penuangan beton Dan mengelas tulangan ke rangka untuk mengatur level

 

 

 

Manhole cover akan dipasang. Harus dikunci atau dilas ke tentakel udang. Amankan posisinya Dengan mengukur ketinggian air agar ketinggian tutup kolam tidak miring Harus sama dengan tingkat perkerasan yang dipasang Kemudian tempatkan kerangka kayu. Dan mulailah proses menuang beton seperti pada gambar

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

Cara perawatannya Angkat, buka tutup manhole cover Ductile ManholeCover Manhole cover besi cor. Tiriskan penutup Cara buka-tutup Saluran Pembuangan Saluran Pembuangan

 

saluran pembuangan. # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

# Manhole cover # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

# Manhole cover # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 1. Tidak ada nilai pemulihan: Ini akan menyelesaikan masalah pencurian secara menyeluruh karena tidak ada nilai untuk daur ulang Ketahanan aus dan korosi yang baik: Tidak akan pernah berkarat karena memiliki ketahanan aus dan korosi yang baik
 2. Umur panjang: Dapat digunakan lebih banyak lebih dari 30 tahun dan tidak ada retakan dalam percobaan 2.000.000 guncangan kelelahan Tersegel dengan baik: Dapat digunakan secara kedap udara, dan secara efektif mencegah gas beracun tersebut keluar dari tangki septik
 3. Daya tarik tinggi yang ringan untuk pemasangan yang mudah Kapasitas beban tinggi: Tinggi kapasitas beban melebihi Besi Cor Ulet dan isolasi
 4. Desain Bebas: Dapat dirancang sesuai dengan permintaan pengguna Termasuk warna, pola, spesifikasi Tidak ada jangle apapun: Tidak ada atau rebound saat mobil melewatinya
 5. Dibuat sesuai pesanan untuk berbagai ukuran dan Logo Anda sendiri adalah Harga Kompetitif opsional dibandingkan dengan bahan Besi Cor Ulet

# Penutup lubang got # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

Penerapan penutup bah Untuk dijadikan tutup kolam, parut drainase Dengan mengebor lubang agar lebih banyak air mengalir masuk

Manhole Cover Terapan untuk Drainase Grating (custom hole) Manhole cover, manhole

cover. Biasanya dirancang untuk menjadi sambungan pipa dan turun untuk pemeliharaan, menyendok puing-puing, membersihkan pipa saluran pembuangan. Secara umum, tutup kolam dirancang sebagai penutup yang kokoh, sehingga sangat sedikit air yang mengalir ke bawah. Yang berbeda dari penutup parut drainase Yang didesain memiliki banyak lubang drainase Namun dalam beberapa kasus, kami membutuhkan penutup lubang got sebagai titik perawatan pipa dan memungkinkan air untuk dikeringkan pada tutupnya. (Tidak perlu lubang yang besar Biarkan air mengalir banyak atau jangan sampai kotoran melewati saringan) Kita bisa membuat lubang pada tutupnya Untuk mengalirkan air sebagai contoh sebagai berikut.

 

# Tiriskan penutup # Penutup lubang besi cor # Penutup kolam baja, penutup pipa, parut drainase #ManholeCOVER #Grating #PondLid

 

 

# Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Penutup kolam baja, penutup pipa, parut drainase #ManholeCOVER #Grating

Ductile-Cast-Iron MANHOLE COVER Manhole

manhole cover: Sebuah lubang di mana seseorang dapat turun atau merayap ke saluran pembuangan, selokan, ketel uap, bagian-bagian mesin, untuk dibersihkan atau diperbaiki. Untuk digunakan sebagai titik pengelasan pipa Dan turun ke perawatan pipa [Lingkungan] Saluran naik-turun [Teknik irigasi dan drainase]

Lubang got adalah lubang got, saluran yang dibangun untuk saluran pembuangan atau sistem air. Biasanya cukup besar untuk dimasuki satu orang. Pelabuhan pembuangan ini memiliki pintu masuk yang terletak di atas tanah untuk inspeksi. Membersihkan penyumbatan Atau lakukan perbaikan Biasanya saluran air dibangun di daerah perkotaan, jalan raya, dan terkadang di bawah trotoar. Yang biasanya memiliki tutup bulat untuk mencegah kecelakaan jatuh ke lubang pembuangan Dalam kebanyakan kasus, standar pembuatan manhole cover sesuai dengan standar. EN124, detail material Misalnya, penutup Kelas D menurut EN124 diuji pada 40 ton dan digunakan untuk jalan dengan lalu lintas padat. Ditunjukkan pada Gbr. 4

