1 Plastic PP SwimmingPool Overflow Grating ตะแกรงทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระ พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ พีพีเกรตติ้ง *

ตะแกรงพลาสติกรางระบายน้ำ Plastic Grating Panel

Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating ตะแกรงเกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ   แผ่นปูพื้นทางเดินพีพีเกรตติ้ง

#ตะแกรงน้ำล้น #ตะแกรงพลาสติก #เกรตติ้งน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #ตะแกรงระบายน้ำพลาสติกราคา #ตะแกรงพลาสติกปูพื้น #เกรตติ้งพลาสติกรางน้ำล้น #ตะแกรงระบายน้ำ #แผ่นเกรตติ้งรอบสระว่ายน้ำ #เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ #แผ่นเกรตติ้งระบายน้ำล้นรุ่นใหม่ล่าสุดทดแทนตะแกรงระบายน้ำรูปแบบเดิม #PlasticGrating #SwimmingPoolSpaGrates #OverflowChannelGrating #TrechDrainageGrating #PlasticDrainCoverGrating #SwimmingPoolOverflowDrainGrating #PlasticGratingPanels

        แผ่นเกรตติ้งตะแกรงพลาสติกรางระบายน้ำ Plastic Grating Panel สิทธิบัตรการออกแบบเฉพาะของแชนคอน เหมาะใช้งานในพื้นที่ต้องสัมผัสเปียกชื้นหรือแช่ในน้ำ ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา เพิ่มสารป้องกันรังแสงยูวี(ทนทานกลางแดด) รับน้ำหนักสูงเหนียวแข็งแรง     ผลิตจากพลาสติกพีพีเกรด AA คุณภาพสูงชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ PP(โพลีพรอพไพลีน) เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดี และสามารถดักเศษขยะใบไม้     ติดตั้งง่่าย สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้     ผิวกันลื่น ไร้รอยต่อ ใช้เป็นทั้งแผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ หรือใช้ทดแทนตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้ในครัว ตลาดนัด โรงอาหาร บ่อน้ำพุ

ใบเสนอราคา ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำคุณภาพสูงชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Plastic PolyPropylene PP Grating Quotation

Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระ
Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating Panel ตะแกรงระบายน้ำพลาสติกราคา

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery
** สินค้าตะแกรงพลาสติคระบายน้ำสำเร็จรูป มีสต๊อคสินค้าพร้อมรับได้ทันที ติดต่อสั่งซื้อรับของ กรุณาส่งเอกสารใบสั่งซื้อและที่อยู่บริษัทฯ เพื่อนัดหมายวันเวลาเข้ารับสินค้า

ราคาตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow Drainage Plastic ManholeCover Grating ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ ManholeCover Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating panels ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow Drainage ManholeCover Plastic Grating panel

** ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไร้รอยต่อ ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV

Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating ราคาตะแกรงพลาสติกระบายน้ำ

คุณสมบัติของแผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

1) Unique Patent Overflow Grating: สิทธิบัตรออกแบบหนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ตะแกรงระบายน้ำพลาสติค พีพีเกรตติ้ง ของบริษัทแชนคอน ถูกออกแบบผิวด้านบนเป็นรูปสามเหลี่ยมให้กันลื่นตลอดทั้งแผ่นที่ดูลงตัวสวยงาม ช่องรูเล็กกันสัตว์เลื้อยคลาน ดูเป็นตะแกรงระบายน้ำธรรมชาติ อ่อนโยน มีศิลปะ เพราะความแตกต่างของรายละเอียดที่มีความประณีตมากกว่า มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว โดดเด่น รับประกันว่าตะแกรงของเราไม่ซ้ำแบบใครในโลกนี้ เพราะเราเป็นโรงงานผู้ผลิตเจ้าของสินค้าโดยตรง

Swimming Pool Overflow ราคาตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Plastic ManholeCover Grating

2) Rustless Grating for wet floor area: ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน

3) High Quality Poly Propylene Plastic: เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด

4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ

Swimming Pool Overflow ManholeCover ราคาเกรตติ้งตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Plastic walkway Grating

5) Easy Installation and Cutting to any size: ติดตั้งง่่าย สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)

6) Light weight 2.5 kg and lockable: น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

7) Warranty 1 year: รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไร้รอยต่อ ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV เราจึงกล้ารับประกันคุณภาพตะแกรงระบายน้ำทุกชิ้น

8) Replacing Swimming Pool Grating: ออกแบบใช้งานทดแทนตะแกรงสระว่ายน้ำรูปแบบเก่า ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

Plastic Raised Floor Mat Overflow Grating ราคาตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
ราคาเกรตติ้งตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic swimming pool grating panel
#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด # ทดแทนรูปแบบเดิมของตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

Best-Seller #1 : PP Plastic GRATING PANEL ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำสำเร็จรูป ชนิดแข็งแรงเหนียวพิเศษ (เป็นสินค้า เกรตติ้งรางครอบฝาปิดท่อระบายน้ำ รุ่นที่ขายดีที่สุดอันดับหนึ่งของบริษัท)

        #ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel เพราะ ออกแบบได้สวยงามทั้งสีและช่องรูคลาสิคเล็กระบายน้ำเร็ว อีกทั้งเนื้อพลาสติกเหนียวแข็งแรง ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม เหมาะกับพื้นที่เปียกชื้น เป็นผลิตภัณฑ์ทดแทนตะแกรงรอบสระน้ำแบบเดิม
        ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปรุ่นมาตรฐาน สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน ไม่เหมือนใคร ขนาดช่อง 15x30mm. สูง 30mm. สีเทา Standard Size กว้าง 30x100cm. ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม วางในพื้นที่สัมผัสน้ำได้ดี เหมาะทั้งใช้แทนตะแกรงรอบสระว่ายน้ำ หรือวางกรวดด้านบนสำหรับงานจัดสวน

Swimming Pool Overflow ตะแกรงพลาสติกเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ Drainage Plastic Grating
ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow walkway Plastic Grating panel
Swimming Pool Overflow walkway Plastic Grating ตะแกรงพลาสติกเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ

        ตะแกรงพลาสติกรางระบายน้ำ Plastic Grating Panel ติดตั้งง่่ายน้ำหนักเบา 2 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

ราคาเกรตติ้งตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic swimming pool grating
        ตะแกรงพลาสติกรางระบายน้ำ Plastic Grating Panel เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด
#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel


คุณสมบัติด้านวัสดุและเทคโนโลยีการผลิตของ แผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Specifications

1) ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูป PP สีเทาปูนเปลือยล๊อฟต์ เป็นสีมาตรฐาน ราคาประหยัดสุด สำหรับสีอื่นๆ(เหลือง เขียว นำเงิน ดำ ขาว ฯลฯ) ลูกค้าสามารถสั่งเลือกสีได้ตามต้องการ คุณภาพของทุกสีเหมือนกัน เพียงแต่ราคาสีพิเศษจะแพงกว่าสีมาตรฐาน เพราะกระบวนการผลิตที่เติมสีพิเศษ อีกทั้งขึ้นอยู่กับปริมาณสั่งผลิตขั้นต่ำ สนใจสอบถามเพิ่มเติม ที่ฝ่ายขาย

2) ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูป ออกแบบพิเศษให้แข็งแรงและใช้งานได้หลายสภาวะ ใช้สำหรับงานปูแผ่นพื้นยกระดับ แผ่นพื้นทางเดินบนบ่อปลาคาร์ฟ ฝาตะแกรงรางระบายน้ำรอบบ้าน อพาร์ทเมนท์ โรงเรียน โรงงาน สนามกีฬา รอบสระน้ำ

3) ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูขนาดเล็กเพียง 1.5×3ซม. จึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนเพื่อเป็นงานผิวตกแต่ง แล้วยังทำหน้าที่เป็นตะแกรงระบายน้ำล้นได้อย่างลงตัว

4) ผลิตจากพลาสติค PP (PolyPropylene) มีผิวแข็ง ทนทานต่อการขีดข่วน คงตัวไม่เสียรูปง่าย เป็นฉนวนไฟฟ้าที่ดีมาก น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

5) อาจทนทานต่อสารเคมีบางกลุ่ม แต่สารเคมีบางชนิดอาจทำให้พองตัว หรืออ่อนนิ่มได้ มีความเหนียวที่อุณหภูมิตั้งแต่ 105 องศาฟาเรนไฮต์ไปจนถึง 15 องศาฟาเรนไฮต์ (40 องศาเซลเซียส ถึง -10 องศาเซลเซียส)

6) มีความต้านทานการซึมผ่านของไอน้ำและก๊าซได้ดี สามารถทนอุณหภูมิสูงที่ใช้ในการฆ่าเชื้อ (Sterilization : 100 C) ได้


#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

ใหม่ล่าสุด! ตะแกรงระบายน้ำพลาสติครุ่นใหม่พิเศษ สีดำเมทัลลิค : Black Metallic PP Plastic GRATING Panel

        ตะแกรงระบายน้ำพลาสติครุ่นสีพิเศษ ดำเมทัลลิค สวยประกายเงางาม เปลี่ยนรางระบายน้ำรูปแบบเดิมๆ เป็นปฏิมากรรมงานตกแต่งให้ดูดีลงตัว เข้าได้กับทุกพื้นผิว เหมาะกับห้องอาหาร โรงแรม โรงงาน สระว่ายน้ำ บ่อน้ำพุ และพื้นที่ทางเดินยกระดับทั่วไป

Swimming Pool Overflow Grating ฝาตะแกรงน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำพลาสติก
        Light weight 2.5 kg and lockable: น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ walkway Plastic Swimming Pool Overflow Grating
        Warranty 1 year: รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไร้รอยต่อ ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV เราจึงกล้ารับประกันคุณภาพตะแกรงระบายน้ำทุกชิ้น

Swimming Pool Overflow Plastic walkway Grating ราคาตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
 walkway Plastic Swimming Pool Overflow Grating ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
        Replacing Swimming Pool Grating: ออกแบบใช้งานทดแทนตะแกรงสระว่ายน้ำรูปแบบเก่า ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel


ตะแกรงระบายน้ำพลาสติค รุ่นสีพิเศษ สั่งผลิตได้     Special Color PP Plastic GRATING Panel

      ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ สีพิเศษ ได้แก่ เหลือง เขียว นำเงิน ดำ ขาว และสีอื่นๆ ลูกค้าสามารถสั่งผลิตเลือกสีได้ตามต้องการ คุณภาพความแข็งแรงของทุกสีเหมือนกัน แต่ราคาสีพิเศษจะแพงกว่าสีมาตรฐาน เพราะกระบวนการผลิตที่เติมสีพิเศษ อีกทั้งขึ้นอยู่กับปริมาณสั่งผลิตขั้นต่ำ สนใจสอบถามเพิ่มเติม ที่ฝ่ายขาย #ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

ฝาตะแกรงน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำพลาสติก Swimming Pool Overflow Plastic Grating
Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Overflow Drainage Plastic Grating Swimming Pool Overflow ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Drainage Plastic Grating

ManholeCover Swimming Pool Overflow ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Plastic Grating
Swimming Pool Overflow ManholeCover Plastic Grating ราคาเกรตติ้งตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ

        Unique Patent Overflow Grating: สิทธิบัตรออกแบบหนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ตะแกรงระบายน้ำพลาสติค พีพีเกรตติ้ง ของบริษัทแชนคอน ถูกออกแบบผิวด้านบนเป็นรูปสามเหลี่ยมให้กันลื่นตลอดทั้งแผ่นที่ดูลงตัวสวยงาม ช่องรูเล็กกันสัตว์เลื้อยคลาน ดูเป็นตะแกรงระบายน้ำธรรมชาติ อ่อนโยน มีศิลปะ เพราะความแตกต่างของรายละเอียดที่มีความประณีตมากกว่า มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว โดดเด่น รับประกันว่าตะแกรงของเราไม่ซ้ำแบบใครในโลกนี้ เพราะเราเป็นโรงงานผู้ผลิตเจ้าของสินค้าโดยตรง

ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ walkway Plastic Swimming Pool Overflow fiber reinforced Grating
Swimming Pool Overflow Plastic walkway Grating ราคาตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
fiber reinforced walkway Plastic Swimming Pool Overflow Grating เกรตติ้งตะแกรงพลาสติกทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ

        Rustless Grating for wet floor area: ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน

ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ fiber reinforced walkway Plastic Swimming Pool Overflow Grating
Swimming Pool Overflow Plastic walkway fiber reinforced Grating ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
 walkway Plastic fiber reinforced Swimming Pool Overflow Grating ตะแกรงพลาสติกเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
        High Quality Poly Propylene Plastic: เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด

ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ walkway Plastic Swimming Pool Overflow Grating
Swimming Pool fiber reinforced Plastic walkway Grating ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
 walkway Plastic fiber reinforced Overflow Grating ตะแกรงพลาสติกเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
        Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ

ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ walkway Plastic fiber reinforced SwimmingPool Grating
Swimming fiber reinforced Plastic walkway Grating ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำพลาสติก
 walkway Swimming Pool fiber reinforced Plastic Grating ตะแกรงเกรตติ้งทางเดินระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
        Replacing Swimming Pool Grating: ออกแบบใช้งานทดแทนตะแกรงสระว่ายน้ำรูปแบบเก่า ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

Special Size Cutting Plastic PP Grating แผ่นตะแกรงพลาสติกปูพื้นสำเร็จรูปชนิดแข็งแรงพิเศษ ขนาดมาตรฐาน กว้าง 30x100cm. (สามารถนำมาตัดแบ่งเป็นขนาดพิเศษให้เข้ากับบ่ารางรับ ได้ทั้งหน้ากว้าง และหน้ายาว)

        แผ่นตะแกรงพลาสติค #ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel ของบริษัทแชนคอน เป็นตะแกรงรับน้ำหนักชนิดแข็งเหนียวพิเศษที่ออกแบบอย่างลงตัว มีสิทธิบัตรรับรองเฉพาะไม่ซ้ำแบบกับใคร แข็งแรง ทนทาน เหมาะสำหรับงานระบบทางเดินwalkway งานตะแกรงระบายน้ำ ให้มีประสิทธิภาพของการระบายน้ำสูงสุดแต่มีขนาดร่องเล็กสุด เพื่อสามารถนำมาเป็นฐานรองก้อนกรวด หินขนาดเล็ก ใช้เป็นฐานรองการจัดแต่งสวนได้อย่างกลมกลืนกับธรรมชาติ

Swimming Pool Plastic Grating Size ฝาเกรตติ้งตะแกรงน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำพลาสติก

Width-Cutting: การนำแผ่นตระแกรงพลาสติค ด้านหน้ากว้าง 30ซม. (30x100cm.) มาตัดให้กว้างเล็กลง พอดีกับบ่ารองรับ

        ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำ ขนาดกว้างมาตรฐานคือ 30x100cm. สามารถนำมาประยุกต์ตัดเป็นขนาดมาตรฐานที่ลงตัวปิดขอบพอดี ได้แก่
• ขนาด 20x100cm. (มีช่องรู 8 ช่อง ปิดขอบพอดี)
• ขนาด 25x100cm. (มีช่องรู 10 ช่อง ปิดขอบพอดี)

Swimming Pool Overflow Plastic Grating Size ฝาตะแกรงน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำพลาสติก
    กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที เพราะเราออกแบบให้ สามารถตัดได้ โดยใช้แผ่นหินเจีย(ลูกหมู) ตัดได้อย่างง่ายดายและรวดเร็ว

    ตะแกรงพลาสติคของบริษัทแชนคอน ถูกออกแบบให้สามารถตัดได้ทุกจุด โดยที่ความแข็งแรงทนทานยังคงเดิม แต่หลังการตัดอาจไม่ปิดขอบเป็นแง่งๆได้ ตัวอย่างที่ลูกค้านิยมนำไปตัด เช่น กว้าง 10cm., 12cm., 15cm. 20cm. เป็นต้น แต่ถ้าต้องการตัดให้ปิดขอบลงตัวพอดี กรุณาอ้างอิงจากตารางรูปแสดงด้านล่าง

Swimming Pool Overflow Grating ฝาตะแกรงน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำพลาสติก ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ swimming overflow Spa Plastic grating

Length-Cutting: การนำแผ่นตะแกรงพลาสติค ด้านหน้ายาว 100ซม. (30x100cm.) มาตัดให้เล็กลง พอดีกับบ่ารองรับ ในกรณีที่ บ่ารองรับรางระบายน้ำกว้างมากกว่า 30cm.