Ductile ManholeCover, penutup lubang got dari besi cor. Manhole cover menyediakan jalan masuk ke dunia bawah tanah seperti saluran pembuangan, saluran air, saluran listrik / komunikasi, saluran, dll. Penutup lubang got adalah suatu bentuk seni. Biasanya penutup lubang got diberi huruf ‘Sanitary Sewer’ atau ‘Storm Sewer’ tetapi. Pada dasarnya dapat diberi huruf apa saja. Penutup lubang got memiliki pola / desain yang berbeda pada mereka dan bahkan logo khusus jika suatu kota menginginkan. Lihat ke bawah saat Anda berjalan melalui kota dan perhatikan. Penutup lubang got terbuat dari besi cor. Penutup ini harus berat sehingga ketika kendaraan melewatinya, mereka tidak terlepas. Penutup lubang got biasanya masing-masing beratnya 100+ pound. Beberapa memiliki lubang pengungkit terbuka yang memungkinkan air masuk ke lubang. Yang lain memiliki lubang pengungkit tersembunyi yang tidak menembus sepenuhnya. melalui penutup. atau gagang angkat seperti pegangan jatuh atau gagang cincin. Penutup lubang got dapat dibaut ke rangka untuk alasan keamanan. Penutup lubang got juga dapat memiliki paking di bagian bawah penutup dan dibaut ke rangka yang biasanya dianggap aman. atertight. Mengapa sebagian besar manhole cover berbentuk bulat? Manhole cover berbentuk bulat karena manhole cover tidak dapat jatuh melalui bukaan melingkar. Manhole cover bertumpu pada dudukan rangka, oleh karena itu diameter bukaan rangka lebih kecil dari pada manhole cover. Sedangkan a penutup lubang got persegi atau persegi panjang dapat jatuh melalui lubang jika diputar secara diagonal di dalam lubang. Juga lebih mudah untuk menggali lubang melingkar. Penutup bulat lebih mudah untuk dikerjakan dengan mesin bubut. Penutup lubang got bundar dapat digulung, yang membuatnya lebih mudah untuk pindah jika perlu.

 

Penutup Lubang got dari Besi Cor # Penutup saluran pembuangan tanpa noda, tahan karat, tahan serangga, penutup pipa, penutup saluran pembuangan, penutup parut, penutup saluran pembuangan. #ManholeCOVER #Grating terbuat dari besi cor ulet, diproduksi sesuai standar EN124, dengan hasil pengujian dari lembaga sertifikasi mutu di Thailand. Pilih dari berbagai kelas kualitas mulai dari 2-40 ton, termasuk model dengan engsel dan kunci anti maling. Mudah dipasang dan dirawat Harga untuk 1 set sudah termasuk tutup berangka, Tutup Lubang FRP, tutup lubang got dengan rangka fiber. Terbuat dari bahan fiber yang diperkuat FRP, memenuhi standar EN124, tidak berkarat, dapat menahan gaya seperti besi cor ulet. Pilih dari 2-40 ton, indah untuk dipadukan dengan alam. Tidak populer di pasaran, membeli barang antik, tidak ada masalah dicuri

, jalan setapak, rel berbentuk U, drainase, tepi jalan setapak, YMate, YMesh, wire mesh, dengan bingkai, lubang drainase, kawat baja potong terbuka. Berlubang, serat karbon baja peregangan, pola kaki ayam, talang hujan, tangga anti selip, pegangan tangan, jaring pengharum mini, blok jalan luar Bendung, saringan, sisir untuk memisahkan puing-puing yang mengambang, letakkan saluran drainase di kaki jalan setapak. Perangkap debu, bubuk, sedimen, sampah, sisa makanan, daun, kertas, tuas batu, kotak, saluran, parut air Rel sisi U di sepanjang jalan setapak, spesifikasi sesuai dengan standar kota. Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan Otoritas Perumahan Nasional ETA, Penutup lubang pembuangan saluran pembuangan Kunci Pengangkat, Gerbang jalan masuk drainase parit, Kisi-kisi jalan masuk sekat debu di dekat baskom, Gerbang lalu lintas saluran pembuangan yang aman

. Secara singkat disebut manhole cover # Manhole cover # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

Yang dimaksud dengan tutup pipa Tutup pipa adalah tutup yang digunakan untuk menutup pipa. Tutup pipa berisi kedua tutup pipa yang digunakan dalam pekerjaan drainase, pekerjaan sistem kelistrikan, kolam pengolahan air limbah.

Apa manfaat tutup pipa? Penutup lubang got digunakan untuk melindunginya dari benda asing. Tidak diinginkan, setuju Memfasilitasi aktivasi, pemeliharaan Selain itu, tutup pipa juga dapat menambah kerapian dan estetika pada ruang pemasangan.

Jenis tutup pipa Tutup pipa dibagi menjadi dua tipe utama

: A: Tutup pipa diklasifikasikan berdasarkan bahan. Tutup pipa terbuat dari beton Manhole cover terbuat dari besi cor abu-abu Tutup pipa terbuat dari serat campuran Tutup pipa terbuat dari besi cor ulet

B: Tutup pipa diklasifikasikan menurut aplikasinya. Manhole cover digunakan untuk pekerjaan drainase. Pipa penutup yang digunakan untuk mencegah benda asing masuk ke dalam kolam

Penutup lubang got adalah pelat yang dapat dilepas yang membentukSering kaliTerbuat dari besi cor, beton atau kombinasi keduanya. Hal ini menjadikan alat ini murah, kuat, dan berat. Bobotnya membantu menjaganya tetap pada tempatnya saat lalu lintas melewatinya, dan menyulitkan orang yang tidak berkepentingan yang tidak memiliki alat yang sesuai. untuk melepaskannya. Penutup lubang got juga dapat dibuat dari plastik yang diperkuat kaca atau bahan komposit lainnya (jika terjadi pencurian penutup) Karena undang-undang yang membatasi bobot penanganan manual yang dapat diterima, bahan penutup lubang got komposit yang lebih ringan, yang juga memiliki manfaat dari ketahanan selip dan sifat isolasi listrik yang lebih besar. Penutup lubang got diletakkan di atas dasar logam, dengan pelek sisipan yang lebih kecil yang cocok dengan penutup. Dasar dan penutup kadang-kadang disebut “coran “, karena biasanya dibuat dengan proses pengecoran, biasanya teknik pengecoran pasir.

Penutup biasanya memiliki fitur” lubang pengambilan “# penutup lubang got # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating, di mana alat pegangan kait dimasukkan untuk mengangkatnya. Lubang tusuk dapat disembunyikan agar tutup yang lebih kedap air, atau dapat memungkinkan cahaya untuk masuk. Penarik atau pengait lubang got biasanya digunakan untuk mengangkatnya, meskipun lainnya .perangkat juga dapat digunakan, termasuk elektromagnet. Meskipun sampulnya terlalu besar untuk dapat dengan mudah dikoleksi, keberadaannya di mana-mana serta banyaknya pola dan deskripsi yang tercetak di atasnya telah membuat beberapa orang mengumpulkan gambar sampul dari seluruh dunia. Menurut Remo Camerota., Penulis buku tentang subjek berjudul Drainspotting, Meskipun berat dan sifatnya tidak praktis, penutup lubang got kadang-kadang dicuri, biasanya untuk dijual kembali sebagai barang bekas, terutama saat harga logam naik

Pertanyaan mengapa tutup lubang got biasanya bulat Bentuknya meliputi.:

Penutup lubang got bundar tidak dapat jatuh melalui bukaan melingkar, sedangkan penutup lubang got persegi dapat jatuh jika dimasukkan secara diagonal ke dalam lubang. Adanya “bibir” yang menahan Anda p tutup berarti bahwa lubang yang mendasari lebih kecil dari cover, sehingga bentuk lainnya mungkin cukup. (A Reuleaux segitiga atau kurva lain dari lebar konstan juga akan melayani tujuan ini, tetapi putaran mencakup jauh lebih mudah untuk memproduksi.)

tabung bulat adalah bentuk terkuat dan paling hemat bahan terhadap tekanan bumi di sekitarnya, dan oleh karena itu wajar jika penutup tabung bundar berbentuk lingkaran.

Penutup lubang got bundar # Penutup lubang got # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating memiliki permukaan yang lebih kecil dari pada persegi, sehingga lebih sedikit material yang dibutuhkan untuk memasang penutup lubang got, yang berarti biaya lebih rendah.