        อีกวิธีหนึ่งที่ยิมทำกัน คือ ใช้หน้ายาว(100cm.) มาตัดแทน เป็นความกว้างที่ต้องการ เช่น ตัดให้พอดีกับบ่ารองรับที่กว้าง 34, 38, 42, 46, 52 56, 60, 64 cm. etc. แต่หากนำนำส่วนที่ยาวมาตัดวางในบ่าลักษณะนี้ จะมีข้อเสียคือ ไม่สามารถรับน้ำหนักได้ตามมาตรฐานที่กำหนดไว้ เหมาะสมที่จะใช้ในกรณีที่นำหินกรวดมาโรยหน้า หรือวางกระถางต้นไม้ด้านบน วางสิ่งของตกแต่งบ่อน้ำพุด้านบน ไม่เหมาะที่จะให้เป็นที่คนเดินผ่าน เพราะหน้ากว้างกว่ามาตรฐาน การรับแรงจะลดลงตามขนาดที่กว้างขึ้น

Cutting size Swimming Pool Overflow Grating ฝาตะแกรงน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำพลาสติก ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ special size swimming overflow Plastic grating
✓ รูปซ้าย ตัดกว้าง 46ซม.ปิดขอบสองข้างพอดี     ✓ รูปขวา ตัดเป็นความกว้าง 70 ซม. เปิดขอบเป็นแง่งๆอีกด้านหนึ่ง

ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ special cutting size Plastic grating
        Easy Installation and Cutting to any size: ติดตั้งง่่าย สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. etc. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)

ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ drainage overflow swimming pool plastic grating
        ติดตั้งฝาตะแกรงพลาสติคระบายน้ำพีพี PP Plastic Grating รอบรางระบายน้ำในห้องน้ำและทางเดินโดยรอบ แต่ละแผ่นจะปูแล้วล็อคกันเองด้วยตัวเล็อคที่ออกแบบมาทั้งสี่ด้าน มีการตัดเข้ามุมให้พอดีในแต่ละพื้นที่ เปิดช่องให้ต้นไม้โผล่ขึ้นมาได้ เนื่องจากพื้นที่ในห้องน้ำต้องเปียกอยู่ตลอดเวลา การใช้ตะแกรงพลาสติกจะช่วยไม่ให้เกิดปัญหาสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน และแผ่นตะแกรงพลาสติคพีพี ใช้วัสดุเกรดสูงชนิดแข็งเหนียวพิเศษ ทำให้สามารถทนแสงแดดยูวี และรับน้ำหนักได้ดี


คุณสมบัติของตะแกรงพลาสติคระบายน้ำสำเร็จรูปและการประยุกต์ใช้งาน Plastic Grating Panel Specifications

#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

1. แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. สามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม

2. ขนาดของรูตะแกรงเล็กมาก(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. ทำให้ป้องกันหนู หรือใช้เป็นฐานวางกรวด หินในงานสวน หรือแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานได้

Swimming Pool Spa Overflow Plastic Grating ตะแกรงระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำพลาสติก ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ swimming spa overflow Plastic grating

Plastic Swimming Pool Overflow Grating ฝาตะแกรงพลาสติกน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ overflow swimming pool spa grating

3. แผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรก (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

4. การใช้งาน ใช้เป็นแผ่นปูพื้น แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระ ตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน พื้นกรงสัตว์เลี้ยง ปูพื้นคอกสัตว์ ฟาร์มสัตว์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด

Overflow SwimmingPool Drainage Plastic Grating ตะแกรงระบายน้ำพลาสติก

Plastic Grating Panel Project Reference ตัวอย่างผลงานจากลูกค้าและไอเดียการประยุกต์ใช้ ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำสำเร็จรูป #ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

งานติดตั้ง Plastic PP Grating Panel ในตลาดสด ฟู๊ดวิลล่า ตลาดรามคำแหง ตลาดนัด โรงเรียน โรงอาหาร รอบสนามฟุตบอล ฯลฯ

plastic swimming pool grating ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ
        สีมาตรฐานได้แก่ สีเทาอ่อน (Grey Color) เป็นโทนสีธรรมชาติ Earth color Tone ที่ออกแบบมาให้เข้ากับธรรมชาติมากที่สุด กลมกลืนคล้ายคลึงกับสีปูนคอนกรีต หรือสีล๊อฟต์ (loft classic color) เป็นสีที่ได้รับความนิยมสูงสุด ใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำเข้ากับทุกโทนสี

swimming pool spa plastic grating ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ

ขนาดมาตรฐานทั่วไปของ Plastic Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter) นอกจากนั้นยังสามารถนำไปใช้แทนตะแกรงเหล็ก เพื่อระบายน้ำรอบบ้าน ปูพื้น ฟาร์มสัตว์ พื้นทางเดิน ฟุตบาท โดยไม่มีข้อจำกัด
ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic spa swimming pool grating
        ตะแกรงระบายน้ำพลาสติครุ่นใหม่ คุณภาพสูงชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ออกแบบมาให้ใช้ได้ดีใน ตลาดนัด ตลาดสด สระว่ายน้ำ โรงอาหาร สนามฟุตบอล หรือโดยเฉพาะพื้นที่เปียกชื้น ทดแทนเหล็ก เพราะไม่เป็นสนิมตลอดอายุการใช้งาน บำรุงรักษาง่าย ผิวมันแวววาวไม่เป็นแหล่งสะสมเชื้อโรคเพียงใช้น้ำฉีดก็สามารถชะล้างสิ่งสกปรกออกได้อย่างง่ายดาย พื้นผิวด้านบนออกแบบเป็นรอยหยักให้กันลื่น รับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ดี
Swimming Pool Spa Overflow Drainage Plastic Grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำ Swimming Pool Overflow Channel Drainage Plastic Grating ตะแกรงระบายน้ำพลาสติก

Swimming Pool Overflow Trench Drainage Plastic Grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำ Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating Panel ตะแกรงระบายน้ำพลาสติก
#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

งานติดตั้งตะแกรงพลาสติกรางระบายน้ำ PP Plastic Grating Panel คอนโด ไลฟ์ แอท ลาดพร้าว 18: Life Condo @Ladprao18

        ติดตั้งตะแกรงพลาสติค PP รอบสระว่ายน้ำ ออกแบบให้มีการปลูกต้นไม้บนดาดฟ้า มีกรวดหินโรยบนแผ่นตะแกรง และลักษณะพื้นที่เป็นแบบยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น จากภาพแสดงให้เห็นโครงสร้างเหล็กรองรับแผ่นตะแกรงได้ทั้งแบบแนวกว้างและแนวยาวของแผ่น แต่ละแผ่นจะปูแล้วล็อคกันเองด้วยตัวเล็อคที่ออกแบบมาทั้งสี่ด้าน มีการตัดเข้ามุมให้พอดีในแต่ละพื้นที่ เปิดช่องให้ต้นไม้โผล่ขึ้นมาได้ เป็นงานจัดสวนตกแต่งรอบสระว่ายน้ำในโครงการ เนื่องจากออกแบบให้ใช้วัสดุ PP เกรดสูงชนิดแข็งเหนียวพิเศษ ทำให้สามารถทนแสงแดดยูวี และรับน้ำหนักได้ดี

ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic overflow swimming grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic grating panels

ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ overflow swimming pool plastic grating

ตะแกรงเกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic grating overflow swimming pool ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic swimming pool overflow grating panel
#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ # PlasticSwimmingPoolOverflowGrating

ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ swimming pool overflow grating swimming pool spa ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic grating panel

swimming pool overflow Spa ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ plastic grating

swimming pool overflow ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic grating panel

ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Spa swimming pool overflow plastic grating
#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

งานติดตั้งตะแกรงพลาสติกรางระบายน้ำ PP Plastic Grating Panel ในห้องน้ำ ห้องครัว รอบบ้าน สำนักงาน

        ติดตั้งฝาตะแกรงพลาสติคระบายน้ำพีพี PP Plastic Grating รอบรางระบายน้ำในห้องน้ำและทางเดินโดยรอบ แต่ละแผ่นจะปูแล้วล็อคกันเองด้วยตัวเล็อคที่ออกแบบมาทั้งสี่ด้าน มีการตัดเข้ามุมให้พอดีในแต่ละพื้นที่ เปิดช่องให้ต้นไม้โผล่ขึ้นมาได้ เนื่องจากพื้นที่ในห้องน้ำต้องเปียกอยู่ตลอดเวลา การใช้ตะแกรงพลาสติกจะช่วยไม่ให้เกิดปัญหาสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน และแผ่นตะแกรงพลาสติคพีพี ใช้วัสดุเกรดสูงชนิดแข็งเหนียวพิเศษ ทำให้สามารถทนแสงแดดยูวี และรับน้ำหนักได้ดี

ฝาตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสระว่ายน้ำ plastic overflow swimming grating ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ drainage overflow swimming pool plastic grating

ตะแกรงพลาสติกเกรตติ้งระบายน้ำล้นขอบสระว่ายน้ำ drainage plastic grating panel
#ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

swimming pool overflowspa Plastic grating panel ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสำหรับสระว่ายน้ำ

spa swimming pool overflow Plastic grating ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นสำหรับสระว่ายน้ำ

ติดตั้งแผ่นพื้นตะแกรงเกรตติ้งพลาสติค PP Plastic Grating Panel สีดำมันวาวดูล้ำค่า ใช้เป็นแผ่นพื้นทางเดิน จัดงานนิทรรศการแสดงสินค้า

        ใช้แผ่นตะแกรงเกรตติ้งพลาสติคสีดำ ให้ดูขรึมเรียบง่าย เพิ่มมูลค่าสินค้าที่นำมาแสดงโชว์ แต่ละแผ่นตะแกรงสามารถล็อคเข้าด้วยกันเป็นผืนเดียวไม่ขยับ เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ที่สำคัญคือติดตั้งและถอดประกอบเคลื่อนย้ายได้อย่างง่ายดาย

Smooth walkway Plastic grating panels ทางเดินแผ่นพื้นตะแกรงพลาสติกเกรตติ้ง

Walkway Plastic grating Panel แผ่นพื้นเกรตติ้งตะแกรงพลาสติกระบายน้ำ
# ตะแกรงเกรตติ้งแผ่นพื้นรุ่นใหม่ล่าสุด #ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ # WalkwayPlasticGrating

ปฏิวัติตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรูปแบบเก่าๆ ด้วยตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวพิเศษ แข็งแรง ทนทานกว่า #ตะแกรงเกรตติ้งรุ่นใหม่ล่าสุด #ทดแทนรูปแบบเดิมของตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #Plastic SwimmingPool Overflow Drainage Grating

ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow Trench Drainage Plastic Grating

ตะแกรงเกรตติ้งพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating Panel

ตะแกรงพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow Plastic Grating Panel

        การประยุกต์ใช้ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ที่มีความกว้างประมาณ 80ซม. โดยใช้เกรตติ้งตะแกรงพลาสติคพีพี 3 แผ่นมาวางต่อเป็นหน้ากว้าง แล้วโรยด้วยหินกรวดทรายแม่น้ำ High Quality Poly Propylene Plastic: เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด
เกรตติ้งตะแกรงพลาสติคระบายน้ำสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating

ตะแกรงเกรตติ้งพลาสติคระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Pool Overflow Drainage Plastic Grating
Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ

ภาษาอังกฤษ

Plastic Grating Panel,

Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating, plastic grating, overflow drainage, around the edge of the swimming pool. PP grating floor mat

#Sieve #Plastic grating #Greating overflowing water around the swimming pool. #Plastic drain grate price #Plastic grating #Plastic overflow gutter #Drainage grate #Grating plates around the swimming pool #Grating, overflow drain grid around the edge of the swimming pool # The latest model of overflow drain grating, replacing the original drain grate #PlasticGrating #SwimmingPoolSpaGrates #OverflowChannelGrating #TrechDrainageGrating #PlasticDrainCoverGrating #SwimmingPoolOverflowDrainGrating #PlasticGratingPanels

        Plastic Grating Panel, Plastic Grating Panel, Chancon Design Patent Suitable for use in areas exposed to damp or immersion in water to rust. Add UV protection (resistant to sunlight), high weight, strong toughness Made from high quality AA grade PP plastic, extra tough PP (Polypropylene) is a sieve, groove, slender, slippery, anti-slip surface, the size of the grating hole (Mesh size) is only 1.5 x 3 cm., Smaller than the overflow drain grid around the general pool. So it can be used as a base grid for placing gravel and stone in gardening, fountain pond well. And able to trap leaf litter, easy to install, can be ordered to fit the already made drainage shoulder, light weight 2.5 kg / sheet Each plate has a lock for connecting with each other. Seamless anti-slip surface is used as a floor mat for elevated walkways. Or to replace the overflow grate around the edge of the old swimming pool Or use in the kitchen, flea market, cafeteria, fountain pond

Quotation, high quality plastic drainage grate, extra tough type. Plastic PolyPropylene PP Grating Quotation

** Prices are presented above. Excluded VAT and shipping (is the price to pick up at the factory) | Price excluded VAT and Delivery

** Products finished plastic drainage grid. There is a stock of products ready to receive immediately. Contact, order, pick up Please send documents, purchase order and company address. To make an appointment to receive the product

   

** Plastic grating to drain overflow around the edge of the swimming pool 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injection high-pressure plastic from a single large mold, seamless, unlike any other in the world. Non-slip surface, small hole, hard, super tough. Contains anti-fungal, UV resistant

 

 

Features of the prefabricated plastics grating, extra strong, Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

1) Unique Patent Overflow Grating: One unique design patent. Shancon PP grating plastic drainage grid The top surface is designed in a triangle shape to prevent slipping throughout the sheet that looks perfect and beautiful. Small holes protect reptiles Looks like a natural drain grate, gentle and artistic because of the more refined details. Unique and outstanding guarantee that our grill is unique in this world. Because we are the factory, the manufacturer, the owner of the product directly

 

2) Rustless Grating for wet floor area: works well in wet areas. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work As a non-slip floor mat Elevating the corridor Supporting artificial grass for fast drainage Soak in fish pond water Or swimming pool to replace conventional grating Soak it in water, it won’t rust. There is an anti-fungal agent added. And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. It has a small hole so pebbles can be placed on top of the garden.

3) High Quality Poly Propylene Plastic: It is a special tough plastic grid. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grating because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, affordable

4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: It is a sieve, groove, slender hole, anti-slip surface, mesh size is only 1.5 x 3 cm., Smaller. Overflow grate around common pools Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds as well that need quick drainage. Or used to trap mice, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Focus on cleanliness in areas that do not want to be rusted well. Or used in kitchen, cafeteria, fresh market, flea market, etc.

 

5) Easy Installation and Cutting to any size: Easy to install, can be cut to fit the pre-made drainage rail. In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating Immediately cut to fit the size of the gutter By designed to order to cut both from width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. The weight of the finished plastic drainage grid is very light compared to other grating models. Any It can also be easily cut using a grinding(piglet).

disc6) Light weight 2.5 kg and lockable: light weight 2.5 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use it as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Protection against electric shock (Insulator)

7) Warranty 1 year: 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injection high-pressure plastic from a single large mold, seamless, unlike any other in the world. Non-slip surface, small hole, hard, super tough. Contains anti-fungal, UV resistant, UV, we dare to guarantee the quality of every drain grating

. Used as an overflow grate around older swimming pools. Or used as a drainage grid around the factory Walkway floor mat Versatile plastic sheet Crab supports products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to grow Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drain grate sprinkled with gravel

# The latest model of grating grating # Replaces the original style of plastic grating to drain the overflow around the swimming pool. #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

Best-Seller # 1: PP Plastic GRATING PANEL Strong, sticky type (is a product grating, gutter, cover, drain The number one best-selling model in the company)

        #Newest model of grating #Plastic grating to drain the overflow around the swimming pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel because it is beautiful design, both color and classic small hole, fast drainage In addition, the tough plastic texture, strong, economical price, does not rust, suitable for wet areas. It is a replacement for the traditional pool grids.

        Prefabricated plastic grid, standard model Chancon exclusive patent, unique, channel size 15x30mm., Height 30mm. Gray, Standard size, width 30x100cm., Economical price, does not rust, can be placed in the area that touches water well. Suitable as a replacement for the grill around the pool. Or lay gravel on top for landscaping

        Plastic Grating Panel, easy to install, light weight 2 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use it as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Prevent electric shock (Insulator)

        plastic grating, drainage trough Plastic Grating Panel is a special tough plastic grating. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grating because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, economical price

# latest model grating grating #Plastic grating to drain the overflow around the swimming pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

Material properties and manufacturing technology of Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Specifications

1) Prefabricated plastic grating, PP, gray cement, loft As standard color Super economical price For other colors (yellow, green, silver, black, white, etc.), customers can choose the color as they want. The quality of all colors is the same. But the price of the special color is more expensive than the standard color. Because of the manufacturing process that add special colors It also depends on the minimum order quantity. Interested in asking for more information at the sales department.

2) Ready-made plastic grid. Specially designed for strength and use in many conditions. Used for laying slabs, elevated floors. Walkway slab on a koi pond Cover, grate, drain around the house, apartment, school, factory, sports field around the pool

3) Can be used for landscaping work, soak in water, not rust, can be used as a gutter cover around a fountain pond. The small holes are only 1.5×3 cm., So pebbles can be placed on top for decorative surface work. It also serves as the perfect overflow drain grid.

4) Made of plastic PP (PolyPropylene) has a hard surface that resists scratching. Stable, not easily deformed It is a very good electrical insulation, light weight, does not collect odors, save time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean). No stagnant water (Smooth Water Drainage) is insulated and does not conduct electricity. Prevent electric shock (Insulator)

5) may be resistant to certain chemicals. But some chemicals may inflate. Or can be soft It has a toughness at temperatures ranging from 105 degrees Fahrenheit to 15 degrees Fahrenheit (40 degrees Celsius to -10 degrees Celsius)

6) has good resistance to water vapor and gas penetration. Can withstand high temperatures used in sterilization. (Sterilization: 100 C)

# The latest generation of grid grating #Plastic grating to drain the overflow around the swimming pool The#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

newest! Plasticspecial new model in metallic black: Black Metallic PP Plastic GRATING Panel Plastic

        drainage grate,drain grate, special color model, black metallic, beautiful, shiny. Change the old style drain gutter Is a sculpture of decorative works to look perfect Compatible with all surfaces Suitable for restaurants, hotels, factories, swimming pools, fountains, and general elevated corridors.

        Light weight 2.5 kg and lockable: 2.5 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use it as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Protection against electric shock (Insulator)

        Warranty 1 year: 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injection high-pressure plastic from a single large mold, seamless, unlike any other in the world. Non-slip surface, small hole, hard, super tough. Contains anti-fungal, UV resistant, UV, we dare to guarantee the quality of every drain grate.

        Replacing Swimming Pool Grating: designed to replace old style swimming pool grates Used as an overflow grate around older swimming pools. Or used as a drainage grid around the factory Walkway floor mat Versatile plastic sheet Crab supports products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to grow Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drain grate sprinkled with gravel

#Newest model grating grating #Plastic grating to drain the overflow around the swimming pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

Plastic, special color model, made to order, Special Color PP Plastic GRATING Panel

      drainage grating, overflow drainage grating around the edge of the swimming pool, special colors are yellow, green, silver, black, white and other colors. want The strength quality of all colors is the same. But the price of the special color is more expensive than the standard color. Because of the manufacturing process that add special colors It also depends on the minimum order quantity. Interested in asking more at the sales department # The latest model of grating #Plastic grating to drain the overflow around the swimming pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

          Unique Patent Overflow Grating: One unique design patent. Shancon PP grating plastic drainage grid The top surface is designed in a triangle shape to prevent slipping throughout the sheet that looks perfect and beautiful. Small holes protect reptiles Looks like a natural drain grate, gentle and artistic because of the more refined details. Unique and outstanding guarantee that our grill is unique in this world. Because we are the factory, the manufacturer, the owner of the product directly

 

        Rustless Grating for wet floor area: works well in wet areas. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work As a non-slip floor mat Elevating the corridor Supporting artificial grass for fast drainage Soak in fish pond water Or swimming pool to replace conventional grating Soak it in water, it won’t rust. There is an antifungal agent added. And protect against UV rays Used as a gutter cover around the fountain pond. With a small hole, pebbles can be placed on top of the garden setting.

        High Quality Poly Propylene Plastic: It is a super tough plastic grid. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grating because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, inexpensive

        Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: It is a sieve, groove, slender, slippery surface, mesh size is only 1.5 x 3 cm., Smaller than the drain grate. Water overflows around common pools Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds, well that need quick drainage. Or used to trap mice, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Focus on cleanliness in areas that do not want to be rusted well. Or used in the kitchen, cafeteria, bazaar, market, etc.

        Replacing Swimming Pool Grating: designed to replace the old style of swimming pool grating.

Used as an overflow grate around older swimming pools. Or use as a drainage grid around the factory Walkway floor mat, multi-purpose plastic sheet Crab supports products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to grow Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating # Overflow drainage sieve, sprinkling gravel, stones,

Special Size Cutting Plastic PP Grating, extra strong pre-made plastic grating sheets, standard size, width 30x100cm. (Can be cut into special sizes to match the shoulder rail Can be both width and length)

        Plastic grating plate #Newest model grating grating # Plastic grating overflow drain around the pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel Of the Shancon Company It is a heavy-duty grate that is very tough and perfectly designed Has a unique patent, unique design, strong, durable, suitable for walkway systems. To have the highest efficiency of drainage but with the smallest groove size. To be able to be used as a base for small pebbles, used as a base for gardening in harmony with nature.

 

Width-Cutting: The introduction of the plastic sheet. Front width 30 cm (30x100cm.) To cut to a smaller width. Fit on shoulder supports

        Plastic drainage grate The standard width is 30x100cm. Can be applied to cut to a standard size that fits perfectly.

 • Size 20x100cm. (With 8 holes to cover the edges)
 • Size 25x100cm. (There are 10 holes to cover the edges fit)

 

    . The customer has finished the gutter shoulder. But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating Immediately cut to fit the size of the gutter Because we designed it to be able to cut using grinding discs (piglets) easily and quickly.

    Plastic grill from Shancon Company Designed to be able to cut at any point Where the strength and durability remain the same But after cutting, it may not cover the edge as a root. Examples that customers prefer to cut such as width 10cm., 12cm., 15cm. 20cm., Etc., but if you want to cut off the edge perfectly. Please refer to the chart shown below.

 

Length-Cutting: Using the front plastics grating 100 cm long (30x100cm.) To cut to smaller. It fits into the shoulder support where the shoulder supports the drain width of more than 30cm.Another

        way that gyms do this is to use a long front (100cm.) To cut it to the desired width, e.g. cut to fit the shoulder support width 34, 38, 42, 46, 52 56, 60, 64 cm. Etc. But if the long part is cut and placed on the shoulder like this There will be disadvantages. Can not carry the weight of the standard set. Suitable to be used in case of gravel sprinkles Or put a plant pot on top Place items to decorate the fountain above Not suitable to be a passerby Because the page is wider than the standard The load is reduced as a larger size.

 

✓ The left picture is 46 cm wide. Close the two edges. ✓ The right picture is cut to a width of 70 cm. The other side is opened.

 

        Easy Installation and Cutting to any size: Easy to install, order to cut to the drain shoulder. Pre-made water In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating Immediately cut to fit the size of the gutter By designed to order to cut both from width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. Etc. The weight of the finished plastic drainage grid is very light compared to the grid. Other models It can also be easily cut using a chia stone cutting blade (piglet).

 

        Install PP Plastic Grating drainage grate cover around the bathroom drain and surrounding walkways. Each sheet is laid and locked with a lex. designed on all four sides. There is a corner cut to fit in each area. Open a hole for the tree to appear because the area in the bathroom must be wet all the time. Using a plastic grating will not cause corrosion problems throughout the service life. And PP plastic sieve plate Using high grade hard and tough material, Making it able to tolerate UV sunlight and good load capacity.

 

Properties of prefabricated plastic grating and their application Plastic Grating Panel Specifications

#Newest model grating grating # Plastic grating for overflow drainage around the swimming pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 1. Each pad has a lock for connecting with others. If you need a width greater than 30 cm. Or a length of more than 100 cm. Can be placed into a lock together to be strong, beautiful
 2. The size of the mesh size is very small (Mesh size), only 1.5 x 3 cm. Anti rodent Or as a base for laying gravel in garden work or livestock cage slabs. Slice overflow swimming laps around the plant

3.Floor Mat finished. It is a lightweight sanitary floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt (Easy to Clean), no stagnant water (Smooth Water Drainage) is insulated, does not lead electricity Prevent electric shock (Insulator).

 1. Use as a floor mat. Versatile plastic sheet Overflow sieve around the pool Drainage grate around the factory Pet cage floor Flooring, animal pens, crab farms, support products from conveyor Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to grow Areas that need cleanliness And applications according to the needs of all areas without restrictions

 

Plastic Grating Panel Project Reference Sample of work from customers and application ideas Plastic drainage grating, finished #Newest model grating grating # Plastic grating for overflow drainage around the swimming pool #PlasticSwimmingPoolGratingPaneletc.Standard

 

Installation of Plastic PP Grating Panel in the market, Food Villa, Ramkhamhaeng market, school flea market, cafeteria around the football field,

 

        color is Light Gray (Gray Color) is a natural tone, Earth color Tone that is designed to be the most natural Blends in with cement, concrete or loft classic color is the most popular color. Use as a drainage grate to match all tones.

 

Standard Plastic Grating sizes are available in widths from 25cm and 30cm.They can be used as either a rectangular frame or a free-form gutter (free form gutter) pool, and can also be used as a replacement for steel grating. the house, paved floors, farm animals, walkways, footpaths without restrictions.

 

        New plastic drainage grate High quality, extra tough type, designed to be used well in the market, bazaar, swimming pool, cafeteria, football field or especially wet areas instead of steel because it will not rust throughout its lifetime. Easy maintenance Glossy, shiny skin is not a source of accumulation of germs, just use water spray to wash away dirt easily. The top surface is notched design to prevent slippery Good weight for passersby

 #Newest model grating grating # Plastic grating overflow drain around the pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

Installation of plastic grating, drainage gutter, PP Plastic Grating Panel, Life Condo @ Ladprao 18: Life Condo @ Ladprao18

        Installed PP plastic grating around the swimming pool Designed to have trees planted on the roof There are gravel and stones. on the grate And the area characteristics are elevated walkways The picture shows that the steel structure can support the grating in both width and length. Each sheet is laid and locked with a lex designed on all four sides. There is a corner cut to fit in. each area. Open a hole for the tree to appear Is a gardening event decorated around the swimming pool in the project Because it is designed to use high grade PP material, hard and extra tough. Making it able to tolerate UV sunlight and weight gain. good

 

#Newest model grating grating # Plastic grating overflow drain around the swimming pool # PlasticSwimmingPoolOverflowGrating

 

#Newest model grating grating # Plastic grating for overflow drain around the swimming pool #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

Installation of plastic grating, drainage trough, PP Plastic Grating Panel in the bathroom, kitchen around the house, office

        Install plastic grating cover for drainage, PP Plastic Grating around the bathroom drainage gutters and the surrounding corridors Each sheet is laid and locked with a lex designed on all four sides. There is a corner cut to fit in each area. Open a hole for the tree to appear because the area in the bathroom must be wet all the time. Using a plastic grating will not cause corrosion problems throughout the service life. And PP plastic sieve plate Using high grade, hard and super tough material Making it able to tolerate UV sunlight and load well.

#Newest model grating grating # Plastic overflow drain grid around the pool. #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

Install the PP Plastic Grating Panel in glossy black color, looking priceless. Use as a floor slab Organize an exhibition

        Use a black plastic grating sheet. To look simple Increase the value of the products displayed Each grating plate can be locked together as a single piece without moving. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Strong, tough, durable, lightweight, 2.5 kg / sheet Each plate has a lock for connecting with others. Most importantly, it is easy to install and disassemble

. #Plastic grating for overflow drainage around the swimming pool # WalkwayPlasticGrating

 

Revolutionize the overflow grid around the old style of swimming pools. With the ready-made plastic drain grate, extra tough, stronger and more durable. # The latest generation of grating grating #Replace the original style of the overflow drain grate around the swimming pool #Plastic SwimmingPool Overflow Drainage Grating

 

        Applications of overflow grating around swimming pools With a width of about 80 cm by using 3 sheets of PP plastic grating grating to be placed in width Then sprinkle with gravel and river sand. High Quality Poly Propylene Plastic: a special tough plastic sieve. Made from plastic pellets PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Strong, tough, durable.The number one seller in the product line for drainage grating because it does not rust.Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, inexpensive

 

Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: It is a sieve, groove, slender, slippery. surface, mesh size is only 1.5 x 3 cm., Smaller than the drain grate. Water overflows around common pools, so it can be used as a gravel base to place gravel in landscaping, fountain wells where quick drainage is needed. Or used to trap mice , snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Focus on cleanliness in areas that do not want to be rusted well. Or used in kitchen, cafeteria, fresh market, flea market, etc.

ภาษากัมพูชา

បន្ទះធ្វើពី

ប្លាស្ទិកជាន់ប្លាស្ទិចដែលមានគុណភាពខ្ពស់និងហែលទឹកហៀរទឹកក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិកការបង្ហូរទឹកហៀរជុំវិញគែមនៃអាងហែលទឹក។ កំរាលកំរាលកំរាលភីភី

#Sieve # ដឹងគុណ # ការហៀរទឹកហៀរជុំវិញអាងហែលទឹក។ # បំពង់បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះតម្លៃ # ដឹងគុណ # ទឹកហូរហួសចំណុះ # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # ចានរាងសំប៉ែតជុំវិញអាងហែលទឹក # ក្រឡាចត្រង្គហូរហៀរក្រឡាចត្រង្គជុំវិញគែមអាងហែលទឹក # គំរូចុងក្រោយនៃការបង្ហូរទឹកហៀរចេញជំនួសការបង្ហូរដើមសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # ផ្លាយហ្គូលឌីសស៊ីមមីលផាប់ស្ទ្រីដ្យូបស៊ីស្ទ្រីនស៊ីធីស្ទ្រីហ្គេនដិនដិនដិនដិនសឺរ

        បន្ទះក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិចបន្ទះប្លាស្ទិកប៉ាតង់រចនាប្លង់ប៉ាតង់ ស័ក្ដិសមសម្រាប់ប្រើនៅតំបន់ដែលរងការសើមឬចូលក្នុងទឹកដើម្បីច្រែះ។ បន្ថែមការការពារកាំរស្មីយូវី (ធន់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យ) ទំងន់ខ្ពស់តឹងរឹងខ្លាំង ផលិតពីផ្លាស្ទិចអេសភីអេអេភីដែលមានគុណភាពខ្ពស់រឹតតែតឹងតែង ភីភី (ប៉ូលីភីត្រូលីនលីន) គឺជាស៊ីស្ទ័រចង្អូររអិលរអិលនិងផ្ទៃរអិលប្រឆាំងនឹងទំហំរអិលទំហំប្រហោងក្រឡាចត្រង្គ (ទំហំ Mesh) មានទំហំត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ ម, តូចជាងបណ្តាញបង្ហូរទឹកហូរហៀរជុំវិញអាងទឹកទូទៅ។ ដូច្នេះវាអាចត្រូវបានប្រើជាក្រឡាចត្រង្គមូលដ្ឋានសម្រាប់ដាក់ក្រួសនិងថ្មនៅក្នុងការថែសួនស្រះទឹក។ ហើយអាចដាក់អន្ទាក់ទុកដាក់សំរាមស្លឹកឈើងាយស្រួលតំឡើងអាចបញ្ជារឱ្យត្រូវនឹងស្មាបង្ហូរទឹកដែលផលិតរួចទំងន់ស្រាល ២,៥ គីឡូក្រាម / សន្លឹក ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់គ្នា។ ផ្ទៃប្រឆាំងនឹងរអិលត្រូវបានប្រើជាកម្រាលសម្រាប់ជណ្តើរយន្ត។ ឬដើម្បីជំនួសការហៀរទឹកហូរនៅជុំវិញគែមនៃអាងហែលទឹកចាស់ ឬប្រើក្នុងផ្ទះបាយផ្សារចៃឆ្កែកាហ្វេអាហារស្រះទឹកស្រះ

ការបង្ហូរទឹកផ្លាស្ទិចដែលមានគុណភាពខ្ពស់សូមបន្ថែមប្រភេទតឹង

។ អាករលើតម្លៃបន្ថែមនិងការដឹកជញ្ចូន (គឺជាតម្លៃដែលត្រូវយកនៅរោងចក្រ) | តម្លៃដែលមិនរាប់បញ្ចូលអាករនិងការដឹកជញ្ជូន

** ផលិតផលបានបញ្ចប់បណ្តាញលូប្លាស្ទិក។ មានស្តុកផលិតផលត្រៀមទទួលភ្លាម។ ទំនាក់ទំនង, បញ្ជាទិញ, យក សូមផ្ញើឯកសារការបញ្ជាទិញនិងអាសយដ្ឋានក្រុមហ៊ុន។ ដើម្បីធ្វើការណាត់ជួបដើម្បីទទួលបានផលិតផល

   

** ម៉ាស៊ីនបូមប្លាស្ទិចដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញគែមអាងហែលទឹក ធានាគុណភាពផលិតផល ១ ឆ្នាំអ្នកអាចធានាបាននូវគុណភាពនិងតំលៃ។ ដោយសារតែត្រូវបានលក់ដោយផ្ទាល់ពីរោងចក្ររបស់អ្នកផលិត ការរចនាប៉ាតង់របស់ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនខូអិលធីឌីត្រូវបានផលិតដោយចាក់ប្លាស្ទិចដែលមានសម្ពាធខ្ពស់ពីផ្សិតធំតែមួយគ្មានថ្នេរមិនដូចនៅលើពិភពលោកទេ។ ផ្ទៃរាបស្មើរមិនរអិលរន្ធតូចរឹងតឹងរឹង។ មានផ្ទុកប្រឆាំងនឹងផ្សិត, ធន់នឹងកាំរស្មីយូវី

 

 

លក្ខណៈពិសេសនៃប្លាស្ទិកដែលត្រូវបានផលិតជាមុនមានលក្ខណៈរឹងមាំជាន់ប្លាស្ទិចដែលមានគុណភាពខ្ពស់និងលក្ខណៈពិសេសនៃការហែលទឹកហៀរទឹកហូរ

1) ប៉ាតង់ប៉ាតង់ដែលមានលក្ខណៈពិសេសលើសលប់: ប៉ាតង់រចនាតែមួយគត់។ បណ្តាញបង្ហូរទឹកប្លាស្ទិចសានខនភីអេសភី ផ្ទៃខាងលើត្រូវបានរចនាឡើងជារាងត្រីកោណដើម្បីការពារការរអិលនៅទូទាំងសន្លឹកដែលមើលទៅល្អឥតខ្ចោះនិងស្រស់ស្អាត។ រន្ធតូចៗការពារសត្វល្មូន មើលទៅដូចជាការបង្ហូរទឹកធម្មជាតិសូមថ្លែងអំណរគុណសុភាពរាបសានិងសិល្បៈដោយសារតែព័ត៌មានលម្អិតកាន់តែច្បាស់។ មានការធានានិងប្លែកដែលធានាថាការដុតរបស់យើងគឺមានតែមួយគត់នៅក្នុងពិភពលោកនេះ។ ដោយសារតែយើងជារោងចក្រអ្នកផលិតម្ចាស់ផលិតផលផ្ទាល់

 

2) ការកិនដោយមិនប្រើសម្រាប់តំបន់ជាន់សើម: ដំណើរការបានល្អនៅក្នុងតំបន់សើម។ ត្រូវការអនាម័យកុំមានច្រែះ ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើក្នុងការងារដាក់ម៉ាស៊ីន ក្នុងនាមជាកម្រាលជាន់មិនរអិល ការកាត់បន្ថយច្រករបៀង គាំទ្រស្មៅសិប្បនិម្មិតសម្រាប់ការបង្ហូរទឹកលឿន ត្រាំក្នុងទឹកស្រះត្រី ឬអាងហែលទឹកដើម្បីជំនួសការដឹងគុណធម្មតា ត្រាំវានៅក្នុងទឹកវានឹងមិនច្រេះទេ។ មានភ្នាក់ងារប្រឆាំងនឹងផ្សិតត្រូវបានបន្ថែម។ និងការពារប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីយូវី ប្រើជាគម្របទឹកជ្រោះជុំវិញស្រះទឹក។ វាមានរន្ធតូចមួយដូច្នេះគ្រួសអាចត្រូវបានដាក់នៅលើកំពូលនៃសួនច្បារ។

៣) ប្លាស្ទិចប៉ូលីសេទីនដែលមានគុណភាពខ្ពស់៖ វាជាក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិចស្វិតពិសេស។ ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី) ថ្នាក់ពិសេសថ្នាក់ AA បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរ អ្នកលក់លេខមួយនៅក្នុងខ្សែផលិតផលសម្រាប់បង្ហូរទឹកស្អុយព្រោះវាមិនច្រេះ។ ជាពិសេសម៉ូដែលស្តង់ដារស៊ីម៉ងត៍ទទេរខ្ពស់ស្រស់ស្អាតតំលៃសមរម្យ

៤) សំណាញ់ប្រហោងតូចការពារមិនឱ្យមានសត្វល្មូនដែលមានគ្រោះថ្នាក់៖ វាជាស៊ីដាច់ចង្អូរប្រហោងស្ដើងផ្ទៃប្រឆាំងនឹងរអិលទំហំសំណាញ់មានទំហំត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ ម, តូចជាង។ សូមថ្លែងអំណរគុណដល់អាងទឹកទូទៅ ដូច្ន្រះវាអាចត្រូវបានប្រើជាក្រឡាចត្រង្គមូលដ្ឋានសម្រាប់ដាក់ក្រួសនិងថ្មនៅក្នុងការថែសួនស្រះទឹកនិងទឹកដែលត្រូវការបង្ហូរទឹកលឿន។ ឬធ្លាប់ប្រើអន្ទាក់សត្វកណ្តុរពស់សត្វពពែមើមសំរាមស្លឹកឈើល្អ ៗ លើផ្ទៃរចនាប្រឆាំងនឹងរអិល។ ឬប្រើជារអិលសម្រាប់ទ្រុងគោ ហៀរទឹកហូរជុំវិញអាង នៅជុំវិញរោងចក្រសើម ផ្តោតលើភាពស្អាតនៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រែះ។ ឬប្រើក្នុងផ្ទះបាយអាហារដ្ឋានផ្សារស្រស់ទីផ្សារចៃឆ្កេ។ ល។

 

៥) ការតំឡើងនិងកាត់ងាយស្រួលដល់ទំហំណាក៏ដោយៈងាយស្រួលតំឡើងអាចត្រូវបានកាត់អោយសមនឹងផ្លូវបង្ហូរទឹកដែលបានផលិតរួច។ ក្នុងករណីដែលអតិថិជនបានបញ្ចប់ការកាន់ស្មាទឹកស្អុយ ប៉ុន្តែគឺទទឹង ទំហំមិនស្តង់ដារ អ្នកអាចទិញបាន ដឹងគុណប្លាស្ទិចភី កាត់ភ្លាមៗដើម្បីឱ្យសមនឹងទំហំទឹកហូរ ដោយត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីបញ្ជាឱ្យកាត់ទាំងពីទទឹង តាមតំរូវការដូចជាទទឹង ១០ ស។ ម .១៥ ស។ ម .២ ស។ ម .២ ស។ ម .២៥ ស។ ម .៥ ស។ ម ៣០ ស។ ម។ រឺកាត់ពីចំហៀងវែងដល់ទំហំ ៣៤ ស។ ម។ ៣៨ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ ម ៤២ ស។ ម។ ។ ។ ណាមួយ វាក៏អាចត្រូវបានកាត់យ៉ាងងាយស្រួលដោយប្រើកិន (កូនជ្រូក)

ឌីស៦) ទំងន់ស្រាល ២,៥ គីឡូក្រាមនិងអាចចាក់សោបាន៖ ទំងន់ស្រាល ២,៥ គីឡូក្រាម / សន្លឹក។ ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់ប្រើវាជាកំរាលឥដ្ឋដែលមានផ្ទៃដីធំ ត្រូវការទទឹងធំជាង ៣០ ស។ ម។ ឬប្រវែងជាង ១០០ ស។ ម។ សន្លឹកនីមួយៗមានចង្កូមចាក់សោរប្រុសស្រីអាចដាក់ចូលសោរជាមួយគ្នាដើម្បីឱ្យរឹងមាំនិងស្រស់ស្អាត។ ត្រូវបានប្រើជាសន្លឹកកម្រាលឥដ្ឋដែលត្រៀមរួចជាស្រេច វាជាកម្រាលមានទំងន់ស្រាលអនាម័យមិនប្រមូលក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងភាពកខ្វក់ការចាក់ងាយនឹងសំអាតព្រោះផ្ទៃគឺប្លាស្ទិចភ្លឺចាំង (ងាយស្រួល ដើម្បីសំអាត) ដោយគ្មានទឹកការច្រោះទឹក (បង្ហូរទឹកដោយរលូន) មានអ៊ីសូឡង់មិនដំណើរការអគ្គិសនី។ ការការពារប្រឆាំងនឹងការឆក់អគ្គិសនី (អ៊ីសូឡង់)

៧) ការធានារយៈពេល ១ ឆ្នាំ៖ ការធានាគុណភាពផលិតផល ១ ឆ្នាំអ្នកអាចធានាបាននូវគុណភាពនិងតម្លៃ។ ដោយសារតែត្រូវបានលក់ដោយផ្ទាល់ពីរោងចក្ររបស់អ្នកផលិត ការរចនាប៉ាតង់របស់ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនខូអិលធីឌីត្រូវបានផលិតដោយចាក់ប្លាស្ទិចដែលមានសម្ពាធខ្ពស់ពីផ្សិតធំតែមួយគ្មានថ្នេរមិនដូចនៅលើពិភពលោកទេ។ ផ្ទៃរាបស្មើរមិនរអិលរន្ធតូចរឹងតឹងរឹង។ មានផ្ទុកនូវការប្រឆាំងនឹងផ្សិត, ធន់នឹងកាំរស្មីយូវី, កាំរស្មីយូវីយើងហ៊ានធានានូវគុណភាពនៃរាល់ការបូមបង្ហូរទឹក។

៨) ការជំនួសអាងហែលទឹកហែលទឹក៖ ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីជំនួសនូវទម្រង់ចាស់នៃអាងហែលទឹក។ ប្រើជាការហៀរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹកចាស់ៗ។ ឬប្រើជាបណ្តាញលូនៅជុំវិញរោងចក្រ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលអាចផ្លាស់ប្តូរបាន ក្តាមគាំទ្រផលិតផលពីខ្សែក្រវ៉ាត់ដឹក។ តំបន់ប្រឆាំងនឹងការរអិល, ជាន់អនាម័យ, ជាន់អនាម័យ, ជាន់ដើរ, អនុញ្ញាតឱ្យស្មៅដុះ តំបន់ដែលត្រូវការអនាម័យ និងពាក្យសុំស្របតាមតម្រូវការនៃតំបន់ណាមួយដោយគ្មានការរឹតត្បិត # ទឹកហូរច្របាច់យកទឹកហូរច្រោះជុំវិញគែមអាងហែលទឹកដែលបានបញ្ចប់ # វ៉ីមីងភីហ្វូអូវឺរហ្គ្រូហ្គោល # ទឹកហូរហូរចេញសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រោះជាមួយក្រួស

# ម៉ូឌែលចុងក្រោយបំផុតនៃការថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # ជំនួសស្ទីលដើមនៃក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចដើម្បីបង្ហូរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹក។ # ផ្លាយស៊ីមមីងភីលហ្គិនភីងណល

 

អ្នកលក់ដាច់បំផុតលេខ ១៖ ភី។ អិលភីប្លាស្ទិកភី។ អេស។ អិល ប្រភេទស្អិតរឹងមាំ (គឺជាផលិតផលដែលធ្វើឱ្យស្ទះ, ប្រឡាយ, គម្រប, បង្ហូរ ម៉ូដែលលក់ដាច់បំផុតលេខ ១ នៅក្នុងក្រុមហ៊ុន)

        # គំរូថ្មីបំផុតនៃការដឹងគុណ # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹក #PlasticSwimmingPoolGratingPanel ព្រោះវាជាការរចនាដ៏ស្រស់ស្អាតទាំងពណ៌និងរន្ធតូចបុរាណបង្ហូរទឹកលឿន លើសពីនេះវាយនភាពប្លាស្ទិកតឹងរឹងតម្លៃសន្សំសំចៃមិនច្រេះមិនសមរម្យសម្រាប់តំបន់សើម។ វាគឺជាការជំនួសសម្រាប់ក្រឡាចត្រង្គអាងប្រពៃណី។

        ក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចដែលបានរៀបចំទុកជាមុនគំរូស្តង់ដារ កម្មសិទ្ធិបញ្ញាផ្តាច់មុខម៉ាកខនខនទំហំ ១៥x៣០ ម។ ម។ កំពស់ ៣០ ម។ ម។ ពណ៌ប្រផេះទំហំស្តង់ដារ ៣០x១០០ ស។ ម។ តម្លៃសេដ្ឋកិច្ចមិនច្រេះអាចដាក់ក្នុងតំបន់ដែលប៉ះនឹងអណ្តូងទឹក។ សមស្របជាការជំនួសសម្រាប់ការដុតនៅជុំវិញអាង។ ឬដាក់ក្រួសនៅលើកំពូលសម្រាប់ទេសភាព

        បន្ទះកិនប្លាស្ទិចងាយស្រួលតំឡើងទំងន់ស្រាល ២ គីឡូក្រាម / សន្លឹក។ ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់ប្រើវាជាកំរាលឥដ្ឋដែលមានផ្ទៃដីធំ ត្រូវការទទឹងធំជាង ៣០ ស។ ម។ ឬប្រវែងជាង ១០០ ស។ ម។ សន្លឹកនីមួយៗមានចង្កូមចាក់សោរប្រុសស្រីអាចដាក់ចូលសោរជាមួយគ្នាដើម្បីឱ្យរឹងមាំនិងស្រស់ស្អាត។ ត្រូវបានប្រើជាសន្លឹកកម្រាលឥដ្ឋដែលត្រៀមរួចជាស្រេច វាជាកម្រាលមានទំងន់ស្រាលអនាម័យមិនប្រមូលក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងភាពកខ្វក់ការចាក់ងាយនឹងសំអាតព្រោះផ្ទៃគឺប្លាស្ទិចភ្លឺចាំង (ងាយស្រួល ដើម្បីសំអាត) ដោយគ្មានទឹកការច្រោះទឹក (បង្ហូរទឹកដោយរលូន) មានអ៊ីសូឡង់មិនដំណើរការអគ្គិសនី។ ការពារការស៊ីភ្លើង(អ៊ីសូឡង់)

        ប្លាស្ទិចបន្ទះបង្ហូរប្លាស្ទិចគឺជាការដឹងគុណប្លាស្ទិចដែលមានលក្ខណៈពិសេស។ ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី) ថ្នាក់ពិសេសថ្នាក់ AA បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរ អ្នកលក់លេខមួយនៅក្នុងខ្សែផលិតផលសម្រាប់បង្ហូរទឹកស្អុយព្រោះវាមិនច្រេះ។ ជាពិសេសម៉ូដែលស្តង់ដារស៊ីម៉ងត៍ទទេជាន់ខ្ពស់ស្រស់ស្អាតតម្លៃសន្សំសំចៃ

# ម៉ូឌែលចុងក្រោយសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹក # ផ្លាយស៊ីមមីងភីលហ្គិនភីងណល

លក្ខណៈសម្បត្តិសម្ភារៈនិងបច្ចេកវិទ្យានៃការផលិត គុណភាពប្លាស្ទិកជាន់និងអាងហែលទឹកដែលមានគុណភាពពិសេស

1) សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកដែលបានផលិតជាមុនស៊ីម៉ងត៍ស៊ីម៉ងត៍ប្រផេះជាន់ខ្ពស់ ជាពណ៌ស្តង់ដារ តម្លៃសន្សំសំចៃទំនើប ចំពោះពណ៌ផ្សេងទៀត (ពណ៌លឿងបៃតងប្រាក់ខ្មៅស។ ល។ ) អតិថិជនអាចជ្រើសរើសពណ៌តាមតម្រូវការ។ គុណភាពនៃពណ៌ទាំងអស់គឺដូចគ្នា។ ប៉ុន្តែតម្លៃនៃពណ៌ពិសេសគឺថ្លៃជាងពណ៌ស្តង់ដារ។ ដោយសារតែដំណើរការផលិតដែលបន្ថែមពណ៌ពិសេស វាក៏អាស្រ័យលើបរិមាណនៃការបញ្ជាទិញអប្បបរមា។ មានចំណាប់អារម្មណ៍ចង់សាកសួរព័ត៌មានបន្ថែមនៅផ្នែកលក់

ទី ២) ក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចដែលត្រៀមរួចជាស្រេច។ ត្រូវបានរចនាឡើងជាពិសេសសម្រាប់កម្លាំងនិងការប្រើប្រាស់ក្នុងលក្ខខណ្ឌជាច្រើន។ ប្រើសម្រាប់ដាក់កម្រាលឥដ្ឋជាន់កើនឡើង។ ផ្លូវដើរនៅលើស្រះទឹក koi គម្រប, ដឹងគុណ, បង្ហូរទឹកនៅជុំវិញផ្ទះអាផាតមិនសាលារៀនរោងចក្រវាលកីឡាជុំវិញអាងហែលទឹក

៣) អាចប្រើសម្រាប់ការងារទេសភាពត្រាំក្នុងទឹកមិនមែនច្រែះអាចប្រើជាគម្របប្រឡាយនៅជុំវិញស្រះទឹក។ ប្រហោងតូចៗមានទំហំត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ មប៉ុណ្ណោះដូច្នេះគ្រួសអាចត្រូវបានដាក់នៅលើកំពូលសម្រាប់ការងារតុបតែងលើផ្ទៃ។ វាក៏មានតួនាទីជាបណ្តាញបង្ហូរទឹកហូរហៀរដ៏ល្អឥតខ្ចោះផងដែរ។

៤) ផលិតពីផ្លាស្ទិច PP (PolyPropylene) មានផ្ទៃរឹងដែលធន់នឹងការកោស។ មានស្ថេរភាពមិនងាយខូចទ្រង់ទ្រាយ វាជាអ៊ីសូឡង់អគ្គិសនីល្អទំងន់ស្រាលមិនប្រមូលផ្តុំក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងភាពកខ្វក់ការចាក់ងាយនឹងសំអាតព្រោះផ្ទៃប្លាស្ទិកភ្លឺចាំង (ងាយលាងសម្អាត) មិនមានទឹកស្អុយ (បង្ហូរទឹករលោង) មិនមានអ៊ីសូឡង់ហើយមិនមានចរន្តអគ្គិសនី។ ការពារការឆក់អគ្គិសនី (អ៊ីសូឡង់)

៥) អាចធន់នឹងសារធាតុគីមីមួយចំនួន។ ប៉ុន្តែសារធាតុគីមីមួយចំនួនអាចបំប៉ោង។ ឬអាចទន់ វាមានភាពតឹងណែននៅសីតុណ្ហភាពចាប់ពី ១០៥ អង្សាហ្វារិនហៃដល់ ១៥ អង្សាហ្វារិនហៃ (៤០ អង្សាសេទៅ -១០ អង្សាសេ

៦) មានភាពធន់នឹងចំហាយទឹកនិងការជ្រាបចូលឧស្ម័ន។ អាចទប់ទល់នឹងសីតុណ្ហភាពខ្ពស់ដែលត្រូវបានប្រើក្នុងការក្រៀវ។ (មាប់មគៈ ១០០ សេ)

# ជំនាន់ចុងក្រោយនៃការក្រឡាចត្រង្គក្រឡាចត្រង្គ # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹក #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

ថ្មីបំផុត!ប្លាស្ទិកគំរូថ្មីពិសេសខ្មៅ៖ លោហធាតុភីភីប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកហ្គីបភីតខាប់ប្លាស្ទិកលោហធាតុខ្មៅស្រស់

        បំពង់បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូពណ៌ពិសេសស្អាតភ្លឺចាំង។ ផ្លាស់ប្តូរប្រឡាយបង្ហូរទឹកបែបចាស់ គឺជារូបចម្លាក់នៃស្នាដៃតុបតែងដើម្បីមើលទៅល្អឥតខ្ចោះ ឆបគ្នាជាមួយផ្ទៃទាំងអស់ សាកសមសម្រាប់ភោជនីយដ្ឋានសណ្ឋាគាររោងចក្រអាងហែលទឹកប្រភពទឹកនិងច្រករបៀងទូទៅដែលមាន

        ទំងន់ស្រាល ២,៥ គីឡូក្រាមនិងអាចចាក់សោបាន៖ ២,៥ គីឡូក្រាម / សន្លឹក។ ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ ក្នុងករណីដែលអ្នកចង់ប្រើវាជាកំរាលឥដ្ឋដែលមានផ្ទៃដីធំ ត្រូវការទទឹងធំជាង ៣០ ស។ ម។ ឬប្រវែងជាង ១០០ ស។ ម។ សន្លឹកនីមួយៗមានចង្កូមចាក់សោរប្រុសស្រីអាចដាក់ចូលសោរជាមួយគ្នាដើម្បីឱ្យរឹងមាំនិងស្រស់ស្អាត។ ត្រូវបានប្រើជាសន្លឹកកម្រាលឥដ្ឋដែលត្រៀមរួចជាស្រេច វាជាកម្រាលមានទំងន់ស្រាលអនាម័យមិនប្រមូលក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងភាពកខ្វក់ការចាក់ងាយនឹងសំអាតព្រោះផ្ទៃគឺប្លាស្ទិចភ្លឺចាំង (ងាយស្រួល ដើម្បីសំអាត) ដោយគ្មានទឹកការច្រោះទឹក (បង្ហូរទឹកដោយរលូន) មានអ៊ីសូឡង់មិនដំណើរការអគ្គិសនី។ ការការពារប្រឆាំងនឹងការឆក់អគ្គិសនី (អ៊ីសូឡង់)

        ការធានារយៈពេល ១ ឆ្នាំ៖ ការធានាគុណភាពផលិតផល ១ ឆ្នាំអ្នកអាចធានាបាននូវគុណភាពនិងតម្លៃ។ ដោយសារតែត្រូវបានលក់ដោយផ្ទាល់ពីរោងចក្ររបស់អ្នកផលិត ការរចនាប៉ាតង់របស់ក្រុមហ៊ុនចាន់ខនខូអិលធីឌីត្រូវបានផលិតដោយចាក់ប្លាស្ទិចដែលមានសម្ពាធខ្ពស់ពីផ្សិតធំតែមួយគ្មានថ្នេរមិនដូចនៅលើពិភពលោកទេ។ មានផ្ទុកនូវការប្រឆាំងនឹងផ្សិត, ធន់នឹងកាំរស្មីយូវី, កាំរស្មីយូវីយើងហ៊ានធានានូវគុណភាពនៃរាល់ការបង្ហូរទឹក។

        ការជំនួសអាងហែលទឹកហែលទឹក: ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីជំនួសនូវទម្រង់ចាស់នៃអាងហែលទឹក។ ប្រើជាការហៀរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹកចាស់ៗ។ ឬប្រើជាបណ្តាញលូនៅជុំវិញរោងចក្រ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលអាចផ្លាស់ប្តូរបាន ក្តាមគាំទ្រផលិតផលពីខ្សែក្រវ៉ាត់ដឹក។ តំបន់ប្រឆាំងនឹងការរអិល, ជាន់អនាម័យ, ជាន់អនាម័យ, ជាន់ដើរ, អនុញ្ញាតឱ្យស្មៅដុះ តំបន់ដែលត្រូវការអនាម័យ និងពាក្យសុំស្របតាមតម្រូវការនៃតំបន់ណាមួយដោយគ្មានការរឹតត្បិត # ទឹកហូរច្របាច់យកទឹកហូរច្រោះជុំវិញគែមអាងហែលទឹកដែលបានបញ្ចប់ # វ៉ីមីងភីហ្វូអូវឺរហ្គ្រូហ្គោល # ទឹកហូរហូរចេញសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅប្រោះជាមួយក្រួស

# សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក # ផ្លាយស៊ីមមីងភីលហ្គិនភីងណល

ប្លាស្ទិកគំរូពណ៌ពិសេសដែលត្រូវបានផលិតឡើងដើម្បីបញ្ជាទិញបន្ទះប្លាស្ទិចភីអិល

      សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះបំពង់បង្ហូរទឹកស៊ីពិសេស។ គុណភាពកម្លាំងនៃពណ៌ទាំងអស់គឺដូចគ្នា។ ប៉ុន្តែតម្លៃនៃពណ៌ពិសេសគឺថ្លៃជាងពណ៌ស្តង់ដារ។ ដោយសារតែដំណើរការផលិតដែលបន្ថែមពណ៌ពិសេស

វាក៏អាស្រ័យលើបរិមាណនៃការបញ្ជាទិញអប្បបរមា។ មានចំណាប់អារម្មណ៍ចង់សាកសួរបន្ថែមនៅផ្នែកលក់ # គំរូចុងក្រោយនៃការដឹងគុណ # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

          មានប៉ាតង់ប៉ាតង់ពិសេសលើសលប់៖ ប៉ាតង់រចនាតែមួយគត់។ បណ្តាញបង្ហូរទឹកប្លាស្ទិចសានខនភីអេសភី ផ្ទៃខាងលើត្រូវបានរចនាឡើងជារាងត្រីកោណដើម្បីការពារការរអិលនៅទូទាំងសន្លឹកដែលមើលទៅល្អឥតខ្ចោះនិងស្រស់ស្អាត។ រន្ធតូចៗការពារសត្វល្មូន មើលទៅដូចជាការបង្ហូរទឹកធម្មជាតិសូមថ្លែងអំណរគុណសុភាពរាបសានិងសិល្បៈដោយសារតែព័ត៌មានលម្អិតកាន់តែច្បាស់។ មានការធានានិងប្លែកដែលធានាថាការដុតរបស់យើងគឺមានតែមួយគត់នៅក្នុងពិភពលោកនេះ។ ដោយសារតែយើងជារោងចក្រអ្នកផលិតម្ចាស់ផលិតផលផ្ទាល់

 

        ការកិនដោយមិនប្រើសម្រាប់តំបន់ជាន់សើម: ដំណើរការបានល្អនៅក្នុងតំបន់សើម។ ត្រូវការអនាម័យកុំមានច្រែះ ត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើក្នុងការងារដាក់ម៉ាស៊ីន ក្នុងនាមជាកម្រាលជាន់មិនរអិល ការកាត់បន្ថយច្រករបៀង គាំទ្រស្មៅសិប្បនិម្មិតសម្រាប់ការបង្ហូរទឹកលឿន ត្រាំក្នុងទឹកស្រះត្រី ឬអាងហែលទឹកដើម្បីជំនួសការដឹងគុណធម្មតា ត្រាំវានៅក្នុងទឹកវានឹងមិនច្រេះទេ។ មានភ្នាក់ងារប្រឆាំងនឹងផ្សិតត្រូវបានបន្ថែម។ និងការពារប្រឆាំងនឹងកាំរស្មីយូវី ប្រើជាគម្របទឹកជ្រោះជុំវិញស្រះទឹក។ ជាមួយនឹងរន្ធតូចមួយគ្រួសអាចត្រូវបានគេដាក់នៅលើកំពូលនៃសួនច្បារ។

 

        ប្លាស្ទិចប៉ូលីទីនដែលមានគុណភាពខ្ពស់៖ នេះគឺជាក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិចដ៏លំបាកបំផុត។ ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី) ថ្នាក់ពិសេសថ្នាក់ AA បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរ អ្នកលក់លេខមួយនៅក្នុងខ្សែផលិតផលសម្រាប់បង្ហូរទឹកស្អុយព្រោះវាមិនច្រេះ។ ជាពិសេសម៉ូឌែលស្តង់ដារស៊ីម៉ងត៍កម្រាលខ្ពស់ស្រស់ស្អាតនិងមានតំលៃថោក

 

        សំណាញ់រន្ធតូចការពារមិនឱ្យមានសត្វល្មូនដែលមានគ្រោះថ្នាក់៖ វាជាស៊ីបចង្អូររអិលនិងផ្ទៃរអិលទំហំសំណាញ់មានទំហំត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ ម, តូចជាងបំពង់បង្ហូរទឹក។ នៅជុំវិញអាងរួម ដូច្ន្រះវាអាចត្រូវបានប្រើជាក្រឡាចត្រង្គមូលដ្ឋានសម្រាប់ដាក់ក្រួសនិងថ្មនៅក្នុងការថែសួនស្រះទឹកនិងទឹកដែលត្រូវការបង្ហូរទឹកលឿន។ ឬធ្លាប់ប្រើអន្ទាក់សត្វកណ្តុរពស់សត្វពពែមើមសំរាមស្លឹកឈើល្អ ៗ លើផ្ទៃរចនាប្រឆាំងនឹងរអិល។ ឬប្រើជារអិលសម្រាប់ទ្រុងគោ ហៀរទឹកហូរជុំវិញអាង នៅជុំវិញរោងចក្រសើម ផ្តោតលើភាពស្អាតនៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រែះ។ ឬប្រើក្នុងផ្ទះបាយកាហ្វេអាហារដ្ឋានផ្សារ។ ល។

        ការជំនួសកន្លែងហែលទឹកអាងហែលទឹក៖ ត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីជំនួសនូវស្តាយចាស់នៃអាងហែលទឹក។ ប្រើជាការហៀរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹកចាស់ៗ។ ឬប្រើជាបណ្តាញលូនៅជុំវិញរោងចក្រ កំរាលកំរាលឥដ្ឋ សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលអាចផ្លាស់ប្តូរបាន ក្តាមគាំទ្រផលិតផលពីខ្សែក្រវ៉ាត់ដឹក។ តំបន់ប្រឆាំងនឹងការរអិល, ជាន់អនាម័យ, ជាន់អនាម័យ, ជាន់ដើរ, អនុញ្ញាតឱ្យស្មៅដុះ តំបន់ដែលត្រូវការអនាម័យ និងពាក្យសុំស្របតាមតម្រូវការនៃតំបន់ណាមួយដោយគ្មានការរឹតត្បិត # ទឹកហូរច្របាច់យកទឹកហូរច្រោះជុំវិញគែមអាងហែលទឹកដែលបានបញ្ចប់ # វ៉ីមីងភីហ្វូអូវឺរហ្គ្រូហ្គោល # ស៊ីម៉ងត៍បង្ហូរទឹកលើសចំណុះប្រោះថ្មក្រួស

កាត់ខ្នាតពិសេសផ្លាស្ទិចអេស។ ភី។ អេស។ អេស។ អេស។ អេស។ អេស។ បន្ថែមទំហំបន្ថែមប្លាស្ទិកដែលមានទំហំស្តង់ដារទទឹង ៣០x១០០ ស។ ម (អាចកាត់ជាទំហំពិសេសដើម្បីផ្គូផ្គងនឹងផ្លូវដែកស្មា) ។ អាចមានទាំងទទឹងនិងប្រវែង)

        ក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិច # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក # ផ្លាយស៊ីមមីងភីលហ្គិនភីងណល របស់ក្រុមហ៊ុនសាន់ខន វាគឺជាការដឹងគុណធ្ងន់ដែលត្រូវបានរចនាឡើងយ៉ាងតឹងរឹងនិងល្អឥតខ្ចោះ។ មានប៉ាតង់ពិសេសការរចនាប្លែករឹងមាំរឹងមាំប្រើបានយូរសមស្របសម្រាប់ប្រព័ន្ធដើរ។ ការងារបង្ហូរទឹក ដើម្បីឱ្យមានប្រសិទ្ធិភាពខ្ពស់បំផុតនៃការបង្ហូរទឹកប៉ុន្តែមានទំហំចង្អូរតូចបំផុត។ ដើម្បីអាចត្រូវបានប្រើជាមូលដ្ឋានសម្រាប់គ្រួសតូចប្រើជាមូលដ្ឋានសម្រាប់ថែសួនស្របតាមភាពធម្មជាតិ។

 

ការកាត់ទទឹង៖ ការណែនាំអំពីសន្លឹកប្លាស្ទិក។ ទទឹងខាងមុខ ៣០ ស។ ម។ (៣០ គុណ ១០០ ស។ ម។ ) ដើម្បីកាត់ទទឹងតូចជាង។ សមនៅលើស្មាគាំទ្រ

        បង្ហូរប្លាស្ទិចសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ទទឹងស្ដង់ដាគឺ ៣០x១០០ ស។ ម។ អាចយកទៅកាត់ទំហំស្ដង់ដារដែលសមឥតខ្ចោះ

x ទំហំ ២០x១០០ ស។ ម (មាន ៨ រន្ធសំរាប់បិទគែម)

 • ទំហំ ២៥ គុណ ១០០ ស។ ម (មាន ១០ រន្ធសំរាប់បិទគែមសមនឹង)

 

    អតិថិជន។ បានបញ្ចប់ស្មាទឹកស្អុយ។ ប៉ុន្តែគឺទទឹង ទំហំមិនស្តង់ដារ អ្នកអាចទិញបាន ដឹងគុណប្លាស្ទិចភី កាត់ភ្លាមៗដើម្បីឱ្យសមនឹងទំហំទឹកហូរ ដោយសារតែយើងបានរចនាវាឡើងដើម្បីអាចកាត់ដោយប្រើឌីសកិន (កូនជ្រូក) យ៉ាងងាយស្រួលនិងរហ័ស។

    ដុតប្លាស្ទិចពីក្រុមហ៊ុនសាន់ខន រចនាឡើងដើម្បីអាចកាត់បន្ថយនៅចំណុចណាមួយ កន្លែងដែលកម្លាំងនិងភាពធន់នៅតែដដែល ប៉ុន្តែបន្ទាប់ពីកាត់វាប្រហែលជាមិនគ្របលើគែមជាឫសទេ។ ឧទាហរណ៍ដែលអតិថិជនចូលចិត្តកាត់ដូចជាទទឹង ១០ ស។ ម .១២ ស។ ម .១៥ ម។ ម ១៥ ស។ ម ២០ ស។ ម។ ល។ ប៉ុន្តែប្រសិនបើអ្នកចង់កាត់គែមឱ្យល្អឥតខ្ចោះ។ សូមយោងលើតារាងដែលបង្ហាញខាងក្រោម។

 

ការកាត់ប្រវែង៖ ការប្រើប្រាស់ផ្លាស្ទិចខាងមុខកិនប្រវែង ១០០ ស។ ម (៣០x១០០ ស។ ម) ដើម្បីកាត់តូចជាង។ វាសមនឹងការទ្រទ្រង់ស្មាដែលស្មាទ្រទ្រង់ទទឹងបង្ហូរដែលមានទំហំជាង ៣០ ស។ ម។ផ្សេងទៀតដែលហ្គីតា

        វិធីធ្វើដូចនេះគឺប្រើផ្នែកខាងមុខវែង (១០០ ស។ ម) ដើម្បីកាត់វាទៅនឹងទទឹងដែលចង់បានឧទាហរណ៍កាត់ទៅនឹងទទឹងទ្រទ្រង់ស្មា។ ៣៤, ៣៨, ៤២, ៤៦, ៥២ ៥៦, ៦០, ៦៤ ស។ ម។ ប៉ុន្តែបើផ្នែកវែងត្រូវកាត់និងដាក់លើស្មាដូចនេះ វានឹងមានគុណវិបត្តិ។ មិនអាចផ្ទុកទម្ងន់នៃសំណុំស្តង់ដារ។ សាកសមនឹងប្រើក្នុងករណីក្រួសក្រួស ឬដាក់សក្តានុពលរុក្ខជាតិនៅលើកំពូល ដាក់របស់របរដើម្បីតុបតែងប្រភពទឹកខាងលើ មិនសមធ្វើជាអ្នកដើរឆ្លងកាត់ ព្រោះទំព័រនេះធំជាងស្តង់ដារ បន្ទុកត្រូវបានកាត់បន្ថយជាទំហំធំជាង។

 

left រូបភាពខាងឆ្វេងមានទទឹង ៤៦ ស។ ម។ បិទគែមទាំងពីរ✓រូបភាពខាងស្តាំកាត់ទទឹង ៧០ ស។ ម។ ផ្នែកម្ខាងទៀតត្រូវបានបើក

 

        ងាយស្រួលតំឡើងនិងកាត់ទំហំណាក៏បានៈងាយស្រួលតំឡើងតំរឹមអោយ បង្ហូរទឹកស្មា ក្នុងករណីដែលអតិថិជនបានបញ្ចប់ការកាន់ស្មាទឹកស្អុយ ប៉ុន្តែគឺទទឹង ទំហំមិនស្តង់ដារ អ្នកអាចទិញបាន ដឹងគុណប្លាស្ទិចភី កាត់ភ្លាមៗដើម្បីឱ្យសមនឹងទំហំទឹកហូរ ដោយត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីបញ្ជាឱ្យកាត់ទាំងពីទទឹង តាមតំរូវការដូចជាទទឹង ១០ ស។ ម .១៥ ស។ ម .២ ស។ ម .២ ស។ ម .២៥ ស។ ម .៥ ស។ ម ៣០ ស។ ម។ រឺកាត់ពីចំហៀងវែងដល់ទំហំ ៣៤ ស។ ម។ ៣៨ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ ៤២ ស។ ម។ យ។ ម។ ល។ ម៉ូដែលផ្សេងទៀត វាក៏មានភាពងាយស្រួលក្នុងការកាត់ដោយប្រើប្រដាប់កាត់ chia (កូនជ្រូក)

 

        តំឡើងបំពង់បង្ហូរទឹកជ័រប្លាស្ទិច PP គ្របដណ្តប់លើបំពង់បង្ហូរទឹកនិងផ្លូវដើរជុំវិញ។ សន្លឹកនិមួយៗត្រូវបានដាក់និងចាក់សោរដោយឡេចដែលរចនានៅលើជ្រុងទាំងបួន។ មានការកាត់ជ្រុងឱ្យសមនឹងតំបន់នីមួយៗ។ បើករន្ធដើម្បីឱ្យដើមឈើលេចឡើង ដោយសារតែតំបន់នៅក្នុងបន្ទប់ទឹកត្រូវតែសើមគ្រប់ពេល។ ការប្រើប្រាស់កាវបិទប្លាស្ទិចនឹងមិនបង្កឱ្យមានបញ្ហាច្រេះទេពេញមួយជីវិតសេវាកម្ម។ និងចានស៊ីម៉ងត៍ផ្លាស្ទិចភី ប្រើសម្ភារៈថ្នាក់ទីខ្ពស់ប្រភេទរឹងតឹងបន្ថែម។ ធ្វើឱ្យវាអាចអត់ធ្មត់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យយូវី ហើយអាចទ្រទំងន់បានល្អ

 

លក្ខណៈពិសេសនៃបន្ទះប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកនិងការបញ្ជាក់ជាក់លាក់នៃបន្ទះប្លាស្ទិក

# សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 1. បន្ទះនីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ ប្រសិនបើអ្នកត្រូវការទទឹងធំជាង ៣០ ស។ ម។ ឬប្រវែងជាង ១០០ ស។ ម។ អាចដាក់ក្នុងសោររួមគ្នាដើម្បី ឲ្យ រឹងមាំស្រស់ស្អាត

២ ។ ទំហំសំណាញ់មានទំហំតូចណាស់ (ទំហំសំណាញ់) មានតែ ១,៥ x ៣ ស។ ម។ ប្រឆាំងនឹងសត្វកកេរ ឬជាមូលដ្ឋានគ្រឹះសម្រាប់ដាក់ក្រួសនៅក្នុងការងារសួនច្បារឬជម្រាលទ្រុងសត្វចិញ្ចឹម។ ជម្រាលហែលទឹកហូរហៀរជុំវិញរោងចក្រ

3.ជាន់ម៉ាតបញ្ចប់។ វាជាកម្រាលអនាម័យមានទំងន់ស្រាលមិនប្រមូលយកក្លិនសន្សំសំចៃពេលវេលាក្នុងការតំឡើងការប្រឆាំងនឹងរអិលការស្រូបយកឆក់ (ផលប៉ះពាល់ស្រូបយក) មិនប្រមូលធូលីនិងកខ្វក់ (ងាយលាងសំអាត) គ្មានទឹកស្អុយ (បង្ហូរទឹករលោង) អ៊ីសូឡង់, មិនដឹកនាំអគ្គិសនី ការពារការឆ្លងចរន្តអគ្គិសនី (អ៊ីសូឡង់)

៤. ប្រើជាកំរាលឥដ្ឋ។ សន្លឹកប្លាស្ទិចដែលអាចផ្លាស់ប្តូរបាន ទឹកហូរនៅជុំវិញអាង បង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញរោងចក្រ ជាន់ទ្រុងសត្វចិញ្ចឹម កម្រាលឥដ្ឋប៊ិចសត្វកសិដ្ឋានក្តាមផលិតផលគាំទ្រពីខ្សែក្រវ៉ាត់ដឹក តំបន់ប្រឆាំងនឹងការរអិល, ជាន់អនាម័យ, ជាន់អនាម័យ, ជាន់ដើរ, អនុញ្ញាតឱ្យស្មៅដុះ តំបន់ដែលត្រូវការអនាម័យ និងពាក្យសុំយោងទៅតាមតំរូវការនៃគ្រប់តំបន់ដោយគ្មានការរឹតបន្តឹង

 

គម្រោងប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកគម្រោងបង្ហាញគំរូនៃការងារពីអតិថិជននិងគំនិតនៃការដាក់ពាក្យ ការបង្ហូរទឹកប្លាស្ទិកបានបញ្ចប់ # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

ការតំឡើងបន្ទះប្លាស្ទិកភីអិលស៊ីនៅលើផ្សារវីឡាអាហារផ្សាររមហាំងផ្សារចៃឆ្កេសាលាកាហ្វេហាងកាហ្វេជុំវិញទីលានបាល់ទាត់។ ល។

 

        ពណ៌របស់វាគឺពណ៌ប្រផេះស្រាល (ពណ៌ប្រផេះ) គឺជាសម្លេងធម្មជាតិទឹកពណ៌ផែនដីដែលត្រូវបានរចនា ដើម្បីឱ្យមានធម្មជាតិបំផុត ផ្សំជាមួយស៊ីម៉ងត៍ស៊ីម៉ងត៍បេតុងឬខ្ពស់បំផុតគឺជាពណ៌ពេញនិយមបំផុត។ ប្រើជាការបង្ហូរទឹកសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដើម្បីផ្គូផ្គងតោនទាំងអស់។

 

ទំហំប្លាស្ទិកស្តង់ដារមានទំហំចាប់ពី ២៥ ស។ ម។ មនិង ៣០ ស។ ម។ អាចប្រើជាស៊ុមរាងចតុកោណកែងឬទំរង់ស្ទ្រីមដោយឥតគិតថ្លៃ។ ពួកគេក៏អាចត្រូវបានប្រើជាឧបករណ៍ជំនួសដែកថែបដែកផងដែរ។ ដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញផ្ទះក្រាលគ្រួសសត្វកសិកម្មផ្លូវដើរថ្មើរជើងដោយគ្មានការរឹតត្បិត។

 

        បង្ហូរទឹកផ្លាស្ទិចថ្មីសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅ ប្រភេទដែលមានគុណភាពខ្ពស់និងតឹងរឹងបន្ថែម វាត្រូវបានគេរចនាឡើងដើម្បីប្រើប្រាស់បានយ៉ាងល្អនៅក្នុងសួនសត្វបាហ្សាអាងហែលទឹកហាងកាហ្វេវាលបាល់ទាត់ឬជាពិសេសកន្លែងសើមជំនួសឱ្យដែកថែបព្រោះវានឹងមិនច្រេះពេញមួយជីវិតរបស់វាទេ។ ការថែទាំងាយស្រួល ស្បែករលោងភ្លឺរលោងមិនមែនជាប្រភពនៃការប្រមូលផ្តុំមេរោគទេគឺគ្រាន់តែប្រើបាញ់ទឹកដើម្បីលាងសម្អាតភាពកខ្វក់យ៉ាងងាយ។ ផ្ទៃខាងលើត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីការពារការរអិល។ អាចទ្រទ្រង់ទំងន់របស់អ្នកដំណើរឆ្លងកាត់បានល្អ

 # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក # ផ្លាយស៊ីមមីងភីលហ្គិនភីងណល

 

ការតំឡើងក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចបំពង់បង្ហូរទឹកផ្លាស្ទិចភីផ្លាស្ទិចភីហ្សាប្លាស្ទិកឡៃដិនអាយលែនត្រា ១៨: ខុនដូជីវិត @ Ladprao18

        តំឡើងផ្លាស្ទិច PP នៅជុំវិញអាងហែលទឹក។ រចនាឡើងដើម្បីឱ្យមានដើមឈើដាំនៅលើដំបូល មានក្រួសនិងថ្មដែលប្រោះលើខ្ទះ។ ហើយលក្ខណៈនៃតំបន់គឺផ្លូវដើរកើនឡើង រូបភាពបង្ហាញថារចនាសម្ព័ន្ធដែកអាចទ្រទ្រង់ការដឹងគុណទាំងទទឹងនិងប្រវែង។ សន្លឹកនិមួយៗត្រូវបានដាក់និងចាក់សោរដោយឡេចដែលរចនានៅលើជ្រុងទាំងបួន។ មានការកាត់ជ្រុងឱ្យសមនឹងតំបន់នីមួយៗ។ បើករន្ធដើម្បីឱ្យដើមឈើលេចឡើង គឺជាព្រឹត្តិការណ៍ថែសួនតុបតែងនៅជុំវិញអាងហែលទឹកក្នុងគម្រោង ដោយសារតែវាត្រូវបានរចនាឡើងដើម្បីប្រើសម្ភារៈ PP ថ្នាក់ទីខ្ពស់, រឹងនិងបន្ថែមតឹង។ ធ្វើឱ្យវាអាចអត់ធ្មត់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យយូវី ហើយអាចទ្រទំងន់បានល្អ

 

# សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # បំពង់បង្ហូរទឹកដែលមានបរិមាណច្រើននៅជុំវិញអាងហែលទឹក # PlasticSwimmingPoolOverflowGrating

 

# សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក # ផ្លាយស៊ីមមីងភីលហ្គិនភីងណល

 

ការតំឡើងក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចបំពង់បង្ហូរទឹកផ្លាស្ទិចភីអេសផ្លាស្ទិចនៅក្នុងបន្ទប់ទឹកផ្ទះបាយនៅជុំវិញផ្ទះការិយាល័យ

        តំឡើងគម្របក្រឡាចត្រង្គផ្លាស្ទិចសម្រាប់បង្ហូរទឹក PP PP ប្លាស្ទិកប្លាស្ទិកនៅជុំវិញប្រឡាយបង្ហូរទឹកបន្ទប់ទឹកនិងផ្លូវដើរជុំវិញ។ សន្លឹកនិមួយៗត្រូវបានដាក់និងចាក់សោរដោយឡេចដែលរចនានៅលើជ្រុងទាំងបួន។ មានការកាត់ជ្រុងឱ្យសមនឹងតំបន់នីមួយៗ។ បើករន្ធដើម្បីឱ្យដើមឈើលេចឡើង ដោយសារតែតំបន់នៅក្នុងបន្ទប់ទឹកត្រូវតែសើមគ្រប់ពេល។ ការប្រើប្រាស់កាវបិទប្លាស្ទិចនឹងមិនបង្កឱ្យមានបញ្ហាច្រេះទេពេញមួយជីវិតសេវាកម្ម។ និងចានស៊ីម៉ងត៍ផ្លាស្ទិចភី ប្រើសម្ភារៈថ្នាក់ទីខ្ពស់ប្រភេទរឹងតឹងបន្ថែម។ ធ្វើឱ្យវាអាចអត់ធ្មត់នឹងពន្លឺព្រះអាទិត្យយូវី ហើយអាចទ្រទំងន់បានល្អ

# សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅគំរូថ្មីបំផុត # ល្អក់ខ្លាំងដើម្បីបង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាងហែលទឹក # ផ្លាយស៊ីមមីងភីលហ្គិនភីងណល

 

ដំឡើងបន្ទះប្លាស្ទិកភីអេសភីនៅក្នុងពណ៌ខ្មៅរលោងមើលទៅមិនអាចកាត់ថ្លៃបាន។ ប្រើជាកំរាលឥដ្ឋ រៀបចំការតាំងពិព័រណ៍

        ប្រើសន្លឹកដឹងគុណប្លាស្ទិចខ្មៅ។ ដើម្បីមើលទៅសាមញ្ញ បង្កើនតម្លៃផលិតផលដែលបានបង្ហាញ ចានដឹងគុណនីមួយៗអាចត្រូវបានចាក់សោជាមួយគ្នាជាបំណែកតែមួយដោយមិនចាំបាច់ផ្លាស់ទី។ គឺជាក្រឡាចត្រង្គប្លាស្ទិកដ៏តឹងរឹងពិសេស ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី) ថ្នាក់ពិសេសថ្នាក់ AA បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរទម្ងន់ ២,៥ គីឡូក្រាម / សន្លឹក ចាននីមួយៗមានសោសម្រាប់ភ្ជាប់ជាមួយអ្នកដទៃ។ គន្លឹះគឺត្រូវតំឡើងនិងរុះរើយ៉ាងងាយស្រួល។

# ការដឹងគុណជាន់ចុងក្រោយបំផុត។ # ដីខ្សាច់ល្អសម្រាប់បង្ហូរទឹកនៅជុំវិញអាង #WalkwayPlasticGrating

 

បដិវត្តក្រឡាចត្រង្គដែលហៀរចេញជុំវិញរចនាប័ទ្មចាស់នៃអាងហែលទឹក។ ជាមួយនឹងការបង្ហូរប្លាស្ទិចដែលផលិតរួចរាល់សូមថ្លែងអំណរគុណបន្ថែមតឹងរឹងនិងប្រើប្រាស់បានយូរ។ # សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅបំផុត # ផ្លាស់ប្តូរស្តាយដើមនៃការបង្ហូរទឹកហូរសូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅនៅជុំវិញអាងហែលទឹក # រមណីយដ្ឋានហែលទឹកភ្លោះហែលទឹក

 

        ការប្រើប្រាស់នៃការហៀរទឹកហូរជុំវិញអាងហែលទឹក ដោយមានទទឹងប្រហែល ៨០ ស។ មដោយប្រើក្រដាសប្លាស្ទិកប្លាស្ទិក PP ចំនួន ៣ សន្លឹកដែលត្រូវដាក់ទទឹង បន្ទាប់មកប្រោះជាមួយក្រួសនិងដីខ្សាច់ទន្លេ។ ជ័រប្លាស្ទិចជ័រដែលមានគុណភាពខ្ពស់៖ ជាជ័រប្លាស្ទិចស្វិតពិសេស។ ផលិតពីបន្ទះប្លាស្ទិក PolyPropylene (ភី។ ភី។ ភី) ថ្នាក់ពិសេសថ្នាក់ AA បច្ចេកវិទ្យាចាក់ថ្នាំមួយដុំប្រើផ្សិតធំតែមួយ។ ធ្វើឱ្យចានដឹងគុណទាំងមូលគ្មានថ្នេរ រឹងមាំតឹងរឹងប្រើប្រាស់បានយូរ អ្នកលក់លេខមួយនៅក្នុងខ្សែផលិតផលសម្រាប់បង្ហូរទឹកស្អុយព្រោះវាមិនច្រេះ។ ជាពិសេសម៉ូឌែលស្តង់ដារស៊ីម៉ងត៍កម្រាលខ្ពស់ស្រស់ស្អាតនិងមានតំលៃថោក

 

សំណាញ់រន្ធតូចការពារមិនឱ្យមានសត្វល្មូនដែលមានគ្រោះថ្នាក់៖ វាជាស៊ីបចង្អូររអិលនិងផ្ទៃរអិលទំហំសំណាញ់មានទំហំត្រឹមតែ ១.៥ គុណនឹង ៣ ស។ ម, តូចជាងបំពង់បង្ហូរទឹក។ នៅជុំវិញអាងរួម ដូច្ន្រះវាអាចត្រូវបានប្រើជាក្រឡាចត្រង្គមូលដ្ឋានសម្រាប់ដាក់ក្រួសនិងថ្មនៅក្នុងការថែសួនស្រះទឹកនិងទឹកដែលត្រូវការបង្ហូរទឹកលឿន។ ឬធ្លាប់ប្រើអន្ទាក់សត្វកណ្តុរពស់សត្វពពែមើមសំរាមស្លឹកឈើល្អ ៗ លើផ្ទៃរចនាប្រឆាំងនឹងរអិល។ ឬប្រើជារអិលសម្រាប់ទ្រុងគោ ហៀរទឹកហូរជុំវិញអាង នៅជុំវិញរោងចក្រសើម ផ្តោតលើភាពស្អាតនៅក្នុងតំបន់ដែលមិនចង់ច្រែះ។ ឬប្រើក្នុងផ្ទះបាយអាហារដ្ឋានផ្សារស្រស់ទីផ្សារចៃឆ្កេ។ ល។

ภาษาจีน

塑料格柵板,

優質塑料地板和游泳溢流格柵,塑料格柵,溢流排水孔,圍繞游泳池邊緣。 PP格子地墊

#篩#塑料格柵#游泳池周圍大量積水。 #塑料排水g價格#塑料格柵#塑料溢水槽#排水爐排#游泳池周圍的格柵板#圍繞游泳池邊緣的格柵,溢流排水網#最新型號的溢流排水格柵,取代了原來的排水格柵#PlasticGrating #SwimmingPoolSpaGrates #OverflowChannelGrating #TrechDrainageGrating #PlasticDrainCoverGrating #SwimmingPoolOverflowDrainGrating #PlasticGratingPanels

        塑料格柵板,塑料格柵板,Chancon外觀設計專利適用於潮濕或生鏽的區域。增加防紫外線(耐日光),高重量,強韌性由高品質AA級PP塑料製成,特別堅韌PP(聚丙烯)是一個篩子,溝槽,細長,光滑,防滑的表面,篩孔的尺寸(篩孔尺寸)僅為1.5 x 3厘米。它比一般水池周圍的溢流排水溝小。因此,它可以用作在園藝,噴泉池中放置碎石和石頭的基礎網格。並能夠捕獲樹葉垃圾,易於安裝,可訂購以適合已經製成的排水肩,重量輕2.5公斤/張每塊板都有一個相互連接的鎖,無縫防滑表面用作高架人行道的地板墊。或更換舊游泳池邊緣的溢水g或用於廚房,跳蚤市場,自助餐廳,噴泉水池

報價,優質塑料排水格柵,特硬型聚丙烯PP格柵報價

**以上為價格。不含增值稅和運費(是在工廠收取的價格)|不含增值稅和運費的價格

**產品為塑料排水網成品。有庫存的產品可以立即接收。聯繫,訂購,取貨請發送文件,採購訂單和公司地址。預約接收產品

   

**塑料格柵可排出游泳池邊緣的溢流1年產品質量保證,可以保證質量和價格。因為直接從製造商的工廠出售Chancon Co.,Ltd.的專利設計是通過從一個大型模具中註射高壓塑料而實現的,與世界上任何其他模具相比,都是無縫的,具有防滑表面,小孔,堅硬,超韌性。包含抗真菌,抗紫外線

 

 

預製塑料格柵的特點,超強的優質塑料地板和游泳溢流格柵特性

1)獨特的專利溢流格柵:一項獨特的設計專利。 Shancon PP格柵塑料排水格柵頂面設計為三角形,以防止在整個紙張上打滑,看起來非常漂亮。小孔可保護爬行動物由於更精緻的細節,看上去像是天然的排水格柵,溫柔而藝術。獨特而卓越的保證使我們的燒烤架在這個世界上獨一無二。因為我們是工廠,製造商,產品的直接擁有者

 

2)用於潮濕地面的無銹光柵:在潮濕區域效果很好。需要清潔,不生鏽設計用於機器碼垛工作作為防滑地墊高架走廊支持人造草快速排水浸入魚塘水中或用游泳池代替常規格柵浸入水中不會生鏽。添加了一種抗真菌劑。並防止紫外線用作噴泉池周圍的排水溝蓋。它有一個小孔,因此可以在花園的頂部放置卵石

3)高質量的聚丙烯塑料:這是一種特殊的堅硬塑料網格。由塑料顆粒製成特級AA級聚丙烯(PP)一件式註射成型技術使用單個大模具。使整個光柵板無縫堅固,堅韌,耐用排水格柵產品線中排名第一的銷售商,因為它不會生鏽。特別是標準模型,水泥裸露,蓬鬆,美觀,價格適中

4)防止危險爬行動物的小孔網:它是篩子,溝槽,細長孔,防滑表面,網眼尺寸僅為1.5 x 3厘米。在公共游泳池周圍rate因此,它可以用作在園藝,噴泉池以及需要快速排水的地方放置礫石和石頭的基礎格柵。或用於很好地捕捉老鼠,蛇,動物,細菌,垃圾,樹葉的表面。獨特的防滑設計表面。或用作牛籠板游泳池周圍的爐排濕植物周圍在不希望生鏽的地方集中清潔。或用於廚房,自助餐廳,新鮮市場,跳蚤市場等。

 

5)易於安裝和切割成任意尺寸:易於安裝,可以切割成適合預製的排水導軌。如果客戶完成了裝訂線槽肩但是寬度非標準尺寸你可以買塑料PP光柵立即切割以適合裝訂線槽的大小通過設計以從寬度方向切割根據需要,例如寬度10cm,15cm,20cm,25cm,30cm或從長邊切成尺寸為34cm,38cm,42cm,46cm的塑料排水網的重量與其他格柵型號相比非常輕。任何也可以使用砂(小豬)輕鬆切割

盤6)重量輕2.5千克且可鎖定:重量輕2.5千克/張。每個板都有一個用於與其他板連接的鎖。如果您想將其用作大面積的地板需要寬度大於30厘米,或長度大於100厘米,每張紙上都有一fang牙,可以將公母裝在一起,使之堅固,美觀。用作現成的地板它是一種輕巧,衛生的地板墊,不積聚異味,節省安裝時間,防滑,減震劑(抗衝擊吸收劑),不積聚灰塵和污垢,注射劑易於清潔,因為表面是有光澤的塑料(容易(乾淨)排水,密閉(排水順暢)是絕緣的,不導電。防觸電保護(絕緣子)

7)保修1年:1年產品質量保證,可以保證質量和價格。因為直接從製造商的工廠出售Chancon Co.,Ltd.的專利設計是通過從一個大型模具中註射高壓塑料而實現的,與世界上任何其他模具相比,都是無縫的,具有防滑表面,小孔,堅硬,超韌性。包含抗真菌,抗紫外線,抗紫外線,我們敢保證每一個排水格柵的質量

8)更換游泳池光柵:旨在取代舊式游泳池格柵用作舊游泳池周圍的溢水g子。或用作工廠周圍的排水網人行道地墊多功能塑料板螃蟹支撐傳送帶上的產品。防滑區,防震,衛生地板,人行道地板,允許草生長需要清潔的區域並可根據任何領域的應用需求無限制#圍繞成品游泳池邊緣的塑料格柵溢水溝#SwimmingPoolOverflowGrating #溢水g子撒上碎石

#最新型號的格柵板#取代了原來的塑料格柵板,以排出游泳池周圍的溢流物。 #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

暢銷書#1:PP塑料網格板強力,粘性類型(是產品格柵,裝訂線,蓋板,排水管公司最暢銷型號)

        #最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel,因為它是精美的設計,既有顏色又有經典的小孔,排水快此外,堅韌的塑料質地,堅固,經濟的價格,不生鏽,適合潮濕地區。它替代了傳統的泳池網格。

        預製塑料網格,標準模型Chancon獨家專利,獨特,通道尺寸15x30mm。,高度30mm。灰色,標準尺寸,寬度30x100cm。,經濟價格,不生鏽,可以放置在與水接觸良好的區域。適合作為泳池周圍燒烤架的替代品。或在頂部鋪設礫石進行美化

        塑料格柵板,易於安裝,重量輕2公斤/張。每個板都有一個用於與其他板連接的鎖。如果您想將其用作大面積的地板需要寬度大於30厘米,或長度大於100厘米,每張紙上都有一fang牙,可以將公母裝在一起,使之堅固,美觀。用作現成的地板它是一種輕巧,衛生的地板墊,不積聚異味,節省安裝時間,防滑,減震劑(抗衝擊吸收劑),不積聚灰塵和污垢,注射劑易於清潔,因為表面是有光澤的塑料(容易(乾淨)排水,密閉(排水順暢)是絕緣的,不導電。防止觸電(絕緣子)

        塑料格柵,排水槽塑料格柵板是一種特殊的堅韌塑料格柵。由塑料顆粒製成特級AA級聚丙烯(PP)一件式註射成型技術使用單個大模具。使整個光柵板無縫堅固,堅韌,耐用排水格柵產品線中排名第一的銷售商,因為它不會生鏽。特別是標準模型中,裸露的水泥,閣樓,美觀,經濟的價格

#最新型光柵光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

材料性能及製造工藝優質塑料地板和游泳溢流格柵規格

1)預製塑料格柵,PP,灰色水泥,閣樓作為標準色超經濟的價格對於其他顏色(黃色,綠色,銀色,黑色,白色等),客戶可以根據需要選擇顏色。所有顏色的質量都相同。但是特殊顏色的價格比標準顏色貴。由於製造過程中添加了特殊的顏色這也取決於最小訂購量。有興趣向銷售部門索取更多信息

2)現成的塑料網格。專為強度和在許多條件下使用而設計。用於鋪設平板,高架地板。錦鯉池塘的走道平板蓋住房屋,公寓,學校,工廠,游泳池周圍的運動場,爐排,排水系統

3)可用於美化工作,浸泡在水中而不生鏽,可用作噴泉池周圍的排水溝蓋。小孔只有1.5×3厘米。因此,可以將小石子放在頂部進行裝飾性表面處理。它也可作為的完美溢出漏極網格

製造塑料PP(聚丙烯。4))具有硬質表面抵抗刮傷。穩定,不易變形它是一種很好的電絕緣材料,重量輕,不收集氣味,節省安裝時間,防滑,減震劑(抗衝擊吸收劑),不收集灰塵和污垢,注射劑易於清潔,因為表面是有光澤的塑料(易於清潔)沒有積水(排水順暢)沒有絕緣並且不導電。防止觸電(絕緣子)

5)可能耐某些化學物質。但是某些化學藥品可能會膨脹。或者可以柔軟在105華氏度到15華氏度(40攝氏度到-10攝氏度)溫度下具有韌性,

6的對水蒸氣和氣體的滲透具有良好的抵抗力。可以承受高溫滅菌。 (滅菌溫度:100 C)

#最新一代的柵格光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

最新的!塑料金屬黑色特殊新型款式:Black Metallic PP Plastic GRATING Panel塑料

        排水格柵,排水格柵,特殊顏色模型黑色金屬質感,亮麗。更換舊式排水溝是雕塑作品的雕塑,看起來很完美與所有表面兼容適用於餐廳,酒店,工廠,游泳池,噴泉和一般高架走廊,

        重量輕2.5公斤,可上鎖:2.5公斤/張。每個板都有一個用於與其他板連接的鎖。如果您想將其用作大面積的地板需要寬度大於30厘米,或長度大於100厘米,每張紙上都有一fang牙,可以將公母裝在一起,使之堅固,美觀。用作現成的地板它是一種輕巧,衛生的地板墊,不積聚異味,節省安裝時間,防滑,減震劑(抗衝擊吸收劑),不積聚灰塵和污垢,注射劑易於清潔,因為表面是有光澤的塑料(容易(乾淨)排水,密閉(排水順暢)是絕緣的,不導電。防觸電保護(絕緣子)

        保修1年:1年產品質量保證,可以保證質量和價格。因為直接從製造商的工廠出售Chancon Co.,Ltd.的專利設計是通過從一個大型模具中註射高壓塑料而實現的,與世界上任何其他模具相比,都是無縫的,具有防滑表面,小孔,堅硬,超韌性。包含抗真菌,抗紫外線,抗紫外線,我們敢於保證每個排水格柵的質量

        更換游泳池光柵:旨在取代舊式的游泳池格柵。用作舊游泳池周圍的溢水g子。或用作工廠周圍的排水網人行道地墊多功能塑料板螃蟹支撐傳送帶上的產品。防滑區,防震,衛生地板,人行道地板,允許草生長需要清潔的區域並可根據任何領域的應用需求無限制#圍繞成品游泳池邊緣的塑料格柵溢水溝#SwimmingPoolOverflowGrating #溢水g子撒上碎石

#最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

塑料,特殊顏色型號,可定制,特殊顏色PP塑料網格板

      排水網,泳池邊緣的溢水排水網,特殊顏色包括黃色,綠色,銀色,黑色,白色和其他顏色。所有顏色的強度質量都相同。但是特殊顏色的價格比標準顏色貴。由於製造過程中添加了特殊的顏色

這也取決於最小訂購量。有興趣向銷售部門詢問更多信息#最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

          獨特的專利溢流光柵:一項獨特的設計專利。 Shancon PP格柵塑料排水格柵頂面設計為三角形,以防止在整個紙張上打滑,看起來非常漂亮。小孔可保護爬行動物由於更精緻的細節,看上去像是天然的排水格柵,溫柔而藝術。獨特而卓越的保證使我們的燒烤架在這個世界上獨一無二。因為我們是工廠,製造商,產品的直接擁有者

 

        適用於潮濕地面的無銹光柵:在潮濕區域效果很好。需要清潔,不生鏽設計用於機器碼垛工作作為防滑地墊高架走廊支持人造草快速排水浸入魚塘水中或用游泳池代替常規格柵浸入水中不會生鏽。添加了一種抗真菌劑。並防止紫外線用作噴泉池周圍的排水溝蓋。帶有小孔的小石子可以放在花園的頂部

 

        高品質的聚丙烯塑料:這是一種超韌性的塑料網格。由塑料顆粒製成特級AA級聚丙烯(PP)一件式註射成型技術使用單個大模具。使整個光柵板無縫堅固,堅韌,耐用排水格柵產品線中排名第一的銷售商,因為它不會生鏽。尤其是標準型號,水泥裸露,蓬鬆,美觀,價格便宜

 

        小孔網防止危險的爬行動物:它是一個篩子,溝槽,細長,光滑的表面,網眼尺寸僅為1.5 x 3厘米。在公共泳池附近因此,它可以用作在園藝,噴泉池以及需要快速排水的地方放置礫石和石頭的基礎格柵。或用於很好地捕捉老鼠,蛇,動物,細菌,垃圾,樹葉的表面。獨特的防滑設計表面。或用作牛籠板游泳池周圍的爐排濕植物周圍在不希望生鏽的地方集中清潔。或用於廚房,自助餐廳,集市,市場等。

        更換游泳池光柵:旨在代替舊式的游泳池格柵。用作舊游泳池周圍的溢水g子。或用作工廠周圍的排水網人行道地墊多功能塑料板螃蟹支撐傳送帶上的產品。防滑區,防震,衛生地板,人行道地板,允許草生長需要清潔的區域並可根據任何領域的應用需求無限制#圍繞成品游泳池邊緣的塑料格柵溢水溝#SwimmingPoolOverflowGrating #溢流篩,撒礫石,

特殊尺寸的切割塑料PP光柵,超強的預製塑料格柵板,標準尺寸,寬度30x100cm。(可切成特殊尺寸以匹配肩軌寬度和長度均可)

        塑料網格#最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel善康公司這是一款堅固耐用的爐排,設計精良。擁有獨特的專利,獨特的設計,堅固耐用,適用於人行道系統。排水工程具有最高的排水效率,但溝槽尺寸最小。能夠用作小卵石的基礎,用作與自然和諧相處的園藝基礎。

 

寬度切割:塑料板的介紹。正面寬度30厘米(30×100厘米)。切成較小的寬度。適合肩部支撐

        塑料排水g標準寬度為30x100cm。可以切割成非常合適的標準尺寸

 • 尺寸20x100cm。(有8個孔覆蓋邊緣)
 • 尺寸25x100cm。(有10個孔可以覆蓋邊緣)

 

    。客戶完成了天溝的肩膀。但是寬度非標準尺寸你可以買塑料PP光柵立即切割以適合裝訂線槽的大小因為我們將其設計為能夠輕鬆快速地使用磨盤(小豬)進行切割。

    Shancon公司的塑料烤架設計成可以隨時切割強度和耐用性保持不變但是切割後,它可能無法作為根部覆蓋邊緣。客戶喜歡剪切的示例,例如寬度10cm,12cm,15cm,20cm等,但是如果要完美剪切邊緣。請參考下圖。

 

裁切長度:使用前塑料格柵長100厘米(30×100厘米)。切成較小的尺寸。它可以安裝在肩部支撐超過30厘米的排水口的寬度的肩部支撐另

        中。體育館這樣做的一種方法是使用長的正面(100厘米)將其切成所需的寬度,例如切成適合肩部支撐的寬度34、38、42、46、52、56、60、64厘米等,但是如果將長部分切開並像這樣放在肩膀上會有弊端。不能承載標准設定的重量。適用於礫石灑落的情況或者把花盆放在上面放置物品以裝飾上方的噴泉不適合當路人因為頁面比標準寬負載減小,尺寸更大。

 

✓左側圖片寬46厘米。閉合兩個邊緣。✓右側圖片切成70厘米的寬度。另一側打開。

 

        易於安裝和切割成任意尺寸:易於安裝,可以切割排水肩,預製水如果客戶完成了裝訂線槽肩但是寬度非標準尺寸你可以買塑料PP光柵立即切割以適合裝訂線槽的大小通過設計以從寬度方向切割根據需要,例如寬度10cm,15cm,20cm,25cm,30cm,或從長邊切成尺寸為34cm,38cm,42cm,46cm等。與格柵相比,成品塑料排水格柵的重量非常輕。其他型號也可以使用Chia切割刀片(小豬)輕鬆切割,

 

        在浴室排水管和走道周圍安裝PP塑料格柵排水格柵蓋。每張紙都被放置並用設計在所有四個面上的字典鎖定。有一個切角適合每個區域。打開一個洞,讓樹出現因為浴室中的區域必須始終保持濕潤。使用塑料格柵不會在整個使用壽命內引起腐蝕問題。和PP塑料篩板使用高級材料,堅硬的類型,特別堅韌。使其能夠耐受紫外線並可以很好地支撐體重

 

塑料格柵板規格和應用塑料格柵板規格

#最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel打擊

1.每個墊都有一個用於與他人連接的鎖。如果需要的寬度大於30厘米,或者長度大於100厘米,可以放在一起牢固而美觀

2.篩孔尺寸很小(篩孔尺寸),只有1.5 x 3厘米防鼠或作為在花園工作或牲畜籠板中鋪設礫石的基礎。切片在工廠周圍游泳

。3.地板墊完成。它是一種輕質的衛生地墊,不產生異味,節省安裝時間,防滑,減震劑(抗衝擊吸收劑),不收集灰塵和污垢(易於清潔),沒有積水(順暢排水)絕緣,不帶電防止電擊(絕緣子).

4用作地板墊。多功能塑料板水池周圍的溢水篩工廠周圍的排水g寵物籠地板地板,動物圍欄,養蟹場,傳送帶的支撐產品防滑區,防震,衛生地板,人行道地板,允許草生長需要清潔的區域並根據所有領域的需求無限制地應用

 

塑料光柵面板項目參考來自客戶的工作樣本和應用思路塑料排水格柵完成#最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel標準

 

在市場,食品別墅,Ramkhamhaeng市場,學校跳蚤市場,足球場周圍的自助餐廳等市場安裝塑料PP格柵板的

 

        顏色是淺灰色(Gray Color)是自然色調,成為最自然的與水泥,混凝土或閣樓混合的經典顏色是最受歡迎的顏色。用作排水格柵以匹配所有色調。

 

標準塑料光柵尺的寬度從25cm到30cm不等,既可以用作矩形框架,也可以用作自由溝槽,也可以替代鋼格板。不受限制地排泄房屋周圍的水,鋪好的地板,農場動物,人行道,人行道。

 

        新型塑料排水格柵高品質,特硬型它設計用於在集市,集市,游泳池,自助餐廳,足球場或特別潮濕的地方代替鋼,因為它在整個使用壽命中都不會生鏽。維修方便光滑,有光澤的皮膚不是細菌堆積的來源,只需使用噴水即可輕鬆洗淨污垢。頂部表面有缺口設計,可防止打滑。可以很好地支撐路人的體重

 #最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

安裝塑料格柵,排水槽,PP塑料格柵板,@ Ladprao18的Life Condo:@ Ladprao18的Life Condo

        在游泳池周圍安裝PP塑料格柵。設計用於在屋頂上種植樹木爐排上撒有碎石和石頭。而且區域特徵是高架人行道圖片顯示鋼結構可以在寬度和長度上支撐光柵。每張紙都被放置並用設計在所有四個面上的字典鎖定。有一個切角適合每個區域。打開一個洞,讓樹出現是在項目的游泳池周圍裝飾的園藝活動嗎因為它被設計為使用高級PP材料,所以堅硬而又堅韌。使其能夠耐受紫外線並可以很好地支撐體重

 

#最新型號的光柵#游泳池周圍的塑料格柵溢水口#PlasticSwimmingPoolOverflowGrating

 

#最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

在浴室,房屋周圍的廚房,辦公室中塑料格柵,排水槽,PP塑料格柵板。在浴室

        安裝排水溝和周圍的走道周圍安裝用於排水的塑料格柵蓋PP PP塑料格柵。每張紙都被放置並用設計在所有四個面上的字典鎖定。有一個切角適合每個區域。打開一個洞,讓樹出現因為浴室中的區域必須始終保持濕潤。使用塑料格柵不會在整個使用壽命內引起腐蝕問題。和PP塑料篩板使用高級材料,堅硬的類型,特別堅韌。使其能夠耐受紫外線並可以很好地支撐體重

#最新型號的光柵#塑料格柵可瀝乾游泳池周圍的溢流#PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

將PP塑料格柵面板安裝為有光澤的黑色,看起來很貴。用作樓板舉辦展覽

        使用黑色塑料格柵板。看起來很簡單增加所展示產品的價值每個光柵板可以一體固定在一起而無需移動。是一種特殊的堅硬塑料網格由塑料顆粒製成特級AA級聚丙烯(PP)一件式註射成型技術使用單個大模具。使整個光柵板無縫結實,堅韌,耐用,輕便,2.5公斤/張每個板都有一個用於與其他板連接的鎖。關鍵是易於安裝和拆卸

#最新型號的地板格柵。 #用於水池周圍排水的塑料格柵#WalkwayPlasticGrating

 

圍繞舊樣式的游泳池徹底改變溢流網格。借助現成的塑料排水格柵,特別堅硬,堅固,耐用#最新一代的光柵#更換游泳池旁的溢流排水格柵的原始樣式#塑料游泳池溢流排水格柵

 

        溢流格柵在游泳池周圍的應用用3張PP塑料光柵寬度放置約80厘米寬然後撒上碎石和河砂高質量的聚丙烯塑料:一種特殊的堅硬塑料篩。由塑料顆粒製成特級AA級聚丙烯(PP)一件式註射成型技術使用單個大模具。使整個光柵板無縫堅固,堅韌,耐用排水格柵產品線中排名第一的銷售商,因為它不會生鏽。尤其是標準型號,水泥裸露,蓬鬆,美觀,價格便宜

 

小孔網防止危險的爬行動物:它是一個篩子,溝槽,細長,光滑的表面,網眼尺寸僅為1.5 x 3厘米。在公共泳池附近因此,它可以用作在園藝,噴泉池以及需要快速排水的地方放置礫石和石頭的基礎格柵。或用於很好地捕捉老鼠,蛇,動物,細菌,垃圾,樹葉的表面。獨特的防滑設計表面。或用作牛籠板游泳池周圍的爐排濕植物周圍在不希望生鏽的地方集中清潔。或用於廚房,自助餐廳,新鮮市場,跳蚤市場等。

ภาษาอินโดนีเซีย(Indonesia)

Panel Grating

Plastik Lantai Plastik Kualitas Premium & Swimming Overflow Grating Keset lantai jalan kisi PP

# Saringan overflow # Kisi-kisi plastik #Membuat luapan air di sekitar kolam renang. # Harga parut drainase plastik # Kisi-kisi plastik # Selokan melimpah plastik # Parut drainase #Grating piring di sekitar kolam renang #Kisi-kisi, kisi-kisi saluran pembuangan di sekitar tepi kolam renang. # Model terbaru dari kisi saluran pembuangan untuk menggantikan jenis saluran drainase lama. #PlasticGrating #SwimmingPoolSpaGrates #OverflowChannelGrating #TrechDrainageGrating #PlasticDrainCoverGrating #SwimmingPoolOverflowDrainGrating #PlasticGratingPanels

        Panel Kisi Plastik, Panel Kisi Plastik, Paten Desain Eksklusif Chancon Cocok untuk digunakan di area yang lembab atau terendam air dengan karat, menggunakan aditif anti jamur. Tambahkan perlindungan UV (tahan terhadap sinar matahari), bobot tinggi, ketangguhan yang kuat. Terbuat dari plastik PP kelas AA berkualitas tinggi, sangat tangguh PP (Polypropylene) adalah saringan, alur, ramping, permukaan meruncing, permukaan anti selip, ukuran lubang kisi (ukuran jaring) hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil dari grid drainase overflow di sekitar kolam umum. Sehingga bisa digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu di taman, sumur kolam air mancur. Dan mampu menjebak serpihan daun, mudah dipasang, bisa dipesan sesuai bahu drainase yang sudah dibuat, ringan 2,5 kg / lembar Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkannya satu sama lain. Permukaan anti selip yang mulus digunakan sebagai alas lantai untuk jalan setapak yang ditinggikan. Atau gunakan sebagai pengganti jeruji pelimpah di sekitar tepi kolam renang lama. Atau digunakan di dapur, pasar loak, kantin, kolam air mancur

Kutipan, jeruji drainase plastik berkualitas tinggi, tipe ekstra tangguh Kutipan Plastik PolyPropylene PP Gratingtertera di

** Hargaatas. PPN dan pengiriman tidak termasuk (harga diambil di pabrik) | Harga tidak termasuk PPN dan Pengiriman

** Produk jadi jaringan drainase plastik. Ada stok produk yang siap menerima segera. Hubungi, pesan, ambil Silakan kirim dokumen, pesanan pembelian dan alamat perusahaan. Untuk membuat janji untuk menerima produk

   

** Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan air yang meluap di sekitar tepi kolam renang. Jaminan kualitas produk 1 tahun, Anda dapat yakin akan kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan injeksi plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar, mulus, tidak seperti cetakan lain di dunia. Permukaan non-slip, lubang kecil, keras, super tangguh. Mengandung anti jamur, tahan UV.

 

Fitur kisi plastik ekstra kuat yang telah dibuat sebelumnya, Lantai Plastik Berkualitas Premium & Kisi-kisi Kelebihan Kolam Renang

1) Kisi-kisi Limpahan Paten yang Unik: Satu paten desain yang unik. Jaringan drainase kisi PP plastik Shancon Permukaan atas didesain berbentuk segitiga agar tidak tergelincir di seluruh lembaran sehingga terlihat sempurna dan indah. Lubang kecil untuk melindungi reptil Terlihat seperti parutan saluran pembuangan alami, lembut dan artistik karena nuansa detailnya yang lebih halus. Jaminan unik dan luar biasa bahwa kisi-kisi kami unik di dunia ini. Karena kita adalah pabrik, pabrikan, pemilik produk secara langsung

 

2) Kisi Tanpa Karat untuk area lantai basah: berfungsi dengan baik di area basah. Butuh kebersihan, tidak ada karat Dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan pembuatan palet mesin. Adalah keset lantai anti selip Meninggikan koridor Mendukung rumput buatan untuk drainase cepat Berendamlah di air kolam ikan Atau kolam renang untuk menggantikan jeruji tradisional Bisa direndam dalam air, tidak akan berkarat. Ada agen anti jamur yang ditambahkan. Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Memiliki lubang kecil sehingga kerikil dapat diletakkan di atas taman

3) Plastik Poly Propylene Kualitas Tinggi: Merupakan bingkai plastik khusus yang kokoh. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, terjangkau

4) Lubang kecil mesh mencegah Reptil Berbahaya: Merupakan saringan, alur, licin, permukaan licin, ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil. Parut luapan di sekitar kolam umum Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur maupun kolam yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik. Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Tekankan kebersihan di area yang tidak ingin berkarat. Atau digunakan di dapur, kantin, bazar, pasar, pasar loak, dll.

 

5) Pemasangan dan Pemotongan yang Mudah untuk berbagai ukuran: Mudah dipasang, dapat dipotong agar sesuai dengan rel drainase yang sudah dibuat. Jika pelanggan telah selesai memanggul bahu selokan Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Dengan dirancang untuk memotong keduanya dari lebar Sesuai kebutuhan, seperti lebar 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, atau dipotong dari sisi panjang menjadi ukuran 34cm, 38cm, 42cm, 46cm.Berat jeruji drainase plastik jadi sangat ringan dibandingkan model kisi lainnya. Apa saja Ini juga dapat dengan mudah dipotong menggunakangrinding (piglet)

disc6) Ringan 2.5 kg dan dapat dikunci: ringan 2.5 kg / lembar. Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaan mengkilat plastik (Mudah Dibersihkan) tanpa air. Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Perlindungan terhadap sengatan listrik (Insulator)

7) Garansi 1 tahun: Garansi kualitas produk 1 tahun, Anda bisa terjamin kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan injeksi plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar, mulus, tidak seperti cetakan lain di dunia. Permukaan non-slip, lubang kecil, keras, super tangguh. Mengandung anti jamur, tahan UV, UV, kami berani menjamin kualitas setiap jeruji saluran air

8) Mengganti Kisi Kolam Renang: didesain untuk menggantikan kisi kolam renang model lama. Digunakan sebagai saringan luapan di sekitar kolam renang yang lebih tua. Atau digunakan sebagai jaringan drainase di sekitar pabrik Keset lantai jalan Lembaran plastik serbaguna Kepiting mendukung produk dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan area apa pun tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating Parut saluran pembuangan #Overflow ditaburi kerikil

# Model kisi kisi terbaru # Menggantikan gaya kisi plastik asli untuk mengalirkan limpahan di sekitar kolam renang. #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

Terlaris # 1: PP Plastic GRATING PANEL Tipe kuat, tangguh (merupakan produk kisi-kisi, talang, penutup, tiriskan Model terlaris nomor satu di perusahaan)

        #Versi terbaru dari kisi-kisi #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan air yang meluap di sekitar kolam renang. #PlasticSwimmingPoolGratingPanel karena desain yang cantik, baik warna dan klasik lubang kecil, drainase cepat Apalagi plastiknya tangguh, kuat, irit, tidak berkarat, cocok untuk area basah. Ini adalah produk pengganti untuk grid kolam tradisional.

        Kisi plastik pracetak, model standar Paten eksklusif Chancon, unik, ukuran saluran 15x30mm., Tinggi 30mm. Abu-abu, Ukuran standar, lebar 30x100cm., Harga ekonomis, tidak berkarat. Cocok sebagai pengganti grill di sekitar kolam renang. Atau letakkan kerikil di atasnya untuk pekerjaan lansekap

        Panel Grating Plastik, mudah dipasang, ringan, 2 kg / lembar Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaan mengkilat plastik (Mudah Dibersihkan) tanpa air. Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Mencegah sengatan listrik (Insulator)

        jeruji saluran pembuangan plastik Panel Kisi-kisi Plastik adalah kisi-kisi plastik khusus yang tangguh. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, gundul semen, loteng, cantik, harga ekonomis

# kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan air yang meluap di sekitar kolam renang. #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

Sifat material dan teknologi pembuatan Spesifikasi Lantai Plastik & Kolam Overflow Kualitas PremiumKisi 

1)plastik prefabrikasi, PP, semen abu-abu, loteng Sebagai warna standar Harga super ekonomis Untuk warna lain (kuning, hijau, silver, hitam, putih, dll), pelanggan dapat memilih warna yang diinginkan. Kualitas semua warna sama. Namun harga warna spesial lebih mahal dari warna standar. Karena proses pembuatannya yang menambah warna khusus Itu juga tergantung pada jumlah pesanan minimum. Tertarik untuk menanyakan informasi lebih lanjut di bagian penjualan

2) Kisi plastik siap pakai. Didesain khusus untuk kekuatan dan penggunaan dalam banyak kondisi. Digunakan untuk meletakkan lempengan, lantai yang ditinggikan. Lempengan jalan setapak di atas kolam koi Penutup, parut, saluran air di sekitar rumah, apartemen, sekolah, pabrik, lapangan olah raga di

sekitar kolam. Dengan lubang kecil berukuran hanya 1,5×3 cm, kerikil batu dapat diletakkan di atasnya untuk pengerjaan permukaan dekoratif. Ini juga berfungsi sebagai grid overflow drain yang sempurna.4

) Terbuat dari plastik PP (PolyPropylene) memiliki permukaan yang keras yang tahan terhadap goresan. Stabil, tidak mudah berubah bentuk Merupakan insulasi listrik yang sangat baik, ringan, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu dalam pemasangan, anti slip, penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaan plastik mengkilat (Mudah Dibersihkan) Tidak ada genangan air (Pembuangan Air Mulus) yang terisolasi dan tidak menghantarkan listrik. Mencegah sengatan listrik (Insulator)

5) mungkin tahan terhadap bahan kimia tertentu. Tetapi beberapa bahan kimia bisa mengembang. Atau bisa lembut Ini memiliki ketangguhan pada suhu mulai dari 105 derajat Fahrenheit hingga 15 derajat Fahrenheit (40 derajat Celcius hingga -10 derajat Celcius)

6) memiliki ketahanan yang baik terhadap uap air dan permeabilitas gas. Dapat menahan suhu tinggi yang digunakan untuk sterilisasi. (Sterilisasi: 100 C)

# Kisi kisi generasi terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan air yang meluap di sekitar kolam renang. #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

terbaru! Parutplastikmodel baru khusus dalam warna hitam metalik: Panel GRATING Plastik PP Metalik Hitam Parutplastik

        drainase,saluran, model warna khusus, hitam metalik, indah, berkilau. Ubah talang saluran gaya lama. Merupakan karya seni pahat dekoratif agar terlihat sempurna Kompatibel dengan semua permukaan Cocok untuk restoran, hotel, pabrik, kolam renang, air mancur dan koridor umum yang ditinggikan.Bobot

        ringan 2.5 kg dan dapat dikunci: ringan 2.5 kg / lembar. Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaan mengkilat plastik (Mudah Dibersihkan) tanpa air. Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Perlindungan Terhadap Sengatan Listrik (Insulator)

        Garansi 1 tahun: Jaminan kualitas produk 1 tahun, Anda dapat terjamin kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan injeksi plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar, mulus, tidak seperti cetakan lain di dunia. Permukaan non-slip, lubang kecil, keras, super tangguh. Mengandung anti jamur, tahan UV, UV, kami berani menjamin kualitas dari setiap kisi saluran

        Mengganti Kisi Kolam Renang: didesain untuk menggantikan kisi kolam renang model lama. Digunakan sebagai saringan luapan di sekitar kolam renang yang lebih tua. Atau digunakan sebagai jaringan drainase di sekitar pabrik Keset lantai jalan Lembaran plastik serbaguna Kepiting mendukung produk dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan area apa pun tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating Parut saluran pembuangan #Overflow ditaburi kerikil

Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

plastik, model warna khusus, dibuat sesuai pesanan, Panel GRATING Plastik PP Warna Khusus 

      Kisi-kisi drainase, kisi-kisi drainase luapan di sekitar tepi kolam renang, warna khusus antara lain kuning, hijau, silver, hitam, putih dan warna lain. Kualitas, kekuatan semua warna sama. Namun harga warna spesial lebih mahal dari warna standar. Karena proses pembuatannya yang menambah warna khusus

Itu juga tergantung pada jumlah pesanan minimum. Tertarik untuk bertanya lebih lanjut di bagian penjualan # Kisi versi terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

   

        Unique Patent Overflow Grating: Satu desain paten yang unik. Jaringan drainase kisi PP plastik Shancon Permukaan atas didesain berbentuk segitiga agar tidak tergelincir di seluruh lembaran sehingga terlihat sempurna dan indah. Lubang kecil untuk melindungi reptil Terlihat seperti parutan saluran pembuangan alami, lembut dan artistik karena nuansa detailnya yang lebih halus. Jaminan unik dan luar biasa bahwa kisi-kisi kami unik di dunia ini. Karena kami adalah produsen dan pemilik langsung produk

        Rustless Grating untuk area lantai basah: bekerja dengan baik di area basah. Butuh kebersihan, tidak ada karat Dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan pembuatan palet mesin. Adalah keset lantai anti selip Meninggikan koridor Mendukung rumput buatan untuk drainase cepat Berendamlah di air kolam ikan Atau kolam renang untuk menggantikan jeruji tradisional Bisa direndam dalam air, tidak akan berkarat. Ada agen anti jamur yang ditambahkan. Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Dengan lubang kecil, kerikil dapat ditempatkan di atas taman

        Plastik Poli Propilen Kualitas Tinggi: Ini adalah bingkai plastik yang sangat kuat. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, murah

        Lubang kecil mesh mencegah Reptil Berbahaya: Merupakan saringan, alur, licin, permukaan licin, ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil dari jeruji saluran air. meluap di sekitar kolam umum. Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur maupun kolam yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik. Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Tekankan kebersihan di area yang tidak ingin berkarat. Atau digunakan di dapur, kafetaria, bazar, pasar, dll.

        Mengganti Kisi Kolam Renang: didesain untuk menggantikan kisi kolam renang gaya lama. Digunakan sebagai saringan luapan di sekitar kolam renang yang lebih tua. Atau digunakan sebagai jaringan drainase di sekitar pabrik Keset lantai jalan Lembaran plastik serbaguna Kepiting mendukung produk dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan area apa pun tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating # Kerikil drainase luapan, kerikil batu,

 

Kisi PP Plastik Pemotong Ukuran Khusus, kisi plastik prefabrikasi ekstra kuat, ukuran standar, lebar 30x100cm. Bisa berupa lebar dan panjang)

        kisi plastik Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel Dari Perusahaan Shancon Ini adalah jeruji tugas berat yang sangat kuat dan dirancang dengan sempurna. Memiliki paten unik untuk desain yang unik, kuat, tahan lama, cocok untuk sistem jalan setapak. Pekerjaan drainase Memiliki efisiensi drainase tertinggi, tetapi dengan ukuran alur terkecil. Ini dapat digunakan sebagai dasar untuk kerikil kecil dan dapat digunakan sebagai dasar untuk lansekap yang selaras dengan alam.

 

Pemotongan Lebar: Pengenalan lembaran plastik. Lebar depan 30 cm (30x100cm.) Untuk memotong agar lebarnya lebih kecil. Pas di penyangga bahu

        Parut drainase plastik Lebar standar 30x100cm, dapat diaplikasikan untuk memotong ukuran standar yang sesuai dengan bagian tepi, antara lain:

 • Ukuran 20x100cm. (Dengan 8 lubang untuk menutupi bagian tepi)
 • Ukuran 25x100cm (Ada 10 lubang untuk menutupi bagian tepi)

 

    Pelanggan telah menyelesaikan bagian bahu palung. Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Karena kami mendesainnya agar dapat memotong menggunakan grinding disc (anak babi) dengan mudah dan cepat.

    Panggangan plastik dari Shancon Company Ini dirancang untuk dapat memotong pada titik mana pun. Dimana kekuatan dan daya tahannya tetap sama Tetapi setelah dipotong, mungkin tidak menutupi tepi sebagai akar. Contoh yang disukai pelanggan untuk dipotong seperti lebar 10cm., 12cm., 15cm. 20cm., Dll, tetapi jika Anda ingin memotong tepinya dengan sempurna Silakan lihat grafik yang ditunjukkan di bawah ini.

 

Pemotongan Panjang: Menggunakan kisi plastik depan, panjang 100 cm (30x100cm.), Dipotong menjadi lebih kecil. Ini cocok dengan penyangga bahu di mana bahu menopang selokan drainase yang lebih lebar dari 30 cm.penyangga

        Cara lain yang dilakukan oleh gym adalah dengan menggunakan bagian depan yang panjang (100 cm.) Untuk memotongnya sesuai lebar yang diinginkan, misalnya memotong agar sesuai dengan lebarbahu 34 , 38, 42, 46, 52 56, 60, 64 cm. Dll. Tetapi jika bagian yang panjang dipotong dan diletakkan di bahu seperti ini Akan ada kerugian. Tidak bisa membawa bobot set standar. Cocok untuk digunakan dalam kasus taburan kerikil. Atau letakkan pot tanaman di atasnya Tempatkan barang untuk menghias air mancur di atas Tidak cocok untuk menjadi orang yang lewat Karena halamannya lebih lebar dari standar Beban dikurangi karena ukuran lebih lebar.

 

✓ Gambar kiri lebarnya 46 cm. Tutup kedua tepinya. ✓ Gambar kanan dipotong menjadi lebar 70 cm.Sisi lainnya dibuka.Sisi yang lain

 

        dibuka.Mudah Pemasangan dan Pemotongan untuk berbagai ukuran: Mudah dipasang, pesan untuk dipotong tiriskan bahu Air yang sudah jadi Jika pelanggan telah selesai memanggul bahu selokan Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Dengan dirancang untuk memotong keduanya dari lebar Sesuai kebutuhan, seperti lebar 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm atau dipotong dari sisi panjang menjadi ukuran 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. Dll. Berat grid drainase plastik yang sudah jadi sangat ringan dibandingkan dengan jeruji. Model lainnya Juga mudah dipotong dengan menggunakan pisau pemotong chia (piglet)

 

        Pasanglah penutup parut drainase Kisi Plastik PP di sekitar talang drainase kamar mandi dan trotoar sekitarnya. Setiap lembar diletakkan dan dikunci dengan lex yang dirancang di keempat sisinya. Ada potongan sudut agar pas di setiap area. Buka lubang agar pohon muncul. Karena area di kamar mandi pasti selalu basah. Penggunaan kisi plastik tidak akan menyebabkan masalah korosi selama masa pakai. Dan plat saringan plastik PP Gunakan bahan bermutu tinggi, tipe keras, ekstra tangguh. Sehingga mampu mentolerir sinar matahari UV Dan bisa menopang berat badan dengan baik

 

Spesifikasi Panel Grating Plastik dan Aplikasi Spesifikasi Panel Grating Plastik

Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 1. Setiap bantalan memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika lebarnya lebih dari 30 cm, atau panjangnya lebih dari 100 cm, dapat dipasang kunci bersama-sama agar kuat, indah
 2. Ukuran mata jaring sangat kecil (ukuran mata jaring), hanya 1,5 x 3 cm Anti hewan pengerat Atau sebagai dasar untuk meletakkan kerikil di pekerjaan kebun atau lempengan kandang ternak. Pelat saringan dapat meluap dari kolam di sekitar pabrik.

 

 

 1. Panel lantai prefabrikasi Ini adalah alas lantai sanitasi yang ringan, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu dalam pemasangan, anti slip, penyerap goncangan (Penyerap Dampak), tidak mengumpulkan debu dan kotoran (Mudah Dibersihkan), tidak ada air yang tergenang (Drainase Air Halus) terisolasi, tidak mengandung listrik Mencegah sengatan listrik (Insulator)
 2. Gunakan sebagai alas lantai. Lembaran plastik serbaguna Saringan melimpah di sekitar kolam Parut drainase di sekitar pabrik Lantai kandang hewan peliharaan Lantai, kandang hewan, peternakan kepiting, produk pendukung dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan area apa pun tanpa batasan

 

 

Referensi Proyek Panel Grating Plastik Contoh pekerjaan pelanggan dan ide aplikasi Parut drainase plastik selesai. Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

Pemasangan Panel Kisi-kisi PP Plastik di Pasar Segar, Villa Makanan, Pasar Ramkhamhaeng, Pasar Loak Sekolah, Kantin Sekitar Lapangan Sepakbola, dll.

 

        Warna standarnya adalah Abu-abu Muda (Warna Abu-abu), tone warna tanah alami yang dirancang agar sesuai dengan alam sebagai bisa jadi. Menyatu dengan warna klasik semen, beton atau loteng, itu adalah warna yang paling populer. Gunakan sebagai parut drainase untuk mencocokkan semua warna.

 

Ukuran Kisi Plastik Standar tersedia dengan lebar 25cm dan 30cm, dapat digunakan sebagai rel rangka persegi panjang atau kolam talang air bentuk bebas, juga dapat digunakan sebagai pengganti kisi baja. Untuk mengalirkan air di sekitar rumah, lantai beraspal, hewan ternak, trotoar dan jalan setapak tanpa batasan.

 

        Parut drainase plastik baru Kualitas tinggi, tipe ekstra tangguh Ini dirancang untuk digunakan dengan baik di bazaar, bazaar, kolam renang, kafetaria, lapangan sepak bola, atau terutama area basah daripada baja karena tidak akan berkarat selama masa pakainya. Perawatan mudah Kulit mengkilap dan berkilau bukanlah sumber penumpukan kuman, cukup gunakan semprotan air untuk membersihkan kotoran dengan mudah. Permukaan atas memiliki desain berlekuk untuk mencegah tergelincir. Dapat menopang beban orang yang lewat dengan baik

 

 

Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

Pemasangan jeruji plastik, bak drainase, Panel Kisi Plastik PP, Life Condo @ Ladprao18: Life Condo @ Ladprao18

        Pasang kisi plastik PP di sekeliling kolam renang. Didesain untuk memiliki pohon yang ditanam di atap Ada kerikil dan batu yang ditaburkan di atas jeruji Dan karakteristik wilayahnya adalah koridor yang ditinggikan Gambar menunjukkan bahwa struktur baja dapat menopang kisi baik lebar maupun panjangnya. Setiap lembar diletakkan dan dikunci dengan lex yang dirancang di keempat sisinya. Ada potongan sudut agar pas di setiap area. Buka lubang agar pohon muncul. Merupakan acara berkebun yang dihias di sekitar kolam renang dalam proyek Karena didesain menggunakan material PP bermutu tinggi, keras dan ekstra tangguh. Sehingga mampu mentolerir sinar matahari UV Dan bisa menopang berat badan dengan baik

 

 

 

Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolOverflowGrating

 

 

 

 

Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

Pemasangan kisi-kisi plastik, palung drainase, Panel Kisi-kisi Plastik PP di kamar mandi, dapur di sekitar rumah, kantor

        Memasang penutup kisi plastik untuk mengalirkan Kisi-kisi Plastik PP PP di sekitar talang pembuangan kamar mandi dan jalan setapak di sekitarnya. Setiap lembar diletakkan dan dikunci dengan lex yang dirancang di keempat sisinya. Ada potongan sudut agar pas di setiap area. Buka lubang agar pohon muncul. Karena area di kamar mandi pasti selalu basah. Penggunaan kisi plastik tidak akan menyebabkan masalah korosi selama masa pakai. Dan plat saringan plastik PP Gunakan bahan bermutu tinggi, tipe keras, ekstra tangguh. Sehingga mampu mentolerir sinar matahari UV Dan bisa menopang berat badan dengan baik

 

 

Kisi kisi model terbaru #Kisi-kisi plastik untuk mengalirkan luapan di sekitar kolam renang #PlasticSwimmingPoolGratingPanel

 

 

Memasang Panel Grating Plastik PP dalam warna hitam glossy terlihat tak ternilai harganya. Gunakan sebagai pelat lantai Selenggarakan pameran

        Gunakan lembar kisi plastik hitam. Berpenampilan sederhana dan tegas Meningkatkan nilai produk yang ditampilkan di acara itu Setiap pelat kisi dapat dikunci bersama sebagai satu bagian tanpa bergerak. Ini adalah saringan plastik khusus yang kuat. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama, ringan, 2,5 kg / lembar Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Kuncinya adalah mudah dipasang dan dibongkar.

 

 

#Versi terbaru dari kisi lantai #Kisi plastik untuk drainase luapan di sekitar kolam renang # WalkwayPlasticGrating

Merevolusi grid overflow di sekitar gaya lama kolam renang. Dengan jeruji saluran plastik siap pakai, ekstra tangguh, lebih kuat dan lebih tahan lama. # Kisi kisi generasi terbaru #Ganti gaya asli kisi-kisi saluran pembuangan di sekitar kolam renang #Kisi-kisi Drainase Overflow Plastik

 

 

        Aplikasi kisi melimpah di sekitar kolam renang Dengan lebar sekitar 80 cm dengan menggunakan 3 lembar kisi kisi plastik PP untuk ditempatkan lebarnya Kemudian ditaburi kerikil dan pasir sungai High Quality Poly Propylene Plastic: saringan plastik khusus yang tangguh. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, murah

 

Lubang kecil mesh mencegah Reptil Berbahaya: Merupakan saringan, alur, licin, permukaan licin, ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil dari jeruji saluran air. meluap di sekitar kolam umum. Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur maupun kolam yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik. Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Tekankan kebersihan di area yang tidak ingin berkarat. Atau digunakan di dapur, kantin, bazar, pasar, pasar loak, dll.