Permukaan bantalan rangka dan penutup lubang got dikerjakan dengan mesin untuk memastikan kerataan dan mencegahnya terlepas oleh lalu lintas. Pengecoran bundar jauh lebih mudah untukdengan mesin bubut.Penutup

dikerjakanbundar tidak perlu diputar agar sejajar dengan manhole.Penutup manhole

bundar dapat lebih mudah dipindahkan dengan cara digulung.Penutup

manhole bundar dapat dengan mudah dikunci pada tempatnya dengan a seperempat putaran (seperti yang dilakukan di negara-negara seperti Prancis), yang membuatnya sulit dibuka tanpa alat khusus. Penutup yang dapat dikunci tidak harus dibuat berat, karena lalu lintas yang melewatinya tidak dapat mengangkatnya denganhisap

penutup lubangPersegi & Persegi Panjang # Penutup drain # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

  ✓ Carriageway / Telecom cover

  ✓ Melingkar manhole coverCover

  ✓manhole cover

  ✓ Gas & Air Tight Inspection manhole cover

  ✓ Catch Basin cover

  ✓ Curb Drain manhole coverDrain cover

  ✓ Surface Boxes

Manhole cover ## Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating terbuat dari besi tuang. Besi tuang artinya besi tersebut dilebur kemudian dituang atau dituang ke dalam cetakan. Biasanya penutup lubang got di cor menggunakan besi tuang abu-abu. Besi cor ulet, karena kekuatannya yang lebih besar, digunakan untuk penutup lubang got khusus, seperti yang akan ditemukan di dekat terminal pesawat. Besi cor abu-abu terdiri dari besi elemen dan elemen paduan karbon dan silikon. Bahan paduan, terutama karbon, memberi besi cor kekuatan dan daya tahannya. Tuang ulet besi diproduksi dengan menambahkan mangan ke dalam besi cair. Mangan menyebabkan karbon dalam besi membentuk bintil-bintil dan bukan serpihan, sehingga besi cor ulet memiliki kekuatan dan kelenturan yang lebih besar. Selain besi, bahan baku lain yang diperlukan untuk membuat penutup lubang got berwarna hijau Pasir, yaitu pasir yang diikat dengan tanah liat Pasir hijau digunakan untuk membuat cetakan yang akan dituangkan besi cairnya Campuran pasir tersebut terdiri dari sekitar 90% pasir silika, 4-10% lempung, 2-10% organik (mis., batu bara), dan 2-5% air. Pasir tidak berwarna hijau. Hijau mengacu pada fakta bahwa pasir dibiarkan tetap basah selama proses pengecoran.

Desain Penutup Saluran Pembuangan Saluran Air Setiap penutup lubang got, dari yang paling sederhana hingga yang paling banyak hiasan , pertama kali dimodelkan dengan kayu atau aluminium. Model ini digunakan untuk membuat cetakan yang akan dituangkan besi cor cair. Desain yang telah dibuat untuk permukaan manhole bervariasi seperti para pengrajin terampil yang membuatnya. Semua manhole cover berbentuk bulat karena benda bulat tidak dapat dijatuhkan ke dalam lubang bulat dengan diameter yang sama. Hal ini penting karena berat manhole dapat dengan mudah membunuh pekerja yang berdiri di bawahnya. Manhole cover bulat juga lebih mudah untuk dipindahkan di atas manhole cover. permukaan karena dapat digulung. Ada penutup kotak utilitas berbentuk persegi panjang, tetapi tidak dipasang di atas lubang got. # Penutup saluran. # Penutup lubang besi cor # Kisi fiberglass – penutup kolam baja, penutup pipa #ManholeCOVER #Grating

 

HUBUNGI KAMI: CHANCON GRATINGTHAI

contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD gratingThailand

pabrikanChantilly Connecticut yang berspesialisasi dalam bidang tertentu.

Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip PegBoard Hooks tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

 

 

Grating_Manhole_Expert | Produsen, Grosir – Eceran | Dealer perekrutan, Penjualan, Dealer, Agen, Distributor || Perusahaan Chancon, produsen dan distributor FRP Grating grating, drainage trough. Kisi-kisi jalan Penutup bah, penutup lubang got, sistem pengolahan air limbah

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok , Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt @ chancon. co.th | Line @: @ChanCon

Situs web: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

http: // www. .com | www. KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /